Page 1

Week 4, Woensdag 25 januari 2012

pagina 15

Het Kanaal

Enter the Creative World Van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Wie het Grafisch Lyceum Rotterdam binnenstapt, komt terecht in een wereld vol creativiteit en ambitie. Een wereld waarin alles draait om media: van het ontwerpen van tijdschriften en websites tot het maken van games en videoclips. Bezoek onze open dag op zaterdag 28 januari 2012 en ontdek de vele mogelijkheden. Grafisch vormgevers, webdesigners, animatie- en gamedesigners, reclametekenaars, fotografen, mediamanagers, redactioneel medewerkers, drukkers, nabewerkers, dtp-ers, signmakers, mediatechnologen, licht- en geluidstechnici, sounddesigners, video-editors en cameramensen: in de creatieve wereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam kom je ze allemaal tegen!

Gezellig en eigenwijs Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een gezellige vakschool, gevestigd in het hart van Rotterdam. Creatief, innovatief en een beetje eigenwijs, dat zijn we ook. We hechten veel waarde aan een goede sfeer. Iedereen heeft respect voor mensen met andere ideeën, achtergrond of talenten. Of je nu kunstzinnig bent of technisch, ideeën bedenkt of liever zorgt voor de uitvoering ervan: op het Grafisch Lyceum Rotterdam voelt iedereen zich thuis.

BOL en BBL Op het GLR vind je uitdagende opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je kunt een BOL-opleiding doen - een Beroeps Opleidende Leerweg – waarbij je elke dag naar school gaat en praktijkervaring opdoet tijdens je stages en praktijkopdrachten. De opleidingen Allround DTP, Printmedia (niveau 2 en 3) en Sign (niveau 2 en 3) kun je ook volgen in een BBL-route: Beroeps Begeleidende Leerweg. Dat betekent dat je werkt in een grafisch bedrijf en een aantal dagdelen per week naar school gaat.

OPEN DAG WOENSDAG 14 MAART 2012 Schoolstraat 2 • Tel. 0180 - 313900

www.montessorinwk.nl MONTESSORISCHOOL N I E U W E R K E R K

A A N

D E N

I J S S E L

VAN 9.00 UUR TOT 11.00 UUR

Denken en doen Alle opleidingen zijn zo ingericht dat we de nieuwste mogelijkheden op het gebied van media, design en technologie direct kunnen vertalen in het onderwijs. Een vak leer je niet alleen door theorie. Daarom besteden we in alle opleidingen veel aandacht aan de praktijk. In projecten, stages, themamodulen en mini-ondernemingen leer je waar het in de praktijk om gaat.

Open Dag: 28 januari 2012 Wil je met eigen ogen zien wat er gebeurt op het Grafisch Lyceum Rotterdam? De sfeer proeven, werk van studenten bekijken en rondkijken in het atelier, de vele designlokalen, de geavanceerde licht-, geluids- en opnamestudio's en de inpandige drukkerij van de school? Dat kan tijdens de open dag op zaterdag 28 januari 2012. Je kunt dan rondkijken in de school, voorlichtingen bijwonen en informatie verzamelen.

Bezoek open dagen om een goede keuze te kunnen maken

Kijk voor alle informatie op www.glr.nl. Voor vragen kun je ons bellen (088 200 15 00) of mailen (info@glr.nl).

ENTER ENT TER THE CREA CREATIVE ATIVE W WORLD ORLD D

OPEN OP PEN DAG D A G ZA 2 28 JAN JAN 2012

VMBO

MB MBO BO

CURSUSSEN

0125_15_KANAAL  

ZA 2 ENT VAN 9.00 UUR TOT 11.00 UUR ORLDTIVEWAATIVEW www.montessorinwk.nl D MONTESSORISCHOOL Het Kanaal pagina 15 VMBO MBO CURSUSSEN VMBO MB...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you