Page 1

www.herockworkwear.com NL


WE ARE THE ONES WHO BUILD YOUR HOUSES AND CITIES. WE CONSTRUCT THE ROADS AND BRIDGES THAT CONNECT THE ENTIRE WORLD. WE KEEP YOU SAFE AND DRY WHEN THE SKIES FALL DOWN. WHEN SOMETHING IS BROKEN, WE ARE THE ONES WHO FIX IT. WE STAND OUR GROUND IN THE FACE OF STORMY WEATHER, DIZZYING HEIGHTS AND ALL THE OTHER DANGERS THAT STAND IN OUR WAY. WE ARE THE ONES WHO MAKE SURE THAT THE WORLD KEEPS ON GOING ROUND AND ROUND. WE ARE HEROES. WE ARE HEROCK . 速

2

www.herockworkwear.com


MISSION STATEMENT HEROCK® PROVIDES THE FASTEST OUT OF STOCK DELIVERY OF PREMIUM WORKWEAR. WHEREVER. WHENEVER.

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. Herock® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- of weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid, en koppelt die twee criteria dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit terwijl je aan de slag bent.

Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld én een constante zoektocht naar verbetering. Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze catalogus krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door de wetenschappers en onderzoekers in onze laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties.

Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking in de praktijk. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een werkuitrusting. Het doel van Herock® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal, en dat doen we met passie én professionaliteit. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen houden we dus ook nauwgezet alle

www.herockworkwear.com

technische en wetenschappelijke innovaties in de gaten, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn indien die goed wordt toegepast. Zo kun je er altijd op rekenen dat Herock® voor jou de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft. Herock® - een onkreukbare outfit voor een heldenklus.

5


WHATEVER I NEED I’LL FIND IT HERE

INHOUD DISCLAIMER Herock® doet aan voort­ durende productont­ wikkeling en behoudt zich het recht om kleding­ stukken in deze catalogus te verbeteren of het assor­ timent te wijzigen. In geval van fundamentele wijzig­ ingen van de USD of transport- en olieprijzen zijn prijswijzigingen moge­ lijk. Herock® reserveert zich voor eventuele druk­ fouten. Herock® Workwear is een geregistreerde merknaam van het Belgische bedrijf VLI-Premium Production Partners, één van de belangrijkste spelers in de sector van werkkleding, bedrijfskleding, promo­ tionele kleding, sport- en vrijetijdskleding.

GEPERSONALISEERDE KLEDING 3 COLLECTIES, ELK OP MAAT SHEROCK® 3-LAGENSYSTEEM ERGONOMIE & DESIGN STORE LOCATOR MILIEU & ETHIEK

06 07 09 11 12 15 16

WORKWEAR

17

BROEKEN VESTEN BODYWARMERS OVERALLS REGENKLEDING FLEECES PULLOVERS SWEATERS HEMDEN POLO’S EN T-SHIRTS

19 23 27 29 31 32 35 36 38 39

WORKGEAR

43

KOUSEN ACCESSOIRES

44 45

FOOTWEAR

49

TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTEN SCHOENEN

51 53 54

PRAKTISCH PASVORM & MATEN MATENTABEL WASINSTRUCTIES STOFFEN EN BEHANDELINGEN VERKLARING ICONEN HEROCK® OUTFITS HEROCK® MARKETING TOOLS HEROCK® SPONSORING OVERZICHT 6

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

62 63 65 66 68 70 72 74 80 7


UW EIGEN LOGO

3 COLLECTIES, ELK OP MAAT UW GARANTIE VAN 2 JAAR Om garantie op de artikelen te waarborgen, dient u uw persoons­ gegevens in te vullen op onze website www.herockworkwear.com • Indien dit product binnen een periode van 2 jaar na aankoop­ datum wordt teruggestuurd naar aanleiding van een fabricage- of materiaalfout, zullen wij zonder voorwaarde en volledig gratis dit product vervangen. • Bovenstaande geldt niet voor schade die is ontstaan als resultaat van ongewone slijtage, scheuren, ongelukken, bewer­ kingen en verkeerd gebruik. • Deze waarborg is van toepassing op de oorspronkelijke aan­schaffer en schaadt uw statutaire rechten niet. • Gelieve dit product, samen met uw aankoopbewijs, terug te brengen naar de winkel waar u het heeft gekocht, in het onwaar­ schijnlijke geval dat er zich een probleem voordoet. • De garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product.

De artikelen in onze collectie kunnen aangepast worden aan de individuele wensen van de eindklant, of het nu gaat om een groot bedrijf met veel werknemers of een eenmanszaak met slechts enkele experts in dienst. Zo kun je een gepersonaliseer­de outfit samenstellen waar het logo van je zaak duidelijk opstaat of een unieke collectie van je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen. Een echte vakman

kan immers trots zijn op zijn werk en mag dat werk dus ook ondertekenen met zijn naam (of de naam van zijn bedrijf). Daarom heeft Herock® er bij het ont­werp­en van zijn kledinglijnen voor gezorgd dat er op elk artikel voldoende ruimte is voor het plaatsen van een extra ontwerp.

8

www.herockworkwear.com

Neem contact op met je Herock ® dealer voor meer details omtrent het personaliseren van onze artikelen en de technieken die hiervoor beschikbaar zijn (bedrukken, borduren, …).

De Herock®-collectie is onder te verdelen in drie ver­schillende lijnen, die elk op hun eigen manier tege­moet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

ESSENTIALS

EXPERTS In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.

Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doehet-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het Herock® logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

ADDITIONALS Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser zal tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp.

www.herockworkwear.com

9


De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij. In de 21e eeuw is er niets dat een vrouw nog tegenhoudt om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen. De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock速 nu ook de Sherock速-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in onze andere lijnen, alleen zijn alle kledingstukken optimaal aangepast naar een vrouwelijke pasvorm. Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook rekenen op een zo groot mogelijk comfort en een werkoutfit op maat.


3-LAGENSYSTEEM Een optimale bescherming tegen variërende weersomstandigheden creëer je door het combineren van verschillende stoffen en kledingstukken. Die moeten dan uiteraard wel op de juiste manier met elkaar gecombineerd worden, en niet zomaar willekeurig over elkaar heen gegooid worden. Het heeft immers geen zin om je extra warm te kleden als je na twee uur kletsnat bent van het zweten. De juiste combinatie van stoffen zorgt ervoor dat je kunt blijven werken zonder last te krijgen van het weer of je eigen lichaamswarmte en transpiratie. Een goede toepassing van dit 3-lagensysteem is een garantie voor een optimale prestatie en laat je als professional toe om zo vrij en comfortabel mogelijk te werken.

12

22MTS0902 LOTIS ROLNEK T-SHIRT LANGE MOUWEN (PAGINA 39) 

23MJC0903 ZEUS FLEECE VEST (PAGINA 34) 

23MJC1302 CUMAL VEST (PAGINA 25) 

BASISLAAG De onderste laag van je kleding moet ervoor zorgen dat je lichaams-warmte en transpiratievocht zo snel mogelijk hun weg naar buiten vinden. Zorg er dus voor dat je op je lichaam een vochtregulerende stof draagt die je huid droog houdt. Een natte onderlaag zorgt immers voor een aanzienlijke afkoeling, iets dat gemakkelijk vermeden kan worden door het dragen van bijvoorbeeld polyester of een dunne soort wol. Dit zorgt ervoor dat je eigen transpiratievocht en lichaamswarmte wordt afgevoerd zonder dat je hier zelf nat van wordt. Het dragen van de juiste basislaag vermijdt dat je te snel afkoelt wanneer je even het werk neerlegt.

MIDDENLAAG Deze laag houdt je tegelijkertijd droog en warm door je transpiratievocht uit de basislaag door te geven naar de buitenlaag, én door de koude van buiten ook effectief buiten te houden. De beste stof hiervoor is bijvoorbeeld fleece, een erg sterke stof die vocht doorlaat en tegelijkertijd je lichaam isoleert tegen koude buiten­ temperaturen.

TOPLAAG De belangrijkste functie van de toplaag is het beschermen van zijn drager tegen de omstandigheden buiten. Sneeuw, regen of hagel, je toplaag moet het allemaal buiten houden én tegelijkertijd je eigen lichaamswarmte en transpiratievocht doorgeven naar buiten. De ideale stof voor een buitenlaag maakt je kleding water- en winddicht en is tegelijkertijd dampdoorlatend.

www.herockworkwear.com

13


ERGONOMIE

DESIGN

A HERO NEEDS AN OUTFIT THAT FITS WITHOUT SEAMS

De collectie van Herock® wordt door een creatief, ervaren Belgisch team ontworpen. Ze volgen elke stap van het productieproces nauw op de voet op. Vanaf het ontwerp op papier tot een eindproduct in zijn verpakking. Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring én een constante zoektocht naar verbetering.

Onze kledingstukken worden stuk voor stuk gemaakt uit de sterkste materialen die weer­ stand kunnen bieden aan de zwaarste omstan­digheden. Maar daarbovenop worden ze ook getest op hun draagbaar­ heid, comfort en de bescherming die ze hun drager bieden. De drukpunten die we hieronder beschreven, worden dus aan uitvoerige tests onder­worpen door de onderzoekers in onze laboratoria, tot een kledingstuk optimaal beantwoordt aan alle vereisten.

De collectie is opgebouwd uit 6 basiskleuren (zwart, grijs, blauw, bruin, groen en wit), waaraan we nog enkele modekleuren toegevoegd hebben om het geheel te verfraaien. Daardoor kan een heel team, zowel mannen als vrouwen, gekleed worden in dezelfde uniforme outfit. Dit zet het imago van ieders bedrijf extra in de kijker.

De collecties van Herock® zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke kwetsuren. Een goede bescherming tegen de buitenwereld hebben we eerder al uitgelegd in het 3-lagensysteem, maar uiteraard is het ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen

de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten legt. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers flink gaan doorwegen op je lichamelijk gestel. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen van onze kleding voor dat de cruciale punten in een broek of vest extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te

14

www.herockworkwear.com

halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken om gebruik te maken van je uitrusting.

Voor elke job is een passende kleur en daarenboven zijn de producten beschikbaar tot 14 verschillende maten. Elk product wordt aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Daarom werken wij met hoogwaardige kwaliteitslabels en merken zoals Cordura®, YKK®, Wasa®, Coolpass, Pro-reforce, Coolmax, Flex 2000 en Flexfit®.

www.herockworkwear.com

15


40˚W

30˚W

70˚N

20˚W

10˚W

10˚E

20˚E

30˚E

40˚E

50˚E

70˚N

60˚E

STORE LOCATOR

70˚E

40˚W

70˚E

60˚N

60˚N

13

30˚W

60˚E

ZOEKT U HEROCK® BIJ JOU IN DE BUURT?

50˚N

12

20˚W

Gebruik onze Store Locator! Op de Herock® website www.herockworkwear.com kun u een locale dealer vinden door op ‘FIND HEROCK®’ te klikken in het keuzemenu. Daar kan u land en postcode ingeven en verschijnt de lijst van dealers bij jou in de buurt.

50˚N 50˚E

2 4

1 3

5

15

10

11

14

7

40˚N

40˚N

9

8 6

 Herock® store shop-in-shop concept

30˚N

30˚N

10˚W

40˚E

16

ER ZIJN 3 VERSCHILLENDE TYPES VAN DEALERS:

17 0˚

10˚E

20˚E

30˚E

HEROCK® is aanwezig in de volgende landen:

HEROCK® INTERNATIONAL NA DE LANCERING IN 2009 IS HEROCK VANDAAG REEDS AANWEZIG IN MEER DAN 15 LANDEN, DIT MAAKT ONS HET SNELST GROEIENDE WERKKLEDINGMERK IK EUROPA! BIJNA ELKE DAG KOMT ER WEL ERGENS EEN NIEUW VERDEELPUNT BIJ! ®

16

www.herockworkwear.com

01. België 02. Nederland 03. Luxemburg 04. Duitsland 05. Frankrijk 06. Spanje 07. Andorra 08. Portugal 09. Italië 10. Oostenrijk

HEROCK® HEADQUARTERS ZWAARVELD 48 - 9220 HAMME BELGIË

11. Zwitserland 12. Verenigd Koninkrijk 13. Finland 14. Slovenië 15. Tsjechië 16. Guadeloupe 17. Curaçao

HEROCK® STORE

HEROCK® DEALER

HEROCK® WEBSHOP

Een Herock® store is een shop-inshop concept waar u de Herock® collectie kan bezichtigen, kopen of bestellen. Deze shops hebben minstens een 6 meter concept met de Herock® werkkleding.

Een Herock® dealer is een doorverkoper waar u de Herock® collectie kan bestellen of iemand kan contacteren voor een presentatie in uw bedrijf. De Herock® dealer heeft niet altijd voorraad en werkt merendeels op afspraak, contacteer dus even voor u langs gaat!

Een Herock® webshop is een platform waar u de Herock® collectie online kan bestellen.

www.herockworkwear.com

17


MILIEU & ETHIEK

WORKWEAR REAL HEROES HAVE A HEART FOR NATURE

ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken.

Herock® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een goede prijs zonder zich daarbij in te Een hart voor het milieu en andere ® laten met zaken als kinderarbeid of mensen is voor Herock geen toe­ gevoegde waarde, maar een norm en mensonwaardige omstandigheden. Herock® kijkt daarom bijzonder streng een standaardvereiste waaraan elk van onze producten moet beantwoor­ toe op de productieprocessen, en den. Daarom zorgen wij er steeds voor onze quality control teams bezoeken dat onze productieprocessen zo elk van onze fabrieken individueel om schoon en ethisch mogelijk gebeuren. de voortgang van deze processen te Dit doen we door een bewuste keuze controleren. Al onze producten te maken als het aankomt op zaken worden volgens de Europese als leveranciers, grondstoffen en de richtlijnen gefabriceerd.

18

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

19


DAGAN

WORKWEAR - BROEKEN ESSENTIALS

23MTR1101

TYRUS BERMUDA 21MBM0901

VASTE SPIJKERZAKKEN EXTRA STERKE YKK® RITSSLUITINGEN

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 58 - 60 - 62 - 64

STEVIGE WASA® KNOOP

WORKWEAR

WATERAFSTOTEND

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bermuda 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Verstelbare taille

CORDURA® VERSTEVIGING

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

EXPERTS PALLAS BERMUDA 23MBM1101

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

CREASE PROOF

EXTENDIBLE HEM

COOLPASS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bermuda met vaste spijkerzakken Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring 1 horizontale afneembare Velcro®taillelus 1 verticale afneembare Velcro®taillelus 2 zijzakken 1 GSM-zakje 2 dijbeenzakken met 1 beenzak en 3 penhouders 1 meterzak 1 hamerlus 2 achterzakken Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 260g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

KNEE PROTECTION

MOBILE POCKET

ADJUSTA BLE CUFFS

ZWART

20

www.herockworkwear.com

BEIGE

KONINGSBLAUW

GRIJS

MARINE

WIT

www.herockworkwear.com

21


WORKWEAR - BROEKEN

WORKWEAR - BROEKEN ESSENTIALS

THOR BROEK 21MTR0901

ADDITIONALS

ATHENA BROEK DAMES 21FTR0901

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbroek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 56 - 58 - 60 - 62 - 64

Maten:

34 - 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48

ADDITIONALS

MARS BROEK 22MTR0901

PLUTO JEANSBROEK 22MTR0902

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 1 GSM-zakje 2 pennenzakjes 2 achterzakken Kniezakken Uitneembare zoom Samenstelling:

Maten:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D waterafstotende Pro-Reforce coating

Eigenschappen: 5-multi-pocket jeansbroek 2 zijzakken 1 ticketzakje 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom Samenstelling:

100% jeans katoen 500g/m²

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

NEW COLOUR ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

ZWART

WIT

GRIJS/ZWART

MARINE

ZWART

THOR BROEK SHORTLEG 21MTR1301 Maten: SL40 - SL52

GRIJS/ZWART

MARS BROEK SHORTLEG 22MTR1301 ZWART

Maten: SL40 - SL52

MARINE

ESSENTIALS Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen met keperbinding 300g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 56 - 58 - 60 - 62 - 64

ZWART

MARINE/ ZWART

EXPERTS ODIN BROEK 21MTR0902

KRONOS JEANSBROEK 23MTR0902

Eigenschappen: Multi-pocket jeansbroek 2 zijzakken 1 ticketzakje 1 meterzak 1 GSM-zakje 2 achterzakken Kniezakken Verstelbare taille Uitneembare zoom Samenstelling:

100% jeans katoen 450g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

DONKERBLAUW JEANS

ZWART

22

JEANS BLAUW

MARINE/ ZWART

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

23

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS


WORKWEAR - BROEKEN

WORKWEAR - VESTEN FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

EXPERTS

DAGAN BROEK 23MTR1101

ESSENTIALS HERCULES BROEK 23MTR0901

NEW & IMPROVED

CREASE PROOF

ESSENTIALS

ATON VEST 21MJC0901

TYPHON VEST 21MJC0902

• RITSSLUITING • KNOP • BINNENKANT IN GERUWDE STOF

EXTENDIBLE HEM

WORKWEAR

WORKWEAR

EXPERTS

COOLPASS

KNEE PROTECTION

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek met vaste spijkerzakken, verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring 1 horizontale afneembare Velcro® taillelus 1 verticale afneembare Velcro® taillelus 2 zijzakken, 1 GSM-zakje, 2 dijbeenzakken met 1 beenzak, 1 meterzak, 1 pennenzakje Kniezakken 1 Meshouder, 1 hamerlus 2 achterzakken Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 260g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

ZWART

BEIGE

KONINGSBLAUW

GRIJS

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek met afritsbare spijkerzakken Geborstelde stof ADJUSTA BLE Verstelbare taille MOBILE CUFFS POCKET 1 taillelus met sleutelring 2 zijzakken 1 GSM-zakje 2 dijbeenzakken met 4 beenzakken 1 meterzak 1 penhouder Kniezakken 2 lussen 1 hamerlus 2 achterzakken met reflecterende piping Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest 2 borstzakken met klein zakje en 3 pennenzakjes 1 GSM-zakje 2 zijzakken 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 binnenzak Verstelbare manchetten en taille Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest met fleece kraag 1 Napoleonzak 2 borstzakken met klein zakje en 3 pennenzakjes 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Elastische manchetten en onderkant Printerrits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

DAGAN BROEK SHORTLEG 23MTR1301 Maten: SL40 - SL52

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

ZWART

GRIJS

ZWART

BRUIN/ ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT CREASE PROOF

ESSENTIALS

EXPERTS APOLLO BROEK 23MTR1302

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring 1 horizontale afneembare Velcro® taillelus 1 verticale afneembare Velcro® taillelus 2 zijzakken, 1 GSM-zakje 1 dijbeenzak met penhouder 1 meterzak met 3 beenzakken 1 penhouder, kniezakken 1 hamerlus, 2 achterzakken Uitneembare zoom

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, water- en winddichte parka Ademend 2000 mvp, waterdicht 2000 mm Getapete naden, verbergbare kap Reflecterend getapet detail op kraagkap Verwijderbare kaarthouder 1 borstzak met klein zakje, 1 Napoleonzak 2 steekzakken met zijopeningen, 1 mouwzak Verstelbare manchetten met reflecterende tape Elastische binnenmanchetten, elastisch trekkoord onderaan 1 binnenzakje voor GSM, 1 binnenzak voor documenten Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Materiaal: 65%polyester – 35% katoen canvas 260g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100%polyamide Cordura®

Samenstelling:

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Voering: 100% polyestervulling Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

24

GRIJS

MARINE

www.herockworkwear.com

ZWART

SATURNUS PARKA 21MPK0901

EXTENDIBLE HEM

COOLPASS

KNEE PROTECTION

MOBILE POCKET

MARINE

www.herockworkwear.com

ADJUSTA BLE CUFFS

25


WORKWEAR - VESTEN

WORKWEAR - VESTEN

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

EXPERTS

BALDER VEST 22MJC1101

EXPERTS

POSEIDON SOFTSHELL VEST 23MJC0902

PERSEUS VEST 23MJC0901

EXTENDIBLE HEM

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, water- en winddichte vest met uitneembare mouwen Ademend 2000mvp Waterdicht 2000mm Getapete naden Kraag met fleece 1 borstzak 1 borstzak met zijzakje, klein zakje en 2 pennenzakjes 1 Napoleonzak 2 steekzakken met zijopeningen 1 mouwzak met 2 pennenzakjes Elastische manchetten en onderkant 1 binnenzakje voor GSM Printerrits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Voering: 100% polyestervulling Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

KNEE PROTECTION

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, waterafstotende en winddichte softshell vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Uitneembare kap 1 borstzak 2 zijzakken 1 mouwzak Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

Gebonden materiaal 290g/m² Buitenkant: 96% polyester - 4% Spandex Binnenkant: 100% polyester micro-fleece

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Multi-pocket ademende en waterdichte vest met uitneembare ademende en winddichte bodywarmer Buitenkant vest: Ademend 3000 mvp, ADJUSTA BLE MOBILE CUFFS waterdicht 8000 mm POCKET Getapete naden Versterkingen op schouders en armen met reflecterende piping 4 borstzakken, 2 zijzakken 1 taillelus met sleutelring, 2 binnenzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Uitneembare winddichte bodywarmer: Ademend 2000 mvp 1 borstzak, 2 zijzakken Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura® Uitneembare voering: 100% Acti-fleece polyester Binnenkant: 100% polyester Maten:

ZWART

COOLPASS

GRIJS

ZWART

GRIJS

MARINE

ORANJE

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN/ ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

EXPERTS ANZAR VEST 23MJC1101

EXPERTS CUMAL VEST 23MJC1302

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest 1 borstzak 1 GSM-zakje 2 zijzakken 2 lussen Verstelbare manchetten Verwijderbaar ritslipje 1 binnenborstzak 2 binnenzijzakken Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 260g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura® Maten:

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

26

BEIGE

KONINGSBLAUW

GRIJS

MARINE

Eigenschappen: Technisch gelamineerde ademende, wind- en waterdichte jas. Buitenkant vest: Ademend 5000 mvp, Waterdicht 8000 mm, getapete naden Regelbare en afneembare kap Extra verstevigd met sterke scheurvrije stof op de schouders, 3M® reflecterende details, waterdichte YKK® ritssluitingen, ventilatie van de onderarm met waterdichte rits­sluitingen, 1 borstzak, 1 mouwzak, 2 zijzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling: Buitenkant: 100% gelaagde polyesterstof met laminaat Verstevigingsmateriaal: 100% scheurvrije polyamide

EXTENDIBLE HEM

ZWART

CREASE PROOF

WIT

KNEE PROTECTION

www.herockworkwear.com MOBILE POCKET

ZWART

ADJUSTA BLE CUFFS

S - M - L - XL - XXL - XXXL

COOLPASS

GRIJS/ZWART

www.herockworkwear.com

27

WORKWEAR

WORKWEAR

ADDITIONALS

CREASE PROOF


CUMAL

WORKWEAR - BODYWARMERS ESSENTIALS

23MJC1302

VENTILATIE VAN DE ONDERARM 3M® REFLECTERENDE DETAILS WATERDICHTE YKK ® RITSSLUITINGEN

Samenstelling:

Buitenkant: 100% polyester pongézijde met coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GETAPETE NADEN EXTRA VERSTEVIGD MET STERKE SCHEURVRIJE STOF OP DE SCHOUDERS

ZWART

GROEN

MARINE

ESSENTIALS

ESSENTIALS

DONAR BODYWARMER 21MBW0902

DIANA BODYWARMER DAMES 21FBW0901

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer met fleece kraag 2 borstzakken met klein zakje 3 pennenzakjes 1 Napoleonzak 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbodywarmer met fleece kraag 2 borstzakken met klein zakje 2 pennenzakjes 1 Napoleonzak 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ZWART

GRIJS/ZWART

www.herockworkwear.com

MARINE

29

WORKWEAR

TECHNISCH GELAMINEERDE ADEMENDE, WIND- EN WATERDICHTE JAS

NEPTUNE BODYWARMER 21MBW0901

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Elastiek rond armgat 1 GSM-zakje 1 pennenzakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printerrits Verwijderbaar ritslipje


WORKWEAR - BODYWARMERS

WORKWEAR - OVERALLS ESSENTIALS Eigenschappen: Overall met kap Ritssluiting vooraan Elastische manchetten en onderkant Samenstelling:

100% polypropyleen 30g/m²

Maten:

M - L - XL - XXL

WORKWEAR

WORKWEAR

BELUS WEGWERPOVERALL 21MCO0903

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

CREASE PROOF

EXPERTS THESEUS BODYWARMER 23MBW0902

POLLUX TOOLVEST 23MBW0901

EXTENDIBLE HEM

FAUNUS BRETELBROEK 21MCO0901-P

URANUS OVERALL 21MCO0902-P

COOLPASS

ADJUSTA BLE CUFFS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Versterkingen op de schouders met reflecterende piping 2 borstzakken met 1 klein zakje 1 pennenzakje 1 kaarthouder 3 lussen 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printerrits Samenstelling:

Maten:

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Binnenkant: 100% polyester Boa fleece

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende toolvest 2 borstzakken met 4 kleine zakjes Verstelbare sluiting Grote binnenlussen om extra zakken en accessoires aan vast te maken 1 penhouder 5 pennenzakjes 3 lussen 1 hamerlus 1 sleutelring 2 spijkerzakken Reflecterende piping Samenstelling:

S - M - L - XL - XXL - XXXL Maten:

30

ESSENTIALS

KNEE PROTECTION

MOBILE POCKET

GRIJS/ZWART

ESSENTIALS

EXPERTS

CREASE PROOF

COOLPASS

WIT

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

ZWART

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating 100% polyester mesh Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Eigenschappen: Overall 1 borstzak 1 penlus 2 steekzakopeningen 1 lus achteraan Verstelbare manchetten en onderkant Sluiting met bedekte drukknopen Samenstelling:

80% polyester - 20% katoen - 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE/ ZWART

www.herockworkwear.com

MARINE

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bretelbroek Verstelbare elastische ophouders 2 borstzakken 1 penhouder 1 GSM-zakje 2 zijzakken 1 dijbeenzak 1 meterzak 2 achterzakken 1 hamerlus Verstevigde knieën Uitneembare zoom Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

www.herockworkwear.com

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

31


WORKWEAR - OVERALLS

WORKWEAR - REGENKLEDING ADDITIONALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende overall met 2 ritsen vooraan 1 borstzak met 1 klein zakje 1 Velcro® klep 1 GSM-zakje 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 2 steekzakopeningen 1 dijbeenzak, 1 meterzak Elastische manchetten Verstelbare elastische onderkant Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

EROS OVERALL 21MCO0904-P

TRITON REGENVEST 22MRW0901-P

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenvest Getapete naden Kraag met ingewerkte kap 2 zijzakken Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten Trekkoord onderaan CE EN343:2003 Samenstelling:

Gebonden materiaal Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

ADDITIONALS OCEANUS REGENPARKA 22MRW0903

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenparka Getapete naden Uitneembare kap 2 borstzakken 2 zijzakken 1 binnenzak Elastische binnenmanchetten Trekkoord onderaan CE EN343:2003 Samenstelling:

Gebonden materiaal Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester - 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

ADDITIONALS PONTUS REGENBROEK 22MRW0902-P

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenbroek Getapete naden 2 zijzakken Elastische taille Verstelbare onderkant met zipper CE EN343:2003 Samenstelling:

Gebonden materiaal Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

32

www.herockworkwear.com

OLIJFGROEN

www.herockworkwear.com

33

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS


WORKWEAR - FLEECE

WORKWEAR - FLEECE ESSENTIALS

ANTALIS FLEECE SWEATER 21MSW0902

AURORA FLEECE SWEATER DAMES 21FSW0902

Eigenschappen: Fleece sweater met korte rits Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Fleece damessweater met korte rits Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

BRUIN

ESSENTIALS

GROEN

GRIJS

MARINE

DEVA FLEECE VEST DAMES 21FJC0901

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

34

HERA FLEECE VEST DAMES 22FJC0901

ROOD

Eigenschappen: Fleece damesvest met lange rits 2 zijzakken Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

GROEN

ADDITIONALS

MERCURY FLEECE VEST 22MJC0901

Eigenschappen: Fleece vest met lange rits 2 zijzakken Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

BRUIN

ADDITIONALS

ESSENTIALS

DARIUS FLEECE VEST 21MJC0903

ZWART

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

www.herockworkwear.com

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak 2 zijzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece damesvest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak 2 zijzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

MARINE

TAUPE

ZWART

MARINE

www.herockworkwear.com

TAUPE

35


WORKWEAR - FLEECE

WORKWEAR - PULLOVERS ESSENTIALS

WORKWEAR

Samenstelling:

100% acryl Verstevigingsmateriaal: 100% katoen met keperbinding

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

EXPERTS

INDRA FLEECE VEST DAMES 23FJC0901

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op de schouders 2 borstzakken 2 zijzakken 1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece damesvest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders 2 borstzakken 2 zijzakken 1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 65% polyester 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende oppervlakte

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal : 65% polyester 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende oppervlakte

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

36

BRUIN

GRIJS/ZWART

MARINE

ZWART

www.herockworkwear.com

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT/ZWART

ADDITIONALS

EXPERTS

ZEUS FLEECE VEST 23MJC0903

ZWART

BRUIN

WODAN PULLOVER 21MPU0901

NJORD PULLOVER 22MPU0901

Eigenschappen: Ribbelpullover met korte rits Samenstelling:

30% wol - 70% acryl

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

WIT

www.herockworkwear.com

37

WORKWEAR

Eigenschappen: Ribbelpullover met ronde hals Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak met 3 pennenzakjes


WORKWEAR - SWEATERS

WORKWEAR - SWEATERS ADDITIONALS

ESSENTIALS

VIDAR SWEATER 21MSW1401

HEMERA SWEATER DAMES 21FSW0901

JUNO SWEATER MET KAP 22MSW1301

Eigenschappen: Sweater met kap en lange rits Versterkingen op de schouders en ellebogen 2 zijzakken Ribmanchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

70% katoen - 30% polyester 330g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

Eigenschappen: Sweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant Samenstelling:

80% katoen - 20% polyester 280g/m²

Eigenschappen: Damessweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Samenstelling:

80% katoen - 20% polyester voorgekrompen Jersey 300g/m²

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

HEATHER GRIJS

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS

MARINE

EXPERTS

EXPERTS

ENKI SWEATER MET KAP 23MSW1202

ODYSSEUS SWEATER MET KAP 23MSW0901

REF. VIGO

ZWART

GRIJS

MARINE

ROOD

BRUIN

GROEN

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

Eigenschappen: Sweater met kap met Herock® print Ribmanchetten en -onderkant 1 kangoeroe zak

ADDITIONALS Eigenschappen: Sweater met versterking op schouders en ellebogen Ribkraag en -manchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

70% katoen - 30% polyester 330g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ARTEMIS SWEATER 22MSW1302

Samenstelling:

80% katoen - 20% polyester voorgekrompen Jersey 360g/m²

Eigenschappen: Sweater met Herock® print, kap en lange rits 2 steekzakken 1 verdekte mouwzak Ribmanchetten en -onderkant

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Samenstelling:

Gebonden materiaal 600g/m² Buitenkant: 65% katoen - 35% polyester Binnenkant: 100% Teddy Sherpa polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

Ook verkrijgbaar zonder Herock® print

ADDITIONALS HESUS SWEATER MET KAP 22MSW1401

ZWART

38

HEATHER GRIJS

ZWART

MARINE

www.herockworkwear.com

MARINE

ZWART

www.herockworkwear.com

BRUIN

GRIJS

MARINE

39


WORKWEAR - HEMDEN

WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS ESSENTIALS

ADDITIONALS

NEMON HEMD LANGE MOUWEN 21MSH1201

HERMES OVERVEST 22MSH0901

NOET T-SHIRT LANGE MOUWEN 21MTS1201

Eigenschappen: T-shirt met lange mouwen Ribkraag 1 lus achteraan Samenstelling:

100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

Eigenschappen: Hemd met lange mouwen Button down Oprolbare mouwen 2 borstzakken 1 pennenzakje Verstelbare manchetten 1 lus achteraan

Eigenschappen: Geruite overvest met lange mouwen en ritssluiting 2 borstzakken 2 zijzakken Verstelbare manchetten Zijsplitten

Samenstelling:

100% katoen twill voorgekrompen 120g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

Samenstelling:

Buitenkant: 100% Acti-fleece polyester 185g/m² Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART/GRIJS GERUIT

GRIJS

GRIJS

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS

MARINE

ADDITIONALS LOTIS ROLNEK T-SHIRT LANGE MOUWEN 22MTS0902

BRUIN/ORANJE GERUIT

Eigenschappen: Rolnek T-shirt met lange mouwen

EXPERTS Eigenschappen: Geruite overvest met lange mouwen en ritssluiting Versterkingen op schouders en armen 2 borstzakken 2 zijzakken Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Maten:

Buitenkant: 100% acryl 190g/m² Binnenkant body: 100% polyester Teddy Sherpa 400g/m² Binnenkant mouw: 100% polyester Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

95% katoen - 5% Elasthaan™ 200g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

NEW COLOUR

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART/GRIJS/ MARINE/ECRU ORANJE GERUIT GERUIT

40

HELIOS OVERVEST 23MSH0902

Samenstelling:

ZWART

www.herockworkwear.com

GRIJS

www.herockworkwear.com

41


WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS

WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS ADDITIONALS

ESSENTIALS

LEO POLO KORTE MOUWEN 21MPO0901

FREYA POLO KORTE MOUWEN DAMES 21FPO0901

Eigenschappen: T-shirt met korte mouwen met Herock® print Ribkraag 1 lus achteraan Samenstelling:

100% katoen voorgekrompen Jersey 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

Eigenschappen: Polo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Eigenschappen: Damespolo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Samenstelling:

65% polyester - 35% piquékatoen 210g/m²

Samenstelling:

65% polyester - 35% piquékatoen 210g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

ZWART

BRUIN

ESSENTIALS

GROEN

GRIJS

MARINE

EPONA T-SHIRT KORTE MOUWEN DAMES 21FTS0901

Eigenschappen: Dames T-shirt met korte mouwen Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

100% katoen voorgekrompen Jersey 190g/m²

Samenstelling:

100% katoen voorgekrompen Jersey 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

42

GROEN

GRIJS

MARINE

WIT

ROOD

Eigenschappen: T-shirt met korte mouwen Ribkraag 1 lus achteraan

BRUIN

ROOD

ESSENTIALS

ARGO T-SHIRT KORTE MOUWEN 21MTS0901

ZWART

GRIJS

PEGASUS T-SHIRT KORTE MOUWEN 22MTS0901

ROOD

WIT

ZWART

www.herockworkwear.com

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

www.herockworkwear.com

43

WORKWEAR

WORKWEAR

ESSENTIALS


WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS WORKWEAR

EXPERTS DIONYSUS T-SHIRT KORTE MOUWEN 23MTS0901

Eigenschappen: Koele, sneldrogende, kreukvrije T-shirt met korte mouwen Samenstelling:

100% polyester C-dry draad 120g/m² Cool Pass materiaal

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

GRIJS

WORKGEAR

EXPERTS ANUBIS T-SHIRT KORTE MOUWEN 23MTS1101

Eigenschappen: T-shirt met korte mouwen met Herock® print WE WORK HARD Ribkraag en -manchetten 1 lus achteraan Samenstelling:

100% katoen voorgekrompen Jersey 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

44

WIT

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

45


WORKGEAR - KOUSEN

WORKGEAR - ACCESSOIRES ESSENTIALS

ESSENTIALS DONNA KOUSEN SET 3 PAAR 21USK0902

ADDITIONALS

KNIEBESCHERMING - SET VAN 2 21MI0901

NAGELZAK 22MI0901

Eigenschappen: Sokken met Herock速 logo Verpakt per 10 sets

NEW & IMPROVED

Samenstelling:

65% polyester - 7% polyurethaan 1% elasthaan - 27% Jersey katoen

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

ZWART

HEATHER GRIJS

MARINE

ZAK OPENING

ZWART/HEATER GRIJS/MARINE

ESSENTIALS APIS KOUSEN 21USK0901 Eigenschappen: Comfortabele, voorgevormde kniebescherming Verpakt per 10 paar

Samenstelling:

70% wol - 30% polyamide

Maten:

37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

ZWART

GRIJS

MARINE

Samenstelling:

100% ethyleenvinylacetaat

Maten:

ONE

ANTRACIET

OLIJFGROEN

Eigenschappen: Spijkerzak met 2 hanglussen om aan riem vast te maken 5 zakken, 3 lussen Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

ONE

WORKGEAR

WORKGEAR

Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken Verpakt per 10 paar

ZWART

ADDITIONALS BARBADOS THERMO KOUSEN 22USK0901 Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken met extra comfort en een zacht gevoel Verpakt per 10 paar Samenstelling:

40% wol - 60% acryl

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

MARINE

OLIJFGROEN

EXPERTS CARPO KOUSEN 23USK0901 Eigenschappen: Sneldrogende, ademende, antibacteri谷le en antistatische sokken met Herock速 logo Voorgevormde linker- en rechtervoet, transpiratiekanalen Verpakt per 10 paar Samenstelling:

35% katoen - 30% Coolmax速 - 20% polyamide 13% CFAP (Coolmax Fresh FX) - 2% elasthaan

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

ZWART

46

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

47


WORKGEAR - ACCESSOIRES

WORKGEAR - ACCESSOIRES

ESSENTIALS

ESSENTIALS BAKA SJAAL FLEECE 21USC0901

NOTUS RIEM 21BE0901

Eigenschappen: Fleece sjaal Opening om sjaal te knopen Verpakt per 10 stuks

Eigenschappen: Verstelbare riem Gesp met flesopener Verpakt per 10 stuks

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

ONE

Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

NEW & IMPROVED GESP GRIJS

MARINE

WIT

ADDITIONALS ZELUS RIEM 22BE0901

ZWART

MARINE

ESSENTIALS

Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

BRAGUS MUTS FLEECE 21UCA0901

Eigenschappen: Fleece muts Verpakt per 10 stuks

NEW & IMPROVED

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

ONE

WORKGEAR

WORKGEAR

Eigenschappen: Verstelbare riem met Herock® print Gesp met flesopener Verpakt per 10 stuks

GRIJS

GESP ZWART

EXPERTS BOREAS RIEM 23BE0901 Eigenschappen: Verstelbare lederen riem met Herock® gravure Samenstelling:

100% volnerf buffelleder

Maten:

ONE ZWART

GRIJS

MARINE

EXPERTS Eigenschappen: Gebreide muts met Herock® badge BRUIN

Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

CHERPA MUTS 23UCA0902

ESSENTIALS HAPES MITTS 21UGL0901 Eigenschappen: Gebreide handschoenen zonder vingers Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

ZWART

48

www.herockworkwear.com

GRIJS

GRIJS GEMENGD

www.herockworkwear.com

49


WORKGEAR - ACCESSOIRES ESSENTIALS HORUS PET 21UCA0902

Eigenschappen: Pet met 5 panelen en gespsluiting Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% gekamd, zwaar katoen met keperbinding

Maten:

ONE

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

WORKGEAR

EXPERTS

MARINE

WIT

EXPERTS

ADONIS PET 23UCA1201

LARUS PET 23UCA0901

Eigenschappen: Originele Flexfit® pet met Herock® 3D borduring Samenstelling:

55% polyester - 43% katoen - 2% Spandex Flexfit® - achterzijde netstof 100% polyester

Maten:

S/M - L/XL

ZWART

FOOTWEAR

Eigenschappen: Originele Flexfit® pet met Herock® print Samenstelling:

80% polyester - 10% polyamide 10% polyurethaan Flexfit®

Maten:

S/M - L/XL

ZWART

ESSENTIALS LOKI VETERS 21MI0902

Eigenschappen: Schoenveters lengte 130cm Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% polyester

Maten:

ONE

ZWART ORANJE/ZWART

50

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

51


TIPS …

CONSTRUCTOR HIGH COMPO

… OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN

CK06S S3

3D VOERING MET EXTRA VOCHTREGULERENDE EN ANTI BACTERIËLE EIGENSCHAPPEN Neem de tijd om je schoenen te passen. Zorg er bij het passen voor dat je tenen vrij kunnen bewegen zonder dat je voet los in de schoen zit. Hou er ook rekening mee dat je voeten in de loop van de dag wat uitzetten, pas dus best je schoenen in de loop van de namiddag als ze op hun grootst zijn.

PU LOOPZOOL MET DUBBELE DENSITEIT EXTRA BESCHERMINGSRUBBER

Hou goed in gedachten in welke omstandigheden je de schoenen het meeste zal dragen en wat voor werk je vooral zal doen. Niet elke job vereist dezelfde voetbescherming.

EXTRA HIELBESCHERMING GEVOERDE TONG VOOR EXTRA COMFORT

WELKE SOORTEN VEILIGHEIDSSCHOENEN ZIJN ER?

Veiligheidsschoenen laag model (leer)

Geschikt voor mensen die veel moeten knielen

De voet is goed te bewegen in de schoen

De achillespees is minder goed beschermd

Veiligheidsschoenen hoog model (leer)

Geschikt voor het grove werk

Geven voldoende steun en beschermen de achillespees

Voet is minder makkelijk te bewegen

Veiligheidslaarzen (leer)

Geschikt in natte of vochtige omgeving

Voering is mogelijk = geschikt in koude omgeving

Onderhoudsgevoelig

Veiligheidslaarzen (kunststof)

Geschikt in natte omgeving en bij het werken met chemicaliën*

Goedkoop en onderhoudsarm

Slechtere isolatie tegen koude Gevoelig voor hitte

*chemicaliën kunnen door leer heen dringen

WANNEER

VOORDEEL

NADEEL

AANDACHTSPUNTEN BIJ AANSCHAF VAN DE SCHOENEN In onderstaande tabel ziet u welke keuze van voetbescherming het beste is voor bepaalde werkzaamheden. WERKZAAMHEDEN

TYPE Veiligheidsschoenen laag model (leer)

FOOTWEAR

FOOTWEAR

Veiligheidsschoenen hoog model (leer) Veiligheidslaarzen (leer) Veiligheidslaarzen (kunststof) GEKNIELD WERKEN

KLIMWERK

NATTE OMGEVING

LASWERK

WERKEN MET CHEMICALIEN

TIPS BIJ HET TESTEN VAN JE SCHOEISEL • Kies je schoen in functie van de toepassing waarvoor je hem nodig hebt. • Wees niet te zuinig bij het aanschaffen van degelijk schoeisel, je moet er immers hele dagen op rondlopen. Het is beter om iets meer uit te geven aan een goed paar schoenen die je goed beschermen én comfortabel aanvoelen. • Bij het passen van een nieuw paar schoenen moeten je tenen zich vrij kunnen bewegen en de schoen moet goed aansluiten bij de vorm van je voet. Let erop dat je nog een vinger achter je hiel krijgt als je je voet naar voor schuift. • Neem je tijd voor het kiezen van je schoenen. Je past best in de namiddag want voeten zwellen overdag.

52

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

53


TIPS …

EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTEN

ANTIPERFORATIE TUSSENZOOL Onze anti-perforatie tussenzool is een ondoordringbare, METAALVRIJE tussenzool (behalve Roma en Gladiator) ter bescherming van veiligheidsschoenen. Onze anti-perforatie tussenzool is in overeenstemming met de EN ISO 20345:2011. Een schoen die gemaakt werd met anti-perforatie tussenzool is:

• Zeer flexibel en comfortabel • Ultralicht in gewicht ten opzichte van een standaard stalen antiperforatiezool • Zooloppervlakte wordt zeer goed beschermd • Niet detecteerbaar door metaaldetectoren • Thermisch isolerend • Temperatuurregulerend (koeler in de zomer, warmer in de winter)

• Ultra lichtgewicht in vergelijking met een standaard stalen veiligheidsneus • Roestvrij • Temperatuurregulerend  (koeler in de zomer, warmer in de winter) • Antimagnetisch & antistatisch  • Niet detecteerbaar door metaaldetectoren

VEILIGHEIDSKLASSE S1 (A+FO+E) Schoenen van het type S1 beantwoorden aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen: • De hoogte van het bovenmateriaal • Beschermende neus (met een minimum lengte/breedte) • Bovenmateriaal dient minstens van leder of gelijkwaardig synthetisch materiaal te zijn • Er dient binnenvoering aanwezig te zijn • Zool mag van om het even welk materiaal zijn, en mag glad zijn • Bovenmateriaal mag open zijn bij lage schoenen

STYLECODE

OMSCHRIJVING EN

SYMBOLEN

C130SK

Magnus High compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

CK01S

Primus High compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

CK06S

Constructor High compo S3 schoenen A + FO + E + WRU + P

CK16S

Primus Low compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

CK18S

Perfo sandal compo S1P schoenen

A + FO + E + P

CK28S

Perfo Grey Low compo S1P schoenen A + FO + E + P

CK29S

Volcanus compo S1P schoenen

A + FO + E + P

CK33BS

Cross Low compo S1P schoenen

A + FO + E + P

CK34BS

Cross High compo S1P schoenen

A + FO + E + P

HK03BK

San Remo High compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

21MSS1301

Roma High Steel S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

22MSS1301

Crixus High compo S3 laarzen

A + FO + E + WRU + P

23MSS0101

Tuxedo High S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS0204

Contrix Low S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS1301

Troy High compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

23MSS1302

Gladiator High compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

23MSS1303

Infinity Low compo S3 schoenen

A + FO + E + WRU + P

23MSS1401

Spartacus Low S1P sneakers

A + FO + E + P

23MSS1402

Gannicus Low S1P sneakers

A + FO + E + P

www.herockworkwear.com

• De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse S1 (A+FO+E) • De extra eigenschap P

ze beschikken daarbovenop over de volgende bijkomende eigenschappen: • Gesloten zone aan de hiel • Antistatische eigenschappen • Absorptie van energie in de hiel • Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen

VEILIGHEIDSKLASSE S2 (A+FO+E+WRU) Veiligheidsschoenen van het type S2 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S1 met de toevoeging van een extra eigenschap: weerstand van het bovenmateriaal tegen penetratie en absorptie van water. S2 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: • De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse S1 (A+FO+E) • De extra eigenschap WRU

VEILIGHEIDSKLASSE S3 (A+FO+E+WRU+P) Veiligheidsschoenen van het type S3 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S2 met de toevoeging van nog een bijkomende eigenschap: • Antiperforatiezool S3 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: • De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse S2 (A+FO+E+WRU) • De extra eigenschap P

54

VEILIGHEIDSKLASSE S1P (A+FO+E+P) Veiligheidsschoenen van het type S1P vallen niet onder een eigen veiligheidsklasse, maar omdat dit een veel voorkomend type schoenen betreft, krijgen ze toch een aparte vermelding. Deze veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de veiligheidsklasse S1 met als extra eigenschap een antiperforatiezool. S1P veiligheidsschoenen beschikken dus in totaal over de volgende eigenschappen:

SYMBOOL & OMSCHRIJVING P: Antiperforatiezool E: Energieabsorptie ter hoogte van de hiel C: Geleidend schoeisel A: Antistatische eigenschappen I: Elektrisch isolerend AN: Bescherming van de enkel FO: Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen HI: Warmte-isolerende zool CI: Koude-isolerende zool WRU: Bovenmateriaal is bestendig gemaakt tegen penetratie en opname van water HRO: Zool bestand tegen hitte bij contact ORO: Zool bestand tegen koolwaterstoffen SRO: Weerstand van de zool tegen slippen WR: Waterdichte bevestiging van de zool aan de schoen M: Bescherming van de middelvoet CR: Bovenmateriaal bestendig tegen snijden

www.herockworkwear.com

55

FOOTWEAR

FOOTWEAR

KUNSTSTOF COMPOSIET VEILIGHEIDSNEUS Onze lichtgewicht Herock® veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een composiet kunststof neus die bestand is tegen een kracht van 200 joule, net als een traditionele stalen neus. 

EN ISO 20345:2004 - VEILIGHEIDSNORM VOOR VEILIGHEIDSSCHOENEN De bepalingen waaraan veiligheidsschoenen dienen te voldoen, werden vastgelegd in Europese veiligheidsnormen. In de veiligheidsnorm ISO 20345 werd vastgelegd waaraan de huidige veiligheidsschoenen dienen te voldoen. Alle veiligheidsschoenen die onder deze norm worden gekeurd, dienen minstens voorzien te zijn van welbepaalde basisvereisten. Bij de markering wordt de letter ‘S’ gebruikt. Waarbij ‘S’ staat voor het Engelse ‘Safety’, wat ‘veiligheid’ betekent.


FOOTWEAR

FOOTWEAR ROMA HIGH STEEL S3 SCHOENEN 21MSS1301

Eigenschappen: Enkellaars Neus: Stalen neus Tussenzool: Inox antiperforatie Binnenzool: Antistatisch en verwijderbare binnenzool Zool: PU met enkele densiteit, zwart van kleur Leest: Mondopoint 10,5 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart volnerfleder Voering: Ademende textiel voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

VOLCANUS COMPO S1P SCHOENEN CK29S

PRIMUS LOW COMPO S3 SCHOENEN CK16S

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Maten:

PERFO SANDAL COMPO S1P SCHOENEN CK18S

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roest­werend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Grijs suède en grijze stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

GRIJS

PRIMUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN CK01S

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Eigenschappen: Geperforeerde schoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roest­werend materiaal op de binnenhiel

Samenstelling:

Bovenstuk: Grijs suède en grijze stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

www.herockworkwear.com

PERFO GREY LOW COMPO S1P SCHOENEN CK28S

GRIJS PERFO

www.herockworkwear.com

57

FOOTWEAR

FOOTWEAR

Bovenstuk: Zwart leder met Velcro® sluiting opzij en gele stiksels op de wreef Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

56

Samenstelling:

ZWART

ZWART

Samenstelling:

Eigenschappen: Laslaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel


FOOTWEAR

FOOTWEAR

CONSTRUCTOR HIGH COMPO S3 SCHOENEN CK06S

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Eigenschappen: Laars Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling:

Samenstelling:

Bovenstuk: Glad volnerfleder Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Maten:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

CROSS LOW COMPO S1P SCHOENEN CK33BS

ZWART

Eigenschappen: Trekkingschoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan Samenstelling:

Maten:

Bovenstuk: Beige suède en beige Cordura® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

FOOTWEAR

Samenstelling:

Bovenstuk: Donkerbruin nubuck leder en zwart Cordura® dwarsmateriaal Voering: 3D zwart-oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

MAGNUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN C130SK

BRUIN

CROSS HIGH COMPO S1P SCHOENEN CK34BS

FOOTWEAR

Eigenschappen: Trekkingschoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan Bovenstuk: Beige suède en beige Cordura® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

BEIGE/ CORDURA®

Samenstelling:

SAN REMO HIGH COMPO S3 SCHOENEN HK03

BEIGE/ CORDURA®

58

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

59


FOOTWEAR

FOOTWEAR

GLADIATOR HIGH COMPO S3 SCHOENEN 23MSS1302

Eigenschappen: Kwaliteitsvolle waterresistente enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Inox antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend, anatomisch en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU-SRC met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Hoge kwaliteit volnerfleder Voering: Water-, windresistente en ademende Vagotex membraan

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

Bovenstuk: Zwart, volnerf anilineleder water resistent 180 minuten Zwarte lederen gewatteerde lip en kraag Voering: lederen voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Samenstelling:

Bovenstuk: Water resistent bruin leder (180 minuten) met kevlar stiksels op de wreef Voering: voering uit polyester pels

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

CRIXUS HIGH COMPO S3 LAARZEN 22MSS1301

BRUIN

TROY HIGH COMPO S3 SCHOENEN 23MSS1301

Eigenschappen: Speciale schoenen voor de bouwsector Neus: Composiet 200J Tussenzool: niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend, anatomisch en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU-SRC met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Eigenschappen: Comfortabele winterlaars met warme voering Neus: Composiet 200J Tussenzool: niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend, anatomisch en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU-SRC met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

INFINITY LOW COMPO S3 SCHOENEN 23MSS1303

Eigenschappen: Lage schoen met ESD functie Neus: Composiet 200J Tussenzool: niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend, anatomisch en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU-SRC met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Hoge kwaliteit nubuck en bycast leder Voering: Ademende textiel voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

FOOTWEAR

FOOTWEAR

ZWART

ELECTROSTATIC DISCHARGE ZWART

60

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

61


FOOTWEAR

FOOTWEAR SPARTACUS LOW S1P SNEAKERS 23MSS1401

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus: Stalen neus Tussenzool: Niet-metalen prikbestendige Kevlar Binnenzool: Anatomisch, antistatisch en verwijderbaar Zool: PU/RPU met PU aangebracht op de hiel, dubbele dichtheid, antistatisch, antislip, bestand tegen olie en koolwaterstoffen, met energieabsorberende hiel Samenstelling:

Bovenstuk: Zacht fluwelen suède Voering: Microvezel ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

GANNICUS LOW S1P SNEAKERS 23MSS1402

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus: Stalen neus Tussenzool: Niet-metalen prikbestendige Kevlar Binnenzool: Anatomisch, antistatisch en verwijderbaar Zool: PU/RPU met PU aangebracht op de hiel, dubbele dichtheid, antistatisch, antislip, bestand tegen olie en koolwaterstoffen, met energieabsorberende hiel Samenstelling:

Bovenstuk: Zacht fluwelen suède met bovenlip en boord in polyester oxford Voering: Microvezel ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

CONTRIX LOW S3 SNEAKERS 23MSS0204

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus: Composite 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, comfortabele steun van voetboogsteun Zool: TPU/PU-zool, antistatisch en antislip SRA Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart suède en volnerfleder, waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

62

www.herockworkwear.com

TUXEDO HIGH S3 SNEAKERS 23MSS0101

Eigenschappen: Sneakers, hoog model Neus: Composite 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, comfortabele steun van voetboogsteun Zool: TPU/PU-zool, antistatisch en antislip SRA Samenstelling:

Bovenstuk: Bruin nubuck leder, waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

FOOTWEAR

FOOTWEAR

GRIJS

BRUIN

www.herockworkwear.com

63


PASVORM & MATEN

MATENTABEL MATENTABEL MANNEN

Meet je lengte zonder schoenen aan, staand tegen een muur 

BOVENSTUKKEN & OVERALLS HEROCK® MAAT

S

M

L

XL

XXL

XXXL

KRAAG (in cm)

37-38

39-40

41-42

43-44

45-46

47-48

BORST (in cm)

-91

92-99

100-107

108-115

116-123

124-

BORST

 Meet je borstomtrek net onder de oksels

 Meet je taille met je broek omlaag, hou de lintmeter op de plek waar normaal gezien de taille van je broek zich bevindt en meet strak

TUSSEN TAILLE & HEUP

ONDERSTUKKEN / NORMALE BEENLENGTE HEROCK® MAAT

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

DE/NL

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

70

DK/SE

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58

C60

C62

C64

C66

C68

C70

UK/US (in INCH)

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

TUSSEN TAILLE EN HEUP (in cm)

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

BINNENBEEN LENGTE (in cm)

81

81,5

82

82,5

83

83,5

84

84,5

85

85,5

86

86

86

86

BINNENBEEN LENGTE (in INCH)

32

32

32

32

33

33

33

33

33

34

34

34

34

34

(BE/FR/CH/IT)

ONDERSTUKKEN / SHORTLEG HEROCK® MAAT

SL40

SL42

SL44

SL46

SL48

SL50

SL52

BINNENBEEN LENGTE (in cm)

70,5

70

69,5

69

68,5

68

67,5

BINNENBEEN LENGTE (in INCH)

28

28

28

28

28

28

28

(BE/FR/CH/IT)

MATENTABEL VROUWEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

 Meet je binnenbeenlengte vanaf het kruis van je broek tot op de vloer

HEROCK® MAAT

XS

S

M

L

XL

XXL

BORST (in cm)

-86

87-90

91-94

95-98

99-103

104-

TAILLE (in cm)

-66

67-70

71-74

75-78

78-82

82-

HEUP (in cm)

-90

91-94

95-98

99-102

103-106

107

HEROCK® MAAT

34

36

38

40

42

44

46

48

TUSSEN TAILLE EN HEUP (in cm)

68

72

76

80

84

88

92

96

INCH

26

27

28

29/30

31/32

33/34

35/36

37/38

EUR

34

36

38

40

42

44

46

48

BORST

Het dragen van de juiste maat is niet alleen belangrijk op de catwalk: ook een professional heeft de juiste maat en pasvorm nodig om zich zo goed mogelijk van zijn taak te kunnen kwijten. Een kledingstuk dat niet past, kan al snel in de weg gaan zitten en hinderlijk zijn bij het maken van bepaalde bewegingen. Bovendien zal een artikel dat niet goed aansluit ook sneller verslijten en aan vervanging toe zijn. Daarom

64

zorgt Herock® er altijd voor dat zijn collecties optimaal ontworpen zijn, zodat de diverse zakken en andere functies van onze kleding gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Dit lijkt misschien een klein detail, maar op de werkvloer kan het een wereld van verschil uitmaken. Een slecht geplaatste broek- of zijzak zorgt er immers ook voor dat je als drager jezelf in allerlei vreemde bochten en hoeken moet wringen om een stuk

www.herockworkwear.com

gereedschap te pakken te krijgen. Voor het garanderen van een perfecte bewegingsvrijheid is het kiezen van de juiste maat een absolute basisvereiste. Herock® biedt daarom elk artikel uit onze collectie aan in elke maat. Hiernaast vind je onze matentabel en zie je welke maat best past voor jouw lichaamsbouw.

TAILLE TUSSEN TAILLE & HEUP HEUP

ONDERSTUKKEN

MATENTABEL SCHOENEN HEROCK® MAAT EU

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

UK

4

5

6

6

7

8

9

9

10

11

12

13

US

5

5

6

7

8

8

9

10

11

11

12

13

www.herockworkwear.com

65


WASINSTRUCTIES

Het etiket geeft een aanduiding over de maximale behandeling die het product mag ondergaan. De getallen geven de hoogst toegelaten wastemperaturen in °C aan. Voor de wasprogramma’s met beperkt programma : de machine maar half beladen en zorgen voor een hoge vlotverhouding met verminderde was- en zwierbewegingen.

WASSEN Normaal programma Beperkt programma Normaal programma

Onze kledij is ontworpen om optimaal weerstand te bieden aan natuurlijke elementen en zware werkomstandigheden. Maar zelfs de meest duurzame kledij moet goed behandeld worden als je er een lange tijd in wil werken. Zorg er daarom voor dat je de wasvoorschriften op onze verpakking en in onze artikelen zo goed mogelijk opvolgt. Hieronder vind je de belangrijke wasvoorschriften die van toepassing zijn.

BLEKEN Alle bleekproducten toegelaten Enkel chloorvrij bleken Niet bleken

Beperkt programma STRIJKEN

Beperkt programma

Maximum 200°C

Normaal programma

Maximum 150°C

Beperkt programma

Maximum 110°C

Zeer beperkte machinale was

Niet strijken

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines Mild proces

Droogreinigen in koolwaterstof Mild proces Geen droogreinigingen Professionele natreiniging Professionele natreiniging Mild proces Professionele natreiniging Zeer mild proces

Handwas

EVEN A DIRTY JOB CAN BE DONE CLEANLY

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines

Droogreinigen in koolwaterstof

Normaal programma

Niet wassen

PROFESSIONELE REINIGING

DROGEN

Geen natreiniging

Droogtrommel normale cyclus Drogen op lage temperatuur Niet trommeldrogen

www.herockworkwear.com

67


STOFFEN EN BEHANDELINGEN

Herock® maakt in zijn kleding gebruik van de beste technologieën die beschikbaar zijn. Zo kunnen we instaan voor een optimale bescherming en een ongeëvenaard comfort tijdens het uitoefenen van je job. Hieronder geven we een woordje uitleg over de meest gebruikte stoffen en technieken zodat je perfect weet waar je voor kiest.

Met deze stof zorg je ervoor dat je lichaam droog en koel blijft: de speciaal ontworpen vezel voert je transpiratievocht af naar de buitenlaag waar het snel kan verdampen. Deze stof wordt zelfs door topsporters gedragen omwille van zijn unieke ventilerende eigenschappen.

Coolpass is een hoogtechnologisch materiaal dat ontwikkeld werd om het lichaam te allen tijde koel en droog te houden. Deze nieuwe polyestersoort is een 100% ademende microvezel en zorgt voor een betere vochtregulering. Kleding die gebruik maakt van de COOLPASS-technologie droogt veel sneller dan andere werkkleding en is uiterst geschikt om te dragen als onderste laag in het 3-lagensysteem. De kleding wordt op het lichaam gedragen en voert direct je transpiratievocht af naar de bovenliggende laag. Zo blijf je lekker warm in de winter en tegelijkertijd ook koel in de zomer!

Pro-Reforce is een innovatief materiaal dat we ontwikkeld hebben om te dienen als een beschermend schild. De stof bestaat uit een 100% Oxford polyester stof met een extra coating die je kleding niet alleen vuilafstotend maakt, maar ook zorgt voor extra mechanische weerstand. Deze extreem robuuste en duurzame stof beschermt je tegen alle mogelijke externe factoren en laat je toe om in alle situaties aan de slag te gaan; of het nu gaat om weersfactoren of extreme werkomstandigheden. Sommige kledingstukken zijn volledig vervaardigd uit deze stof, andere zijn op cruciale plaatsen verstevigd met Pro-Reforce.

YKK® ritssluitingen zijn ontworpen door de YKK® Fastening Products Group. Dit zijn de sterkste ritsen ter wereld. Wij gebruiken deze ritsen om de werkkleding van Herock® nog meer te verstevigen.

Onze Flexfit® caps zijn voorzien van een gepatenteerde technologie die polyurethaan spandex weeft in de zweetband en in de gehele kroon. Hierdoor krijgt u een comfortabele pasvorm.

Cordura® is een stof die werd ontworpen door textielfabrikant Dupont. Deze polyamidevezel is extreem duurzaam en sterk, maar tegelijkertijd ook erg soepel. Herock® maakt gebruik van deze uitzonderlijke stof om cruciale plaatsen in zijn kleding te verstevigen, zoals bijvoorbeeld op de knieën, schouders en ellebogen.

Dit is een extra sterke polyester stof die verstevigd is met polyurethaan, een PVC-coating en afgeplakte zomen. Deze combinatie zorgt voor 100% waterdichtheid aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van je kledij transpiratievocht en condensatie absorbeert en doorgeeft. Met andere woorden: dé stof bij uitstek voor een lange werkdag onder de blote hemel of in de regen.

68

www.herockworkwear.com

WASA SWEDEN QUALITY is gespecialiseerd in duurzame accessoires. Ze gebruiken een hoog percentage aan koper gemengd met zink, waardoor hun knopen sterker, makkelijker te gebruiken en beter bevestigt zijn in onze kledij. Hierdoor worden onze Herock® producten nog duurzamer.

KATOEN Dit materiaal is één van de hoekstenen van onze collectie: door zijn natuurlijke eigenschappen werkt deze stof tegelijkertijd isolerend en ventilerend. Bovendien is katoen een sterke en duurzame vezel die toch zacht en comfortabel aanvoelt. 100% KATOEN VOOR­GEKROMPEN MET KEPERBINDING 300G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING Deze vormvaste variant op het traditionele katoen werkt tegelijkertijd isolerend en ventilerend en is daarom vooral geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen. Bovendien smelt deze stof niet bij blootstelling aan hoge temperaturen, wat hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld lassers en techniciens. 100% KATOEN VOORGEKROMPEN JERSEY 190G/M 2 Deze stof is gemaakt van voorgekrompen katoen dat zacht, duurzaam én comfortabel is. Door zijn textuur is de stof bovendien perfect geschikt voor het toevoegen van een opdruk of een borduurontwerp. 100% JEANS Deze zware en sterke variant op katoen is een klassieker omwille van zijn uitzonderlijke duurzaamheid en multifunctionaliteit. Denim is één van de oudste stoffen in het assortiment en heeft zijn plaats tussen de anderen ruimschoots verdiend. POLYESTER/KATOEN Deze twee vezels vormen samen een lichtgewicht stof die toch stevig is: de mix tussen polyester en katoen zorgt voor een optimale combinatie van comfort en duurzaamheid. Daarnaast is deze stof door zijn samenstelling een garantie voor vorm- en kleurvastheid, en dus ook uitermate geschikt voor werk in veeleisende omstandigheden.

65% POLYESTER 35% KATOEN MET KEPERBINDING 230G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING De combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat deze stof licht van gewicht is, maar tegelijkertijd ook isolerend én erg duurzaam. Door de plooibaarheid en het minimale gewicht kun je als drager genieten van een hoge bewegingsvrijheid en comfort. Deze stof is door zijn lichtere samenstelling ook uiterst geschikt om het hele jaar door te dragen en bovendien kleur- en slijtvast. 65% POLYESTER 35% KATOEN CANVAS 320G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING Ruige, all-round polyester/katoenen stof. Zacht, duurzaam en flexibel. Extra goede vormvastheid en uitstekend comfort. Het merendeel van Herock® EXPERTS functionele vakmanschapskleding is beschikbaar in deze stof. 65% POLYESTER 35% KATOEN PIQUÉ 210G/M2 De combinatie van polyester en katoen is sterk en duurzaam, maar toch comfortabel om te dragen. De stof heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is daardoor zeer geschikt om als onder- of middenlaag te dragen. Onder meer de Herock® polo’s zijn vervaardigd uit deze stof. Bovendien is deze stof uiterst kleuren slijtvast.

100% POLYESTER ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece uit microvezel garandeert zijn drager een maximum aan comfort en een minimum aan warmteverlies. Daarom is deze stof ideaal om als middenlaag te dragen voor een optimale isolatie. 100% POLYESTER 330G/M2 WINDDICHTE & ADEMENDE ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece stof garandeert zijn drager een maximale isolatie. Dankzij de hoge duurzaamheid kan de stof gedragen worden als buitenlaag, maar door zijn doorlatende eigenschappen is hij ook geschikt om te dragen op de middenlaag als extra bescherming tegen wind en regen. Deze stof is dan ook perfect geschikt voor ‘heavy duty’ werk in zware omstandigheden. SOFTSHELL Deze mix van polyester en Spandex zorgt voor een uitstekende isolatie en garandeert tegelijkertijd een goede afvoer van transpiratievocht. Softshellkleding is licht, waterafstotend én windbestendig. Bovendien is de stof erg flexibel, een eigenschap die enorm bijdraagt aan het comfort van de drager.

80% KATOEN 20% POLYESTER VOORGEKROMPEN JERSEY 300G/M 2 Deze voorgekrompen polyester/ katoen combo maakt van elk kledingstuk een plezier om te dragen. Dankzij het katoen blijft de stof zacht, terwijl het polyester zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en kleurvastheid. Dankzij het minimale gewicht is deze stof perfect voor een lange werkdag.

www.herockworkwear.com

69


FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

VERKLARING ICONEN CREASE PROOF

EXTENDIBLE HEM

CREASE PROOF

CREASE PROOF KNEE PROTECTION ADJUSTA BLE CUFFS

MOBILE POCKET

COOLPASS

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

MOBILE POCKET

WATERDICHT CREASE PROOF Dit symbool geeft aan dat een kledingstuk waterdicht is, of bedekt met een stof die water niet doorlaat. Dit soort kledij is dus uitermate geschikt voor werk in een natte of vochtige omgeving. De ‘mm’-aanduiding is een wetenschappelijke aanduiding die laat zien hoeveel millimeter water de stof CREASE FREE OF MOVEMENT kan verdragen tijdens een hydrostatische test met een waterkolom, zonder ook maarDE een druppeltje PROOF LIBERTé MOUVEMENT door te laten.

COOLPASS FREE OF MOVEMENT WATERDICHTE NADEN LIBERTé DE MOUVEMENT De zomen van dit artikel zijn afgeplakt om extra bescherming te bieden tegen wind en water.

EXTENDIBLE HEM

ADJUSTA BLE CUFFS KNEE PROTECTION

EXTENDIBLE HEM

MOBILE POCKET

COOLPASS

EXTENDIBLE HEM

KNEE PROTECTION

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

WATERAFSTOTEND FREE OF MOVEMENT CREASE LIBERTé DECoating MOUVEMENT Dit artikel is gemaakt van een materiaal of bewerkt met een coating die water afstoot. is een PROOF proces waarbij een kledingstuk waterafstotend of waterdicht wordt gemaakt door het toevoegen van KNEE een stof zoals polyurethaan of PVC. Deze techniek zorgt er ook voor dat het artikel olie en ander vuilEXTENDIBLE PROTECTION HEM KNEE CREASE MOBILE afstoot. PROTECTION PROOF

POCKET

COOLPASS

KNEE PROTECTION

EXTENDIBLE HEM

CREASE PROOF

FREE OF MOVEMENT

MOBILE ADEMEND LIBERTé DE MOUVEMENT POCKET ADJUSTA BLE KNEE MOBILE Dit wil zeggen dat het artikel behandeld is met een microporeus membraan CUFFSdat vocht van binnenuit PROTECTION POCKET doorgeeft naar de bovenliggende laag, maar tegelijkertijd water tegenhoudt dat van buitenaf komt. Deze techniek zorgt ervoor dat transpiratievocht en condensatie vlot wordt afgevoerd terwijl KNEE EXTENDIBLE COOLPASS PROTECTION regendruppels of andere HEM vloeistoffen buiten gehouden worden. Daardoor blijf je als drager droog, maar tegelijkertijd ook warm en geïsoleerd tegen de meest barre weersomstandigheden. ‘Mpv’ is de meeteenheid die de ‘ademendheid’ van een kledingstuk aanduidt, berekend door de hoeveelheid waterdamp die de stof doorlaat. CREASE PROOF

MOBILE POCKET

COOLPASS

EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID Dit artikel is speciaal ontworpen met het oog op maximale bewegingsvrijheid. COOLPASS

COOLPASS

ADJUSTA BLE CUFFS

MOBILE POCKET ADJUSTA BLE CUFFS

CREASE PROOF

PRINTERRITS Dit kledingstuk is voorzien van een printerrits FREE OF MOVEMENT LIBERTé die personalisering (vb. borduren, opdrukken, …) DE MOUVEMENT EXTENDIBLE COOLPASS gemakkelijker maakt. HEM

EXTRA LANGE RUGLENGTE CREASE PROOF Dit artikel heeft een extra verlenging aan de onderrug om te voorkomen dat het lichaam blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. COOLPASS GSM-ZAKJE Dit artikel is voorzien van een speciaal opbergvak voor een GSM.

ADJUSTA BLE

CUFFS MULTIPOCKETEXTENDIBLE HEM Dit artikel is voorzien van 5 zakken of meer COOLPASS voor het opbergen van materialen en accessoires.

COOLPASS

KNIEBESCHERMING Dit artikel is voorzien van de mogelijkheid om extra padding en kniecomfort toe te voegen. Compatibel met de Herock® kniebeschermers. UITNEEMBARE ZOOM Deze broek heeft een uitneembare zoom van 5 cm die je toelaat om de ideale lengte en pasvorm te krijgen. COOLPASS

REFLECTEREND DETAIL ADJUSTA BLE Deze kleding is afgewerkt CUFFS met een reflecterend detail. DUO CONCEPT Voor deze kleding bestaat zowel een mannen als vrouwenversie. Dit kledingstuk is dus uitermate geschikt voor het aankleden van een team dat bestaat uit zowel werkmannen als -vrouwen.

ADJUSTA BLE CUFFS

HUIDBESCHERMING Dit artikel werkt als een 2e huid door middel van een speciale stof die vocht afvoert naar de buitenste MOBILE lagen en tegelijkertijd de warmte vasthoudt. POCKET EXTENDIBLE HEM

KNEE PROTECTION

EXTENDIBLE HEM

WINDDICHT CREASE Dit artikel is winddicht en schermt uw lichaam volledig af PROOF van de weersomstandigheden zoals een beschermend schild.

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

CREASE PROOF

VERSTELBARE MANCHETTEN De manchetten van dit artikel zijn aanpasbaar CREASE in omtrek. PROOF

FREE OF MOVEMENT VROUWEN LIBERTé DE MOUVEMENT Dit artikel is onderdeel van de collectie voor vrouwen.

UNISEX Dit artikel is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

COOLPASS

KREUKVRIJ Dit artikel is kreukvrij en moet dus niet gestreken worden.

KNEE PROTECTION

MANNEN Dit artikel is onderdeel van de collectie voor mannen.

CREASE PROOF

ADJUSTA BLE CUFFS

SHORTLEG Mannen komen in alle soorten en maten. Daarom heeft Herock® ook korte broeklengtes. Dit kan in maten van SL40 – SL52. Daarenboven hebben de Herock® broeken steeds een uitneembare zoom van 5cm. Zo proberen we een oplossing te bieden voor alle beenlengtes.

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT EXTENDIBLE HEM MOBILE 70

POCKET KNEE PROTECTION

COOLPASS ADJUSTA BLE CUFFS www.herockworkwear.com

EXTENDIBLE HEM

COOLPASS

www.herockworkwear.com

71


72

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

73


HEROCK MARKETING TOOLS ®

ETHIEK

HEROCK TEST TEAM ®

ACHTER HET HEROCK VERHAAL ZIT EEN MARKETINGMACHINE DIE STEEDS OP ZOEK GAAT NAAR NIEUWE TENDENSEN EN BEHOEFTES, EN DEZE OMZET IN NIEUWE COMMUNICATIEVORMEN. ®

CONCEPT STORE

Herock® zet zich in voor het goede doel.

Naast de shop-in-shop concepts zijn er nu ook de eerste Herock® concept stores.

Het Herock® Test-Team zorgt er voor dat de kleding aan de meest extreme omstandigheden getest wordt en dat er een constante optimalisatie is van de collectie.

HEROCK BEURZEN ®

SHOP-IN-SHOP

 Herock® promobox

De shop-in-shop concepten van Herock® blijven internationaal groeien aan een hoog tempo en zorgen voor een optimale presentatie.

74

www.herockworkwear.com

Herock® is internationaal aanwezig op beurzen en events.

WORD FAN EN WIN ÉÉN VAN DE PRIJZEN! www.herockworkwear.com

HEROCKWORKWEAR 75


HEROCK SPONSORING ®

HEROCK SPONSORING ®

HEROCK SPONSORING ®

De samenwerking tussen HEROCK® en deze teams komt voort uit eenzelfde visie, team spirit, doorzettingsvermogen, een uitmuntende organisatie en vooral omdat alles perfect op elkaar moet afgestemd zijn om te winnen! We houden van een serieuze, toch berekende, uitdaging en streven naar een perfect resultaat met de nodige verantwoordelijkheidszin! Uiteraard is elk team voorzien van een HEROCK® outfit, maar daarnaast staat ons logo ook mooi op de stoere motor, auto, in de pitbox of op de vrachtwagens van het team! Dit zorgt niet alleen voor de nodige zichtbaarheid gedurende de verschillende races in en buiten Europa, maar dit opent tegelijk ook een netwerk van potentiële eindklanten die gedreven zijn door alles wat snel gaat … of het nu een stoere werkman is, of de directeur van een fabriek!

76

www.herockworkwear.com

www.herockworkwear.com

77


HEROCK SPONSORING ®

HEROCK EN DGSPORT SLAAN OPNIEUW DE HANDEN IN ELKAAR! ®

HEROCK en DGSPORT slaan opnieuw de handen in elkaar en bundelen energie, motivatie en dynamisme in de strijd voor de Wereldtitel Endurance. De samenwerking tussen de twee Belgische bedrijven wierp reeds zijn vruchten af in de voorbije jaren met enkel overwinningen (Bol d’Or 24H 2010, Qatar 2011, 6e plaats algemeen klassement in 2012…). Wat de piloten betreft rekent Team Manager Olivier Aerts en team eigenaar Christian Jupsin opnieuw op de snelheid en constante van onze landgenoot Didier Van Keymeulen en de Nederlander Raymond Schouten. Ze zullen worden bijgestaan door de Fransman Lucas Mahias, eveneens een uitstekend piloot. De befaamde piloten zullen het stuur delen van de schitterende HEROCK® YAMAHA R1 met het n°9. Gesterkt door de ervaring van de voorbije jaren heeft DGSPORT een aantal wijzigingen aangebracht aan de infrastructuur om het seizoen nog sterker aan te vangen en het palmares uit te breiden. Samen gaan HEROCK® en DGSPORT vol ongeduld het volgende seizoen in om niets minder dan de titel ‘Endurance Wereldkampioen Superstock’ te behalen! (www.competition.dgsport.eu) ®

78

www.herockworkwear.com

HEROCK SPONSORING ®

HEROCK EN TECH1 STRIJDEN NAAR DE TOP! ®

HEROCK® gaat opnieuw samenwerken met het TECH1 racing team in de Renault World Series. Zowel voor de 2.0 series als de 3.5 series staan tal van toplocaties op het programma: Monza in Italië, Motorland in Spanje, Monaco in Monaco, Spa-Francorchamps in België, Moscow Raceway in Rusland, Redbull Ring in Oostenrijk, Hungaroring in Hongarije, PaulRicard in Frankrijk en Barcelona in Spanje. In 2012 behaalde het team in HEROCK® kleuren een mooie 2e plaats met de piloot Jules Bianchi in de Formule Renault 3.5 Series. Jules was reeds F1 testpiloot in 2012 en groeide in 2013 door als officiële piloot van MARUSSIA F1! Hij heeft zijn stempel gezet in de geschiedenis van TECH1 Racing net zoals Alvaro Parente, Daniel Ricciardo, Charles Pic, Jean-Eric rand en Julien Jousse voor hem hebben gedaan. HEROCK® en TECH1 – Een ijzersterk team dat voor niets minder dan de overwinning gaat! (www.tech1racing.fr)

www.herockworkwear.com

79


HEROCK EN ERIC VIGOUROUX RACING SAMEN IN DAKAR ®

HEROCK® en ERIC VIGOUROUX RACING gaan de exotische toer op door hun energie en vechtlust te bundelen in de strijd voor een Dakar titel! De 5de Dakar editie georganiseerd op het Zuid-Amerikaanse continent zal gehost worden door drie landen, namelijk Chili, Argentinië en Peru, die de afgelopen jaren hun kenmerken hebben onthuld. Voor de eerste keer zullen de routes in de woestijn in de eerste paar dagen van de rally plaats vinden. Na eerst aan Lima gewend te raken, komt de route onmiddellijk tot de kern. De rustdag in San Miguel de Tucumán zal zeker voor al de deelnemers welkom zijn, want om Santiago te bereiken zullen ze een afstand moeten afleggen van meer dan 8.000 kilometer. De Fransman Eric Vigouroux, winnaar van de World Rally Raid Cup 2010, gevestigd in Californië is een befaamde piloot. Zijn recente overwinning op de Marokko Rally, waar hij gemakkelijk de Mini’s en Toyota’s domineerde, overtuigde hem om zijn geluk te testen in Zuid-Amerika. Vergezeld door zijn copiloot Jean Brucy durft hij de strijd aan te gaan in Dakar. HEROCK® en ERIC VIGOUROUX RACING – Een competitief team dat gaat voor de titel! (www.evracing.fr)

80

www.herockworkwear.com

HEROCK SPONSORING ®

HEROCK SPONSORING ®

HEROCK EN BOUTSEN GINION RACING TEAM ®

HEROCK® gaat nog een stap verder in de wereld van de motorsport. HEROCK® gaat samen met BOUTSEN GINION RACING team voor de Blancpain Endurance Series titel. In de Blancpain Endurance Series nemen er een 50-tal GT3-auto’s deel aan de drie uur durende races. Voor dit kampioenschap staan tal van toplocaties op het programma: Dubai, Castellet in Frankrijk, Silverstone in het Verenigd Koninkrijk, Monza in Italië, Imola in Italië, Le Mans in Frankrijk, Redbull Ring in Oostenrijk, Spa-Francorchamps in België, Budapest in Hongarije en Nürburgring in Duitsland; spektakel en publiek verzekerd! Het seizoen is uitstekend gestart voor het HEROCK® BOUTSEN GINION RACING team, door de beste laptijden te realiseren tijdens de officiële testdagen in Castellet Frankrijk. Zoals in 2012, zal het HEROCK® BOUTSEN GINION RACING team ook dit seizoen rijden met 2 McLaren’s – 12C GT3. De GT3 is intensief getest in de McLaren Formule 1 simulator, om de parameters nog fijner af te stellen voor de motor, veringen, uitlijning en versnellingsbak in de verschillende opstellingen. Er is geen enkele GT3 die beter geprepareerd is dan deze! Wat de piloten betreft doet BOUTSEN GINION RACING beroep op onze drie landgenoten, niemand minder dan de bekende Vlaamse zanger Koen Wauters, Frédéric Vervisch en David Dermont om te rijden in de prachtige McLaren nummer 5. De franse pilote Marlene Broggi en de Saudi Karim Ojjeh rijden in de McLaren nummer 15. HEROCK® en het BOUTSEN GINION RACING team – Gaan voor een podiumplaats in de Blancpain Endurance Series! (www.boutsenginion.com)

www.herockworkwear.com

81


www.herockworkwear.com

info@herockworkwear.com

Herock 2015 - NL  
Herock 2015 - NL  
Advertisement