Page 1

Trainen met de buikspiertrainer Wil je jebuikspieren trainen?Het is moeilijk om saaie crunches lang vol te houden, na een paar dagen heb je er genoeg van. Je kan ook een buikspiertrainer kopen. Buikspieren trainen wordt veel leuker en makkelijker met bijvoorbeeld de buikspiertrainer van FitFavoriet. Hiermee kun je effectief trainen voor dat strakke buikje.

Voordelen van een buikspiertrainer In tegenstelling tot andere buikspierentrainers of ab-rollers waar je slechts simpele crunches mee kunt doen, kun je met de buikspiertrainer van FitFavoriet maar liefst 10 verschillende oefeningen doen om stevige en strakke buikspieren te krijgen. Opbergen is geen probleem, de trainer is compact, eenvoudig te demonteren en neemt hierdoor weinig ruimte in. - Het is makkelijk, effectief en leuk voor elke leeftijd - De trainer is licht van gewicht en makkelijk op te bergen - Geschikt voor alle buikspiergroepen - Het is een compact apparaat, je kan het bijvoorbeeld ook voor de tv gebruiken - Inclusief workout DVD

Werkt een buikspiertrainer? Het ontwerp is eenvoudig, maar wel zeer effectief omdat je je gehele lichaam ermee kunt trainen. Met andere ab-rollers train je constant dezelfde spier. Maar de makers van onze buikspiertrainerbegrijpen dat dit niet de manier is om af te vallen, daarom traint dit apparaat je hele lichaam en is hierdoor wel effectief bij het tevoorschijn toveren van een platte buik. Bovendien kun je hiermee ook je billen dijen en heupen trainen. Als je hiernaast cardio training doet (zoals touwtje springen), dan zie je het resultaat extra snel.

Welke oefeningen kan ik doen met een buikspiertrainer? De buikspiertrainer is vooral geschikt voor je lage-, midden-, boven- en zijbuikspieren, maar ook voor je arm- en beenspieren. Bovendien kun je je lenigheid en fitheid ermee verhogen. Je kunt sit-ups,


push-ups, arm- en beenoefeningen doen, zoals te zien op de afbeelding.

Uitleg van Oefeningen Sit-ups met buikspiertrainer: Zet the buikspiertrainer met de ronde kant achter je rug, voor het gemak kun je de onderkant van het apparaat vasthouden. Vervolgens maak jeeen opwaartse beweging met jebovenrug. Om deze oefening intensiever te maken kun je je voeten in de lucht houden. Push-ups: Met je handen naar de binnenkant in the positie van een push-up, je kan je buikspiertrainer iets onder de borst zetten. Vervolgens maak je een push-up beweging. Door dit apparaat worden je pushups gerichter. Arms fold en unfold: Door allebei de buizen van de trainer in je handen vast te houden en naar de binnenkant te drukken zodat je met je beweging die buizen zo dicht mogelijk bij elkaar brengt, kun je je armen trainen. Rechte en schuinepress down: Om direct je buikspieren te kunnen trainen zit je op de grond met je benen gekruist. Vervolgens leg je de buikspiertrainer op je schot en zet hem tussen je armen vast. Door een beweging waarmee je je hoofd naar je knieĂŤn brengt oefen je je buikspieren. Voor informatie over rest van de oefeningen, kijk naar de plaatjes.


Voor meer informatie over dumbbells kopen en gewichten Kopen kunt u terecht op onze website: fitfavoriet.nl

Trainen met de buikspiertrainer  

Voor meer informatie over dumbbells kopen en gewichten Kopen kunt u terecht op onze website: fitfavoriet.nl

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you