__MAIN_TEXT__

Page 1

Poiju


KOHDETIEDOT: Pääsuunnittelu: HEVI kivitalot Rakennesuunnittelu: HEVI kivitalot Sisustussuunnittelu: Interiör Susanna Viertola Huoneistoala: 217 m2 Kerroasala: 297 m2 Huoneiston kokoonpano: 5 h + k/rt/oh + tv-tila + khh + s + ph + 2 x wc + parveke + aurinkoterassi + autotalli + autokatos Asukasmäärä: 5 Kerrosluku: 2 Talotehdas: HEVI kivitalot Runkomateriaali: FinnEPS350-insert-harkko (ulkoeriste 130 mm + teräsbetoni 140 mm + sisäeriste 80 mm) Ulkoseinien U-arvo: 0,13 Ikkunat: HR Ikkunat Ulko-ovet: Isoniemi

Muuta: Välipohja FLE220 FinnEPS Lattiaelementti

p iju


POIJU Villa Poiju on HEVI kivitalojen vuoden 2018 asuntomessukohde Porissa Kokemäen joen rannalla. Viisihenkisen perheen kotitalo on valoisa ja moderni. Kaksikerroksisen kivitalon julkisivun valkoinen rapattu pinta harmailla tehosteilla luovat selkeän ja harmonisen yleisilmeen. Poijun kantavat seinäja lattiarakenteet on toteutettu uusimmilla rakennusteknisillä menetelmillä, käyttäen mm. ensimmäisen kerroksen lattiassa FinnEPS Lattiaelementtiä, joka mahdollistaa kantavien laattarakenteiden toteuttamisen kevyesti ja nopeasti ilman raskaita nostotyökoneita.


VALOA, TILAVUUTTA JA TOIMIVUUTTA Tilaratkaisuiltaan Poiju on toimiva, lapsiperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus, jossa on oma tilansa jokaiselle perheenjäsenelle, rentoutumiseen ja yhdessäoloon, sekä myös vierasmajoitukseen ja työskentelyyn.


✳ VALOISA LAPSIPERHEEN KOTI

LASITETUT PARVEKKEET JA TILAVAT TERASSIT Isot terassi- ja parveketilat yhdessä yläkertaan sijoitettujen oleskelu- ja ruokailutilojen, sekä saunaosaston kanssa tarjoavat upeat puitteet ja näköalan joelle ja vehreään luontoon.


VIIHTYISÄ JA HELPPOHOITOINEN Poijun piha on lapsiystävällinen ja helppohoitoinen. Eri sävyiset havukasvit, kukkivat puut, pensaat ja perennat kauniinvärisillä lehdillään luovat tunnelmaa piha-alueelle. Säilytystilat, iso autotalli, sekä erillinen autokatos täydentävät kodin arkitoimintojen sujuvuuden.

✳ TOIMIVA JA TURVALLINEN


p iju


p iju


RAIKASTA JA KATSEITA KESTÄVÄÄ Poijun sisustus on skandinaavisen hillitty ja selkeä. Laadukkaat materiaalit ja elementit kestävät niin käyttöä kuin katseita. Tilajako on selkeä: ylhäällä toimitaan, ruokaillaan, viihdytään yhdessä ja nautitaan upeista, Kokemäenjoelle avautuvista maisemista, alakerta taas on omistettu rauhoittumiselle, levolle ja kodinhoidolle.


✳ KODIN KANTAVA LINJA Poijun punainen lanka ja kantava linja läpi koko talon, on valkoisen ja mustan liitto lämpimällä tammella täydennettynä. Yläkerran suurista, lattiatasosta nousevista ikkunoista avautuva luontomaisema luo ja muuttaa tunnelmaa vuodenaikojen vaihtuessa.

LAADUKKAAT MATERIAALIT JA ELEMENTIT


LOFTMAISTA AVARUUTTA Maisemaikkunoita kohti nouseva huonekorkeus antaa valon tulvia tilaan luoden keittiö-ruokailutila-olohuone –kombosta loftmaisen tyylikkään ja toimivan. Musta keittiö tammipinnoilla tuo kontrastia ja asennetta isoon tilaan.

✳ MUSTAVALKOISEN JA TAMMEN LIITTO


p iju

HARMONISUUTTA, LUONNONVALOA JA LEDEJÄ Kylpyhuone on rauhallinen ja harmoninen kokonaisuus miedolla värimaailmalla. Valoa sekä saunaan, että kylpyhuoneeseen tuovat niin viivamaisesti asennetut led-valaisimet kuin pienet ikkunat, jotka antavat upeat maisemat jokisuistoon ja omalle sisäpihalle.


TURVALLISET LEIKIT, LEVOLLISET UNET Poijun neljä makuuhuonetta jakautuvat tasapuolisestipienten lasten leikeille, koululaisen askareille, sekä koko perheen yhteiselle rauhoittumiselle. Seesteinen värimaailma ja selkeä kalustus luovat rauhallisen ja viihtyisän tunnelman tiloihin.

p iju


p iju


TALOTOIMITUKSEMME NYT MYÖS SUURELEMENTTEINÄ HEVI kivitaloja toimitetaan nyt myös tehdasvalmiina elementtitoimituksina. HEVI Seinäelementeillä saavutetaan elementtirakentamisen hyödyt yhdistettynä paikallarakentamisen etuihin. HEVI Seinäelementit valmistetaan kuivissa ja lämpimissä tehdasolosuhteissa, jolloin mm. vuodenaikojen ja säätilojen vaihtelujen vaikutukset rakentamiseen ovat entistä vähäisempiä. >>>>>>

>>> NOPEUS >>> KUSTANNUSTEHOKKUUS >>> KOSTEUSTURVALLISUUS >>> HELPPOUS >>> TIIVEYS >>> KESTÄVYYS www.hevikivitalot.fi


KUUMA KESÄAURINKO PAAHTAA — PÄÄTÄ ITSE, MILLOIN SIITÄ NAUTIT Visor kaihtimilla hallitset valon ja varjon kauniisti sisustaen. Tutustu ja tilaa: www.visor.fi

ALWAYS IN THE RIGHT LIGHT.

Suomen Visor Oy Zatelliitintie 13 90440 Kempele puh. 010 281 3200 info@visor.fi www.visor.fi

Haaveiletko sinäkin unelmien sisustuksesta

Www.susannaviertola.fi p. 040-900 9066


108 SIVUA

TILAA MAKSUTON IDEAKIRJA LÄHETÄ TEKSTIVIESTI PUUSTELLI HEVI ETUNIMI SUKUNIMI OSOITE NUMEROON 18252 Viestin lähettäminen on sinulle maksuton.

TUTUSTU MYÖS

keittiogalleria.fi GALLERIASSA LÄHES 500 SUOMALAISTA KEITTIÖTÄ


Yhdystie 1 b, 32810 KOKEMÄKI myynti@finneps.fi p. +358(0)2 5460 778 www.finneps.fi @finneps

Yhdystie 1 b, 32810 KOKEMÄKI myynti@hevikivitalot.fi p. +358(0)44 9708 900 www.hevikivitalot.fi @hevikivitalo


HEVI kivitalot Yhdystie 1 b, 32810 KOKEMĂ„KI 044 970 8900 myynti@hevikivitalot.fi www.hevikivitalot.fi

Profile for HEVI kivitalot

HEVI kivitalo poiju  

HEVI kivitalojen 2018 asuntomessukohde Poiju

HEVI kivitalo poiju  

HEVI kivitalojen 2018 asuntomessukohde Poiju

Advertisement