Page 1

Prihodnost gradimo na mladih PridruĹži se nam!


Spoznaj naše dinamično delovno okolje že v času šolanja!

V Hidrii veliko pozornosti namenjamo delu z mladimi. Nudimo: ŠTIPENDIJE na naravoslovno-tehničnem področju, RAZISKOVALNO POČITNIŠKO DELO z možnostjo pridobitve kadrovske štipendije, POČITNIŠKO DELO za spoznavanje delovnih procesov, OPRAVLJANJE OBVEZNEGA PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA za dijake in študente, MENTORSTVO pri opravljanju seminarskih, raziskovalnih ter diplomskih del.

Priložnost imate predvsem študenti in dijaki POKLICNE KOVINARSKE IN STROJNE ŠOLE, VIŠJE ŠOLE ZA MEHATRONIKO, FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO, NARAVOSLOVNOTEHNIŠKE FAKULTETE, FAKULTETE ZA ELEKTROTEHNIKO, EKONOMSKE FAKULTETE, FAKULTETE ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO …


Te zanima zaposlitev v globalnem slovenskem podjetju?

Na področju avtomobilske industrije razvijamo lamele iz elektropločevine, tudi za pogon električnih avtomobilov. Naši sistemi za hladen zagon dizelskih motorjev (žarilne svečke) so vgrajeni v vsak peti novo izdelani avtomobil na svetu. Deli volanskih sistemov, narejenih z visokotlačno tehnologijo litja aluminija, soupravljajo vsako tretje premijsko vozilo v Evropi. Izdelujemo tudi lasersko varjene okvirje, ki so del motociklov priznanih evropskih znamk. Na področju industrijskih tehnologij se ponašamo z energetsko varčnimi motorji in ventilatorji za klimatizacijo, gretje in hlajenje. Naši kupci pa nam zaupajo tudi izvedbo celovitih rešitev za avtomatizacijo proizvodnih procesov.

Med našimi zaposlenimi so predvsem ORODJARJI, OBLIKOVALCI KOVIN, VARILCI, INŽENIRJI MEHATRONIKE, STROJNI INŽENIRJI, DIPLOMIRANI EKONOMISTI, INŽENIRJI METALURGIJE, INŽENIRJI ELEKTROTEHNIKE, INŽENIRJI kemije ...


ODGOVORNOST ZNANJE IN KOMPETENTNOST INOVATIVNOST ODLIČNOST

Hidria se uvršča med vodilna evropska in svetovna podjetja na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Soustvarjamo in omogočamo vzdržno zeleno mobilnost prihodnosti ter smo eden od vodilnih evropskih in svetovnih proizvajalcev v posameznih industrijskih segmentih. Z globalno prebojnimi inovativnimi rešitvami prispevamo k zmanjševanju onesnaženosti okolja in s tem kakovostnejšemu življenju vseh nas.

Povezuje nas visokotehnološko, ustvarjalno, inovativno in izzivov polno delovno okolje ter številne družabne aktivnosti in športni dogodki.

Jesenice

Spodnja Idrija Kranj

Ljubljana

Vaihingen Nemčija

Changshu Kitajska

Gyöngyös Madžarska

Tolmin

Koper

Hidria, d. o. o., Nazorjeva 6a, 1000 Ljubljana, Slovenija T: +386 5 375 60 00, E: zaposlitev@hidria.com, www.hidria.com

Prihodnost gradimo na mladih  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you