Page 1

Inspirationskatalog Møbler | Indretning | Design | Muligheder


Sund holdning til arbejdet med Backapps innovative ergo-løsninger Velkommen hos Hertels A/S Vi har sammen med nogle af de bedste møbelproducenter, samlet et lækkert inspirationskatalog til dig, der skal indrette kontor, mødefaciliteter eller har lyst til at peppe udendørsarealet op med nye indslag. Vi leverer allerede i dag til kontorer, skoler, insitutioner, klinikker, lægehuse, hoteller mm. Ergonomi Vi kommer ikke udenom det. Det er vigtigt, at du og dine kollegaer sidder godt, for I bruger mange timer på jobbet hver dag. Se det store udvalg af forskellige typer ergonomisk udstyr, et område, hvor der er sket rigtig meget i forhold til design de senere år. Havemøbler Det er stadig nyt for mange at betragte udendørsarealer som en del af virksomhedens møderum. Men erfaringer viser, at kreativitet og samtale går godt i spænd med frisk luft og fuglesang. Så måske er det værd at indrette nogle gode møde- og dialogfaciliteter udenfor.

Indretningsarkitekt Vi stiller vores indretningsarkitekter til rådighed. De er klar til at strikke en individuel møbelløsning sammen til netop jer. Det giver en enorm gevinst, at en professionel arkitekt har tænkt over form, farver og materialer, så det imødekommer kulturen og behovet i netop jeres virksomhed. Leverer og montering Du og dine kollegaer kan trygt passe arbejdet. Vi leverer og monterer jeres nye kontorløsning.

Backapp wheels

Forskellige farvekombinationer

Hold din krop i bevægelse hele dagen ved at balancere på den justerbare Magic Ball.

Tilføj hjul til din stol og bliv endnu mere mobil i dagligdagen på kontoret.

Flere valgmuligheder for sædefarve og farve på stel, så stolen passer ind i den øvrige indretning på kontoret.

Vejl. pris fra kr. 4.995,-

Vejl. pris fra kr. 1.995,-

Kontakt os for at høre mere om de mange kombinationsmulighederne.

Kontakt os Her i kataloget har vi samlet en bid af det enorme udvalg, der findes indenfor flot designede kontormøbler. Du er velkommen til at kontakte vores konsulenter direkte for endnu flere muligheder. Du finder vores konsulenter på bagsiden af kataloget. Vi håber, at kataloget inspirerer dig og håber du har lyst til at ringe til os, næste gang du skal vælge nyt til kontoret. Thomas Snor, Direktør

2

Backapp chair

Backapp 360 Justerbart balancebræt som styrker muskler i ben og ryg, imens du arbejder. Vejl. pris fra kr. 1.295,-

GRATIS Prøv et Backapp produkt gratis i 14 dage

3


Skandinavisk design og kvalitet, der sikrer optimal støtte til ryg og nakke

God arbejdsbelysning i elegant design

MALMSTOLEN R7 En klassisk og meget populær kontorstol til det professionelle segment. Justerbart sæde kan vippes og indstilles i flere højder. Denne model kan leveres med eller uden armlæn. Vejl. udsalgspris fra kr. 6.600,-

Split  Design: Aleksander Borgenhov Kraftfuld arbejdslampe til større skriveborde eller behov for meget lys. Fjederafbalanceret arm i Luxo-traditionen, for maksimal rækkevidde og fleksibilitet. Dobbelt så meget lys i forhold til vores traditionelle arbejdslamper. Denne nye arbejdslampe opfylder lyskravene i forhold til Den europæiske lysnorm EN12464 for indendørs arbejdspladser.

MALMSTOLEN R4 Stilfuldt design og ekstra støtte til nakke og lænd. Leveres som standard med armlæn. Kan indstilles i flere højder for optimal siddekomfort. R4 kan leveres i læder for et mere eksklusivt look. Vejl. udsalgspris fra kr. 7.200,-

Elegant form og metalkonstruktion, som skiller sig ud i ethvert kontormiljø. · · · · · · · ·

Asymmetrisk lysende 12 watt Timer 4/9 timer Trinløs dæmp Kelvin 3000 700 lumen Fremragende farvegengivelse Ra 90 Leveres i farverne sort, grå og hvid

Vejl. udsalgspris fra kr. 2.668,-

MALM Den svenske møbelproducent Malm er specialister indenfor kontorstole til det professionelle segment. Alle stole bygger på års design og respekt for den ergonomiske udformning, som gør stolen til en god støtte i arbejdsdagen. Malmstolen fås i forskellige modeller, som alle taler til et specifikt behov. Og du har mulighed for at vælge sprælske eller klassiske farver, afhængig af designet på dit kontor.

Trace  MALMSTOLEN 4000 skind Klassisk chefstol med stor komfort og støtte. Stolen leveres i blødt skind og er justerbar i sæde, ryg og højde.

Ovelo 

Vejl. udsalgspris fra kr. 9.195,-

Design: Stephan Copeland Med sit unikke design og metalkonstruktion, vil den imponerende arbejdslampe skille sig ud i ethvert kontormiljø. Den har et særlig godt lysudbytte, og en arm med overdækket fjeder, lang rækkevidde og stor fleksibilitet, på trods af sin beskedne størrelse.

På trods af sin beskedne størrelse har Trace et bestemt nærvær og positur, der gør den velegnet til de fleste moderne kontormiljøer. Kombinationen af e ​​ nkle linjer og et elegant formet lampehoved, giver den unikt udtryk.

· · · · · · · ·

· · · · · · · ·

Asymmetrisk lysende 6 watt Timer 4/9 timer Trinløs dæmp Kelvin 3000 500 lumen Fremragende farvegengivelse Ra 90 Leveres i farverne sort, grå og hvid

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.823,-

4

Trace er en kompakt LED arbejdslampe med et fremragende lys og minimalistisk design. En slank arm bærer det tydelige lampehoved, hvilket har form som en superellipse, en firkant med afrundede kanter. Arbejdslampen ændrer form og udtryk, når man ser den fra forskellige vinkler.

Asymmetrisk lysende 6 watt Timer 4/9 timer Trinløs dæmp Kelvin 3000 450 lumen Fremragende farvegengivelse Ra 90 Leveres i farverne sort, grå og hvid

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.366,-

5


Pænt og praktisk, inde og ude

Mere støtte på arbejdspladsen

giroflex 64

RH SUPPORT

Design: Walser Design / Paolo Fancelli

En serie arbejdsstole, som er designet til dem, der har brug for ekstra støtte og aflastning af ryg og ben i forbindelse med stående arbejde i forskellige højder. RH Support fås i forskellige modeller og med forskelligt tilbehør. Du kan skræddersy din stol, til dine egne behov.

Giroflex 64 repræsenterer mærkbar god ergonomi - Swiss design. Denne globale klassiker garanterer perfekt siddekomfort, teknisk perfektion og videnskabeligt testet ergonomi. Giroflex 64 giver optimal støtte i alle siddestillinger.

Vejl. pris fra kr. 4.132,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 4.890,-

RBM Noor Stol og Allround Bord

RH MEREO

Skabt til mødeområder, konferencer, kantiner, uddannelsesinstitutioner, offentlige steder og åbne kontorlandskaber, hvor folk mødes og udveksler ideer. Kan kombineres med andre produkter for et optimalt og indbydende miljø. Ikke til udendørsbrug.

Kompromisløs ergonomi kombineret med innovation og design ned til mindste detalje. RH Mereo bidrager til en aktiv siddestilling og giver dig en bedre koncentration og øget ydeevne i din hverdag.

RBM Noor Stool vejl. udsalgspris fra kr. 1.098,-

Vejl. pris fra kr. 6.653,-

RBM Allround Bord vejl. udsalgspris fra kr. 2.005,-

FLOKK.COM/RH

6

7


Råt og flot - stilfuldt og tidløst Four® Design har en evne til at kombinere banebrydende elementer med tidløse designs, som tager ethvert professionelt miljø til nye højder. Utraditionelle materialer og sjove detaljer, som giver klassikerne nyt liv, præger det enorme sortiment, som vi råder over. Se en del af udvalget til inspiration her, og tag fat i os for en snak om indretning af dit kontormiljø.

Four Real bordet Kan som det eneste i verden leveres med flip top foldemekanisme på 4 ben 5 års garanti

Four Real er det multifunktionelle borddesign fra Four® Design, hvilket betyder: •

Findes i mange størrelse fra 128x64 cm og højder fra 74 cm, 90 cm, 105 cm

Kan vælges med eller uden foldbart stel

Integreret hjul

Tilvalg: stoleophæng, frontpaneler og koblingsbeslag

Kan flyttes på transportvogne

Stolen fås som kantinestol, gæstestol, mødestol, undervisningsstol, barstol, auditoriestol, salstol.

Stort standardprogram i materialer fra Decor, laminat, finer, limoleum, fenixlaminat

Four Sure er stabelbar og tilbydes med to typer armlæn, samt med kobling og flere typer stel. Stolen kan leveres lakeret eller med sædepolstring, indersidepolstring eller fuldpolstring.

Tilbydes i specialløsninger og findes også som mødeborde

Kan leveres med aftagelig Room Devider (RinR)

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.217,- pr. stk.

Kan leveres med ramme til belysning, planter eller andre kreative løsninger

Sammenhængende design

10 års suppleringsgaranti Testet hos DTI EN16139-2

Four Sure 44 Four Sure er en arkitekttegnet multifunktionel stol fra Four® Design.

Højeste miljøprofil med Eco label certificering

Vejl. udsalgspris fra kr. 2.814,- pr. stk.

5 års garanti 10 års suppleringsgaranti Testet hos DTI EN16139-2 Højeste miljøprofil med Eco label certificering

8

9


Stærkt, ergonomisk design i fuld farve Find den eneste ene Interstuhl tilbyder en stor diversitet i kontorstole i alle typer designs former, farver og kvaliteter. Uanset om du er til spræl og farver, eller til de klassiske træk, når kontoret skal indrettes, er møblerne fra Interstuhl værd at tage et kig på. Høj kvalitet med tysk design og fremstilling giver dig komfort og tryghed i mange år frem. Vejl. udsalgspriser fra kr. 3.093,-

Skab anderledes faciliteter til korte møder og brainstorms

EVERY is1 Lækker kontorstol i kompromisløst design og med mulighed for mange flotte farver, så stolen kan passe i ethvert kontormiljø. Kan udvides med armlæn og ekstra rygstøtte for endnu flere ergonomiske fordele. Vejl. udsalgspris fra kr. 3.093,-

UP is 1 Den banebrydende lille taburet, som udover de smarte farver, udmærker sig ved et genialt tænkt design, som understøtter alle de ergonomiske krav din krop stiller. Vælg den farve, der passer dig og din stil, og nyd hvordan produktet sikrer dig optimal støtte og balance i hele kroppen, alt imens du passer arbejdet.

Højbord Møder ved højbordet kan foregå siddende eller stående. Uanset hvad, er der lagt op til kortere og mere effektive møder, når man mødes ved denne platform. Bordet er udstyret med fodstøtte for bedre komfort, hvis man sidder ved bordet. Fås i flere farver. Kan leveres med hjul for større mobilitet. Vejl. udsalgspris fra kr. 5.390,Option

Spela stol Med højstole skabes en mere uformel stemning og plads til inspirerende dialoger i løbet af dagen. Placer møblerne et centralt sted, hvor medarbejdere passerer forbi, og se hvordan interaktionen blandt kollegaer vokser.

10 års garanti

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.295,-

på alle stole fra Interstuhl

Fås i forskellige farver og designs. Vejl. udsalgspris fra kr. 1.495,-

10

11


Lad design og komfort fusionere med dansk design fra rumas Rumas’ danske designarv har rødder i den sorte nordjyske muld og den aalborgensiske arbejderkultur, som er født af kul og stål. I dag er byen med de rygende skorstene et af verdens innovationscentre for de moderne kreative erhverv, og den historie kan vi hos Rumas identificere os med. Den fortolkes i vores tilgang til både design og produktion. Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af rumas’ DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition. Herunder, venstre: LOG stolen, designet af arkitekt Troels Grum Schwensen, er kendetegnet ved de karakteristiske huller i ryggen. LOG fås med metal og træstel, fra kr. 1.766,Herunder, højre: TORSO loungestol og sofa, fra kr. 2.995,-

1. QUADRO højbord, fra kr. 4.914,- / LOG højstol, fra kr. 2.167,- / 2. L-NOTE h/s bord, fra kr. 5.572,- / WYPE udtræksskab, fra kr. 4.450,- / BACK SPOT kontorstol, fra kr. 3.335,- 3. ZETBY mødebord, fra kr. 8.791,- / SQUARE bænk, fra kr. 4.638,- / SLYDE skydelågeskab, fra kr. 5.545,-

12

13


Lyd og lækkert design med Lintex Akustik Lintex leverer akustikløsninger i topklasse. Designet er lyst og lækkert og passer ind i de nordiske farver. Indret med akustik og få meget mere end det. Løsninger leveres i forskellige designs og farver, og flere detaljer kan tilpasses, så du får præcis den løsning, der passer i dit kontormiljø. •

Edge gulv- og bordskærme

Akustiktest i topklasse

Miljørigtigt kernemateriale af genbrugsplast

4 forskellige standardstoffer, Fiji, Cara, Xpress & Blazer Lite

7 forskellige kantlistefarver

Bordskærme kan top- eller frontmonteres

Mood Wall glastavle Skab et nyt kreativt spillerum og pep kontor og mødefaciliteter op med denne lækre Mood Wall. Den fås i flere farver og skaber næsten ubegrænset plads til udfoldelse af hverdagens kreative indslag. Gør møder mere spændende, når hele væggen pludselig tages i brug og der er plads til alle ideer og planer. •

Fås som Mood Spaces - flere tavler sammensat

24 nøje udvalgte farver

Optisk glas / diamantglas

Lakeret kant

Skjult montering

Vejl. udsalg fra kr. 470,-

Sæt kulør på ideerne. Mood Wall fås i mange flotte farver!

Vi har indretningskonsulenter, som sikrer dig et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø. Tag fat i os og hør nærmere. Vejl. udsalgspris fra kr. 1.513,-

Air Whiteboard Hvis den klassiske whiteboardtavle er for lille eller for kedelig, så kan dit kontor interiør nemt gøres langt mere spændende med Air Whiteboard. Den næsten uendelige whiteboardtavle, som kun begrænses af størrelsen på rummet og jeres behov for kreativ udfoldelse. •

Fås som Air Spaces - flere tavler sammensat

Air Spaces ses som alternativ til hejsetavler

Elegant og svævende

Kan kombineres med opslagstavler

Skjult montering

Vejl. udsalgspris fra kr. 2.772,-

14

15


Skab nye og inspirerende miljøer med udendørs møbler Prøv noget nyt. Indret et lækkert udendørsrum og skab nye, inspirerende miljøer til dialog ved møder, frokost mm. Med udendørsmøbler i høj kvalitet skaber MO Design muligheden for at kreere flotte uderum, hvor dialog og nye ideer kan opstå i samspil med natur og frisk luft. Alle møbler er udformet i komfortabelt design og i vejrbestandige materialer, så møblerne består i det nordiske klima.

Selvom det er sundt kan det godt være lækkert. Ergonomisk kvalitet, der sikrer en god holdning på jobbet.

Hos mo er der tænkt på miljøet, idet alle materialer er genanvendelige. Så du kan indrette dig og sidde godt med god samvittighed. Møblerne fås i mange smarte farver, så de kan tilpasses enhver stil.

Minush stol

Hynde, flere farver

Vejl. udsalgspris fra kr. 875,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 575,-

JobOut Kontorcykel 2.0

JobOut Balancebold Design Ret ryggen og nyd det flotte design, som gør balancebolden værd at have stående fremme.

Kombiner træning og trivsel med dit daglige arbejde. Kan indstilles til den ønskede grad af anstrengelse.

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.499,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 4.799,-

Ryg- og nakkestøtte

Rygstøtte

JobOut Boks XL

RollerMouse

Ergonomisk tilpasset bil- og lastbilsæder samt kontorstole for støtte i lænd og nakke.

Ergonomisk støtte til lænd og ryg. Blød polstring tilpasser sig ryggen og giver komfort.

18 enkle redskaber og instruktioner til forebyggelse og genoptræning til alle.

Undgå belastningsskader og arbejd mere effektivt med en ergonomisk mus.

Vejl. udsalgspris fra kr. 799,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 559,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 4.399,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.695,-

GRATIS

Prøv RollerM ouse i 14 dage

Minush hynder Vandafvisende i al slags vejr.

16

Sæt á 2 stk.

Basket stol

Minush sofa

Vejl. udsalgspris fra kr. 850,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 995,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 2.550,-

17


Skab orden med elegant design og sjove detaljer Hos Arnesco hænger man sig faktisk i de små detaljer og gør en dyd ud af at skabe elegante designs på de praktiske ting fra dagligdagen. Hvad med en stilfuld knagerække eller en anderledes stumtjener med bløde kurver? Arnesco har specialiseret sig i alle de små detaljer til kontoret. Alt det, der i sidste ende får dagligdagens praktik til at gå op i en højere enhed. Og de gør det med respekt for både det æstetiske og det funktionelle.

Byd naturen ind på kontoret på en nem måde Pas bare dit arbejde, for planterne passer sig selv. Hos os finder du et stort udvalg af livagtige, grønne planter til kontoret. Der er intet, der skal vandes og passes, men stemningen er der og skaber liv og atmosfære.

Garderobeløsninger

Garderobeløsninger

Elegang og diskret design

Mobil og fleksibel

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.850,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 4.650,-

Organisering

Affaldssortering

Elegang og diskret design

Miljøbevidst og diskret

Vejl. udsalgspris fra kr. 72,-

Vejl. udsalgspris fra kr. 2.560,-

Planterne kan udvælges til at passe til det specifikke kontormiljø, så de giver den helt rigtige finish til indretningen. Grønne imiterede planter fås i mange forskellige former og størrelser, med eller uden blomster, og som buske eller træer. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Tag fat i os og hør nærmere om mulighederne.

Priseksempler kr. 549,- / lille kr. 699,- / mellem kr. 1.399,- / stor kr. 1.195,- / stuebirk

18

Stumtjener Med bløde kurver Vejl. udsalgspris fra kr. 1.710,-

19


Jens-Peter Hansen Distriktschef Kontormøbler Mobil: 54 55 15 00 E-mail: jph@hertels.dk

Anders Michaelsen Distriktschef Sydsjælland Mobil: 54 55 15 01 E-mail: ami@hertels.dk

Lars Bo Andersen Distriktschef Vestsjælland Mobil: 20 24 64 49 E-mail: la@hertels.dk

Lars Larsen Distriktschef Midtsjælland Mobil: 51 72 12 77 E-mail: ll@hertels.dk

I samarbejde med:

Hertels A/S Kuhlaus Vej 80 | 4700 Næstved Telefon: 55 72 10 75 | E-mail: hp@hertels.dk www.hertels.dk 20

Alle priser er ekskl. moms | Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer

Karsten Jakobsen Salgschef Mobil: 20 24 64 50 E-mail: kj@hertels.dk

Profile for Hertels A/S

Hertels Møbelkatalog  

Vi har sammen med nogle af de bedste møbelproducenter, samlet et lækkert inspirationskatalog til dig, der skal indrette kontor, mødefacilite...

Hertels Møbelkatalog  

Vi har sammen med nogle af de bedste møbelproducenter, samlet et lækkert inspirationskatalog til dig, der skal indrette kontor, mødefacilite...