Page 1

Vil du jobbe pĂĽ

Høgskolen i Vestfold?

www.hive.no

Da har du gjort et klokt valg


Muligheter i Vestfold Hva som er din grunn til å ville jobbe i vakre Vestfold, vet bare du. Vi er glad for at du ønsker deg til Høgskolen i Vestfold. Her har vi mye å være stolt av. Vi har engasjerte, kunnskapsrike og inspirerende fagmiljø, et fantastisk campus, som avsluttet siste byggetrinn i 2010, fornøyde studenter og gode ansattbetingelser. Skolen er stor nok til å gi et faglig mangfold og liten nok til å gi nærhet til kolleger og til studentene våre. Dessuten har Vestfold et behagelig klima, hvor våren kommer tidlig og høsten kommer seint. I umiddelbar nærhet finnes det gode turmuligheter sommer som vinter, til fots og på alle typer ski. Hvis du er glad i sjø og båtliv, kan en av Vestfolds 500 store og små øyer gi deg en smak av det virkelig gode liv. Liker du sykling eller golf, har du gode muligheter her - og vil du reise er det enkelt i Vestfold, med både tog, buss og flyplass innenfor fylkets grenser. En tur til storbyen er fort gjort for deg som jobber og bor i Vestfold. Til Oslo kommer du med bil, buss eller tog på mindre enn 1 1/2 time. I Vestfold har du nærhet til det meste og Høgskolen i Vestfold gir deg gode kolleger og muligheter for personlig- og faglig utvikling. Her blir du godt ivaretatt både som ung- og som godt voksen ansatt. Velkommen til oss!


Jobbe ved Høgskolen i Vestfold Høgskolen i Vestfold er en fremtidsrettet høgskole med universitetsambisjoner! For høgskolen er det alltid slik at de ansatte er den viktigste ressursen. Vi bestreber oss derfor på å gi våre ansatte best mulig arbeidsvilkår. Vi er stolte av å kunne tilby deg nye og hyggelige lokaler å jobbe i. Vårt gode arbeidsmiljø vil gi deg trivelige arbeidsdager og medbestemmelse over egen arbeidssituasjon. Vi tilbyr deg selvsagt fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger. Vi har en god seniorpolitikk, slik at du skal ivaretas på en ordentlig måte også som en godt voksen medarbeider. Det er fint å kunne fortelle at Høgskolen i Vestfold er en IA-bedrift. IA betyr inkluderende arbeidsliv, og har som hovedmål å gi plass til alle som kan og vil arbeide. Hos oss får du innmelding i Statens pensjonskasse med gunstige ordninger innen pensjon, forsikring og lån. På Høgskolen i Vestfold, finner du et nytt, flott treningsanlegg med svømmehall og egne tider satt av til disposisjon for deg som ansatt. Du har også mulighet til å trene i arbeidstiden. Det er viktig for oss at du holder deg frisk og i god form. Det er gode kollektivtilbud med direktebuss til bl.a. Horten, Tønsberg og Oslo. Hvis du tar toget , tilbyr vi gratis shuttlebuss morgen og ettermiddag fra/til Skoppum togstasjon.


Innenfor skolens område, finner du tre kantiner, en hyggelig café, en bokhandel som selger både pensumlitteratur, skjønnlitteratur og det meste av det man venter å finne i en bokhandel. Vårt store, flotte bibliotek er åpent for alle. Her finnes det faglitteratur, skjønnlitteratur, filmer og til og med en barneavdeling. Har du ikke mer kontanter, finnes det selvsagt en minibank på Campus Bakkenteigen. Kanskje du har hørt om Bakkenteigen kulturhus, som arrangerer konserter og andre kulturarrangmenter? Kulturhuset drives i regi av Horten kommune, og ligger i Høgkolens bygningsmasse. Og du, hvis arbeidsdagen har gjort deg ekstra sliten, tilbyr vi massasjestoler på campus. Fint, ikke sant?

www.hive.no

Du finner Høgskolen i Vestold her: www.hive.no/vegbeskrivelse/ Les mer om Høgskolen i Vestfold som kompetansesenter for regionen: www.hive.no/om-hive/ Bilder fra campus finner du på www.flickr.com/photos/hive_vuc

Vil du jobbe på Høgskolen i Vestfold?  

Informasjon til deg som ønsker å jobbe på Høgskolen i Vestfold.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you