Page 1

Catalogus Greatest promotional product event in the business


Kansen pakken Wat te doen in deze economische voorspoed, met de crisis nog vers in het geheugen en tegen het licht van een rommelige Brexit en aanzwellende handelsoorlog? Ons advies is ‘Choose to Grow’ en dat is dan ook het thema van de zevende editie van De Leveranciersdagen. Meer budget Wie nu niet inspeelt op de gunstige economische wind, laat een enorme kans liggen om weer een solide fundament onder zijn of haar bedrijf te leggen. Weinig bedrijven zijn schadevrij uit de afgelopen crisisjaren gekomen en nu is er de gelegenheid voor reparaties en nieuwbouw. Dat kan alleen door actief in te spelen op de markt die weer meer budget heeft voor promotionele producten en relatiegeschenken. Bedrijven zullen meer geld aan deze incentives moeten besteden, want de concurrentie op de personeelsmarkt is groot en men kan nu weer aan klantenbinding werken, in plaats van met de prijs stunten.

We zijn verhuisd We staan aan de vooravond van de eindejaarsrally, die vanwege de kerst- en eindejaarsgeschenken een extra drukke periode is in onze branche. Laten we die gezamenlijk met een positieve mindset aanvangen tijdens hét jaarlijkse netwerkevenement van de promotionele productenbranche: De Leveranciersdagen, dit jaar plaatsvindend op 4 en 5 september in Expo Houten. De oplettende lezer heeft waarschijnlijk twee nieuwigheden in de voorgaande zin ontdekt. We zijn verhuisd van de Jaarbeurs naar Expo Houten (met gratis parkeergelegenheid voor de deur!) en de beursdagen zijn anders dan voorheen. In plaats van woensdag en donderdag is de beurs nu op dinsdag en woensdag. De hele keten van de Nederlandse promotionele productenbranche zal weer bijeenkomen op dit tweedaagse netwerkevent. De uitverkochte beursvloer wordt bevolkt door 140 suppliers uit elf landen. Een internationaal gezelschap, met daaronder 30 procent nieuwe deelnemers. Een uitgelezen kans om nieuwe aanbieders en producten de ontdekken!

Gevarieerd programma Daarnaast is er wederom een sterk vakinhoudelijk seminarprogramma (met dit keer speciale sessies voor de sales-afdeling en binnendienst) en de kans om sfeervol te netwerken tijdens de brancheborrel en natuurlijk de Night of the PromZ, met naast wining & dining ook de uitreiking van de awards voor de beste distributor en supplier of the year. Kortom, jouw bezoek aan De Leveranciersdagen belooft een zinvolle en aangename tijdsbesteding te worden. Profiteer van deze kans, door aan de hand van deze catalogus het optimale rendement te halen uit jouw beursbezoek.

John Michael Swaab Beursorganisator De Leveranciersdagen

#deleveranciersdagen

inhoud

Praktische beursinformatie Openingstijden, regels en (contact)informatie. <4> Het complete programma Dé wegwijzer om een alles uit jouw beursbezoek te halen! <5> Beursplattegrond Vind snel je weg over de beursvloer. <6> Deelnemerslijst Overzicht van de exposanten op alfabetische volgorde. <8> Seminarprogramma Inhoudelijke presentatie van de seminars en productpresentaties tijdens De Leveranciersdagen <11> Wie levert Wat PromZvak.nl heeft er een nieuwe nuttige tool bij gekregen. <12> Awards Alles over deze vakprijzen en de genomineerden van Leverancier van het Jaar, Best Online Performance, Supplier of the Year. <15> Night of the PromZ Impressie van en informatie over hét vakfeest voor iedereen die werkzaam is in de promotioneleproductenbranche. <18> Informatie van de exposanten en hun nieuwe producten Lees alles over onze exposanten en hun nieuwe en/of verrassende producten die zij presenteren op de beurs. <20>

www.leveranciersdagen.nl

3


De Leveranciersdagen De Leveranciersdagen is hét jaarlijkse evenement voor iedereen die in de promotionele productenbranche werkt. De vakbeurs werd zeven jaar geleden geïnitieerd door Het Portaal Uitgevers (uitgever van PromZ Vak) en wordt sindsdien georganiseerd in samenwerking met branchevereniging Platform Promotionele Producten (PPP). Gedurende twee dagen presenteren zo’n 140 suppliers en fabrikanten uit elf landen hun nieuwste aanbod aan leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken. Via het seminarprogramma kunnen de bezoekers hun vakkennis bijspijkeren en aan het eind van de eerste beursdag is er het branchefeest Night of the PromZ (voorregistratie verplicht). Op deze feestelijke avond worden eveneens de vakprijzen uitgereikt en aansluitend is er dit jaar een AFTERPARTY.

Toegangsbeleid De Leveranciersdagen zijn alleen toegankelijk voor fabrikanten, distributeurs en (toe)leveranciers van promotionele producten en diensten. Wij hebben het recht om mensen toegang tot het evenement te weigeren als ze niet aan deze voorwaarde voldoen. Als je twijfelt, neem dan contact met ons op. Leden van Platform Promotional Products betalen geen entreekosten en krijgen tijdens hun bezoek aan de beurs gratis lunch en drankjes. Niet-leden betalen 17,50 euro (inclusief lunch en consumpties).

Openingstijden De beurs is geopend dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Catering De Leveranciersdagen biedt de bezoekers gratis drankjes en een gratis lunch aan op de beursvloer.

Wifi Expo Houten biedt standhouders en bezoekers gratis wifi aan. Gedurende de hele periode kunt u gebruik maken van het gratis netwerk.

Organisatie De Leveranciersdagen wordt georganiseerd door Het Portaal Uitgevers B.V., Veerdijk 40i 1531 MS Wormer, telefoon +31 (0)75-6475747, E-mail: traffic@hetportaal.com, Website: www.deleveranciersdagen.nl.

Gevonden voorwerpen Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de receptie. Hier worden de gevonden voorwerpen genoteerd in een logboek. Bent u iets kwijt? Meldt u dit dan aan de beursorganisatie.

Fotografie Fotograferen, filmen en het maken van video of digitale opnamen van stands of tentoongestelde producten is niet toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is verleend door de desbetreffende exposant. Er geldt een speciale regeling voor pers- en stand fotografen.

Verantwoording Deze catalogus is geproduceerd aan de hand van de door standhouders verstrekte informatie en gegevens, onder voorbehoud van wijzigingen. Het Portaal Uitgevers stelt zich niet aansprakelijk voor onjuistheden en/of onvolledige vermeldingen en gegevens in deze catalogus.

COLOFON

Traffic

Beurscatalogus De Leveranciersdagen September 2018

Monique Zijlstra

Vormgeving en DTP De Beurscatalogus van De Leveranciersdagen 2018 is een uitgave van Het Portaal Uitgevers B.V. Veerdijk 40-i, 1531 MS Wormer +31 (0)75-6475747 traffic@hetportaal.com www.hetportaal.com

4

Villa DTP, John Buys

Druk Reclameland

Advertenties

© Niets uit deze uitgave mag, op welke wijze dan ook, worden vermenigvuldigd en/of

John Swaab, Meryem Lasance-Karakus

openbaar gemaakt zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.


CHOOSE TO GROW! De Leveranciersdagen levert je de handvatten voor een succesvol laatste kwartaal. De fabrikanten en suppliers op dit netwerkevent voor de promotionele productenbranche hebben voor jou nieuwe producten, speciale eindejaarscatalogi en speciale verkoopacties waarmee je in het laatste kwartaal een extra boost aan jouw verkoop kunt geven!

NIEUWE LOCATIE EN BEURSDAGEN! De 2018 editie van De Leveranciersdagen vindt voor het eerst plaats in Expo Houten. Nadat Jaarbeurs Utrecht stopte met haar High Five beurshal was de meerwaarde van de locatie zelf beperkt. In Expo Houten hebben we een nieuw thuis gevonden dat net zo centraal ligt, maar met als bijkomend voordeel de gratis parkeergelegenheid voor de deur. En Expo Houten staat op 4 en 5 september geheel in het teken van De Leveranciersdagen, wat een perfecte setting is voor hét netwerkevenement van de promotionele productenbranche. Daarnaast beginnen (en eindigen) we dit jaar een dag eerder dan voorheen. De beursdagen zijn nu de dinsdag en de woensdag. Dat betekent ook dat het jaarlijkse branchefeest Night of the PromZ dit keer op dinsdagavond plaatsvindt.

HOOGGESPANNEN VERWACHTINGEN De verwachtingen zijn hoog gespannen na de verdere doorgroei vorig jaar van het aantal bezoekers (1.196 tegen 927 in 2016) en standhouders (137 ten opzichte van 125). Dat laatste record is deze editie alvast verbroken, want met zo’n 140 standhouders is de beursvloer compleet gevuld. Onder de exposanten zijn er weer een veertigtal uit het buitenland. En zoals bij elke editie zijn er weer vele nieuwe suppliers en producten, zodat je als bezoeker voldoende opties vindt om je eindejaarsaanbod te optimaliseren. Maak goed gebruik van deze beurscatalogus voor een optimaal rendement uit jouw beursbezoek. Met de deelnemerslijst op pagina 8 en 9 heb je in één spread een overzicht van de exposanten en met behulp van de plattegrond op pagina 6 en 7 kun je jouw ideale route uitstippelen.

Het volledige programma De Leveranciersdagen wordt gehouden op dinsdag 4 en woensdag 5 september 2018. De beurs is geopend op dinsdag van 10.00 – 18.00 uur en woensdag van 10.00 – 17.00 uur. Voor de seminars kun je je via de inlog van je beursregistratie inschrijven. Daar kun je ook kaarten kopen voor Night of the PromZ. Voor de brancheborrel geldt vrije inloop.

4 september 11:00 – 11:30

10 praktische tips hoe je omgaat met klantverwachting en ook nog meer verkoopt | Steyn Elshout [seminar]

11:30 – 12:00

Zo verbeter je als binnendienst jullie serviceniveau | Yvette van Aarle [seminar]

12:00 – 12:30

Waar haal je je volgende klant vandaan? | Marlous Spaven [seminar]

17:00 – 18:00

PPP Brancheborrel [netwerkbijeenkomst]

18:00 – 22:00

Night of the PromZ [netwerkbijeenkomst]

22:00

AfterParty [netwerkbijeenkomst]

5 september 11:00 - 11:30

10 praktische tips hoe je omgaat met klantverwachting en ook nog meer verkoopt | Steyn Elshout [seminar]

11:30 – 12:00

Zo verbeter je als binnendienst jullie serviceniveau | Yvette van Aarle [seminar]

12:00 – 12:30

Waar haal je je volgende klant vandaan? | Marlous Spaven [seminar]

www.leveranciersdagen.nl

5


6

600

900

1000

1100

1200

1300

1400

1500

1600

502

1702

606

604

506

706

1106

1206

1306

1606

704

906

1104

1204

1304

1504

1604

1708

508

610

910

1010 912

1110 1112

1210 1212

1310 1312

1510

1610 1612

1712

512

1518

CAFE

LOUNGE

SILENT SEMINARS

1216

1316

1516

1616

1720

520

620

920

1020

1220

1320

1520

1620

1722

922

1222

1322

1622

524

628

724

924

1024

1224

1324

1524

1624

1723 1724

1628

528

926

1028

1728

530

728

928

1228

1328

1726

1730

532

632

932

1032

1232

1332

1532

1632

534

1638

536

636

736

938

1336

1038

934

1236

1538

1634

KOFFIE BARISTA

540

638

738

1338

1738 1740

642

1042

1442

1542

1642

De Night of the PromZ (toegang alleen mogelijk voor geregistreerde genodigden) op dinsdag avond is mede mogelijk gemaakt door de bedrijven die aangegeven zijn met

Beursplattegrond


www.leveranciersdagen.nl

7

928

1500

1306

512

502

922

400

208

100

1538

938

520

414

220

1616

1042

524

314

310 214

212

210

308

410

412

208

206

200

305

306

302

300

406

404

400

1628

1112

604

CATERING / EXPO CAFE

108

104

102

100

1634

1212

606

TOILETTEN

1726

1216

620

ENTREEHAL

REGISTRATIEPLEIN GARDEROBE

ENTREE

UITGIFTE BEURSTASSEN

ORGANISATIE

TERRAS

1224

642

EHBO

TOILETTEN


Deelnemerslijst

8

zie uitgebreide informatie over de deelnemers vanaf pagina 20

Standnr. Exposant

Vestigingsplaats

Standnr. Exposant

Vestigingsplaats

100

ADLER Czech

USTI NAD LABEM

406

elasto form

SULZBACH-ROSENBERG

536

Adola

APELDOORN

1228

Elinco Textielmachines

ALMERE

1638

Akay Tekstil

DENIZLI

1612

Emotion Factory

BREDA

928

Anda Western Europe

DEVENTER

926

Esveco Specialties

MOLENAARSGRAAF

108

Araco International

ENSCHEDE

1316

EuroAgenda

NISTELRODE

736

A.T. Promotions t/a Listawood

KING'S LYNN

1738

Euronatal

TROFA

1220

BBtoB

SOEST

530

European Sourcing

AGEN CEDEX

1200

Bedrukt-Fruit.nl

LUNTEREN

706

Exentri wallets

EINDHOVEN

920

BergHOFF Belgium

PAAL

404

Falk & Ross

WATERLOO

1740

Blikvanger

AMSTERDAM

1542

FEEL-INDE

LE BLANC MESNIL

706

Borggreven agenturen & distributie

EINDHOVEN

210

F&F Verpakkingen

HARDERWIJK

1206

Boss Promotional Products

MALTEPE - ISTANBUL

1616

fleQs paper products

DRACHTEN

1532

Bosscher International

PAPENDRECHT

524

Geiger-Notes

MAINZ-KASTEL

1212

Bottle Promotions

WASSENAAR

628

The Gift Groothandel

NOORD-SCHARWOUDE

1300

BOXID

ENSCHEDE

1504

Giftforce

RAALTE

200

BQS Textiles

DORDRECHT

520

Giving Europe

TIEL

534

The Brand Company

BARCELONA

900

goprom Handelsgesellschaft

BOCHUM

506

Brandhouse

'S-HERTOGENBOSCH

1400

GOTTSCHALK Amsterdam

AMSTERDAM

1610

Bredemeijer Group

UTRECHT

412

GrafoTex zeefdruk

ENSCHEDE

1110

Brighton Tie Makers

SCHIEDAM

300

Green Earth Products

MEPPEL

1712

Businessball

LAREN

1628

Halfar System

BIELEFELD

1730

Buttonboss

ENSCHEDE

1232

Headwear Group

MAASEIK

1726

Care Concepts

ENSCHEDE

1612

Heri

BREDA

532

Cartamundi

TURNHOUT

1336

Hermann Flörke

OBERTSHAUSEN

704

CHILL - Coolers4you

DWINGELOO

1205

Hexspoor E-fulfilment

BOXTEL

502

Clipper

HELMOND

508

HMZ Fashion Group

ZOETERWOUDE

932

Clipper Corporate

HERNING

1632

Homeij Nederland

OISTERWIJK

1306

Clothing Professionals

BOESINGHELIEDE

104

Horsteler Interior Design

HOERSTEL

1106

Commercial Sweets

BERGHEM

642

I. Arbeid Uurwerken

ZAANDAM

1100

CoMo Europe

HAARLEM

1028

ID® / ID Identity

HOLSTEBRO

1328

Consilio

LUBO

302

Impliva

MIJDRECHT

1622

Custom Made Concepts

SCHAGEN

214

Inspirion

VEENENDAAL

310

Deonet

EINDHOVEN

206

Interall Group

AMSTERDAM

1720

Digi Promotions

UTRECHT

638

InterSweets

SPAKENBURG

1312

het Druckershuys

HENGELO

1338

Intraco Trading

WORMERVEER

512

D.W.F. Nederland

RIJSWIJK

208

Intrigue Images

HOOGLANDERVEEN

1316

EA Pens & Paper

NISTELRODE

102

Jagersma Borduurmachines

LEEUWARDEN

1722

Easy Orange

WADDINXVEEN

1222

Joytex Quality Bags

RHEDE

1224

Eisenkolb

EINDHOVEN

1620

Kroma Nederland

NAALDWIJK


Standnr. Exposant

Vestigingsplaats

Standnr. Exposant

Vestigingsplaats

1642

Lediberg Benelux

WORMERVEER

1112

Promopremiums

EINDHOVEN

620

Lensen Toppoint

BERGENTHEIM

1024

Promotion4u

HARDENBERG

1610

Leopold Vienna

UTRECHT

1500

PSI Promotional Product Service Institute

DUSSELDORF

1000

LogoChoc

OOSTERHOUT

1510

PSL Europe

ZOETERMEER

1724

Logolf Line

NAARDEN

1442

REFLECTS

KEULEN

1332

L-SHOP

BREDA

1604

Retulp

APELDOORN

1322

Lynka

SKAWINA

724

R.G. Publicidad – Valento

ZARAGOZA

540

Maas van 't Hoog

ENSCHEDE

1210

Ritter Pen

BRENSBACH

604

Makito Western Europe

BEST

1516

RMS Kerst- en Themapakketten

KATWIJK

414

MAXPROM

BORCULO

1038

Samdam

AALST

600

midocean

EDE

1038

Samsonite

AALST

305

Mister-Transfer.com

NAMUR

1612

Schneider

BREDA

1524

Modal Textile Company

SOKAK

306

Schreuders Sport International

LEERDAM

738

Moleskine

ROELOFARENDSVEEN

934

Screen Holland

BLADEL

912

MoodsPromo.com

APELDOORN

506

SeatZac

'S-HERTOGENBOSCH

1104

Nestler-matho

BADEN-BADEN

410

Selecta Signé

NUMANSDORP

220

New Wave Textiles

UTRECHT

1020

Senator Benelux

BORNE

1708

Njoy

ASSEN

1708

SOXS.co

ASSEN

1634

NOEX

KOMORNIKI

1212

Tacx

WASSENAAR

314

Norvald

DUIVEN

1518

Telco Accessories

HOUTEN

1320

Oxious

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

632

Texet Benelux

AARSCHOT

528

Pacor Pamero

EDE

1520

Thermopatch

ALMERE

1538

Pagani Pens

LAMONE

1310

Tiflo

ULVENHOUT

610

Pals Print & Screen

GOIRLE

606

TopTex Group

HOUDENG GOEGNIES

1236

Paul Stricker

MURTEDE

1324

Traimex-Laretso

KAATSHEUVEL

1728

The Peppermint Company

ENSCHEDE

728

TransfertPress

VILLENEUVE-D'ASCQ

1042

PF Concept International

ROELOFARENDSVEEN

1723

T-Square

ZUTPHEN

924

PIXIKA

PARIS

1600

Watch Branding

UITGEEST

308

Plastoria

BRUSSEL

1032

WIL Langenberg

HUCKESWAGEN

1624

Pointed NV

TEMSE

1624

WILLEX

TEMSE

1304

POLYCLEAN International

AHAUS

910

Xapron

WAALWIJK

1538

Premec

VEENENDAAL

1216

Xindao

RIJSWIJK

400

Premo

ALMELO

1518

Xtorm

HOUTEN

906

Primex Textiles

WIERINGERWERF

1610

Zilverstad

UTRECHT

1010

Promasian

EDE

212

Zippo

EMMERICH

922

Promidata

KERKRADE

636

Zogi

KELTERN

1606

Promio

BREDA

1702

Promo Seeds

LUINJEBERD

938

PromoCat

GRONINGEN

www.leveranciersdagen.nl

9


Seminars Hoe breng je slecht nieuws bij je klant en houd hem of haar toch te vriend? Wat vindt een opdrachtgever écht belangrijk als het om service gaat? En hoe haal je uit jullie marketinginspanningen concrete sales? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het seminarprogramma van De Leveranciersdagen 2018.

11:00 - 11:30 > 4 & 5 september Steyn Elshout | Platform voor Klantgericht Ondernemen

10 praktische tips hoe je omgaat met klantverwachting en ook nog meer verkoopt Moet jij naar buiten om je klant echt goed te bedienen? Of kun je jouw klant optimaal bedienen om als binnendienst jouw processen en communicaties zo af te stemmen dat het bijna niet meer nodig is om bij je klant aan tafel te zitten. Natuurlijk helpt het je relatie om elkaar in de ogen te kijken, maar een fantastische dienst leveren helpt nog veel meer! Inleven in je klant, je klant proces verbeteren en echt de tools anno 2017 gebruiken voor je eigen sales, zorgen ervoor dat je straks tijd over hebt. Zelfs om even bij je klant langs te gaan.

12:00 - 12:30 > 4 & 5 september Marlous Spaven | TIM Dialogue Marketing

Waar haal je je volgende klant vandaan? Het landschap verandert steeds, je wilt bijblijven en vernieuwen zonder je core kwijt te raken. Maar hoe zorg je ervoor dat je volgende klant je weet te vinden? Waar haal je de volgende opdracht vandaan en hoe kan marketing jouw sales versterken. Waar zitten klanten op het moment op te wachten en wat moet je absoluut niet doen. Hoe zet je jouw team op zo’n manier in dat je het meeste uit hen en de beschikbare technologie weet te halen? Op deze en andere vragen neemt Marlous Spaven je mee in een presentatie over Sales gerichte marketing. Praktische tips voor directeuren en marketingmanagers!

Onmisbaar voor topverkopers en binnendienst medewerkers!

11:30 - 12:00 > 4 & 5 september Yvette van Aarle | Customer Journey Professional

Zo verbeter je als binnendienst jullie serviceniveau Hoe kun jij als binnendienst het verschil maken voor een klant? Waar komt die emotie toch vandaan bij de klant? Wat ging eraan vooraf toen de klant bij jou kwam aan de telefoon of e-mail? En hoe signaleer jij kansen voor de rest van je organisatie! Kortom: wat is jouw rol in service met een grote S? Antwoord op deze vragen en praktische tips hoe jij als binnendienst jullie service naar een hoger niveau trekt komt Yvette van Aarle je vertellen in een interactief seminar over de klantreis. Je gaat naar huis met een concrete inzichten en ideeën. Mis het dus niet! Mooie inzichten voor de binnendienst en servicegerichte medewerkers!

PRAKTISCHE SEMINARS VOOR DE WERKVLOER

NEEM OOK JE BINNENDIENST EN VERKOPERS MEE De Leveranciersdagen is niet alleen een onderonsje van Directie en Senior Management. Het netwerkevent voor de promotionele productenbranche is er voor de hele keten. De ervaring leert dat je als directeur en/of eigenaar zoveel in gesprek bent met oude bekenden en nog onbekende, potentieel interessante, beursbezoekers en exposanten dat zaken als showsourcing en kennisvergaring er nog al eens bij in schieten. Daarom is het zeer effectief om jouw medewerkers mee te nemen naar Expo Houten. Speciaal voor de verkopers en binnendienst hebben we een interessant seminarprogramma samengesteld, met tips en adviezen waarmee ze de volgende dag direct mee aan de slag kunnen. Dubbele winst dus: gezellig samen naar De Leveranciersdagen én een optimaal rendement uit showsourcing, kennisvergaring en netwerken.

CENTRAAL OP DE BEURSVLOER Tijdens de afgelopen twee edities van PromZ.live bleek het een succes, dus daarom doet de Silent Seminar Lounge nu ook zijn intrede op De Leveranciersdagen. Geen afgesloten, moeilijk te vinden zaaltjes meer. De seminars vinden dit jaar midden op de beursvloer plaats, met heerlijk zittende stoelen en koptelefoons om ongestoord mee te kunnen luisteren. Tip: Reserveer je plek bij de seminars vooraf via de bezoekersregistratie, want vol = vol.

www.leveranciersdagen.nl

11


DĂŠ zoekmachine voor de promotionele productenbranche Wie levert Wat is een handig gereedschap en een nuttige toevoeging aan PromZvak.nl. Wie levert Wat Met de introductie dit voorjaar van de compleet vernieuwde website van PromZ Vak, is meteen ook een nieuwe dienst voor de promotionele productenbranche gelanceerd: Wie levert Wat? Dit is de onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf. Hier vinden leveranciers van promotionele producten een overzicht van het aanbod van fabrikanten en importeurs. Wat de PromZ ProductZfinder is voor de eindklant, dat is Wie levert Wat voor de leverancier. Je kunt promotionele producten en relatiegeschenken vinden op categorie, vrije zoekwoorden, kleur, merk, minimum aantal, prijsklasse en bedrukking/bewerkingmogelijkheden. Ook kun je direct naar het productaanbod van een specifieke fabrikant of importeur navigeren. Zie je interessante producten dan kun je direct een offerte-aanvraag indienen. Wie levert Wat is een handig gereedschap om snel overzicht te krijgen in het steeds veranderende aanbod van product media in de branche en daarmee een nuttige toevoeging aan PromZvak.nl.

Nog geen account? De Wie levert Wat zoekmachine is alleen beschikbaar voor mensen die actief zijn in de promotionele productenbranche. Je hebt een account op PromZvak.nl nodig om gebruik te kunnen maken van deze promotionele productenzoeker voor leveranciers. Een inlog is eenvoudig aan te vragen op de homepage van de PromZ Vak website via de link Registreren rechtsboven op de pagina. Wij checken eerst of je daadwerkelijk een branchegenoot bent en bij goedkeuring krijg hiervan een bevestiging toegestuurd. Het account op PromZvak.nl heeft nog meer voordelen. Het geeft je namelijk ook toegang tot brancheonderzoeken en de digitale versies van het magazine van PromZ Vak. www.promzvak.nl

We zien je graag! Kom langs op het PromZ Pavilion tijdens de PSI Natuurlijk is PromZ weer aanwezig op de PSI beurs in DĂźsseldorf, met ons veel bezochte en hoog gewaarde PromZ Pavilion. In Hal 11 staan 25 Nederlandse standhouders garant voor een gastvrije ontvangst en het team van PromZ beheert als vanouds de PromZ Bar. Om 9 uur staat de koffie klaar en later op de dag ook een alcoholische versnapering. De beurs vind in 2019 plaats van 8 tot en met 10 januari, alle dagen van 9 tot 18 uur. Dinsdag en woensdag van 17:00 tot 18.30 uur is er de traditionele PromZ Netwerkborrel, inclusief de Hollandse bitterbal. We zien je graag op het PromZ Pavilion in hal 11 (stand L39 tot M73) www.psi-messe.com

12


KIJK ZE SHINEN! Opvallen, daar gaat het om, in positieve zin graag, als het even kan. Een zekerheidje met de collectie light-up logo producten van Xindao. Producten die nuttig zijn, een hoge kwaliteit hebben en die altijd ruim op voorraad zijn voor snelle levering. Daar zijn deze producten goede voorbeelden van, lichtende voorbeelden.

2

3

Kijk voor alle product details op xindao.com/lightup

5 4

1 6 7

8

9

1. P328.081 / Light up logo draadloze speaker 2. P432.911 / Light up logo mok 3. P433.251 / Light up logo fles 4. P326.271 / Light up logo draadloze hoofdtelefoon 5. P773.961 / Light up logo notitieboek 6. P324.471 / Light up logo 8.000 mAh powerbank 7. P324.461 / Light up logo 4.000 mAh powerbank 8. P308.821 / Light up logo 5W draadloze oplader 9. P328.041 / Light up logo draadloze oordoppen


Wie gaan er dit jaar met een prijs vandoor? Wie worden de opvolgers van Hokra, Maxilia, Araco en Xindao? Zij werden tijdens De Leveranciersdagen 2017 gelauwerd als respectievelijk Leverancier van het Jaar, Best Online Performance en Supplier of the Year (Specialist) en Supplier of the Year (Generalist). Tijdens deze beurseditie worden de winnaars van 2018 bekend gemaakt. Awards De Leverancier van het Jaar & Supplier of the Year zijn onderscheidingen die PromZ in 2003 in het leven riep: jaarlijkse prijzen voor de ‘outstanding performance’ van leveranciers en producenten/ distributeurs van premiums en relatiegeschenken. In 2015 werd voor de opkomende groep internetleveranciers de categorie Best Online Performance toegevoegd. Brancheorganisatie PPP ondersteunt de awards. De prijzen worden uitgereikt tijdens de Night of the PromZ, een feestavond als onderdeel van de vakbeurs De Leveranciersdagen.

Doelstelling Met deze prijzen willen PromZ en PPP het vak en zijn beoefenaren (dus zowel de distributeurs als de producenten/importeurs) in de schijnwerpers zetten, publiciteit genereren en – mede daardoor – een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van het vak. De genomineerde leveranciers – en uiteraard de winnaars – zijn een voorbeeld voor de vele honderden bedrijven in Nederland die promotionele producten leveren.

Criteria De jurering vindt in een aantal rondes plaats. Bij de full service leveranciers zijn criteria als performance en communicatie richting opdrachtgever, vakkennis, persoonlijk contact en account management speerpunten. Bij internetleveranciers ligt de focus op kwaliteit en functionaliteit van de site, snelheid en assortiment en de bijdrage aan de positieve beeldvorming bij klanten van de verkoop van promotionele producten via het internet. Bij Supplier of the Year zijn assortiment, betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, accountmanagement en verdere ondersteuning van het handelskanaal, vernieuwing & innovatie, financiële stabiliteit en de voorbeeldfunctie voor de promotionele productenbranche belangrijke criteria voor de jury.

Nominering Leveranciers is gevraagd fabrikanten/distributeurs te nomineren, en andersom konden fabrikanten/ distributeurs aan te geven welke leveranciers zij in aanmerking vinden komen voor de onderscheidingen. Daarnaast is er een vakjury geformeerd om nominaties aan te dragen en te komen tot definitieve lijsten van genomineerden: 15 bedrijven in de categorie Leverancier van het Jaar, 10 internetleveranciers in de categorie Best Online Performance en voor de Supplier of the Year awards, 5 specialisten en 10 generalisten.

Winnaars Voor het bepalen van de uiteindelijke winnaars voor de Leverancier van het Jaar en Best Online Performance van 2018 werden de stemmen gewogen van de vakjury (door middel van een juryberaad; 50%), fabrikanten/distributeurs (zij werden gepolst via e-mail; 25%) en inkopers van promotionele producten en relatiegeschenken (die konden stemmen via een speciaal daarvoor ingerichte votingsite; 25%). De winnaars van de beide Supplier of the Year awards zijn gezamenlijk bepaald door de vakjury (jury-beraad; 65%) en de leveranciers (e-mailing; 35%). Wie de uiteindelijke winnaars zijn, dat blijkt op 4 september bij de award-uitreiking tijdens Night of the PromZ (zie volgende pagina).

www.leveranciersdagen.nl

15


De Genomineerden

ar 2018 r van het Ja Leverancie

list 018 Genera the Year 2 f o er li p p Su

Leverancier van het Jaar 2018

Supplier of the Year Generalist

• • • • • • • • • • • • • • •

• • • • •

BeGlobal Promotions BOVI salespromotion Compacon Gemaco Hokra Interimage Keiretsu europe Loyalty Makers Promo.nl Robitex Team Jos! Webo Promotion WOT! XL Concept ZaaKado

nce 2018 e Performa n li n O t es B

Best Online Performance 2018 • • • • • • • • • •

Clipper Giving Europe Midocean PF Concept Xindao

Specialist Year 2018 e th f o er li Supp Supplier of the Year Specialist • • • • • • • • • •

Araco BQS Buttonboss Group Deonet Interall Intraco New Wave Prodir PSL Europe The Gift

Allgifts.nl IGO Main Sales Europe Maxilia.nl MultiGift Relatiegeschenken Pinkcube Premiumgids.nl Promostore Merchandising Relatiegeschenken.nl Van Helden Relatiegeschenken

De vakjury voor Leverancier van het Jaar & Best online performance Tom de Kleyn (Prodir), Bob Heerius (PPP/Xindao), Jesse Wattimury (Giving Europe), Karin Schaper (PromZ), John Swaab (Het Portaal), Jeroen Koekoek (promocat.nl) en – niet op de foto – Michel Hofsté (Araco).

De vakjury voor Supplier of the Year De vakjury voor de Suppliers of the Year awards wordt gevormd door Martin de Winter (Hokra), Cor van Engelenhoven (Maxilia), Lisa Schildwacht (Zaakado), Ton Löbker (Compacon), Joop van Veelen (PPP/ProComm Partners), Karin Schaper (PromZ) en John Swaab (Het Portaal Uitgevers).

16


W PS NO . I L C E WHIT 1,000 PC FROM

LIBERTY

AS INDIVIDUAL AS NO OTHER. The perfect solution when it comes to your unmistakable appearance.

Now the senator® Liberty ball pen offers even more options for individualisation. • With individual clip shape • Available in 25 clear and polished colours • White standard shapes now from 1,000 pcs. • All parts can be freely combined For your very personal appearance.

www.senator.com


Hét feest van de branche

Night of the PromZ De eerste beursdag, dinsdag 4 september, wordt afgesloten met de PPP brancheborrel, waarna het feestelijke diner – the Night of the PromZ – aanvangt. Dit informele netwerkevent mag jaarlijks rekenen op zo’n 350 deelnemers uit de hele bedrijfskolom van de promotionele productensector. De presentatie van de avond wordt dit jaar wederom verzorgd door tv-personality Pernille La Lau. Zij zal de winnaars van de vakprijzen voor de beste supplier, de beste distributeur en beste online distributeur van 2018 bekend maken (zie ook pagina 15). Voor deelname aan Night of the PromZ, kunnen via het beursregistratiesysteem tickets worden gekocht. Die geven toegang tot een feestelijk dinerbuffet (wining & dining), verrassend entertainment, de awarduitreikingen en bovenal de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen en/of bestaande aan te halen. En dit jaar feesten we gewoon door, want na Night of the PromZ is er de AfterParty!

De Night of the PromZ wordt mogelijk gemaakt door PromZ Vak (een uitgave van Het Portaal Uitgevers) en ondersteund door Buttonboss Group, Clipper, Giving Europe, Lensen Toppoint, PF Concept, Prodir, PSI, Xindao en branchevereniging PPP.

18


n e b b e h e j l i w t i d #

actie!

Leg je topitem vast Fotografeer of film tijdens de Leveranciersdagen, met het gratis polaroidframe wat je ontvangt bij de entree, je favoriete promotionele producten.

Share met #ditwiljehebben Deel je favoriete items met je collega’s, stel ze voor in een campagne of sla ze op als reminder. Het is natuurlijk nog leuker om je enthousiasme te delen via social media.

Win een gratis workshop van de PPP Academy Onder de bezoekers verloten we dan ook nog eens 1 gratis workshop van de Academy.

drijfs <uw be

naam>

PPP VOUCHERACTIE

Deelnemers aan de PPP Voucheractie zijn: • Anda

Western Europe • Araco International • BergHOFF Belgium • Borggreven agenturen & distributie promotions • BQS Textiles B.V. en The One Towelling® • Custom Cufflinks • D.W.F. Nederland • Digi Promotions • Easy Orange • Esveco Specialties • Geiger-Notes AG • Giving Europe B.V. • GrafoTex zeefdruk • Green Earth Products • Headwear Benelux • Impliva B.V. • Inspirion B.V. • Intraco Trading B.V. • Issue Tissue® B.V. • Joytex GmbH & Co KG • midocean • New Wave Textiles • Norvald • PF Concept • ProductIP • PromAsian • Promidata • PSL Europe B.V. • REFLECTS GmbH • Retulp • Senator Benelux B.V. • Telco Accessories B.V. • Texet Benelux • The Gift Groothandel B.V. • Toppoint B.V. • VNS kerstpakketten • Xindao • • Bottle

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van de deelnemers hiernaast of met: Platform Promotional Products info@ppp-online.nl tel. 088-5700300.


ADLER Czech

Akay Tekstil Oblouková 391, CZ-403 40 USTI NAD LABEM Tsjechië t +420 (0)2-475240565 c Ms. M. Prokopová Gabajová e martina.prokopova@adler.info w www.adler.info

Çamlık Blv. 55-2, TR-20100 DENIZLI Turkije t +90 (0)533-2570195 c Mr. K. Basturk e kemalbasturk@akay-tr.com w www.akay-tr.com

ADLER Czech a.s. is the leading manufacturer of promotional textile in Central Europe. We offer quality products to advertising agencies, resellers of workwear and distributors under the brands MALFINI®, MALFINI PREMIUM®, Piccolio and RIMECK®. In our 18 years of experience we expanded our products across 20 European countries.

Stand

100

Towel All kind of custom made towels, bathrobes, baby bathrobes, baby articles, aprons, etc.

Stand

Adola Gladsaxe 31, 7327 JZ APELDOORN t +31 (0)55-3558044 c Dhr. J. van den Hazel e info@adola.nl w www.adola.nl

Baby articles 100% terry cotton or velour baby bathrobes, ponchos, baby hooded towels and baby bibs, etc.

In 1930 startte Adola B.V. als importeur distributeur van zakmessen. De assortimentsontwikkeling heeft ertoe geleid dat Adola zich nu kan profileren als dé specialist bij uitstek op het terrein van multitools, LED zaklampen, zakmessen, optiek en vele functionele en originele outdoor producten. Tevens zijn heel veel artikelen uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Hamam & beach pesdemals

Stand

536

Anda Western Europe

100% cotton OR cotton-polyester mixed hamam & beach towels, pesdemals, bathrobes and beach bags, etc.

Osnabrückstraat 24-A, 7418 BN DEVENTER t +31 (0)570-607240 c Dhr. A. de Witte e adewitte@andawestern.eu w www.andawestern.eu Anda Western Europe is een Europese generalist, de eigen full service drukkerij beschikt over de meest moderne technieken. Flexibiliteit en service staan voorop!

Stand

928

Araco International

Stand

1638

A.T. Promotions t/a Listawood Jaargetijdenweg 90, 7532 SX ENSCHEDE t +31 (0)53-4809613 c Dhr. A. Wesselink e aernout@araco.nl w www.araco.nl

Rollesby Road 24, GB-PE30 4LS KING’S LYNN Verenigd Koninkrijk t +31 (0)6-18255325 c Mw. S. Keizers e simone@listawood.com w www.listawood.com

Araco is een internationaal snel groeiende groothandel in promotioneel textiel. Hierbij vooral gespecialiseerd in caps, handdoeken, lanyards, schorten, veiligheidshesjes, etc. Tevens zijn we in het bezit van een eigen borduurstudio en drukkerij in Roemenië. Hierdoor leveren we compleet bewerkte producten tegen zeer gunstige prijzen en met korte levertermijnen.

Stand 20

Akay Tekstil is a specialist in custom-made promotional and home textile products in all kind of towels, bathrobes, baby articles, aprons, workwear, t-shirts, polo shirts, sweat shirts, scarfs, hotel equipment, etc...

108

Listawood: toonaangevende Engelse fabrikant van promotionele drinkwaren. Wij bieden innovatieve, door patent beschermde technieken aan om u te helpen meer omzet te behalen met betere marges. Zeer geautomatiseerde productiefaciliteit voor muismatten en koelkastmagneten. Sterk toegewijd aan het groeien van de relaties die we de afgelopen 20 jaar hebben genoten met onze Nederlandse klanten.

Stand

736


BBtoB

BergHOFF Belgium Eikenhorstweg 6, 3762 DL SOEST t +31 (0)6-26434798 c Dhr. X. van Bosbeek e xander@bbtob.nl w www.bbtob.nl

De Weven 3, BE-3583 PAAL België t +32 (0)11-922222 c Dhr. R. Houben e rabin.houben@berghoff.be w www.berghoffworldwide.com

Wireless Chargers Draadloze opladers in verschillende uitvoeringen. Bamboe, met extra usb poorten of gecombineerd met powerbank. LED printing geeft een fantastisch effect!

BergHOFF is als producent van hoogwaardig tafel- en keukengerei wereldwijd actief. De producten met een uniek design hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding gecombineerd met supermarges. We leveren uit eigen voorraad en personalisering is mogelijk.

Stand

920

Blikvanger Veemarkt 194, 1019 DG AMSTERDAM t +31 (0)20-4231819 c Dhr. A. Kapaan e info@blikvangers.com w www.blikvangers.com

ALUFRANCE aluminium balpennen 16 verschillende modellen waarvan 5 als touch pen, prachtig te graveren en tal van kleuren.

Blikvanger is actief op het gebied van bijzondere media voor de professionele reclamemarkt. Deze media hebben gemeen dat ze allemaal inspelen op de zintuigen van de ontvanger. Al onze producten zijn breed toepasbaar in communicatie, bijvoorbeeld bij een mailing, brochure of het versterken van een promotionele boodschap.

Stand

QUILL balpennen

Stand

De ultieme schrijfbeleving! Met unieke doming in de top en fraai te graveren.

1740

Bosscher International Rosmolenweg 9-C, 3356 LK PAPENDRECHT t +31 (0)10-2651168 c Dhr. P.D. Bosscher e info@bosscher-international.com w www.bosscher-international.com

Dé partner voor Quill balpennen – horloges – wandklokken - USB sticks – powerbanks wireless chargers - aluminium pennen - kunststof pennen – markers – sleutelhangers – bierhouders - koffiebekerhouders.

Stand

1220

Bosscher International werkt vol passie en streeft naar de beste kwaliteit voor de beste prijs voor elke klant. Door onze ervaring werken wij klantgericht, oplossingsgericht en bieden 100% service om onze klant te verlichten. Een volledige service van op maat gemaakt heren accessoires, met snelle levertijden voor een mooie prijs!

Stand

Bedrukt-Fruit.nl Kauwenhoven 64-B, 6741 PW LUNTEREN t +31 (0)318-727009 c Dhr. H. Wolswinkel e info@bedrukt-fruit.nl w www.bedrukt-fruit.nl Bedrukt-Fruit.nl levert fruit voorzien van een logo of tekst. Niet met lasergravering, maar met eetbare inkt. Hierdoor beschadigen we de schil niet, en is het fruit langer houdbaar (appels wel 2 tot 3 weken). Wederverkopers krijgen een korting van 30% op onze artikelen. Vraag een prijslijst aan!

Stand 22

1200

Wie Levert Wat? De onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf. www.promzvak.nl Stand

1532


Wandklokken, Wireless Chargers, Powerbanks, USB sticks, Pennen, Sleutelhangers, Koffiebekerhoudersâ&#x20AC;Ś..

Contact: xander@bbtob.nl Tel: +31(0)626434798


Boss Promotional Products

BQS Textiles ALTINTEPE MAH. ISTASYON YOLU SK. NO.:3 TR-34840 MALTEPE - ISTANBUL Turkije t +90 216-3885012 c Mr. E. Sinangin e boss@boss-turkey.com w www.boss-turkey.com

Robijn 600, 3316 KE DORDRECHT t +31 (0)78-6919542 c Dhr. J. Lopez e info@bqstextiles.com w www.bqstextiles.com BQS Textiles is borduurspecialist en agent van bekende textiel merken. Wij leveren uitsluitend aan wederverkopers in de promotionele branche.

Tissue & Note Paper & Pen Box The product contains three best seller promotional items we put together in aStand single box as Tissue, Note Paper and Ball Pen.

200

Stand The Brand Company

Can Diners, amb Avda. dels Amics 1, E-08310 BARCELONA Spanje t +34 (0)93-7915188 c International e claudia@thebrandcompany.net w www.thebrandcompany.net

Tissue Box With 3D PVC Object We add a value to the classic tissue box by putting 3D PVC objects on it. We can also make new design studies on special shapes.

In 2002 we made our commitment to personalized water as a promotional gift. A decade later we can offer products like energy drinks, self-heating, coolers, and other merchandising converted into effective communication tools for your clients.

Stand Screen Cleaning Set This Liquid Screen Cleaning product has a perfect formula you can use to clean LCD, PC, Tablet, Mobile Phone and Camera Screens. Including microfiber towel.

“Boss” is a leading producer of hygienic paper products and medical supplies specially designed for customer’s own brands. Through our knowledge of European market trends and local consumer requirements, we can respond rapidly and flexibly to marketplace changes and offer our customers individual product concepts, consultancy and services.

Stand

Brandhouse Rijnstraat 495-A, 5215 EJ ‘S-HERTOGENBOSCH t +31 (0)76-2059363 c Dhr. M. Kiemeney e sales@brandhouse.nl w www.brandhouse.nl Brandhouse; Wanneer u op zoek bent naar geschenkartikelen van Treets en Evian of de populaire SeatZac verzorgt Brandhouse de verkoop, administratie en logistieke afhandeling. Brandhouse is ook leverancier van het kartonnen krukje van Logoseat.

1206

BOXID

Stand

506

Bredemeijer Group Capitool 25, 7521 PL ENSCHEDE t +31 (0)6-24821464 c Dhr. R. van Baal e roy@boxid.nl w www.boxid.nl

Savannahweg 59, 3542 AW UTRECHT t +31 (0)88-7302900 c Dhr. W. Hardijzer e hardijzer@bredemeijergroup.com w www.bredemeijergroup.nl/ relatiegeschenken

BOXID levert bedrukte, gepersonaliseerde verpakkingen. We maken het voor iedereen mogelijk en makkelijk om de presentatie van een product te verbeteren, mooie beleving te creëren en meer waarde toe te voegen aan wat jij waardevol vindt. Elke doos, elke maat, elke print! Digitaal of offset. BOXID regelt het!

Stand 24

534

Stand

1300

Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxe segment: Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad. Bredemeijer biedt hardware voor thee, Leopold Vienna accessoires voor koffie, wijn en cocktail en Zilverstad (verzilverde) (kinder)geschenken, tafelartikelen en maatwerk.

Stand

1610


Care Concepts

Brighton Tie Makers

De Reulver 108, 7544 RT ENSCHEDE t +31 (0)53-8514614 c Mw. I. Olde Velthuis e irene@careconcepts.nl w www.careconcepts.nl

Fortunaweg 68, 3113 AN SCHIEDAM t +31 (0)6-51073505 c Dhr. J.P. Nicodem e john@brighton-ties.nl w www.brighton-ties.nl Welkom bij Brighton Tie Makers: Ons specialisme is het op een modieuze manier geheel naar eigen idee ontwerpen en produceren van stropdassen en shawls. Hierbij wordt de huisstijl op geraffineerde wijze in het product verwerkt, zodat dit met klasse en eigen identiteit de corporate identity uitstraalt.

Stand

Nieuw: een tissue box in de vorm van een huis, all-over full colour bedrukt. Leverbaar vanaf 1.000 stuks met een levertijd van circa 4 weken.

1110

Businessball

Stand

NIEUW: blikjes met verfrissend bronwater!

Krommepad 5-G, 1251 HP LAREN t +31 (0)35-6781004 c Dhr. L.D. den Berger e louis@businessball.nl w www.businessball.nl

Onze 315 ml blikjes, voorzien van een full colour transparant etiket rondom, zijn nu ook leverbaar met bronwater! Vanaf 96 stuks, levertijd 2 weken.

Businessball heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte ballen (voetballen, volleyballen, rugbyballen, miniballen). Onze producten voldoen aan de Europese Speelgoednorm 2009/48/EG. Minimum aantal 100 stuks. Stuur ons uw klantenlogo en wij maken graag enkele inspirerende digitale voorstellen. Do you have the balls...?

Stand

Home sweet home!

Care Concepts is dé specialist in promotionele verzorgingsproducten, babyartikelen, tissueboxen en private label drinks. Wij leveren exclusief aan de relatiegeschenkenbranche. Onze kracht is het direct uit voorraad leveren van kleine aantallen. Alle cosmeticaproducten worden volgens de Europese Cosmetica verordening geproduceerd.

1712

Stand

1728

Cartamundi Benelux

Buttonboss

Visbeekstraat 22, BE-2300 TURNHOUT België t +32 (0)14-420201 c Promotional sales e jan.lieckens@cartamundi.com w www.cartamundi.com

De Reulver 102-106, 7544 RT ENSCHEDE t +31 (0)53-4769791 c Dhr. R. Koenderink e rob@buttonbossgroup.com w www.buttonboss.com Buttonboss is al meer dan 40 jaar actief op de Europese promotionele markt en levert primair aan de relatiegeschenkenhandel. Wij zijn specialist in buttons, caps en borduren. Hoge kwaliteit, betrouwbare levertijden en een uitstekende service zijn voor ons vanzelfsprekend. Elke opdracht, groot of klein, krijgt bij ons dezelfde aandacht.

Stand

Cartamundi is dé wereldreferentie voor kaarten en spellen. In onze Europese fabrieken maken wij alle soorten spelkaarten en spellen; kwartetten, memospellen, domino, bingo, ganzenspellen, actiespellen, educatieve spellen. Met of zonder licentie. ‘Sharing the magic of playing together’

1726

Stand

532

CHILL - Coolers4you Holtien 8, 7991 PN DWINGELOO t +31 (0)521-597106 c Dhr. B. Menger e berend@chill.eu w www.chill.eu

Wie Levert Wat? De onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf. www.promzvak.nl Stand 26

Innovatieve, hippe en volledig recyclebare coolers worden door Coolers4You onder de merknaam CHILL op de markt gebracht. De Coolers zijn licht van gewicht en supersterk. Zonder koelelementen, houden producten wel 5-7 uur koud.

Stand

704


Clothing Professionals

Clipper

IJweg 501-C, 2143 CL BOESINGHELIEDE t +31 (0)23-5551833 c Dhr. W. van Oyen e info@promogold.nl w www.promogold.nl

Haverdijk 7, 5704 RC HELMOND t +31 (0)492-530230 c Arjan Maessen e sales@clippergifts.nl w www.clippergifts.nl

Light-Up Colour Logo Touch pen (2898)

Groothandel in bedrijfs- & promotiekleding en sportswear.

Nieuw bij Clipper! Met één druk op de pointer wordt het logo in de houder verlicht in een kleur die matcht met de pointer.

Stand

1306

Commercial Sweets Heiligenbos 59, 5351 SW BERGHEM t +31 (0)412-450068 c Dhr. R. van Veen e info@commercialsweets.nl w www.commercialsweets.nl

Stilolinea Baron 03 Color pen Exclusief bij Clipper! De nieuwe Stilolinea Baron 03 Color pen (1769). Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Made in Italy.

Commercial Sweets is producent van Sportlife® Kauwgom! Met onze ervaring in dit specialistische product kunnen wij u altijd voorzien van een verfrissend, uniek en (p)lakkend give-away. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment (h)eerlijke snoepjes: - jelly beans – beanies - rainbows – mints - goody good stuff – chocolade.

Stand Contigo® Westloop mok

CoMo Europe

Dubbelwandige thermobeker met RVS binnenwand (4972). Hete dranken blijven tot wel 5 uur warm en gekoelde dranken tot wel 12 uur koud. 100% lekvrij.

Wateringweg 17, 2031 EK HAARLEM t +31 (0)23-5422020 c Dhr. M. van der Weiden e maarten@como-europe.com w www.como-europe.com

Clipper is je partner en leverancier voor relatiegeschenken, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal. Een internationale importeur met de hoofdvestiging in Helmond. Clipper staat voor ‘Selling together!’; eerlijke samenwerking, flexibiliteit, pro-activiteit en ondersteuning van je marketingactiviteiten. Samen streven we naar groeiende verkoopresultaten en continue ontwikkeling.

Stand

CoMo Europe biedt als specialist het grootste assortiment in USB flash drives, powerbanks en cam covers.

502

Stand

1100

Consilio

Clipper Corporate

Lipowa 47, PL-62-030 LUBO Polen t +48 (0)61-8772646 c Ms. K. Kaźmierczak e filc@filc.com.pl w www.consilio.com.pl

Nakskovvej 1, DK-7400 HERNING Denemarken t +45 96263211 c Clipper Corporate e cc55@clipper.dk w www.cc55.dk The CC55 collection offers knitted corporate wear for many different industries all over Europe. As your knitwear specialist, we aim to offer you the best and largest selection of high quality knitwear. Furthermore, we carry a large stock to ensure quick and flexible delivery.

Stand 28

1106

932

Unique advertising gadgets made of felt: office, stationery and interior decorations, original bags, cases and etuis for many occasions.

Stand

1328


Brands by CLIPPER

0492 530 230 | sales@clippergifts.nl | www.clippergifts.nl

nieuw


Custom Made Concepts

Digi Promotions Buiskoolstraat 25, 1741 EJ SCHAGEN t +31 (0)224-754550 c Dhr. R. Ligthart e info@cm-concepts.nl w www.cm-concepts.nl

Niels Bohrweg 131, 3542 CA UTRECHT t +31 (0)30-7400130 c Dhr. A. van Keulen e info@digipromotions.nl w www.digipromotions.nl

Rittersport in blik verpakking

Classic Toolbox Veelzijdig & verrassend! In 10 kleuren en nu ook van gerecycled materiaal. Ideaal als basis voor een kerstpakket of relatiegeschenk.

Rittersport chocola verpakt in een leuke blik verpakking die aan de bovenzijde in full colour bedrukt kan worden. Minimale afname 25 stuks.

Tasting Box Een proeverij van verschillende dranken, verpakt in een leuk doosje bedrukt met logo. Vraag naar de diverse mogelijkheden. CM Concepts is de specialist in ontwerp en productie van maatwerk gifts en premiums. Korte lijnen, grote volumes en rechtstreekse inkoop. Dat zijn onze ingrediënten voor de beste deals. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn u graag van dienst!

Stand

Digi Promotions is gespecialiseerd in het digitaal full colour bedrukken van promotionele producten en cadeau artikelen. Al onze producten worden bedrukt geleverd uit eigen voorraad in 3-5 werkdagen of met onze 24-48uurs service. Wij hanteren géén minimale afname of instelkosten en verzenden gratis naar 1 adres in Nederland.

1622

Deonet

Stand

1720

Het Druckershuys Dillenburgstraat 29, 5652 AM EINDHOVEN t +31 (0)40-7073400 c Dhr. A. Ofman e a.ofman@deonet.com w www.deonet.nl

Wegtersweg 42, 7556 BR HENGELO t +31 (0)74-7600050 c Dhr. J. ter Mors e info@hetdruckershuys.nl w www.hetdruckershuys.nl

Deonet is een Nederlandse fabrikant van promotionele producten die verkocht worden via resellers, marketing-, communicatie- en ICT-organisaties.

Stand

Tampon- en zeefdrukkerij voor groothandel en industrie. Tevens beschikken wij over lasergraveermachines en digitale printers. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en nemen we de zorg uit uw handen.

310

Stand

1312

EA Pens & Paper Bedrijvenweg 3, 5388 PN NISTELRODE t +31 (0)412-614853 c Mw. M. Dekker e info@eapensandpaper.nl w www.eapensandpaper.nl

Wie Levert Wat? De onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf. www.promzvak.nl Stand 30

EA Pens & Paper/EuroAgenda is uitgeverij van de agenda’s van de merken Diary Select en Luxury Leather Lines. Daarnaast zijn wij de importeur van: Burger Swiss Pen, Leuchtturm1917, Ballograf en Lamy.

Stand

1316


BESTEL VANDAAG.

â&#x201A;¬

NIELS BOHRWEG 131 - 3542 CA UTRECHT 030 7400 130 - INFO@DIGIPROMOTIONS.NL

030 7400 130

www.digipromotions.nl


Esveco Specialties

Easy Orange

Polderweg Oost 14, 2973 AN MOLENAARSGRAAF t +31 (0)184-647777 c Dhr. W. Siemerink e sales@esveco.nl w www.esveco.nl

Coenecoop 3-A1, 2741 PG WADDINXVEEN t +31 (0)182-2622618 c Dhr. S. Jäppinen e sami@easyorange.nl w www.easyorange.nl Easy Orange is een groothandel voor diverse merken met nadruk op Dutch Design (o.a. Dopper drinkflessen, ScrewMagnet en Senz stormparaplu’s). Wij leveren onze artikelen tegen aantrekkelijke prijzen en voorwaarden aan geregistreerde dealers.

Stand

Zoekt u een bijzonder grafisch product voor uw promoties? Esveco Specialties maakt verrassende en opvallende communicatiemiddelen voor Retail, FMCG en zakelijke merken, die hun klanten willen prikkelen en activeren. Ons nieuwe productconcept: de Kanshebbers kalender, www.kanshebbers.nu. Een adventskalender die uw verkoop én de attentiewaarde van uw promotionele producten kan verhogen!

1722

Stand

926

Euronatal

Eisenkolb Borduur

Rua Conde S.Bento 170 – Loja 15 piso 1, P-4785-296 TROFA, Portugal t +351 (0)918-079551 c Mr. O. Korol e info@euronatal.pt w www.euronatalbaubles.com

Marinus van Meelweg 15, 5657 EN EINDHOVEN t +31 (0)6-24692030 c Mw. B. van der Zeeuw e b.vd.zeeuw@eisenkolb.com w www.eisenkolb.com Eisenkolb Borduur is totaalleverancier voor de borduurindustrie. Naast Tajima borduurmachines bestaat ons aanbod uit een groot assortiment Gunold supplies, waaronder garens en vliezen, en verzorgen we onderhoud en trainingen.

Stand

1224

Stand

Elasto Form Franz-Sollfrank-Strasse 6, DE-92237 SULZBACH-ROSENBERG Duitsland t +31 (0)73-5498193 c Ms. L. Jans-Stroomer e lieke@goodwillschijndel.nl w www.elasto.de Elasto Form uit Sulzbach Rosenberg in Duitsland is een van de meest toonaangevende fabrikanten in kunststof promotie artikelen en premiums. De kracht van Elasto ligt voornamelijk in het grote assortiment en de eigen drukkerijen. Met twee fabrieken in Duitsland en Tsjechië zijn strakke levertijden en scherpe richtprijzen haalbaar.

Stand

In a personalized gift box. We are a manufacturer of personalized glass Christmas tree baubles. We use pad printing technology to print from 1 colour up to 10 colours whereby the baubles can be painted to your personal taste with logos, personal messages, greetings, memorable photos. All orders will be delivered within 3 weeks from the day of placement.

406

Stand

1738

Exentri wallet

Elinco Textielmachines Monitorweg 26, 1322 BJ ALMERE t +31 (0)36-2600031 c Dhr. N. Bleuel e info@elincotextielmachines.nl w www.elincotextielmachines.nl Elinco Textielmachines B.V. is exclusieve distributeur in de Benelux van Melco borduurmachines en Design Shop-software. Tevens is Elinco distributeur van DTG textielprinters van het toonaangevende merk Polyprint. Ons team met 15 jaar ervaring zorgt uiteraard ook voor onderhoud en reparatie.

Stand 32

Christmas bauble

1228

Orchideeënstraat 14, 5644 NK EINDHOVEN t +31 (0)40-2870378 c Dhr. R. Borggreven e ronald@borggreven-agenturen.nl w www.borggreven-agenturen.nl Heeft u ook zoveel vraag naar RFID beschermende portemonnees? Borggreven agenturen is de exclusieve distributeur van de Noorse Exentri wallet. Een portemonnee welke beschermd is tegen het uitlezen van uw persoonsgegevens én zich bij uitstek leent om te laten personaliseren. Een relatiegeschenk dat mensen altijd bij zich zullen dragen!

Stand

706


Get 1 cereal box for free! We are elastoxxxxxxxxxx One of the leading producers and importers of promotional items in Europe and your specialist for items that raise attention!

Box „Cereal“ Art.Nr. 04777

›› Multi-purpose use ›› BPA-free ›› MADE IN GERMANY ›› Handy lid with lockable opening mechanism ›› Capacity: 2.5 liters

Goodwill Handelsonderneming • Venushoek 44-46 • 5481VM Schijndel • Tel.: + 31 (0) 73 549 81 93 info@goodwillschijndel.nl • www.elasto.de/nl

Visit us at our

booth 406 and get 1 cereal box for free!


FEEL-INDE

European Sourcing

Rue de la Victoire 3, F-93150 LE BLANC MESNIL Frankrijk t +31 (0)6-37256903 c Mr. N. Ponnambalam e info@feel-inde.com w www.feel-inde.com

Immeuble alphagro site Agropôle 200, F-47931 AGEN CEDEX Frankrijk t +33 (0)675-575506 c Ms. J. Billot e jessica.billot@europeansourcing.com w www.europeansourcing.com

Feel-Inde: Importer of cotton, organic cotton and jute bags with a permanent stock of 1 million in Paris with an inhouse printing facility. Our strength is quick delivery at a very competitive price.

European Sourcing centraliseert alle gegevens van de meest toonaangevende Europese leveranciers en koppelt deze data aan uw benodigde marketingtools: Een B2B sourcing platform, een website generator, een catalogus, en een nieuwsbrief generator. Alle diensten beschikbaar in het Nederlands!

Stand

1542

fleQs Loswal 38, 9206 AH DRACHTEN t +31 (0)512-589999 c Dhr. E. Dijkstra e eric@fleqs.com w www.fleqs.com

For over 15 years European Sourcing Group has developed the most complete promotional products database connected with 4 main tools for resellers: a B2B sourcing platform, a website generator to create websites with the supplier’s product content, a catalogue or a newsletter generator. All our solutions are available in dutch, german, french and english.

Stand

Wij drukken al meer dan 40 jaar stickynotes / post-it’s, schrijfblokken, hard- en softcover en wire-O notitieboeken, kubussen en overige papieren promotionele producten met korte levertijden en zeer scherpe prijzen voor heel Europa.

530

F&F Verpakkingen

Stand

1616

Geiger-Notes AG Nobelstraat 35, 3846 CE HARDERWIJK t +31 (0)341-430413 c Dhr. M. van Hierden e marco@fenfverpakkingen.nl w www.fenfverpakkingen.nl

Peter-Sander-Straße 1, DE-55252 MAINZ-KASTEL Duitsland t +49 (0)6134-1880 c Ms. K. Heinssen (Sticky Notes) c Ms. D. Neumann (NB’s/Calendars) e info@geiger-notes.ag w www.geiger-notes.ag/nl

F&F Verpakkingen is dé specialist op het gebied van draagtassen, luxe dozen, geschenkverpakkingen en verzendverpakkingen. MVO ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn FSC®, Fairtrade®, GOTS en ZEROTREE® geregistreerd. Custommade producties en producten uit voorraad met opdruk in zeefdruk zijn beide mogelijk, wij hebben voor alles een oplossing!

Stand

210

Copy - Book Economically priced business notebook with adhesive binding, rounded edges, available in 3 sizes with either 96 or 128 pages.

Stand

Falk & Ross Chaussée de Bruxelles 716, BE-1410 WATERLOO België t +31 (0)30-3100071 c Dhr. P. Devos e p.devos@falk-ross.com w www.falk-ross.eu Europese distributeur van promotioneel textiel. SG is sinds een paar jaar het huismerk van de organisatie. Het merk staat voor een serie van basisstijlen, met als belangrijkste troef de consequentie kleuren in zowel heren, dames als kindermaten.

Stand 34

404

Geiger-Notes AG: an owner operated, medium-sized manufacturer of calendars, sticky notes, notebooks and print promotional items. More than 30 years of experience. Quality “Made in Germany”.

Stand

524


The Leading European Trade Show of the Promotional Products Industry

8 – 10 January Düsseldorf 2019

Book your ticket now! www.psi-messe.com

THE WORLD OF ADVERTISING AND SELLING

The Leading European Trade Show of the Promotional Products Industry


Giving Europe B.V.

GEIGER-NOTES AG

Het Eek 1, 4004 LM TIEL t +31 (0)344-640530 c Dhr. M. van Gessel e matthijs.vangessel@givingeurope.com w www.givingeurope.com

Geiger-Notes AG: a middle-size company managed by its founder and present CEO producing notebooks, self-adhesive notes and calendars alike. Mainz-Kastel and Schwäbisch Hall: two production sites with a long tradition and competence in manufacturing notebooks, calendars and know-how of digital print alike. Visit us at our exhibition booth 524 and assure yourself of our business notebooks and sticky notes. You will receive a copy of our high-quality “Copy-Book” as a small thank you: Attractively priced brochure form with round edges. Gloss cover with four-colour printing or matt with digital screen printing. Available in size A4, A5 and Pocket.

Luxe tafelwaterfles (inhoud 850 ml) Een gezonde leefstijl met stijl, ook op kantoor. Verfris de geest en versterk uw merk met een stijlvolle tafelwaterfles, bedrukt met uw logo. Nr. 8161

Fish eye clip-on lens voor de smartphone

Visit us at our exhibition booth 524

Uitgespeeld met de filters op uw smartphone? Clip de fish eye op de camera en maak bijzondere foto’s; net zo onvergetelijk als het item zelf. Nr. 8258

Opvouwbare boodschappentas in kerstvormen Voor alle kerstinkopen! Leuk op zich en een extra feestelijke weggever als gevulde goodie-bag. Bedruk de tas voor een onvergetelijke indruk. Nr. 8438

Stand The Gift Groothandel Kokkel 6, 1723 HX NOORD-SCHARWOUDE t +31 (0)226-381010 c Dhr. E. Poel e erik@thegift.nl w www.thegift.nl B2B leverancier in de kerstpakketten en relatiegeschenkenmarkt, opgericht in 1996. Ons voorraad assortiment bestaat uit tassen, trolley’s, home and living, fleece, kerst- en winterartikelen. Hiernaast kunt u voor iedere aanvraag op maat bij ons terecht. Snelheid, kennis en kwaliteit staan bij ons voorop. We zien uit naar een prettige samenwerking.

Stand

628

Giftforce

Stand

520

Goprom Handelsgesellschaft Aakstraat 9, 8102 HH RAALTE t +31 (0)85-4897625 c Dhr. J. Dubbink e sales@giftforce.nl w www.giftforce.nl

Gewerbestraße 13-C, DE-44866 BOCHUM Duitsland t +49 (0)2327-9607217 c Dhr. E. Lorenz e lorenz@goprom.de w www.goprom.de

Giftforce is de officiële vertegenwoordiger van Reda/Excursion en Vinga of Sweden in de Benelux. We leveren een gevarieerd assortiment, van promotioneel artikel tot luxe relatiegeschenk!

Stand 36

Men noemt ons wel ‘de no-nonsense groothandel van promotionele artikelen’ en op die bijnaam zijn we trots. We doen wat de beloven. En we weten wat we kunnen beloven door onze kennis en ervaring. Iedereen die bij ons werkt kent het vak van haver tot gort. We take care!

1504

Founded in 2009, the import company has focused on special productions and offers advertisers maximum differentiation in the field of promotional products. The portfolio includes over 200 popular promotional products. A large assortment of advertisting bags with around 1 mio bags from stock complete the offer of Goprom.

Stand

900


U VIND ONS OP

STANDNUMMER 520

GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA IMPACT IMPACT IMPACT GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA IMPACT GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA IMPACT GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT I IMPACT I IMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IGIFTS IIMPA IMPAC MPAC MPA GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS GIFTS WITH GIFTS GIFTS WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH WITH MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPACT IIMPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IIIMPACT MPACT MPACT IMPACT IMPACT IMPACT IMPAC IMPAC IIMPA MPA IMPACT IMPACTIMPACT IMPACTIMPACT IMPACT

www.impression-catalogue.com | www.givingeurope.com | contact@givingeurope.com | T +31 (0) 344 640 500


GOTTSCHALK Amsterdam

Halfar System Wibautstraat 99-101, 1091 GL AMSTERDAM t +31 (0)6-51067660 c Dhr. D.R. Rijnen e dave@gottschalk.nl w www.gottschalk.nl

Ludwig-Erhard-Allee 23, DE-33719 BIELEFELD Duitsland t +49 (0)521-98244712 c Ms. T. Morcinkowski e t.morcinkowski@halfar.com w www.halfar.com

Specialist in het vervaardigen van metalen en kunststof producten. Pins, metalen en soft pvc sleutelhangers, medailles en penningen. Naambadges, transparante naambadges. Alles geheel naar eigen ontwerp vervaardigd.

Stand

Kijk eens, een touch of vintage! Deze compacte tas is gemaakt van stevig canvas en voorzien van casual kleuren. De sport/reistas genaamd Stand JOURNEY zal gegarandeerd de aandacht trekken.

1400

GrafoTex zeefdruk Seizoensweg 36, 7532 SL ENSCHEDE t +31 (0)53-4314094 c Mw. D. Hofstra e danielle@grafotex.nl w www.grafotex.nl

STEP

Wij zijn een leuke eigentijdse zeefdrukkerij waar kwaliteit en service voorop staan. Ons assortiment bestaat uit katoenen, jute canvas en polyester draag- en rugtassen. Een speciaal artikel waar wij trots op zijn is onze katoenen draagtas van 155 grams met het artikel nummer 1930.

Het STEP-tasje met trekkoord is ideaal voor dagelijks gebruik. Met de frisse kleurstelling is deze tas een echte must have.

412

Stand

Stand

Schoudertas

Deze STEP-tas gooi je over je schouder en is ideaal om te gebruiken als sporttas of om je dagelijkse benodigdheden in mee te nemen. Het compacte formaat en de sportieve look maakt het een echte all-rounder!

Green Earth Products Industrieweg 9, 7944 HT MEPPEL t +31 (0)6-42455441 c Mw. H. Nederhoed e helga@greenearthproducts.eu w www.greenearthproducts.nl Uw betrouwbare leverancier voor: Gecertificeerde duurzame jute en juco tassen. Gecertificeerde fairtrade schoudertassen. Baby Tree “Doe-Het-Zelf Fruitboompakket”. Dopper waterflessen met een missie. Snelle levering vanuit voorraad.

Stand

300

HEADWEAR Benelux

Stand

1628

Heri/Schneider/Emotion Factory Broekkempweg 6, BE-3680 MAASEIK België t +32 (0)89-572912 c Mw. E. Van Loo e info@headwear.be w www.headwear.be

Maria Cherubinastraat 39, 4817 KZ BREDA t +31 (0)76-5310823 c Mw. T. van der Ven e info@toininevanderven.nl w www.handelsondernemingvanderven.nl

HEADWEAR Benelux. Wereldmarktleider gespecialiseerd in het produceren van petten en mutsen. Test ons en laat u verrassen met verschillende mogelijkheden, een breed assortiment petten/mutsen en dit tegen aantrekkelijke prijzen. Het enige wat ons beperkt is uw fantasie.

Stand 38

Strong bags - that is what Halfar® is all about. The Bielefeld based company has been designing, producing, decorating and marketing bags and backpacks as successful promotional items for more than 30 years. Halfar® has long been a brand that represents particular quality, selection, creativity, customer service and sustainability.

1232

Schneider en Heri; leverancier/producent van pennen, stempelpennen en allerlei soorten stempels. Emotion Factory; leverancier van groene, milieuvriendelijke relatiegeschenken. Made in Germany.

Stand

1612


www.quick-goerlich.de

onze nieuwe serie

Promotionele tassen

Exclusief verkrijgbaar via retailers voor promotionele producten

Halfar System GmbH | D-33719 Bielefeld | Germany Telefon: +49 (0) 521 / 98 244-0 | www.halfar.com


Hermann Flörke

Homeij Nederland Bgm.-Mahr-Str. 28, DE-63179 OBERTSHAUSEN Duitsland t +49 (0)6104-73373 c Mr. J. NüßLein e info@floerke.de w www.floerke.de

Nijverheidsweg 9-A, 5061 KK OISTERWIJK t +31 (0)13-5238300 c Dhr. E. Schellekens e erwin@homeij.com w www.homeijgifts.nl

We produce manicure and pedicure articles and promotional items. Having the advantage of producing our own tools and molds, we are able to respond flexible, promptly and individually to customer’s needs. We produce in Europe.

Stand

Homeij streeft met haar producten naar een glimlach op het gezicht van de krijger. Geschenken van merken, zó mooi, dat je er eigenlijk niet eens je naam op hoeft te zetten. Met die merken onthoudt de relatie écht wel van wie hij/zij dit heeft gekregen. Imitatie weggeven kan altijd nog...

1336

Hexspoor E-fulfilment

Stand Horsteler Interior Design

Ladonkseweg 9, 5281 RN BOXTEL t +31 (0)411-652120 c Mw. S. Bolck e s.bolck@hexspoor.nl w www.hexspoorfulfilment.nl

Münsterstraße 2, DE-48477 HOERSTEL Duitsland t +49 (0)5454-9343910 c Mr. Juergen T. Luecke e jt.luecke@hoersteler.de w www.hoersteler.de

Wij zorgen ervoor dat uw promotiematerialen op het juiste moment op de juiste plek zijn! Vanuit één centraal opslagpunt verzorgen wij de orderhandling en verzending. Wij zijn op het gebied van merchandise verspreiding de expert die zich persoonlijk betrokken voelt en die snapt dat alles vlot én overzichtelijk georganiseerd moet zijn.

Stand

1205

ATELIER A high pile dust control mat that provides an excellent advertising medium. 32 out of 45 standard colours can be printed and it comes equipped with a non-slip rubber backing.

Stand

FAIR

HMZ Fashion Group

Mainly selected for promotion campaigns or as a merchandising product. The mat has a short, smooth pile which provides a good printing result. It comes with a non-slip rubber backing and is overcast with yarn.

Industrieweg 43, 2382 NT ZOETERWOUDE t +31 (0)71-5413641 c Mw. L. Lieverse e llieverse@hmz.nl w www.hmz.nl HMZ Fashiongroup B.V. is fabrikant van Lemon&Soda en Lemon&Soda Private Label Concept en importeur van de merken Gildan, Stedman, Anvil, Comfort Colours, American Apparel en Macseis. 40 medewerkers verzorgen de inkoop, verkoop, administratie en distributie vanuit Zoeterwoude. Het bedrijf is opgericht in 1979 en distribueert uitsluitend via dealers.

Stand

508

Your reliable partner for logo mats. At doors they are a surprising and individual reception. Mats can be used as merchandising products or as useful advertising gifts. Special sizes and shapes are available. Single units can be produced. Simple logos, colourful designs and photographs can be printed.

Stand

Wie Levert Wat? De onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf.

www.promzvak.nl Stand 40

1632

Stand

104


LOGOMATTEN & FLOCKMATTEN

Single

Sing pleieces pieces ilable vbale ila avaa

Chromojet | Sublimation | Flock Hörsteler Interior Design GmbH

Münsterstraße 2 | 48477 Hörstel | Germany Tel.: +49 (0) 54 54/93 43 9 - 0 | Fax: +49 (0) 54 54/93 43 9 - 30 | Internet: www.hoersteler.de | email: verkauf@hoersteler.de

www.retulp.nl Standnr 1604

Voor jezelf

Voor een ander

Voor de planeet

Een mooi vormgegeven fles die handig mee te nemen is.

Voor elke fles wordt er 1000x de inhoud aan schoon drinkwater gedoneerd in samenwerking met Made Blue.

Een duurzaam alternatief voor wegwerpflessen en bekers. Because there is no excuse for single use!


Impliva

I. Arbeid Uurwerken

Constructieweg 9, 3641 SB MIJDRECHT t +31 (0)297-287424 c Dhr. S. Walraven e salessupport@impliva.nl w www.impliva.nl

Pieter Lieftinckweg 11, 1505 HX ZAANDAM t +31 (0)75-6707075 c Dhr. F. van der Zwan e frank.vanderzwan@pdagroup.nl w www.arbeiduurwerken.nl

Wandklokken Voor ieder kantoor, iedere winkel of gemeenschappelijke ruimte creëren wij een wandklok van RVS, kunststof of glas met bedrukking geheel naar uw wens.

Impliva is dé specialist in bedrukte en onbedrukte paraplu`s. Wij leveren kleine en grote aantallen in alle denkbare kleuren, vormen en maten. Onze merken Stormaxi, Stormini, Falcone, Falconetti en Minimax zijn inmiddels welbekend in de branche. Bedrukkingen en custom-made bestellingen organiseren wij van A tot Z!

Stand

Stand

302

Inspirion Ravelijn 68, 3905 NV VEENENDAAL t +31 (0)318-581430 c Dhr. M.P. Harskamp e harskamp@inspirion.nl w www.promotiontops.com/nl

Horloges Uw wensen vertalen wij naar op maat gemaakte horloges die worden voorzien van uw bedrijfslogo op de wijzerplaat. De specialist in tijd! Uw partner voor horloges en wandklokken (kunststof, staal, glas) met logo, custom made. Assemblage in eigen huis. Geen minimumafname.

Stand

Met de PromotionTops2018 catalogus bieden wij u een assortiment van ruim 2.700 artikelen. Wij hebben magazijnen in Bremen, Polen en Hongarije. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u alles bedrukken vanuit onze drukkerijen in Polen en Hongarije (levertijd circa 10 dagen). Kijk op www.promotiontops.com/nl. Nog geen login? Mail naar info@inspirion.nl.

642

Stand

214

Interall Group

ID® / ID Identity

‘s-Gravelandseveerweg 5hs, 1011 KM AMSTERDAM t +31 (0)20-5203850 c Dhr. F. Group Verheij e floris@interallgroup.com w www.interallgroup.com

Lægårdvej 138, DK-7500 HOLSTEBRO Denemarken t +45 97492144 c Mr. Marco Obels e mo@id.dk w www.id.dk

No. 0540 Core O-neck tee

Interall Group is developer and producer of creative promotional products since 1972. Brands in our range are Walter Wallet, Wuppie, Rackpack and Waboba. Our new Wow! sustainable gifts line exists completely out of green and/or fairchain products.

Fitted T-shirt. Round neck with narrow ribbed neck/sleeves. Colours: white, black, grey-, blue- and charcoal melange. Ladies’ version available.

Stand

Stand

206

InterSweets No. 0615 Core O-neck sweat Sweatshirt with casual round neck. Unbrushed inner fabric. Colours: White, black, grey-, blue- and charcoal melange. Ladies’ version also available. ID® is one of Europe’s leading manufacturers of corporate clothing. We sell our products through a professional network of dealers and the name behind some of the market’s leading brands such as T-TIME, PRO wear, GAME and YES. ID® design and manufacturers private label articles for companies and retail chains.

Stand 42

1028

Einsteinweg 19-B, 3752 LW SPAKENBURG t +31 (0)6-55897980 c Dhr. O. van der Made e oscar@intersweets.nl w www.intersweets.nl InterSweets levert snoep en chocolade als promotieartikel of relatiegeschenk. De verpakking wordt altijd voorzien van een bedrijfslogo. Met ruim 20 jaar ervaring in dit gespecialiseerde product vinden wij voor alle aanvragen een passend product. Maak gebruik van onze kennis en laat u informeren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Stand

638


DE LEVERANCIERSDAGEN 4 & 5 SEPTEMBER 2018

Meet us at stand no. 1028

ID, the ID Identity logo are registered trademarks of the company Rexholm A/S © 2018 Rexholm. All rights reserved.

id.dk


Intraco Trading

Jagersma Borduurmachines Noorddijk 88, 1521 PD WORMERVEER t +31 (0)75-6475420 c Sales e info@intraco.nl w www.intraco.nl

Voorstreek 37, 8911 JJ LEEUWARDEN t +31 (0)58-2164164 c Mw. M. Jagersma e margret@studio-jagersma.nl w www.borduurmachines.frl

Intraco Trading biedt de distributeurs in de gifts & premiums markt trendy, high-end technische gadgets en promotionele producten met de meest innovatieve marketing tools. Met het eigen merk D-vice Promote en A-merken zoals Sony, Xoopar, Zens en Valenta levert Intraco Trading de beste producten met een hoge kwaliteit.

Stand

Wij zijn Jagersma Borduurmachines en vertegenwoordigen al 15 jaar Happy industrie borduurmachines en Wilcom ontwerpsoftware. Daarnaast zijn wij importeur van Mighty Hoop magnetische frames.

1338

Intrigue Images

Kroma-Nederland Advertentie: Joytex Hanzeboulevard 19, Formaat: 1/4 Pagina - 93 x 130 mm

Dreesplein 4, 2672 EA NAALDWIJK t +31 (0)174-643980 c Dhr. W. Valstar e sales@kroma-nederland.nl w www.kroma-nederland.nl

3829 GE HOOGLANDERVEEN t +31 (0)6-19438544 c Mw. J. van Duijn e jillvanduijn@intrigue-images.nl w www.intrigue-images.nl

Intrigue Images is uw partner voor professionele interieur- en exterieurfoto’s, portretfoto’s van uw medewerkers, reclamefotografie en productfotografie. De foto’s zijn onder andere te gebruiken voor uw website, sociale media, webshop en/of folders. Bezoek onze stand en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij produceren en leveren houten snijplanken. Ambachtelijk en van topkwaliteit. Eerlijk Europees FSC hout én ze voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid. Naast onze standaardcollectie maken wij snijplanken ook custom-made met een minimale afname van 50 stuks. Een eerlijk kwaliteitsproduct.

208

Stand

102

Stand

Showcatalog Leveranciersdagen 2018

Stand

1620

Joytex Poll 3, DE-46414 RHEDE Duitsland t +49 (0)2872-95060 c Mr. M. Wüpping e wuepping@joytex.de w www.joytex.de

LIST VO

DE SPECIA

EN!

LAMETASS

AME REC OR DUURZ

Stand

Stand

35 Macau / 36 Lantau 100% katoen met ÖKO-TEX certificaat. Een bijzonder sterk weefsel van canvas met een gewicht van 330 g/m². Met bedrukking vanaf 250 stuks leverbaar. Joytex is al jaren een begrip in reclametassen. Met 10 drukmachines voor de juiste personalisatie op korte termijn. De custom-made tassen zijn het “andere” gezicht van Joytex. Verkoop alleen via tussenhandel. Joytex is innovatief, heeft een hoog kwaliteitsniveau en legt de nadruk op service en vertrouwen. Joytex bouwt de bekendheid via internationale beursdeelname uit.

Stand 44

1222

GROOT ASSORTIMENT

DRUK IN HUIS

KORTE LEVERTIJDEN

Voor elk doel de juiste tas! +49 28 72 - 95 06-0 · info@joytex.de · joytex.de Stand


Lediberg Benelux

L shop

Kikkertweg 56, 1521 RG WORMERVEER t +31 (0)75-6161100 c Dhr. R. Mol e ruud@lediberg.nl w www.lediberg.nl

Ceresstraat 1, 4811 CA BREDA t +31 (0)76-7901131 c Dhr. G. Brunin e g.brunin@l-shop-team.nl w www.l-shop-team.nl L shop is een Duitse textiel leverancier met verschillende kantoren in Europa. De Benelux markt wordt bewerkt via 2 kantoren. L shop België in Latem en L shop Nederland in Breda. De kracht van L shop is het ruime portfolio aan merken (+/- 100) , grote stocks en snelle levering.

Stand

Lediberg is producent en uitgever van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige notitieboeken. Op maat gemaakt of vanuit onze grote voorraad in diverse formaten en kleuren. Wij zijn onovertroffen in het personaliseren van notitieboeken, ook in kleine oplagen met korte doorlooptijden.

1332

Lensen Toppoint

Stand

1642

LogoChoc Stationsweg 14-A, 7691 AR BERGENTHEIM t +31 (0)523-238238 c Sales e sales@toppoint.com w www.toppoint.com

Max Havelaardreef 190, 4906 BD OOSTERHOUT t +31 (0)162-423571 c Dhr. F.G. Glas e frank@logochoc.nl w www.logochoc.nl

Vilten Shopper (LT95137) De metalen ogen en kunstlederen schouderbanden geven deze shopper van vilt een chique uitstraling. Stand De ruime tas is voorzien van een modieuze print.

Wij zijn de bedenkers van logochocolade. Wij maken chocolade naar wens van de klant van de allerbeste kwaliteit Belgische chocolade. Vers en persoonlijk voor u gemaakt. Vraag naar de specialist, úw chocolatier.

Stand

1000

Logohorloge powered by D.W.F. Nederland Tulpstraat 79-81, 2282 NN RIJSWIJK t +31 (0)70-3030707 c Dhr. R. Kies e richard.kies@dwfnederland.nl w www.logohorloge.com

Microblaster met siliconen band (LT93207) Designed by Toppoint draadloze mini speaker 2W met siliconen band. Deze speaker is eenvoudig op te hangen of te bevestigen aan bijvoorbeeld een tas.

Een horloge bedrukken met een logo is een bijzonder ambacht. Graag staan wij u terzijde met het vinden van een geschikt horloge voor uw klant. Met bedrijfslogo, voor iedere toepassing en voor ieder budget, vrijblijvend en altijd met een glimlach!

Memoblaadjes (LT91822; LT91823; LT91834) Zoek je een eenvoudige manier om ideeën vast te leggen? De nieuwe Designed by Toppoint memoblaadjes zijn de oplossing hiervoor.

Stand

Stand

512

Logolf Line Energiestraat 16-E, 1411 AT NAARDEN t +31 (0)35-6942151 c Dhr. E. Jongen e erik@logolf.nl w www.logolf-line.com

Met 90 jaren aan ervaring is Toppoint de betrouwbare leverancier die u of uw klanten in staat stelt om relaties te versterken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten, vooral onze eigen ‘designed by Toppoint’ collectie. Op zoek naar een origineel geschenk? Dan zijn wij de geschikte partner voor u!

Stand

LoGolf Line is in 1990 begonnen als een kleine importeur van golfballen en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van promotionele golfartikelen in Europa. Wij hebben door de jaren heen 25 miljoen golfballen verkocht en 30.000 verschillende logo’s gedrukt. Wij bieden meer dan 500 verschillende promotionele golf artikelen.

620

Stand www.leveranciersdagen.nl

1724 45


Lynka

midocean Majdzika 16, PL-32-050 SKAWINA Polen t +48 (0)12-3235311 c Mr. J. Sroka e jsroka@lynka.eu w www.lynka.eu

Wellensiekstraat 2, 6718 XZ EDE t +31 (0)342-426888 c Mw. M. Rodenburg e rodenburgm@midocean.com w www.midocean.com

Lynka is the EU’s leading full service supplier of promotional clothing. We provide decorated promotional apparel to clients in 25 EU countries. Founded in 1992, we’ve won 48 awards for our print quality - more than any other European supplier. Our onestop-shop concept is simply a better solution for agencies.

Stand

Met ruim 50 jaar ervaring is midocean een leidende speler in de internationale markt van promotionele producten. Wij zijn één van de grootste leveranciers van relatiegeschenken en premiums, met een productrange van ruim 3.000 artikelen. Vanuit onze state-of-theart drukkerij in Polen voorzien wij al uw producten van het juiste logo.

1322

Maas van ‘t Hoog

Mister-Transfer.com Euregioweg 267, 7532 SM ENSCHEDE t +31 (0)53-4605757 c Mw. S. van ‘t Hoog e simone@maasvanthoog.nl w www.maasvanthoog.nl

Rue des Linottes 4, BE-5100 NAMUR België t +32 (0)81-715000 c Dhr. C. Gunst e cg@mister-transfer.com w www.mister-transfer.com

Maas van ‘t Hoog zeefdruk & reclame industrie is gevestigd op het Euregiopark te Enschede. Wij zijn één van de grootste zeefdrukkerijen op het gebied reclame, textiel, grafische zeefdruk en tampondruk. We beschikken over een zeer gevarieerd machinepark.

Stand

Mister-Transfer.com is de online specialist voor alle types digitale en zeefdruk-transfers voor kledij en andere textiel. Alles wordt in eigen Belgisch atelier geproduceerd waardoor we u een onberispelijk eindresultaat kunnen garanderen.

540

Makito Western Europe

305

Stand Modal Textile Company

De Dintel 35, 5684 PS BEST t +31 (0)85-4852183 c Dhr. J. van Linder e info@makito.eu w www.makito.eu

Gumusler Akcesme Mahallesi No 6, TR-20020 2512 SOKAK Turkije t +90 (0)258-3715025 c Dhr. T.S. Sinlik e info@modaltextile.com w www.modaltextile.com

Makito is een van de belangrijkste Europese leveranciers op het gebied van relatiegeschenken. Snelle levertijden, grote voorraden, en scherpe prijzen maken ons een ideale partner. Wat dacht u van 1.000.000 bedrukte producten per dag versturen? Of alle artikelen leveren, voorzien van een eigen verpakking? Daag ons maar eens uit.

Stand

604

Korenbree 28 - unit 4, 7271 LH BORCULO t +31 (0)545-273515 c Dhr. W. Hofman e info@maxprom.nl w www.maxprom.nl

80% Cotton 20% Micro Polyester, 50% Cotton 50% Micro Polyester, Weight: 300 g/m²-400 g/m², Size: 50x100-70x140…, Color: any Pantone Color/Artwork, Min.Qty:100Pcs

Stand

100%Micro Polyester, Weight: 130-200g/m², Size:XXS-XXXXL, Short-Long Sleeve, Delivery Date: 3-4 weeks, Color/Artwork: any Pantone Color/Artwork, MinQty:100Pcs

MAXPROM promotional products. Uw leverancier voor winkelwagenmuntjes, pins, sleutelhangers, rubber polsbandjes, en keycords.

Stand

Custom Made Sublimaion Printed Towels

Sublimation Printed T-shirt (V-O Collar)

MAXPROM

46

600

Stand

414

One of the leading full service companies. Production with highly qualified personnel and long-time experience. The Modal Textile Company, as a producer, is offering a wide range of high quality and innovative products and accessories for all kinds of events, professions and other areas of daily life.

Stand

1524


BINNENKORT BESCHIKBAAR! COLLECTIE DRAADLOOS OPLADEN UITGEBREID

Draadloos opladen Veel smartphones ondersteunen deze nieuwe vorm van opladen die erg eenvoudig is. Aan onze uitgebreide wireless charging collectie worden veel nieuwe artikelen toegevoegd. De onderstaande modellen zijn dit jaar nog leverbaar!

VA N A F O K T O B E R L E V E R BA A R!

1 Wireless oplaadstation (5W) 2 Wireless oplaadstation met 2 USB-hubs (5W) 3 Muismat met wireless oplaadstation (5W) 4 Omni draadloze powerbank 8000mAh 5 Omni draadloze powerbank 4000mAh

a

TIP

VOOR GESCHIKT D UK DIGITAAL R

a 2

1

4

5

3


Moods and the City

New Wave Textiles Laan van de Maagd 95, 7324 BT APELDOORN t +31 (0)55-7501818 c Dhr. I. Sener e info@moodspromo.com w www.moodspromo.com

Reactorweg 201, 3542 AD UTRECHT t +31 (0)30-2083030 c Client service e info@nwsw.nl w www.newwavetextiles.nl

MoodsPromo is een handels-/productiebedrijf gevestigd te Apeldoorn. Het bedrijf is gespecialiseerd in custom-made producten, bedrukt met uw logo. Naast bedrukte draagtassen en verpakkingen hebben ze ook een uitgebreid assortiment relatiegeschenken in het assortiment.

New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promowear, corporate wear, workwear, sportswear & custom made kleding in de Benelux. Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit, vakmanschap, snelheid en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten.

912

Stand Nestler-matho

Stand

220

Norvald Rheinstrasse 221, DE-76532 BADEN-BADEN Duitsland t +49 (0)7221-21540 c Mr. R. Schernath e rolf.schernath@nestler-matho.de w www.nestler-matho.de

Nestler-matho® is one of the leading importers of design and lifestyle products. The slogan “Technique meets Design” is philosophy and at the same time claim: outstanding technical products that combine function and design perfectly. Continued success comes from a stable balance between change and continuity.

Stand

Stenograaf 1, 6921 EX DUIVEN t +31 (0)26-3193959 c Alma e info@norvald.nl w www.norvald.nl Norvald vertegenwoordigt Macma voor de Benelux. Sinds oktober 2017 hebben Erik en Nikki Alma de bedrijfsactiviteiten van Macma Nederland overgenomen. Het programma kenmerkt zich door een verscheidenheid aan producten waarvan een groot gedeelte “evergreens” zijn aangevuld met opvallende en “net even anders” producten. De “own design” producten ronden het assortiment af.

1104

NOEX

Stand

314

Oxious Fabianowska 128, PL-62-052 KOMORNIKI Polen t +48 (0)61-8108815 c Mr. K. Uruski e krzysztof.uruski@noex.com.pl w www.noex.com.pl

Vlierbaan 11, 2908 LR CAPELLE AAN DEN IJSSEL t +31 (0)10-3020700 c Mw. E. Smit e info@oxious.com w www.oxious.com Oxious is trendsetter in duurzame producten met een verhaal. Hamamdoeken; specialist in eco-katoenen top producties. Elke productie is maatwerk! Onderscheidend in design, kwaliteit, service en verpakkingen. Nieuw in de collectie: RECYCLE hamamdoek! Seasunz; Unieke lijn met eigentijds design stranddoeken, badjassen en rugzakjes. Humble Brush; Milieuvriendelijke tandenborstel gemaakt van bamboe of mais.

Tray with anti-slip Water proof surface with full colour label. Different plastic colours. Minimum order quantity – 100 pieces.

Stand

Stand

1320

Pacor Pamero Maxwellstraat 45, 6716 BX EDE t +31 (0)6-51855749 c Dhr. M. Wijers e marco@pacor.nl w www.pacor.nl NOEX specializes in plastic items production. We are an expert in P.O.S. materials such as plastic, glass, LCD cash trays. In our offer you can find bar trays, counter pads, wobblers and stands.

Stand 48

1634

Wij zijn dé specialist in custom-made tassen en lederwaren. Dit kan al vanaf 300 stuks! Vanaf design tot en met de productie, wij zullen u blijven verrassen. Meer weten? Wij zien u graag op onze stand.

Stand

528


PF Concept International

Pals Print & Screen

Kabelweg 1, 2371 DX ROELOFARENDSVEEN t +31 (0)71-3328328 c Mw. C. den Elzen e c.denelzen@pfconcept.com w www.pfconcept.com

Tijvoortsebaan 8-P, 5051 HJ GOIRLE t +31 (0)6-53244879 c Dhr. B. Pals e bas@palsprint.com w www.palsprint.com Pals Print & Screen is dé totaalleverancier op het gebied van machines ten behoeve van de textielveredeling met uiteenlopende toepassingen en mogelijkheden. Graag verwelkomen wij u op onze stand voor live demonstraties.

Moleskine notebook met een literaire en kunstzinnige geschiedenis. In het verleden gebruikt door de grootste schrijvers en kunstenaars ter wereld zoals Picasso en Vincent van Gogh. Moleskine boekjes hebben een lederen hard of soft cover kaft. Blanco, gelinieerd, stippel lijnen of geruit. Vele mogelijkheden en verkrijgbaar bij PF Concept.

610

Stand

Stand PF Concept International

Paul Stricker

Kabelweg 1, 2371 DX ROELOFARENDSVEEN t +31 (0)71-3328328 c Mw. C. den Elzen e c.denelzen@pfconcept.com w www.pfconcept.com

Núcleo Industrial de Murtede 5, P-3060-372 MURTEDE Portugal t +351 (0)231-209980 c Mw. M. te Brake e mirandatebrake@stricker-europe.com w www.stricker-europe.com Wij ontwikkelen en distribueren promotionele artikelen verdeeld over 12 kantoren in 3 continenten. Met een logistieke capaciteit van meer dan 36.000 pallets op voorraad en een drukkerij van meer dan 9.000m2. Paul Stricker biedt leveringen binnen 3 werkdagen aan in Nederland en gratis verzendingen voor bestellingen van meer dan € 300. Géén instelkosten!

Stand

1236

The Peppermint Company De Reulver 71, 7544 RT ENSCHEDE t +31 (0)53-4750430 c Dhr. R. Schurink e ronny@peppermint.nl w www.peppermint.nl

Een giftset met A5 soft cover notitieboek met goudfolie bedrukte lijnen en een balpen afgewerkt in mat geborsteld goud. De notebook heeft 80 vel crème gekleurd papier en lintmarkering. (art.nr. 10726000)

Maak uw eigen bericht met dit decoratieve vilten bord. Bevat 170 letters en symbolen. Wordt geleverd in een bruine geschenkdoos. (art.nr. 10248800)

Vanaf nu bij elk aantal én zonder meerprijs: stickers in eigen vorm. Full colour CMYK met 4 extra steunkleuren. Geen stanskosten en snelle levering!

The Peppermint Company is specialist in pepermunt, zoetwaren en chocolade. Wij leveren aan de Europese relatiegeschenken tussenhandel. De productie van het “lekkerste pepermunt van Nederland” is één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Onze producten zijn voorzien van verpakkingen die zich uitstekend lenen voor het uitdragen van uw logo!

Stand

Luxe Gold lines Notebook

Bullet Viltbord

Zonder meerprijs: stickers in eigen vorm!

50

738

1730

Avenue Alles-in-één draagbaar elektrisch koffiezetapparaat Met dit draagbare koffiezetapparaat kunt u overal genieten van uw koffie! De koffiemolen maalt de koffiebonen snel en stil in uw gewenste textuur. Houdt uw koffie warm gedurende 8 uur. (art.nr. 10053100)

PF Concept is de multi-specialist partner voor al uw promotionele mogelijkheden. Wij bieden 4 productwerelden: Bullet-Giveaways, Avenue-Geschenken, Label-Kleding, Worldsource-Custom made. Onze 5de wereld Decoratie- biedt een breed scala aan bedrukkingstechnieken. Wij ondersteunen uw succes met de juiste producten, voor de juiste prijs en service.

Stand

1042


PIXIKA

Premec 36 Rue du Chemin Vert, F-75011 PARIS Frankrijk t +33 (0)6-73608407 c Mr. J. Rossignol e jeremy@pixika.com w www.pixika.com

Fokkerstraat 28, 3905 KV VEENENDAAL t +31 (0)318-501711 c Dhr. T. de Kleyn e tom.dekleyn@premec.nl w promotional.premec.ch

With more than 15th years’ experience and expertise in high technology, PIXIKA has developed numerous solutions and gifts accessible to everybody. Dedicated to the promotional products market, PIXIKA focusses on trends and design: Audio, connected objects, power, car accessories... A large range of quality gifts and give aways.

Stand

Premec staat voor 50 jaar ervaring in de sector. We bieden een compleet assortiment schrijfwaren voor alle smaken en gelegenheden. Een brede reeks aan modellen en afwerkingen, kleuren en vullingen, die bovendien aan speciale wensen kunnen worden aangepast. En dit alles om uw keuze nog eenvoudiger te maken.

924

Stand Premo

Plastoria

Bedrijvenpark Twente 185, 7602 KG ALMELO t +31 (0)6-53323771 c Dhr. M. Santman e m.santman@premo.nl w www.premo.nl

Zoutstraat 61, BE-1070 BRUSSEL België t +31 (0)6-43814190 c Mw. D. Krings e sales@plastoria.nl w www.plastoria.com Plastoria is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van design en vervaardiging van luxe merkgeschenken. Met een breed scala aan cadeaus van o.a. Hugo Boss en Cacharel, ruime voorraden, korte levertijden, voordelige b2b-prijzen en een eigen gift card, kan elk bedrijf hier slagen voor het perfecte geschenk.

Stand

Premo is fabrikant/importeur van een ruim assortiment reclame en promotionele artikelen. Het merendeel van deze producten wordt in eigen moderne drukkerij van een bedrukking voorzien. Alle producten worden uitsluitend via de relatiegeschenken tussenhandel verkocht.

308

Pointed NV

Stand

400

Primex Textiles Walgoedstraat 4, BE-9140 TEMSE België t +32 (0)3-7111310 c Mw. J. van Buynder e info@pointed.be w www.willex.be

Westrak 236, 1771 SV WIERINGERWERF t +31 (0)6-26018813 c Dhr. R. van Walen e rvanwalen@primex.nl w www.primex.nl

WILLEX fietsaccessoires en regenkleding zijn een begrip in de Nederlandse retail. Deze hoogwaardige merkproducten lenen zich buitengewoon goed voor personalisatie. Door hun grote bedrukkingsoppervlak zijn ze een blijvende verschijning in het straatbeeld. Ideaal voor elk promotie die een gezond en milieubewust leven serieus neemt.

Stand

1624

Primex, uw groothandel in promotioneel textiel. Onze topmerken: Fruit of the Loom, B&C, Sol’S, Gildan, Russel, AWDis, Roly, Logostar, Mantis, Starworld, UBAG, Result, Premier, Dennys, Kustom Kit, Helly Hansen, Regatta, LeChef en Asics.

Stand

POLYCLEAN International Einsteinstraße 8-A, DE-48683 AHAUS Duitsland t +49 (0)2561-865580 c Mr. O. Klose e info@polyclean.com w www.polyclean.com With innovative solutions and a strong customer base in Europe, POLYCLEAN is the market leader for personalized cleaning products made of P-9000® Microfiber: lens and display cloth, SmartKosi® Mini-Display-Cleaner, VisiCleaner®, CarKoser® windscreen sponge, LapKoser® 3in1 notebookpad, 4in1GripCleaner®, ActiveTowel® sports towel and the Pocket Cleaner®.

Stand 52

1538

1304

Wie Levert Wat? De onafhankelijke zoekmachine voor promotionele producten voor de branche zelf. www.promzvak.nl Stand

906


Prodir

Promidata Fokkerstraat 28, 3905 KV VEENENDAAL t +31 (0)318-501711 c Dhr. T. de Kleyn e tom.dekleyn@prodir.nl w www.prodir.com

Hoofdstraat 81, 6461 CN KERKRADE t +31 (0)6-14474112 c Dhr. R. Kemmerling e roy@promidata.com w www.promidata.com Uw software partner voor commercieel succes! Onze producten: - ERP software (van offerte t/m factuur), €57 p/mnd - Magento Webshop vanaf €117 p/mnd - Wordpress website / online catalog (incl. high quality data), €97 p/mnd - XML data (webservice koppeling) ruim 170 suppliers - Personalisatiesoftware voor promotionele actie.

QS30. The working tool

Stand Promio

Zinkstraat 1, 4823 AD BREDA t +31 (0)76-8886446 c Dhr. W. van Noort e wessel@promio.nl w www.promio.nl

DNA. The Identity Pen The DNA is an extremely versatile product, designed for people who like to experiment and explore their own identity.

Promio is specialist in het bedrukken van gepersonaliseerde drinkwaren, schrijfwaren, textiel en cadeau artikelen. Door productie in eigen huis hebben wij snelle levertijden en is er geen minimale afname. Daarnaast kan elk product gratis voorzien worden van een uniek ontwerp. Bezoek onze stand of de website voor meer informatie!

DS8. Taking Stand things a step further Minimal design, select components and elegant combinations for a unique and versatile pen. Satisfy the most varied communication demands. Waarom kiezen voor een Prodir pen? Omdat Prodir het allemaal heeft. Omdat Prodir van design houdt. Iconische vormen, onberispelijke details. Omdat Prodir gelooft in jouw merk. Rationeel en perfect, 100% Swiss Made. Prodir. Well made, well done.

Stand

922

Stand

The 3D surface of the new QS30 design emphasizes the original quality of the writing instrument as a functional working tool.

Stand Promo Seeds Aengwirderweg 167, 8459 BL LUINJEBERD t +31 (0)513-529900 c Dhr. J.P. Pith e jppith@promoseeds.nl w www.promoseeds.nl

Promo Seeds is al ruim 35 jaar succesvol producent en leverancier van groene premiums. Als dochter van Europa’s grootste zaadverpakker hebben wij toegang tot 2000 soorten zaden met de hoogste kwaliteit. Met onze drukkerij, DTP studio en ons machinepark produceren we uw gewenste product snel en geheel op maat.

1538

Promasian

1606

Stand

1702

PromoCat Keesomstraat 36-A, 6716 AB EDE t +31 (0)88-0301130 c Mw. L. Stokdijk e lindy@promasian.nl w www.promasian.nl

Koldingweg 5, 9723 HL GRONINGEN t +31 (0)50-2102810 c Dhr. J.L. Koekoek e jeroenkoekoek@promocat.nl w www.promocat.nl

Promasian is importeur van custom-made artikelen. Naast de standaard en volledig op maat gemaakte artikelen, gaan we op zoek naar de nieuwste gadgets. In teamverband met u, met geregeld een race tegen de klok, bereiken we voor uw klant de finish. Meer weten? Kom racen op onze stand!

Stand

Wij helpen je om klanten te binden door middel van software en automatisering. We werken met een team van online specialisten, marketeers en software ontwikkelaars voor het allerbeste resultaat. Waar wil jij vandaag mee aan de slag?

1010

Stand www.leveranciersdagen.nl

938 53


Promopremiums

PSI Promotional Product Service Institute Torenallee 45, 5617 BA EINDHOVEN t +31 (0)88-9963399 c Dhr. R. van Erven e info@promopremiums.eu w www.promopremiums.eu

Völklinger Straße 4, DE-40219 DUSSELDORF Duitsland t +49 (0)211-90191298 c Mr. C. Domoraud e charles.domoraud@reedexpo.de w www.psi-network.de

Promospecs Kameleon Koloro zonnebrillen Vanaf slechts 500 stuks een bijna houten of kurken zonnebril. Kunststof met een heel mooi all-over patroon. Stand Met glanzende, matte of rubber afwerking!

PSI Network Key services include personalised consultation and product research as well as marketing, professional training, industry Stand contacts and online product search solutions. These services enable our member companies to generate new business and grow their profits long-term.

Promospecs Kameleon Kolibri zonnebrillen De unieke Kameleon patronen nu ook op alle modellen kunststof zonnebrillen, uiteraard ook met eigen glanzende, matte of rubber afwerking en lenzen.

PSI Show The PSI (Promotional Product Service Institute) has been serving the European promotional product industry and its market participants as a service provider and networking platform for over 56 years. It services support the daily work of 5,800 market participants such as manufacturers, importers, finishers, distributors and agencies. On more than 84,000 m², the complete range of haptic advertising, textileStand advertising and visual communication is depicted. 28,000 expected trade show

Promospecs Kustom Koloro zonnebrillen Two-tone zonnebrillen (buiten en binnen andere kleur) in alle mogelijke kleuren en afwerkingen en uiteraard ook met eigen keuze van lenzen.

Custom-made premium promotionele zonnebrillen en accessoires. Zonnebrillen in alle kleuren, zelfs in 2, 3 of 4 kleuren per zonnebril. Alle kunststof monturen zijn bovendien uit te voeren met unieke bijna hout patronen of volledig eigen ontwerp patronen. Mooie en unieke lenzen, speciale afwerkingen en topkwaliteit bedrukking maken de Promospecs zonnebrillen helemaal af.

visitors from over 80 countries meet over 1,200 international exhibitors in three days and six halls.

The PSI (Promotional Product Service Institute) has been serving the European promotional product industry and its market participants as a service provider and networking platform for over 56 years. It services support the daily work of 5,800 market participants such as manufacturers, importers, finishers, distributors and agencies.

1112 Promotion4u

1500

PSL Europe Noorwegenweg 36, 7772 TB HARDENBERG t +31 (0)523-231717 c Dhr. A. Dorgelo e a.dorgelo@promotion4u.nl w www.promotion4u.nl

Wiltonstraat 7-9, 2722 NG ZOETERMEER t +31 (0)79-3302100 c Dhr. M. Verwaal e mverwaal@psl-europe.com w www.pslworld.com

Promotion4u is een jong, dynamisch en nuchter bedrijf. Desondanks herbergt het ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in o.a. dominglabels, stickers, sleutelhangers, ecodomes, pins en magneten. De doming en custom-made specialist. Sterk in custommade klokken, bekerhouders, ijskrabbers, linialen, kentekenplaten, naambadges, tags etc. In diverse materialen vanaf 50 stuks!

Stand 54

Stand

1024

PSL is een gespecialiseerde leverancier van de meest populaire elektronica en het laatste op het gebied van technologie. De productenrange bestaat uit opladers, USB, audio en tech accessoires.

Stand

1510


R.G. Publicidad – Valento

REFLECTS

Poligono Plaza, C/ Burtina 12, E-50197 ZARAGOZA Spanje t +34 (0)97-6126599 c Export department e netherlands@rgpublicidad.com w www.valento.eu

Toyota Allee 54, DE-50858 KEULEN Duitsland t +31 (0)6-53845366 c Mw. J.G.H. Busser e j.busser@reflects.de w www.reflects.de

52287-SR/-BK Plasma staafaansteker REFLECTS-MANRESA Elektronische aansteker, werkt niet met een gloeispiraal maar met een lichtboog. D.m.v. een oplaadbare batterij.

Valento, established since 1994, is one of the biggest suppliers of clothing in Spain and has become an international brand all over Europe. We supply: promotional, workwear, sports, kids, corporate, casual... We have a permanent stock of over 35 million articles in order to give our customers the best service possible.

Wekker met dimbaar display, drietraps nachtlampje, 12/24 uur display, temperatuur in Celsius of Fahrenheit, datum, alarm en sluimerfunctie. En een draadloze oplader.

Goed worden geadviseerd, geïnspireerd en het vinden van effectieve oplossingen voor uw promotiecampagnes met REFLECTS. Het brede aanbod varieert van op maat gemaakte producten tot design en standaard producten. Een snelle en betrouwbare in-house branding service staat garant voor een hoge flexibiliteit. Wij zitten om de hoek!

Stand

Ritter-Pen Waldstrasse 41, DE-64395 BRENSBACH Duitsland t +49 (0)6161-808114 c Mr. F. den Daas e frank.dendaas@ritter-pen.de w www.ritter-pen.de Ritter-Pen is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in schrijfwaren “Made in Germany”. Van de designontwikkeling en de productie tot het bedrukken: alles in een hand.

1442

Retulp

724

Stand

52313 Draadloze oplader met wekker REFLECTS-CESSNOCK

Stand

1210

RMS Kerst- en Themapakketten Prins Willem-Alexanderlaan 421, 7311 SX APELDOORN e customize@retulp.nl w www.retulp.nl

RMS KERST & THEMA PAKKETTEN

Ambachtsweg 5, 2222 AH KATWIJK t +31 (0)71-4034866 c Dhr. O.J. Turksma e oscar@rmskerstpakketten.nl w www.rmskerstpakketten.nl

Al 60 jaar de compleetste specialist in kerst- en themapakketten. Dit jaar bieden wij maar liefst 166 verschillende pakketten. Word ook partner! Voor maatwerk aanvragen ook het ideale adres. In onze showroom (1200m2) staan ruim 6500 producten om alles samen te stellen. Wij ontvangen u graag.

Stand

Stand

1516

Samdam Messenger Bottle

Van Langenhovestraat 11-15, BE-9300 AALST België t +31 (0)6-23206762 c Dhr. D. Duijvelaar e daniel@samdamdistribution.com w www.samdam.nl

De Messenger Bottle is een platte, herbruikbare waterfles die stijlvol in handtassen, rugzakken, laptoptassen en zelfs in je zak past. Met Retulp drinkflessen willen wij hergebruik stimuleren, want het voorkomen van plastic is beter dan het recyclen! Bij de verkoop van iedere fles zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in derdewereldlanden. Een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en iets goed doen voor de planeet.

Stand 56

1604

Samdam, your Samsonite B2B partner!

Stand

1038


COFFEE-TO-GO MEETS MOSCOW MULE! 52329 REFLECTS-SUDBERRY

REFLECTS GMBH | Toyota Allee 54 | D-50858 Keulen | Duitsland | info@REFLECTS.de

www.REFLECTS.de

www.retulp.nl Standnr 1604

Voor jezelf

Voor een ander

Voor de planeet

Een mooi vormgegeven fles die handig mee te nemen is.

Voor elke fles wordt er 1000x de inhoud aan schoon drinkwater gedoneerd in samenwerking met Made Blue.

Een duurzaam alternatief voor wegwerpflessen en bekers. Because there is no excuse for single use!


Schreuders Sport

SOXS.co Plesmanstraat 4, 4143 HL LEERDAM t +31 (0)345-639639 c Sales e sales@schreuderssport.com w www.schreuderssport.com

Houtlaan 68, 9403 EX ASSEN t +31 (0)592-861824 c Mw. M. Helmhout e margriet@soxs.co w www.soxs.co

Sinds 1918 zijn wij een betrouwbare totaalleverancier binnen sport, spel & outdoor. Het overgrote gedeelte van onze brede collectie, ruim 4500 producten, is uit voorraad leverbaar. De ontwikkeling van de producten vindt volledig plaats in Leerdam door ons design team. Custom-made items behoren dus zeker tot de mogelijkheden.

Stand

Soxs.co produceren duurzaam ontwikkelde, kriebelvrije geitenwollen sokken met een hip label geschikt voor jong en oud. Zowel het label als de verpakking kunnen naar wens gepersonaliseerd worden in de huisstijl van de klant. Deze absolute musthave is het warmste cadeau van Nederland. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren wol.

306

Screen Holland

Stand Tacx

Postelweg 2, 5531 MV BLADEL t +31 (0)85-7827350 c Dhr. O. Claeys e olivier@screenholland.nl w www.screenholland.nl

Rijksstraatweg 52, 2241 BW WASSENAAR t +31 (0)70-5121773 c Mw. J. Schoelink e joy@tacx.nl w www.bottlepromotions.nl

Screen Holland B.V. is gespecialiseerd in het bedrukken, borduren en transfereren van aangeleverd textiel enkel voor wederverkopers. Met 134 medewerkers verdeeld over 3 landen, bieden wij oplossingen voor klein tot zeer groot volume. Screen Holland is onderdeel van de Screen Belgium Group, welke actief is sinds 1985.

Stand

Wij zijn uw specialist in het produceren en full colour bedrukken van een duurzame en BPA vrije bidon! Met 25 jaar aan ervaring, een Sedex gecertificeerde fabriek in combinatie met EU Food approved grondstoffen en moderne spuitgiet machines, kunnen wij een A-merk bidon leveren. Gehanteerd met een levertijd van 2 weken.

934

Selecta Signé

Stand

1212

Telco Accessories Voltastraat 11, 3281 NG NUMANSDORP t +31 (0)186-654065 c Dhr. B. van Teeffelen e bjorn@selectasigne.nl w www.selecta-signe.nl

Hoofdveste 19, 3992 DH HOUTEN t +31 (0)30-6354800 c Mw. N. de Groot e n.degroot@telco-acc.com w www.xtorm.eu

Specialist in het ontwerpen en produceren van lederwaren zoals: tabletmappen, schrijfmappen, portefeuilles, etuis en riemen. Uit voorraad leverbaar maar ook in afwijkende kleuren, met digitale print of bedrukte voering te vervaardigen.

Stand

Telco Accessories B.V. is fabrikant van de merken Xtorm en Gecko Covers. Wij bieden powerbanks, solar chargers én beschermhoezen om mobiele apparatuur, zoals smartphone en tablet, op te laden en te beschermen. Kenmerkend zijn de innovatieve, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij het gebruiksgemak én design belangrijke aspecten zijn.

410

Senator Benelux

Stand

1518

Texet Benelux Hanzestraat 21, 7622 AX BORNE t +31 (0)74-2657000 c Dhr. E. Kok e ekok@senator.com w www.senator.com

Zone B - Nieuwlandlaan 39, BE-3200 AARSCHOT België t +31 (0)16-551986 c Mw. S. Verboomen e sandra.verboomen@texet.be w www.texet.nl

More Senator. More you. Senator® schrijfwaren en mokken maken indruk met een strikt doordacht concept voor uw individuele merkpresentatie: aandachtig bekeken ontwerpen en op maat gemaakte veredelingen, voor perfectie in de uitstraling van uw merk.

Stand 58

1708

1020

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse vrijetijdsmode en staat garant voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Onze ontwerpers houden niet alleen rekening met de laatste trends, maar ook met het functionele aspect en de hoge kwaliteit van stof en fournituren. James Harvest adds profile to your business!

Stand

632


Traimex-Laretso

Thermopatch

Belgiestraat 20, 5171 PN KAATSHEUVEL t +31 (0)6-51009615 c Directie e jules@traimex-laretso.nl w www.traimex-laretso.nl

Draaibrugweg 14, 1332 AD ALMERE t +31 (0)36-5491133 c Mw. P. Kristel e pkristel@thermopatch.nl w www.thermopatch.nl

NL-24 heatsealmachine Thermopatch heeft een alleskunner aan het ruime assortiment heatsealmachines toegevoegd, die elke klus aankan, van etiketten tot emblemen.

Traimex-Laretso heeft ruim 60 jaar ervaring met textiel bedrukken. Het rechtstreeks zeefdrukken van textiel is de wortel geweest voor de hedendaagse, kwalitatief hoogwaardige producties. Een uitgebreide range aan textiel transfers, diverse applicatie- en digitale bedrukkingsmogelijkheden zijn het paradepaardje. De modern ingerichte persen borduurafdeling maakt de serviceverlening optimaal.

Stand

Stand TransfertPress

Sublifix transfers

Rue Papin 21, F-59650 VILLENEUVE-D’ASCQ Frankrijk t +32 (0)489-607629 c Mw. S. Zwaenepoel e contact@transfertpress.nl w www.transfertpress.nl

Een transfer voor textiel waarbij kleuren kunnen migreren, het zogeheten ‘doorbloeden’. Een onzichtbare laag onder de transfer voorkomt dit.

Thermopatch produceert logo’s en emblemen voor textiel waarbij de hoogste kwaliteit en service altijd zijn gegarandeerd. Die zekerheid bieden we al sinds 1934. Inmiddels zijn we wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in deze markt. Van moderne labelsystemen tot heat seal apparatuur, van emblemen tot transfers, ontdek de ongekende mogelijkheden.

Transfertpress.nl, fabrikant van transfers, stelt u een volledig gamma aan zeefdruktransfers, MSO of sublimatie voor, allen aangepast aan de hoeveelheid, de grootte en de aard van de textieldrager. Wij bieden eveneens een uitgebreide reeks aan Flex en Flock aan. Onze nieuwigheden van dit jaar: Softshell en Extenso!

1520

Stand

728

T-square

Tiflo

Korte Hofstraat 5, 7201 KH ZUTPHEN t +31 (0)6-14279121 c Dhr. F. van der Ley e info@tsquarebrands.nl w www.tsquarebrands.nl

Molenstraat 36, 4851 SJ ULVENHOUT t +31 (0)76-5220192 c Dhr. P.H.W.J.M. van Haagen e flip@tiflo.eu w www.tiflo.eu Tiflo B.V. is specialist in het ontwerpen en produceren van horloges voor de promotionele markt. Wij werken vooral met distributeurs in de relatiegeschenken groothandel, aanbieders van keuze-concepten en loyaliteitsprogramma’s. U vraagt, wij maken!

Stand

T-Square Brands is agent voor Pluto Produkter, Batela, Tantä, Anhängsel en Greetingbox. Elk merk heeft als doelstelling de consument te verrassen, keer op keer. Zeker de moeite als je op zoek bent naar “iets anders”!

1310

Stand

1723

Vonmählen

TopTex Group Rue de la communauté urbaine du centre 1, BE-7110 HOUDENG GOEGNIES, België t +32 (0)485-554853 c Mw. L. Hol e linda.hol@toptex.be w www.toptex.com TopTex Group is een Europese distributeur met magazijnen in België en Frankrijk. Naast de bekende merken in de promotionele textielindustrie zijn we exclusief met onze huismerken Kariban, KiMood, ProAct & K-Up. Wij leveren uitsluitend aan professionele wederverkopers van textiel. Maak kennis met ons en ontdek de nieuwste collecties.

Stand 60

1324

606

Vor dem Bardowicker Tore 49 DE-21339 LUNEBURG Duitsland t +49 (0)4131 22095-22 c Mr. Alexander Nolte e a.nolte@vonmahlen.com w www.vonmahlen.com We at Vonmählen develop smartphone accessories that simplify daily digital life. As young professionals we are constantly on the move, online everywhere. We have the mission to develop products that support our digital lifestyle.

Stand

1739


thermopatch.com

U bent van harte welkom op onze stand, nr. 1520


Watch Branding

WIL Langenberg Anna van Renesseplein 8, 1911 KN UITGEEST t +31 (0)251-362062 c Dhr. A.B. van Dijke e addy@watchbranding.com w www.watchbranding.com

Corneliusweg 1-2, DE-42499 HUECKESWAGEN Duitsland t +49 (0)172-2000337 c Mr. G. Langenberg e gunther.langenberg@langenberg.one w www.langenberg.one For over 25 years WIL Langenberg is famous for its wide range of quality promotional items. We deliver exclusively to promotional companies. Our product line consists of exclusive high quality bags and umbrellas, lanyards, USB sticks, powerbanks and design made watches. Our new bestsellers are customised items made in Europe.

Stand

1032

Xapron Professor Eykmanweg 9, 5144 ND WAALWIJK t +31 (0)416-859030 c Dhr. P. Vrins e info@xapron.com w www.xapron.nl Maak indruk met een duurzaam en exclusief relatiegeschenk of brandingproduct. Watch Branding produceert kwaliteitshorloges in drie collecties, waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd: Basis, Premium en Swiss Made. Kies voor korte lijnen, transparante communicatie, snelle levering en aantrekkelijke kortingen voor wederkopers. Onze ruggengraat: kwaliteit en klantgerichtheid.

Xapron bedenkt en produceert diverse lederen artikelen voor de horeca en gift branche waaronder soepele schorten, sloven, messen foedralen, menukaarten, ovenwanten en notitieblok hoesjes. Sinds begin 2016 en met succes! Alle artikelen kan men personaliseren met een laser of stempel gravure en zijn handgemaakt in eigen atelier.

1600

910

YOUR COMPANY LOGO ON A WATCH Get inspired… • Brand awareness • Building relations • Introducing a new brand

• Company anniversary • Merchandise • Jubilees

Three distinctive collections: Basic, Premium, Swiss Made | Only high quality All styles represented: classic, elegant, trendy, sportsmanlike | Minimum 25 pieces only Starting from € 25,-

LOGO ON DIAL

ENGRAVED BUCKLE

ENGRAVED CASE BACK

PRINT ON DELUXE BOX

www.watchbranding.com All logos pictures in this advertisement are for illustration purposes only. They do not constitute an endorsement of the product, nor do they indicate that the products has been purchased by the person or company whose name or logo appears on the product.


Zogi

Xindao

Gutenbergstraße 2, DE-75210 KELTERN Duitsland t +31 (0)6-14651205 c Export Department e l.schroeder@zogi.biz w www.zogi.biz

Verrijn stuartlaan 1-D, 2288 EK RIJSWIJK t +31 (0)70-3199900 c Xindao Benelux e benelux@xindao.nl w www.xindao.nl

ZOGI is een toonaangevende elektronica leverancier met een groot eigen design, waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. Het assortiment bestaat met name uit audio, powerbanks en lifestyle gadgets. Met een grote voorraad in Duitsland en een eigen kantoor in China, zijn wij in staat snel te leveren en de beste service te verlenen.

En toen was er licht Light Up geeft een nieuwe dimensie aan je promotionele producten. Zo word je wel gezien! [zoek op “Light up”]

Stand

Stand

636

Lichtgevend hebbedingetje Reageert op beweging en kan je bijlichten waar en wanneer dat nodig is. Dat is nog eens makkelijk. [P513.063]

Stand

Stand

Isolatie met uithoudingsvermogen! Swiss Peak Elite serie: tot 8 uur warm of 24 uur koud door dubbelwandige vacuümconstructie met koperisolatie. [P433.361]

Xindao is leverancier van promotionele producten en relatiegeschenken met ruim 32 jaar ervaring. Wij bedienen wereldwijd meer dan 4.500 distributeurs. De huidige markt vraagt meer dan alleen goede producten. Zaken als “one stop shopping” (voorraad en bedrukken), service en goede marketingsupport zijn van cruciaal belang voor een optimaal resultaat.

Stand

1216

Stand

Zippo Groendahlscher Weg 87, DE-46446 EMMERICH Duitsland t +49 (0)2822-7134100 c Dhr. F. Baumann e fbaumann@zippo.de w www.zippo.com Fascinatie Click en reclamemedium al ruim 85 jaar. Met zijn eigenschap als reclamemedium hoort de Zippo Lighter bij de klassieke en de meest succesvolle promotie producten ter wereld. Zippo overtuigt door zijn kwaliteit, service en de wereldberoemde garantie.

Stand

212

Stand www.leveranciersdagen.nl

63


Profile for Het_Portaal_Uitgevers

De Leveranciersdagen 2018 - beurscatalogus  

De Leveranciersdagen 2018 - beurscatalogus  

Advertisement