{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

[ 2020 ]

2 FREE SAMPLES INSIDE


[ TOOL CATALOGUE ]

[ INDHOLD ] EL-ARTIKLER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BØRSTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HÅRPRODUKTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAKSE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PALCO.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TILBEHØR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARC INBANE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . WORKSHOPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SIDE 36 SIDE 50 SIDE 60 SIDE 70 SIDE 88 SIDE 90 SIDE 98 SIDE 100


[ TOOL CATALOGUE ]

MAKE 2020 A GOOD HAIR YEAR Dine kunders hår er i dine hænder. Deres look, måden de bliver opfattet på, og den følelse de får, når de ser sig selv i spejlet. Du kan hjælpe dine kunder med at være den bedste version af dem selv, og det er i virkeligheden et stort ansvar. Et ansvar, der kræver, at du kan udnytte dine evner og din kreativitet 110%. Og det er der, vi kommer ind i billedet. Med gennemtestede, innovative og eksklusive produkter gør vi en forskel for dig, der arbejder professionelt med hår, så du kan gøre en forskel for dine kunder. Og vi ved, hvad vi snakker om – vi er nemlig selv frisører og stylister med mange års erfaring fra hverdagen på en salon, internationale shows og undervisning af vores kollegaer i branchen. Derfor ved vi også, at du stiller krav til dine redskaber, og vi udvikler hele tiden vores sortiment i samarbejde med førende frisører. Derudover arbejder vi tæt sammen med branchens bedste brands – f.eks. Excellent Edges™, der leverer markedets bedste sakse. Her i kataloget får du overblik over vores sortiment. Fra el-artikler og sakse til hårprodukter, børster og meget andet. Du kan blandt andet blive klogere på vores egen Wetline, der blev lanceret i 2019 og er en fuld shampooserie med 12 forskellige produkter til alle tænkelige hårtyper og formål. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, eller er der noget, du gerne vil have uddybet, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os.

SIDE 3

God fornøjelse med HH Simonsens Tool Catalogue 2020.


[ TOOL CATALOGUE ]

BIG TREND NO TREND

Bo 00 el he ’ern gl ler me e at hå te r je rn

20

19

70 ’

er

g to sa r t op va ig t e et rl or dr D tu st in t. na e M yle g mp st st o kæ lø ler et el nn fø

Hollywood-hår, blødt fald og krøllejern

ne

1940’erne

Hver tidsalder har sine trends

SIDE 4

I 1940’erne var det Hollywood-hår, der var på mode med bløde fald og krøllejern. I 1970’erne var det mindre opsat og stylet, håret var løst og naturligt eller fønnet kæmpestort. I 2000’erne var hårmoden enten skødesløst bohemehår eller helt stramt og glat hår. Hver tidsalder har sine trends, ikke mindst når det gælder klipning og styling af håret. Så hvad er det hotte, det hippe, det smarte, moderne og populære i 2020? Det korte svar er: alting og ingenting!


[ TOOL CATALOGUE ]

[ Lisbet Simonsen, frisør, stylist og medejer af HH Simonsen ]

SIDE 6

Mange tendenser betyder mange krav Når ”everything goes” og hver kunde, der træder ind ad døren, har sine egne ønsker og behov, så giver det både en afvekslende, spændende og mere kompleks hverdag for alle os, der arbejder professionelt med hår. Det stiller store krav til frisørhåndværket, til redskaberne og til konstant at udvikle sig og opdatere sin viden og sine teknikker.

Hårmoden i 2020 er ikke kort eller lang, vild eller stram. Den er fleksibel. Håret skal være sundt og kunne variere i stilen. Et klassisk look skal med enkle midler og få redskaber kunne ændres til både et vildt og et afslappet look. Fra salon til badeværelse Hos HH Simonsen har vi gennem de seneste år haft stor fokus på at udvikle vores række af styling tools, så den nu er bredere og mere brugervenlig end nogensinde.


[ TOOL CATALOGUE ]

Den store forskellighed i hårmoden skaber behov for lige så stor alsidighed i de tilgængelige styling tools. For ingen af os kan trylle alle de populære looks frem med kun et glattejern til rådighed. Kundernes krav til et fleksibelt look betyder også, at vi bliver nødt til at kunne tilbyde løsninger, som kunderne kan arbejde videre med selv. Det gælder for den klipning, de får i salonerne, og det gælder for de produkter, vi udvikler hos HH Simonsen. Sammen kan vi så forhåbentlig give jeres kunder muligheden for at arbejde videre med deres look, når de har forladt salonen og står derhjemme på badeværelset med håret i deres egne hænder.

“HÅRMODEN I 2020 ER IKKE KORT ELLER LANG, VILD ELLER STRAM. DEN ER FLEKSIBEL”


[ TOOL CATALOGUE ]

HAVE YOU MET HH SIMONSEN?

HH Simonsen har eksisteret siden 2003, hvor tre frisørvenner sammen startede firmaet. Med et solidt udgangspunkt i den sydvestjyske muld ved Skærbæk, leverer vi nu professionelle styling tools, hårprodukter, børster og meget andet til både frisørsaloner, stylister og private. Vores store passion for frisørfaget gør, at vi stadig er udøvende og derudover underviser både i Danmark og internationalt.

Lisbet Simonsen, frisør, stylist og medejer

SIDE 8

Claus Nissen, frisør, stylist og medejer

Stig Jensen, økonomichef og medejer

Hans Schmidt, frisør, CEO og medejer


[ TOOL CATALOGUE ]

Vi er her endnu Der kan ske meget på 17 år. Tænk bare på, hvad der er sket i dit eget liv siden 2003. Meget har ændret sig i verden, i frisørbranchen og i vores lille firma siden HH Simonsen startede. Men heldigvis er der også ting, der har så dybe rødder, at de står fast, uanset hvilken vej vinden blæser. HH Simonsen er 100% privatejet og stadig drevet af de tre venner, der stiftede firmaet. ”HH Simonsen er jo vores fælles drøm, og jeg kan slet ikke forestille mig, at vi ikke skulle fortsætte. Vi er jo slet ikke færdige endnu,” siger Claus Nissen, der sammen med Lisbet Simonsen og Hans Schmidt startede firmaet. Siden har de tre fået Stig Jensen med ombord i ejerkredsen. Ifølge Claus Nissen betyder det også noget for deres måde at drive forretning på, at de tre stiftere stadig er i firmaet. Han mener, at man har endnu større fokus på at være en ansvarsbevidst og loyal samarbejdspartner, når firmaets ry er så tæt forbundet til en selv.

[ Claus Nissen, frisør, stylist og medejer af HH Simonsen ]

SIDE 10

“UNDERVISNING OG UDDANNELSE ER EN VIGTIG DEL AF HH SIMONSEN”


[ TOOL CATALOGUE ]

Passion for faget Man kan ikke tage frisøren ud af frisøren. I hvert fald er både Claus Nissen og Lisbeth Simonsen stadig udøvende, og det i en grad, hvor de begge deltager i shows og undervisningsevents over det meste af verden. Både fordi de har svært ved at lade saksen og krøllejernet ligge, men også fordi ambitionen altid har været at højne niveauet i branchen.

Og det gør man bedst ved at holde sig opdateret, være i øjenhøjde med kollegaerne i landets saloner og ved at lære fra sig. Det betyder også, at undervisning og uddannelse er en vigtig del af HH Simonsens portefølje. I forbindelse med undervisningen er Claus Nissens primære fokus på klipning og for eksempel serien af sakse, der er skabt i fællesskab med den anerkendte producent Excellent Edges. Lisbet Simonsen har det overordnede ansvar for styling og HH Simonsens lange række af elektriske styling tools.

SIDE 11

“HH Simonsen er så stor en del af os, at firmaet selvfølgelig skal ”opføre sig” lige så godt, som man kan forvente af ordentlige mennesker og gode venner,” siger Claus Nissen.


[ TOOL CATALOGUE ]

BEAUTY MEETS SCIENCE De elektriske styling tools, fra krølle- og glattejern til hårtørrere og trimmere, er et godt eksempel på HH Simonsens ambitioner og måde at arbejde på. ”Det har altid været vores udgangspunkt, at hvis man skal lave noget nyt, skal det selvfølgelig være for at gøre det bedre end det gamle,” fortæller Lisbet Simonsen. ”Så hvert eneste tool – og alle vores andre produkter – er gennemtænkt og udviklet, så de gør den størst mulige forskel for både frisøren og for deres salonkunder.”

SIDE 12

I produktudviklingen handler det om at finde det rigtige samspil mellem avanceret teknologi og naturlig brugervenlighed. At skabe produkter, der er udviklet i samarbejde med dygtige og anerkendte forskere, men som er skabt, så enhver kan få glæde af mulighederne,

når man står foran spejlet derhjemme. Det kan være ion-teknologi, der gør hårtørringen revolutionerende effektiv eller den intuitive swipe-funktion, der gør det enkelt at justere temperaturen på ROD VS1. To eksempler på, hvordan videnskaben og skønheden i HH Simonsens øjne er tæt forbundne. Erfaring og store ører Når man hver dag arbejder for at gøre livet lettere for alle, der arbejder med hår, så er det en virkelig stor fordel, at man selv er en af dem. Og den store frisørerfaring, der ligger hos HH Simonsen bliver udnyttet til fulde. ”Først og fremmest kender vi jo udfordringerne i en salon og udfordringerne med forskellige typer hår og så videre.


[ TOOL CATALOGUE ]

[ Temperaturjustering 120-200° C ]

[ Ergonomisk greb ]

[ Cold tip ]

[ 3 meter ledning ]

Men der er dog stadigvæk noget, der er bedre end en håndfuld dygtige menneskers erfaringer. Nemlig hundredevis af dygtige menneskers erfaringer.

Derfor sætter HH Simonsen en stor ære i at have store ører – og et tæt samarbejde med sine kunder. ”Det handler om at gøre livet lettere og håret smukkere og stærkere, og det gør vi altså bedst, når vi lytter og arbejder sammen,” slutter Lisbet Simonsen med et smil.

SIDE 13

Så de erfaringer er uvurderlige, når vi udvikler og tester nye produkter. Det er derfor, vi altid selv har fingrene med nede i alle dele af processen,” siger Claus Nissen.


COMPACT DRYER


[ TOOL CATALOGUE ]

COMPACT OUTSIDE IMPACT INSIDE COMPACT DRYER Det er næsten en fornærmelse at kalde vores kraftfulde Compact Dryer for en handy rejseføntørrer, for i virkeligheden er den skabt til professionel salonbrug og har derfor kræfterne og funktionerne til at være meget mere end bare kompakt.

[ Specialdesignet støjsvag motor ]

[ Kraftfuld 2500 watt motor ]

[ Tre meter fleksibel ledning ] [ Designet til at skabe en aerodynamisk luftstrøm ]

SIDE 16

Compact Dryer er en stærk og overraskende stille føntørrer med et specialkonstrueret luftstrømsdesign, der sikrer en ekstraordinær effektiv hårtørring, da luftmængden øges med op til 25% i forhold til traditionelle føntørrere. I det hele taget er Compact Dryer skabt med store krav til ergonomi, komfort og funktion – og fyldt med banebrydende teknologi, der

gør en forskel. For eksempel sensoren, der måler og justerer luftstrømmens temperatur, så varmegraden er konstant og skånsom mod håret, uanset hvilke forhold Compact Dryer bruges under. Resultatet er alt i alt en hurtigere, behageligere og nemmere hårtørring – uanset om du er på farten eller ej.


[ TOOL CATALOGUE ]

Ionisk teknologi Den ioniske teknologi i vores føntørrere sørger for, at der udsendes negativt ladede ioner, når tørreren er i brug. Det er smart, fordi bindingen mellem hydrogen- og oxygen-molekylerne, der tilsammen udgør vand, i kemisk forstand er positivt ladet og vil tiltrække de negative ioner. Når de negative ioner interagerer med bindingerne, brydes vandmolekylerne ned til mindre partikler, der fordamper hurtigere. Og voila: Håret tørrer hurtigere. De negative ioner neutraliserer desuden statisk elektricitet, så risikoen for kruset hår minimeres.

STEP 1

STEP 2

STEP 3

STEP 4

Mindre vandmolekyler gør, at håret hurtigere absorberer vandet og dermed tørrer hurtigere.

Dette tilfører også mere fugt til hårsækken, for en plejende og glattende effekt.

En glat overflade reflekterer mere lys, hvilket får håret til at se mere glansfyldt ud.

SIDE 17

Negativt ladede ioner reducerer størrelsen på vanddråberne, hvilket øger absorberingen ind i hårsækkene og giver håret fylde og glans, samtidig med at det reducerer risikoen for, at håret kruser.


WETLINE


[ TOOL CATALOGUE ]

STRONGER HEALTHIER SHINIER

WETLINE Den bedste og mest effektive shampooserie nogensinde. Dét var den ambitiøse målsætning, da vi startede arbejdet med HH Simonsen Wetline. Vi ville skabe en shampooserie, der overgik vores egne krav som professionelle, og som virkelig gjorde en forskel for alle hårtyper.

SIDE 20

Vores Wetline er en bred serie med eksklusive, effektive og parabenefri

shampooer, conditioners og hårkure til alle typer hår og alle behov. Vi har nøje udvalgt og sammensat ingredienser til hvert produkt, så vi kan tilbyde den ultimative effekt, uanset om der er behov for pleje og beskyttelse af tyndt, farvet, slidt, tørt eller fedtet hår. Fælles for produkterne er en unik brug af keratin, der giver et sundere og stærkere hår – og naturbaserede olier, som tilfører håret fugt og smidighed.


R

O

F

KE

RAT IN AND

NA

T

U

E

[ TOOL CATALOGUE ]

e

S

THE

OIL

PO

AL

W

R

in

Th

på keratin til gengæld gør hårets struktur og skællag porøst og åbent. Resultatet er, at håret ikke kan holde på fugt og farvemolekyler. Og jo lavere keratinniveau, jo lettere knækker eller spalter håret. Keratinet i vores wetline har til formål at give håret en hjælpende hånd. Håret genvinder med andre ord

cr

ets

of HH Simo

n nse

W

sin naturlige sundhed, styrke og struktur. Vores produkter gør brug af keratin i forskellige former – og vigtigst af alt: forskellig molekylevægt. Molekylernes vægt er nemlig afgørende for, hvor godt de gennemtrænger hårets struktur og dermed hvilken del af hårstrået, de påvirker.

SIDE 21

KERATIN – WETLINES HEMMELIGHED Keratin er et komplekst fiberdannende protein, der udgør ca. 85% af håret. Keratin er sammensat af aminosyrer, der giver håret elasticitet, styrke og glathed. Hår med rigeligt keratin kan bedre modstå sol, kulde, varme fra stylingredskaber og anden klimamæssig påvirkning, mens mangel

e

tl

e

se


ROD VS12


[ ROD VS12 ]

SOMETIMES YOU NEED AN EDGE ROD VS12 Krøllejernet VS12 er designet i samarbejde med en række førende stylister, og resultatet er en perfekt styler til det urbane street-look i 2020. Rod VS12 laver ”edgy” og holdbare krøller og gør det også både sikkert og nemt for kunderne selv at være kreative derhjemme.

[ Temperaturjustering 110-210° C ]

[ Non-stick teflonbelagt cylinder ]

SIDE 24

VS12 har en 19 mm oval-formet cylinder med et dobbelt lag titanium og belagt med teflon tilsat olier og turmalin for ekstra beskyttelse af håret.

Temperaturen holdes konstant med vores heat zone-teknologi, der garanterer, at styleren altid holder præcist den valgte temperatur.

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ Tre meter fleksibel ledning ]


[ TOOL CATALOGUE ]

Heat zone-teknologi Rod VS12 er, ligesom alle vores andre stylere, udstyret med HH Simonsen egen udviklede heat zone-teknologi. Navnet dækker over en række indbyggede sensorer, der konstant – ja, faktisk flere hundrede gange i sekundet – måler temperaturen på stylerens overflade. Disse informationer sendes til en indbygget mikrocomputer, der automatisk finjusterer temperaturen og dermed sikrer, at den reelle temperatur svarer 100% til den valgte temperatur. For eksempel vil kraftigt hår suge mere varme til sig, og dermed kan stylerens overfladetemperatur falde. Det korrigerer heat zone-teknologien for, så du kan være ekstra tryg ved at arbejde med styleren.

[ Stylerens oval-formede cylinder ]

HEAT ZONE

Temperaturen holdes konstant med vores heat zone-teknologi, der garanterer, at styleren altid holder præcist den valgte temperatur.

SIDE 25

[ Heat zones, der holder en konstant temperatur over hele cylinderen ]


FREE TEST

[ ST YLING OIL ]

ONCE YOU TRY IT…

BLØDERE, BLANKERE, LÆKRERE

TI

R

EF

UL

IC

A BE C

2 FREE SAMPLES

VE!

Med nøje udvalgte ingredienser som arganog jojobaolier har vores Styling Oil en både nærende, beskyttende og blødgørende effekt på håret. Olierne har en beroligende virkning på hovedbunden og bidrager til, at hårsækkene lukker sig beskyttende om hårrødderne. Styling Oil er kort sagt en luksuriøs gave til håret, der får øjeblikkelig glans, mindre krus og bliver nemmere at rede. Og så kan den anvendes til alle hårtyper og i både tørt og vådt hår.

D – IT’S A

D


MIRACLE SPRAY


[ TOOL CATALOGUE ]

WHAT ELSE SHOULD WE CALL IT? KERATIN

HÅRETS EGET VIDUNDERPRODUKT

Miracle Spray fik sit navn af en grund. For hvad skulle vi ellers kalde et produkt, der lynhurtigt og uden besvær kan revitalisere og beskytte håret og efterlade det silkeblødt og glansfuldt?

O

KE

RAT IN AND

NA

T

SIDE 30

e

tl

e

se

in

Th

e

S

THE

OIL

PO

AL

W

R

[ Olie ]

R

F

U

E

[ Keratin ]

cr

ets

of HH Simo

n nse

W


[ TOOL CATALOGUE ]

HH Simonsens Miracle Spray er en let anvendelig leave-in hårkur, der sprayes og efterlades i håndklædetørt hår og har en øjeblikkelig effekt på hårets sundhed og glans. Håret bliver lettere at gennemrede og udfiltre, og risikoen for spaltede spidser mindskes.

Hemmeligheden er blandt andet det intenst fugtgivende havbiologiske plejekompleks Pheohydrane, der består af polysakkarid fra brune alger, aminosyrer fra mikroalgen Chlorella Vulgaris og mineraler udvundet fra havvand. Pheohydrane binder sig let til håret og danner en beskyttende og fugtbevarende hinde omkring hårstråene.

Miracle Spray indeholder også hydrolyseret keratin med en lav molekylevægt, der betyder, at keratinet kan trænge dybt ind i det enkelte hårstrå og styrke det indefra. Desuden beskytter Miracle Spray håret mod både UV-stråling og farvetab i farvet hår.

SIDE 31

MIRACLE SPRAY


MORE THAN JUST

BRUSHES


[ TOOL CATALOGUE ]

BRUSH IT UP A NOTCH

SIDE 34

En børste er ikke bare en børste. Hos HH Simonsen har vi vores egen serie af specialdesignede børster til styling, udfiltring, føntørring eller bare alsidigt hverdagsbrug. Det betyder, at vi kan kontrollere kvaliteten i hver enkelt lille

detalje og sørge for, at hver eneste børste er designet specifikt til dens opgave. Og skal vi bruge store ord, så er vores standarder for kvalitet, holdbarhed og ergonomi uden sammenligning.


AIR

Det ”luftige” design lader luftstrømmene passere frit og giver en ekstraordinært hurtig og effektiv føntørring, mens håret redes igennem. Air Brush kan reducere tørretiden med op til 35%, og kortere tørretid giver færre varmeskader på håret. Børsten er varmeresistent op til 240 grader, og de fleksible Smartflex børstepigge glider let gennem håret, hvilket også gør Air Brush velegnet til udfiltring af vådt hår med minimal risiko for knækkede hårstrå.

GLOSS

Den eksklusive Gloss Brush kombinerer vores ultrafleksible Smartflex børstepigge med ægte vildsvinehår, der fordeler det sunde og naturlige hårfedt fra hovedbunden ud i hvert enkelt hårstrås fulde længde. Det giver et både sundere, stærkere og mere glansfuldt hår. Børsten er formet, så håret samles og redes i sektioner, mens børstepiggenes bløde kuglespidser stimulerer hovedbunden. Gloss Brush er desuden udstyret med en blød 3D-konveksformet pude, der sørger for optimal effekt uanset hvilken vinkel, der børstes i.

Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med vores særlige Smartflex børstepigge, der er ekstraordinært fleksible og dermed mindsker risikoen for spaltede spidser og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Børstens særlige 3D-konveksformede pude er modelleret til at skabe optimal effekt uanset hvilken vinkel, der børstes i. Det giver ikke mindst det maksimale udbytte af børstepiggenes bløde kuglespidser, der masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

SIDE 35

WONDER


[ EL-ARTIKLER ]

DU FÅR HELT SIKKERT IKKE BRUG FOR DET, MEN … VI GIVER AUTOMATISK 5 ÅRS GARANTI PÅ EL-ARTIKLER TIL DINE KUNDER Så meget tror vi nemlig på vores produkter. Og så meget kan du stole på dem. Vi producerer kun produkter af høj kvalitet og de bedste materialer, og det betyder, at dig og dine kunder kan forvente at have glæde af dem i rigtig lang tid. Derfor er det i virkeligheden ikke så svært for os at tilbyde 5 års garanti på vores el-artikler. Det vil nemlig undre os, hvis du får brug for det. Husk at minde dine kunder om at gemme den originale købskvittering, når du videresælger el-artikler fra HH Simonsen. OBS: Den udvidede garanti gælder ikke vores føntørrere. [ GARANTIMÆRKET ]

G

Ø LK AF O A N I RIG

G

ERIN

B

SIDE 37

S

IN

SK

VI

N

TT

GARANTI

VI

EM VED FR

5 ÅRS


[ EL-ARTIKLER ] SÆT DIN KREATIVITET I STIKKET Da vi grundlagde HH Simonsen, satte vi os en ambition: At udvikle et sortiment af professionelle el-artikler, som følger tendenserne i frisørbranchen og fås til en god pris. Det kræver hårdt arbejde, når man på samme tid stiller meget høje krav til produkternes funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed. Derfor tillader vi os også at være både tilfredse og stolte over de resultater, som du kan se på de følgende sider. ”El-artikler” er egentlig ikke et navn, der gør kategorien ære, for i virkeligheden er det jo kreativitetens redskaber, vi taler om – hvad enten det gælder stylere, føntørrere eller klippemaskiner. Vi har skabt en serie af produkter, der er udstyret med den nyeste teknologi, som beskytter og plejer håret og ikke mindst sætter din kreativitet fri, så du kan skabe et topprofessionelt resultat for dine kunder. I 2020 er serien blevet udvidet med flere fantastiske produkter. Og vi har i den grad glædet os til at præsentere dem for dig. Du kan blandt andet læse om vores Nourishing Styler, der kombinerer kreativ styling med pleje. Takket være den tilsatte Keratin Fuel næres og beskyttes håret nemlig helt automatisk, mens der styles. Vi har også opdateret vores praktiske Midi Styler og crepe-/volumejernet Midi VS6, så de begge to er endnu mere fyldt med eksklusiv funktionalitet trods deres kompakte størrelse.


[ EL-ARTIKLER ]

5 ÅRS GARANTI

5 ÅRS GARANTI

[ Temperatur fra 80-210° C ]

[ 1” bred ]

[ Temperatur fra 80-210° C ]

[ 1,5” bred ]

[ inkl. luksus heatcover ]

[ INFINITY STYLER ]

[ inkl. luksus heatcover ]

[ INFINITY SALON PRO STYLER ]

– Opdateret software: Intelligente sensorer i pladerne sikrer altid den valgte temperatur – Touch-temperaturindstilling 80 - 210° C – Hurtig opvarmning (5 sekunder) – Automatisk 'sleep mode'-funktion

– Dobbelte titanium-coatede plader med olier og turmalin –M  emory-funktion til fint, medium og kraftigt hår – Fare Infrared-teknologi – Dual function (110V-240V~)

– Opdateret software: Intelligente sensorer i pladerne sikrer altid den valgte temperatur – Touch-temperaturindstilling 80 - 210° C – Hurtig opvarmning (5 sekunder) – Automatisk 'sleep mode'-funktion

– Dobbelte titanium-coatede plader med olier og turmalin – Memory-funktion til fint, medium og kraftigt hår – Fare Infrared-teknologi – Dual function (110V-240V~)

BESTSELLER

5 ÅRS GARANTI

[ Kun 18 cm langt ]

[ Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin ]

– Touch-temperaturindstilling 120 - 220° C – Tilhørende varmeresistent taske – Klar på mindre end 10 sekunder – Tre meter gummiledning

[ POCKET STRAIGHTENER ] – 'Sleep mode'-funktion – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin

– Kompakt størrelse, dual voltage – velegnet til rejser – PTC varmesystem – yder hurtig opvarmning og s amtidig varmegendannelse – Inklusiv heat pouch – Maks. temperatur 200° C

– Turmalin keramisk teknologi – giver sundere, s ilkeglat samt krusfrit hår – Innovativt stylingplade-design – unikke plader med udvidede kurvede kanter giver yderligere stylingmuligheder – To meter gummiledning

SIDE 39

[ TRUE DIVINITY MK2 ]


[ EL-ARTIKLER ]

5 ÅRS GARANTI

NYHED

[ NOURISHING STYLER ] – Plejer og genopbygger håret, mens det styles (Påfyld HH Simonsen Keratin Fuel) – Temperaturjustering: 150-230° C – Hurtig opvarmning (klar efter kun 8 sekunder)

[ KERATIN FUEL TIL NOURISHING STYLER ] – Automatisk ’sleep mode’-funktion – T riple Protection og Far Infrared-teknologi – 3 meter fleksibel gummiledning

5 ÅRS GARANTI

Vores Keratin Fuel er udviklet til effektivt at genopbygge hårets keratinniveau og give håret intens næring og pleje, mens du styler.

5 ÅRS GARANTI

[ Opdateret model ]

SIDE 40

Håret efterlades stærkere, sundere og mere smidigt. Keratin Fuel bør kun anvendes med vores Nourishing Styler.

[ Opdateret model ]

[ MIDI STYLER ]

[ MIDI VS6 ]

Midi Styler er et praktisk og ultralet – Temperaturjustering mellem stylingjern, som f.eks. er godt at have ved 120 og 230° C hånden, når pandehåret skal fikses. –H  urtig opvarmning af varmeelementer Og det ovale design betyder at styleren kan – 2 ,7 meter gummiledning anvendes til at skabe bevægelser i håret. –D  ual function (110V-240V~)

– Temperatur fra 120 til 200° C – Dobbelte keramiskevarmeelementer med turmalin – 2,7 meter ’soft rubber’ledning med pivot-funktion

– Letvægt – Dual function (110V-240V~)


[ EL-ARTIKLER ]

5 ÅRS GARANTI

[ MIDI WAVER ] – Klar på mindre end 10 sekunder – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin – Temperatur op til 200° C

[ Varme- og hastighedsindikator med LED-lys ]

[ BOSS FØN ] – Kraftfuld og lydsvag 2000 watts motor – Cool shot-funktion – Tilhørende føn-næb – Nyeste ion-teknologi – To varmeindstillinger

Midi Dryer En effektiv og overraskende stille føntørrer med stor effekt. Så du kan få tørret håret, selv når du er på farten.

– 1500 watt – Foldbar – To varme- og hastighedsindstillinger – To meter gummiledning

[ Vejer kun 450 gram ]

[ COMPACT DRYER ] – Tre meter gummiledning – To hastighedsindstillinger – Intelligente sensorer i fønen måler luftens gennemstrømning og justerer selv varmeeffekten

– Kraftfuld 2500 watt motor – Ultralet og ergonomisk designet – Ionisk teknologi minimerer krus – Specialdesignet støjsvag motor

– Tre meter fleksibel ledning – Designet til at skabe en aerodynamisk luftstrøm

SIDE 41

Midi Waver er en taskevenlig ’Beach Waver’, som skaber smukke bølger.

[ MIDI DRYER ]


[ EL-ARTIKLER ]

[ BOSS DIFFUSER ] Vores HHS Boss diffuser har en indvendig skive, der kan drejes. På denne måde kan man få luften kanaliseret derhen, hvor den giver den bedste stylingeffekt uanset hårtype og længde. De ekstra lange

[ UNIVERSAL DIFFUSER ] stylingluftpinde leder luften helt ned til hårbunden og med de specialdesignede aflange, ovale huller ledes luften skånsomt rundt ved hårbunden og sikrer behagelig og hurtig tørring af håret.

[ COMPACT DRYER DIFFUSER ]

SIDE 42

Compact Dryer Diffuser er en specialdesignet diffuser, der takket være de specielle luftkanaler og dyser sender luften ud i en cirkulær ”halo-form”. Det sikrer en ensartet og skånsom tørring af håret, alt imens diffuseren også medvirker

til at forme og understøtte især naturlige krøller. Diffuserens to-delte design gør det muligt at justere, hvor luften sendes hen, hvilket betyder, at håret tørres optimalt uanset længden – og uden overopvarmning af længder og spidser.

Denne diffuser passer på størstedelen af føntørrere uanset model.

Det unikke design leder luftstrømmen blidt ind i håret. Resultatet bliver et mindre kruset hår.


[ EL-ARTIKLER ]

[ ROD STYLINGJERN ]

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

STYLING IN STYLE Stylingtendenser ændrer sig. Så det samme gør dine behov og krav til dine stylingredskaber naturligvis også. Dem har vi sat os for at imødekomme med vores RODs – en alsidig serie af krølle- og bølgejern, som dækker over elleve forskellige fantastiske stylingjern, der er udstyret med den nyeste teknologi.

[ ROD VS1 ]

VI

MV

IS

N

IN

G

AF

ORIGINA

Ø LK

B

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ ROD VS3 ] – 12 mm - 28 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

– Perfekt til mellemstore, klassiske krøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

– 19 mm - 25 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – E rgonomisk gummibelagt håndtag

SIDE 43

[ ROD VS2 ] – Perfekt til levende beach-krøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

– 13 mm - 19 mm i diameter – Heatcover til opbevaring – Varmebeskyttende handske – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

TT

ERING

5 ÅRS

GARANTI

– Perfekt til smukke spiralkøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

SK

E VED FR

Vores RODs er blevet udviklet i samarbejde med førende topstylister for at sikre, at de lever op til de allerhøjeste standarder for kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. De nye modeller har individuelle LEDtemperaturindstillinger på mellem 110 og 210° C, hvilket betyder, at du altid kan finde lige præcis den temperatur, der passer til håret. Alle RODs har intelligente sensorer, der konstant måler og overvåger temperaturen og sikrer, at den svarer til indstillingen.


[ EL-ARTIKLER ]

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ ROD VS4 ] – Perfekt til bløde krøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

[ ROD VS5 ] – 25 mm - 32 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – EErgonomisk gummibelagt håndtag

– Perfekt til markante bølger og beach look – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Varmebeskyttende handske

– Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ] [ Close-up ]

[ ROD VS6 ]

SIDE 44

– Perfekt til crepe med kant – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Varmebeskyttende handske

[ ROD VS7 ] – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

– Perfekt til klassiske og ensartede krøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

– 33 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag


[ EL-ARTIKLER ]

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ ROD VS9 ] – Perfekt til beach-krøller i kortere hår – Temperaturjustering 110-210° C – Varmebeskyttende handske – Keramisk teflon-coating

[ ROD VS10 ] – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Heatcover til opbevaring – T re meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

– Perfekt til levende og tilfældige krøller – Temperaturjustering 110-210° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Med touch-funktion – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA

– 13,6 mm - 25 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning – Ergonomisk gummibelagt håndtag

NYHED

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

[ Swipe med fingeren for at ændre temperatur ]

– Temperaturjustering 110-210° C – 38mm i diameter – Titanium og teflon belagt cylinder med olier og turmalin – Med touch-funktion – Automatisk 'sleep mode'-funktion efter 90 min.

[ ROD VS12 ] – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Inklusiv taske til sikker opbevaring og varmebeskyttende handske – Ergonomisk gummibelagt håndtag

– Perfekt til edgy curls – 19 mm (0.75’’) i diameter – Temperaturjustering 110-210° C – Non-stick teflonbelagt cylinder – Med touch-funktion – Inklusiv varmebeskyttende handske

– Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Automatisk 'sleep mode'-funktion efter 90 min. – Inklusiv taske til sikker opbevaring – Ergonomisk gummibelagt håndtag

SIDE 45

[ ROD VS11 ]


[ EL-ARTIKLER ]

PRISVINDENDE FAVORIT [ INFINIT Y ST YLER ] [ 1” bred ]

[ Temperatur fra 80-210° C ]

5 ÅRS GARANTI Kategori – hårstyling Vinder: HH Simonsen – Infinity Styler Costume skriver: Et fantastisk glattejern, som giver lækker styling, alt imens du selv kan styre den ønskede temperatur, så håret ikke varmeskades unødigt.

SIDE 46

I november 2019 afholdt det danske modemagasin Costume deres årlige læserpris ‘Costume Skønhedsfavoritter’, hvor de pegede på branchens bedste produkter. Vi er pavestolte over, at HH Simonsens Infinity Styler blev kåret som magasinets skønhedsfavorit i dens kategori.


SIDE 47


[ KLIPPEMASKINER ] PERFEKT PRÆCISION HH Simonsens klippemaskiner er til dig, der ikke går på kompromis – med hverken præcision eller performance. Præcisionen skal være superskarp på millimeteren hver gang, og maskinen skal være professionel, praktisk og behagelig at bruge. Let i vægt, lille i størrelse og ergonomisk i design, så den er komfortabel og ligger rigtigt godt i hånden. Tænd og mærk forskellen.

[ Produceret i Tyskland ]

[ HH SIMONSEN MIDI TRIMMER ] HH Simonsen Midi Trimmer er en præcis letvægtstrimmer med 30 mm bredt hærdet stål klippeskær.

SIDE 48

– Elegant og ergonomisk design – Vægt på kun 120 gram – Meget lydsvag og minimal vibration – Hurtigt opladeligt Ni-MH batteri – Afstandskam 3-6 mm


[ EL-ARTIKLER ]

[ Barber Guards ]

[ Løst skær ]

[ FADEMASTER KLIPPEMASKINE ]

[ PANASONIC ER-GB80-K KLIPPEMASKINE ]

– Fem hastighedsindstillinger – SmartChip-teknologi – Kraftfuld, men stille motor – LCD-display – Nedkølingssystem

Den prisvindende Panasonic ER-GB80-K er en alsidig trimmer til alle typer hår, som leverer et ultrapræcist klip. Med hele 39 forskellige indstillinger. – Afstandskam 3-4 mm – Afstandskam 6-9 mm – Afstandskam 12-15 mm

– Stærkt og præcist titaniumskær – Hurtig opladning med lihtium-ion batteri

[ Løst skær ]

[ Tatoo skær ]

[ PANASONIC ER-1611 K KLIPPEMASKINE ]

[ PANASONIC ER-GP21-K KLIPPEMASKINE ]

Panasonic ER-1611 K er den mest anvendte trimmer af danske frisører.

Panasonic ER-GP21-K er en superskarp og præcis klippemaskine i et stilfuldt design.

– Afstandskam 3-4 mm – Afstandskam 6-9 mm – Afstandskam 12-15 mm

– Afstandskam 3-6 mm

SIDE 49

[ Løst skær ]


[ BØRSTER ] EN BØRSTE ER IKKE BARE EN BØRSTE. OG VORES ER BEVISET. Engang var en børste bare noget, man havde i brystlommen på sin cowboyjakke. Den ene lignede den anden, og hårbørsten var på ingen måde forfinet. Dens funktion var at trawle håret igennem, og så var det dét. Blev resultatet lidt trist, var det bare ærgerligt. I dag er virkeligheden heldigvis en anden. Behovene er anderledes – og kravene meget, meget højere. Hos HH Simonsen vil vi gerne være med til at sætte barren højt, for det kræver fantastiske produkter at hjælpe dig til fantastiske resultater. Vi vil ikke bare tilbyde markedets bedste børster – vi vil tilbyde en helt ny generation af børster! Hos HH Simonsen har vi udviklet vores egen serie af børster. For kun på den måde har vi fuld kontrol over kvaliteten i alle detaljer. Hver børste er designet specifikt til bestemte hårtyper eller bestemte opgaver – fra detangling til styling og maintaining. Gå på opdagelse på de følgende sider. Her finder du markedets bedste børster til enhver situation. Men én ting har de til fælles: De er en fornøjelse at bruge for dig som frisør. Glæd dig til at få en i hånden. Så kan alverdens hår bare komme an!


[ BØRSTER ]

[ Kommer i tre standardfarver og to udgaver i træ ]

[ Kommer i to standardfarver ]

[ Rubber Black ]

[ Rubber Black ]

[ Dusty Rose ]

[ Dusty Rose ]

[ Dark Grey ]

[ Light Wood ]

[ Dark Wood ]

[ WONDER BRUSH & WONDER MIDI BRUSH ] – Gummioverflade på de farvede varianter sikrer et godt greb – 3 D-konveks-formet pude, der er modelleret efter hovedbunden

[ Unicorn ]

[ Leopard ]

Wonder Brush og Wonder Midi brush, som er en mindre udgave, er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. De er udstyret med vores særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser

og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

NYHED

[ BØRNEBØRSTER – LIMITED EDITION 2020 ]

[ WONDER BRUSH I NEDBRYDELIG UDGAVE ]

Wonder Brush KIDS er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med vores særlige Smartflex børstepigge, der er ekstraordinært fleksible og dermed mindsker risikoen for spaltede spidser og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår.

Denne særlige miljøvenlige udgave af – Ved at bruge majs genanvendes et let Wonder Brush er til dig, der gerne vil tage nedbrydeligt landbrugsprodukt, der et ansvar og støtte en grønnere tankegang. alligevel produceres. I produktionen af håndtaget anvendes majs – Børsten har samme funktionelle frem for olie, og det gør størstedelen af egenskaber som den traditionelle børsten lettere nedbrydelig. Wonder Brush.

– Fleksible Superflex børstepigge begrænser knækket hår – E kstra store knopspidser stimulerer hovedbunden – 3 D-konveks-formet pude, der er modelleret efter hovedbunden

SIDE 51

– Fleksible Superflex børstepigge begrænser knækket hår – Ekstra store knopspidser stimulerer hovedbunden


[ BØRSTER ]

[ Close-up ] [ Kombination af ægte vildsvinehår og fleksible pigge ]

[ GLOSS BRUSH & GLOSS MIDI BRUSH ] – Kombination af ægte vildsvinehår og – Gummibelagt håndtag sikrer et godt greb fleksible pigge – 3 D-konveks-formet pude, der er – Børsten er formet, så håret samles og modelleret efter hovedbunden redes i sektioner –K  ommer i én standardfarve – Knopspidser på børstepiggene stimulerer hovedbunden

Vores eksklusive Gloss Brush og Gloss Midi Brush, som er en taskevenlig størrelse, kombinerer ultrafleksible børstepigge med ægte vildsvinehår, der fordeler det sunde og naturlige hårfedt fra hovedbunden ud i hvert enkelt hårstrås

fulde længde. Det giver et både sundere, stærkere og mere glansfuldt hår. Kommer begge i én standardfarve.

[ Close-up ]

[ AIR BRUSH ]

SIDE 52

– Intelligent placering af børstepiggene giver effektiv separation af hårene – Ekstremt fleksible børstepigge begrænser hårtab – Åbent design, der giver optimal luftgennemstrømning

[ GLOSS AIR BRUSH ] – Ekstra store knopspidser stimulerer hovedbunden –K  ommer i én standardfarve

– Kombination af ægte vildsvinehår og fleksible børstepigge – Åbent design, der giver optimal luftgennemstrømning – Varmebestandige børstepigge op til 160 grader – Formet efter hovedbunden, så større

sektioner af håret løftes – Intelligent placering af børstepigge giver effektiv separation af hårene – Ekstra store knopspidser stimulerer hovedbunden – Ekstremt fleksible børstepigge begrænser risikoen for knækkede hår


[ BØRSTER ]

[ SMOOTH BRUSH ]

[ BOAR BRUSH ]

[ TURBOBØRSTE ]

– 100% naturlige vildsvinehår – Lavet af hårdført – Silikone-børstepigge for blid bøgetræ massage mod hovedbunden – E t miljørigtigt valg pga. og detangling-effekt holdbarheden og træsortens hurtige vækst – Blød børstepude for øget fleksibilitet

– 100% naturlige vildsvinehår – Øger blodtilstrømningen til hårsækkene – Naturlig glans – Sundere hovedbund

Turbobørsten fra HH Simonsen er med dens behagelige ’SoftGrip’ nem og fleksibel at arbejde med. ’SoftGrip’ børstekammene er skånsomme mod huden i hovedbunden samtidig med, at de gennemgående huller lader luften fra føntørren passere sådan, at du hurtigt og præcist kan style dit hår.

[ 9 rækker pigge ]

Værsgo': den ultimative børste til toupering og styling. Vores Stylingbørste har et smalt børstehoved samt en kombination af ægte vildsvinehår og nylonpigge. Det gør den let at anvende uanset hårlængde.

[ VOLUMEBØRSTE ] Børstens skaft er designet, så den ender i en praktisk spids, der gør det nemt at inddele håret i sektioner.

Den perfekte børste til formtørring af kort og mellemlangt hår. Piggene er udført i ekstra blødt materiale, som sikrer en skånsom formtørring. Antallet af børstepigge resulterer i blankt og fyldigt hår.

Gummibunden sørger for, at piggene fjedrer.

SIDE 53

[ STYLINGBØRSTE ]


[ BØRSTER ]

INTELLIGENT

HEAT

TECHNOLOGY

HEAT BRUSH

[ L – 53 mm ]

[ S – 25 mm ]

[ M – 43 mm ]

Fra sort til lyserød Vores innovative børstehårsteknologi rykker grænserne og gør, at du kan styre og kontrollere varmen, mens du styler. Når føntørreren varmer Heat Brushens rør op til over 60 grader, bliver det sorte rør lyserødt for at indikere høj temperatur. Hårsytlisten kan så regulere varmen, så den ikke ødelægger håret. Når børsten køler ned igen til en sikker temperatur, vil børstehovederne skifte tilbage til sort.

SIDE 54

[ INTELLIGENT HEAT TECHNOLOGY ] Vores helt nye Heat Brush er designet til at hurtigt at blive varm, når du føntørrer. Den lader luften passere gennem børstehovedet og giver håret fylde og volumen.

Zigzag-piggene giver dig et endnu bedre greb under friseringen og en dejlig styling-oplevelse. Oven i det sikrer børstens ergonomisk designede håndtag, at den ikke glider i hånden.

Heat Brushen kommer i alle størrelser, så du kan forme perfekte krøller og få præcis den føntørring, du ønsker dig. Og endnu hurtigere end du er vant til, for børstens keramikrør holder perfekt på varmen.

Sig farvel til glattejern og tænger. Vores nye Heat Brush efterlader håret silkeblødt, skinnende og med masser af volumen.


[ BØRSTER ]

TURN BRUSH OG TURN BRUSH FLEX

[ Turn Brush XL ]

[ Turn Brush L ]

[ Turn Brush M ]

[ Turn Brush S ]

[ Turn Brush Flex XL ]

[ Turn Brush Flex M ]

Vores unikke Turn Brushes er lavet af naturlige materialer, som giver dig en luksuriøs oplevelse, når du føntørrer. Børsten har en kerne af hånddrejet og let bøgetræ, og piggene af naturlige vildsvinehår efterlader håret skinnende og blødt. Udenpå trækernen er der lagt et aluminiumslag, som ændrer farve i takt med, at børsten varmes op. Så kan du altid kan holde øje med, om varmen fordeles optimalt. Den fås også i en ekstra fleksibel variant – Turn Brush Flex – som er designet specielt til tørring af langt hår, der er ekstra vådt. Da bøgetræ er en hårdfør træsort med god vækst, er vores Turn Brushes et miljømæssigt godt valg, der er skabt til at holde i mange år.

– Pigge af 100% naturlige vildsvinehår – Kerne af hånddrejet træ – Aluminiumslag, som skifter farve, når det varmes op – Fås i ekstra fleksibel variant til langt hår

SIDE 55

[ FØNBØRSTE I HÅNDDREJET TRÆ ]


[ BØRSTER ]


[ BØRSTER ]

PRISVINDENDE FAVORIT [ WONDER BRUSH ]

Kategori - skønhedshjælpere Vinder: HH Simonsen - Wonder Brush, dark wood Costume skriver: Hjælp dit hår og hovedbund med denne skånsomme hårbørste.

SIDE 57

I november 2019 afholdt det danske modemagasin Costume deres årlige læserpris ‘Costume Skønhedsfavoritter’, hvor de pegede på branchens bedste produkter. Vi er pavestolte over, at HH Simonsens Wonder Brush i Dark Wood blev kåret som magasinets skønhedsfavorit i dens kategori.


[ BØRSTER ]

BØRSTEOVERSIGT

Her har vi samlet alle vores børster for at give dig overblik og mulighed for at sammenligne. Fra Wonder Brush til Turn Brush, fra Air Brush til Heat Brush. Hver enkelt skabt præcist til sit formål. Gå på opdagelse og se, hvad de kan. Hver børste har sine særlige features, men her på siden har vi groft inddelt dem i kategorierne A, B, C og D.

A|B|C|D [ G LOSS AIR BRUSH ]

A|B|C|D [ AIR BRUSH ]

A|B|C|D [ WONDER BRUSH ] A | DETANGLE – Det eksklusive IntelliFlex ® børstehår bøjer sig med håret og glider blødt gennem sammenfiltringer – Minimerer smerte og skade i vådt eller tørt hår – Reducerer beskadigelser

B | STYLE – Gør det nemt at style – Behagelig at holde, enkel at kontrollere – Reducerer beskadigelse og krus

C | MAINTAIN

A|B|C|D [ WONDER MIDI BRUSH ]

A|B|C|D [ GLOSS BRUSH ]

– Holder håret friskt mellem stylinger – Idéel til touch-ups på farten – Blide, men effektive redskaber holder håret sundt og blankt

D | DRY

SIDE 58

– Bruges under føntørring – Luftige designs, der sikrer effektiv tørring – Fleksible børstepigge/-hår, der er skånsomme mod filtret hår

A|B|C|D [ GLOSS MIDI BRUSH ]


[ BØRSTER ]

A|B|C|D [ TURN BRUSH ]

A|B|C|D

A|B|C|D

[ TURBOBØRSTE ]

[T  URN BRUSH FLEX ]

A|B|C|D [ VOLUMEBØRSTE ]

A|B|C|D

A|B|C|D

[ STYLINGBØRSTE ]

[ HEAT BRUSH ]

A|B|C|D [ SMOOTH BRUSH ]

A|B|C|D

SIDE 59

[ BOAR BRUSH ]


[ WETLINE ] A NEW DAWN FOR HAIR EVERYWHERE Den bedste og mest effektive shampooserie nogensinde. Dét var den ambitiøse målsætning, da vi startede arbejdet med HH Simonsen Wetline. Vi ville skabe en shampooserie, der overgik vores egne krav som professionelle. Og en shampooserie, der gjorde en forskel for dig og dit hår – uanset din hårtype. Tre år senere var HH Simonsen Wetline en realitet, og serien er alt, hvad vi havde drømt om. Vi tror på, at skønhed og teknologi er allierede, så vi samarbejder med førende forskere og har vores eget laboratorie, hvor vi udvikler, tester og forbedrer alle detaljer i vores produkter. Og til vores Wetline har vi nøje udvalgt og sammensat ingredienser til hvert produkt, så vi kan tilbyde den ultimative effekt, uanset om du har behov for pleje og beskyttelse af tyndt, farvet, slidt, tørt eller fedtet hår. Fælles for produkterne er en unik brug af keratin, der giver et sundere og stærkere hår – og naturbaserede olier, som tilfører håret fugt og smidighed. For når vi laver en shampooserie, så gør vi det for at sætte nye standarder! HH Simonsen Wetline er en bred serie med eksklusive, effektive og parabenefri shampooer, conditioners og hårkure til alle typer hår og alle behov. Vi håber, at du vil sætte dem på prøve. Ikke mindst for hårets skyld.

[ TIP ] Vores produkter er meget drøje i brug. Så du kan med fordel stille flasken på hovedet for at få det hele med.


[ HÅRPRODUKTER ]

UVASORB S5 UVASORB S5

CRODABOND™ JOJOBAOLIE

HYDROSATIVUM P MACADAMIAOLIE

JOJOBAOLIE CORNING ® MICROEMULSION

SHEASMØR

[ COLOR SHAMPOO ] – Effektiv farvebeskyttelse og pleje – Indeholder macadamia- og jojobaolie – Efterlader håret glat, sundt og strålende

[ COLOR CONDITIONER ] Color Shampoo bearbejder effektivt to af udfordringerne ved farvet hår: At farven falmer og at håret tager skade af farvningen. Shampooen bevarer din hårfarves styrke og glans i længere tid, samtidig med at den plejer og fugter dit hår ved hjælp af hvedebaserede aminosyrer, keratin, macadamia- og jojobaolie.

– E ffektiv farvebeskyttelse og pleje – Indeholder jojobaolie og sheasmør – Efterlader håret glat, sundt og strålende

Vores Color Conditioner hjælper dig med at bevare styrke og glans i dit farvede hår. Samtidig tilføres håret nødvendig fugt og næring, blandt andet takket være hvedebaserede aminosyrer, jojobaolie og sheasmør. Du beskytter din hårfarve mod at falme hurtigt og beskytter dit hår mod den slitage, som hårfarvning ofte er skyld i.

CROTEIN™

VITAMIN E

MACADAMIAOLIE

CROTEIN™

GLUADIN® WLM BENZ

– Eliminerer gule nuancer ] – Indeholder hydrolyseret keratin og macadamiaolie – Efterlader håret ensartet, sundt og UV-beskyttet Farvel til gult hår! HH Simonsen Anti-Yellow Shampoo er en beskyttende og samtidig

[ CLEANSING SHAMPOO ] plejende shampoo til alle, der har farvet blond eller gråt/isblond hår, men generes af uønskede gule toner i håret. En perfekt harmoni af blå, violette og grønne pigmenter eliminerer effektivt gule nuancer uden at stresse håret, mens shampooen også beskytter hårets ”rigtige” farve mod solens UV-stråler. Dermed ødelægger vi ikke hårets kvalitet.

– F jerner olier, naturlige fedtstoffer og produktrester – Med hydrolyseret keratin og E-vitamin – Efterlader hår og hovedbund grundigt renset HH Simonsen Cleansing Shampoo renser hår og hovedbund i dybden og fjerner olier, naturlige fedtstoffer og opbyggede rester af styling-

produkter. Med andre ord: En effektiv nulstilling. Men den største forskel på HH Simonsens Cleansing Shampoo og de fleste andre cleansing produkter på markedet er den unikke genopbygning af hårets keratin- og fugtniveauer. Med andre ord får du både en virkelig effektiv grundrens og en knivspids blid pleje, der efterlader håret langt blødere end de fleste alternativer.

SIDE 61

[ ANTI-YELLOW SHAMPOO ]


[ HÅRPRODUKTER ]

ALOE VERA

NUTRILAN® KERATIN

MACADAMIAOLIE

CROTEIN™

JOJOBAOLIE

HYDROTRITICUM™

NUTRILAN® KERATIN

[ REPAIR SHAMPOO ] – Genskaber og beskytter – Indeholder keratin og macadamiaolie – Efterlader håret genopbygget, fugtholdigt og sundt HH Simonsen Repair Shampoo giver øjeblikkelig nødhjælp til skadet hår. Shampooen indeholder

[ REPAIR CONDITIONER ] flere særlige keratinholdige mikroproteiner, der trænger dybt ind i hårfibrene og styrker hårstråene indefra. Hvedebaserede aminosyrer, macadamia- og jojobaolie tilfører næring, vitalitet og styrke og bidrager til en shampoo, der puster nyt liv i slidt hår.

– G enskaber og beskytter – Indeholder keratin og hvedebaserede aminosyrer – Efterlader håret genopbygget, sundt og let at gennemrede Vores Repair Conditioner indeholder ligeledes flere keratinholdige mikroproteiner, der trænger

REP’ HAIR ®

dybt ind i hårfibrene og genopbygger dem indefra. Conditioneren forebygger derudover brud og spaltede spidser, og gør det lettere at rede filtret hår uden at forårsage skader. Ingredienssammensætningen gør, at produktet arbejder 30% i hårets indre og 70% i skællaget. Dermed opnår man både genopbygning af keratinstyrken og en øget elasticitet og smidighed i håret.

PHEOHYDRANE

JOJOBAOLIE CROTEIN™

KERATRIX™ MACADAMIAOLIE

KOKOSOLIE

SHEASMØR

[ REPAIR MASK ]

SIDE 62

– Genskaber og beskytter – Indeholder sheasmør, kokos- og jojobaolie – Efterlader håret genopbygget, stærkt og sundt Har du brug for særlig intensiv hjælp til slidt og skadet hår, så er Repair Mask en effektiv kur. Den indeholder en større andel af keratinholdigt mikroprotein end både shampoo

[ MOISTURE SHAMPOO ] og conditioner, og en hårkur er derfor det mest effektive produkt til at genopbygge hårets styrke. Derudover medvirker hvedebaserede aminosyrer, sheasmør og kokos- og jojobaolie til at styrke og nære håret – og effektivt bekæmpe brud og spaltede spidser. Repair Mask arbejder 70% i hårstråenes kerne og 30% i det ydre skællag.

– Tilfører fugt og næring – Indeholder hydrolyseret ærteprotein og jojobaolie – Efterlader håret fugtholdigt, sundt og velnæret Den fugtgivende Moisture Shampoo indeholder en lang række af både naturskabte og menneskeskabte ingredienser, der effektivt

nærer og plejer tørt hår. Hydrolyseret protein, hydrolyseret keratin og et særligt Marine Complex med ingredienser som tang og alger, tilfører fugt til hår og hovedbund, og de tilsatte macadamia- og jojobaolier giver styrke og næring til hårfibrene, og håret bliver sundere og lettere at style.


[ HÅRPRODUKTER ]

PHEOHYDRANE

REP’ HAIR ®

HYDROSATIVUM P

SHEASMØR

JOJOBAOLIE

[ MOISTURE CONDITIONER ] den større molekylevægt, der anvendes i conditioneren. Molekylevægten medvirker nemlig til, at Moisture Conditioner arbejder 30% i hårstråenes indre og 70% i skællaget, der lukkes og dermed indkapsler fugten i håret. Hvedebaserede aminosyrer og marineingredienser tilfører fugt, og den tilsatte keratin giver øget styrke til hårfibrene.

(70%) genopbygger fugt- og keratinniveauerne dybt inde i håret og sekundært (30%) behandler hårets ydre skællag. Den unikke kombination af hydrolyseret keratin, hvedebaserede aminosyrer, Marine Complex-ekstrakt og et særligt molekyle med ceramide-egenskaber tilfører og bevarer effektivt fugten i hår og hovedbund.

LOPPEFRØ-EKSTRAKT

VOLUMINIS

DØVNÆLDEBLOMST

KOKOSOLIE

GINSENG-ROD

MACADAMIAOLIE

[ VOLUME SHAMPOO ] – Forbedrer hårets volumen – Indeholder 3 unikke og naturlige planteekstrakter – Efterlader håret vitaliseret, blødt og stærkt

– Tilfører fugt og næring – Indeholder hydrolyseret keratin, jojobaolie og sheasmør – Efterlader håret fugtholdigt, velnæret og let at rede Moisture Mask er den intensive hårkur til tørt og livløst hår. Kuren er opbygget, så den primært

[ VOLUME CONDITIONER ] Takket være en unik kombination af naturlige planteekstrakter tilfører vores volumeshampoo tiltrængt fylde og styrke til tyndt og fint hår. Ginseng-rod, loppefrø og døvnældeblomst har en synergetisk effekt på hårets vitalitet og energi, mens hårrødderne stimuleres af frisk og kølende mentol.

– Forbedrer hårets volumen – Indeholder macadamia- og kokosolie – Efterlader håret glat, sundt og velnæret 

Den ultimative conditioner til tyndt og livløst hår. Vi har kombineret de plejende egenskaber fra en klassisk conditioner med effektive volumeskabende virkestoffer. HH Simonsen Volume Conditioner indeholder blandt andet macadamia- og kokosolie, der giver næring, glans og fugt til håret.

SIDE 63

– Tilfører fugt og næring – Indeholder hydrolyseret keratin og jojobaolie – Efterlader håret fugtholdigt, velnæret og let at rede Moisture Conditioner er den perfekte slutbehandling til tørt hår takket være de nøje udvalgte fugtgivende ingredienser og

[ MOISTURE MASK ]


[ HÅRPRODUKTER ]

[ SHAMPOO & CONDITIONER ]

700ML SALONSTØRRELSE [ På lager i Q2, 2020 ]

SIDE 64

Nu er vores lækre Wetline shampoo & conditioner også tilgængelig i salonstørrelse 700ml med praktisk pumpe. Den er ekstra drøj, og derfor vil du opleve, at du bruger mindre.


[ HÅRPRODUKTER ]

Produkt

Repair Shampoo – 700ml

Repair Conditioner – 700ml

Moisture Shampoo – 700ml

Moisture Conditioner – 700ml

Color Shampoo – 700ml

Color Conditioner – 700ml

Volume Shampoo – 700ml

Volume Conditioner – 700ml

Anti-Yellow Shampoo – 700ml

SIDE 65

Cleansing Shampoo – 700ml


NO FRIZZ, NO FUSS

B LO W D R Y CREAM

[ HÅRPRODUKTER ] KOMPROMISLØS KVALITET OG PROFESSIONELLE EGENSKABER – SKABT PÅ 25 ÅRS ERFARING HH Simonsens eget sortiment af hårprodukter er udviklet med høje ambitioner. Ambitioner for kreativ styling, fantastiske looks og vilde idéer. Men også ambitioner for et sundt hår, der føles fantastisk og er godt beskyttet. Vi udvikler konstant på produkterne. Vi tester og forbedrer dem. Giver dem lidt mere af det gode. Det er nemlig i de nøje udvalgte ingredienser, at forskellen ligger. Det er den nærende, beskyttende og regenererende brasilianske nøddeolie i vores hårvoks. Den økologiske honning-ekstrakt i vores Curl Cream. Og alle de andre detaljer, der gør hvert eneste produkt til noget særligt. Gå på opdagelse i vores hårprodukter på de næste sider. Det er luksus til håret – men til priser i øjenhøjde.


[ STYLING OIL ]

[ MIRACLE SPRAY ]

– Modvirker krus – Beskytter mod varmeskader – Indeholder argan- og jojobaolie – Kan bruges i vådt eller tørt hår – Genopbygger hårets fugtniveau

– Perfekt til udfiltring af hår – Indeholder ikke parabener – Beskytter mod slid og UV-stråler – Intens fugtgivende – Efterlader håret blødt, sundt og skinnende – Er ikke testet på dyr

[ HEAT PROTECTION SPRAY ]

[ HAIR SPRAY ]

– Beskytter mod varmeskader – Beskytter mod UV-stråler – Indeholder arganolie – Mild og frisk duft – Efterlader håret blødt og glansfuldt

– Giver stærkt hold – Beskytter mod UV-stråler – Fugtafvisende – Mild og frisk duft – Giver glans/silkeagtig struktur og gør ikke håret mat

SIDE 67

[ HÅRPRODUKTER ]


[ HÅRPRODUKTER ]

SIDE 68

NY STØRRELSE 150 ML.

NY STØRRELSE 150 ML.

[ CURL CREAM ]

[ BLOWDRY CREAM ]

– Modvirker krus og tørhed – Indeholder macadamiaolie og økologisk honning-ekstrakt – Fordel i håndklædetørt hår – Lad håret lufttørre

– Reducerer risiko for knækket og kruset hår – Bevarer hårets styrke – Modvirker sammenfiltring – Perfekt til frisering af vådt hår – Beskytter helt op til 230° C

[ CREATIVE GLUE ]

[ BEACH SPRAY ]

– Giver ekstremt hold – Nemt at style – Passer til alle hårtyper – Er ikke testet på dyr – Indeholder ikke parabener

Vores Beach Spray tilfører en mat og sommerlig struktur samtidig med, at den giver masser af pleje – bl.a. takket være nærende ingredienser som macadamiaolie og vitamin B5. Sprayen har UV-beskyttende ingredienser, er dermatologisk testet og uden parabener. Spray i vådt eller tørt hår. – Indeholder macadamiaolie – Indeholder vitamin B5


[ HÅRPRODUKTER ]

[ STYLING PASTE ]

[ VOKS – BLUE EXTREME ]

– Fleksibelt hold – Perfekt til en rå og urban styling – Definerer og skaber en mat tekstur – Er ikke testet på dyr – Indeholder ikke parabener

Blue Extreme er en vandbaseret voks, der giver et ultrakraftigt hold, men som samtidig er fleksibel og nem at bruge. Håret får et cool og urbant look uden at virke geléagtigt. – Vandbaseret

[ VOKS – GREY MUD ]

[ VOKS – BROWN MATTE ]

Grey Mud er en alsidig stylingvoks, der giver hold og et cool look. Med en holdfaktor på 3,5 giver voksen et medium/solidt hold, der holder styr på frisuren hele dagen, men som er nem at restyle og vaske ud. – Alsidig stylingvoks

Brown Matte er en lervoks, der giver ekstremt hold, men som samtidig er fleksibel og nem at restyle og vaske ud. Vælg din favorit eller prøv dem alle tre. HH Simonsen vokser med opgaven. – Lervoks

– Holdfaktor på 3,5

– Ekstremt hold

SIDE 69

– Med æteriske brasilianske olier


[ SAKSE ] HÅNDLAVET PERFEKTION TIL FINGERSPIDSERNE Du mærker det med det samme, når du tager en af vores sakse i hånden: Den ligger perfekt. Den føles perfekt. Den er perfekt helt ned i den mindste, fint forarbejdede detalje. Den er det ypperste håndværk ophøjet til den højeste luksus. Fremstillet i japansk stål og håndsmedet i Australien. Et kunstværk skabt til at skabe kunstværker med. Og tro os: Den kan sit kram. Det er med stor stolthed, at vi samarbejder med japanske mestre som dem bag Excellent Edges™, der foruden at fremstille deres egne sakse også har rettighederne til Hikari, Yamamoto og Hikari. Det er sakse, der er kendt og prist over hele verden. Den slags, der kan få selv de største frisører til at skrive begejstrede anmeldelser, fordi de simpelthen bare må dele deres oplevelser med verden. Saksen er frisørens vigtigste værktøj. Med HH Simonsen får du det bedste værktøj. Og du får et værktøj, der passer til din statur og din måde at arbejde på, så du undgår slid og skader. Det er japansk visdom i danske saloner. Glæd dig!


[ SAKSE ]

GARANTIBESTEMMELSER

[ STØRRE GLÆDE I LÆNGERE TID – DET GARANTERER VI ] Alle de sakse, HH Simonsen forhandler, er af en høj kvalitet og holder i mange år, hvis de serviceres og ved­lige­ holdes løbende. For service, vedligeholdelse eller reparation af en saks skal den returneres til HH Simonsen. Udføres service, vedligeholdelse eller reparation af andre virksomheder, vil produktgarantien bortfalde. Sakseproducenten har til enhver tid den afgørende beslutning omkring en saks’ videre garanti, hvis saksen har været serviceret eller repareret hos en uautoriseret. Alle saksene fra Excellent Edges™ har livsvarig garanti på stålet (knækker saksen i to dele, eller knækker der en tand af en udtyndersaks, tilbydes en ny saks af samme type). Excellent Edges™’ omfattende ’Quality Management’-system er din garanti for, at din saks er blevet grundigt undersøgt og testet, inden den forlader fabrikken. Hvis du alligevel ikke er tilfreds med saksen, bedes du kontakte HH Simonsen omgående med en beskrivelse af, hvad der er galt. Vi vil herefter reparere eller udskifte dem efter vores skøn.

[ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT FØLGENDE KAN UGYLDIGGØRE SAKSEGARANTI ] – Forsøg på reparation/service af andre end Excellent Edges™ –U  korrekt vedligeholdelse såsom manglende oliering (vi leverer en gratis flaske Excellent Edges™ Camellia Oil med hver saks for at forhindre korrosion) – Manglende justering af centerskrue – Uhensigtsmæssig brug såsom klip foretaget i andre materialer end hår eller tab af saksen – Korrosion eller rust som følge af manglende rengøring og oliering

[ NÅR DU TAGER SAKSEN I BRUG ] De første 8-10 dage skal du være ekstra opmærksom på at justere saksens centerskrue, idet gummiringen, som ligger imellem centerskruen og stålet, er ny og skal tilpasse sig saksen. Derudover skal du klippe med et lettere pres på tommelfingeren end før servicen. Klip ikke med saksens centerskrue for løs i spændingen. Hvis saksens centerskrue er for løs, eller du presser for hårdt med tommelfingeren, vil dette kunne medføre øjeblikkelige skader på saksens æg. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Claus Nissen på tlf. +45 20 43 58 11.

[ LEJ DINE SAKSE FRA KUN 99 KR. PR. MÅNED ]

SIDE 71

Som noget helt nyt kan du nu leje dine sakse hos HH Simonsen. På den måde får du adgang til markedets bedste værktøj til en overkommelig pris – og du har mulighed for at afprøve flere sakse, inden du investerer i din egen. Der er ingen binding, og du får selvfølgelig gratis slibeservice.


[ SAKSE ]

SIDE 72

IKONFORKLARING [ Slide slicing | >5° ]

[ Chipping | <20° ]

[ Point cutting | <50° ]

[ Blunt cutting | 90° ]

[ Drejeledssaks ]

[ Ergonomisk saks ]

[ Håndslebet saks ]

[ Letvægtssaks ]

[ Saksens æg | 28° ]

[ Saksens æg | 32° ]

[ Saksens æg | 38° ]

[ Saksens æg | 40° ]

[ Saksens æg | 42° ]

[ Saksens æg | 45° ]

[ Saksens æg | 47° ]

[ Saksens æg | 50° ]

[ Saksens æg | 55° ]

[ Tørt hår ]

[ Venstrehåndet ]

[ Højrehåndet ]


[ SAKSE ]

[ FUJI ] Japanske FUJI er et højeksklusivt og meget anerkendt saksemærke, som producerer nogle af de fineste og bedste sakse i verden. Med FUJI opnår du det ypperste inden for klippeegenskaber og kvalitet, og FUJI er dermed sakse til frisøren, der kun vil bruge det allerbedste værktøj. Yamato Royal er Fujis eksklusive søsterbrand.

[ YAMATO ROYAL ] – Klinger af ståltype CS1 – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Struktursaks – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”

– Klinger af ståltype Hitachi RSP Steel Powder – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5”

[ FUJI FGG THE PRESIDENT ] – Klinger af ståltype Hitachi CSI Steel Powder – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5”

SIDE 73

[ FUJI ROYAL BLUE ]


[ SAKSE ]

HIKARI ET AF VERDENS MEST ANERKENDTE SAKSEBRANDS I nu 50 år har Hikari gjort sig selv bemærket ved at producere helt exceptionelle sakse med en komfort, en kvalitet, et design og en holdbarhed ud over det sædvanlige. Hikari, der blev grundlagt af den berømte Fukutaro Takahashi, har revolutioneret markedet og er i dag et af verdens mest anerkendte saksebrands.

[ COSMO DRAGON ]

SIDE 74

Den eksklusive Hikari Cosmo Dragon er en kraftfuld saks med et unikt design, som gør, at trykket på skæret automatisk fastholdes langs saksens længde. Det sikrer en perfekt balance og et kraftfuldt klip i vådt eller tørt hår. Håndtagets tragtformede design giver maksimal komfort, kontrol og mobilitet, fordi fingrene får frihed til at rotere. Yderkanten på skæret gør, at saksen tilpasses fingrene og opret­holder en perfekt 90 graders vinkel ved graduering. Det giver maksimal præcision og masser af komfort for albue og skulder.

– Klinger af ståltype Hikaris eget stål – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 6”, 6,5”


[ SAKSE ]

SMEDET AF JAPANSK VISDOM SAKSE TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE FRISØR Det australske saksemærke Excellent Edges™ producerer nogle af de bedste sakse på markedet. Sortimentet er delt op i serier, som byder på en lang række forskellige sakse med hver deres egenskaber og formål. Det betyder, at uanset om du er nybegynder, eller du har været i branchen i 30 år, har vi den rigtige saks til dig.

SIDE 75

Excellent Edges™ blev grundlagt af australske Tim Payne i 1987, efter han havde været i lære som knivsmed hos Fuji Scissors i Japan under Mr. Nakamura, der anses for at være saksesmedenes ‘godfather’. Excellent Edges™, der i 2017 kunne fejre 30-års jubilæum, er i dag et anerkendt brand, der leverer knivskarpe kvalitetsværktøjer til dygtige og kreative frisører.


[ SAKSE ]

[ E XCELLENT EDGES FISH KIT™ ] Det handler om følelse og fin fingerspidsfornemmelse i designet. Mærk efter og prøv det til, så der opnås den helt perfekte feeling på saksebladene. Det er hemmeligheden bag den revolutionerende Fish Kit™serie, der giver dig de ultimative sakse til klipning i tørt hår. Saksene er smedet i det unikke ATS314-stål, der kan slibes og formes til en helt særlig facon, har en hårdhed, der gør saksene ekstremt skarpe, præcise og perfekte til udtynding og ”slicing”. Fish Kit™ er udviklet på baggrund af HH Simonsens erfaring med saksene og skandinavisk hår og med denne fantastiske serie er der nærmest ingen grænser for kreativitet og personliggørelse. Det er en af grundene til, at Fish Kit™ hører til blandt de mest populære blandt topfrisører i hele verden. Fish Kit™ saksene leveres med 10 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.

[ Sting Ray er udviklet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ STING RAY ]

SIDE 76

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

[ BARRACUDA ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”, 30 tænder

[ Marlin Big Mouth er udviklet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ MARLIN BIG MOUTH ] – Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5”


[ SAKSE ]

[ CROCODILE ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”, 10 tænder

[ FISH KIT GP PHANTOM 6,0” ] – Klinger af japansk stål type ZA-18 – Takket blad med bajonet-spids – Nyt specialdesignet kugleleje giver flydende bevægelse – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

[ FISH KIT™ CUBIC SERIES ]

[ MARLIN BIG MOUTH CUBIC ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5”

SIDE 77

Fish Kit™ Cubic-serien består af modeller fra Fish Kit™-serien, som er specialdesignet med ekstra fokus på ergonomi og komfort. Konstruktionen af det dobbelte drejeledssystem er designet, så der ikke opstår løse ‘led’ ved skuerne, og håndtaget tilpasser sig dine fingre. Dette system nedsætter risikoen for seneskedehindebetændelse. Saksenes klinger er produceret af det sublime ATS314-stål. Det giver Fish Kit™ Cubic saksene nogle uovertrufne klippefunktioner og en holdbarhed, som man ikke får med mange andre sakse.


[ SAKSE ]

[ WAHOO CUBIC ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5,5”, 6”

[ CROCODILE CUBIC ]

SIDE 78

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

[ STINGRAY CUBIC ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

[ BARRACUDA CUBIC ]

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”


[ SAKSE ]

[ E XCELLENT EDGES™ DAMASKUS ]

[ Close-up ]

Saksene i Damaskus-serien er inspireret af ældgamle japanske Samurai-traditioner. Den særlige Damaskus-teknik samler op imod 20 tynde lag af stål omkring en hård kerne af kulstof. Dette giver saksene en hård og holdbar kerne, som gør den ekstremt slidstærk. I serien finder du to fantastiske Sword-sakse, som er ekstremt fleksible og enormt stærke på én gang.

[ SWORD 10 ] – Damaskus-lamineret – Klinger af ståltype Hitachi ATS314 + silver1 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6”

[ Close-up ]

[ SWORD 18 ]

SIDE 79

– Damaskus-lamineret – Klinger af ståltype Hitachi ATS314 + silver1 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6”


[ SAKSE ]

[ E XCELLENT EDGES™ PREMIUM ] Alle Excellent Edges™ saksene håndlaves i Australien, som er en garanti for kvalitet i den absolutte top. Saksene i Premium-serien er de originale Excellent Edges™ sakse, som sidste år kunne fejre 30-års jubilæum. Men selv med 30 år på klingen er de stadig de mest populære modeller i sortimentet. De fremstilles i Hitachi-stål af den ypperste slags efter yderst skrappe krav til såvel design som kvalitet. Premium-serien er den oplagte serie til dig, der ikke kunne drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vores master bladesmith er ikke bange for at tænke nyt. Han er heller ikke bange for at sætte sine idéer på spidsen. Det har han gjort på Edges BK, Edges BM og Barber BC70. Med bajonet-spidsen har han faktisk skabt en helt ny tanke inden for kraftfulde spidser på sakse. Se side 66. På disse tre modeller kan saksens design ændres, så der opstår et mountain-shaped design, der giver øget styrke på saksen. Lige præcis den detalje betyder, at saksen ikke kan trykkes bagover og dermed øges klippe-poweren. Det gør, at saksen føles mere kontant i afklippet – især på spidsen af saksen.

[ XJ JET 5,75” ]

SIDE 80

– Klinger af ståltype Hitachi 440C – Komfortabelt forskudt og ergonomisk formet håndtag – Perfekt til præcisionsklip pga. de smalle og spidse klinger – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5,75”

[ GLIDER VIPER ] – Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6,0”, 6,5”

[ GLIDER GM ] – Klinger af ståltype Hitachi 440CM – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5,0”, 5,5”, 6,0”


[ SAKSE ]

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5,5”

[ EDGES™ ] Design og feel på barber klippemetoder Edges™-serien fra Excellent Edges™ består af håndlavede sakse produceret ud fra traditionelle japanske principper, som man har benyttet til fremstilling af værktøj i Japan i flere tusinde år. De er håndlavet i Australien af det fineste 440B-stål, og med denne serie får du i høj grad værdi for pengene i form af sublim skarphed, kvalitet og styrke. Edges™ saksemodellerne leveres med 5 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.

[ ANACONDA - SAKSEN TIL KRØLLET HÅR ] – Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5,5”

NYHED

[ BD DUKE 6,0” ] – Klinger af ståltype Hitachi 440B – Takkede 45 graders ”clamshell” klinger – Ergonomisk håndtag designet til ekstraordinær komfort – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

SIDE 81

[ MANTARAY ]


[ SAKSE ]

[ HAWK ]

[ EDGES BK ]

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium molybdæn og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6”, 6,5”

– Klinger af ståltype Hitachi 440B – Håndtag af ståltype 304 – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5”

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ Nu med 30 tænder for et endnu blødere klip ]

[ EDGES BA5730 ]

SIDE 82

– Klinger af ståltype Hitachi 440B med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 304 – 10-15% udtynding – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5,7”, 30 tænder


[ SAKSE ]

[ Kraftfuld bajonet-spids ]

[ EDGES BR - NEW AGE DESIGN ] – Klinger af ståltype Hitachi 440B med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 304 – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 6,0”, 6,5”, 7,0”

[ BARBER BC70 - CLASSIC DESIGN ] – Klinger af ståltype National 440C med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 440C – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 7”

[ BAYONET TIP ] [ HELT NYE OG 100% HÅNDLAVET ]

Denne klinge er beviset på, hvorfor det er optimalt at smede og frisører arbejder sammen! Saksen kan bruges til de fleste opgaver, da der både er vægt på midte og spids. Den er perfekt til at klippe spidser, tynde, saks over kam og detaljearbejde. Klingen er stærk helt til spidsen, så det minimerer ethvert ”skub” på håret. Gør dig selv en tjeneste og spørg os om det! Denne type klinge kan tilføjes på følgende modeller:

SIDE 83

Edges BK Glider GM Edges BR Edges BM Glider GC Barber BC70


[ SAKSE ]

[ EEGO SAKSESERIE ] HH Simonsen har i samarbejde med Excellent Edges™ designet en serie til nyuddannede frisører, som gør det muligt at få kvalitetssakse til en fornuftig pris.

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ] [ 5,5” ]

[ 5,8” ]

[ 6” ]

[ 27 tænder ]

[ KVALITETSSAKSE TIL EN GOD PRIS ] Saksene i serien af blandt de mest ergonomiske på markedet, og takket være det buede og asymmetriske er de enormt behagelige at arbejde med. EEgo-serien består af tre sakse, som kun fås som en del af sættet: En almindelig klippesaks (5,5”), en udtyndersaks med 30 tænder (5,7”) samt en tekstursaks (5,8”).

SIDE 84

Sælges kun som sæt

– Klinger af ståltype 440B/440C – Håndtag af ståltype 304 – 3 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

[ 1ST EDGES ELEVSERIE ] KOM GODT FRA START! Dette supergode startkit giver dig din forstøver, alle dine sakse, din kniv og dine clips lige ved hånden. [ 1st Edges 5530 5.5” ]

[ 1st Edges 5.3” ]

[ 1st Edges 5.8” med serration ]

[ 274 ]

[ EN PROFESSIONEL START ] Når du starter som frisør, er det afgørende, at du har de helt rigtige værktøjer. Derfor har vi sammen med Excellent Edges™ skabt 1st Edges, som er det ultimative kit til frisører under uddannelse. Serien består af en klippesaks i to forskellige størrelser, en struktursaks i størrelsen 5,5 med 30 tænder samt en carbon-kam, carbon clips, en vandforstøver, en saksemappe og en feather kniv. Saksene er håndlavet af 440B højkvalitetstål, og de faste og buede fingerhvilere og håndtagenes proportioner skaber en perfekt balance.

– Klinger af ståltype 440B – Håndtag af ståltype 304 – 2 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 85

Saksene er kun til skole- eller elevbrug og sælges kun samlet


[ SAKSE ]

PERSONALIZE

YOUR

SCISSORS

[ Personligør din saks med et logo, billede, eller tegning efter eget valg ] [ Få indgraveret dit eget eller salonens navn med din yndlingsfont ]

Personliggør din saks med dit eller salonens navn samt et fint ikon.

SIDE 86

Nu har du mulighed for at sætte dit personlige præg på din saks ved at få den indgraveret. Måske du vil have dit eget, eller din salons navn? Eller blot et lille ikon, der har særlig betydning for dig?

Det er ganske let. Send din konsulent en tekst eller et billede af, hvad du vil have indgraveret på saksen – så tager vi os af resten.


[ SAKSETILBEHØR ]

[ FINGERRINGE, CHAMOIS OG OLIE ] den absolut bedste til sakse, da den giver ekstrem fugt uden at fedte. Olien, som også er god til klippemaskiner, indeholder desuden teflon, som lægger sig i de små huller, der opstår i metallet pga. slid. Det gør, at overfladen bliver mere jævn. Det lækre lammevaskeskind fjerner

fine ridser fra bladene og holder dem skarpe og stærke. Vi tilbyder desuden fingerringe, som sikrer, at du får det optimale greb på saksen. De fås i en række forskellige farver, så du let kan kende forskel. Smøreolie – 6 stk. fingerringe – Vaskeskind

[ SAKSEMAPPE HH SIMONSEN ]

[ SAKSEMAPPE HH SIMONSEN ]

[ FISH KIT™ SAKSEETUI ]

– Solidt materiale – Nem rengøring og vedligeholdelse – Plads til 4 sakse

– Solidt materiale – Nem rengøring og vedligeholdelse – Plads til 16 sakse

Med det nye, eksklusive Fish Kit™ er du sikret maksimal beskyttelse af dine værktøjer. Sakseetuiet, som er lavet af kvalitetsmaterialer og designet i et enkelt og lækkert look, med­følger helt gratis, når du køber en saks fra Fish Kit™-serien.

[ SAKSEBÆLTE I ÆGTE LÆDER ]

[ THE BULLET | SAKSEBÆLTE ]

[ VEGANSK SAKSEBÆLTE I LÆDERLOOK ]

Forkæl dine sakse med dette eksklusive saksebælte. Læderet er let at rengøre og bliver smukkere ved brug. Dette stilfulde og praktiske saksebælte har plads til seks sakse såvel som kniv og kamme.

– Håndsyet i London –D  et fineste italienske læder – Fås i sort

Forkæl dine sakse med dette lækre saksebælte i et blødt materiale med et eksklusivt læderlook. I dette praktiske saksebælte er der plads til opbevaring af seks sakse samt kniv og kamme.

SIDE 87

Udover slibning har dine sakse brug for løbende pleje og vedligehold, hvis du skal have glæde af dem i mange år. Vores Care og Maintenance Set, som består af en smøreolie og et vaskeskind, sikrer optimal daglig pleje af dine sakse. Olien er baseret på kameliaolie, som er


[ PALCO ] PALCO – EKSKLUSIVT FARVEMÆRKE FRA ITALIEN Palco leverer nogle af de mest populære farveprodukter på markedet og er blandt andet kendt for deres udvikling i og af modefarver. Kendetegnende for hårfarven er, at den er plejende og nærende med ingredienser som honning, sorbitol og kokosnøddeekstrater, der efterlader håret blødt og med masser af glans. Den cremede konsistens betyder, at hårfarven er let at fordele og gør, at du nemt kan være kreativ under påføring. Lille farvelager, da én og samme tube kan bruges til både permanente farver samt toningsfarver.

PALCO VIL PÅ SIGT BLIVE ERSTATTET AF PALCOLOR. Da Palco er ved at relancere deres farveserie, vil du løbende modtage nye farveæsker. Den nye farveserie hedder Palcolor. Palcolor (røde farvetube) indeholder mindre ammoniak og har fået tilsat ny teknologi omkring plejestofferne i hårfarven. Derfor skal du være opmærksom på, at disse blandes 1:11/2. Palco og Palcolor kan blandes sammen, men der er følgende regel: En hovedregel er, at når du blander disse to tuber sammen, er det 1:1, når halvdelen af hårfarven er fra sølvtuben og 1:11/2, når det er fra Palcolor (rød tube). Palcolor koster pr. stk. kr. 119. Hvis du er det mindste i tvivl, kontakt endelig vores tekniker, Lisbet Simonsen på telefonnummer: +45 40 33 92 92.


[ PALCO ]

[ 150 ml ]

[ 500 gram ]

[ TECHNIC COLORE ]

[ PALCO COLOR CLEAN ]

[ PALCO AFBLEGNING ]

Italiensk hårfarvesystem med plejende ingredienser som honning, sorbitol og kokosnøddeekstrakt. PALCO Professionel er en blød og cremet professionel hårfarve, der sikrer en blank og flot farve uanset toneog refleksvalg og som holder i lang tid uden at falme. Der findes i alt ca. 95 farvenuancer i serien.

Skøn, mild og effektiv farvefjerner. Kommes på vatrondel eller strimmelvat.

Palco Bleaching Powder er en kompakt afblegningspudder baseret på violet pigment, som på naturlig vis fjerner gule toner. Palco Bleaching Powder kan lysne med helt op til syv toner. Den er alsidig og behagelig at arbejde med, fordi den ikke bliver flydende og løber, og så har den en mild lavendelduft.

[ 1000 ml ]

Palco Beise er udviklet efter en unik formel, som gør det let at mikse farvecremen sammen med farven. Beisen sikrer desuden, at farven er let at påføre, og at den ikke drypper under brug.

[ PALCO COLOR CLEAN ] – 5 vol. = 1,5% – 10 vol. = 3% – 20 vol. = 6% – 30 vol. = 9% – 40 vol. = 12%

Med den milde og plejende Color Corrector fra Palco kan du trække eksisterende farver ud af håret uden at skade dets struktur. Color Corrector

nedbryder eksisterende farvemolekyler, så de kan vaskes ud samtidig med, at den naturlige pigment holdes intakt. Uden ammoniak.

SIDE 89

[ PALCO BEISE ]


[ TILBEHØR ] TILBEHØR FRA HH SIMONSEN Som frisør er du kunstner, og det er vores opgave at give dig de bedste rammer og de bedste red­skaber, så du kan udfolde din kunst og din kunnen. Det gælder ikke bare dine sakse, men også dit tilbehør bør være i orden – så sikrer du nemlig de bedste forudsætninger for et godt udført arbejde. Vi har skabt en række tilbehørsprodukter, der ligesom alt andet i vores sortiment er udviklet i samarbejde med frisører og ud fra de højeste krav til komfort og kvalitet.


[ TILBEHØR – REFECTOCIL ]

[ ØJENBRYNSFARVE ] Farve til øjenbryn og –vipper. Giver varig skønhed. Enkel og sikker at anvende. Hurtig påvirkning. Bedste farveresultat. Fås i farverne blåsort, sort, grafit, brun og lysebrun. Holder i op til seks uger.

[ BEISE ]

[ VIPPEFORMATER ]

Stabiliserende fremkalder (3%) i 50 ml flaske med praktisk dråbetæller. Rækker til mindst 100 farvninger. Creme eller flydende beise.

Normal eller blød

[ SENSITIV ØJENBRYNSFARVE ]

[ DEVELOPER GEL ] [ TINTREMOVER ]

Fås i farverne sort, mørkebrun, brun og lysebrun.

Opdateret design for øget komfort

[ Bløde ] [ LONGLASH GEL ]

[ APPLICATION ]

Gel med vitamin E og D-Panthenol.

Mini Set.

[ Hårde ]

[ FARVEPENSLER ] Sæt á 5 stk.

SIDE 91

[ SILICONE PADS ]


[ TILBEHØR ]

[ TRIPOD STATIV ]

[ KLIPPESTOL ]

[ KLIPPESTOL ]

Med nye skaterhjul.

Opdateret design for øget komfort.

[ PAINT PACK ]

[ MECHE-STRIMLER ]

[ VANDFORSTØVER ]

Udviklet i samarbejde med @EPIC.FAMILY På lager fra sommeren 2020

Meche-strimler med tape.

– Gummioverflade – Specialdesignet pumpefunktion, der forstøver vandet bedre og mere fint

[ ØVELSESHOVED ]

[ ØVELSESHOVED ]

[ ØVELSESHOVED ]

[ KAMME ]

Jane ca. 45 cm 100% Indian hair

Victoria ca. 30 cm 100% Indian hair

Michael ca. 25 cm 100% Indian hair

Hercules 180 & Hercules 1624

SIDE 92

[ HIGHLIGHT-STRIMLER ]

[ BORDHOLDER ]


[ TILBEHØR ]

[ 210 ]

[ 212 ]

[ 214 ]

[ 274 ]

[ 282 ]

[ CARBON KAMME ]

[ CARBON KAMME ]

HH Simonsen kamme Varme- og farveresistente

Excellent Edges™ sæt inkl. opbevaringsmappe Varme- og farveresistente

[ CARBON CLIPS ]

[ CROCODILE HAIR CLIPS ]

[ KLIPPESLAG ]

Pakke á 6 stk. Varme- og farveresistente

Pakke á 4 stk.

Almindeligt.

[ NAKKEBØRSTE ]

[ Normal ]

[ NEKEEZE NAKKEPUDE ]

[ KLIPPEKRAVE ]

[ LUKSUSKLIPPESLAG ]

[ LÆDERKLIPPEKRAVE ]

Med magnet.

Med silikonekrave.

Med sand. XL-model til langt hår.

SIDE 93

[ XL ]


[ TILBEHØR ]

[ NAKKESPEJL ]

[ FEATHER ]

[ FEATHER ]

[ FEATHER ]

Sort

Kniv i sølv eller pink

Kniv i sort

Blade

[ TONDEO ]

[ TONDEO ]

[ TONDEO ]

[ TONDEO ]

Kniv til alm. blade

Knivblade

Sifterkniv til knækblade

Sifterknækblade

[ BØRNESLAG ]

[ BESTILLINGSBOG ]

[ GUMMIKOST ]

[ BOBTUE HÅNDKLÆDER ]

SIDE 94

Sort med velcro

Sort. Pakke á 12 stk.


[ TILBEHØR ]

[ OPSÆTNINGSNÅLE ]

[ HÅRNÅLE ]

[ VOKSPERLER ]

[ VOKSAPPARAT STARTSÆT ]

70 mm sort 45 mm brun 70 mm brun

Bølgede 50 mm blond, brun, blank sort og matsort.

1 kg. Voksperler, som nemt smelter til flydende voks i gryden. Voksperlerne er specielt udviklet til sart og sensitiv hud.

Voksapparat, gryde, voksperler og påføringspalet.

[ SKUMSPOLER ]

[ PERMANENTSPOLER ]

[ BRILLEBESKYTTERE ]

[ BØRNEPUDE ]

[ GUMMIHÆTTE ] Blå

180 stk.

[ SILIKONEHÆTTE ]

[ LYSNINGSHÆTTE ]

[ HÆKLENÅL ]

Med bindebånd. 50 stk.

SIDE 95

Forskellige størrelser


[ TILBEHØR ]

[ 500 g ]

[ A PPLIKATIONSFLASKE ]

[ COLORBOARD KULFIBER]

125 ml.

SIDE 96

[ STRIMMELVAT ]

[ SPIDSPAPIR ]

[ DECO POWDER ]

[ COLOR WRAPS ]

Uden ammoniak. Uden parfume. Afblegningen kan lysne håret med 3-4 toner.

Sølv/guld.

[ TELESKOPKOST ]

[ FARVEFORKLÆDE ]

[ K RIBLE KRABLE SHAMPOO ]

[ BOMULDSBLØD SHAMPOO ]

 rible Krable Shampoo plejer og forebygger effektivt. K Anvendes 3-4 gange ugentligt fra 3-årsalderen.

Bomuldsblød Shampoo er 100% danskproduceret på Urtegaarden. Shampoo'en er certificeret af AllergyCertified.


[ TILBEHØR ]

KOMFORTABEL HANDSKE

[ Kan fås i størrelserne SMALL, MEDIUM & LARGE ]

[ SORTE NITRILHANDSKER ] Vores nitrilhandsker er latexfri, pudderfri og ikke-sterile engangshandsker. Handskerne lever op til EU’s regler og standarderne for ”Kategori III”-engangshandsker, så du er optimalt beskyttet.

[ STRIBEFOLIE ] HH Simonsens professionelle stribefolie er af en ekstra god aluminiumskvalitet, som er stærk, holdbar og let at arbejde med. Folien leveres i en praktisk æske med kant til at afrive folien i den ønskede længde.

SIDE 97

Bredde: 12 cm. Længde: 100 m. Tykkelse: 15 μ.


SIDE 98

[ MARC INBANE ]


[ MARC INBANE ]

MARC INBANE SELVBRUNERSPRAY [ Kom et par dråber i din ansigtscreme ] [ 200 ml ]

[ 50 ml ] [ Handske til påføring ]

[ SUND OG HELT NATURLIG GLØD ]

Marc Inbane er en luksuriøs selvbrunerspray, som du kan bruge både på kroppen og i ansigtet. Den er nem at fordele jævnt og efterlader ikke irriterende mærker eller plamager. Den tørrer på bare 15 min., men den flotte, naturlige farve holder hele fem dage. Produkterne indeholder plejende og nærende ingredienser som f.eks. Aloe Vera og Gingko Biloba, som efterlader huden sundere og friskere. Marc Inbane-produkterne er naturligvis fri for parabener – og så dufter de friskt og lækkert.

– Med Aloe Vera og Gingko Biloba – Tørrer på bare 15 min. – Parabenefri – Nem at fordele

SIDE 99

Når det gælder selvbruner i særklasse, er det nye, hollandske brand Marc Inbane navnet. Så det er os en stor glæde at kunne præsentere denne luksuriøse selvbruner, der gør det let at få en smuk, naturlig farve helt uden at udsætte dig selv for solens skadelige stråler.


[ WORKSHOPS ] VI BRÆNDER FOR AT UDVIKLE FRISØRERS TALENT MED CUTTING-EDGE UDDANNELSE Uddannelse er vigtig. Det er også inspirerende og berigende. Det er derfor, at vi hos HH Simonsen brænder for at udvikle talenterne hos frisører verden over. Ja, vi forpligter os til det. Vi udforsker nye idéer og nye metoder og tager dine færdigheder – fra klipning til styling – videre til næste niveau. Vi tilbyder træningskurser på alle niveauer – fra de grundlæggende klippeteknikker til kreative og eksperimenterende udtryk. Kom og tag del i det – og overrask dig selv.

[ CURVY CUTTING ] [ #1 INTRODUCTION ]

[ #2 NEXT LEVEL ]

Vil du føle dig 110% selvsikker, når du klipper krøllet hår? Så er det her kursus for dig! Vi kender alle til udfordringerne ved at klippe og style kunder med krøllet hår. Hvordan opnår du et godt resultat? Hvordan sikrer du, at den færdige frisure indrammer kundens ansigt? Det er en omvendt teknik sammenlignet med at klippe glat hår. Opdelinger, klippemetoder, styling af hår - at opnå de samme resultater kræver forskellige teknikker.

Dette andet modul fokuserer på to krølhårsfrisurer, som du kan tage direkte tilbage til din salon og bruge på dine kunder.

7 timer inkl. 2 pauser á 20 min.

7 timer inkl. 2 pauser á 20 min.

En af frisurerne vil blive skabt som en kombination, så det kan styles både krøllet og glat - afhængig af kundens ønske på dagen. Vi vil også arbejde med, hvorfor det er vigtigt at bruge trekantssektioner i klipningen.


[ HERREKLIP ] [ #1 MEN’S CUTTING CLASS ]

[ #2 CREATIVE EXPRESSION ]

Vores herreklipningsklasse omfatter de forskellige elementer i et herreklip foruden traditionelle barberingsteknikker såsom saks over kam og klipning af skæg. Vi arbejder med forskellige klassiske elementer, og vi udfører et udvalg af stilarter for mænd.

Dette andet kursus fokuserer på det kreative udtryk, lærer dig at føre den grundlæggende teknik over i personliggjorte, individuelle stile, og vi vil udføre et udvalg af hårstile.

5 timer inkl. 30 min. pause.

5 timer inkl. 30 min. pause

[ Alle workshops starter med 30-60 minutters snak om teori, forventningsafstemning og evaluering ]

[ DAMEKLIP ] [ #1 INTRODUCTION ]

[ #2 BASIC ]

[ #3 NEXT LEVEL ]

Dette introduktionskursus guider dig gennem klippekonceptet 360° med fokus på klipning i tørt hår. Du vil lære, hvordan klippevinklen gør en stor forskel, når det drejer sig om at gøre en klipning personlig, og du vil lære teknikker at kende, der gør din klipning hurtigere, enklere og mere effektiv. Kurset ser også nærmere på ergonomi, og hvordan du holder saksen.

Dette tredje modul fokuserer på at videreudvikle og forfine dine klippefærdigheder og tage dem videre til det næste niveau. Ved at fokusere på én frisure vil kurset forfine dit kreative udtryk samtidig med, at du klipper med perfekt præcision og kontrol.

4,5 timer inkl. 30 min. pause.

Dette modul tager den basale viden fra introduk­tionskurset og fører den videre til, hvordan du personliggører din individuelle stil. Frisører fra Excellent Edges™ vil hjælpe dig med at gøre dine ideer til virkelighed og opmuntre dig til selv at skabe forskellige frisurer. Kurset fokuserer på at udvikle dine færdigheder ved at koncentrere sig om én frisure. 5 timer inkl. 20 min. pause.

[ #4 ADVANCED ]

[ #5 CLASSICAL SHAPE ]

Dette er det mest avancerede niveau. Vi koncentrerer os om at gøre dine færdigheder perfekte for at give dig den ultimative tekniske og kreative kant. Vi vil klippe to aktuelle frisurer, du vil blive taget igennem klipningen ned til den mindste detalje. Vi anbefaler alle, der allerede har gennemgået de tre første moduler også at tage dette afsluttende kursus for virkelig at give sine færdigheder et boost.

Denne workshop vil tage dig gennem en klassisk hårform, hvor fokus vil være på deling af håret, skilninger, frisering og klippevinkler. Dette vil give dig en dybere forståelse for, hvor vigtig den grundlæggende forståelse af en hårklipning er. Vi vil også arbejde med færdiggørelse i tørt hår, hvor teksturen er vigtig for at opnå det korrekte personlige look.

9 timer inkl. 3 pauser (inkl. frokost) på 60-70 min.

8 timer inkl. 3 pauser (inkl. frokost) på 60-70 min.

[ STYLING WORKSHOP ] [ #1 BECOME A MASTER ]

[ #2 BECOME A MASTER ]

Du får en kort introduktion til HH Simonsen og firmaets udvikling gennem 16 år. Vi gennemgår vores produkter, hvor vi blandt andet fortæller om teknologien og funktionaliteten.

Du får en kort introduktion til HH Simonsen og firmaets udvikling gennem 16 år. Vi gennemgår vores produkter, hvor vi blandt andet fortæller om teknologien og funktionaliteten.

Herefter styler vi på dukkerhoveder, hvor vi er kreative og får tips og triks til, hvordan du bruger de forskellige stylere. Til slut laver vi freestyle. Herefter kan du opnå de bedste resultater med hele “Rod family” og blive endnu bedre til at sælge dem.

Efterfølgende styler vi med forskellige stylere fra ROD serien. Vi laver to opsætninger på dukkehoveder med ideer til, hvordan du let og sikkert kan lave en smuk opsætning, som holder hele natten og ligner flere timers arbejde på kort tid.

3 timer inkl. 15 min. pause.

5 timer inkl. 30 min. pause.

7 timer inkl. 2 pauser á 20 min.


[ TOOL CATALOGUE ]

KAMPAGNERUNDER FOR 2020 JANUAR

FEBRUAR

APRIL

MAJ

KAMPAGNERUNDE

KAMPAGNERUNDE

KAMPAGNERUNDE

KAMPAGNERUNDE

MANDAG D. 6/1 – 2020

MANDAG D. 17/2 – 2020

TIRSDAG D. 14/4 – 2020

FREDAG D. 29/5 – 2020

1

2

3

4

SS20 MAGASIN UDKOMMER

AUGUST

SEPTEMBER

NOVEMBER

KAMPAGNERUNDE

KAMPAGNERUNDE

KAMPAGNERUNDE

MANDAG D. 3/8 – 2020

FREDAG D. 18/9 – 2020

FREDAG D. 6/11 – 2020

5

6

SIDE 102

AW20 MAGASIN UDKOMMER

7


[ TOOL CATALOGUE ]

[ INSPIRATION ]

FIND OS HER OG FÅ INSPIRATION @hhsimonsen

/hhsimonsen

/hhsimonsen

HH Simonsen A/S  |  Energivej 25  |  DK-6780 Skærbæk  |  info@hhsimonsen.dk  |  Phone +45 73 75 10 00  |  www.hhsimonsen.com


[ Fragtfri levering ved ordrer over kr. 1.000 ex moms  |  Vi tager forbehold for trykfejl ]

FIND MERE INFORMATION OM ALLE VORES PRODUKTER HER

OBS!

PROFESSIONEL

WEBSHOP FOR

FRISØRER LANCERES FORÅR

2020

HH Simonsen A/S  |  Energivej 25  |  DK-6780 Skærbæk  |  info@hhsimonsen.dk  |  Phone +45 73 75 10 00  |  www.hhsimonsen.com

Profile for HH SIMONSEN

HH Simonsen Tool Catalogue 2020  

HH Simonsen Tool Catalogue 2020  

Advertisement