__MAIN_TEXT__

Page 28

Bedrijfsportret

Rietdekkersbedrijf C. van Vliet ELKE DAG IS EEN UITDAGING Dat er toekomst zit in ambachtelijk werken, bewijst Rietdekkersbedrijf C. van Vliet. Al jaren noteert het familiebedrijf uit Molenaarsgraaf een gestage groei.

heeft, het feit dat riet een natuurproduct en dus elke keer anders is; dat breng je allemaal samen tot een dak waar je zelf ook onder zou willen wonen.” Zijn vader vult hem aan: “Wij maken een stuk werk wat je altijd blijft zien. Als ik in de streek rondfiets, kom ik veel daken van mezelf tegen en daar word ik vrolijk van.” www.vanvlietrietendaken.nl

Hotstone Massage voor 2 personen € 75,00* • Ontvangst met Koffie/thee en een Polder Spa lekkernij • Uitgebreide Duo Hotstone Massage van nek, schouders en rug • Achteraf een heerlijke goody bag!

www.polderspa.nl A111 2975 BE Ottoland T: 078 - 644 04 61 M: 06 - 120 570 80 kathleen@kathleenkay.nl

actie duurt tot 30 november a.s.

Door het hele land heen voorziet Rietdekkersbedrijf C. van Vliet daken van riet. Van klassieke (woon)boerderijen tot modern vormgegeven woningen; het is elke keer maatwerk. Addie laat als voorbeeld een huis zien waarbij het rieten dak doorloopt en de muur aan de zijkant ook bedekt. Niet makkelijk, want het riet moet dan rechtopstaand aangebracht worden. “Dat vind ik het mooie van het vak: de uitdaging. De vorm van het dak, welke voorkeur een klant

*Deze

Een gesprek met de eigenaren vader Kees van Vliet en zijn zoon Addie is een gesprek met twee ambachtslieden met passie voor hun vak. Die passie vertaalt zich in kwaliteit. Want: “Als je iets graag doet, wil je er ook iets moois van maken”, vertelt Kees. Die kwaliteit komt daarnaast door de jarenlange ervaring die zij inmiddels hebben. Kees van Vliet zit al van jongs af aan ‘op het dak’; hij nam in 1981 het rietdekkersbedrijf van Kees Stoel uit Ottoland over om voor zichzelf te beginnen. Addie kwam er twaalf jaar geleden bij. “Daarnaast hebben we een team van vijf, zes man aan vaste medewerkers en zzp-ers.”

Profile for Kontakt Mediapartners

Langs de graaf 2017 nr 1  

Langs de graaf 2017 nr 1  

Advertisement