Fiberoptiska transceivers

Page 1

FIBEROPTISK A TR ANSCEIVERS

CE-märka produkter med full spårbarhet


Sveriges bredaste sortiment av CE-märkta fiberoptiska transceivers. Självklart med 5 års garanti. Hos oss på Hexatronic Fiberoptic hittar du ett komplett sortiment av hög­ presterande fiberoptiska transceivers för alla typer av kommunikationsnät. Vi erbjuder SFP, SFP+, QSFP+, QSFP28 och de flesta andra typer av fiberoptiska transceivers, med överföringshastigheter från 100 Mbit/s till > 100 Gbit/s. De är dessutom utrustade med övervakningsfunktioner för att läsa av kritiska parametrar i realtid, detta kallas DDM, vissa säger DMI eller DOM. Om er switch stöder detta kan man dessutom underlätta felsökning och sätta upp larmvärden för till exempel temperatur, optiska effektnivåer samt matningsspänning.

GARANTI

5

ÅR

Fem års garanti – för din trygghet

CE-märkta med full spårbarhet

Byggda av premiumkomponenter

Våra produkter är utvecklade för att hålla länge. Därför tvekar vi inte att garantera att de håller i minst fem år.

CE-märkning borde enligt oss vara självklart. Därför erbjuder vi endast CE-märkta produkter som uppfyller gällande krav på kvalitet, miljö och säkerhet.

Vi använder bara kompo­ nenter från världsledande tillverkare. Vår kvalitetsnivå matchar därför marknadens bästa produkter.


Rätt produkt till din utrustning. Våra experter guidar dig till rätt val. Fiberoptiska transceivers programmeras för att prestera optimalt i just din utrustning. Därför är det viktigt att välja rätt. Våra experter ger dig det stöd du behöver för att välja produkter med rätt prestanda och typ för det behov du har. Resultatet är trygga nätlösningar till lägsta möjliga drifts- och ägandekostnad.

ERFARENHET SOM GÖR SKILLNAD Under många år har vi levererat till några av marknadens största nät­ägare, ett förtroende som vi är mycket stolta över. Med många år i branschen ser vi till helheten och kan hjälpa dig att förbättra effektivitet, driftsäkerhet och livslängd – vilket ofta gör skillnad på sista raden.

Hör gärna av dig till oss om du behöver råd eller har frågor om underhåll, byte och uppgradering – gärna redan i planeringsstadiet.


På vår webbsida hittar du hela vårt sortiment av fiberoptiska transceivers. Välkommen in på hexatronic.se

Behöver du hjälp? Hör av dig till oss på 019-30 40 40 eller info@hexatronic.se

Hexatronic Fiberoptic, Maskingatan 16, SE-702 86 Örebro, Sweden

hexatronic.se

Hexatronic Fiberoptic erbjuder egenproducerade och inköpta fiber­optiska produkter till främst teleoperatörer och industri på den svenska och internationella marknaden. Dessutom utför vi service och reparationer av svetsar och mätinstrument.