Page 3

Confecties

Combigordijnen

Duo-gordijn met losse voering

t

echnisch dossier

Losse sierboord

Opteer voor de effecten van materialen en kleuren en creëer de gordijnen van uw dromen door stoffen naar keuze te combineren. Duo vrije hoogte

Duo-gordijn

NEW

Duo-gordijn met vrije hoogte NIEUW Stof - stof Stof - voile Voile - voile Voile - stof De mogelijkheden zijn onbeperkt… Kies zelf de hoogte waar beide stoffen aan elkaar gezet worden. Vraag advies in je winkel. Afwerkingen naar keuze: oogringen (10 kleuren), golflint.

Duo-gordijn met twee stoffen, of een stof met een voile (hoogte afwerkingsstof: 25 cm) Afwerkingen naar keuze: oogringen (10 kleuren), striklinten, lussen.

Gordijn met sierboorden

Combi stof/voile Met of zonder geïntegreerde sierbinder met strik. Bestaat ook in de combinatie stof/stof. Steeds afwerking op oogringen (10 kleuren).

Duo-gordijn met losse voering De confectie van een duo-gordijn met losse voering combineert de functie van ondoorzichtigheid met een decoratief effect. Met de combinaties stof/voile of stof/stof kunt u de helderheid van uw kamer regelen. Afwerkingen naar keuze: oogringen, lussen of striklinten.

Trio-gordijn

Omkeerbaar gordijn

Loshangende sierboord Een contrasterende boord in voile of in stof zorgt voor een meer gepersonaliseerd gordijn. De confectie van een losse sierboord blijft heel eenvoudig en past bij elke stijl. Afwerkingen naar keuze: oogringen, lussen, striklinten of golflinten.

Lexicon Confecties

Lambrekijnen Voor het aankleden van rolluikkasten maken wij ook platte of gefronste gordijnkappen op maat.

Baan of stofstrook: breedte van de stof tussen twee zomen. Meestal uitgedrukt in cm. Er zijn grote stofstroken (280 cm breed) en kleine stofstroken ( ong. 140 cm breed). Aansluiting: ook tekening of raccord genoemd. Verbinding tussen 2 delen van een werk. Bij een stof geeft de aansluiting de totale hoogte van het motief. Voor confecties wordt de stof altijd gesneden op de aansluiting, over de hele breedte van de stof. Het komt dus vaak voor dat er resten zijn. Met punt: • 1 punt per baan, • steeds op oogringen (Ø 40 mm).

Gebogen: • maximaal 2 banen, • 2 afwerkingen naar keuze: oogringen (Ø 40 mm) of striklinten.

Afgewerkte hoogte/breedte: dit is de hoogte/breedte van een gordijn nadat die is gemaakt. Dit staat in tegenstelling tot de nuttige te snijden hoogte/breedte voor de confecties (vóór er zomen zijn en rekening houdend met eventuele aansluitingen).

NEW

NEW Zijdelingse sierboorden Centraal gedeelte in een stof naar keuze, zijdelingse sierboorden in een selectie van effen stoffen. Afwerkingen naar keuze: oogringen (10 kleuren), gordijnlint, lussen, golflint.

Combineer effen stoffen en motieven samen in een trio-gordijn! Een trio-gordijn kan ook uit 3 bedrukte stoffen worden samengesteld! Raadpleeg uw winkel voor de technische beperkingen.

Trio-gordijn Met een trio-gordijn kunnen 3 stoffen in verschillende kleuren gecombineerd worden. Laat uw fantasie de vrije loop binnen het gekozen kleurassortiment. Afwerkingen naar keuze: oogringen, lussen, striklinten of golflinten (hoogte 10 cm).

Omkeerbaar gordijn Het omkeerbaar gordijn is een blikvanger. Het is ook ideaal als scheiding van een grote ruimte en zorgt daardoor voor een verfijnd effect. Door de twee kleuren is een omkeerbaar gordijn mooi aan beide kanten. Afwerking met oogringen, striklinten of lussen. Collectie 2013 Heytens

96/97

Heytens Technisch dossier  

Heytens Technisch dossier

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you