Page 1

hverdagsbibelen i magasinformat!

ny detektivserie! for gutter og jenter fra 9–13 åR!

NYE ROMANER OG TILBUDSPAKKER ANBEFALT PÅSKELEKTYRE!

endelig ny jarle tv!

ny barnebok med lydbok inkludert!

sKAPELSE OG/eLLER EVOLUSJON?

ny bok av billy graham!

bibelen i stor tegneserieutgave!


actionbibelen! bibelen i tegneserieutgave! kommer 25. april Actionbibelen inneholder over 200 fartsfylte fortellinger i kronologisk rekkefølge. Dette gjør det enkelt å følge Bibelens historiske flyt, og forsterker oppbygningen av det spennende klimakset. Historiene i Actionbibelen kommuniserer de bibelske sannhetene på en klar og kraftfull måte for moderne lesere. Denne spennende blandingen av fengslende fortellinger og dramatiske bilder, appellerer til alle – uansett alder. Den internasjonalt anerkjente kunstneren Sergio Cariello, har skapt originale og imponerende illustrasjoner preget av rike farger, dramatisk skyggelegging og belysning, fet og energisk design og uttrykksfulle personer.

– 750 fargerike, actionfylte sider – 200 fartsfylte fortellinger i kronologisk rekkefølge – Storslått gjengivelse av verdens mest fantastiske historie Kr. 298 Stivperm – 750 sider fargetrykk! – kommer 25. april Sergio Cariello var allerede som barn en dyktig kunstner, som 11-åring lagde han tegneseriestriper for sin hjembys lokalavis. Etter det har han jobbet for Marvel og DC Comics. Han har studert ved Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Art, i tillegg til The Word of Life Bible Institute. Han bor i Florida med sin kone.

NYHET

en Jesus stiller storm

Daniel i løvehulen

Paulus’ skipforlis

Noas ark

Actionbibelen er mye mer enn spennende historier fra fortiden. Disse historiene kan inspirere oss i dag til å være den neste generasjonen av mennesker som utgjør en forskjell for Guds rike. Heltene i Bibelen var ikke perfekte, men de var utvalgt – akkurat som du og jeg ikke er feilfrie, men likevel utvalgt. De actionfylte historiene du leser om i Actionbibelen er ingenting sammenliknet med det actionfylte livet som venter deg når du legger fra deg boken. 2   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


det nye testamente i stilig magasinformat! kommer 25. april Med bibeltekst fra den nye oversettelsen: Hverdagsbibelen og artikler om temaer unge jenter er opptatt av, presentert i magasinformat, er dette en perfekt bibel for tenåringsjenter. I Livet – det nye testamente fra Hverdagsbibelen får du i tilegg til bibelteksten en rekke artikler som kan hjelpe deg til å forstå og bli bedre kjent med Gud: Innledningen til hver bok i Det nye testamente sørger for solid bakgrunnsinformasjon og detaljer om nytestamentlige forfattere, slik at det generelle budskapet i hver bok gir mer mening. Bibelske sannheter gir gode, lettfattelige sammendrag av viktige sannheter i Guds Ord. Løfter og Sterk tro hjelper deg til virkelig å forstå bibelteksten og viser hvordan du kan la Guds Ånd forandre hjertet og livet ditt. Forandrede liv vil oppmuntre deg med sanne historier om jenter som har opplevd Guds forvandlende kjærlighet. Sjekk dette! vil utfordre deg til å være frimodig og vise mennesker Jesu kjærlighet på nye og kreative måter. Tema gir innsikt i hvordan du kan takle utfordrende situasjoner i hverdagen og livet, som du kanskje står midt oppe i akkurat nå. Du vil også finne mange kule artikler! Skal vi henge? er full av ideer til ting du kan gjøre på fritiden. Gutta svarer avslører det ’’mystiske’’ som foregår i hodet på kristne gutter. I søkelyset! anbefaler vi noe av alt det spennende innen media som finnes på markedet ... Kanskje oppdager du en ny favorittbok, musikk eller film.

NYHET

Hverdagsbibelen er ikke en konkordant (ord-for-ord) oversettelse fra grunnspråkene, men en forenklet og levendegjort oversettelse som baserer seg på Bibelen – Guds Ord. Hverdagsbibelen legger vinn på å holde seg innenfor de teologiske rammer grunnteksten gir, men dens viktigste oppgave er å gjøre Bibelen leservennlig og forståelig for Ola og Kari, Per og Pernille!

Kr. 198 Heftet – kommer 25. april Utdrag fra Livet – Det nye testamente fra Hverdagsbibelen

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

3


GAVETIPS TIL KONFIRMANTEN! GI EN GAVE MED MENING! Juda Smith

Jesus er ______. Hvordan ville du fullført denne setningen? Judah Smith fullfører den for deg igjen og igjen, og hver gang åpenbares stadig mer av Jesu karakter. Han skriver som til en venn og illustrerer viktigheten av Jesu budskap til det moderne mennesket. Dette er en bok for nye troende, livslange etterfølgere og for den som bare er nysgjerrig på hvem Jesus er. Judah Smith viser oss den Jesus som dystre malerier og salmer ikke klarer å fange. Med glød, humør og overbevisning, viser han at Jesus er livet, Jesus er nåde, Jesus er din venn. Jesus er en ny og bedre måte å være menneske på. «Judah Smith er kanskje vår generasjons sterkeste, klareste og tydeligste stemme i formidlingen av evangeliet i dens renhet og enkelhet. Boken tegner et klart bilde av Jesus på en sånn måte at man ikke bare skjønner, men kjenner. Både for troende og fortsatt søkende er dette en sterk anbefaling!» – Leif Kåre Lysåker, Ungdomspastor i OKS.

Kr. 198 Pocket – New York Times Bestselger! Tone Lise Gustavsen

FriHet & ren sex – vennskap, dating og sånn ... I denne boken får du motivasjon og praktiske tips om hvordan Gud har ment at du skulle leve kjærlighetslivet ditt. Det er ikke enda en opplysningsbok om sex og samliv, men heller en bok om ekte, ren og sann kjærlighet etter Guds standard. Her får du inspirasjon til «å spare det beste til slutt», praktiske tips som skaper trygge rammer for kjærester, smarte kjøreregler i et forhold og fundamentet for et godt sexliv. Om du er den som ønsker å finne «den rette» etter Bibelens standard, kan du med forventning stupe inn i dette omdiskuterte temaet: ungdommers viktigste ord – sex og kjærlighet! «Dette er en ærlig og åpen bok hvor forfatteren deler av sine erfaringer og sitt hjerte, for at du som tenåring skal leve livet til det fulle. Samtidig inneholder også boken praktiske tips og nyttige fakta som kan hjelpe deg til å stå for dine valg, og ikke minst – at det er tilgivelse og gjenopprettelse når du har tråkket feil.» – Wenche Stautland Håvik, helsesøster og mor til tre

Kr. 228 Pocket – E-bok kr. 169 Manga Messias kr. 129 Evangeliene. [Klassesett á 20: kr. 79/stk] Manga Mytteri kr. 149 Fra skapelsen til utvandringen fra Egypt.

Manga Majestet kr. 149 Fra ørkenvandringen til Kong David.

Manga Metamorfose kr. 149 Apostlenes gjerninger

Sarah Young

Hva skjer’a Gud? Vil du gjerne få et tettere bånd til Gud? Ville det ikke vært flott å vite hvilke planer Han har for deg?

Hver e-mail er fullpakket med veiledning og oppmuntring som vil hjelpe deg å møte de viktige sakene du møter i livet.

Kr. 198 Innbundet Bestselger! 8. opplag

Historiene om de som sto for Jesus; de mest radikale Jesus Freaks, som levde og gikk i døden for Ham!

Dette er en bok fullpakket med 365 intensive reiser inn i sannhetene om det å leve for Gud. Hans nåde er nok! Kr. 198 Storpocket Bestselger! 3. opplag! Kr. 249 Storpocket Bestselger! 3. opplag!

Denne boken ønsker å knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til deg personlig! Sarah Young inviterer deg til å tilbringe noen minutter i Guds nærvær hver dag, mens du lytter til Ham og det Han vil fortelle deg.

Kr. 249 Hardcover – BESTSELGER 2. OPPLAG!

4   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


GAVETIPS TIL KONFIRMANTEN! GI EN GAVE MED MENING! StudentBibelen er en fullverdig studiebibel med hele bibelteksten. Bibelstoffet presenteres på en klar og oversiktlig måte som appellerer både til skoleelever fra konfirmasjonsalder, studenter og voksne i alle aldere. Bibelteksten i StudentBibelen er den reviderte utgaven av Bibelen – Guds Ord (2007). Mange kan til tider oppleve det utfordrende å lese Bibelen. Her får du verktøyene du som leser trenger for å finne ut hvordan Bibelen i enda større grad kan bli verdifull for deg i ditt personlige liv og vandring med Gud. Hovedredaktører for studienotatene er Philip Yancey og Tim Stafford. Pål Kr. B. Helmersen er oversetter og redaktør for den norske StudentBibelen. De norske bidragsyterne til StudentBibelen kommer fra en rekke kristne ungdomsorganisasjoner, frikirkelige menigheter og lutherske organisasjoner, og er alle vel kjent og anerkjent innen sine fagfelt.

ord. 348,-

199,-

INTRODUKSJONEN og Hvordan lese … gir deg et kort sammendrag av hver bok og trekker frem viktige opplysninger, tema og personer.

Hardcover utgave

100 viktige personer setter søkelyset på livet og troen til sentrale personer i bibelhistorien. INNBLIKK og UTHEVINGER forklarer vanskelige bibelvers, trekker frem viktige fakta og oppmuntrer deg til refleksjon.

ved kjøp er

av

inn. gjel d sk

GUIDET TUR tar deg med på en 180 dagers reise gjennom Bibelen med hovedvekt på tema du ofte møter på i hverdagen.

(Verdi kr. 198,-)

studentb i

Kr.1,len be

i kun st

dyp fuschia kr. 499

Lys toffee kr. 499

Lys Latte kr. 499

Alle kunstskinnsutgavene har flott gullsnitt og et lesebånd som matcher fargen på omslaget.

I konfirmasjonstiden gir vi deg Bibelen – Guds Ord vanntett utgave, med Det nye testamente og salmene, for kun kr 1 ved kjøp av en av kunstskinnsutgavene av Studentbibelen.

mørk kamo kr. 499

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

5


nyheter og bestselgere av jarle waldemar Jarle-TV på misjonsreise til Afrika Brian er 7 år og bor i Afrika. Familien Waldemar har lyst til å reise på besøk til han. I Afrika er det helt annerledes enn i Norge. I Afrika skinner sola hele året, og det er store kontraster mellom by og land. Brian har ingen leker på rommet sitt. Han har faktisk ikke et eget rom. Heldigvis får han hjelp gjennom fadderorganisasjonen Compassion. Som fadderbarn får han mulighet til å gå på skole hver dag. Han har fått seg egne sko og en madrass som familien kan sove på. Bli med til Afrika og bli kjent med Brian! Spilletid: ca 45 min. Tillatt for alle

Kr. 199 DVD – Kommer 20. april

NYHET

Du finner enda flere av Jarle Waldemars filmer og andre og produkter på www.hermon.no og hos din kristne bokhandler

Bibelandakter for barn Bli med Jarle Waldemar inn i Bibelens verden. Her får du en samling av 45 bibelandakter for barn. Bibelandaktene tar for seg viktige sider ved den kristne tro – med våre mest kjente bibelhistorier i bunn. Barn vil elske å høre temaene forklart med eksempler de kjenner igjen fra sin egen hverdag. For barn fra 5 til 10 år

Kr. 298 Stivperm

Barnebibelen min Velkommen inn i Bibelens verden! Her får barna møte Guds Ord på en måte som er enkelt å forstå. 71 bibelhistorier blir fortalt på en levende måte som vil engasjere både unge lyttere og lesere. Barna kommer til å elske de flotte og fargerike illustrasjonene. Barnebibelen min er en god måte å bli kjent med Guds Ord på for barn og familier.

Kr. 298 Stivperm – Kr. 198 Lydbok

Studiebibel for Tweens En helt ny studiebibel som passer fra 9-års alderen. Den er full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser. Bibelteksten som brukes er hentet fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen (2013, Bibelforlaget) – Det nye testamentet. Hverdagsbibelen er en levendegjort oversettelse som baserer seg på oversettelsen Bibelen – Guds Ord.

Kr. 398 Innbundet i eksklusiv stivperm – gjennomgående fargetrykk i hele studiebibelen. Velg mellom lilla og blå utgave! For å hjelpe deg til å skjønne mer av hva Bibelen vil fortelle deg, finner du fem ulike kategorier med forklaringer i Studiebibel for Tweens. De utdyper hva bibelteksten forteller om. De gir deg nyttig kunnskap og informasjon gjør det lettere å forstå det du leser. Dette er bibelvers som er verdt å kjenne til og kanskje lære utenat. Bli bedre kjent med personer, steder og hendelser, gir deg mer bakgrunnsinformasjon om det du leser om. Forklarer enkelte ord og handlinger som kan være vanskelige å forstå.

Mye har forandret seg siden Jesus levde. Måten de levde på er ganske annerledes enn slik vi lever i dag. I «Visste du at?» får du nyttig kunnskap som vil hjelpe deg til å skjønne mer av det du leser. Bibelen inneholder mye vi kan lære av. I «Hva betyr dette i dag?» finner du noen ideer om hva du kan lære av dette bibelverset.

6   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


nyheter for unge mennesker Petter A. Jensen

Mannen som forsvant

Bok 1 i detektivserien: Lissi, Luta og Fyrstikken

For mange år siden skjedde det uforklarlige ting i Grynvik. Det var på den tiden TV-bildene var svart-hvite og det fremdeles fantes ettøringer og sveivetelefoner … Lissi, Luta og Fyrstikken oppdager at Pettersen på Blesserud har forsvunnet. Døren står på vid gap og sauene breker som gale i fjøset. Har han blitt kidnappet? Fordi han visste ting han ikke burde vite? Heng på når trekløveret finner et trusselbrev og De Tre Lykter blir til for å avsløre mørkets urettferdigheter! Opplev det ubegripelige når de treffer «mannen fra den andre siden»! Hold deg fast når de spionerer i mørket på Lingerud, når de blir oppdaget, når de blir innesperret, når de flykter, når de blir jaget … Lissi, Luta og Fyrstikken er en ny serie detektivbøker som passer for barn fra 9 år. Her er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten og framfor alt høy spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.

Stivperm kr. 198 – NYHET!

NYHET

Adrian, 10 1/2 år: «Visste ikke at krim var så spennende!»

Herman, 10 1/2 år: «Kjempespennende!»

Emmeli, 14 år: «Jeg likte alt, blant annet måten ting var beskrevet på!»

3 raske spørsmål til forfatter Petter A. Jensen: Hvor gammel er du egentlig? «Jeg er født i 1957, så kan du nok regne det ut selv ...» Så gammel?! Hvordan kan du skrive barnebøker da, da? «Hehe – jeg har beholdt det lekne, skøyeraktige guttesinnet, skjønner du! Mange supre barnebøker har blitt skrevet av mye eldre forfattere enn meg.» Likte du å lese bøker da du var barn selv? «Gjett om jeg gjorde! Jeg slukte bøker! Mesterdetektiven Blomkvist, Fem-bøkene, Hardy-bøkene, Lillebror og Knerten, Mormor og de åtte ungene, Humpe og Stumpe, Tante Gummigutta og blåbærmaskinen, Indianerbøker, Robin Hood, Ivanhoe, Robinson Crusoe, Gullivers reiser, Jorden rundt på 80 dager, Den hemmelighetsfulle øya, Tarzan ... Jeg husker jeg fant de gamle, originale Tarzan-bøkene som faren min hadde da han var gutt – på dansk! Det var litt uvant på de første sidene, men så vennet jeg meg til det.»

Melody Carlson

Seksten år og ukysset Sommeren er over, og for en gangs skyld synes ikke Elise at det er så dumt. Hun har et inderlig ønske om at det å begynne på en ny videregående skole endelig vil føre til at hun får sitt første kyss! Spennende gutter, nye venner og en ny sjanse. Det hun derimot ikke hadde sett for seg, var det store presset – uskrevne forventninger og regler om å henge med de rette folka, kle seg i de kuleste klærne og date den kjekkeste gutten. Akkurat da alt ser ut til å gå hennes vei, faller hele hennes tilværelse i grus. Kan et dårlig valg ødelegge hele hennes fremtid?

Pocket kr. 198 – NYHET!

NYHET

Enkeltstående roman for tenåringsjenter av den populære forfatteren av barne- og ungdomslitteratur Melody Carlson. Boken tar opp aktuelle temaer som aldersgruppen vil kjenne seg igjen i.

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

7


nye romaner! Bodie & Brock Thoene

Da Jesus gråt (Bok 1 i serien jerusalem krønikene) Møt Lasarus, mannen Jesus reiste opp fra de døde, i denne bibelsk-inspirerte romanen hvor handlingen finner sted på Jesu tid. Første bok i serien “Jerusalem-Krønikene”. Det dreier seg om et av de mest ekstraordinære møtene med Jesus, Den levende frelseren, i hele Skriften. Lasarus vekkes til live, men hans liv er imidlertid interessant langt utover dette underet. Siden Lasarus bodde i Betania – nær Jerusalem – var han vitne til mange av de mest betydningsfulle hendelsene i Jesu liv og tjeneste. Lasarus eide dessuten en vingård og i møte med Han som hadde “hele verden” som sin vingård, får Lasarus et nytt perspektiv på livet. Han får oppleve kraften og trøsten i Kristi kjærlighet. Denne boken utgjør til nå høydepunktet i Brock og Bodie Thoenes felles forfatterskap. Da Jesus gråt fanger noe av det livsforvandlende møte med Jesus og Hans nærvær som de var preget av – disse mennene og kvinnene som gjennomlevde de viktigste dagene i verdenshistorien.

NYHET

Kr. 228 Storpocket – I salg fra 30. mars

Joel C. Rosenberg

Den tolvte imam (Første bok i ny politisk triller serie) HVA OM VERDEN VENTER FOR LENGE … OG IRAN UTVIKLER ATOMVÅPEN? Rosenberg tar deg med inn i en verden få noen gang vil bevege seg inn i. Hold deg fast – hendelsene og vendingene tar aldri slutt. Spenningen stiger i Midtøsten. Irans president sverger på at han skal utslette USA og Israel. Israels statsminister sier at noen må slå til mot Irans atomanlegg «før det er for sent». Den amerikanske presidenten advarer mot et forebyggende angrep på Irans atomanlegg og sier forhandlinger er nøkkelen til fred. Midt oppi alt dette svirrer rykter gjennom hele regionen om en mystisk religiøs imam som hevder å være den islamske Messias, kjent som Mahdi eller den Tolvte Imam. Ord om hans mirakler, helbredelser, tegn og undre sprer seg som ild i tørt gress. CIA-agent David Shirazi blir rekruttert og sendt til Iran med ett mål for øyet: Bruke alle nødvendige midler for å avbryte Irans program for utvikling av atomvåpen uten å etterlate amerikanske fingeravtrykk og uten å utløse en apokalyptisk krig. Men tiden er i ferd med å løpe fra dem. Den tolvte imam er den “messias” muslimene venter på at skal komme.

NYHET

Joel C. Rosenberg er den New York Times bestselgende forfatteren bak den prisbelønte Last Jihad-serien.

Kr. 228 Storpocket – I salg fra 1. mai En Oxford-professor i biokjemi er på bryllupsreise i Egypt med sin vakre, sørafrikanske kone da de brått og uventet kastes inn i et dødelig drama og i tillegg blir anklaget for mord. De legger ut på en halsbrekkende flukt, hvor de samtidig må løse urgamle mysterier og gåter for å hindre tidenes kanskje største arkeologiske funn fra å gå tapt – et funn som er så sensasjonelt og sjokkerende at det kan endre menneskehetens skjebne.

Kr. 228 Storpocket

Mysteriene som åpenbares i Profetien ligger skjult i et bibelvers fra profeten Jesaja. De er så nøyaktige at de forutsier nyere hendelser i Amerika helt ned til selve datoen. I en fengslende, fortellende stil begynner romanen med at vi møter en mann som er tynget av en rekke budskap han har fått i form av ni segl. Hvert segl avdekker et profetisk mysterium som er knyttet til Amerika og nasjonens fremtid. Handlingen tar deg med på en utrolig og forbløffende reise.

Kr. 228 Storpocket

8   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


SPENNENDE ROMANER – ANBEFALT PÅSKELEKTYRE! Troens vei triologien

56 % rabatt

Denne storslåtte historiske romanserien handler om de dramatiske hendelsene omkring den kristne menighetens fødsel. Romantikk, spenning og en gripende historie tar deg med inn i dagliglivet til mennesker som levde på Jesu tid. «Troens vei-serienv – Jan Erik Børrestad

PAKKETILBUD NÅ KR. 299 (Ord. kr. 684) Storpocket

Daggry-serien Her får du hele den bestselgende Daggry-serien av Karen Kingsbury til en flott pakkepris. En fortelling om Guds uendelige trofasthet, kraften i en families kjærlighet og forsoningens helbredende mirakel. KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn 40 romaner, som er trykt i over femten millioner eksemplarer. Hennes bøker har gjort henne til en av Amerikas mest populære historiefortellere. Det er trykt over 100 000 av hennes bøker i Norge!

56 % rabatt

PAKKETILBUD! NÅ KUN KR. 399 (Ordinær pris kr. 912) Pocket Sion-dagbøkene – miniserie! Gå ikke glipp av romantikken, lidenskapen og spenningen i Sion-dagbøkene! Vi følger amerikanskefødte Loralei Keplers flukt fra nazistene, og andre helter som kjempet for det som er rett, og modig tok opp kampen under annen verdenskrig.

50 % rabatt

Bodie og Brock Thoenes mesterlige fortellerkunst fengsler og griper lesernes hjerte og sinn. De har skrevet mer enn 50 historiske romaner som er solgt i mer enn 20 millioner.

PAKKETILBUD NÅ KR. 198 STORPOCKET Tre enkeltstående spenningsromaner til kanonpris! For deg som liker spenning får du her tre enkeltstående romaner det er vanskelig å legge fra seg!

71 % rabatt

PAKKETILBUD! NÅ KUN KR. 199 (Ordinær pris kr. 684) Pocket

PLASS TIL Å LAGE ET LITE BANNER OM MØYFRIDS E-BOK PÅSKEKAMPANJE

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

9


Himmelske bestselgere! Todd Burpo & Colton Burpo

Himmelen er på or’ntli Da Colton Burpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå – en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen. Med avvæpnende uskyld og barnets troskyldige frimodighet forteller Colton om forlengst avdøde slektninger han hilste på. Han beskriver Jesus, englene, hvor «veldig, veldig stor» Gud er, og hvor glad Gud er i oss. Himmelen er på or’ntli kommer til å forandre dine forestillinger om evigheten og gi deg sjansen til å se og tro som et barn.

6. OPPLAG! NÅ 30 000

Kr. 198 Pocket – E-bok kr. 149 – Barnebok kr. 198 Innbundet Kapt. Dale Black

En flytur til evigheten Kaptein Dale Black har fløyet over hele verden som ruteflyger, men en flytur forandret livet hans for alltid. Som den eneste overlevende etter en forferdelig flyulykke, svevde Dale mellom liv og død da han hadde en vidunderlig opplevelse av Himmelen. Med sitt liv som testamente, deler han nå sin inspirerende historie for å gi håp og oppmuntring til mennesker som sliter med alvorlige skader eller sørger over tapet av en kjær person og til dem som søker en visshet både om dette livet og om det neste. Opplev et livsforvandlende glimt av Himmelen. Dale Blacks nær-døden-opplevelse tok pusten fra meg. En flytur til evigheten er en dyp åndelig refleksjon over den enorme kjærligheten Gud har for sine barn, og over hvor langt Han er villig til å gå for å bringe dem trygt hjem. – Trudy Harris

Pocket kr. 228 Kevin & Alex Malarkey

Gutten som vendte tilbake fra Himmelen I 2004 var Kevin Malarkey og hans seks år gamle sønn Alex utsatt for en forferdelig bilulykke. Alex ble lam, og det virket som om han ikke kom til å overleve ulykken. Da Alex våknet opp av koma to måneder senere, hadde han en utrolig historie å fortelle. Gutten som vendte tilbake fra himmelen er beretningen om en ganske alminnelig gutts svært uvanlige ferd. Etter hvert som du betrakter Himmelen og jorden gjennom Alex’ øyne, får du ny innsikt i mirakler, livet bakenfor denne verden og den kraften som bor i en fars kjærlighet.

NÅ KR.

40 %

149 (Ordinær pris kr. 249) Innbundet rabatt

BESTSELGER! NÅ I 2. OPPLAG!

Randy Alcorn

Himmelen Har du lurt på hvordan det kommer til å bli i Himmelen? Hvordan vi kommer til å se ut der? Hva vi skal gjøre der dag etter dag? Blir det ikke kjedelig i Himmelen etter hvert? Etter 25 års omfattende granskning, inviterer Alcorn deg til å se Himmelen slik Bibelen beskriver den – en vakker, levende og fysisk ny jord, fri fra synd, lidelse og død, og full av Jesu nærvær, naturlig skjønnhet og en rik kultur slik Gud hadde tenkt. I denne boken kaster Randy Alcorn lys over evigheten på en måte som kommer til å overraske deg og forandre måten du lever på i dag.

Innbundet kr. 249 – BESTSELGER! NÅ I 2. OPPLAG! Don Piper

90 minutter i Himmelen Don Pipers bil ble knust av en trailer som krysset kjørebanen hans. Ambulansepersonalet sa han døde momentant. Men mens kroppen lå livløs inne i bilvraket, fikk Piper oppleve en bit av himmelens herlighet. 90 minutter etter krasjen, mens en pastor ba for ham, kom Piper mirakuløst tilbake til livet på jorden. Hans tro på Gud ble likevel satt på store prøver, da han nå sto overfor en uviss og smertefull rekonvalesens. 90 minutter i himmelen gir oss et glimt av en svært reell dimensjon av Guds virkelighet, og gir deg visshet om at Gud er trofast til å bringe deg gjennom selv de verste omstendigheter.

Pocket kr. 198 – BESTSELGER! NÅ I 3. OPPLAG!

10   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


dykk dypt inn i ordet med bibelen – guds ord studieutgave

Macciato kunstskinn

Sort kalveskinn

Ekslusiv utgave i ekte naturskinn

kr. 598

kr. 998

kr. 1298

Bibelen – Guds ord studieutgave Denne studiebibelen inneholder mer enn faktakunnskap, og er spesielt utformet for å hjelpe leseren til å leve det kristne livet i hverdagen. Hele veien gis forklarende kommentarer og undervisning omkring vers og avsnitt, som ikke bare gir større forståelse av Skriften og Guds rike, men også viser hvordan Bibelens Ord er relevant for deg i ditt liv. Hver bibelbok avsluttes så med Tro i Praksis, som oppsummerer grunnprinsippene i den aktuelle boken og viser den praktiske tilegnelsen. Hovedredaktør for studienotatene, hentet fra New Spirit Filled Life Bible: Dr. Jack W. Hayford. Over 1872 sider får du dessuten blant annet: – bibeloversettelsen Bibelen – Guds Ord, revidert utgave – Jesu Ord i rødt – kart og oversikter – utdypende oversettelse og forklaring av 550 hebraiske og greske ord – kommentarer til vers og avsnitt – undervisning om sentrale temaer – bibelleseplan – temaartikler fra norske bibellærere

Biblex – hermons store bibelhåndbok KINN. G JE STS N LD KU

Kr.1,-

DS ORD STU GU DIE

(Verdi kr. 398,-) SKIN N E LLE VE I GA R UT

«Biblex – Hermons store bibelhåndbok kan trygt anbefales. Den gir solid innføring og veiledning gjennom en klar tekst og et rikt billed-, kart-, og plansjemateriale. Den egner seg for eksempel utmerket til støtte i bibelgrupper og for undervisning.» – Aksel Valen-Sendstad, Professor, dr. theol.

D KJØP AV BIB VE EL ER

EN

Utgitt på nærmere 30 språk gir BIBLEX deg nye og fascinerende oppdagelser i Bibelen! De 816 sidene er fullspekket med informasjon – fargerikt, spennende, pålitelig og bibeltro – skrevet av mennesker som selv har oppdaget Bibelens rikdom og gjerne vil dele den med andre.

Kr. 398 Hardcover (kjøpt enkeltstående)

Nå kun kr 1 ved kjøp sammen med bibelen – guds ord studieutgave i skinn eller kunstskinn.

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

11


familie & ekteskap Gary Chapman

Ekteskapets fire årstider Våre ekteskap er i stadig forandring, hele tiden i bevegelse fra én årstid til en annen. Kanskje ikke hvert år, slik som i naturen, men like visst og uunngåelig. Syklusen gjentar seg mange ganger i løpet av et ekteskap, akkurat slik årstidene gjentar seg i naturen. Hensikten med denne boken er å hjelpe deg og din ektefellen til å finne ut hvilken årstid dere befinner dere i for øyeblikket, gi dere et felles språk til å drøfte situasjonen og gi dere praktiske tips som kan hjelpe dere å bygge et sterkere og bedre ekteskap. Hvilken årstid er ditt ekteskap i?

Kr. 298 Innbundet

Jarle Waldemar

Tro i hjemmet – en verktøykasse for deg med barn fra 0–12 år Tro i hjemmet er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus.

40%

En flott «verktøykasse» for deg med barn fra 0–12 år

rabatt

NÅ KR.

149 Innbundet (Ordinær pris kr. 249)

Jarle Waldemar

Tro i hjemmet – Familieandaktsbok Ønsker du å bruke tid på familien din, snakke om tro hjemme og gi barna dine gode sannheter om Gud? Kanskje du synes hverdagen din er hektisk og at tiden ikke alltid strekker til? Da er dette boken for deg! Denne familieandaktsboken inneholder 90 korte familieandakter som du kan bruke i din travle hverdag. Ønsker dere å bruke litt ekstra tid sammen som familie, kan du velge en av de 20 familiestundene som boken også gir deg. Familiestunden skal være en blanding av noe koselig, morsomme aktiviteter og samtale om tro. «Det var en genial måte å gjøre det på. De korte andaktene er så korte at alle rekker å bruke dem i hverdagen, hvis de vil. Waldemar forkynner ekte om Guds kjærlighet, tilgivelse for synd, forsoning, skapelse osv. Han bruker hverdagslige eksempler som barn forstår ... Ei flott bok som anbefales på det varmeste.» – Frida Blaker i Utsyn, 30/08/2013

Kr. 298 Innbundet John & Stacy Eldregde

Kjærlighet & Krig

50%

rabatt

Med en forfriskende ærlighet som griper leseren fra første side, deler John og Stasi åpenhjertig om den ofte smertefulle, men også dyrebare innsikten de har tilegnet seg gjennom tjuefem års ekteskap. De snakker hver for seg til leseren om hva de har lært og inkluderer både det mannlige og det kvinnelige perspektivet. Oppdag hva dere kan utrette sammen!

NÅ KR.

149 Innbundet (Ordinær pris kr. 298) Par i hjerter (evighetskalender) Stjel noen rolige øyeblikk med et romantisk vers eller tidløse tanker som to hjerter kan dele. Fra hvetebrødsdagene til edle jubileum kan disse ordene inspirere til kjærlighet og berike deres liv med hverandre. En vakker evighetskalender!

Kr. 198 Evighetskalender

12   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


Gavetips til brudeparet! Philip J. Swihart & Wilford Wooten

Ekteskapets fem første år

NYHET

En flott gavebok til brudepar. Boken vil gjøre ektepar i stand til, i en tidlig fase av ekteskapet, å bygge et sterkt og varig fundament som vil gi dem stabilitet og tilfredsstillelse etter hvert som de som par fryder seg over livet sammen med hverandre. Det er ikke noen enkel sak å være gift. Det er grunnen til at tusenvis av par har bedt ekteskapsveilederne i Focus on the Family om råd når det gjelder de mange problemstillinger de møter tidlig i samlivet, blant annet når det gjelder: • Penger • Kommunikasjon • Konflikthåndtering • Og mange andre spørsmål Gjennom denne boken får dere nå som par tilgang til den kollektive visdom staben av veiledere i Focus on the Family sitter inne med. Boken er skrevet i en form som ikke på noen måte virker belærende. Den er inndelt i en lang rekke relevante temaer som belyses gjennom konkrete og enkle spørsmål, som deretter besvares av rådgiverne. «Det som skjer i de første årene av et ekteskap vil ha avgjørende betydning for kvaliteten på årene som ligger foran. Denne boken gir praktisk hjelp til alle par som ønsker å bygge sunne og bærekraftige ekteskap. Den bør være obligatorisk lesning for alle nygifte par.» GARY CHAPMAN, Ph.D. Forfatter av Kjærlighetens fem språk

Kr. 398 Innbundet – i flott gaveeske – I salg fra 20. ma Gary Chapman

Kjærlighetsspråkene Folk gir uttrykk for og mottar kjærlighet på forskjellige måter. I denne andaktsboken vil en av verdens fremste eksperter på parforhold, Gary Chapman (forfatter av De fem kjærlighetsspråkene), vise deg hvordan du kan kommunisere kjærlighet på genuine og omtenksomme måter hver eneste dag! For hver dag i året presenteres et bibelvers, et innsiktsfullt budskap om å formidle kjærlighet og en bønn. Bruk dette året på å komme nærmere den du elsker mest!

Kr. 348 Innbundet Bestselger. Nå i 3. opplag

Min bryllupsplanlegger har blitt laget som et hjelpemiddel, for å ha et sted å skrive ned de mest essensielle detaljene i bryllupsplanleggingen på ett sted. Den vil også bli en vakker suvenir fra din bryllupsdag. En vakker gjestebok for bryllupsdagen med god plass til hilsener fra gjester til brudeparet.

Kr. 198 Stivperm

Kr. 198 Stivperm

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

13


dvd-underholdning for hele familien! Påskebudskapet på DVD!

Jarle Waldemar

Jonny og Conny Jonny og Conny er gode venner, men havner ofte i tottene på hverandre. Heldigvis redder sheriffen dem. Ved hjelp av bibelhistorier lærer Jonny og Conny hvordan de skal være mot hverandre. Spilletid: ca

50 minutter. Tillatt for alle Passer for barn fra 3–12 år.

Kr. 199/stk DVD

Påsketilbud Kr. 99 (før 198)

Påsketilbud

Kr. 149 (før 198)

Påsketilbud Kr. 99 (før 198)

Velkommen til bilbyen Auto, der biler og lastebiler blir levende gjennom fengslende animasjon. Bli med Johnny, Izzi, EJ, Kali og vennene deres på veier fylt av spenning og moro! Langs veien vil alle få verdifull lærdom som vil vare resten av livet! Hver DVD har 3 episoder + en bonusfilm! Spilletid ca. 60 minutter. Tillatt for alle. Kr. 129 stk (før kr 198)

VeggieTales er en dataanimert serie for barn som tar opp moralske temaer med utgangspunkt i de kjente bibelhistoriene og kristen tro – presentert på en spennende og morsom måte. Vi blir kjent med et rollegalleri av levende grønnsaker som kommer oppi vanskeligheter som de må løse så godt de kan. I mer enn 10 år har vi forsøkt å få denne serien til Norge! Barna mine har kost seg, ledd uhemmet og lekt historiene om igjen. En flott måte å presentere kjernen i bibelhistoriene på! ANBEFALES VARMT! – Svein Andersen Hver DVD har to episoder. spilletid ca 60 minutter. Tillatt for alle. Kr. 198/stk

Smokey Banks, tidligere verdensmester i okseriding, har virkelig rotet til livet sitt. Nå er han dømt til samfunnstjeneste på en ranch som kommer til å radikalt forandre hans liv! Norsk tekst. Aldersgrense 10 år.

Kr. 149 DVD

For første gang har Tommy noe å leve for og en grunn til å synge. Musikalsk drama som vil få deg til å synge, smile og granske ditt hjerte. Norsk tekst. Aldersgrense 10 år.

Kr. 149 DVD

To klatrere må samarbeide for å nå den høyeste fjelltoppen. Deres sterke viljer kolliderer, men de må begge ofre stoltheten for å nå sitt mål. Norsk tekst. Aldersgrense 10 år.

Kr. 149 DVD

Amanda havner i trøbbel når planen om rask rikdom går i vasken. En humoristisk reise med bilkrasj, motorsykkelgjenger og et hjerte av gull. Norsk tekst. Aldersgrense 10 år.

Kr. 149 DVD

En rørende kjærlighetshistorie. Sammen står de ansikt til ansikt med en grusom sykdom som enten vil stadfeste deres kjærlighet eller ødelegge deres ekteskap. Norsk tekst. Aldersgrense 10 år.

Kr. 149 DVD

Skjulestedet er en gripende historie fra andre verdenskrig. Den sanne historien om en familie som kjempet mot nazistene med sitt eneste våpen: Kjærlighet. Norsk tekst. Aldersgrense 11 år.

Kr. 149 DVD

14   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


nyheter for de minste Wendy Gjerstad (illustrert av Olivia Filippi

Bjørnar og Maiken – Jona og den store fisken Bjørnar og Maiken er på besøk hos bestemor og bestefar. Det de gleder seg aller mest til er leggetid – for det betyr at de får høre en av bestemors spennende godnatthistorier. Gjennom sang og musikk, hørespill, tekst og fargerike bilder, blir historien om Jona i fisken levende for barna. Opplev hvordan den kjente bibel-historien, gjengitt gjennom flere sanser samtidig, kan gjøre et nytt og enda sterkere inntrykk på barna. Forfatteren fikk ideen til denne boken da hennes eldste sønn var 3 år. Hun opplevde, midt i all travelhet, at sønnen ønsket å bli lest mer for. Hun lette etter lydbøker som hadde et godt budskap med tilhørende bildebok, men da hun ikke fant dette, satte hun seg ned på kveldene og begynte å skrive. Wendy Gjerstad har også skrevet sangene som hører til boken. «Her ligger alt til rette for en fin leseopplevelse for de minste! Wendy Gjerstads fengende sanger og gode historie-fortelling blir sammen med Olivia Filippis fine illustrasjoner formidling som vil treffe særlig de minste barna godt.» – Vokalist, gitarist, komponist og lærer, Bjarte Leithaug

NYHET! Vakkert illustrert barnebok med lydbok inkludert!

Kr. 249 Stivperm – Lydbok-CD medfølger! – kommer 30. mars

Franchis Chan

Den store røde traktoren En tidløs lignelse for barn fra bestselgende forfatter Franchis Chan. Innbyggerne i den lille byen elsket den store, røde traktoren. Den hjalp dem å dyrke mat som holdt gjennom hele året. Men den var vanskelig å bruke, og den fungerte ikke så godt lenger. Selv om alle hjalp til å dra og dytte fikk de ikke så mye gjort. Alle trodde det var slik det måtte være, helt til bonden David finner en gammel, glemt bok på det støvete loftet. Bonden David tror den kan snu opp ned på alt, men de andre innbyggerne i byen er ikke sikre.

NYHET

En samtidslignelse som lærer barna en tidløs sannhet: Gud har en spesiell hensikt for deg og du kan finne den med hjelp av Guds Ånd. En mektig lærdom flott fortalt for å treffe små hjerter.

Kr. 149 Stivperm – kommer 30. mars

Franchis Chan

Halvhjertede Herbert

NYHET

Halvhjertede Herbert gjør aldri ferdig noen ting. Han gjør bare halvparten av leksene sine, han rydder bare halve rommet sitt og han spiser bare halvparten av maten sin. Til og med hunden hans er halvt bulldogg og halvt puddel. Å gjøre alt havveis fungerte veldig bra – frem til nå. Når Halvhjertede Herbert forteller en halv sannhet og tenker at det er ikke er å lyve – da raser alt sammen. Han får lære seg en lekse han aldri kommer til å glemme. Boken Halvhjertede Herbert hjelper barna dine å oppdage betydningen av ærlighet og å gjøre sitt beste for Gud i alt de gjør. De er en fortelling om hvordan til og med de minste barna kan leve fullt og helt for Gud.

Kr. 149 Stivperm – kommer 30. mars

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

15


bestselgere! nå i nytt opplag! Rick Warren

Målrettet liv Om du bare vil lese én bok om hva livet egentlig handler om - la det være denne! Bestselger! 30,000 til nå i Norge! Nå i ny, revidert utgave med 2 nye kapitler! «Denne boken er en gavepakke til deg! Den vil hjelpe deg til å forstå hvorfor du lever, og viser deg Guds hensikt med ditt liv – både her og nå – og for evigheten. Du vil ikke være den samme etter å ha lest den. Et mesterstykke for vår tid. Den blir helt sikkert en verdensklassiker i vårt århundre. Les den og bli forandret!» – Olav García de Presno, Normisjon «At det går an å være så inkluderende og utfordrende på samme tid, så konkret inn i menneskets hverdag og samtidig så allmenn og tidløs i spørsmålsstillingene! Boken formidler dyp livsvisdom for alle livets faser. Denne må alle lese!» – Eivind-Bjørnar Hetlevik, kapellan i Loddefjord menighet, Bergen «En av de fem bøkene som har betydd mest for meg. Anbefales!» – Egil Svartdahl, TV-pastoren

Kr. 248 Pocket – Nytt opplag i salg fra 31. mars

Mosab Hassan Yousef

Sønn av Hamas [Utvidet utgave] Den gripende og sanne historien om en «insider» i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne – og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen og vise verden en vei til fred. Siden han var en liten gutt, fikk Mosab Hassan Yousef se denne farlige terrororganisasjonen fra innsiden. Som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas, ble han formet til å overta hans arv, politikk og status. Men alt forandret seg da Mosab snudde seg vekk fra terror og vold, og i stedet omfavnet læresetningene til en annen kjent leder fra MidtØsten. I Sønn av Hamas avslører Mosab Yousef ny informasjon om verdens farligste terrororganisasjon, og gir oss sannheten om sin egen rolle, om sin fortvilte adskillelse fra familie og hjemland, om den farlige avgjørelsen om å gjøre sin nye tro offentlig kjent, og om sin tro på at den kristne befalingen om å «elske sine fiender» er den eneste veien til fred i MidtØsten.

Kr. 199 Pocket – Nytt opplag i salg fra 31. mars

Karsten Isachsen

Underveis til Guds evige sommerdag Underveis til Guds evige sommerdag er en bok full av varme, lys og håp. Her møter vi presten Karsten Isachsen som deler sin tro og teologi, men også sine lengsler. Vi møter ham også som foreleser i næringslivet. Boken inneholder sentrale deler av foredrag for alminnelige mennesker om en alminnelig, god hverdag. Endelig møter vi ham også som stand-up komiker. Humoren er alltid med hos Karsten Isachsen, ikke som pynt, men som en hovedstrøm i livet. «Jeg har vel knapt lest noen forfatter som kan veksle så raskt mellom det å bevege leserens lattermuskler til å væte tårekanalen eller gripe ånd og sjel med takknemlighet over Guds nåde! Anbefales!» - Svein E. Andersen, Lagerassistent og forlagssjef

Kr. 298 Innbundet – Nytt opplag i salg fra 31. mars

16   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


skapelse og/eller evolusjon – hva sier bibelen? Andreas Arikstad, Jogeir Lianes & Johan Samuel Arikstad-Nielsen

Skapelse og/eller evolusjon hva sier Bibelen? Ble jorden skapt på 6 dager eller millioner av år? Har Adam levd eller er han bare en mytisk figur oppfunnet av jødiske prester? Har livet utviklet seg fra encellede organismer til avanserte skapninger som aper og mennesker, eller er dyrene skapt «etter sitt slag»? I denne boken gir forfatterne velfunderte svar på disse og mange flere spørsmål. Men ikke nok med det. Forfatterne viser også ut fra Bibelen at spørsmålene langt fra er perifere i forhold til kristen tro og tenkning. Det får konsekvenser for hele teologien hva man tenker og tror om disse spørsmålene. Derfor er boken en «must read» for alle troende og tenkende mennesker.

Kr. 249 Mykbind – i salg fra 7. april «Så sier Herren, som skapte jorden, Herren, som formet og grunnfestet den – Herren er hans navn: Rop til Meg, og Jeg vil svare deg, Jeg vil forkynne deg store og ufattelige ting, ting som du ikke kjenner.» Jeremia 33:2–3

NYHET Dr. med. Kjell J. Tveter

Livet – skapelse eller tilfeldighet «Eg vil i ein sum seia at dette er den klart beste boka eg har lese om emnet, både sakleg og pedagogisk sett. Ho bør verta felles lesnad innan alt kristenfolket. Ho er ei særleg gåve til kristne skular og det kristne ungdomsarbeidet. Eg takkar og bukkar for boka, og ønskjer henne alt godt!» – Johannes Kleppa, Dagen 20.09.2012 «Denne boken er svært viktig og trosstyrkende. Boken gir et innblikk i hvor enestående og avansert Gud har skapt jorden. Jeg anbefaler alle å lese denne boken – særlig den yngre generasjon!» – Emanuel Minos «I denne boken viser Tveter hvorfor han som vitenskapsmann ikke kan stille seg bak Darwins teori. «Hvorfor skal jeg tvinges til å tro noe som er så ytterst usannsynlig som utviklingsteorien?» – Morten Gravdal, sokneprest

Bestselger! 4. opplag!

Dr. med. Kjell J. Tveter var professsor i 23 år ved universitetet i Oslo, og i vel 17 år avdelingsoverlege ved Ullevål Sykehus.

Kr. 249 Mykbind – E-bok kr. 199

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

17


nyheter til oppbyggelse og inspirasjon! Max Lucado

Guds forunderlige nåde Nåde ... Vi snakker som om vi forstår dette ordet. Vi bruker dette ordet som om vi vet hva nåde betyr. Men forstår vi den egentlig? Har vi slått oss til ro med en pinglete nåde? Den fyller høflig sin plass i en salme, og den passer fint på et skilt utenfor kirken. Den skaper aldri trøbbel eller krever et gjensvar. Det er noe ved Guds nåde som minner om et regnskyll. Det er noe vilt ved den. Den er som brusende bølger og havstrømmer som snur deg opp ned. Nåden jager etter deg. Den omprogrammerer deg. Fra «utrygg» til «trygg i Gud». Fra «bombardert med anger» til «et bedre menneske på grunn av det som skjedde». Fra «redd for å dø» til «klar for å fly». Nåden er stemmen som kaller oss til forandring, og deretter gir oss kraft til å klare det. La oss sørge for at nåden får tak i deg. «Det er faktisk overraskende at en forfatter kan gi deg tårevåte øyne når han skriver om «nåde», for en som har hørt prekener om emnet i en halv mannsalder! Men Lucado begeistrer meg, griper mitt hjerte og maler nåden så sterkt og fargerikt at jeg reservasjonsløst anbefaler boken for alle – enten du er nyfrelst eller har kjent Jesus

NYHET

lenge!» – Svein Eivind Andersen, forlagssjef

Kr. 298 Innbundet – NYHET! Matthew Barnett

Hjertets drivkraft – din gudgitte hensikt Du ble skapt for noe stort … og det er på tide å finne ut hva det er! Matthew Barnett oppdaget hensikten han var skapt for da han ga opp sine egne drømmer om suksess og heller begynte å lytte til hvilke drømmer Gud hadde for livet hans. Da han følte at Gud kalte ham til å tjene de fattige og maktesløse, grunnla han Dream Center i Los Angeles, en håpets havn for hjemløse familier, rusavhengige, misbrukte kvinner og barn, ofre for menneskehandel, tenåringer som har rømt hjemmefra og mange andre som opplever at livet har falt i grus. Gjennom sin egen historie og historien til andre som har fått livet sitt forvandlet, peker Matthew Barnett ut veien for alle som leter etter et håp om at Gud har skapt dem for en stor hensikt – og at Han kan bruke deres livserfaring, selv den aller tøffeste, for å hjelpe dem til å leve den ut.

NYHET

Kr. 248 Pocket – NYHET! Åge M. Åleskjær

Livets stormer Alle mennesker opplever stormer i livet – Gud har sagt at vi må regne med motgang, prøvelser og onde dager. Samtidig har Han vist en vei til å bli stående på den onde dag og overvinne alt. Åge M. Åleskjær gir deg her en grunnleggende undervisning om dette temaet. Han krydrer med erfaringer fra eget liv, og gir deg for første gang et usminket innblikk i hvordan han og familien ved hjelp av Guds Ord taklet noen av de stormene familien har møtt på – og overlevd – i livet. Både av frisk bris og orkan styrke har de opplevd motvind, og han og familien er et levende eksempel på at det går an å bli stående, faste i troen, gjennom alt livet kaster mot deg.

NYHET

Også hans kone, Lillemor, og datteren, Madeleine, er medforfattere i denne boken, og deler ærlig og åpenhjertig fra store personlige utfordringer de har møtt i livet. Hjertegripende skriver de om sykdom av både fysisk og psykisk karakter, og hvordan kjærligheten fra Gud og mennesker har holdet dem oppe.

Kr. 198 Pocket – NYHET! Stephan Christiansen NYHET

En moderne pilegrims bekjennelser Etter 20 år i tjeneste for Gud, bestemte Stephan seg for å ta en pause og være pilegrim i Det hellige land. Alene, overgitt til egne tanker – og notatbøker – førte Stephan loggbøker over sine opplevelser og refleksjoner. Boken er en herlig blanding av reiseskildring, bekjennelser og egne tanker om tilværelsen og livet med Gud, krydret med historiske fakta og Stephans egne bilder fra pilegrimsoppholdet. Med humor og ærlighet skriver Christiansen om hvordan denne turen – som tok en høyst dramatisk og uventet vending – forandret livet hans.

Kr. 248 Storpocket – NYHET!

18   Du f inner et stor t ut valg av våre produk ter hos din k ristne b ok handler


Ny bok og aktuelle bestselgere fra billy graham! Billy Graham

Frelsen – mitt evige håp Hvilket ord i verden er mest fylt av håp? For Billy Graham er det ordet frelse! Frelse fra hva? Fra vårt eget selviske og destruktive ego. Fra alt rotet vi bringer oss selv opp i. Fra synden som har hjemsøkt verden helt fra tidenes begynnelse og ondskapen som trekker oss ned hver eneste dag. Fra kulturens blendverk som forblinder våre øyne slik at vi ikke er i stand til å se Guds frelsesbudskap. Fra helvete som så mange mennesker ikke tror på. Hvis vi tror at vi ikke har behov for å bli frelst, lurer vi oss selv. Dersom vi tror at vi kan heve oss over frelsen, undervurderer vi Gud. Hvis vi ganske enkelt ikke vil tenke på frelsen, setter vi oss selv i evig fare. I en alder av femognitti år proklamerer Billy Graham Guds evangelium med besluttsomhet og dyp medfølelse. Det er det samme budskap han har forkynt gjennom mer enn sytti år. Og i denne boken vil du få se at dette budskapet er livsviktig, fylt som det er av håp for fremtiden. Gjennom sin tydelige advarsel om tidens tegn, tenner han samtidig et håpets lys – om Jesus, Frelseren som snart kommer igjen for å hente sine barn!

NYHET

«Et lite avsnitt av Billy Grahams bok er nok til at hårene reiser seg på ryggen! Velskrevet, profetisk og tidløst maler han evighetens realiteter, og tenner håp for alle som har feilet – og for en verden på kanten av stupet! ANBEFALES!» – Svein E. Andersen, forfatter og forlagssjef

Kr. 298 Innbundet – NYHET!

Billy Graham – Snart er jeg hjemme I Snart er jeg hjemme holder Billy Graham frem betydningen av å bygge gode og slitesterke relasjoner, møte nye faser i livet med tro og tillit og – ikke minst – forstå hvilket fantastisk håp for fremtiden vi har i Kristus. «I mitt hverdagsliv som syvbarnsfar og ektemann, bedriftsleder, forfatter og styreleder, gårdeier og investor, trenger jeg inspirasjon og gode forbilder. På alle livets områder er Billy Graham et enestående forbilde, og en inspirasjon til å sette høye mål, og å sette det viktigste først! Jeg anbefaler denne boken til alle voksne menn!» – Svein Andersen, forlagssjef

Kr. 228 Pocket – KÅRET TIL ÅRETS BESTE KRISTNE BOK I USA! (2012) Bestselger! Nå i nytt opplag!

Billy Graham – Livsreisen Livsreisen er Billy Grahams åndelige testamente og full av erfaring, oppmuntring, håp, råd og veiledning. Her får vi del i den visdom og innsikt som et langt liv med Gud har gitt ham. Livets reise går gjennom landskap preget av glede og forventning – men også skuffelser, sorg og smerte. Midt i alt dette formidler Graham et perspektiv som inspirerer til et rikt og meningsfullt liv. «Den viktigste bok i vårt årtusen er en sterk påstand. Jeg mener dette er berettiget. Boken er en oppmuntring til oss som ikke alltid lykkes underveis, men som ønsker å ha reisemålet klart for øyet.» – Arne Håtveit, Hermon Høyfjellssenter

Kr. 198 Pocket – E-bok kr. 149 – Bestselger! Nå i 3. opplag!

Billy Graham – Min hjelp kommer fra Herren (365-dagers andaktsbok) Jeg løfter mine øyne opp til fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, Han som dannet himmelen og jorden. «Slik lød salmistens ord – og vi burde si det samme», skriver Billy Graham. «Men noen ganger blir vi så nedtynget av livet i dalene at vi glemmer å løfte våre øyne oppover. Mens fjelltoppene er til for å gi oss vidsyn og inspirasjon, vokser fruktene i dalene.» Min hjelp kommer fra Herren gir oss inspirasjon, trøst og utfordringer gjennom daglige andakter fra vår tids mest kjente og respekterte evangelist.

Kr. 348 Innbundet – E-bok kr. 149

eller du k an b estille w w w.hermon.no – ordretelefon 6 3 80 30 99

19


vårsalg – t-skjorter og hettejakker ALLE HETTEJAKKER NÅ KR 149/STK (FØR KR 298) Ni liv – marine hettejakke med glidelås

Korset – lysegrå hettejakke med glidelås

Hun smiler cerise hettejakke med glidelås

Living water – rød hettejakke med glidelås

ALLE T-SKJORTER NÅ KR 79/STK

bakside bakside

forside Hun smiler T-skjorte korall

Hun smiler T-skjorte cerise

Fremtid og håp Fremtid og håp T-skjorte lilla T-skjorte mørkegrå

Living water T-skjorte rød

forside

(FØR KR 149)

Living water T-skjorte lyseblå

Størrelse XXL, XL, L, M, S, XS

(OBS. Noen størrelser kan være utsolgt. Se våre nettsider for full oversikt) Du finner flere motiver på www.hermon.no

Hermons vårkatalog 2014  

Sjekk vårens mange spennende nyheter og gode tilbud! Fri frakt ved bestillinger over 500 kr.

Advertisement