Beloved Breeches NO

Page 1

all shapes BELOVED BREECHES! TOP 5

modern classic

HUDSON

Hudson JH Collection

Hudson er vår moderne klassiker. Vevd ridebukse i hurtigtørkende funksjonsmateriale. Det elastiske materialet gir god følsomhet. Kneforsterkede med grep, men også grep på setet for å gi et godt feste i salen. Mobillomme på utsiden av låret samt to lommer med glidelås foran. Linning med skjult lukking for et elegant uttrykk. Doble hemper foran og bred hempe bak for at beltet skal sitte godt og gi økt komfort. Elastisk ved anklene.

PHONEPOCKET

GOOD STRETCH

1

top-seller

NEW SURE SEAT

En av våre mest solgte ridebukser! Behagelig basisridebukse i elastisk bomullstrikot med normalhøyt liv og salsnitt. Elastisk ved anklene. Linning med hemper. Lomme med glidelås foran. Ridebuksen er helforsterket med grep som gir et godt feste i salen.

Tilgjengelig i flere farger

2
BESTBASIC
New Sure Seat CRW®

lovely CERAJA

Ceraja CRW®

Den perfekte ridebuksen – hver dag! Ridebukse med salsnitt i elastisk vevd funksjonsmateriale. Laget delvis av resirkulert polyester. Slitesterk og smussavvisende kvalitet som er meget behagelig og lettstelt. Helforsterket med grep som gir et mykt feste i salen. Elastisk ved anklene. Normalhøyt liv med dobbel lukking for at ridebuksen skal sitte sikkert på plass og gi økt komfort. To diskré lommer med glidelås foran. Linning med hemper. Silikontrykk på innsiden av linningsbåndet som gjør at både buksen og øvrige plagg holder seg på plass.

MANY COLORS

FULL BREECH

3

Holly CRW®

Holly er en av våre bestselgere! Ridebukse med salsnitt i lett, elastisk trikotmateriale som er meget behagelig å ha på. Kvaliteten er smussavvisende og lettstelt. Normalhøyt liv med dobbel lukking for at ridebuksen skal sitte sikkert på plass og gi økt komfort. Kneforsterkede med grep og også grep på setet for å gi et godt feste i salen. To lommer foran. Elastisk ved anklene. Linningen har hemper og er pent dekorert med logobånd.

SUPERGRIP 4
comfortable HOLLY

fabulous

DARIA

Vevd ridebukse med salsnitt i elastisk funksjonsmateriale. Formfast kvalitet som er slitesterk, smussavvisende og meget behagelig å ha på. Kneforsterket med grep som fortsetter på innsiden av lårene for optimalt feste og støtte i salen uten at buksen er helforsterket. Elastisk ved anklene. Normalhøyt liv med dobbel lukking for at ridebuksen skal sitte sikkert på plass og gi økt komfort. To lommer foran og to glidelåslommer bak. Diskré mobillomme med glidelås på utsiden av låret. Pen detalj med strassperler ved lommene gir en elegant look.

PHONEPOCKET

BLINGBLING

5
Daria CRW®