Page 1

Ontwerp uw keuken

Een goede chef verdient het beste materiaal


U kiest. Wij maken. Rubbens-EGC ontwikkelde vier basisconcepten voor een fornuis/kookeiland, ontworpen voor langdurig, intensief gebruik. In nauw overleg met u passen we het gekozen concept aan uw specifieke situatie en behoeften aan. Zo krijgt u een keuken die volledig aansluit bij uw unieke workflow. Het hart van uw keuken wordt gebouwd in ons eigen atelier, door ervaren keukenspecialisten. In het bovenblad van onze fornuizen kunnen gasbranders, kook- , bak- en inductieplaten, frituurkuipen, bain-maries, grills en standkranen verwerkt worden.


De keuken die perfect bij u past

Uw keuken moet helemaal rond u gebouwd worden. Ergonomisch en naadloos afgewerkt. Dat is geen luxe, maar een noodzaak. Zo kunt u dag na dag efficiÍnt en comfortabel werken en uw klanten aan tafel verwennen met culinaire hoogstandjes. Zelfs als het razendsnel moet gaan! Rubbens-EGC werkt zowel voor gerenommeerde sterrenrestaurants als voor eenvoudige bistro’s. We zorgen steeds voor een totaaloplossing die perfect aansluit bij uw unieke workflow. Uw keuken krijgt vorm in ons eigen atelier Het hart van de keuken maken we zelf in ons eigen atelier: de kookeilanden en fornuizen, de werk- en spoeltafels, de braadpannen, friteuses, en vapogrills... Ook uw muur- en pottenrekken, hang- en wandkasten maken wij volledig op maat. Gekoelde, verwarmde en neutrale elementen verbinden we naadloos tot een geheel. Daarbij gebruiken we de modernste materialen en benutten we milieuvriendelijke koeltechnieken.


Toestellen kiezen en integreren Als keukenspecialist volgen we de ontwikkelingen op het vlak van professionele keukenapparatuur op de voet. Die ervaring delen we graag met u. Wij adviseren u – op basis van een grondige voorstudie – bij de keuze van uw toestellen. We zorgen er ook voor dat ze optimaal in uw nieuwe keuken worden geïntegreerd. • ovens, combisteamers, microgolfovens • koel- en diepvrieskasten, koel- en diepvriescellen onderbouwkoeling, snelkoeling • dampkappen, ventilatieplafonds • toonbanken, gekoelde vitrines • distributiesystemen, zelfbedieningstogen, rolwagens & transport, koffieautomaten • afwassystemen: voorladers, doorschuif, vingerband- en korventransport, pottenafwas,... Het resultaat is een volledig uitgeruste keuken die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van ergonomie, hygiëne en functionaliteit.


FAR DESIGN

Far Design: voor de professionele designkeuken

Rubbens-EGC ontwikkelde dit zwevende XL fornuis voor de professionele designkeuken. Met het FAR fornuis zijn tal van combinaties mogelijk. Het fornuis kan naadloos uitgebouwd worden tot een lengte van vier meter. Bovendien kan het in een wandopstelling of als kookeiland geplaatst worden. De kernelementen van het FAR concept zijn de bouwkundige sokkel en de roestvrijstalen console. U kunt opteren voor een partiĂŤle onderbouw of voor een onderbouw over de hele lengte. In de onderbouw kunnen doorgeefelementen voorzien worden.


Apicius Classic

Apicius Classic: voor de compacte keuken

Voor de compacte keuken ontwierp Rubbens-EGC het klassieke Apicius fornuis. Dit fornuis dankt zijn naam aan een culinaire Romein die in de tijd van keizer Tiberius het kookboek “Coquinaria� schreef. Het professionele Apicius fornuis kan in een wandopstelling of als kookeiland geplaatst worden. De onderbouw - opgehangen tegen of steunend op roestvrijstalen of bouwkundige constructie - kan voorzien worden van gastronormovens, neutrale kasten, warmkasten, ladenblokken en pannenrekken.


HD Modulair

HD Modulair: geschikt voor heel diverse toepassingen

Elke keuken heeft zijn specifieke behoeften. HD Modulair, het high duty modulaire fornuis van Rubbens-EGC, plooit zich perfect naar de wensen van bijvoorbeeld een mossel- of wokrestaurant. Er zijn tal van combinatiemogelijkheden voor branders en kookplaten. Rubbens-EGC integreert de HD Modulair perfect in de workflow en maakt er een homogeen geheel van.


LD Modulair

LD Modulair: simpel en goed

Bij Rubbens-EGC vindt u ook drie reeksen van LD Modulair. Dit Low Duty modulaire systeem is ideaal bij een iets minder intensief gebruik in een kleiner restaurant. Deze fornuizen passen in een geheel van keukenapparaten van respectievelijk 70 of 90 cm diep. Onze adviseur helpt u graag om de juiste keuze te maken, afhankelijk van uw behoeften, het aantal couverts, de beschikbare ruimte in uw pand,‌ De LD fornuizen hebben een eigen, specifieke vormgeving. Ze worden met de juiste kennis van zaken in de Rubbens-EGC workflow geïntegreerd.


Waarom uw collega’s voor Rubbens-EGC kiezen? Er zijn tientallen goede redenen te bedenken om voor Rubbens-EGC te kiezen: kwaliteit, duurzaamheid, comfort, ergonomie, hygiëne, design, service… Een van uw collega’s wist precies waarom hij onze oplossing boven die van de concurrentie verkoos. Welkom in zijn keuken.


TESTIMONIAL

“We zochten een compacte én handige keuken!” De Pastinaak gezellig brasserie-restaurant in Herenthout

Chef Stefaan Beirinckx: Rubbens-EGC bouwde hier een compacte en toch erg praktische keuken met kookeiland. De keuken ligt centraal, vlakbij de toegangsdeur naar het restaurant. Aan de ene kant hebben we een aparte ruimte voor de koude gerechten en de desserten; aan de andere kant ligt het afwasgedeelte. Deze keuken is perfect afgesteld op onze behoeften.


5

goede redenen om voor Rubbens-EGC te kiezen Maatwerk voor gastronomie Rubbens-EGC werkt helemaal à la carte. We kunnen al uw projecten aan: van compact tot XL. We zorgen steeds voor naadloze combinaties waarin ergonomie en hygiëne centraal staan. Jarenlange ervaring Rubbens-EGC bouwt al meer dan negentig jaar keukens. Al onze knowhow en ervaring delen we graag met onze klanten. Eigen productie We beschikken over eigen productie sites in België. U heeft dus rechtstreeks contact met de fabrikant die uw keuken ontwerpt, maakt, installeert en onderhoudt. Sterke service Wij volgen onze projecten nauwkeurig op, zodat uw keukenplannen stipt en correct uitgevoerd worden. Bovendien verlenen we naderhand een totale klantenservice, ook voor de apparatuur die we in uw keuken integreerden. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Rubbens-EGC werkt met professionele mensen en materialen. Met oog voor kwaliteitszorg kunnen wij u een kwaliteitszekere oplossing aanbieden die uw investering meer dan waard is.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wilt u graag een concreet project bekijken

EGC SA rue des Îles 5 B B-4970 Stavelot T +32(0)80 86 25 41 F +32(0)80 86 43 97

SERVICE NUMMER T +32 (0)78 15 29 59

11109

RUBBENS-EGC NV Zwaluwbeekstraat 12 B-9150 Kruibeke T +32(0)3 253 01 91 F +32(0)3 253 07 99

info@rubbens.com www.rubbens.com

www.sprengers.be

met een van onze adviseurs? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Informatiebrochure Rubbens-EGC grootkeukens  

Introductie van de onderneming Rubbens-EGC grootkeukens, specialist van totaaloplossingen op maat voor grootkeukens en horecakeukens.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you