Page 1

SANDEFJORD

LOKALMØNSTRING: SØNDAG 12.MARS 2017

FOR PÅMELDING OG INFO:

www.ukm.no /sandefjord

DELTAKERS PÅMELDINGSFRIST 1.MARS


HVA ER UKM En mønstring av ungdoms alle mulige kulturutrykk på scene, lerret, skjerm og vegg - akrobatikk,turn, litteratur, billedkunst, tegning, maleteknikk, figurer, musikk, sang, filmskaping, ja til og med blogging kan brukes aktivt i en kreativ mønstring med muligheter til å bli sendt videre til fylkesfestivalen i april. UKM er også for deg som er interressert i sceneteknikk, arrangering, fotomontasje, video- og annen programmering - altså mer mot tekniske uttrykk. Meld deg på!

DER UNG KULTUR MØTES HVEM

HVORFOR

All ungdom mellom 10 og 20 år alene eller flere sammen.

UKM er et alternativ til de konkurransepregede tv-showene. UKM satser på MØNSTRING og å senke terskelen for deltakelse slik at ALLE får en sjanse til å delta :)

HVOR - NÅR? Sandefjord arrangerer lokalmønstring i Hjertnes Kulturhus 12.mars kl 14.00

KAN JEG VINNE NOE VED Å DELTA?

HVORDAN Meld deg på via UKM.no. Det er GRATIS å delta!

- Du kan vinne muligheten til å komme videre til fylkesmønstring og UKM festivalen. - Du kan vinne et utviklingsstipend på kr 1000,(alle uttrykk) - Du får instruksjon før og under prøvene lørdag 11.mars av kyndige instruktører (scene) (frivillig). - Du får skriftlig vurdering av ditt bidrag fra juryen (alle uttrykk) HUSK! UKM HAR VÆRT SPRINGBRETT FOR MANGE NORSKE ARTISTER I OVER 30 ÅR.

KONTAKTPERSON: Synnøve Viksand Johnson Tlf 905 98 049 synnove.viksand.johnson@sandefjord.kommune.no

Ukm flyer sandefjord 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you