Page 1

Årgång 34 - 2014

Vær så god SjEKK VÅrE nyhETEr hEr MArTInS ProduKTKATAlog 2014

Intervju Vinni


Innhold Nitro

Advanti BM Racing Image Breyton Team Dynamics 4x4/SUV INC/Ballistic Xlite Intervju Vinni Prisliste Felgprogram Notater C.S.P

3–9 8–13 14–17 18–19 20–21 22–23 24–25 26–27 28–29 30–31 32–35 36 37

Wheels of Passion


Nitro Flame* M att sølv Dimensjon: 19”

*Flow Forming Technology

Denne felgen er produsert med ’’Flow Forming’’ teknologi, noe som er en produksjonsteknikk som endrer strukturen i metallet og gjør felgen lettere og sterkere. Felger som er produsert med denne teknikken blir ca 15% lettere og 20% sterkere enn tilsvarende felg produsert på tradisjonelt vis. Dette gir fordeler som lavere uavfjæret vekt, noe som igjen gir bedre kjøreegenskaper og lavere bensinforbruk, og du får en felg som tåler mer.

3


Nitro Sprint M att

svart med mattpolert

front og felgbrønnkant

Dimensjon: 17”-18”-19”-20”

4


WHEELS of PASSION

5


Nitro Extreme M att grafittgrå Dimensjon: 19”

6


WHEELS of PASSION

Nitro Xero M att

grå med mattpolert

front og felgbrønn

Dimensjon: 17”-18”-19”

7


Advanti Vertex* M att svart Dimensjon: 19”-20”

*Flow Forming Technology

Denne felgen er produsert med ’’Flow Forming’’ teknologi, noe som er en produksjonsteknikk som endrer strukturen i metallet og gjør felgen lettere og sterkere. Felger som er produsert med denne teknikken blir ca 15% lettere og 20% sterkere enn tilsvarende felg produsert på tradisjonelt vis. Dette gir fordeler som lavere uavfjæret vekt, noe som igjen gir bedre kjøreegenskaper og lavere bensinforbruk, og du får en felg som tåler mer.

8


TRULY DESIRABLE

9


Advanti Forza

Hyper sølv Dimensjon: 18”-19”-20”

10


Advanti Raptor

M att grafittgrå Dimensjon: 15”-16”-17”-18”-19”-20”

TRULY DESIRABLE 11


Advanti Siren A ntrasitt metallic Dimensjon: 19”-20”

12

TRULY DESIRABLE


Advanti Trophy

M att svart med mattpolerte Dimensjon: 20�-22�

kanter

13


14


BM Tornado

Sølv metallic Dimensjon: 16”-17”-18”

BM Shadow

M att svart Dimensjon: 16”-17”-18”

JUST DRIVE 15


JUST DRIVE

BM Capri

M att grafittgrå med mattpolert Dimensjon: 16”-17”-18”

16

front


BM Bari

Hyper sølv Dimensjon: 15”-16”-17”-18”

17


Image Arctis

Sølv Dimensjon: 14”-15”-16”-17”

18

REFLECTING QUALITY


REFLECTING QUALITY

Image Torino

Sølv Dimensjon: 14”-15”-16”-17”

19


Breyton GTS-R PF M.Blk M att svart Dimensjon: 19�

20


Breyton Spirit RS M.Slv M att sølv Dimensjon: 19”-20”-21”

WHENEVER YOU DRIVE

21


TD Balmoral

A ntrasitt metallic med polert Dimensjon: 18”-20”-22”

STREETS & TRACKS 22

front


TD Silverstone M att grafittgrü Dimensjon: 20�

med mattpolert front

23


RIDE THE DREAM

Ballistic Anvil Blank

svart med frest blank

kant på eiker og felgbrønn

Dimensjon: 17”-18”-20”

24

Ballistic Off Road Wheels Ble skapt ut fra behovet for kompromissløse felger når det gjelder utseende, utforming og funksjonalitet. Les mer på: www.ballisticoffroad.com


INC Crystal

Hyper sølv Dimensjon: 17”-18”-20”

NO NONSENSE

Ballistic Morax

M att svart Dimensjon: 17”-18”-20”

25


Image Norway

Sølv Dimensjon: 15”-16”-17”

Felgen er tilpasset norske forhold, med alle de utfordringer våre veier og klima har å by på! 26


NORSK, TRYGG og RIMELIG 27


Lastebilfelger i verdensklasse

Xlite® er smidd fra ett stykke ren aluminium, noe som gir dem en meget høy presisjon og finish. Felgene er produsert til en standard i verdensklasse. Felgene finnes med tre overflatebehandlinger; Maskinerte, polerte og med den helt spesielle XBrite® overflatebehandlingen. Lær mer om Xlite® på www.martinsfelger.no

28


29


Intervju Vinni - Jeg digger å kjøre bil Den ultrapopulære artisten Vinni er vår mest profilerte kunde, og nå drømmer han om å kjøre rally.

10 treige til Vinni: 1. Du har slått gjennom som bare få kan drømme om hva er hemmeligheten? Svar: Det handler vel om to ting. Det ene er beinhard jobbig gjennom mange år, og det andre er å være på rett sted til rett tid. Jeg kan jo ikke stikke under en stol at TV-programmet «Hver Gang Vi Møtes» blei et gigantisk gjennombrudd. Hva det skyldtes at akkurat jeg kom så gått ut av den serien veit jeg ikke, men det kan jo hende at folk synes det var spennende å se en annen side av en artist de kanskje hadde satt litt i bås. At de fikk seg en overraskelse? Men hva som er den konkrete hemmeligheten veit jeg ikke.

2. Du er nok Martins Felgers mest profilerte kunde, hva er erfaringen din med oss? Svar: Hvem som er mest profilert av kundene deres skal ikke jeg synse så mye om, men jeg kan vel si mer om erfaringene. Det starta jo med at vi spilte inn VGTV-serien Vinni og Pekkas Rally Challenge. Dette var blant annet sammen med kameraten min Pekka Lundefaret. Det var 10 episoder der kjendiser konkurrerte i rallyrelaterte øvelser. Rallybilen vi kjørte er en MINI Countryman som er verdens eneste rallybil godkjent med fire seter. Den leverte dere felger til. De felgene har måttet tåle litt juling, for å si det sånn, og det har de tålt så det holder, så derfor var det naturlig å kjøpe gatehjul av dere også. Så erfaringene er vel bra.

30

3. Du har valgt noen meget spesielle felger fra Breyton, hvorfor? Svar: Jeg må vel være så ærlig å si at jeg er ganske forfengelig. Jeg har en BMW X5 som jeg har fått matt folie på. Felgene jeg hadde på var lakkerte originalfelger, men jeg ville ha noe som kanskje ble enda litt fetere. Det var broren til Pekka, Ole-Martin, som tipsa meg om Breyton-felgene, og da blei jeg litt solgt. Det er jo veldig dyre hjul, så jeg måtte først høre med regnskapsføreren min om det var noe lurt. Vi blei enige om at jeg skulle beholde X5-en litt lengre, og da bestemte jeg meg for å handle felgene. Jeg synes de blei dritfete på bilen, uten å være for prangende. Skikkelig fett.

4.Du har altså en BMW X5, som i tillegg er foliert matt, det tyder på en viss bilinteresse - er du bilinteressert? Svar: Hvis du mener i den formen som at jeg kjøper bilblader, pugger hestekrefteantall også videre, så er jeg vel ikke det. Men jeg synes biler er fett, og spesielt det å kjøre bil. Jeg digger rett og slett å kjøre bil, og kjører mye. Etter at vi spilte inn den VGTV-serien jeg snakka om så fikk jeg jo oppleve rallykjøring, og det fenga meg noe helt sykt. Ser ikke bort fra at det kan bli mer av det en gang i fremtiden.

5. Så du har lyst til å oppleve mer rally, hvordan skal det foregå? Svar: Først må Martins Felger bla opp masse cash i sponsorpenger sånn at vi får kjørt, he he. Neida, men det er noen løse planer faktisk, og det er litt mer enn bare preik. Kameraten min Pekka Lundefaret driver med et stort prosjekt og der blir det kanskje noen åpninger. Tanken er at jeg skal sitte på som kartleser i minst ett NM-løp, så jeg håper at dette løser seg,


10. Hvor går veien nå? Svar: Det er vel det samme spørsmålet jeg stiller meg om dagen. Jeg er inne i en periode der jeg må ta noen viktige valg for framtida. Nå skal jeg utenlands en periode for å få stressa ned litt, det har vært et helt sjukt program i det siste. Så det blir godt å få senka skuldra litt, og få se litt framover. Akkurat hvor veien går er jeg ikke sikker på, men det er store sjanser for at jeg skal kjøre på den med BMW´en min på felger fra Martins. for jeg gleder meg noe helt sjukt. Eneste jeg er litt redd for er jo å bli litt for hekta, jeg er jo en person som kan få litt heng på ting. Broren til Pekka sier jo at den enkleste måten å bli millionær på i rally er å starte med en milliard.

6. Vi har hørt rykter om et annet bilrelatert prosjekt?

10 kjappe til Vinni: 1. BMW eller Mercedes-Benz? BMW, definitivt, det har liksom vært merket mitt i gode og dårlige tider, he he.

2. Formel 1 eller WRC?

Svar: Ja, det stemmer det. Pekka, broren hans Ole-Martin og jeg driver med et barnebokprosjekt. Hovedpersonen er en rallybil som heter Johnny. Han har litt høyt turbotrykk, og kommer derfor stadig i vanskeligheter. Vi har kontrakt med Aschehoug om utgivelse av det som er tenkt å bli en serie. Men nå må vi få i land den første boka først så får vi se. Uansett så dreier mye seg om bil om dagen, og det er ganske kult. Dette er en helt ny greie for meg, og det er ekstra kult med tanke på at jeg har en sønn på seks år.

Det må bli WRC. Rally blei jeg introdusert ordentlig til da jeg fikk sitte på med Pekka Lundefaret, og siden lagde vi jo TV-serie med rally på VGTV, så rally - helt klart.

7. Du har gått fra å være hip hoper med frynsete image til å bli en folkekjær artist, hva skjedde?

Den der blir litt vanskelig, jeg synes jo det er utrolig fett å kjøre bil. Men jeg må vel si at sol kanskje er enda fetere, jeg flytter jo til Bali nå i et halvt år, det sier kanskje litt?

Svar: Det var vi vel innpå i starten av intervjuet, men mye dreier seg om «Hver Gang Vi Møtes.» Det blei min mulighet til å bryte meg ut av den båsen alle hadde satt meg i. Jeg hadde jo et ganske rocka image med fokus på fyll og dop og sånn, og jeg var jo ikke helt over det da vi begynte å spille inn «Hver Gang Vi Møtes.» Men det blei starten på en reise der jeg har kommet ut på andre siden som et litt sunnere menneske. Det er liksom litt begrensa hvor kult det er å strekke strikken for langt når man har et barn å passe på.

8.Du har vært kjent lenge, men nå har du blitt superkjendis i Norge, hvordan takler du det? Svar: Jeg synes det går ganske bra jeg ass. Det er jo klart at jeg får ikke gått så langt lenger uten at det er folk som kommer bort og skal ha autograf, ta bilde og sånn, men folk er stort sett hyggelige. Og jeg er ganske ydmyk ovenfor den oppturen jeg har hatt, så skal ikke akkurat klage, for det er detta jeg har jobba for. Men jeg skal være i Bali i vinter, og der er det absolutt ingen som aner hvem jeg er, og det er jo litt digg det og.

9. Hva med sønnen din Leonel, kommer han til å følge i pappas fotspor? Svar: Får nesten ikke håpe det. Han er bekymringsverdig mye opptatt av musikk, og det å bli musiker er jo ikke akkurat den letteste veien å gå. Men han er ganske langt framme når det gjelder tall, så jeg får håpe han blir revisor eller no, he he.

3. Bensin eller diesel? Jeg digger bånndraget i en stor dieselmotor, men en bensinmotor er mer musikalsk fengende.

4 Solkrem eller motorolje?

5. Champagne eller øl? Nå har jeg roet ned drikkinga for en stund, men hvis alkoholfritt teller så er det øl. Jeg har en alkoholfri weissbeir på raideren min som jeg veit konsertarrangørene stresser litt med å få tak i, he he.

6. Hamburgar eller indrefilet? Jeg er sykt glad i mat på generell basis, og alt til sitt bruk. Men det er vel strengt tatt min dragning til søtsaker og desserter som er mitt varemerke.

7. GTA eller Gran Turismo? Jeg synes det er kult med bilspill, men GTA er nok mer min stil. Spilte GTA V med en gang det blei sluppet, og kom meg jo ikke ut døra før jeg var ferdig.

8. The Fast and The Furious eller Flåklypa Grand Prix? Det må bli Flåklypa, det finnes ikke fetere bilfilm.

9. Ferrari eller Lamborghini? Den var vanskelig, og det spørs på budsjettet. Måtte nok konferert med kompis Pekka om akkurat det valget der gitt.

10. Messi eller Ronaldo? Messi, uten tvil. Jeg er blodfan av Barcelona

31


Prisliste 2014 Nr

Felgmodell

1

Nitro Flame M.Slv

19x8,5 19x9,5

Veil. Pris eks. MVA 3436,3436,-

2

Nitro Xero

17x7,5 18x8 19x8

1896,2196,2796,-

3

Nitro Extreme

19x8,5

2296,-

3

Nitro Extreme Evo

20x8,5 20x10,5

10836,11436,-

4

Nitro Sprint

17x7,5 18x8 19x8,5 20x8,5

1896,2196,2696,2996,-

5

Nitro Mystic

17x8 18x8 18x9 19x8 19x9,5

1636,1936,1936,2396,2396,-

17x7,5 18x8 18x9 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9,5

1796,1996,1996,2596,2596,2996,2996,-

16x7,5 17x8 18x8 18x8,5 19x8,5 20x8,5

1576,1796,2096,2096,2396,2596,-

6

7

Dim.

Nitro Max

Nitro Octane

8

Advanti Vertex M.Blk

19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x10

3596,3596,3996,3996,-

9

Advanti Forza

18x8 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9 20x10

2096,2696,2696,3096,3096,3096,-

15x6 16x7 17x7,5 18x8 19x8 19x8,5 20x8,5 20x9,5

1296,1496,1696,1896,2396,2396,2756,2756,-

10

32

OBS! Det er egne salgsbetingelser p책 v책rt Breyton Felgprogram!

Advanti Raptor

11

Advanti Vulkan

18x8 19x8 19x9,5 20x8,5 20x10

1996,2396,2396,2696,2696,-

12

Advanti Denaro

17x7 18x8 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9,5

1696,1996,2496,2496,2496,2496,-

Nr

Felgmodell

13

Breyton GTS Slv

18x7,5 18x8,5 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x10

Veil. Pris eks. MVA 3356,3456,4156,4276,4688,5024,-

14

Breyton LS Blk

18x7,5 18x8,5 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9,5 20x10 21x9 21x10 21x11,5 22x9 22x10 22x11,5

3316,3496,4096,4212,4556,4784,4976,5804,6124,6316,5996,6248,6504,-

15

Breyton GTP Slv

19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x10 21x9 21x10,5

4744,4936,5280,5712,6888,6976,-

16

Breyton Spirit R M.Gun

19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9,5 20x10 21x9 21x10

4088,4212,4716,4976,5036,5936,6184,-

17

Breyton BE GTS-AV M.Gun

17x8 18x8 19x8,5 19x9,5 20x8,5 20x9 20x10

2936,3124,3444,3696,3892,4208,4528,-

18

BM Capri

16x7 17x7 17x8 18x8

1496,1696,1696,1996,-

19

BM Tornado

16x7 17x7 17x8 18x8

1396,1596,1596,1896,-

20

BM Shadow

16x7 17x7 17x8 18x8

1496,1696,1696,1996,-

21

BM Hawk

15x4 15x5 15x6,5 16x7 17x8 18x8

1296,1296,1296,1576,1796,2096,-

22

BM Bari

15x6 16x6,5 16x7 17x7,5 17x8 18x8

1296,1576,1576,1796,1796,2096,-

Du finner bilder og spesifikasjoner p책 www.martinsfelger.no

Dim.


Nr

Felgmodell

23

TD Silverstone

20x9 20x10,5

Veil. Pris eks. MVA 3920,4360,-

24

INC Crystal

17x7,5 18x7,5 20x8,5

1596,1696,2296,-

25

SvF Arctis

14x5,5 15x6 16x6,5 17x7,5

1096,1096,1296,1556,-

26

Image Torino

14x5,5 15x6 16x6,5 16x7 17x7 17x8

1196,1296,1576,1576,1796,1796,-

Dim.

Nr

Felgmodell

39

Advanti Raid

15x6,5 16x6,5 16x7 16x8 17x7,5

Veil. Pris eks. MVA 1536,1736,1736,1736,2036,-

40

Advanti Peak

15x6,5 16x7 16x8 17x7,5

1536,1796,1796,2036,-

41

BM Amiata

17x7,5 17x8 18x8 19x8,5 20x8,5

2096,2096,2396,2696,3096,-

42

TD Balmoral

18x8 20x9 22x10

3256,4256,4756,-

Dim.

26

Image Torino HL

14x5,5

1296,-

27

Image Twist

15x6,5 16x7 17x7,5

1096,1296,1556,-

43

Ballistic Anvil

17x9 18x9 20x9

2596,2696,2956,-

28

Image Wind

15x6,5 16x7 17x7,5

1096,1296,1556,-

44

Ballistic Morax

17x9 18x9 20x9

2416,2544,2716,-

29

CSP 6

16x7 17x7,5

1296,1556,-

45

INC Northstar

30

CSP 7

16x7 16x7,5 17x8 18x8

1576,1576,1796,2096,-

16x8 18x9 20x9 22x9,5

2096,2496,2656,3156,-

46

INC Hunter

15x6 16x6,5 17x7

1396,1496,1696,-

14x5,5 15x5,5 15x6 16x6,5 17x7

1096,1096,1096,1296,1556,-

46

INC Hunter HL

16x6,5 17x7

2316,2536,-

47

INC Hunter II

15x6 16x6,5 17x7 18x7,5

1536,1696,2036,2796,-

47

INC Hunter II HL

16x6,5 17x7 18x7,5

2496,2796,3296,-

48

INC Safari

15x7 16x7 16x8 17x7,5 18x8

1356,1556,1556,1896,2196,-

49

CSP Work

15x6 16x6,5 16x7 17x8

1496,1896,1896,2596,-

50

CSP Trailer

13x5 15x6

1056,1296,-

51

Image Davos

13x5

1096,-

52

Image Norway

15x6 15x6,5 16x7 17x7 17x8

1096,1096,1296,1556,1556,-

31

CSP 8

32

CSP 9

16x7 17x7,5 18x8

1296,1556,1796,-

33

CSP 10

16x7 17x7,5 17x8 18x8

1296,1556,1556,1796,-

34

Advanti Siren

19x8 20x8,5

2696,2996,-

35

Advanti Nova

16x7 17x8 18x8 20x8,5

2136,2396,2736,3476,-

16x7 17x8 18x8 20x8,5

1876,2136,2476,3136,-

20x8,5 20x9,5 22x8,5 22x10

2996,2996,4156,4156,-

20x8,5 20x9,5 22x8,5 22x10

2996,2996,4156,4156,-

36

37

38

Advanti Pulsar

Advanti Trophy

Advanti Viper

Du finner bilder og spesifikasjoner p책 www.martinsfelger.no

33


1. Nitro Flame M.Slv

4. Nitro Sprint

2. Nitro Xero

5. Nitro Mystic

6. Nitro Max

34

3. Nitro Extreme

Bakfelg

Bakfelg

7. Nitro Octane

8. Advanti Vertex M.Blk

9. Advanti Forza

Bakfelg

10. Advanti Raptor

11. Advanti Vulkan

Bakfelg


12. Advanti Denaro

Bakfelg

14. Breyton LS Blk

13. Breyton GTS Slv

15. Breyton GTP Slv

16. Breyton Spirit R M.Gun

17. Breyton BE GTS-AV M.Gun

18. BM Capri

19. BM Tornado

20. BM Shadow

21. BM Hawk

22. BM Bari

23. TD Silverstone

Bakfelg


24. INC Crystal

25. Image Arctis

26. Image Torino

27. Image Twist

28. Image Wind

29. CSP 6

30. CSP 7

31. CSP 8

32. CSP 9

33. CSP 10

35. Advanti Nova

34. Advanti Siren

36. Advanti Pulsar

37. Advanti Trophy


38. Advanti Viper

39. Advanti Raid

41. BM Amiata

43. Ballistic Anvil

42. TD Balmoral

44. Ballistic Morax

46. INC Hunter

48. INC Safari

40. Advanti Peak

45. INC Northstar

47. INC Hunter II

49. CSP Work

52. Image Norway


Tillbud Felg

Dim.

Pris

Dekk

Dim.

Pris

Pakkepris inkl. dekk alt. 1 Pakkepris inkl. dekk alt. 2 Se hvordan våre felger ser ut på Din bil i vår unike Felg-på-Bil. Du kan laste inn bilder av Din egen bil. Alltid oppdatert med det siste, og du kan søke på Registreringsnummer.

www.martinsfelger.no


CSP 6

CSP 7

CSP 8

CSP 9

SølV MeTAllIC DIMeNSjoN: 16”-17”

SølV MeTAllIC DIMeNSjoN: 14”-15”-16”-17”

C.S.P – Compatible Spare Part Felger med originalspesifikasjon. Finnes til de fleste kurrante biler. Kan monteres med originalt tilbehør.

HyPeR SølV DIMeNSjoN: 16”-17”-18”

SølV MeTAllIC TDIMeNSjoN: 16”-17”18”


Eskils Tryckeri AB, Bor책s 2014-01-10

Martins Felger konsumentkatalog 2014  
Martins Felger konsumentkatalog 2014  

Felgsortiment våren 2014

Advertisement