Beloved Breeches SE

Page 1

all shapes BELOVED BREECHES! TOP 5

modern classic

HUDSON

Hudson JH Collection

Hudson är vår moderna klassiker. Vävd ridbyxa i snabbtorkande funktionsmaterial. Det stretchiga materialet ger god följsamhet. Knäskodda med grip men även grip på sätet för att ge ett bra fäste i sadeln. Mobilficka på utsida lår samt två dragkedjeförsedda fickor fram. Linning med dold knäppning för ett elegant uttryck.

PHONEPOCKET

GOOD STRETCH

1

top-seller

NEW SURE SEAT

En av våra bäst sålda ridbyxor! Bekväm basridbyxa i stretchig bomullstrikå med normalhög midja och sadelskärning. Elastiska benslut. Linning med hällor. Dragkedjeförsedd ficka fram. Ridbyxan är helskodd med grip som ger ett bra fäste i sadeln.

Finns i flera färger.

2
BESTBASIC
New Sure Seat CRW®

lovely CERAJA

Ceraja CRW®

Den perfekta ridbyxan - varje dag! Ridbyxa med sadelskärning i stretchigt vävt funktionsmaterial. Gjord delvis av återvunnen polyester. Slitstark och smutsavvisande kvalitet som är mycket bekväm och lättskött. Helskodda med grip som ger ett mjukt fäste i sadeln. Elastiska benslut. Normalhög midja med dubbel knäppning för att ridbyxan säkert ska sitta på plats och ge en ökad komfort. Två diskreta dragkedjeförsedda fickor fram. Linning med hällor. Silikontryck på insidan av linningsbandet som gör att både byxa och instoppade plagg stannar på plats.

MANY COLORS

FULL BREECH

3

Holly CRW®

Holly är en av våra bästsäljare! Ridbyxa med sadelskärning gjord i lättare stretchigt trikåmaterial som är mycket bekväm att bära. Kvaliten är smutsavvisande och lättskött. Normalhög midja med dubbel knäppning för att ridbyxan säkert ska sitta på plats och ge en ökad komfort. Knäskodda med grip och även grip på sätet för att ge ett bra fäste i sadeln. Två fickor fram. Elastiska benslut. Linningen har hällor och är även snyggt dekorerad med logo-band.

4
SUPERGRIP
comfortable
HOLLY

Vävd ridbyxa med sadelskärning i stretchigt funktionsmaterial. Formfast kvalitet som är slitstarkt, smutsavvisande och mycket bekväm att bära. Knäskodd med grip där även gripen fortsätter insida lår för optimlat fäste och stöd i sadeln utan att byxan är helskodd. Elastiska benslut. Normalhög midja med dubbel knäppning för att ridbyxan säkert ska sitta på plats och ge en ökad komfort. Två fickor fram och två dragkedjeförsedda fickor bak. Diskret dragkedjeförsedd mobilficka på utsida lår. Snygg detalj med strasstenar vid fickorna ger en elegant look.

5
Daria CRW®
fabulous DARIA BLINGBLING PHONEPOCKET