Page 10

KARMA CLUB: VAN POP-UP TOT PERMANENTE PARTY PLACE Pop-ups. Als paddenstoelen schieten ze vandaag uit de grond. Van restaurants over bars tot winkels. Vaak zijn ze echter nog sneller weg dan ze gekomen zijn. Niet zo bij Karma Club. Want na het overweldigende succes van de pop-upversie tijdens de Gentse Feesten, is deze hotspot uitgegroeid tot een permanente feestlocatie in het hart van de Gentse binnenstad. Op een boogscheut van de Winterfeesten. En dus wordt Karma Club in december the place to be voor een spetterende (after)party. Maar net zo goed daarna…

“KARMA CLUB IS HET PERFECTE VERLENGSTUK VAN EEN AVONDJE WINTERFEESTEN. HÉT BEWIJS DAT KERSTMARKTEN OOK KAN UITMONDEN IN EEN FANTASTISCHE PARTY.”

CHRISTMAS CLUBBING

Schaatsen onder de Stadshal en daarna een dansje plaatsen in een even betoverend kader? Opwarmen met glühwein en later op de avond overschakelen op een sterker drankje? Tijdens de Gentse Winterfeesten moet je hiervoor in Karma Club zijn. Voor de gelegenheid steekt die in een aangepast jasje. Elke vrijdag en zaterdag ruil je er de winterse kou in voor de warmte van de kelders van Club Central. Al dan niet na een avondje kerstmarkten.

OOK VOOR PRIVÉ-EVENTS

Karma Club is elke vrijdag- en zaterdagavond open vanaf 22 uur. De locatie heeft echter te veel troeven om ze enkel dan te openen. ‘Hoogpoort 32’ mag dus in ieders adresbestand voor privéfeestjes. Van studentenbal tot after work party of personeelsfeest. Karma Club combineert een fancy interieur met funky beats én trendy people!

KARMA CLUB IN THE PICTURE

Op zaterdag 6 december komt Karma Club naar de MooseBar op de kerstmarkt. Onze party crew verwent je met leuke treats, terwijl onze resident dj Gilles D. je trakteert op een feestje. Na afloop trekken we samen naar Karma Club, waar de party doorgaat tot in de late uurtjes. Bestel je in december een shotje Smirnoff Gold, dan maak je trouwens kans op een winterjas van Richa Fashion. Mooi meegenomen!

KARMA CLUB HOOGPOORT 32 9000 GENT WWW.KARMA-CLUB.BE INFO EN RESERVATIES: DRIES@WALLAEYS-DESIGNERS.EU

KRAAKNET TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES Schoonmaken van kantoren, bouwwerven, traphallen, winkels, banken, scholen, toonzalen, restaurants, cafés, … wij doen het allemaal met evenveel zorg en toewijding. In september 2012 richtte de toen 21 jarige Fadime FDS Cleaning op. Een schoonmaakbedrijf met innovatie en kwaliteit als drijfveer. Bij FDS Cleaning kan je terecht voor dagelijks, wekelijks of periodiek poetsen van de meest diverse ruimtes en gebouwen. Met uiterste precisie wordt elke schoonmaakplaats op voorhand onderzocht. Zodoende kan men de meest gepaste werkmethode en producten voorstellen op maat van elke klant en elke ruimte. Dankzij een team van enthousiaste en flexibele medewerkers staat FDS Cleaning garant voor een snelle en flexibele service. Ze bieden betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit aan concurrentiële prijzen. Dit jaar staat FDS Cleaning in voor de schoonmaak op de Gentse winterfeesten. Ze ervaren dit als een privilege en bedanken de organisatie om voor FDS Cleaning te kiezen. Ze zullen het zich zeker niet beklagen.

FDS CLEANING WENST IEDEREEN ALVAST EEN FIJN WINTERFEEST TOE.

FDS CLEANING / LAND VAN WAASLAAN 115, 9040 SINT-AMANDSBERG / INFO@FDSCLEANING.BE

WWW.FDSCLEANING.BE VRAAG NU TOTAAL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN.

De Gentse Winterkrant 2014  
De Gentse Winterkrant 2014  

Een krant met warme verhalen, tips tegen de winterdip, inspiratie voor kerstgeschenken en zoveel meer... De Gentse Winterkant brengt je he...