Page 1

CENTERIIN JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

ASIAKASLEHTI 2016/2017

JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

JH-Center

Kaikki maanrakennuksesta kiinteistönhuoltoon KAAKON KULMALLAKIN VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

KUNNOLLINEN ZOOM-AURA JA OIKEANLAINEN KONE

LAATU EDELLÄ TUOTTEISSA JA PALVELUSSA

1


TERISTÄ N E C H J NY T MITEL AT U K T Ä V KESTÄ

ITR on yksi maailman tunnetuimmista telojen valmistajista. Yrityksen pitkä historia korkealaatuisten rautatelojen valmistajana, loi painetta kehittää kumitelamallistosta yhtä laadukas ja kattava kuin rautatelamallisto. Vuosia kestänyt kehitystyö ja kumitelojen testaaminen ääriolosuhteissa, auttoivat tehdasta löytämään parhaat mahdolliset materiaalit sekä tuotantotavat. JH-Center aloitti ITR kumitelamalliston testaamisen syksyllä 2015. Tuotteita käytettiin Lapin paukkupakkasesta etelän sohjokeleihin, eikä minkäänlaisia laatuongelmia ole ilmennyt.

- Lähdimme tuomaan ITR-kumitelamallistoa oikeastaan asiakkaiden toivomuksesta, tuoteryhmästä vastaava Tomi Heinonmäki kertoo. Rautatelojen ja niiden osien saama palaute on ollut niin positiivista koko yhteistyömme ajan (lähes 10 vuotta), että oli erittäin luontevaa laajentaa JH-Centerin ja ITR:n yhteistyö koskemaan myös kumiteloja, hän jatkaa. Varastotilanteemme kumitelojen suhteen on kattava ja meiltä löytyvät kumitelat kaikkiin yleisimpiin konemerkkeihin suoraan Pirkkalasta. Erikoisimmat kumitelatkin saadaan tehdastoimituksena viikossa, Heinonmäki lupaa.

ITR kumitelojen mittatarkkuus sekä ”istuvuus” eri konemerkkeihin on ollut äärimmäisen hyvä ja materiaalin kestävyys samaa takuuvarmaa laatua, kuin merkin rautatelat. Nyt meillä on myös kumitelamarkkinoilla hinta- ja laatusuhteeltaan paras vaihtoehto, mies toteaa. Saamamme asiakaspalaute on ollut suorastaan huikaisevan positiivista. Tästä on hyvä jatkaa, Tomi Heinonmäki päättää.

MATERIAALI MATALA PINTAPAINE TYÖMUKAVUUS

Minimaaliset työskentelyalustan vauriot

Korkea kestävyys repeämisiin ja naarmuihin.

Matala tärinä ja melu

LAAJA VARASTO NYT MYÖS PIENEMPIIN TELAKONEISIIN.

2

JH-CENTER.FI

ISTUVUUS SOPIVUUS Vaihtokelpoinen rautatelojen kanssa.

Äärimmäinen mittatarkkuus ja istuvuus eri konemerkkeihin


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

IR

K PÄÄ

S U T I JO JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

JH-Konemarkkinointi Oy on jo vuosia tunnettu telaston osien, kaivukoneiden alavaunun osien, kauhojen sekä lumityö- ja harjalaitteiden luotettavana toimittajana. Olemme keskittäneet kaikki tuotteemme jakeluvarastoon Pirkkalaan, jossa toimii myös moderni telaketjujen asennuslinjamme. Sijaintimme maantieteellisesti keskeisellä paikalla Tampereen kupeessa, auttaa asiakkaitamme nopeissa tuotetoimituksissa. Kädessäsi olevasta lehdestä voit tutustua tuotteisiimme ja toimintaamme. Olemme koonneet myös mielenkiintoisia artikkeleita pitkäaikaisista asiakkaistamme, joita ilman emme olisi tässä. Kaupankäynnin rehellisyys, pitkäjänteisyys sekä asiakaskunnan kuunteleminen, ovat yrityksemme ideologia. Pirkkalaan valmistunut toimipisteemme nimettiin JH-Centeriksi, johon jokainen asiakkaamme on tervetullut ihan vaan vaikka kahvikupilliselle. JH-Centerin rakentaminen on osa yrityksemme kasvustrategiaa. Meidän tavoitteemme toteutuvat toiminnalla, joka pohjautuu vahvaan arvomaaperään. Asiakaslähtöisyys on yrityksemme tärkein arvo. Meillä on rohkeutta uskoa omaan näkemykseen, tunnustaa realiteetit ja tehdä asiat loppuun asti. Yrittäjyys on toimintamme arvoista ehkä omaleimaisin. Se tarkoittaa oma- aloitteisuutta, tiedostettua tuloshakuisuutta sekä

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

sitoutumista tavoitteisiin. Tyytyväinen asiakas on meille arvokas. Otamme selville, mitä asiakas odottaa, kuuntelemme häntä, pidämme lupauksemme ja pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset. Rehti toiminta on kaiken perusta. Tekemisessä se tarkoittaa sekä rehellisyyttä itsellemme, että sanojen ja tekojen kohtaamista. Olemme panostaneet asiakaspalveluumme rutkasti. Elämme jatkuvasti reaaliajassa. Liikumme sitten tienpäällä, huoltohallissa tai toimistolla, kulkevat tarjoukset ja tilaukset viipymättä. Asiakkaamme saavat reaaliaikaisen varastotilanteemme nopeasti sekä tilaus- tai huoltoaika saadaan JH-Centeriin viipymättä.

Olemme sijoittaneet tuntuvasti pääomaa varastomme täydennykseen ja esimerkiksi Snowstar lumityölaitteita valmistimme jo kesän aikana suuren määrän (n. 300 yksikköä), jotta niitä varmasti löytyy sitten kun se ensilumi maahan tupruttaa. Asennuslinjamme on uudistunut ja nyt meille voi toimittaa esim. vanhat telalaput, jotka asennamme uusiin ketjuihin korkealla ammattitaidolla ja viimeisintä teknologiaa edustavilla työkaluilla. Meillä on onni edustaa maailman johtavia valmistajia, kuten USCO:a, joka on yksi maailman suurimmista alustan osien valmistajista. PMC puolestaan on kasvanut JH-Centerin oman Snowstar- malliston myötä yhdeksi Euroopan suurimmista työlaitevalmistajista, jonka ideologiana on aina ollut, että laatu edellä mennään. Uusi merkittävä aluevaltauksemme ovat ITR:n kumitelat. ITR on varmasti jokaiselle tuttu merkki jo rautatelojen puolelta, mutta nyt olemme ottaneet edustukseemme myös tehtaan kumitelat. Testasimme asiakkaidemme kanssa kumiteloja huolellisesti maamme vaativissa olosuhteissa ja totesimme ne ylivoimaisiksi hinta-laatusuhteessaan. Hyvällä palvelulla, nopeilla toimituksilla, toimivilla tuotteilla sekä oikealla hinnoittelulla uskomme valoisaan tulevaisuuteen, josta hyötyvät niin vanhat kuin uudet asiakkaamme.

Mukavaa ja työntäyteistä talven odotusta kaikille lukijoillemme. - Jouko Heinonmäki

SISÄLLYSLUETTELO 4. Kaakon kulmallakin valoa tunnelin päässä

12. Laatu edellä tuotteissa ja palvelussa

6. Tehokkaan talvikunnossapidon resepti on kunnollinen zoom-aura ja oikeanlainen kone

16. ITR-Mallisto

8. SNOWSTAR-Mallisto

TOIMITUS JA ULKOASU: Hm-Media Oy / www.hm-media.fi

18. Maanrakennusurakointia jo kolmannessa polvessa 22. PMC-Mallisto KUVAT: Mikko Leivo / Hm-Media Oy

3


AS K A I AS

4

JH-CENTER.FI

Veljekset Turpeinen Ky

KAAKON KULMALLAKIN VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

Säästämme paljon omaa aikaa, vaivaa ja rahaa siinä, että meidän ei tarvitse etsiskellä erilaisia tarpeitamme pitkin ja poikin. Voimme vain soittaa suoraan JH-Centeriin.

Veljekset Turpeinen Ky:n omistajat Jaakko ja Jukka Turpeinen varmasti tietävät mistä puhuvat. Miehet ovat syntyneet ja kasvaneet isänsä ja isoisänsä vuonna 1953 perustaman yrityksen ohessa. Veljesten isä Antti oli vasta 18-vuotias, kun hän perusti Maanrakennusyhtymä Antti Turpeinen Ky:n oman isänsä Oton avittamana. Eteläisessä Kymenlaaksossa, Kotkan alueella toimivan perheyrityksen päätoimialoja ovat maanrakennus, murskaus, kiviainestoimitukset, konevuokraus sekä lavettikuljetukset. Yritys työllistää 25 henkilöä ja konekanta on huikeat toistasataa erilaisiin maanrakennustöihin soveltuvaa konetta. Kun on näin pitkään toimittu, on noita koneitakin kertynyt, naurahtaa toimitusjohtaja Jukka Turpeinen.

VENÄJÄN PAKOTTEET VAIKUTTAVAT Kaakon kulman ja oikeastaan koko Itä-Suomen infrahankkeille ei ole viime aikoina heltynyt varoja. – Elimme täällä pitkään Venäjästä ja alueen suurimmat hankkeet perustuivat Venäjän kauppaan ja tietysti turismiin, Jukka Turpeinen kertoo. Nyt kun Venäjän pakotteet ovat voimassa, eikä vienti vedä, on satamakin seisahtunut lähes kokonaan. - Tänä vuonna meillä on kuitenkin valoa tunnelin päässä, mikäli paljon puhuttu kaasuputkitehdas syntyy tänne. Se tietää töitä maanrakentajille ja monille muille ammattikunnille, sekä luo taas uskoa tulevaan. – Kyllähän kaasuputkitehtaan uskotaan työllistävän puolen tuhatta ihmistä, mies jatkaa.

TUOTEKEHITYSTÄ, MYYNTIÄ, VUOKRAUSTA JA KOVAA KÄYTTÖÄ

Kun maanrakennuskoneita on toistasataa, niin kuin Veljekset Turpeinen Ky:llä on, pitää työlaitteidenkin liikkua työmaalta toiselle, tuumaavat veljekset Jukka ja Jaakko.

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

Olemme käyttäneet JH-Centerin tuotteita noin 15 vuotta, Veljekset Turpeinen Ky:n kalustosta vastaava Jaakko Turpeinen kertoo. Heillä on laaja mallisto tuotteita maanrakentajan ja kiinteistönhuollon tarpeisiin. Käytämme itse lähes kaikkia JH-Centerin tuotteita omissa projekteissamme, sekä myös myymme ja vuokraamme niitä, hän jatkaa.

JH-Center toimii samalla rehellisellä periaatteella kuin me itsekin ja se on kumppanuudessamme kaikkein tärkein ominaisuus, Jukka Turpeinen huomauttaa. Olemme tutustuneet Jouko Heinonmäkeen ihan henkilökohtaisesti ja tunnemme talon muutkin ihmiset, ainakin puhelimen välityksellä. Kun yritysten välille syntyy syvä luottamus, on kaupankäynti helpompaa. - JH-Center ja etenkin heidän PMC- sekä Snowstar-mallistonsa ovat osoitus siitä, että meitä ostajia kuunnellaan ja meidän mielipiteitämme arvostetaan. – Olemme saaneet osallistua erilaisten kauhojen ja aurojen tuotekehitykseen. Meidän konekuskiemme vankka kokemus erilaisista työlaitteista ja niiden toiminnoista on niin korkealla tasolla, että hölmöähän meitä olisi olla kuulematta. – Se on valitettavasti vaan niin, että ei meidän näkemyksemme ole aiemmin herättänyt myyjissä mielenkiintoa, valmistajista puhumattakaan, Jaakko sanoo. JH-Center on poikkeus. He osaavat astua loppukäyttäjän ”housuihin”.

KULUMME PUTOSIVAT - Ensimmäinen hankintamme JH-Centeristä taisi olla vuonna 2000. Se oli kokonainen telasto kaikkine osineen johonkin kaivukoneistamme. Meillä on monia eri telaketjuilla kulkevia laitteita. Merkkejä ja malleja on paljon, mutta koskaan eivät ole JH-Centerissä myyneet ”eioota”. Heidän päämiehiensä valikoima on kattava ja JH-Center pitää uskomattoman rohkeaa varastoa. Se ei varmasti ole taloudellisesti mitattuna mukavaa, kun Pirkkalan varastossa on niin paljon pääomaa kiinni, mutta näin ostajan näkökulmasta tilanne on loistava, Jukka Turpeinen kehaisee. Kun JH-Center tuli aikanaan markkinoille, pudotti se meidän kulurakennettamme huomattavasti. Onhan erilaisia työlaitteita ja telaston osia aina saanut jostain hankittua, mutta nyt ne tulevat yhdestä paikasta ja huomattavasti edullisimmin hinnoin. Säästämme paljon omaa aikaa, vaivaa ja rahaa siinä, että meidän ei tarvitse etsiskellä erilaisia tarpeitamme pitkin ja poikin. Voimme vain soittaa suoraan JH-Centeriin.

5


K ASIA

AS

Tehokkaan talvikunnossapidon resepti on

KUNNOLLINEN ZOOM-AURA JA OIKEANLAINEN KONE!

Vantaalla toimivan Arepa Oy:n yrittäjä Allan Rekonen tietää mistä puhuu. Yli 20 vuoden kokemus lumenajosta erilaisilla kalustovariaatioilla on opettanut työskentelemään parhaalla mahdollisella kokonaisuudella. Silloin kun lunta tupruttaa, tulee Arepan henkilöstölle kiire. Kunnossapidettäviä kohteita on paljon niin yksityisellä sektorilla kuin julkisella puolella. Jo pelkästään koulujen piha-alueita on yli 50 aurattavana.

6

JH-CENTER.FI

Arepa Oy perustettiin vuonna 1995 neljän kaveruksen toimesta. Aluksi yritys tarjosi lähetti- ja maanrakennuspalveluita sekä talvikunnossapitoa. Lähettipalveluista luovuttiin hiljalleen, maanrakentamisen ja kiinteistöhoidon ottaessa suurempaa roolia yrityksen toiminnoissa. Perustajajäsenet putosivat pikkuhiljaa yksi kerrallaan pois. Toiset lähtivät kokeilemaan omien siipiensä kantavuutta ja jotkut palasivat vieraalle töihin. – Yhtä kaikki, kavereita ollaan edelleen ja jotkut jopa yhteistyökumppaneitani, Rekonen sanoo. Viitisen vuotta sitten Arepa Oy siirtyi kokonaisuudessaan Rekosen omistukseen ja samalla yrityksen toimialaksi muodostuivat hänen ominta osaamisaluettaan olevat maanrakennus, talvikunnossapito sekä jonkun verran kiinteistöhuoltoa. Yritys työllistää viisi omaa työntekijää sekä hiukan toistakymmentä aliurakoitsijaa tarpeen vaatiessa.


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER Arepa Oy:n yrittäjä Allan Rekonen poikansa Ollin kanssa.

Kun lunta pusketaan aamuyöllä ”hiki otsalla”, jotta paikat olisivat aamulla kunnossa liikenteelle, eivät työlaitteet saa pettää. Snowstar ei ole pettänyt koskaan. työlaitteissa aina merkittäviä, joten miksi en hankkisi työn sujuvuuden kannalta parhaita mahdollisia, Rekonen huomauttaa. Meillä on kaksi kaivukonetta, kaksi kuorma-autoa vaihtolavoilla, yksi liukuohjattu pyöräkuormaaja, neljä kiinteistönhoitoon tarkoitettua Willeä sekä kaksi kotimaisen Ficonin varustelemaa pick-up autoa. Kaikkiin vielä merkittävä määrä erilaisia JH-Centerin työlaitteita PMC-kauhoista Snowstareihin, niin eiköhän meidän kalustoarsenaali ole tälle porukalle enemmän kuin hyvä, mies tuumaa. Ostamme kaikki auramme ja kauhamme KH-Koneista Klaukkalasta. Siellä on hyvä ja erittäin asiantunteva palvelu. Myyjät ovat kokeneita ammattilaisia ja osaavat miettiä yrittäjälle edullisimmat työlaitteet. – Meillä oli aluksi jokunen kilpailevan merkin

zoom-aura, mutta jatkuvien ongelmien johdosta siirryimme Snowstariin. – Kun lunta pusketaan aamuyöllä ”hiki otsalla”, jotta paikat olisivat aamulla kunnossa liikenteelle, eivät työlaitteet saa pettää. Snowstar ei ole pettänyt koskaan. Zoom-aura vaatii käyttäjäkseen ammattilaisen. Jos sillä törmää porttikongin pieleen, saattaa tulla kallistakin remonttia eteen. Uskon, että Snowstarin materiaalit niin itse rakenteessa, kuin myös hitsauksissa ovat parempia kuin kilpailijoissa. – Jossainhan sen eron täytyy olla, kun toinen kestää ja toinen ei, Rekonen sanoo. Snowstar-tuoteperheen hinta-laatusuhde on ylivoimainen. Meidän mielipiteen tuotteesta kertoo varmasti parhaiten se, että kaikki auramme ovat Snowstareja, Allan Rekonen päättää.

TEET MITÄ TAHANSA, NIIN TEE KUNNON VEHKEILLÄ Ahkera asenne ja kunnon työkalut ovat yrittäjän keinot menestyä, olit sitten parturi, peltiseppä tai pullakuski. – Olin ennen ”pyöräkuormaajamies” ja aurasin kauhalla, mutta kun kokeilin ensimmäisen kerran Willen kiinteistökoneita ja siipilumikauhaa, huomasin eron. Kun vielä ymmärsimme siirtyä siipilumikauhasta zoom-auraan, oli paketti valmis, Rekonen kehuu. Arepa Oy:n kalusto on tuoretta ja toimivaa, ja kaikesta huomaa, että sitä on mietitty. - Asioita voi tehdä monella tavalla, mutta minä panostan nykyään parhaisiin työlaitteisiin. Se on lopulta kuitenkin meidän asiakkaidemme etu, että meillä hommat hoituvat nopeasti ja varmasti. Investoinnit ovat

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

Wille kiinteistökone ja Snowstarin zoom-aura ovat talvikunnossapidon lyömätön yhdistelmä. Koneen hyvä hydrauliikka sekä auran kätevyys ja kestävyys, sekä helposti vaihdettavat huoltoosat, takaavat parhaan mahdollisen tuloksen.

7


Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde Kestävät rakenteet Monipuoliset ominaisuudet

OM O Z W SNO

Uusi vahvempi rakenne. Aurausleveys säädettävissä Kellunnan tapeissa holkit ja rasvanipat Nopeasti puhdasta jälkeä Terä 400 hardoksia –kestää kulutusta

Vakiona kolme toimintaa - Levitys yhtä aikaa ja erikseen Paineakku suojaa iskuja edestä ja sivuilta Jättää karhean pinnan – ei liukas

SZ 1450 - 2350

SZ 1700-2600

SZ 2000-3200

SZ 2500-4000

SZ 2700-4400

MAX. TYÖLEVEYS (mm)

2350

2600

3200

4000

4400

KORKEUS (mm)

600

850

850

850

1000

AURAUSKULMA

35°

35°

35°

35°

35°

PAINO (kg)

350

760

860

990

1350

TEKNISET TIEDOT

? Tiesithän, että? Kaikissa SnowStar - työlaitteissa on vaihdettava sovitelevy.

8

JH-CENTER.FI


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET LUMENSIIRTO

? TIESITHÄN, ETTÄ? Kaikissa SnowStar-lumikauhoissa on todella vahva runkorakenne.

NIVELAURAT TEKNISET TIEDOT

NL 180

NL 200

NL 250

NL 290

NL 330

NL 370

NL 400

1560-1800

1750-2000

2170-2500

2500-2900

2860-3300

3200-3700

3470-4000

KORKEUS (mm)

750/650

750/650

850/740

850/740

1000/850

1100/950

1100/950

AURAUSKULMA

35°

35°

35°

35°

35°

35°

35°

PAINO (kg)

345

420

630

690

760

890

950

TYÖLEVEYS (mm)

Kaareva siipi

Niveltyvä runko

Jousitus terissä

Alueaura toiminta

ALUEAURAT TEKNISET TIEDOT

AL 2800

AL 3200

AL 3600

TYÖLEVEYS (mm)

2350-2800

2685-3200

3100 -3700

KORKEUS (mm)

700/1200

700/1200

700/1300

AURAUSKULMA

27°+33°

27°+33°

27°+33°

825

840

1025

PAINO (kg)

Soveltuu ensisijaisesti teiden auraukseen Kellunta työntölaitteessa Laitteen lyhyt runko tuo voimaa lumensiirtoon

HIEKOITUSKAUHAT TEKNISET TIEDOT

HK 400

HK 600

HK 700

HK 1000

HK 1500

HK 2000

HK 2500

HIEKOITUSLEVEYS (mm)

1100

1400

1400

1600

2000

2200

2200

TILAVUUS (l)

400

600

700

1000

1500

2000

2500

PAINO (kg)

250

270

415

450

620

835

930

Voimansiirtolaitteisto integroitu runkoon Vahva runkorakenne ja voimansiirto Lisävarusteina: Murskainakseli ja verkko (Voidaan asentaa jälkikäteen)

LUMIKAUHAT TEKNISET TIEDOT

LK 700

LK 1100

LK 1300

LK 1600

LK 2000

LK 2500

LK 3000

LK 4000

LK 5000

TILAVUUS (l)

700

1100

1300

1600

2000

2500

3000

4000

5000

LEVEYS (mm)

1700

1900

2100

2400

2500

2500

2600

2900

3000

10

16

16

20

20

20

20

20

25

HUULILEVY (mm)

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

9


Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde Kestävät rakenteet Monipuoliset ominaisuudet

IN

IH ELE

RA U K A N I I UKK I A K E T I LA Ö Y ? T

TIESITHÄN, ETTÄ? Kaikissa SnowsStar - työlaitteissa on kellunta työntölaitteessa rasvattavilla kelluntatapeilla.

+ LISÄVARUSTEINA • 160 astetta kääntyvä siipi • Verkkoterä

U-AURAT snow-u 2000-3500

snow-u 2400-3900

snow-u 2400-4300

snow-u 2800-4300

snow-u 2800-4700

snow-u 3000-6000

2100-3500

2400-3900

2400-4300

2800-4300

2800-4700

3075-6000

KORKEUS (mm)

850

850

850

1100

1100

1300

PAINO (kg)

850

950

1050

1250

1280

1785

TEKNISET TIEDOT LEVEYS (mm)

Soveltuu ensisijaisesti pihojen ja jalkakäytävien puhdistukseen Helppo siirtää suuria lumimassoja Jousitus terissä

SIIPILUMIKAUHAT TEKNISET TIEDOT

SLK 140

SLK 170

SLK 200

SLK 250

SLK 270

SLK290

LEVEYS (mm)

1400

1700

2000

2500

2700

2900

MAX. LEVEYS (mm)

2560

3170

3470

3970

4700

4900

KORKEUS (mm)

755

820

960

960

1400

1400

SYVYYS

855

955

1160

1160

1550

1550

TILAVUUS (l)

500

650

1500

2500

3500

4000

PAINO (kg)

290

655

670

685

1340

1440

Siipien liikerata laaja - ohjaa lumen kauhan perälle asti. Siiven muotoilu, matalampi kärjestä – hyvä näkyvyys. 10

JH-CENTER.FI

Pyöreä sileä pohja - lumi irtoaa paremmin Saatavana hammasterällä ( 11mm-16mm)


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET LUMENSIIRTO

TEITÄ PALVELEE Hannu Pesonen 050 355 7772 Marko Miettinen 040 658 7470 Jouko Heinonmäki 050 340 9901

KAUHAHARJAT TEKNISET TIEDOT

+

KAH1800

KAH2000

KAH2500

KAH2500XL

TYÖLEVEYS (mm)

1800

2000

2500

2500

KAUHAN TILAVUUS (l)

600

760

960

1550

SÄILIÖN TILAVUUS (l)

145

300

2 x 190

2x190

PAINO (kg)

660

570

720

900

Vakiovarusteet: Kastelujärjestelmä, 700mm harjalamellit, pultattava sovite, virtauksen- säätöventtiili, pulttikiinnitteiden Hardox 500 huulilevy, harjan korkeudensäätö, harjatelan kellunta, 2-letkujärjestelmä ja letkujen liittimet.

LISÄVARUSTEINA ■ Kelluntajärjestelmä, sivuharja, kääntölaite

RC2000 sekä pyörimissuunnan vaihtoventtiili

PUOMIHARJAT TEKNISET TIEDOT

PH1000XL

PH1300XL

PH1600XL

PH2000XL

PH2500XL

PAINO (kg)

170

204

235

270

300

TYÖLEVEYS (mm)

900

900

900

900

900

Vakiovarusteet: Sovite, tukijalakset, 900mm lamellit, letkut ja letkujen liittimet.

AVOHARJAT TEKNISET TIEDOT

AH2000

AH2500

AH2500XL

AH3000XL

LEVEYS (mm)

2000

2500

2500

3000

SÄILIÖN TILAVUUS (l)

250

250

250

250

PAINO (kg)

510

565

565

605

HARJAN (mm)

700

700

900

900

Vakiovarusteet: Sovite, tukijalakset, 900mm lamellit, letkut ja letkujen liittimet.

KERÄÄVÄHARJA CSW1700

CSW2300

LEVEYS (mm)

1700

2300

SÄILIÖN TILAVUUS (l)

300

650

PAINO (kg)

900

1600

HARJAN HALKAISIJA (mm)

900

900

TEKNISET TIEDOT

Vakiovarusteet: Oikea sivuharja hyd.nostolla, 2-letkujärjestelmä, korkeapaine pölynsidonta järjestelmä, pesupitooli ja letkukela CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

+ LISÄVARUSTEINA ■ Vasen sivuharja hyd.nostolla

11


R

TE N E -C

JH

Laatu edellä tuotteissa ja palve SUUNNITTELU 12

JH-CENTER.FI

MATERIAALI

PLASMALEIKKAUS


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER Kuvassa JH-Centerin Jouko Heinonmäki sekä PMC:n Tarvo Löhmus. – Olemme ylpeitä, että saamme valmistaa JH-Centerin Snowstar-malliston, Tarvo Löhmus sanoo. On mielenkiintoista työskennellä innovatiivisen sekä ammattimaisen valmistuttajan kanssa ja olla osaltamme mukana kehitystyössä. Snowstar- mallisto on tärkeä osa tehtaamme toimintaa ja tiedän, että jokainen työntekijämme on sitoutunut tekemään parhaansa sen eteen, mies kehuu.

JH-Centerin toiminnan kulmakivi on laatu. Oli kyse sitten tuotteista, jälkimarkkinoinnista, tuotekehityksestä, varastotilanteesta tai asiakaspalvelusta, niin tärkeintä on kokonaisuuden toimivuus ja tyytyväinen kuluttaja. JH-Center on panostanut uusiin toimitiloihin Pirkkalassa. Varastossa on enemmän tuotteita kuin koskaan. Se sitoo luonnollisesti pääomaa, mutta se luo asiakkaille turvallisen tunteen. Se luo tunteen, että kauppa välittää asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan. Useimmiten tilanne on se, että telaston osia tai vaikka uutta auraa tarvittaessa on jo kiire, kova kiire. Kun lunta tupruttaa, kauha hajoaa tai telaston ketju katkeaa, voi urakoitsija luottaa, että JH-Center hoitaa oman osuutensa nopeasti ja luotettavasti.

Snowstar, PMC, ITR ja JHT

VAHVAT MERKIT YHDISTYIVÄT

elussa LEIKKAUS CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

Snowstar, PMC, ITR ja JHT ovat JH-Telaston ja JH-Konemarkkinoinnin tunnettuja ja tunnustettuja tuotemerkkejä. Konepiirien kansankielessä käydään ”telastolla kahvilla” tai ”ostin muuten harjalaitteeni Snowstarilta”. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Haluamme kuitenkin selventää tilannetta, varsinkin uusien asiakkaidemme silmissä, sanoo JH-Centerin toimitusjohtaja Jouko Heinonmäki. Nimesimme Pirkkalan toimipisteemme JH-Centeriksi ja kaikki tunnetut brändimme kulkevat nyt kyseisen nimen alla. Muutos tulee varmasti selventämään

AIHIO

tilannetta myös laajan jälleenmyyjäverkostomme ja etenkin heidän asiakkaidensa silmissä, mies jatkaa. JH-Center on Snowstarin, PMC:n, ITR:n sekä JHT:n uusi yhteinen koti.

JH-Center valmistajana

AUKOTON LAADUNVALVONTA JA HENKILÖITY TESTAUSASEMA JH-Center valmistaa Snowstar ja PMC tuoteperheet Virossa, Kadrina nimisessä kaupungissa. Tehtaalla on pitkät perinteet työlaitteiden valmistuksessa. Tehtaan nykyinen johtaja Tarvo Löhmus hankki tehtaan omis-

HITSAUS 13


JH-Center toimii tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Kuva yhteisestä illanvietosta JHCenterin tiloissa Pirkkalassa

JH-Centerin oma Snowstar- mallisto on yksi ylpeydenaiheistamme. JH-Center on kehittänyt sitä suomalaisten loppukäyttäjien kanssa vuosia. tukseensa vuonna 1996, toimittuaan hitsaajana edellisen omistajan palkkalistoilla. PMC- tehdas on kasvanut ja kehittynyt Tarvon omistuksessa. – Kun ryhdyin yrittäjäksi 20 vuotta sitten, työllistin 4-5 henkilöä, Tarvo muistelee. Nyt meitä on töissä 48 ja jokainen on oman alansa huippu. Meidän intohimonamme on aina ollut tehdä parhaita mahdollisia tuotteita, parempia kuin muut, hän kertoo. Pidämme huippuosaajista tiukasti kiinni maksamalla heille hyvää palkkaa sekä luomalla heille mukavan ja viihtyisän työympäristön. PMC on toiminut jo yli 10 vuotta ISO 9001 laatustandardin alaisuudessa ja tehtaan laadunvalvonta on omaa luokkaansa. – Meillä mitataan ja tarkistetaan jokainen tuote, siis ihan jokainen ennen ja jälkeen maalauksen, Tarvo kertoo. Laadunvalvojamme ovat vas-

HITSAUS 14

JH-CENTER.FI

tuussa tehtaalta lähtevistä tuotteista omalla allekirjoituksellaan. He tarkistavat jokaisen letkuliitoksen, sylinterin, mittatarkkuudet sekä toimivuuden koepenkissä ja leimaavat tuotteet tarkistetuiksi omalla nimellään. Toimintatapamme saattaa kuulostaa turhankin tarkalta, mutta sillä varmistamme tuotteidemme laadun, mies painottaa. Pihastamme ei lähde näin ollen ainoatakaan tarkastamatonta tuotetta. Sanokaapa rehellisesti, kuinka monen tehtaan tiedätte toimivan näin, hän kysyy toimittajalta. - Kun tuotekehitysosastomme, piirtäjät, tuotanto sekä laadunvalvonta ovat kaikki saman katon alla, voimme kommunikoida keskenämme helpommin ja koko tuotantolinja on helposti hallittavissa aina piirustuspöydästä lähtöterminaaliin asti. - Olemme investoineet viimeisintä tek-

HIEKKAPUHALLUS

niikkaa edustaviin työstökoneisiin ja koulutamme henkilöstöä jatkuvasti eri laite- ja materiaalivalmistajien koulutustilaisuuksissa. - Huolellisesti rakennettu tuotantoketjukaan ei takaa haluttua lopputulosta, jos tingitään materiaaleista. Me uskomme siihen, että materiaalienkin tulee olla parhaita markkinoilla olevia. Suuri osa käyttämistämme materiaaleista tulee itse asiassa sieltä teiltä päin, eli Suomesta, Tarvo valaisee. PMC:llä valmistetaan keskimäärin n. 450 erilaista työlaitetta vuodessa. Niitä viedään pääasiallisesti pohjoismaihin ja Baltiaan. Tuotekategoria sisältää n. 650 eri tuotetta ja varastossa on noin 7000 erilaista komponenttia. - Komponenttien määrä saattaa kuulostaa hurjalta, mutta jos ajattelet vaikka U-auraa, on siinä keskimäärin 200 erilaista osaa, Tarvo Löhmus laskee. - JH-Centerin oma Snowstar- mallisto on yksi ylpeydenaiheistamme. JH-Center on kehittänyt sitä suomalaisten loppukäyttäjien kanssa vuosia. Nyt mallisto on laaja ja sen laatutaso on varmasti markkinoiden paras. JH-Centerin ja tehtaan välisen innovatiivisen kehitysyhteistyön, hyvien komponenttien sekä nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen avulla olemme onnistuneet luomaan siitä erittäin järkevän hinta-laatusuhteeltaan, Tarvo toteaa.

JH-Center PALVELUKSESSANNE - Jotkut asiakkaamme ovat edelleen ihmeissään, kun meiltä löytyy auroja, kauhoja, kynsiä ja harjalaitteita, vaikka ovat tulleet mielestään kauppaan josta saa vain telaston osia, kertoo Pirkkalan JH-Centerin asiakaspalvelusta vastaava Markus Viitanen. - Onneksi se on positiivinen yllätys. Mu-

MAALAUS


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER kavinta kyseisissä tapauksissa on havaita se, että tuotemerkkimme ovat kuitenkin hyvin tunnettuja, hän jatkaa. Usein asiakkaat toteavat, että ”oho, siis Snowstaritkin saa täältä ja PMC:n kauhat”. Viitanen on työskennellyt JH-Centerissä vajaa kuusi vuotta ja tuntee tuotteet sekä asiakaskunnan hyvin. - Pidän työstäni paljon. Olen aina tykännyt auttaa ja suunnitella asiakkaille edullisia paketteja, mies kertoo. Siitä saa jollain tavalla kivan fiiliksen, kun suunnittelee asiakkaan kanssa yhdessä sen hänen tarpeisiinsa toimivimman ja edullisimman ratkaisun. Haluaisin toki, että asiakkaamme uskaltaisivat kysellä vieläkin enemmän meiltä. Olemme täällä heitä varten, palvelemassa heitä, Viitanen painottaa. - Tiedän, että osaamme auttaa jokaista, työskentelevät he sitten kiinteistönhuollossa tai soramontulla. Meidän volyymituotteita ovat edelleen telaston rullat ja kauhojen kynnet. Snowstar- tuoteperheen myynti on sesonkiluonteista ja PMC-kauhoja menee tasaiseen tahtiin. ITR:n kumitelat ovat nyt todellinen myyntimenestys. Niiden laatu on poikkeuksellisen hyvää, eikä hintakaan ole korkea. Heräsimme kumitelamarkkinaan hiukan myöhään, Viitanen toteaa. Nyt niitä löytyy varastostamme lähes jokaiseen konemerkkiin ja kun toimittajamme on telojen ”Rolls-Royce”, niin tiedän pystyvämme auttamaan silläkin sektorilla asiakkaitamme, Markus Viitanen päättää.

ASENNUS JA HUOLTO Veijo Tuomola on JH-Centerin ”asentajaguru”. Miehen pitkä ura maatalouskoneiden korjaamoyrittäjänä on tehnyt hänestä sekä alan rautaisen ammattilaisen, että miehen joka ymmärtää asiakasta. Veijo siirtyi JH-Centerin palvelukseen vuonna 2013, myytyään oman yrityksensä jo tovin aiemmin. - Oma yritykseni oli kasvanut sen kokoiseksi, että minun toimenkuvaani kuuluivat kokonaisuuden pyörittäminen sekä hallinnolliset tehtävät. Kaipasin kuitenkin jatkuvasti ruumiilliseen työhön ja kun sain ostotarjouksen firmastani, oli myyntipäätös selvä, Veijo kertoo. Olen viihtynyt JH-Centerissä hyvin. Meillä on hieno ja nykyaikainen asennuslinja tarkkoine momentinmuuntimineen, jossa laputetaan, lyhennetään tai pidennetään telat asiakkaan koneisiin sopivaksi. Työkalut ovat kunnossa ja olosuhteet ovat muutoinkin uudessa rakennuksessa tosi viihtyisät, Veijo toteaa. Asiakkaiden työlaitteisiin minun ei tarvitse juurikaan kajota. Joitain asiakkaan mieltymysten mukaisia muutostöitä olen kauhoihin ja harjalaitteisiin tehnyt, mutta korjauksia ei ole nimeksikään. Voin ihan vilpittömästi todeta, että PMC:n tuotteet ovat älyttömän hyvin tehtyjä ja laadukkaita. Niissä näkyy huolellinen viimeistely ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat. Telaston osien puolella tuo meidän edustama ITR on legenda jo eläessään ja kynnetkin ovat kyntensä näyttäneet, Veijo murjaisee lopuksi.

KOKOONPANO CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

LASTAUS

Markus Viitanen vastaa Pirkkalan JH-Centerin asiakaspalvelusta. Viitanen toivoo asiakkailta entistäkin enemmän uskallusta esittää kysymyksiä, jotta voisimme yhdessä suunnitella edullisimmat mahdolliset osakokonaisuudet asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. – Olemme täällä palvelemassa asiakkaitamme, mies muistuttaa.

Veijo Tuomola tuntee telastot ja niiden osat paremmin kuin omat taskunsa. Häneltä ei mene sormi suuhun missään telastoiden tai niiden osiin liittyvissä asioissa. - Meillä on hieno, monipuolinen asennuslinja sekä muutoinkin huippuhyvät työkalut, joilla suoriudumme vaativistakin huolto- ja korjaustöistä, mies kehuu.

JH-CENTER 15


Ko r ke a l a a t u i s e t ITR-t u o t t e e t E d u l l i s e m m a n h i n t a t a s o n J HT-t u o t e s a r j a Y l e i s i m m ä t o s a t s u o r a a n Ta m p e r e e n v a r a s t o s t a Oma asennuslinja

HITACHI • KOBELCO • DAEWOO • KOMATSU • CAT • VOLVO • JCB • HYUNDAI

? Tiesithän, että? Löydät Tampereen yli 1500 neliön varastostamme alavaunun osat lähes kaikkiin yleisimpiin kaivukoneisiin. Jos jotain asiakkaan tarvitsemaa osaa ei varastosta löydy, se pyritään etsimään mahdollisimman nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

YLÄRULLAT KETJUT VETOPYÖRÄT

JOHTOPYÖRÄT ALARULLAT KUMITELAT

16

JH-CENTER.FI


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

LAADUKKAAT TELASTON KULUTUSOSAT LÄHES 300 YLEISIMPÄÄN KAIVUKONEESEEN

TEITÄ PALVELEE Tomi Heinonmäki 040 573 9071 Hannu Pesonen 050 355 7772 Marko Miettinen 040 658 7470 Markus Viitanen 050 405 9360 Jouko Heinonmäki 050 340 9901

+ Asennuslinja Meillä on myös oma asennuslinja, jossa laputetaan, lyhennetään tai pidennetään telat asiakkaan koneeseen sopiviksi vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

MAA- JA KIVIKYNNET KOVAAN KÄYTTÖÖN

TERÄ Innovaativisen itseteroittuvan terän muotoilun ansiosta erinomainen suorituskyky ja korkea tuottavuus

KÄYTTÖIKÄ 30% pidempi käyttöikä

? Tiesithän, että? MATERIAALI

ITR - kynsimallisto takaa erinomaisen kestävyyden ja suorituskyvyn sekä korkean tuottavuuden.

Parempi teräksen koostumus

ISKUT RAKENNE Vahvistettu sivurakenne ja sivutappisuoja

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

Korkea iskunkestävyys

17


K ASIA

AS

Pyry Murto on nuoresta iästään huolimatta kokenut maanrakentaja. Hän on hoitanut myös koulutuksensa kuntoon, jotta yrityksen pyörittämisen edellyttämät, alati kiristyvät vaatimukset työnjohdon osalta ovat kunnossa.

18

JH-CENTER.FI


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

Murron Maansiirto Oy

Maanrakennusurakointia jo kolmannessa polvessa

M

urto-yhtiöihin kuuluu kolme maanrakennus- ja kuljetusalan yritystä, joista artikkelimme aiheena on Murron Maansiirto Oy. Murron perheellä on pitkä historia maanrakentamisen parissa. Pyry Murto on maanrakentaja jo kolmannessa sukupolvessa. Pyryn isä Jyrki Murto perusti yrityksen 1970-luvun alussa ja hänen isänsä Erkki teki pitkän uran maanrakentajana. - Eiköhän tämä jo jollain tavalla kulje verenperintönä suvussamme, Pyry Murto naurahtaa. Itse opettelin kaivukoneen käyttöä jo alle 10-vuotiaana siirrellen kasoja Espoon maankaatopaikalla. Minulla riitti intoa myös opiskeluun. Tänä päivänä tuo koulutus ei ole turhaa, eikä missään tapauksessa ”hukkaan

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

heitettyä” aikaa, niin kuin kuulen joskus puhuttavan. Tein kyllä kovasti töitä kaikki lomani ja osan vapaa-ajastanikin, mutta päätin jo nuorena hoitaa itselleni alan koulutuksen. Opiskelin rakennuspiirtäjäksi heti lukion käytyäni ja siitä jatkoin opintoja vielä maanrakennusalan insinööriksi, Pyry kertoo. Ei se opiskeltu tietokaan turhaa ole, vaikka tekemälläkin oppii, hän heittää. Murron Maansiirto Oy:n asiakkaita ovat kunnat ja kaupungit, joista Espoo ja Helsinki ne merkittävimmät. Graniittirakennus Kallio Oy, kuntayhtymä HSY ja monet suuret rakennusliikkeet ovat niin ikään asiakkaitamme, Murto selvittää. Teemme toki myös yksittäisiä kohteita ihan omakotitalon pohjista suurempiinkin maanrakennuskohteisiin, mutta toimimme kuitenkin pääasiassa aliu-

rakoitsijan roolissa. Murron Maansiirron konekanta on monipuolinen ja tuore. 9 – 40-tonnisia kaivukoneita, puskukoneita, pyöräkuormaajia ja muita maanrakennuksessa käytettäviä koneita on rivissä yhteensä viitisentoista. Henkilöstöä saman verran. - Varsinkin julkisen puolen kohteiden urakkatarjouksissa tuore kalusto on eduksi, Murto tietää. Ja tuleehan siinä parempi mieli touhuta, kun koneet ovat huomattavasti mukavampia käyttää sekä ympäristöystävällisempiä kuin vanha kalusto, hän jatkaa. Kuntapuolen työt ovat meille tärkeitä, joten kyllä heidän ehtonsa kannattaa ottaa tosissaan. Kunnat ja kaupungit ovat luotettavia kumppaneita. Työtä on aina ja rahaliikenne kulkee niin kuin on sovittu, Murto sanoo.

19


Kysyin juuri haastattelua varten isältäni, että onko JH-Centeriltä tullut koskaan yhtään ”sutta”, vastaus oli selkeä, ei ole.

LISÄLAITEHANKINNAT KESKITETTY JH-CENTERIIN - Isäni Jyrki Murto on vastannut yrityksen hankinnoista aiemmin ja häneltä olen oppinut, että työlaitehankinnoissa kannattaa olla tarkkana, Pyry kertoo. Itse olen ehtinyt ostamaan JH-Centeristä paljon tavaraa, mutta jos kaikki laskemme yhteen, on kauppoja tehty vuosien kuluessa kymmeniä ja taas kymmeniä. Tarkkaa lukumäärää en tiedä. Kysyin juuri haastattelua varten isältäni, että onko JH-Centeriltä tullut koskaan yhtään ”sutta”, vastaus oli selkeä, ei ole. - Me olemme tarkkoja vehkeistämme ja pidämme niistä huolta. Sama koskee niin koneita kuin työlaitteitakin, Pyry huomauttaa. Kaiken saa varmasti rikki väärällä käytöllä tai huolimattomalla huollolla. Jos jotain olen isältäni oppinut, on se nimenomaan se, että maanrakentajan kannattaa huolehtia työkaluistaan. Toinen tärkeä oppi on ollut se, että ei aina kannata ostaa sitä halvinta, vaan kannattaa ostaa edullisin. Edullisen tuotteesta tekee sen hinta-laatusuhde, mies valottaa. - Hankin JH-Centeristä kaikki tarvittavat telaston osat. ITR-tuotteet ovat osoittautuneet kestäviksi ja mittatarkoiksi kautta linjan. Telaston rullat ja laput ovat kestäviä ja kauhakynnet ihan omaa luokkaansa. Kynsien kestävyys ja terävänä pysyminen ovat ikuinen puheenaihe työmaillamme, missä tietysti eri urakoitsijat vertailevat hankintojaan. – Kyllä minäkin olen ohjannut monta kollegaa JH-Centeriin ostoksille, Pyry Murto kertoo. - Olemme kuluvanakin vuonna tehneet

20

JH-CENTER.FI

PMC kauha työssään.

paljon kauppaa. Siellä JH-Centerissä on pirun hyvä ja leppoisa palvelu. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita ja osaavat neuvoa mikä on edullisin ja tehokkain ratkaisu mihinkin käyttötarkoitukseen, Murto kehuu. Tunne, että joku kuuntelee ja näkee aidosti vaivaa asiakkaan eteen, ei ole ihan itsestäänselvyys, varsinkaan konealan kaupoissa. JH-Centerin väki osaa palvelun ja mikä tärkeintä, heillä on uskomattoman laaja varasto. En ihan yhtäkkiä muista kertaa jolloin olisivat joutuneet jotain tilaamaan, vaan kaikki on löytynyt suoraan varastosta.

PMC-kauhat puolestaan ovat ainoita, joita suostumme käyttämään. Niiden lujuus, niin materiaalien kuin hitsaussaumojen osalta on omaa luokkaansa. Sama koskee kyseenomaisen merkin routapiikkejä, joita meillä on varmaan toistakymmentä. - Suhteestamme JH-Centeriin on muodostunut luotettava ja jopa kaverillinen. Minä tiedän ja uskon siihen, että he tarjoavat aina yritykseni kannalta fiksuinta ratkaisua, eivätkä ainoastaan koita myydä ”kuuta taivaalta”, Pyry Murto päättää.


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

Murron Maansiirto Oy toimii pääasiallisesti aliurakoitsijana julkisen puolen sekä rakennusurakoitsijoiden työmailla. Espoon kaupunki on yrityksen suurin ja pitkäaikaisin yhteistyökumppani. Murron maansiirto Oy:n kalustoon kuuluu kaivukoneita aina 9 tonnisesta 40 tonniseen. – Olemme keskittäneet telaston osien sekä työlaitteiden hankinnat JH-Centeriin, kuvan Pyry Murto kertoo.

CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

21


KUOKKAKAUHAT TUOTE

DGB201 60L

DGB203 90L

DGB207 170L

DGB209 200L

DGB211 300L

DGB218H 650L

Leveys (mm)

400

520

600

700

750

850

TUOTE

DGB220 850L

DGB222 1000L

DGB224 1200L

DGB226 1500L

DGB230 2000L

DGB 230L 2300L

Leveys (mm)

950

1000

1200

1400

1600

1800

ROUTAPIIKIT TUOTE

RP S-30

RP S-40

RP S-45

RP S-60

RP NTP-10

RP NTP-20

Leveys (mm)

55

65

70

90

90

105

755

950

1050

1050

1100

ASC GJ-300

ASC S-45

ASC S-60

ASC NTP-10

ASC NTP-20

400

450

450

450

450

Korkeus (mm) 400

ASFALTTILEIKKURIT TUOTE

ASC S-40

Terän 400 halkaisija (mm)

MYÖS… TASOITUSKAUHAT • SEULAKAUHAT • KORKEAKIPPAAVAT KAUHAT • OJAKAUHAT • KALLISTUVA 22

JH-CENTER.FI


JH-Telaston ja Snowstarin koti on nyt JH-CENTER

TYÖLAITTEET KAIVUKONEISIIN JA PYÖRÄKUORMAAJIIN PARAS HYÖTY IRTI TYÖKONEESTA

TEITÄ PALVELEE Tomi Heinonmäki 040 573 9071 Hannu Pesonen 050 355 7772 Marko Miettinen 040 658 7470 Markus Viitanen 050 405 9360 Jouko Heinonmäki 050 340 9901

SORAKAUHAT TUOTE

GBR435 GBR433 GBR434 GBR451 GBR453 GBR455 GBR457 GBR459 GBR461 GBR463 GBR465 800L 1300L 1700L 2500L 3000L 3500L 4000L 4500L 5000L 5500L 6000L

Leveys (mm) 2000

2300

2500

2900

2900

3000

3000

3200

3200

3200

3400

PIKAKIINNIKEET TUOTE

SQC602 NTP-10

SQC620 S-30

SQC624 S-40

SQC625 S-40

SQC629 S-60

SQC631 S-70

SQC633 S-80

Hyd.

Mek.

Mek.

Hyd.

Hyd.

Hyd.

Hyd.

LUISKAKAUHAT (ROTO) TUOTE

RTB189 90L

Leveys (mm) 900

RTB190 120L

RTB191 140L

RTB179 200L

RTB180 250L

RTB194 320L

RTB193 370L

RTB186 700L

RTB187 900L

RTB198 1100L

RTB199 1500L

1000

1000

1100

1200

1300

1400

1500

1750

1800

1900

KAAPELIKAUHAT TUOTE

CAB863 CAB865 CAB869 CAB855 CAB849 CAB818 CAB812 CAB225 35L 40L 65L 85L 170L 300L 430L 700L

Leveys (mm) 250/270

300/300

300/300

350/470

350/430

400/700

400/700

600/900

AT PIKAKIINNIKKEET… KYSY LISÄÄ MUISTA TUOTTEISTA MYYJILTÄMME TAI KÄY SIVUILLAMME www.jhcenter.fi CENTERIIN ASIAKASLEHTI 2016 - 2017

23


JH-CENTER (Jh-Konemarkkinointi Oy) Vesalantie 18,33960 Pirkkala HANNU PESONEN

VEIJO TUOMOLA

MYYNTI ( Snowstar, Telasto, PMC )

ASENNUKSET JA LÄHETYKSET

+358 (0) 50 355 7772

+358 (0) 50 348 4408

hannu.pesonen@jhcenter.fi

veijo.tuomola@jhcenter.fi

TOMI HEINONMÄKI

JOUKO HEINONMÄKI

MYYNTI ( Telasto, PMC )

MYYNTI JA MARKKINOINTI

+358 (0) 40 573 9071

+358 (0) 50 340 9901

tomi.heinonmaki@jhcenter.fi

jouko.heinonmaki@jhcenter.fi

MARKUS VIITANEN MYYNTI ( Telasto, PMC ) +358 (0) 50 405 9360 markus.viitanen@jhcenter.fi

VARAOSAT JA HUOLTO 050 583 5180

WWW.JHCENTER.FI

Jh-Center Asiakaslehti 2016  

Jh-Center Asiakaslehti 2016

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you