Page 1

#1 8

2 0 1 7

H A I RC O D E

INTERVIEW MED LISBET SIMONSEN Vi vil lave styling til alle

GUIDE TIL SELVBRUNER Sådan får du den smukkeste farve

FRISURER TIL LÆNGE LEVE DE BRYLLUPSGÆSTEN BLONDE FRA TURMALIN LOKKER TIL TITANIUM Hvad betyder teknologien?


INDHOLD S. 2


INDHOLD S. 3

TRENDS

4

4. Trend report 6. What's now 16. New Noir

Trend report

INSPIRATION 8. Pack your bags 10. Gaver til sommerens fester 28. Sociale medier 29. Konkurrence 34. Hårpleje i børnehøjde

14 16

New Noir

GUIDES 12. Hårpleje på stranden 14. Frisurer til bryllupsgæsten

18

26. Få mest ud af din selvbruner 32. Vælg den hårkur, der passer til dig

ARTIKLER 18. Længe leve de blonde lokker 20. Pleje til skandinavisk hår 2 2. Fra turmalin til titanium 30. Frisørernes favoritbørste

28

Frisurer til bryllupsgæsten

Blonde Life

Sociale medier

29

INTERVIEW 24. Lisbet Simonsen

Konkurrence

SOMMER, SOL OG STRANDHÅR Velkommen til et nyt Hair Code. HH Simonsens eget ma-

møde HH Simonsens egen Lisbet Simonsen til en snak om

gasin, hvor vi samler sæsonens største trends og nyeste

trends og hendes seneste tur til Island. Og så kan du blive

produkter, serveret med en god dosis inspiration. Denne

meget klogere på turmalin, Teflon og alle de andre begreber,

udgave står naturligvis i forårets og sommerens tegn. Vi ser

som er gode at kende, når du skal vælge føntørrer, styler

på, hvad du skal have med i feriekufferten, hvad du skal give

eller krøllejern.

i gave til sommerens fester, og hvordan du kan sætte dit hår, hvis du er en af de heldige, der skal til bryllup denne som-

God læselyst. Og god sommer.

mer. Du finder også en guide til lækkert strandhår og kan

HH Simonsen


TRENDS S. 4

TREND REPORT MED EN NY SÆSON KOMMER NYE TRENDS. IKKE BARE PÅ MODEFRONTEN, MEN OGSÅ NÅR DET GÆLDER FRISUREN. VI HAR UDVALGT FIRE AF VORES FAVORITLOOKS, SOM ER LIGE TIL AT HAPSE OG LAVE DERHJEMME. @Michawissen

UNDONE Endnu engang ser vi masser af naturlighed og upolerede looks. Håret må gerne se usat, ufarvet og tilfældigt ud, hvad enten det hænger, eller det f.eks. er sat i en fletning – hvilket jo er helt genialt, hvis det skal gå lidt hurtigt om morgenen.

STJÆL LOOKET Det gode ved det naturlige look er, at det ikke kræver meget. Spring gerne hårvasken over, og lad være med at HH Simonsen Beach Spray Bloggeren Isabella Thordsen mestrer det fine 'undone'-look til perfektion.

rede håret for meget igennem. Brug evt. vores nye Beach Spray, som giver dig den lækreste tekstur, som kom du lige fra stranden.

#hhsimonsenbeachspray

@isabellath

HH Simonsen Hair Spray

FLETNING MED ET TWIST Håret var flettet på alle tænkelige måder på modeugernes catwalks. Vær ikke bange for at eksperimentere, og kombinér gerne to slags fletninger. Eller giv dit look lidt kant ved at lave en sidefletning med noget af håret, som slutter på midten.

STJÆL LOOKET Saml en tot hår øverst i den ene side. Start med at flette skråt nedad, og tag en lille tot med af det resterende hår, i takt med at du fletter. Drej fletningen til siden, og stop, når du rammer midten af hovedet. Nu fortsætter du med en helt almindelig fletning nedad. Saml fletningen med en lille gennemsigtig elastik, og slut af med en let hårlak. @erinelizabethh


TRENDS S. 5

SLIKKET

STJÆL LOOKET

Det slikkede og polerede look er tilbage. Vi elsker, at det

Start med nyvasket hår, og kom evt. en olie i længder og

tilfører et strejf af drama og glamour til frisuren, og det kan

spidser, inden du føntørrer. Brug en god børste, imens du

både gå med hængehår, hestehale eller en stram knold.

føntørrer, så du hjælper det glatte look på vej. Glat håret med et glattejern, og slut gerne af med at tilføre lidt mere

@kenzas

olie i længder og spidser. Brug en børste til at rede håret tilbage, og saml det i en stram hestehale eller knold. Slut af med hårspray, så looket holder hele dagen.

HH Simonsen Shine Brush Signature Styler

#signaturestyler REGNBUENS FARVER Det hedder ikke længere blond, brunette eller rødhåret. Det var tydeligt, da sæsonens trends paraderede ned ad catwalken. Nu må håret gerne være lyserødt, blåt eller lilla – enten som helfarve eller i form af diskrete nuancer.

STJÆL LOOKET Mange har tendens til at ty til hjemmehårfarve, når håret skal have en mere utraditionel farve. Men det er en smule risikabelt og går ikke altid, som det skal. Vil du sikre, at farven får den helt rigtige nuance, og at dit hår ikke tager for meget skade, er det en rigtig god idé at lade din frisør gøre det. Tag gerne et par billeder med, så din frisør ved præcis, hvad det er for en farve, du ønsker.

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock


W H AT ’ S N OW S . 6

SPIS

VANDMELON TIL I 2002 udviklede HH Simonsen det første glattejern. Meget er sket siden, og i dag fører vi også føntørrere, krøllejern og lækre hårprodukter

Der er masser af gode grunde til at mæske sig i vandmelon – udover den gode smag. Den læskende frugt indeholder masser af antioxidanter – bl.a. lycopen, der er godt for bl.a. cellerne og blodomløbet. Med et vandindhold på hele 92 % er vandmelon også en god måde at få noget af den ekstra væske på, som er vigtig om sommeren.

til skandinavisk hår.

SHOW THEM

NYHED Vi er glade for at kunne præsentere vores nye Beach Spray, som giver dig den lækreste tekstur, som kom du lige fra stranden.

SOLBESKYTTELSE Både hud og hår skal beskyttes mod solens stråler. Forbered dit hår til en dag i solen med denne forkælende hårkur, der både genopretter skader og beskytter mod nye.

VIDSTE DU? VARMT VEJR STIMULERER HÅRETS VÆKST, MENS KULDE HÆMMER DEN.


JOICO STYLER INKL. JOICO VAPOR FUEL

KAMPAGNEPRIS

899

KR


I N S P I R AT I O N S . 8

RUNDE SOLBRILLER Endelig er det tid til at hive solbrillerne frem. Denne fede 70’er-variant fra Monki er den perfekte følgesvend på rejsen.

SKØN OG PLEJENDE SOLCREME Det er ikke kun på stranden, at solcremen er vigtig. Faktisk burde vi bruge solcreme i ansigtet året rundt. Vi elsker denne fra Muti, som er pakket med anti-aging ingredienser, der efterlader huden blød og velplejet.

INSTAX KAMERA De gode oplevelser skal selvfølgelig fanges på film. Vi elsker de klassiske Polaroid-billeder, der bliver fremkaldt med det samme – og ikke mindst den skønne pastelfarve.

HH SIMONSEN MIDI WET BRUSH Verdens bedste børste i en smart og praktisk variant, som nemt kan kommes i tasken.

PACK YOUR BAGS SOMMEREN ER SÆSON FOR WEEKEND-GETAWAYS OG STORBYFERIER. STÅR DEN PÅ ROMANTISK WEEKEND I PARIS, TØSETUR TIL LONDON ELLER MÅSKE EN WEEKEND PÅ LANDET? HER ER VORES BUD PÅ 10 TING, DER ER GODE AT HAVE MED, OG SOM IKKE FYLDER FOR MEGET I KUFFERTEN. SMART BØRSTE

BIKINI-TID

Den ikoniske HH Simonsen Wet Brush sikrer nem og nænsom frisering af vådt og tørt hår. Denne smarte version kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget i tasken.

En bikini skal der til, og man går aldrig galt i byen med sort. Vi er vilde med denne enkle sag fra Change.

HÅRSPRAY I REJSESTØRRELSE Man skal ikke gå ned på hårprodukter, men de kan fylde og veje tungt i tasken. Derfor har vi lavet vores Hair Spray i en rejsestørrelse, så du altid kan have den med på farten.

STYLING PÅ FARTEN HH Simonsen Travel Styler Zoo er et lækkert og effektivt glattejern i en lille og praktisk størrelse, som er let at have med på rejsen.

INTENSIV HÅRPLEJE Solens stråler er skønne, men håret er ikke så tosset med dem. Giv dine spidser et plejeog fugtboost med HH Simonsen Styling Oil med argan- og jojobaolie.


LIMITED EDITION

Sommerfavoritter Vores originale HH Simonsen Wet Brush med blomster og den praktiske Midi Styler glattejern er et perfekt sæt til sommeren. Lige nu fås det skønne par til en kampagnepris på kun 399 kr.

KAMPAGNEPRIS

399

KR


I N S P I R AT I O N S . 1 0

KONFIRMATION HH Simonsen Wet Brush Hvem kan ikke bruge verdens bedste børste? Den fås i et utal af farver – f.eks. denne lækre sølv-variant. Pris / 149 kr.

KONFIRMATION

KONFIRMATION

HH Simonsen Hair Cuddles Innovative og skånsomme elastikker, som fås i et væld af farver. 3 stk. pris / 39 kr.

HH Simonsen Travel Styler Zoo Konfirmanden vil med sikkerhed elske denne praktiske styler i en rejsevenligstørrelse og et cool zebramønster. Pris / 79 kr.

GAVER TIL SOMMERENS FESTER FORÅRET OG SOMMEREN ER ALTID FYLDT MED FESTLIGE STUNDER OG SÆRLIGE ANLEDNINGER TIL AT GIVE GAVER. UANSET ANLEDNINGEN ER PLEJE OG LIR TIL LOKKERNE ALTID ET HIT, LIGEGYLDIGT OM DET ER MOR, NIECEN ELLER VENINDEN, DER SKAL FORKÆLES. VI HAR SAMLET NOGLE LÆKRE GAVER, SÅ DU KAN FORKÆLE PIGERNE OG KVINDERNE I DIT LIV – UANSET DIT BUDGET.

KONFIRMATION

KONFIRMATION

HH Simonsen ROD VS5 Populært krøllejern, som giver en smuk bølgeeffekt. Pris / 799 kr.

HH Simonsen Midi Waver Med dette krøllejern kan det nærmest ikke være nemmere at opnå det populære bølgelook derhjemme. Pris / 499 kr.

KONFIRMATION HH Simonsen True Divinity White Skøn styler, som lige nu fås i en elegant hvid variant. Pris / 699 kr.


I N S P I R AT I O N S . 1 1

MORS DAG HH Simonsen Boar Brush Eksklusiv børste, som masserer hovedbunden og giver det ekstra glans. Pris / 249 kr.

MORS DAG Joico Moisture Recovery Treatment Balm Intensiv hårkur, som genopretter hårets elasticitet og giver naturlig glans. Pris / 210 kr.

MORS DAG HH Simonsen BOSS Føn Lækker føntørrer, der efterlader håret, som kom man lige fra salonen. Pris / 799 kr.

STUDENTERFEST HH Simonsen Styling Oil Plejende og nærende olie, som bl.a. indeholder ingredienser fra argan- og jojobaolie. Pris / 199 kr.

STUDENTERFEST HH Simonsen Heat Protection Spray Lækker varmebeskyttende spray med en mild og sommerlig duft. Pris / 129 kr.

STUDENTERFEST Marc Inbane Natural Tanning Spray Giv naturlig sommerglød i gave med denne lækre og effektive selvbruner, som har en frisk duft. Pris / 299 kr. inkl. gratis handske.

STUDENTERFEST

STUDENTERFEST

HH Simonsen Infinity Styler Lækker og eksklusiv styler med et elegant look og masser af specialfunktioner. Pris / 899 kr.

HH Simonsen ROD VS3 Et ultra-populært krøllejern, som gør det nemt at lave smukke krøller derhjemme. Pris / 799 kr.


GUIDE S. 12

HÅRPLEJE PÅ STRANDEN AH; SOL, SAND OG SALTVAND FØLES FANTASTISK OG ER UDEN TVIVL GODT FOR SJÆLEN. MEN HÅRET KAN TAGE STOR SKADE, HVIS DU IKKE PASSER ORDENTLIGT PÅ DET, NÅR DU ER PÅ STRANDEN. HER ER ET PAR HUSKEREGLER, SOM ER GODE AT SKRIVE SIG BAG ØRET INDEN STRANDTUREN. 1. Ekstra fugt

5. Reparation

Ligesom huden skal håret have ekstra fugt om sommeren. Brug en

Hvis skaden allerede er sket, skal du bruge en hårkur, som reparerer håret

shampoo og conditioner, som giver et godt fugtboost, og supplér gerne

indefra. Prøv Joicos K-PAK Deep Penetrating Reconstructor – dit hår

med en god fugtgivende kur tre gange om ugen.

vil takke dig.

2. Solbeskyttelse

6. Vask kun hovedbunden

UV-stråler nedbryder hårets keratin og gør det slidt og tørt. Gå derfor efter

Sved, sand og saltvand kan gøre, at vi vasker håret mere om sommeren.

hårprodukter med UV-beskyttelse.

Men hyppig hårvask skader håret, så nøjes engang imellem med bare at

3. Skyl efter

vaske hovedbunden.

Skyl håret under bruseren efter badeturen, så du får det værste saltvand

7. Drop elastikken

ud. Brug evt. en badehætte, hvis du har farvet hår.

Det tørre hår lider ekstra belastninger, når du sætter det i en stram knold.

4. Dæk til Selvom du elsker at ligge i solen, er der ingen grund til at udsætte håret for dens skadelige effekter. Så dæk det til med et tørklæde eller en solhat, og søg gerne skygge, når solen står højest – også for hudens skyld.

Kåret som bedste hårkur 15 år i træk ved Stylist Choice Awards.

#joicokpakkur

Så dyrk det skødesløse strandlook, og lad håret hænge.


NYHED

Sommerhår på flaske Vores nye, nærende Beach Spray tilfører en lækker, mat og sommerlig struktur. Den indeholder bl.a. macadamiaolie og er UV-beskyttende.

INTROPRIS

99

KR


GUIDE S. 14

FRISURER TIL BRYLLUPSGÆSTEN Bryllupssæsonen er over os, og måske du er en af de heldige, der skal til kærlighedsfest denne sommer. Men hvad skal du have på, og hvordan skal håret sidde? Det kan være lidt af en opgave at finde ud af, for der er en del faldgruber – du vil selvfølgelig gerne se fin og festlig ud, men du må for alt i verden ikke overstråle bruden. Det handler om at finde den perfekte balance og vælge et look, der passer til det enkelte bryllup.

ROMANTISK OG KLASSISK

@hairbykatelynd

BENECOS NEGLELAK

FULDEND LOOKET @Fashioninflux

PIESZAK KJOLE


GUIDE S. 15

HAVEBRYLLUP FULDEND LOOKET

@Fashioninflux

Cathrine, som skriver bloggen Rockpaperdresses, blev gift sidste år og så helt fortryllende ud. Det samme gjorde veninden, bloggen Christina Dueholm, der havde smukke, enkle krøller på dagen.

MONKI LIPSTICK

@Christinadueholm @Blohaute

Gode tips, når du skal til bryllup 1. Hvis du kender bruden godt, er det altid en god idé at spørge lidt ind

til, hvordan hun har planer om at sætte sit hår, så I ikke dukker op

med identiske frisurer.

2. Du kan også spørge ind til, hvad stilen bliver til brylluppet, og hvor

formel festen er – det gør det lettere at finde frem til den rigtige frisure.

3. Du må selvfølgelig ikke have hvid på til bryllup, og sort er som

hovedregel også no go – men er du i tvivl, er det god skik at spørge

bruden. Mange har ikke noget imod, at man har sort på, men

det er altid en god idé at spørge.

KJOLE FRA RABENS SALONER

MODERNE @Cath_belle

DULONG STJERNEØRERINGE I SØLV @Hairbykatelynd

@Hairbykatelynd

FULDEND LOOKET


TRENDS S. 16

NEW NOIR ELEGANT. RAFFINERET. OG EN EVIG KLASSIKER. SORT HOLDER ALTID – OGSÅ OM SOMMEREN. GÅ DE VARME TIDER I MØDE MED SKØNNE SORTE DETALJER.

SNEAKERS Fra New Balance Pris / 650 kr.

HAIR SHAKE Fra Joico Pris / 199 kr.

ELLIS BAG Fra Rodtnes Pris / 2.899 kr.

SHINE BRUSH Fra HH Simonsen Pris / 199 kr.

HAIR CUDDLES 3 STK. Fra HH Simonsen Pris / 39 kr.

INFINITY STYLER Fra HH Simonsen Pris / 899 kr.

MOLLY BOMBER JACKET

DAGCREME

Fra Pieszak Pris / 1.399 kr.

Fra Ecocooking Pris / 269 kr.


ROD YOUR WORLD

Rod Stylingjern HH Simonsens Rod stylingjern er bl.a. udstyret med en Teflon-coating samt den nyeste ion-teknologi, der efterlader håret blødt og glansfuldt. Med ni forskellige jern er der noget til ethvert hår-humør. Pr. stk. 799 kr.

VS1 Spiral Curls

VS2 Madonna Curls

VS3 Curls

VS4 Soft Curls

VS5 Deep Waver

VS6 Crimper

VS7 Curls

VS9 Woo Waver

VS10 Casual Curls


A RT I K E L S . 1 8

LÆNGE LEVE DE BLONDE LOKKER NYHED Blondiner har det sjovere, siger man, og måske er det derfor, at mange kvinder farver håret lysere. Men når farven falmer, og leverpostejs-udgroningen begynder at titte frem, er det ikke så sjovt mere. Derfor har Joico skabt Blonde Life – en serie af sulfatfri produkter, der booster den lyse farve og forlænger dens levetid. Blondiner: mød jeres nye bedste ven. En fantastisk nyhed fra Joico, som

Produkterne består desuden af de eksotiske olier monoi og tamanu, som

holder liv i den lyse farve længere – uanset om du er platinblond, eller du

indeholder essentielle fedtsyrer og aminosyrer, der trænger dybt ind i håret og

bare har fået et par lyse highlights. Serien består af en shampoo og en

giver det et intenst fugtboost. Og så er der Joicos patenterede Bio-Advanced

conditioner, som genopretter den optimale pH-balance og sørger for, at

Peptide Complex®, der har en unik evne til at reparere og genopbygge hvert

farven holder sin oprindelige tone og glans i op til otte uger. Derudover byder

enkelt hårstrå indefra. Alle produkterne i serien er sulfatfri, hvilket gør dem

serien på hårkuren Blonde Life Brightening Masque, som afrenser og giver

ekstra skånsomme og milde mod hår og hovedbund.

et intenst fugtboost til det farvede hår og får det til at stråle.

Pakket med gode sager Blonde Life-seriens evne til at forlænge det blonde hårs storhedstid skyldes bl.a. aminosyrer, som styrker elasticiteten og beskytter mod skader.


A RT I K E L S . 1 9

Uanset om du farver hele håret eller bare et par highlights, kan der være store udfordringer forbundet med at være blondine: falmet farve, gullige toner og udgroning, for slet ikke at tale om de belastninger, som farven udsætter håret for. Blonde Life-serien er for alle, der har fået, og som vil forlænge dens levetid og forbedre hårets sundhed.

#joicoblondelife ASKEBLOND

TIP Forkæl dit nyfarvede hår med kuren Blonde Tamanu- og monoi-olie er bare

Life Brightening Masque senest dagen efter,

et par af de nærende ingredi-

du har været ved frisøren. Farvebehandlingen

enser, som er ren magi for de blonde lokker. Håret efterlades hydreret og med fornyet glans.

MELLEMBLOND

er hård ved håret, så det har godt af en genopbyggende kur efter en tur i salonen.


A RT I K E L S . 2 0

UDVIKLET TIL SKANDINAVISK HÅR Vores skandinaviske hår har en særligt fin struktur og kan nemt komme til at se tyndt og tørt ud. Derfor har det brug for særlig pleje, der tilfører masser af fugt og næring – og det har vi taget højde for i udviklingen af vores serie af milde, men effektive styling- og plejeprodukter, som er perfekt til de fine, nordiske lokker. Hair Spray

Grey Mud Wax

HH Simonsen Hair Spray er en frisk aerosolspray, som giver et stærkt hold

HH Simonsen Grey Mud Wax er en svedafvisende stylingvoks, som giver

og uanede styling-muligheder – helt uden at klistre. Den er mild mod håret

et solidt hold og tilfører volumen – uden at håret bliver fedtet eller virker

men giver et stærkt hold – og så har den en frisk duft. Holdfaktor: 3

over-stylet. Voksen er beriget med essentielle olier, som beskytter håret og tilfører masser af næring og pleje, så håret ikke udtørrer. Holdfaktor: 3

Blue Extreme Wax HH Simonsen Blue Extreme er en alsidig stylingvoks, som giver et kraftigt hold

Brown Matte Wax

til håret, uden det synes fedtet eller overstylet. Samtidig er voksen fleksibel

HH Simonsen Brown Matte Wax er en vandbaseret voks, som giver et mat

og let at arbejde med, så du nemt kan eksperimentere og re-style håret.

look og et ultimativt hold hele dagen. Den indeholder bl.a. plejende æteriske

Holdfaktor: 4,5

olier, som gør, at håret ikke udtørrer. Brown Matte kan anvendes alene eller i kombination med de andre vokse i serien, hvis det ønskede resultat skal være mere blødt og shiny. Holdfaktor: 4,5


A RT I K E L S . 2 1

#hhsimonsenstyling

25%

PÅ ALLE HH SIMONSEN PRODUKTER

Styling Oil

Heat Protection Spray

Vores lækre og unikke Styling Oil er pakket med forkælende og plejende

HH Simonsen Heat Protection Spray er en frisk, mild og velduftende spray,

ingredienser. Olien modvirker krus, tilfører øjeblikkelig glans og gør håret

der lægger sig som en beskyttende hinde omkring hvert enkelt hårstrå, så

nemmere at rede ud – bl.a. takket været arganolie og jojobaolie.

hårets olier ikke nedbrydes. Sprayen beskytter effektivt mod varmeskader og udtørringer.


T E K N O LO G I S . 2 2

Turmalin er et silikat-mineral, som bl.a. bruges i smykkesten, og som har et hav af gode egenskaber, når det kommer til varme-styling. Turmalinen knuses til små, fine krystaller, som tilføres

TURMALIN

varmeelementerne. Når turmalin opvarmes, afgives der negative ioner, som er med til at forsegle hårets yderste lag og dermed beskytte mod varmeskader.

#turmalin

FRA TURMALIN TIL TITANIUM HVAD BETYDER DET EGENTLIG? HVIS DU EJER FØNTØRRER ELLER STYLINGJERN, ER DU SIKKERT STØDT PÅ ORD SOM ’ION-TEKNOLOGI’, ’TURMALIN’, ’TITANIUM’ OG ’FAR INFRARED’. ORD, DER SIKKERT IKKE SIGER DIG EN PIND, MEN SOM FAKTISK BETYDER EN HEL DEL I FORHOLD TIL FØNTØRRERENS, GLATTEJERNETS ELLER KRØLLEJERNETS YDEEVNE OG BEHANDLING AF DIT HÅR. HER FÅR DU EN FORKLARING PÅ DE FORSKELLIGE TERMER, OG HVORFOR DE ER SÅ VIGTIGE.


T E K N O LO G I S . 2 3

TITANIUM-BELÆGNING Titanium er et glansfuldt letvægtsmetal og et af de mest populære materialer til belægning på varmeredskaber. Det skyldes bl.a., at titanium opvarmes meget hurtigt, samtidig med at det sørger for, at varmen hele tiden er ligeligt fordelt, så du undgår varmeskader. Ligesom turmalin afgiver titanium negative ioner, som er med til at beskytte håret og sikre et smukt og glansfuldt resultat.

TEFLON-BELÆGNING Du kender Teflon fra stegepander, men også på styling-jern er det et effektivt stof. En Teflon-belægning sikrer en non-stick overflade, så håret ikke hænger fast på varmeelementer, selvom der skulle være hårprodukter i.

TIP Der er stor forskel på stylingredskaber, og hvordan de behandler håret. Tjek altid emballagen for produktspecifikationer, og spørg gerne forhandleren til råds.

FAR INFRARED

ION-TEKNOLOGI

Far Infrared bruges i forbindelse med føntørring. En føntørrer,

Negative ioner er ikke kun gode, når den gælder krølle- og glattejern. Mange føntør-

der bruger den såkaldte ’far infrared’-teknologi, kombinerer

rere bruger ion-teknologi, hvilket vil sige, at der afgives negative ioner sammen med

varm luft med infrarøde varmestråler. Den infrarøde varme

luftstrømmen. Det er ikke så lidt vigtigt for dit hårs sundhed, da vandet nedbrydes

tørrer håret blidt og sikrer en ligelig fordeling af varmen, hvil-

hurtigere, og tørretiden forkortes. Samtidig er de negative ioner med til at sikre, at

ket forkorter tørretiden og sikrer mindre varmeskader.

hårets naturlige fugt bevares, så håret efterlades skinnende og velplejet.


I N T E RV I E W S . 2 4

Folk er forskellige, og ligesom alle

har hver deres tøjstil, er det også

individuelt, hvordan man gerne vil have, at håret skal sidde.

Lisbets favoritter ”Jeg elsker Infinity Styler, fordi den har en lidt længere plade og er en lille smule længere end de andre glattejern. Alligevel har den stadig et slankt greb og virker meget let i hånden”. Lisbet elsker krøllejernet ROD VS9, fordi det er så alsidigt; man kan både lave naturlige hverdagsbølger ved at klemme det om håret, og man kan lave helt store krøller ved at dreje jernet. ”Jeg kan slet ikke undvære HH Simonsens Styling Oil, som jeg både bruger i mit eget hår, og når jeg styler modeller. Uanset hvor kruset håret er, så kan den altid tæmmes det og gøre det blødt og lækkert”

LISBET SIMONSEN ”VI VIL LAVE STYLING TIL ALLE” I 2002 VAR LISBET SIMONSEN MED TIL AT GRUNDLÆGGE HH SIMONSEN OG VIER I DAG AL SIN TID OG ENERGI TIL AT UDVIKLE DET VOKSENDE DANSKE FIRMA, SOM HUN BL.A. EJER SAMMEN MED SIN MAND. NETOP HJEMVENDT FRA EN FOTOTUR TIL ISLAND GIVER LISBET OS ET KIG BAG KAMERAET, ET INDBLIK I HH SIMONSENS VERDEN OG HENDES BUD PÅ, HVAD ET GODT STYLING-JERN SKAL KUNNE.

Som medstifter og -ejer af et af Europas største styling-brands er Lisbet

”Lige nu er det populært med meget bløde og naturlige hverdagskrøller, så

Simonsen en travl kvinde, der kommer vidt omkring. Hun er uddannet frisør

det har vi selvfølgelig haft fokus på. Men vi har også lavet lidt vildere looks,

og rejser rundt i Europa med HH Simonsen for at bl.a. at afholde workshops,

f.eks. med store divakrøller eller med crepe. Folk er forskellige, og ligesom

blogger-events, kurser og foredrag. Senest gik turen til Island, hvor der skulle

alle har hver deres tøjstil, er det også individuelt, hvordan man gerne vil

tages billeder og laves film til nye DIY-guides, som både frisører og privatfor-

have, at håret skal sidde. Nogle vil have store hollywoodkrøller, mens andre

brugere kan glæde sig til. Dette er et led i HH Simonsens mission om at gøre

er til det helt naturlige look. Det er vigtigt for os, at alle kan se sig selv i de

professionel styling nemt og tilgængeligt for alle, uanset om man er frisør

looks, vi laver, så vi har forsøgt at lave noget for alle. Det samme gælder

eller ej. Sammen med den islandske hårstylist Theodora Mjöll blev der kreeret

vores sortiment af styling- og krøllejern, som er enormt alsidigt.”

18 looks, som bliver til små videoer samt en lookbook med simple guides, som gør det nemt at lave de forskellige frisurer derhjemme eller i salonen.


I N T E RV I E W S . 2 5

Fra salonen til badeværelset HH Simonsen blev grundlagt i 2002, da Lisbet stadig arbejdede som frisør. Siden er der sket meget, både for HH Simonsen og i branchen generelt: ”Da vi startede HH Simonsen, var de fleste glattejern så dyre, at det stort set kun var frisørerne, der brugte dem. Derfor satte vi os for at udvikle et glattejern, som på én gang var så lækkert, at det ville blive brugt i salonerne, men som samtidig ikke kostede for meget til, at privatforbrugeren også kunne få glæde af det.” Det var denne ambition, der startede det hele, og senere begyndte Lisbet og resten af HH Simonsen-holdet at lave krøllejern også. ”Tanken bag vores krøllejern er bl.a., at det ikke kun skal være frisørerne, der kan bruge dem. De skal være funktionelle og til at betale, samtidig med at kvaliteten selvfølgelig skal være i top”. Inspirationen til produkterne finder Lisbet og hendes kolleger bl.a. ved at snakke med de frisører, de møder i Danmark og i resten af verden: ”Vi lytter meget til frisørerne, og når vi har et nyt produkt, bliver det gennemtestet. Det kan være de helt små ting, der gør den store forskel for brugsoplevelsen, og derfor er det vigtigt, at et produkt bliver testet af dem, som skal bruge det hver dag”.

Lisbet, Teodora og resten af holdet bag film- og fotoskydningen i Island.

Skandinavisk design Når Lisbet ikke rejser land og rige rundt, holder hun til i Skærbæk i Sønderjylland, hvor HH Simonsen har hovedkvarter. De danske rødder er en vigtig del af HH Simonsens brand, og det skinner igennem i designet: ”Vi er stolte af vores danske design, fordi det er synonym med kvalitet, og det er jo også derfor, det er blevet så populært i hele verden. Den skandinaviske stil er meget enkel og funktionel, og det dyrker vi i vores produkter. Samtidig har vi vores limited editionkollektioner, hvor vi skejer lidt mere ud og dyrker de farver, der er oppe i tiden. Men vores standard-sortiment er helt enkelt og rent i designet”.

Da vi startede, var de fleste glattejern så dyre, at det stort set kun var frisørerne, der brugte dem.

I de nye DIY-guides kommer der bl.a. til at være fine opsætninger og looks med løst hår.

De nye DIY-guides findes bl.a. i video-format, som kan ses på HH Simonsens hjemmeside og YouTube-kanal. Der er lagt vægt på, at videoerne er korte og nemme at følge. www.youtube.com/hhsimonsen


GUIDE S. 26

FÅ MEST UD AF DIN SELVBRUNER Selvom det er sommer, og solen skinner, er selvbruner en rigtig god idé. Med en god selvbrunerspray kan du nemt opnå en smuk og gylden sommerglød uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Og det er slet ikke så svært, som man skulle tro. Ved at følge disse simple steps er du sikret et flot og holdbart resultat. 1. Forbered huden

smule, og kom mere på dagen efter – så er du sikker på, at du ikke kommer

Det første, du skal gøre, inden du bruger selvbruner, er at gøre huden klar

til at overgøre det.

til at absorbere den. Tag al makeup af, og vask ansigtet godt. Giv huden i ansigtet og på kroppen en god gang skrub med f.eks. en god skrubbecreme

4. Lad tørre

eller en skrubbehandske. Giv herefter huden et godt lag creme, når den er

Lad selvbruneren tørre i 15-30 minutter, inden du tager tøj eller smykker på.

tør, og vent med at bruge selvbruneren, til cremen er trængt godt ind.

Brug evt. en hårtørrer, hvis det skal gå lidt hurtigere. Når du kan mærke, at selvbruneren er trængt ind, kan du tage tøj på.

2. Påfør i et jævnt lag Sørg for, at du altid holder sprayen i den samme afstand fra huden, når du

5. Forlæng holdbarheden

sprayer den på – ca. 20-30 cm. Brug hurtige bevægelser, så du undgår, at

Hvis du vil sikre, at den flotte farve holder så længe som muligt, er det en

selvbruneren sætter sig i pletter.

god ide at bruge masser af creme i dagene efter. Det får huden til at stråle endnu mere.

3. Kom ikke for meget på De fleste selvbrunere kan man ikke se, lige når de kommes på, så det kan være svært at vide, hvor meget - Prøv dig frem, og start evt. med en lille

#marcinbane


LIMITED EDITION

Sund sommerglød Få en smuk og naturlig glød med Marc Inbane. Den indeholder plejende og nærende ingredienser som f.eks. Aloe Vera og Gingko Biloba, der efterlader huden blød og frisk. Lige nu får du en gratis handske med i købet.

KAMPAGNEPRIS INKL. GRATIS HANDSKE

299

KR

VÆRDI 99 KR.

Marc Inbane-produkterne er naturligvis fri for parabener


SOCIALE MEDIER S. 28

KIG IND I VORES VERDEN FØLG MED PÅ HH SIMONSENS INSTAGRAM- OG FACEBOOK-SIDE, HVOR DU KAN FÅ ET INDBLIK I VORES VERDEN, EN DAGLIG DOSIS INSPIRATION OG MASSER AF GODE TIPS. VI AFHOLDER LØBENDE KONKURRENCER, HVOR DU KAN VÆRE HELDIG AT FÅ FINGRE I ALT FRA LÆKRE HÅRPRODUKTER TIL VORES POPULÆRE STYLING-REDSKABER.

HH Simonsen ·

@hhsimonsen


KO N K U R R E N C E S . 2 9

JUNI

I juni kan du deltage i konkurrencen om en lækker præmie til dig og en veninde bestående af Boss føn i celadon med matchende Carbon Clips samt en Epic Quick Dry børste. Følg os på Instagram, og deltag via det officielle konkurrencebillede, hvor du også kan læse betingelserne for deltagelse. Vi trækker i alt tre vindere.

SOMMER-GIVEAWAYS I JUNI OG AUGUST ER DER EKSTRA GOD GRUND TIL AT FØLGE MED PÅ INSTAGRAM. HER AFHOLDER VI NEMLIG TO STORE KONKURRENCER, HVOR DU KAN VINDE MASSER AF HH SIMONSEN LÆKKERIER TIL DIG OG EN VENINDE.

AUGUST

I august kan du blive den heldige vinder af vores lækre True Divinity Styler i den nye hvide farve samt én af vores to HH Simonsen ombre-look Wet Brush. Du vinder præmien til både dig og din veninde, og vi trækker hele tre vindere i alt. For at deltage skal du følge os på Instagram, hvor du finder det officielle konkurrencebillede med betingelserne for deltagelse.


A RT I K E L S . 30

FRISØRERNES FAVORITBØRSTE DERFOR ER DEN SÅ FANTASTISK DET ER INGEN HEMMELIGHED, AT VI ER RET VILDE MED THE WET BRUSH, OG VI KUNNE SKRIVE SIDE OP OG NED OM DENS FANTASTISKE EGENSKABER. MEN I STEDET HAR VI SPURGT DEM, SOM BRUGER DEN HVER ENESTE DAG: FRISØRERNE.

Jeg vil anbefale Wet Brush, da den er skånsom og nem for alle at bruge – også for de yngste piger. Vi anbefaler den faktisk også til vores herrekunder, fordi den er så god at style med Karin, Fashion Cut

HH Simonsen Wet Brush har gummibelagt håndtag, så den ligger godt i hånden og virker totalt naturlig at holde ved. Rikke, By Rikke

En del af hemmeligheden bag den originale HH Simonsen Wet Brush skal findes i de ultratynde og specielt konstruerede IntelliFlex™ børstepigge. De er særligt fleksible og sætter sig derfor ikke fast i selv det mest genstridige hår. De bløde børstepigge har desuden en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst.

Jeg har et typisk skandinavisk hår, som er meget tyndt, tørt og filtret. Næsten lige meget hvad jeg har gjort i badet, kommer jeg ud med en "fuglerede" på mit hoved, Jeg har været frisør siden 1988, og jeg har aldrig prøvet så god en børste. Jeg finder slet ikke så mange hår på

og jeg har altid haft svært ved at rede det igennem. Netop derfor anbefaler jeg The Wet

børsten, når jeg er færdig, og jeg har ikke fornemmelsen

Brush. Den kan både bruges i det våde og tørre

af en ”ru” frisering. Den kan tåle vand, som mange børster

hår og klarer enhver opgave nemt og smertefrit.

ikke kan. Og så er den genial til fædre, som siger, at det er den bedste opfindelse længe. Nu kan de frisere deres døtres hår uden skrig, råb og tårer. Det er da fantastisk. Susanne, Juhls

Mette, Salon M


LIMITED EDITION

Farvefest Friseringen bliver med garanti lidt sjovere med de fine ombre-udgaver af den originale HH Simonsen Wet Brush, som lige nu fĂĽs til kampagnepris hos saloner og forhandlere rundt om i landet.

KAMPAGNEPRIS

149

KR

PR. STK.


GUIDE S. 32

VÆLG DEN HÅRKUR, DER PASSER TIL DIG Vi kan ikke sige det nok; hårkur er alfa og omega, hvis du vil holde dit hår sundt, smukt og velplejet. Her om sommeren er det især vigtigt, da sol, salt og klorvand tærer på hårstråene og gør, at de trænger til ekstra kærlighed. Det er dog ikke helt lige meget, hvilken kur, du vælger. Alt afhængigt af dit hårs tilstand og struktur findes der en type kur, som egner sig godt til lige netop dig. Det gør vi dig meget klogere på i denne guide.

HVIS DU HAR Farvet hår Hvis du farver dit hår, har det brug for særlig pleje; både fordi farven er skadelig for håret, og fordi farven falmer lettere, hvis du ikke plejer den ordentligt. Brug derfor en hårkur – og også gerne shampoo og conditioner – som er særligt udviklet til farvet hår. Joicos K-PAK Color Therapy Luster Lock genopbygger håret indefra og giver et boost af fugt og glans. Farven genopfriskes, og håret bliver modstandsdygtig overfor skader.

TIP Supplér med denne skønne olie, som også er udviklet specielt til farvet hår. Kom den f.eks. i spidserne, før du føntørrer.

#joicokpakcolortheraphy

HVIS DU HAR Skadet hår Der er tørt hår, og så er der hår, som er så slidt og skadet, at det virker som et håbløst tilfælde, der ikke kan reddes. Her kommer Joicos prisvindende K-PAK Deep Penetrating Reconstructor ind i billedet. Kombinationen af aminosyrer genopretter hårstråene og giver håret dets glød tilbage efter bare én gang.


GUIDE S. 33

HVIS DU HAR Tyndt og slasket hår Denne er til dig, som har et tyndt og fint hår, der let kommer til at se trist og slasket ud. Kuren er svært at få til at se ud af meget. Den booster hver enkelt hårstrå, så det synes tykkere, og du får et mere fyldigt look fra rod til spids.

TIP Brug en let hårspray, som ikke tynger, men som i stedet holder på fylden og strukturen hele dagen.

HVIS DU HAR Krøllet hår Krøllet hår er sart og har lettere ved at blive kruset og tørt. Uanset om du har naturkrøl eller permanent-krøller, bør du derfor vælger en sulfat-fri behandling, som er ekstra skånsom. Joico Curl Perfected Curl Correcting Milk er en let conditioning spray, der genopretter pH-balancen, opfrisker håret og gør krøllerne sundere at se på.

TIP Krøllet hår skal generelt behandles på en helt bestemt måde. Vask ikke håret for tit, og brug sulfatfri shampoo og conditioner, som er specielt udviklet til krøllet hår.

HVIS DU HAR Tørt og livløst hår Det kan være noget af en opgave at holde glans og fugt i hår, der har tendens til at miste dets glød. Men heldigvis er der hjælp af hente. Den intensive hårkur Moisture Recovery Treatment Balm fra Joico giver håret styrke og mindsker risikoen for skader på håret med op til 80 %. Det får håret til at se levende, sundt og glansfuldt ud igen.

#joicomoisturerecovery


I N S P I R AT I O N S . 3 4

HÅRPLEJE I BØRNEHØJDE TRE GODE TING TIL DE SMÅ DET ER IKKE KUN DE VOKSNES HÅR, SOM HAR BRUG FOR DEN RIGTIGE PLEJE. BABY- OG BØRNEHÅR ER FINT OG SART OG SKAL DERFOR BEHANDLES SÆRLIGT NÆNSOMT OG MED DE RIGTIGE PRODUKTER. VI HAR SAMLET TRE GODE TING, SOM ER PERFEKTE TIL DE MINDSTES LOKKER.

Ekstra nænsom frisering Med Baby Wet Brush har vi taget verdens bedste børste og gjort den endnu mere skånsom, så den passer perfekt til de små. Den har ekstra bløde nylon-pigge, som gør det let at frisere vådt eller tørt hår helt uden smerte. Ligesom den almindelige Wet Brush masserer børsten hovedbunden under friseringen.

Skånsomme hårelastikker Hair Cuddles er oplagte til de mindste, fordi de er langt mere skånsomme end traditionelle hårelastikker. Spiralformen gør, at de holder på håret, men at de samtidig er nemme at få ud helt uden smerte. Og så giver de ikke hovedpine, som man eller kan få af at have håret sat op. Fåes også i lyseblå.

#babywetbrush

Wet Brush Midi Til de lidt større børn er Midi Wet Brush genial. Den har alle de fantastiske egenskaber, som du kender fra den originale HH Simonsen Wet Brush – den er blot mindre og er en oplagt gave til piger, der selv vi stå for at rede håret.


SKÅNSOM FRISERING FOR STORE OG SMÅ

Baby Wet Brush Ekstra skånsom børste med bløde nylonpigge – perfekt til de helt små. Til både vådt og tørt hår. Vejl. pris 79 kr.

Wet Brush Midi Verdens bedste børste i håndtaskevenlig variant. Den er kun 18. cm. og kan nemt tages med på farten. Fås i flere farver. Vejl. pris 99 kr.

Wet Brush Den originale HH Simonsen Wet Brush ér verdens bedste børste og et must-have i kampen mod krus og knuder. Nemt, nænsomt og smertefri. Fås i flere farver. Vejl. pris 149 kr.

Shine Brush Lækker børste med vildsvinehår, der fordeler hårets naturlige fedt og giver masser af glans. Vejl. pris 199 kr.


LÆNGE LEVE DE BLONDE LOKKER BRIGHTENING MASQUE 150 ML. 249 KR. BRIGHTENING CONDITIONER 250 ML. 199 KR. BRIGHTENING SHAMPOO 300 ML. 189 KR.

HH Simonsen · @hhsimonsen www.hhsimonsen.dk · Telefon 73 75 10 00 Kampagnetilbud gælder fra den 2. juni - 15. september 2017 eller så længe lager haves. Forbehold for trykfejl og udsolgte produkter.

HAIRCODE #18  
HAIRCODE #18  
Advertisement