Page 1

HØST Gode bøker til oppbyggelse og inspirasjon

HERMON

FORLAG


HVERDAGSBIBELEN Pluss – lettlest, forståelig og forklart

Brun utgave Uten register 599,– Med register 799,–

Turkis utgave Uten register 599,– Med register 799,–

Dette får du

I HVERDAGSBIBELEN Pluss: • Det gamle og nye testamentet fra Hverdagsbibelen • artikler om sentrale bibelske sannheter • «Hva betyr dette i dag?» • «Visste du at?» • «Fakta om» • kart • uthevede bibelvers • introduksjonssider til hver bok • kronologi for Det gamle testamentet • evangeliesynopsis • veiledning til hvordan lese hver enkelt bok • svar på sentrale spørsmål


Hva er

HVERDAGSBIBELEN?

En NY norsk bibelutgave med et forenklet og levendegjort språk som vil skape bibelglede! En parafrase i beste «The Living Bible» eller «The Message»-tradisjon. Vi håper den vil gi både deg som er førstegangsleser av Bibelen og deg som har lest andre oversettelser i flere tiår, aha-opplevelser som gir deg lyst til å lese mer! Dette er ikke en konkordant (ord-for-ord) oversettelse fra grunnspråkene, men en forenklet og levendegjort bibeltekst. Den baserer seg på Bibelen – Guds Ord, som er Bibelen vi anbefaler når du skal ha en utgave som ligger så nær opptil originalskriftene som mulig. Hverdagsbibelen legger til grunn – lik Bibelen – Guds Ord-oversettelsen – at Bibelens originaltekst er guddommelig inspirert, at den ikke inneholder feil og at den er den øverste autoritet for kristen lære og kristent liv. Hverdagsbibelen legger vinn på å holde seg innenfor de teologiske rammene grunnteksten gir, men dens viktigste oppgave er å gjøre Bibelen leservennlig og forståelig for moderne mennesker! Hovedredaktørene for bibelteksten Hverdagsbibelen er Sten og Elsbeth K. Sørensen. Arbeidet med å gjøre denne bibelteksten fra Bibelen – Guds Ord om til et lett forståelig hverdagsspråk, tok dem ti år å fullføre. Hverdagsbibelen PLUSS har, i tillegg til bibelteksten fra Hverdagsbibelen, også forklaringer og fakta i teksten, spesielt tilrettelagt for deg som ikke er så godt kjent med Bibelen. Enten du er ung eller gammel, vil du ha glede av å lese den! Studienotatene er utarbeidet av Jarle Waldemar.

Sten Sørensen har teologisk utdannelse fra Baptistenes Teologiske Seminar – og fikk sin æres-doktorgrad i teologi i 2007. Han har vært pastor i flere menigheter i Det Norske Baptistsamfunn, i Pinsebevegelsen og i Misjonsforbundet. Sten Sørensen har også vært rektor ved Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt, redaktør for bladet Troens Bevis, styreleder i DAWN Norge. Han er forfatter av 24 bøker og redaktør i Bibelforlagets teologiske oversetterteam. Elsbeth K. Sørensen er utdannet adjunkt og har fra unge år av vært en aktiv bibelleser. Hun har mange års erfaring i menighetsarbeid, og har vært bibellærer ved Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt. I dag jobber hun som lærer ved Lyngdal Kristne Grunnskole og som medarbeider ved Troens Bevis Verdens Evangelisering. Med sine pedagogiske evner har hun bidratt til at Hverdagsbibelen har fått en bibeltekst på et lettfattelig språk.

Jarle Waldemar er forfatter og redaktør av studiemateriellet i Hverdagsbibelen PLUSS. Han er forkynner, artist og forfatter. Han er utdannet pedagog med mellomfag i kristendom og har blant annet jobbet i ungdomsskolen, på Hedmarktoppen Folkehøgskole, samt som barne- og familiepastor. Jarle har produsert over 50 produkter med kristent profil. Mange kjenner ham fra sommerstevner og menigheter, der han har deltatt med kreative prekener og sang. Hans sprudlende og livsglade formidling av tro og liv har vært til inspirasjon og oppmuntring for mange.


Bibelen – Guds Ord Studieutgave & Norsk Studiebibel

Bibelen – Guds Ord Studieutgave

Latte kunstskinn

Sort kalveskinn

BIBELTEKST FRA DEN NYE REVIDERTE UTGAVEN AV BIBELEN – GUDS ORD (R17)! I Bibelen – Guds Ord Studieutgave gis hele veien forklarende kommentarer og undervisning omkring vers og avsnitt, som ikke bare gir større forståelse av Skriften og Guds rike, men også viser hvordan Bibelens Ord er relevant for deg i ditt liv. Hver bibelbok har en innledende forklaring som framhever hvordan Jesus Kristus er åpenbart i boken og avsluttes så med «Tro i Praksis», som oppsummerer grunnprinsippene i den aktuelle boken og viser den praktiske tilegnelsen. Over 1872 sider får du blant annet: Jesu Ord i rødt, utdypende oversettelse og forklaring av 550 hebraiske og greske ord, kommentarer til vers og avsnitt, undervisning om sentrale temaer, kart og oversikter, temaartikler fra norske bibellærere.

Latte kunstskinn uten register kr 699,–

Sort kalveskinn uten register kr 998,–

Latte kunstskinn med utskåret register kr 799,–

Sort kalveskinn med utskåret register kr 1149,–

NORSK STUDIEBIBEL Norsk Studiebibel er et bokverk som var under bearbeidelse i en mannsalder. Hovedredaktør dr. Thoralf Gilbrant (1919–2006) nedla kjernen av internasjonal bibelkunnskap i denne Bibelen på en måte som gjør teksten mer interessant og lettforståelig for bibellesere, og i samarbeid med dr. Norvald Yri (1941–2018) ble historisk og teologisk kildemateriell gjort tilgjengelig for titusenvis av lesere i et tidløst format.

TILBuD fra

499,– (Før inntil 998,–)

. . . . .

innledende oversikt og bakgrunnsinformasjon for hver bibelbok over 500 illustrasjoner, kart og tabeller over 300 sider med kommentarer og forklaringer over 2000 henvisninger Bibelleksikon

Sort kunstskinn med utskåret register TILBUD kr 599,– (Før kr 998,–) Sort kunstskinn uten register TILBUD kr 499,– (Før kr 798,–)

4

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Bibelen – Guds Ord (R17)

Mer enn

200 000 solgte!

I 2017 kom BIBELEN – GUDS ORD i en tvers igjennom revidert utgave. Teologer og språkredaktører har gjort MER ENN 15 000 FORBEDRINGER i språk og skrivemåte. Gamle ord som ikke brukes i dagligtale er byttet ut, og setninger er gjort mer lesbare. Bibelforlaget arbeider ut fra overbevisningen om at «hele Skriften er innåndet av Gud», og er da i sannhet virkelig Guds Ord – ikke bare en samling religiøse skrifter eller kulturelle skatter. Bibelen – Guds Ord-oversettelsen følger i GT den hebraiske og arameiske teksten slik den er overlevert av de jødiske skriftlærde. Oversettelsen av NT er fra den greske Textus Receptus, som ble brukt i alle dansk-norske utgaver helt fram til 1904, i de engelskspråklige King James-utgavene inntil denne dag, og i de tyske Luther-oversettelsene.

BIBELEN – GUDS ORD (R17) NORMALUTGAVE Sort kunstskinn med register kr 599,– JESU ORD I RØDT

Latte kunstskinn med register kr 599,–

LESEBÅND

Brunt kunstskinn med register og glidelås kr 799,–

KART

Hardcover kr 199,–

SLEKTSTRE

BIBELEN – GUDS ORD (R17) STORSKRIFTUTGAVE

GAVESIDE

Sort kunstskinn med register kr 699,–

KIRKEÅRETS TEKSTER

Sort kunstskinn med register og glidelås kr 799,–

INSPIRASJONSBIBELEN Akkurat slik Gud inspirerte Bibelens forfattere til å skrive ned Hans Ord, inspirerer Han oss – ikke bare til å høre og lese, men til å gi gjensvar. Inspirasjonsbibelen gir deg rom til refleksjon og til kreative notater i de brede, linjerte spaltene. Du finner mer enn fire hundre sorthvite strektegninger spredt gjennom hele Bibelen. De vakre Ordets illustrasjoner kan fargelegges eller nytes akkurat som de er. Gjem spor av din tro gjennom hele Bibelen og gjør den til en skattkiste som vil inspirere både deg selv og de rundt deg! Inspirasjonsbibelen inneholder: • • •

bibelteksten i én kolonne i sort tekst femti millimeter linjert spalte for notater, refleksjon og kreativ journalføring mer enn fire hundre bibelord du kan fargelegge

Innbundet i turkis kunstskinn, levert i vakker gaveeske Kr 699,–

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din kristne forhandler

5


STUDENTBIBELEN – apps for livet

Mørk latte kr 599,– med register kr 749,–

Kamo kr 599,– med register kr 749,–

BIBELTEKST FRA DEN NYE REVIDERTE UTGAVEN AV BIBELEN – GUDS ORD (R17)! StudentBibelen er en fullverdig studiebibel med hele bibelteksten. Bibelstoffet presenteres på en klar og oversiktlig måte som appellerer både til skoleelever fra konfirmasjonsalder, studenter og voksne i alle aldere. Her får du verktøyene du som leser trenger – for å finne ut hvordan Bibelen i enda større grad kan bli verdifull for deg i ditt personlige liv og vandring med Gud. Elementene er nøye gjennomtenkt og satt sammen for å gi deg god drahjelp, slik at du virkelig kan grave enda dypere ned i det skattkammeret som Bibelen er. Appen GUIDET TUR tar deg med på en 180-dagers reise gjennom Bibelen med hovedvekt på tema du ofte møter i hverdagen. Appen INNBLIKK og UTHEVINGER forklarer vanskelige bibelvers, trekker fram viktige fakta og oppmuntrer deg til refleksjon. INTRODUKSJONEN og «Hvordan lese …» til hver bok i Bibelen gir deg et kort sammendrag av hva hver enkelt bok handler om og trekker fram viktige opplysninger, tema og personer. Appen 100 VIKTIGE PERSONER setter søkelyset på livet og troen til sentrale personer i bibelhistorien. StudentBibelens 3-spors bibelleseplan er en oversiktlig bibelleseplan tilpasset deg og ditt behov. EMNEREGISTERET gir en oversikt over interessante emner i Guds Ord, ordnet i alfabetisk rekkefølge.

Gjør bibelen personlig! Inngravert navn på bibel: kr 149,– (gull eller preg) Linje nr. 2 (feks. dato) + kr. 70,– 6

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Gavetips til brudepar & ressurser for samlivet og foreldrerollen! Gary Chapman

TING JEG SKULLE ØNSKE JEG VISSTE FØR VI BLE FORELDRE Gary Chapman, forfatteren bak Kjærlighetens fem språk, som har toppet New York Times’ bestselgerliste, har hjulpet millioner med å forberede seg til ekteskapet. La ham også hjelpe deg med å forberede deg til å få barn. I denne boken forteller Gary det han skulle ønske han og hans kone hadde visst før de fikk barn. For eksempel: Barn har innvirkning på tiden din, pengene dine og ekteskapet ditt – og det er bare begynnelsen. Med sin velkjente varme gir han praktiske råd om alt fra pottetrening til betydningen av å be barna om unnskyldning og å bevare et sterkt ekteskap … samtidig som man nyter den store gleden det å ha barn gir. «Vårt ønske er å dele våre erfaringer og det vi har lært i årenes løp når vi har gitt råd til hundrevis av foreldre. Vi oppfordrer deg til å lese denne boken før babyen kommer, og til å ta for deg kapitlene igjen etter hvert som du opplever gledene og utfordringene i barneoppdragelsen.» – Gary Chapman

Kr 249,– Mykbind med klaffer I salg fra 25. oktober

tilbud

299,–

Bestselger!

Bestselger!

Nå i 6. opplag!

Nå i 2. opplag!

(Før 398,–)

Focus on the Family

Gary Chapman

Jarle & Karina Waldemar

HÅNDBOK FOR EKTESKAPETS 5 FØRSTE ÅR

K JÆRLIGHETSSPRÅKENE

SLIK BLIR ET GODT EKTESKAP ENDA LITT BEDRE

En flott gavebok til brudepar. Boken vil gjøre ektepar i stand til, i en tidlig fase av ekteskapet, å bygge et sterkt og varig fundament som vil gi dem stabilitet og tilfredsstillelse etter hvert som de som par fryder seg over livet sammen med hverandre. Skrevet av familierådgivere ønsker boken å hjelpe ektefeller til å legge en solid grunnvoll for et livslangt partnerskap fylt av ekte kjærlighet og glede.

365-DAGERS ANDAKTSBOK I denne andaktsboken vil en av verdens fremste eksperter på parforhold, Gary Chapman (forfatter av De fem kjærlighetsspråkene), vise deg hvordan du kan kommunisere kjærlighet på genuine og omtenksomme måter hver eneste dag! For hver dag i året presenteres et bibelvers, et innsiktsfullt budskap om å formidle kjærlighet og en bønn. Bruk dette året på å komme nærmere den du elsker mest!

Karina og Jarle Waldemar gir enkle og konkrete tips for å sette fokus på det kjæreste man har. Gjennom levd liv gir de relevante og ærlige eksempler for å inspirere til små justeringer i hverdagen.

Kr 349,– Innbundet

Kr 299,– Storpocket Godkjent av K-stud

«Så ærlig at vi kjenner oss igjen og så praktisk at vi fikk konkrete verktøy og tips vi kan bruke. Vi lar oss inspirere til det viktigste prosjektet vi har sammen, nemlig ekteskapet!» – Veronica og Andreas Hegertun

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

7


Livshistorier som berører og inspirerer! Bill Johnson

EVIGE ØYEBLIKK – Innblikk i livet til tretten av vekkelseshistoriens generaler Denne boken gir et fascinerende innblikk i hvordan Gud på fantastisk vis har brukt vanlige mennesker til å forandre historien. Forfatteren Bill Johnson portretterer velkjente skikkelser fra vekkelseshistorien – John Wesley, Charles Finney, Dwight L. Moody, Maria Woodworth-Etter, Carrie Judd Montgomery, Smith Wigglesworth, John G. Lake, Evan Roberts, Rees Howells, Kathryn Kuhlman, Aimee Semple McPherson, Randy Clark og Heidi Baker – og løfter fram viktige trekk ved og avgjørende øyeblikk i disse markante Guds tjeneres liv. Det er stor kraft i vitnesbyrdene fra mennesker som har fått et avgjørende møte med Gud, og som har sagt ja til Hans unike kall over livet. Det vekker en lengsel etter Gud i oss – en lengsel etter slike avgjørende, evige øyeblikk med Ham som forvandler. Han kaller oss til et liv i Hans nærhet – der «det umulige» blir mulig!

Kr 299,– Storpocket Samaa Habib & Bodie Thoene

ANSIKT TIL ANSIKT MED JESUS En omvendt muslims ekstraordinære reise til Himmelen og hennes møte med kjærlighetens Gud. I denne fengslende, sanne historien får ikke døden det siste ordet. Fra første gang Samaa hørte Jesu kall og gikk fra islam til en tro på Ham, til hun møtte Ham ansikt til ansikt i Himmelen, har hennes liv vært preget av Guds overnaturlige kjærlighet og kraft. Full av håp og oppmuntring, og overstrømmet av Jesu nåde, viser hennes inspirerende fortelling Guds kraft til å overvinne enhver omstendighet.

Bestselger! 3. opplag!

«Et av de sterkeste vitnesbyrd jeg noensinne har lest om at Jesus lever og at Han er trofast.» – JOEL RICHARDSON, forfatter og forkynner

Kr 229,– Storpocket

Sherwood Eliot Wirt

Ali Husnain & J. Chester

Bob Fu

Eric Metaxas

BLODPRISEN

BONHOEFFER – PREST,

BILLY GRAHAM

En dag møtte han Sannheten – Jesus. Fra å være en typisk tenåring ble han nå en levende målskive. Han blir jagd hjemmefra, opplever angrep og attentat – men også mirakuløs helbredelse. Det er en svært høy pris Ali Husnain, som så mange andre muslimer som kommer til tro på Jesus, må betale – en blodpris!

HIMMELENS DOBBELTAGENT

PROFET, SPION, MARTYR

– MANNEN OG BUDSKAPET

Om dagen var han lærer ved en kommunistskole, om kvelden predikant i et nettverk av undergrunnsmenigheter. Les den spennende historien om Fus omvendelse til kristendommen, om hans arrestasjon og dramatiske flukt til USA, hvor han i dag er advokat og forkjemper for sine undertrykte brødre og søstre.

Mens Adolf Hitler og nazistene forførte en nasjon, herjet et helt kontinent og forsøkte å utrydde Europas jøder, var en ung prest ved navn Dietrich Bonhoeffer en av de første som reiste seg og talte Hitler imot. En grensesprengende biografi om en av det 20. århundrets største helter!

Gjennom denne personlige biografien, skrevet av en av hans nærmeste medarbeidere gjennom en årrekke, møter du Billy Graham – en mann som har satt sitt preg på dette århundret, som ingen annen. Hvem var han egentlig, og hvor hentet han sin styrke, sine ideer, sin inspirasjon og sitt pågangsmot?’ Forord av Sten Sørensen.

Kr 199,– (Før kr 299,–)

Kr 199,– Storpocket

Kr 199,– (Før kr 299,–)

Kr 249,– Storpocket

8

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Livshistorier som berører og inspirerer! Sebastian Stakset

BARE LYSET KAN BESEIRE MØRKET Mørket styrte ham og hadde makten. Hat, selvforakt, tomme vodkaflasker, våpen, fengselsstraff, selvmordsforsøk, kokainposer og et indre fylt av angst, var noen av bevisene på det. Det utenkelige skjedde, og Sebastian Stakset – gangsterrapperen som hadde frontet en destruktiv og kriminell livsstil – og vært et ikon for skarer av unge mennesker over hele landet – ble frelst. Stakset skildrer sitt liv – fra barndommen til i dag – med vidåpne øyne og en naken ærlighet. Han som tidligere var en voldsmann fylt av hat, taler i dag om tilgivelse og ser skarer av mennesker bli forvandlet av Guds kjærlighet og lys. I tillegg til «vanlige folk» tar narkoselgere og stoffmisbrukere, tenåringer som er under tvangsbehandling på institusjoner, og internerte fengselsfugler imot det lys og den kjærlighet som finnes hos Jesus. Flere av dem forteller også sine dramatiske vitnesbyrd i denne boken. Bare lyset kan beseire mørket – det er Sebastian Staksets reise til omvendelse et ufravikelig bevis på! «Det er trosstyrkende og rørende å lese biografien om Sebastian. Boken formidler håp! Den vil være ypperlig som evangeliseringsbok til familie og venner.» – Rune Edvardsen, daglig leder i Troens Bevis.

Kr 249,– Storpocket (Evangeliseringsutgave kr 149,–/stk ved kjøp av 10 eller flere)

«JEG TROR IKKE JEG HAR VÆRT SÅ GREPET AV EN BOK NOEN GANG SOM AV DENNE BOKEN AV SEBASTIAN STAKSET. Det er som å gå inn i Apostlenes gjerninger på nytt, der du får åpenbart så sterkt kraften i evangeliet, og tenk at det skjer i Sverige! Tårene renner og hjertet gripes når du leser denne boken.» – Håkon Fagervik, leder for Bønnesenteret i Levanger Egil Svartdahl

REISEN HJEM Egil Svartdahl tar med seg kjente mennesker tilbake til utgangspunktet – til stedet der troen ble formet, eller avfeid. I Reisen hjem forteller tretti norske kjendiser sin troshistorie. troshistorie

Bestselger! 2. opplag!

Vi har alle en troshistorie å fortelle. Hvert eneste menneske på alle steder til alle tider har stilt seg selv de samme spørsmålene: Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg hen når jeg dør? Er det noen mening med livet? Finnes det en Gud? Ikke alle kommer fram til samme svar, men vi kan dele våre tanker og erfaringer i åpne trossamtaler underveis. Ønsket med denne boken er at leseren skal få hjelp til å tenke igjennom sin egen troshistorie. Hvem og hva har fått prege min tro? Hvilke gudsbilder bærer jeg på – og må det for alltid være slik?

Kr 349,– Hardcover || Genesis Forlag

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

9


Livshistorier som berører og inspirerer! Elizabeth Lane Miller || Forord av Merethe Kjelby

GUDSRIKETS TJENESTEKVINNER Kanskje har du allerede lest noen vitnesbyrd fra kristne kvinner som lever i land hvor det er virkelig tøft å leve ut sin tro? Prisen de betaler for å dele troen med andre, kan være både fengsel og tapet av et trygt sted å bo. Kvinnene i denne boken er imidlertid ikke ofre – de er i aktiv tjeneste for Gud der de er. Denne samlingen av historier med bibelstudier knytter deg til disse kvinnene så du kan engasjere deg i deres liv, slik du ville gjort for en venn. Ved å studere Bibelen sammen med historiene får du større innsikt i hva deres tro betyr for ditt liv, og du merker forhåpentligvis at det er viktig at du ber for dem. «Dette er Guds dyrebare diamanter som er tett på Hans hjerte. De har blitt formet igjennom hardt press. Deres sunne tro og enkle livstil tiltrekker meg.» – Merethe Kjelby, Åpne Dører kvinner

Kr 249,– Pocket || Godkjent av K-stud Leeann Kyllingstad

DET SYNSKE BEDRAG OG GUDS OMSORG Mange er på leting etter noe mer enn det materielle – noe åndelig. Siden stadig færre har med seg en kristen ballast – blir det også lettere åpne seg for det okkulte. Leeann Kyllingstad har personlig erfaring fra dette. I boken forteller hun sin historie for å advare andre. Ingen av oss har vel kunnet unngå å få med seg hvordan ny-åndeligheten, New Age, nyreligiøsitet, det alternative – eller hva man nå velger å kalle det – har grepet om seg. Mye av dette kan gjerne fortone seg positivt og forlokkende til å begynne med, og for mange er det først etter en tid at det går opp for dem at dette er sterke og mørke krefter en ikke skal leke med. «Dette er en høyaktuell og avslørende bok! Leeann forteller om kontakt med ‘den andre siden’ – og hva dette har gjort med henne. Den forteller også om hennes møte med Den Hellige Ånds frigjørende kraft. Boken er uvanlig og sjelden vare – vel verd å lese!» – Ebbe Sørensen

Kr 249,– Pocket Bjørn Jarle Sørheim-Queseth

ENSOM SOM ELVIS Les den autoriserte biografien om Kjell Henning Bjørnestad. Få innblikk i hans liv fra barndommen, gjennom ungdomstidens vanskelige valg og videre på hans vei til berømmelse og kjendisstatus som fulltids imitator av Elvis Aron Presley. Følg ham på hans forvandlende reise også etter at han ga sitt liv til Jesus.

Kr 339,– Innbundet John Burke

GLIMT AV EVIGHETEN Forfatteren tar for seg ett hundre fengslende historier om nær-dødenopplevelser og sammenligner dem med hva Bibelen sier. Selv om ikke hver eneste detalj i nær-døden-opplevelsene kan forstås utfra Skriften, viser Burke hvordan de felles erfaringene peker mot det fascinerende bildet av Himmelen som Bibelen gir løfte om.

Kr 249,– Storpocket

10

Will Hart

I GUDS ÆREND FORORD AV HEIDI G. BAKER «Denne fascinerende historien vil anspore deg til større tro og overgivelse. Den vil gi deg en lengsel etter å få se mirakler, og tillit til at Gud kan bruke deg, uansett hvem du er eller hvilken bakgrunn du har. Ikke vent ett minutt lenger – sett deg i bevegelse for Gud.» – Heidi G. Baker

Kr 229,– Storpocket Allan Høyer & Jørn Hyldgaard

HUDLØS Om Gud, depresjon og diagnose Dette er historien om det usedvanlige livet til Jørn Hyldgaard og hvordan han har vendt tilbake til aktiv tjeneste som evangelist etter seks år med depresjon og mørke. Det er også en historie om hvordan tro og medisin kan virke sammen.

Kr 299,– Stivperm

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


«Be, og det skal bli gitt dere. Let, og dere skal finne.» Sten Sørensen

Mer enn

2000 solgte!

Daniel Kolenda

BØNNESVARET

TROENS BØNN

Når bønnebarna vender hjem

Her vil du oppdage åndelige sannheter og innsikt i bønnens verden fra en mann som har sett millioner blir frelst, og hele byer forvandlet for evangeliet, men også daglige under i enkeltmenneskers liv.

Bønnesvaret vil gi deg tro på at bønn virker, at Gud både hører og vil svare på dine bønner! Du får innsyn i sterke historier som berører deg og viser Guds omsorg og storhet. Du får også se at gjennom alt, uansett omstendigheter et bønnebarn befinner seg i, er han og hun sett av Gud, og veien hjem til Gud er aldri lang!

Kr 249,– Storpocket

Her kan du lese inspirerende kapitler som: Bønn som åpner Himmelens sluser, Bønn som åpner dører, Bønn som frelser, Bønn som utfører mirakler og enda flere!

Kr 229,– Pocket

Bestselger! 3. opplag!

John Eldredge

Lou Engle & Dean Briggs

Priscilla Shirer

BØNN SOM FLYTTER FJELL

JESUS-FASTEN – ET KALL TIL BØNN OG FASTE

BE INDERLIG – GI ALDRI OPP!

Jesus-fasten er din veiledning til det mest eksplosive våpenet i en kristens arsenal: ydmykhet, gjennom faste og bønn.

En praktisk håndbok som får deg ned på kne i inderlig, målrettet og utholdende bønn.

«Når du leser boken vil hjertet ditt bli satt i brann – slik jeg selv opplevde det. Du vil bli utfordret, overbevist, konfrontert og inspirert. Mest av alt vil du bli vekket opp av det profetiske kallet til en ‘røst’ – en brennende mann som kaller en hel generasjon til å ’rydde vei for Herren’!»

Priscilla Shirer – forfatter på New York Times-bestselgerliste – omsetter sin rolle i filmen War Room til det virkelige livet når hun tar opp mange av de emnene som har størst innvirkning på livet ditt: din identitet, din familie, det du angrer på, det som tynger deg ned, dine fristelser, din frykt, dine holdninger og mye mer. Du får også tips og råd om hvordan du kan utforme din egen personlige bønnestrategi.

«Bønn som flytter fjell er en bok som vil vise en vei nettopp til det, og vi har nok ett eller to “fjell” i livet de fleste av oss. Vi ber ikke for å fordrive tiden – eller for å utføre et kristent ritual, men fordi vi ønsker bønnesvar! Enten du trenger englevakt, hjelp fra Gud til helse og helbredelse, praktiske, relasjonelle eller arbeidsmessige utfordringer, deler John Eldredge av oppmuntrende erfaringer fra eget liv og andre hendelser der Herren selv har strukket ut sin hånd. Jeg kan av hjerte anbefale deg å lese – og praktisere – BØNN SOM FLYTTER FJELL!» – Håkon Fagervik, Nordisk Bønnesenter

Kr 249,– Storpocket

– Daniel Kolenda, president i organisasjonen Christ for All Nations.

Kr 249,– Storpocket

Kr 199,– Pocket

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

11


Andaktsbøker – ny inspirasjon hver dag! Jonathan Cahn

BIBELENS MYSTERIER Jonathan Cahn – messiansk rabbiner – åpner dørene til en dypere og rikere forståelse av sammenhenger i universet og Guds Ord som du ikke engang ante eksisterte, gjerne med utgangspunkt i hebraiske og greske ords betydning. Når du åpner Bibelens mysterier, vil du bli ført ut på en reise i ørkenen av en mann som går under navnet «Mesteren». Han vil ta deg med på oppdagelsesferd til fjelltopper, huler, landsbyer der innbyggerne bor i telt, og til rom fylt av eldgamle bokruller, bøker og mystiske redskaper. For hver dag vil et nytt mysterium bli avslørt for deg, blant annet mysteriet rundt den åttende dag, det makkabeiske mønster, denne tidsalders sju mysterier og mange, mange flere … til og med ditt eget livs mysterium! Med 365 mysterier, ett for hver dag på reisen, er Bibelens mysterier en annerledes daglig andaktsbok.

Kr 299,– Storpocket

Bestselger! 2. opplag!

Ann Kristin Medalen

Ann Kristin Medalen

David Østby

DU ER VERDIFULL

VERDIFULL (ÅRSKALENDER 2019)

I DAG HJELPER HERREN

150 andakter som formidler enkle budskap til deg. Disse andaktene bidrar til at du kan gå ut i hverdagen med en visshet om at du aldri er alene! Du kan hver dag velge å være sammen med Ham – Han står der klar og venter på deg. Gud er mild og varsom og vil ikke presse seg på – Han vil ikke være som en uvelkommen gjest. Han ønsker å være den du lener deg på i alle livets situasjoner, både i gode og mindre gode dager. Han som er din Skaper, vil være din beste venn, din Forsørger og Far.

Kr 249,– Mykbind med klaffer

12

Verdifull er en kreativ årskalender med bibelleseplan for deg som ønsker struktur og orden i dagliglivet, samtidig som du blir bedre kjent med Gud og Hans Ord. I Verdifull kan du samtidig lage din egen skattkiste med alle slags minner, ideer, bønnemner og -svar, opplevelser med Gud og notater fra prekener og undervisning. Gjør hverdagen fargerik med Ann Kristin Medalens tegninger! Verdifull er en bok å bli glad av!

Få hjelp til å sette av tid til en daglig stund i stillhet, ettertanke og bønn. Disse oppbyggelige andaktene er korte og lettleste. Gjennom 366 andakter formidles visdom, trøst, oppmuntring – og ikke minst en inspirerende kjærlighet til Guds Ord. «Jeg har gledet meg til å skrive denne andaktsboken. Den er mitt testamente. Skattene jeg har funnet etter 65 år som forkynner deler jeg med deg. Min tro og kjærlighet til alt Guds Ord har styrket meg.» – David Østby

Kr 299,– Stivperm

Kr 249,– Mykbind med klaffer

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Andaktsbøker – ny inspirasjon hver dag! Priscilla Shirer

TID MED DEN GUD SOM TALER – ANDAKTER TIL LIV OG VEKST Det å velge andaktsbok er mer personlig enn mye annet. Dette er jo ikke lesning bare for fornøyelsens skyld. En andaktsbok er en ressurs du med forventning og i bønn til Gud, ønsker noe mer av. Du ønsker å høre fra Gud, motta Hans rettledning og bli forfrisket på dypet – på den måten bare Guds Ord kan gjøre det. PRISCILLA SHIRER håper mer enn noe annet at den innsikten du vil få i Tid med den Gud som taler, vil utfordre deg, oppmuntre deg og styrke deg, slik hun selv har blitt det. Disse 90 andaktene – andakter som bare kunne komme fra hjertet til en som har levd med Herren en stund, vil forfriske og fornye deg med ny åpenbaring fra Den Hellige Ånd. Priscilla Shirer er en sann oppmuntrer og venn, som vil hjelpe deg til å oppdage nye, livgivende dybder i Skriften, slik at du kan gå styrket ut i din dag!

Kr 299,– Mykbind med klaffer

Sarah Young

JESUS – BARE JESUS Jesus – bare Jesus – en 366-dagers andaktsbok fra bestselgende forfatter Sarah Young – ble skrevet mens hun selv kjempet med sykdom og samtidig gransket løftene om glede i Skriften. Andaktene er skrevet som om det er Jesus selv som snakker til deg som leser. Jesus – bare Jesus inviterer deg til en ny livsstil gjennomsyret av Guds glede! Andaktene er fulle av oppmuntringer, og Bibelenes uendelig mange løfter om glede ... De vil hjelpe deg til å få et nærmere og sterkere forhold til Jesus – Han som møter deg akkurat der du er i livet! Kom nærmere Ham gjennom andaktene i Jesus – bare Jesus!

Kr 299,– Hardcover

Sarah Young

JESUS KALLER PÅ DEG 366-dagers andaktsbok!

Bestselger! 7. opplag!

I årevis skrev misjonær Sarah Young ned sine egne ord i en bønnedagbok. Men så bestemte hun seg for å bli mer lydhør for Frelserens stemme, og hun begynte å «lytte» etter det Han hadde å si. Her har du et helt år med lesestykker fra Youngs dagbok, andakter vi tror vil føre deg nærmere Kristus.

Kr 299,– Hardcover Kr 349,– Lilla kunstskinn Jarle & Karina Waldemar

Billy Graham

FAMILIEANDAKTSBOK

MIN HJELP KOMMER FRA HERREN 366-dagers andaktsbok!

Bestselger! 8. opplag!

Billy Graham gir oss inspirasjon, trøst og utfordringer gjennom daglige andakter. På sin egen inderlige og lettleste måte gir han deg hver dag noe å tenke på.

Kr 299,– Storpocket

Bestselger! 3. opplag!

Ønsker du å bruke tid på familien din, snakke om tro hjemme og gi barna dine gode sannheter om Gud? Denne familieandaktsboken inneholder 90 korte familieandakter som du kan bruke i din travle hverdag. Ønsker dere å bruke litt ekstra tid sammen som familie kan du velge en av de 20 familiestundene som boken også gir deg.

Kr 249,– Storpocket

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

13


Ren romantikk! - Dunbridge-krønikene Marion Ueckermann

SOLOPPGANG I HELSINKI (1) På en impulsiv tur til familiens avsidesliggende sommerhytte, er en misjonær fra den andre siden av kloden det siste Eveliina forventer å finne. Kommer han til å klare å motstå fristelsene hennes? Og kan hun stå imot bønnene hans?

Kr 229,– Pocket Kristen Joy Wilks

BEDRAG I KØBENHAVN (2) På en reise til Danmark møter Morgan Ravn en fremmed mann som flørter med henne og forteller en underlig historie om en juveltyv fra 1958. Deretter ender hun opp med den store og ustyrlige hunden hans. Vil Morgan klare å finne den uansvarlige hundeeieren før det digre beistet rekker å hale henne med seg gjennom hver eneste vannpytt i København?

Kr 229,– Pocket

DUNBRIDGE-KRØNIKENE

«Nært, personlig, fullt av britisk humor, bøker som gjør deg glad! Anbefales på det varmeste av både min kone, min mor og mine døtre.» – SVEIN ANDERSEN, FORLAGSSJEF

MENNESKEFISKEREN (1)

PÅ DYPT VANN (2)

HVIS DU FØLGER MEG (3)

Det blir fort veldig tydelig at livet ikke kommer til å bli rolig for den vinnende, unge og ugifte hjelpepresten Neil Fisher. Når han ankommer med flyttelasset sitt til den lille byen Dunbridge er fire sterke kvinner fast bestemt på å gjøre seg gjeldende og få sin oppmerksomhet. Vi snakker om moren, Iris, som fortsatt stiller spørsmål ved sønnens karrierevalg; hans overordnede, den strikte Margaret, som ikke tar fem øre for å kommandere folk rundt; hans nye nabo Claire, som han allerede har rukket å fornærme – og så har vi Wendy, den nydelige lederen av kirkens musikere, som har sine egne planer for Neil … Hans første tur til Dunbridge er heller ingen suksess ... Uforvarende låser han seg inne i St. Stephen’s-kirken, der han tilbringer flere timer før noen finner ham. Når magen etter hvert skriker av sult, får oblater og nattverdsvin tjene som middag. Det kunne synes som et mirakel at han i det hele tatt fikk stillingen som hjelpeprest! Dunbridge-krønikene er en varm, nær fortelling om en engelsk landsbyprest, med intriger, kjærlighetsforviklinger – og engelsk humor på sitt beste! Vær klar til å både le og gråte! Anbefales!

Kr 229,–/stk Storpocket

14

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Ren romantikk fra Karen Kingsbury Karen Kingsbury

FORELSKELSE OG K JÆRLIGHET Det var kjærlighet ved første blikk! Det måtte bli John og Elizabeth! De første gnistene mellom dem på college sluknet ikke – den vokste til en sterk kjærlighetens flamme som brant i nesten tretti år. Gjennom motstand, vanskeligheter og tøffe tider skapte denne kjærligheten en sterk og kjærlig familie. Om du møter Baxter-familien for aller første gang eller det er et gjensyn, er Forelskelse og kjærlighet en kjærlighetshistorie som vil røre ved strenger dypt i hjertet ditt. Den vil minne deg på hvor stor betydning kjærligheten i hver generasjon får for dem som kommer etter …

Kr 249,– Storpocket || Godkjent av K-stud

KAREN KINGSBURY New York Times bestselgende romanforfatter. En av Amerikas favoritter når det gjelder å skrive kristne romaner til oppbyggelse. Hun har solgt mer enn 20 millioner eksemplarer av sine prisbelønte bøker. Hun bor i Tennessee sammen med mannen sin, Don, i nærheten av sine fem voksne sønner. Tre av sønnene er adoptert fra Haiti.

«ENGLER IBLANT OSS»-SERIEN Et team av engler har tatt på seg oppdraget å gi håpet tilbake til Tyler, Sami og Virginia. Kan små og tilsynelatende ubetydelige handlinger som foregår i det skjulte lede til helbredelse og forsoning? Kan ordene til en fremmed gjenopplive tapt kjærlighet? Enhver reise begynner med et skritt. pakketilbud Det er nå englene griper inn.

399,– (Før 687,–)

«EN TID FOR K JÆRLIGHET»-SERIEN

pakketilbud

399,–

Lengsel, ensomhet, kjærlighet, nye store muligheter – og enda større avgjørelser – preger denne serien. Her får vi et gjensyn med flere av Baxter-familiens medlemmer, samtidig som historien om Bailey og Cody får sin avslutning.

(Før 912,–)

«I FILMENS VERDEN»-SERIEN

pakketilbud

399,– (Før 912,–)

Chase Ryan og Keith Ellison forlot misjonsmarken i Indonesia til fordel for misjonsmarken i Hollywood. Nå har de klart det umulige – å få finansiert en spillefilm med et budskap som kan forandre verden. Men klarer de å forandre verden – før verden forandrer dem?

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

15


Romantikk, spenning og historiske romaner – Pakketilbud! Beverly Lewis

«HJEM TIL HICKORY HOLLOW» BOK 1–5

pakketilbud Om du liker lettleste romaner som har spenning, romantikk, er lærerike og til inspirasjon for din tro – anbefaler vi å prøve deg på denne fascinerende serien. Det er en grunn til at Beverly Lewis er USAs mestselgende amish-inspirerte forfatter. Les og oppdag hvorfor du også!

499,– (Før 1145,–)

Jill Eileen Smith MIK AL / ABIGAJIL / BATBSEBA Bok 1–3 i trilogien «Kong Davids hustruer»

Jill Eileen Smith har skrevet bøker i mer enn tjue år og vunnet flere priser for sitt forfatterskap. I arbeidet med serien Kong Davids hustruer har hun studert både Bibelen og Israel grundig, og spesielt er pakketilbud hun opptatt av hvordan kvinnene levde på Det gamle testamentets tid. (Før 687,–)

299,–

Dan Walsh & Gary Smalley

«KJÆRLIGHETENS VEIER»

pakketilbud

399,– (Før 916,–)

«SION-KRØNIKEN» BOK 1–5 EN UTROLIG ROMANSERIE FYLT AV UROKKELIG MOT OG HÅP! «Ekteparet Bodie og Brock Thoene arbeidet i flere år med historisk gransking av de faktiske hendelsene, slik at alle fakta stemmer med det som virkelig skjedde. En serie spenningsromaner basert på virkelige hendelser i Midtøsten, med drivende handling og også et snev av romantikk. Knapt har man lest en serie hvor opplevelsen av at håret reiser seg i nakken, tårene sprenger i øyehulen, og man nærmest knuger seg fast i boken til siste side er lest. ANBEFALES!»

Drama, spenning og romantikk – i denne hjertevarmende serien rives du med av de troverdige karakterene du møter. Serien kombinerer forfatter Dan Walshs talent for å skrive fengende historier med Gary Smalleys kompetanse og innsikt i menn og kvinners behov i kjærlighetsrelasjoner.

Alle 5 bøkene

499,– (Før 1490,–)

SVEIN ANDERSEN, forlagssjef

16

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Første bok i ny norsk romanserie – gir deg et spennende innblikk i kirkehistorien!

David Åleskjær

VEIEN (BOK 1) KEISER & KORS Kr 199,– Storpocket

«En kirkehistorisk roman av klassisk, internasjonalt format! David maler et historisk og bibelsk persongalleri i denne boken, som kanskje er den første i en stor serie – som du nok vil nyte å lese! Her får du faktiske hendelser malt med en romanforfatters fargerike palett som lar deg “leve med” i historien og se det som skjedde i nytt og engasjerende lys! Så, enten du liker historiske og/eller bibelske romaner, her tror jeg du nærmest finner gull – og oppdager deler av den kristne kirkes historie som for mange av oss har vært både skjult – og ukjent.»

– Svein E. Andersen, forlagssjef

I SALG FRA MEDIO NOVEMBER

«I denne serien ønsker jeg å ta dere lesere med på en reise opp gjennom kirkehistorien. Vi begynner fortellingen med de aller første kristne, men det er mitt ønske å skrive meg helt fram til vår egen tid. Det er svært mange spennende personligheter fra ulike århundrer som det kan være vel verdt å stifte nærmere bekjentskap med! Kanskje har også en del av dem noe å si oss i dag? Jeg tror det går en rød tråd tvers gjennom hele kirkehistorien. Til tider har denne tråden vært blodrød. Ofte ble de som ivaretok det opprinnelige budskapet ansett for å være kjettere. I mange århundrer befant den sanne kirken seg i hovedsak utenfor den offisielle kirken, og ble forfulgt av denne. Men gjennom hele historien har Den Hellige Ånd vært i virksomhet, både innenfor og utenfor de rammene ulike kretser har gitt budskapet. I hver bok kommer jeg til å la én karakter fra persongalleriet få mer plass enn de andre. I denne første boken har jeg valgt Caligula. Han er litt perifer i forhold til bibelfortellingen, og befant seg på øya Capri, langt borte fra åstedet for disse hendelsene. Men jeg tror det er sannsynlig at de på Capri mottok mange brev om diverse hendelser i Jerusalem. Caligula spilte sin egen rolle i en brutal såpeopera full av intriger og svik, uten å forstå at verdenshistoriens største drama utspilte seg i hans samtid.»

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

17


Nyheter og bestselgere til oppbyggelse og inspirasjon Bernt André Torgussen

EVANGELIET OM GUDS RIKE Om du tror at det finnes noe mer i kristenlivet – et rikere liv med Jesus, så har du sannsynligvis rett. Denne boken vil hjelpe deg til å oppdage Bibelens livgivende sannheter. Hensikten med denne boken er å hjelpe deg til å oppdage hvordan du kan koble deg på Guds utømmelige kilder og bli et redskap i Hans hender. Boken er skrevet for alle som ønsker å komme videre i livet med Jesus – uavhengig av konfesjon og kirketilhørighet. Den er skrevet for alle som ønsker innsikt i Bibelen og den troendes tjeneste – på en enkel og lettfattelig måte. «Som foreleser kombinerer Bernt Torgussen sterk formidlingsevne med sannheter som gir håp og retning. Evangeliet om Guds rike preges av det samme når den på tilgjengelig vis tar oss inn i bibelske sannheter som var ment å være mer enn teoretiske sannheter – de kan være levende sannheter. Gudsrikelivet er tilgjengelig for oss alle, og Torgussen tar det inn i et norsk landskap, som alle kan nærme seg. Anbefales varmt!» – Egil Elling Ellingsen, pastor i IMI-kirken

Kr 249,– Storpocket

Bestselger! 2. opplag!

Jarle & Karina Waldemar BESTEFORELDRE – en velsignelse for barnebarn

Jarle Waldemar DETTE SIER GUDS ORD TIL DEG

Sten Sørensen, Egil Svartdahl m.flere. BIBELEN – BØKENES BOK

Odd J. Eidner HUSET MED DE MANGE ROM

Hvordan kan du dele troen med barnebarna på en naturlig måte? Besteforeldre har en helt spesiell rolle i barnebarns liv. Bli inspirert og utfordret til å ta rollen som en besteforelder som barna alltid vil bære med seg, og igjen overlevere til sine barn.

Det er mange stemmer som ønsker å si noe om hvem du er og hva du burde bruke livet ditt til. I sin første oppbyggelige undervisningsbok for voksne lesere deler Jarle Waldemar sannheter fra Guds Ord som kan være med å prege livet ditt. Det er viktig at du vet hva Guds Ord sier om og til deg – i en tid som denne. La Gud sette verdien på deg og livet ditt, slik at du både kan vite – og føle – at du er elsket, viktig og klar for nye utfordringer.

Er virkelig Bibelen Guds Ord? • Kan vi stole på at innholdet virkelig er direkte inspirert av Gud? • Er Bibelen fortsatt relevant i vår tid? • Sier Bibelen noe om den tiden vi lever i, her og nå?

Jeg hadde lagt merke til en mann i det siste. Han trasket fram og tilbake mellom husene i nabolaget. Det virket som han var interessert i å komme inn. Ofte kunne han bli stående lenge og betrakte et hus i dyp ettertenksomhet. Av og til gikk han bort til vinduet og kikket inn …

I Besteforeldre – en velsignelse for barnebarna gir Karina og Jarle Waldemar oppmuntringer til den voksne generasjon om å ta ansvar og involvere seg for de minste. Det er en velsignelse å overlevere en god arv videre til den oppvoksende slekt.

Kr 299,– Storpocket

18

Kr 249,– Storpocket Godkjent av K-stud

Disse, og mange andre spørsmål gir inspirerte pastorer, teologer og forkynnere deg svaret på! Du vil få større kunnskap og innsikt, ja visst, men også mer nytte og glede av din bibellesning!

Kr 249,– Storpocket

Slik starter historien om huset med de mange rom – et hus som ikke forteller så rent lite om den som bor i det.

Kr 229,– Pocket

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Nyheter og bestselgere til oppbyggelse og inspirasjon Øystein Gjerme

VI VIL! FRIVILLIGHET I MENIGHETEN «Øystein Gjerme og Salt Bergenskirken er en gave til alle oss som er opptatt av å bygge lokale kirker. Det de modellerer, er forbilledlig, og i denne boken høster vi av deres gode erfaring og store kunnskap om frivillighet i menighet. Som en dyktig pedagog holder Øystein sammen det prinsipielle og det praktiske med en pastors pasjon for Guds rike.» – Egil Svartdahl, Pastor i Filadelfiakirken, Oslo «Med tydelig engasjement og klar tanke beskriver Øystein Gjerme viktigheten av den lokale forsamlingen og rollen vi kan ha i å bidra til å skape gode fellesskap.» – Kristoffer Stokke, Grunnlegger av Get Focused og leder i Tønsberg Frikirke

Kr 299,– Heftet

SE WWW . HERMON . NO FOR

Bestselger!

FLERE BESTSELGERE FRA

3. opplag!

SALT BERGENSKIRKEN Bestselger!

Bestselger!

2. opplag!

2. opplag!

Norunn Kvamme Bakkebø & Ingvild Simonnes

GJENG I IMI-kirken har man utviklet et opplegg beregnet på barn fra tiårsalderen og oppover. Dette har gjennom nærmere tjue år vist seg å fungere svært godt for både barn og foreldre. Gjennom GJENG får barna mulighet til å utvikle gode vennskap med andre barn på samme alder som har samme tro, og foreldrene får mulighet til å dele av sin tro med egne og andres barn og slik være gode rollemodeller – gode åndelige mødre og SE WWW . HERMON . NO fedre. I denne brukermanualen finner du alt FOR FLERE BESTSELGERE du trenger for å starte GJENG der du er.

Kr 249,– Heftet

FRA IMI - KIRKEN

Jostein Krogedal

KAFFE, KULTUR & KOMMUNIKASJON Lederskap handler om å forme og designe framtiden. Denne boken er en analyse av hvordan vi effektivt kan lede tydelig gjennom relasjoner og skrevne mål. Sett deg ned i godstolen med kaffekoppen og bli med inn i Josteins tenkning rundt lederskap i vår tid.

Tidligere utgitt av Jostein Krogedal:

«Jeg er langt fra den eneste som har fått vokse under Josteins relasjonelle, frigjørende og visjonære lederskap. I denne boken finner du hans hjertespråk om ledelse, og jeg anbefaler den på det varmeste.» – Andreas Hasseløy, pastor i Hillsong Norway

Kr 249,– Pocket || Godkjent av K-stud

Kr 249,– Pocket

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

19


Nyheter og bestselgere til oppbyggelse og inspirasjon Max Lucado

VÆR IKKE BEKYMRET FOR NOE Bekymringer kommer til oss alle – det er en del av livet, Gud ønsker imidlertid ikke at vi – Hans barn – skal leve i en tilstand av konstant, vedvarende bekymring. Bekymring har en tendens til å kvele både glede og fred. Vær ikke bekymret for noe! inviterer deg med på et dypdykk i Filipperbrevet 4,6–7. Max Lucado, pastor og bestselgende forfatter, har selv opplevd hvordan bekymring kan ta overhånd og bli et fengsel. I boken søker han å hjelpe oss inn i en dypere forståelse av hva disse versene betyr – og hvor forandret livet kan bli for den enkelte av oss om vi praktiserer det som står der. «Boken er full av oppmuntring, inspirasjon og praktiske verktøy som virkelig har hjulpet meg i forhold til hvordan jeg møter små og store bekymringer i mitt dagligliv. Boken anbefales varmt!» – David Andersen, oversetter av den norske utgaven av boken

Kr 299,– Innbundet Brian Houston

DET FINNES MER I Det finnes mer viser Hillsongs grunnlegger og Global Senior Pastor, Brian Houston, hvordan det «mer» du søker etter, ikke kommer fra flere ting, mer penger eller mer selvrealisering. Du kan bare få det ved å oppdage mer av Gud og Hans plan og hensikt med ditt liv. Gjennom å dele historien om hvordan han selv har fått se Gud overgå alle hans egne forventninger, gir Brian oss innsikt i hvordan drømmer kan leves ut i de planene Gud har for deg. «Det finnes mer vil hjelpe deg å lære å leve et fullt liv ved å sette din lit til Gud og overlate kontrollen til Ham. Jeg utfordrer deg til å la denne boken påvirke livet ditt.» – Rick Warren, seniorpastor i Saddleback Church

Kr 249,– Storpocket

Bestselger! 6. opplag!

Bestselger! 8. opplag!

Bestselger! 2. opplag!

Rick Warren MÅLRETTET LIV

Billy Graham JEG ER DER JESUS ER

Billy Graham LIVSREISEN

«Om du bare vil lese én bok om hva livet egentlig handler om – la det være denne! Gi den til alle du bryr deg om. Tro meg, du blir aldri mer den samme etter å ha lest den.» – Lee Strobel

Mot slutten av livet opplevde Billy Graham at Himmelens herlighet sto stadig klarere og mer strålende for hans indre blikk. Her oppfordrer han oss alle på det sterkeste til å tenke over hva det evige håpet innebærer – og til å få del i det.

Livsreisen er Billy Grahams åndelige testamente og full av erfaring, oppmuntring, håp, råd og veiledning. Her får vi del i den visdom og innsikt som et langt liv med Gud ga ham.

Kr 299,– Pocket Godkjent av K-stud

20

Kr 249,– Storpocket

Kr 249,– Storpocket

Leif Hetland EN SOM OVERVINNER K JEMPER Vi lever i en verden full av livets kjemper. Leif Hetland gir deg grunnreglene du trenger så du kan utfordre Goliat i ditt liv, i stedet for at kjempen skal plage deg!

Kr 249,– Storpocket Godkjent av K-Stud

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Profetisk litteratur Andreas Årikstad

ENDETIDEN – EN ENKEL OVERSIK T Alle de vanskelige temaene drøftes og begrunnes: Frelse eller fortapelse? Hvem er Antikrist? Er tusenårsriket å forstå bokstavelig? Når kommer bortrykkelsen? Hva menes med Dyrets merke? Osv. Dette gjøres med ydmyk respekt for og med en grunnleggende tillit til at Bibelen er Guds ufeilbarlige Ord. Jesu sa: «Jeg har sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det skjer» «Ein fulltreffar for den som lengtar etter meir lys over Bibelens tale om endetida og Jesu gjenkomst. Forfattaren skriv på ein slik måte at eg trur også mange med eit anna syn vil oppleva det opplysande og godt å lesa. Temaet blir ikkje lausrive frå andre bibelske hovudtema som forsoning og misjonsteneste. Ikkje så ofte vi opplever at ein norsk luthersk teolog arbeider så grundig med dette temaet – og gir ut bok! En ’enkel oversikt’ – ja! Men det meste er likevel med.» – Gunnstein Nes, lærar på Bildøy Bibelskole og formann i Ordet og Israel

Bestselger!

Kr 249,– Pocket

2. opplag!

Timothy Dailey

TIDENS TEGN HER OG NÅ! I denne boken, som er vanskelig å legge fra seg, viser dr. Timothy Dailey at tidsalderens ende kan være nærmere enn de fleste tror. Etter å ha studert bibelske profetier i flere tiår, viser han deg avgjørende bevis – gjennom historiske hendelser, arkeologiske funn, personlige vitnesbyrd og Guds Ord – på at det vi ser med egne øyne i våre dager er oppfyllelsen av Bibelens profetier. Over hele verden hersker ondskap gjennom korrupsjon, voldshandlinger, folkemord og ødeleggelse. Jesus advarte sine disipler om at skremmende hendelser skulle forårsake ødeleggelse i enestående skala i de siste tider. Selv når tidens tegn peker mot apokalypsen og Harmageddon, er det håp og fremtid dersom vi kan oppleve en åndelig vekkelse og folk og nasjoner vender seg til Gud. Det er på tide at vi tyder de varsler som tidens tegn gir oss, og står faste i troen!

Kr 249,– Pocket

Paul McGuire & Troy Anderson

BABYLONKODEN – BIBELENS ENDETIDSMYSTERIUM Er du opptatt av å forstå tidene vi lever i, og av å få innblikk i hva Bibelen kan ha å si med hensyn til verdenssituasjonen? Babylonkoden av Paul McGuire og Troy Anderson er en bok du bør gripe anledningen til å lese om disse temaene fanger din oppmerksomhet. Denne boken vil gi deg et vell av spennende og tankevekkende informasjon. Enda viktigere er det likevel at den vil inspirere deg til å granske Guds Ord selv, slik at en styrket overbevisning om at Bibelen er til å stole på – også midt i kaos – kan vokse fram i deg.

Tilbud Kr 199,– Pocket (Før kr 249,–) David Østby BIBELENS PROFETIER I DAGENS NYHETER

Jonathan Cahn SHEMITAHENS MYSTERIUM

Bestselger! 2. opplag!

Er det mulig at det eksisterer et 3000 år gammelt mysterium som: • forutsier hendelser som har skjedd i nyere tid? • ligger bak verdenskriger og fallet av nasjoner, verdensmakter og imperier? • holder nøkkelen til hva fremtiden vil bringe for verden og ditt liv?

Kr 199,– Pocket

Bestselger! 3. opplag!

David Østby viser hvor troverdig Guds Ord er. Selv i de alvorligste profetier er alltid Guds nådige hånd der for å beskytte sine barn og dra mennesker til seg. Bibelens profetiske ord vil gi deg trygghet i din tro på at din Himmelske Far er historiens Herre.

Kr 199,– Pocket

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

21


Israel & Midtøsten Sten Sørensen, Dag Øyvind Juliussen, Gordon Tobiassen, Terje Berg, med flere

ISRAEL – ET GUDS TEGN I MODERNE TID Det er med stor takknemlighet denne boken blir utgitt. Den kommer ut til Israels 70-årsjubileum som en hyllest og takk til landet og folket, og tar opp temaer som Guds utvelgelse og Hans evige pakt med Israel, antisemittismen og dens røtter, Israels suverene rett til landet fra et juridisk synspunkt, deres rett til Jerusalem som hovedstad, erstatningsteologiens fallitterklæring, BDS-bevegelsens falskhet, islams to ansikter og så mye mer! Kristenfolket har arvet alle sine rikdommer fra Israel: Bibelen kommer fra Israel, vår Frelser Jesus Kristus kommer derfra, disiplene var jøder og menigheten ble født i Israel. Derfor er det lett å komme med en hjertelig hyllest til dette landet og vise takknemlighet overfor kristentroens jødiske røtter. Foruten Sten Sørensen, som er både bidragsyter og arkitekten bak boken, har dyktige bidragsytere bidratt: Hans Fredrik Grøvan, Bjørn Olav Hansen, Mark Wootton, Leif S. Jacobsen, Svein E. Andersen, Gordon Tobiassen, Alv J. Magnus, Ragnar Hatlem, Hallgrim Berg, Dag Øyvind Juliussen, Terje Berg, og pastoren i Nasaret, Saleem Shalash. Les boken og bli inspirert!

Kr 249,– Pocket

Malcolm Hedding BIBELSK SIONISME – Grunnlaget for den kristne støtten til Israel Bibelsk sionisme er selve grunnlaget for kristen støtte til Israel, og den har sin rot i Guds løfter til Abraham. Abrahams-pakten proklamerte Guds kjærlighet til verden og opprettelsen av et folk Han skulle forløse verden igjennom. Israels unike kall fra Gud står fremdeles ved lag i dag, og jødenes hjemkomst til landet som ble gitt til Abraham, er et uomtvistelig bevis på dette. Prinsippene som ligger til grunn for hvordan Gud handler overfor Israel og nasjonene, finner vi i Bibelen – og de gir rammen for en rett tolkning av Guds løfter og kall over nasjonen Israel.

Bestselger! 2. opplag!

Forfatteren definerer og setter bibelsk sionisme i rett teologisk sammenheng. Balansert og tankevekkende, men likevel lett forståelig og hjertevarmt, får du nytt lys over profetiene og løftene som gjelder nasjonen Israel, og de som støtter – eller motarbeider – Guds plan for landet og folket.

Kr 229,– Pocket Mosab Hassan Yousef SØNN AV HAMAS Siden han var en liten gutt, fikk Mosab Hassan Yousef se denne farlige terrororganisasjonen fra innsiden som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas og organisasjonens mest populære leder. I Sønn av Hamas avslører Mosab Yousef – som nå blir kalt «Joseph» – ny informasjon om verdens farligste terrororganisasjon, og gir oss sannheten om sin egen rolle, om sin fortvilte atskillelse fra familie og hjemland, om den farlige avgjørelsen om å gjøre sin nye tro offentlig kjent, og om sin tro på at Jesu befaling om å «elske sine fiender» er den eneste veien til fred i Midtøsten.

Bestselger!

Kr 249,– Storpocket

4. opplag!

22

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Bøker som inspirerer til tro – for unge mennesker Jarle Waldemar

365 DAGER FOR Å BLI BEDRE K JENT MED GUD Ønsker du å bli inspirert til å leve et spennende liv der den beste sjåføren sitter i førersetet? Gjennom 365 dager for å bli bedre kjent med Gud får du mulighet til få en enda dypere relasjon med Gud. Hver dag vil denne boken hjelpe deg, trøste deg, utfordre deg og gi deg mot til å leve det livet Gud har planlagt for deg. Når du oppdager Guds kjærlighet og hvilken kraft Han kan gi inn i livet ditt, vil du forhåpentligvis gå mer rakrygget og mindre stresset gjennom livet. Hver dag kan Gud gi deg en visshet om at Han er med deg gjennom alle livets utfordringer og gleder.

Bestselger! 2. opplag!

Passer for ungdom i konfirmantalder (13–19 år).

Kr 299,– Storpocket

ACTIONBIBELEN

Det nye testamente fra Hverdagsbibelen

Bibelfortellingene i tegneserieform formidles på en måte som er trofast mot bibeltekstene! Vi anbefaler Actionbibelen, også til unge mennesker som ennå ikke tror! Mer enn 750 fargerike, actionfylte sider med bibelsolgte! fortellinger

HJERTELIVET Det nye testamentet fra Hverdagsbibelen og artikler om temaer unge jenter er opptatt av, presentert i magasinformat!

5000

Kr 299,– Stivperm (Menighetspris Kr 199,–/stk ved kjøp av 10+) Sarah Young

HVA SK JER’A GUD?

Bestselger! Nå i 5. opplag!

Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til deg personlig! Sarah Young har rørt ved utallige hjerter gjennom andaktene sine. Nå inviterer hun deg til å tilbringe noen minutter i Guds nærvær hver dag, mens du lytter til Ham og det Han vil fortelle deg. Passer best for ungdom i alderen 13–19 år.

Kr 249,– Stivperm

Kr 199,– Heftet (Menighetspris kr 99,–/stk ved kjøp av 10+)

Mer enn

4000 solgte!

GRIPEKORS

Gripekors i oliventre fra Betlehem i ulike størrelser (4 cm, 7 cm og 10 cm). Noen har dem i lommen som en påminnelse, andre bruker det når de ber eller gir til syke som trenger noe å holde fast på. Fra kr 29,– til kr 59,–

Andreas Årikstad, Jogeir Lianes, Samuel Årikstad

Judah Smith

JESUS ER _______.

SK APELSE OG/ELLER EVOLU-

Bestselger! Nå i 2. opplag!

SJON – HVA SIER BIBELEN? Ble jorden skapt på seks dager eller i løpet av millioner av år? Har Adam levd eller er han bare en mytisk figur oppfunnet av jødiske prester? I denne boken gir forfatterne veloverveide svar på disse og mange flere spørsmål.

Kr 299,– Storpocket

Bestselger! Nå i 2. opplag!

Dette er en bok for nye troende, livslange etterfølgere og for den som bare er nysgjerrig på hvem Jesus er. Med glød, humor og overbevisning viser Judah Smith at Jesus er livet, Jesus er nåde, Jesus er din venn. Jesus er en ny og bedre måte å være menneske på. Kr. 199 Pocket

Du finner et stor t ut valg av våre produk ter hos din forhandler av kristne bøker

23


Ressurser & gavebøker til tweens

Studienotater av Jarle Waldemar

STUDIEBIBEL FOR TWEENS Studiebibel for Tweens er en midt-i-blinken studiebibel for barn fra 8–12 år. Den er full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser.

Bestselger! 4. opplag!

Bibelteksten som brukes er hentet fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen (2013, Bibelforlaget) – Det nye testamente. Hverdagsbibelen er en levendegjort oversettelse som baserer seg på oversettelsen Bibelen – Guds Ord.

Lilla kunstskinn kr 398,– Blå kunstskinn kr 398,– Gjennomgående fargetrykk i hele studiebibelen.

Jarle Waldemar

HULTER TIL BULTER Her kommer en litt annerledes andaktsbok. Denne boken fra Jarle Waldemar inneholder mange morsomme og kreative oppgaver som du må fullføre. Gjennom hverdagsrelaterte andakter vil denne boken skape gode og viktige øyeblikk. Les andakten, gjør oppgavene, og vær med å forme din egen personlige andaktsbok! Passer for barn i alderen 8–13 år.

Kr 249,– Storpocket

MANGA MESSIAS Fra den mest solgte boken i verdens historie ... Kommer den beste historien som noen gang er fortalt ... Om den mest fantastiske mannen som noen gang har levd ... Presentert i verdens mest populære tegneserieformat!

TILBUD Kr 99,– (Førpris kr 149,–)

MANGA MYTTERI Fra skapelsen til Moses og utvandringen fra Egypt – Manga mytteri presenterer bibelhistoriene på en spennende måte i moderne tegneserieformat.

TILBUD Kr 99,– (Førpris kr 149,–) 24

Mer enn

10 000 solgte!

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Nyheter og bestselgere for barn og unge Anette Løken Jahr

KARI S. KVANTES DIGRE BANG – OG ANDRE SPOR AV GUD Lær å gå på vannet! Kle av skallet på et egg uten å koke det først! Lag tøft stjerneskudd – hjemme på kjøkkenet! Ved hjelp av enkle, morsomme eksperimenter og utrolige fakta, ønsker professor Kari S. Kvante å få deg til å tenke over livets store spørsmål. Dette er boken som passer for undrende barn i alle aldre fra 3–99!

Kr 249,– Innbundet «Det er ikke mulig å bevise at Gud finnes ... men jeg hører stadig om nye og utrolige ting, som for meg er tydelige bevis på at Han faktisk gjør det. I denne boken har jeg samlet spennende fakta om både insekter, dyr, mennesker og verdensrommet, og kanskje vil de bidra til å gjøre deg mer begeistret for den fantastiske planeten vi bor på! Jeg vil også gi deg tips til spennende eksperimenter. På enkelt vis kan du forandre kjøkkenet hjemme til et interessant laboratorium. Jeg har nemlig ikke tatt med forsøk som krever dyre måleapparater og farlige kjemikalier. Jeg ønsker at du skal se på naturfag med nye øyne, og at de utrolige faktaene, utforskningen av naturlovene og bruk av sansene dine vil inspirere deg til å fundere mer over hvorfor vi er her på jorden. Er alt tilfeldig? Eller tenker også du at det kan være en Gud der ute som har en større plan for menneskene? Det må du, og bare du, finne ut av om du kan tro på! Selv tenker jeg at Gud må ha hatt humor da Han skapte sjiraffen slik at den kunne vaske sine egne ører med tungen, og da Han ga Elseya Irwini – skilpadden mulighet til å puste gjennom rompa. Les – og la deg fascinere!» – Kari S. Kvante

MIN EGEN FARGELEGGINGSBIBEL Min egen fargeleggingsbibel er en bok med særpreg! Ikke bare vil barna kunne lese et rikt knippe av de kjæreste og mest kjente bibelhistoriene – de vil også kunne fargelegge tegningene, slik at de kan gjemme historiene i hjertet som sin egen glade fargeklatt! Min egen fargeleggingsbibel er en unik bibel som vil bli et kjært og morsomt barndomsminne for ditt barn eller barnebarn – eller andre barn du vil glede! • • • •

172 historier fra Det gamle og Det nye testamentet. 95 illustrasjoner til å fargelegge – hver og én med en liten tekst og bibelreferanse. Hver historie har nøkkelskriftord. Omslaget og sidene på bokblokken kan fargelegges, slik at de får sitt eget unike preg.

Kr 249,– Storpocket

Finn fram fargeblyantene og bli med på et spennende eventyr gjennom Bibelen. Les historiene, og fargelegg tegningene! Du finner et stort utvalg av våre produkter hos din kristne forhandler

25


Nyheter og bestselgere for barn og unge

NYE FLOTTE KLISTREMERKEHEFTER! Bibelhistoriene blir levende gjennom oppgaver, fargelegging, aktiviteter og klistremerker i disse morsomme og lærerike klistremerkeheftene.

Kr 99,–/stk Heftet

HISTORIER FRA BIBELEN MED 1000 KLISTREMERKER! Med over 1000 klistremerker og fargerike tegninger får barna mange muligheter til å la bibelhistoriene feste seg gjennom bruk av flere sanser. Ha det gøy med denne klistremerkeboken.

Kr 149,– Stor klistremerkebok

HVEM LAGDE MEG? SE, DER ER JESUS! En dag ser det lille lammet at en ung jente som heter Maria, får besøk av engelen Gabriel. Lammet hører engelen fortelle Maria at det en dag skal skje noe stort. Men hva kan det være? Prøv å finn det ut sammen med det lille nysgjerrige lammet ...

I salg fra 10. oktober Kr 129,– Stivperm 26

Den lille isbjørnen prøver å finne ut hvem som er mamma’n og pappa’n hans. Han leter over alt, men ingen av dyrene han møter kan hjelpe ham. Tror du at den lille isbjørnen finner ut hvem som lagde ham?

I salg fra 10. oktober Kr 129,– Stivperm

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Bestselgere for barn og unge skrevet av Jarle Waldemar Teksten i Det nye testamentet for dem som digger Minecraft ® er av Jarle Waldemar.

DET NYE TESTAMENTET – FOR DEM SOM DIGGER MINECRAFT Nå kommer en nyvinning for barn som elsker MINECRAFT! Jarle Waldemar har gjenfortalt Det nye testamentet gjennom tegneserier skapt av Christopher Miko og Garrett Romines. De unge vil elske denne innholdsrike versjonen av NT. Bli med inn i en ny verden – full av spennende oppdrag, farer og mirakler. Følg Jesus når Han gjør mirakler – bli begreistret over hvordan Han metter 5000 mennesker og går på vannnet. Vær sammen med Jesu etterfølgere når de sprer Hans budskap til hele verden, og vær vitne til Paulus´ skipbrudd og den forbløffende historien om hvordan han overlevde – alt gjenfortalt i Minecraft®! Gled deg til en annerledes Bibel-opplevelse!

Kr 299,– Heftet

TILBUD

199,– (Før 299,–)

Jarle Waldemar

Jarle Waldemar

HVEM HAR SKAPT ALLE DYRENE?

HVEM, HVA OG HVORDAN I BIBELEN

Hvem har skapt alle dyrene er både en faktabok og en andaktsbok. Jarle Waldemar gir deg en rekke artige fakta om dyrene, samtidig som du får med deg 100 sannheter fra Gud. Passer for barn i alderen 2–9 år.

Her bruker Jarle Waldemar spørsmål og svar for å hjelpe barn til å bli bedre kjent med Bibelen og vår kristne tro. Denne boken inneholder også 200 bibelquiz spørsmål som barna kan kose seg med. Passer for barn i alderen 6–11 år.

Kr 199,– Stivperm

Kr 299,– Stivperm

LÆR Å LESEBIBELEN

MIN ALLER FØRSTE BARNEBIBEL

Nydelige illustrasjoner og et enkelt språk gjør Bibelen levende for barna. Passer for barn i alderen 3–8 år.

Jarle Waldemar gjenforteller tjue av våre mest kjente bibelhistorier levende og lett forståelig. Barna blir kjent med Guds store kjærlighet til oss. Passer for barn i alderen 1–6 år.

Kr 249,– Stivperm

Kr 229,– Stivperm med håndtak

DVD-FILMER MED KRISTENT BARNE-TV AV JARLE WALDEMAR! PASSER FOR BARN I ALDEREN 3–12 ÅR!

TILBUD

99,– stk (Ord. 199,-)

TILBUD

49,– (Ord. 199,-)

PÅ MISJONSREISE JARLE-TV TRAFIKK

JARLE-TV 3 – I ISRAEL

TILBUD

99,– stk

TILBUD

99,–

(Ord. 149,-)

(Ord. 199,-)

JUL I JARLE-TV

BARNAS KLUBB 1

Du finner et stort utvalg av våre produkter hos din kristne forhandler

BARNAS KLUBB 2 27


Nyheter og bestselgere for barn og unge BIBELEN FOR SMÅ BARN BIBELEN FOR DEI SMÅ BOKMÅL & NYNORSK UTGÅVE Mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen blir levende igjennom morsomme tegninger, tekst og fortellinger, noe som gjør Bibelen for små barn perfekt for de små.

Kr 299,– Stivperm Skole/menighetsutgave kr 159,–/stk ved kjøp av 10+

Bestselger! 10. opplag!

BARNAS FØRSTE BØNNER TILBUD

99,– (Før 198,–)

Bestselger!

TILBUD

149,–

Passer best fra 1–4 år.

NOAH OG ARKEN

5. opplag!

(Før 199,–)

NOAHS STORE BÅT (MED LUKER) Enkle tekster som går på rim, og fargerike, glade tegninger. Barna lærer om Noah mens de åpner luker og lærer om tall, par som hører sammen, lyder, former og farger.

Barnas første bønner er en flott introduksjon til bønn. En nøye utvalgt blanding av kjære, tradisjonelle og originale bønner og bibelvers.

TILBUD

99,–

Lær barna historien om Noahs Ark gjennom denne flotte håndtaksboken. Flott illustrert og enkelt fortalt, er denne boken laget for å kunne være med på reiser – og eventyr. Passer best fra 1–4 år.

(Før 198,–)

Passer best fra 3–7 år.

MIN EGEN JESUS-BOK La barna bli kjent med Jesus! Min egen Jesus-bok forteller de kanskje viktigste historiene om Jesus i et levende språk og med fargerike illustrasjoner. Svein E. Andersen, som har gjenfortalt historiene, har før gjenfortalt dem hundrevis av ganger til sine egne syv barn – og ni barnebarn. Passer best fra 1–5 år.

Kr 199,– Stivperm

BIBELEN FORTELLER OM JESUS

TILBUD

99,– (Før 198,–)

BARNAS FØRSTE JULEFORTELLING Små rim og tidløse vers tar barnet med på en reise til Betlehem. Med enkle spørsmål og aktiviteter knyttet til teksten.

– HVER FORTELLING HVISKER HANS NAVN!

Bestselger! 2. opplag!

28

Med levende fortellinger og illustrasjoner lar BIBELEN FORTELLER OM JESUS barna selv oppdage at Jesus er hovedpersonen i Guds store fortelling om frelse – og at Han kan bli hovedpersonen i deres liv, også. Passer best for barn fra 4–9 år.

Kr 249,– Stivperm || Skole/menighetsutgave kr 149,–/stk ved kjøp av 10+

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Nyheter og bestselgere for barn og unge PIRATENES JULESKATT OHOI DER! SETT KURSEN MOT JAKTEN PÅ DEN STORE JULESKATTEN! Sjørøver-Pappa, Ole og Kula, skipets marsvin, sitter triste på skipsdekket. I kveld er det den store sjørøverfesten OG jakten på Den store juleskatten. Det er det største som skjer i hele piratåret, og alle vennene deres er der – men de går glipp av det! For å muntre dem opp finner Sjørøver-Pappa fram en bok og begynner å lese en julefortelling. Den er ikke som Ole hadde tenkt seg ... men den er ganske utrolig, og snart finner de ut hva den aller største skatten er!

Kr 199,– Stivperm

Bestselger! Max Lucado

2. opplag!

DU ER UNIK I den tidløse bestselgeren Du er unik blir vi kjent med trenikken Punchinello, og hvordan han finner ut at han er elsket, verdifull og unik.

Kr 229,– Innbundet

Bestselger! 6. opplag!

Max Lucado

DEN LILLE GUTTEN OG DET STORE HAVET Denne vakkert illustrerte historien om Guds kjærlighet som aldri tar slutt vil forbli en favoritt i mange år fremover. Passer best for barn fra 4–10 år.

Kr 199,– Innbundet

DEN KREATIVE BARNEBIBELEN Les og lær om historiene og personene i Det gamle- og Det nye testamentet som blir levendegjort gjennom aktiviteter og kreativitet i denne morsomme bibelboken. Historiene gjenfortelles i et språk som passer for alderen, sammen med en rekke ulike kreative TILBUD aktiviteter for barna.

99,–

Passer best for barn fra 5–10 år.

(Før 198,–)

Bill Johnson og Seth Dahl

GUD ER GOD TILBUD

79,– (Før 129,–)

TILBUD

79,– (Før 129,–)

De kjente og kjære historiene om Noah og dyrene og Jona og den store fisken, med en morsom trekk-ut overraskelse!

I Gud er god oppdager Spurv at selv når verden føles som et veldig stort og skremmende sted, tar Gud seg av alt. Han oppdager også at Gud virkelig er god – alltid! Barna vil lære å gjenkjenne Guds godhet overalt rundt seg ved hjelp av denne inspirerende fortellingen. De vil lære å skille mellom hva som er gode ting som kommer fra Gud, og alt det andre som ikke er det.

Kr 199,– Stivperm

Du finner et stort utvalg av våre produkter hos din kristne forhandler

29


Nå har vi fått inn enda flere gaveartikler! Her er et lite utvalg. D U F I N N E R M E R P Å W W W . H E R M O N . N O /G AV E R

129,– VANNKARAFLER Glassvannflaske med bibelvers. Med lokk, kan holde 5,9 dl med væske.

BIBELCOVER Du finner et stort utvalg bibelcover på våre nettsider. Disse passer både til storskriftutgaven og våre studiebibler.

Fra kr 199,– Se utvalg og priser på www.hermon.no

AHAVA AHAVAs produkter inneholder mud (leire) fra breddene på Dødehavet som er kjent over hele verden for sin legende effekt på tørr hud. Du finner nå et stort utvalg av håndkrem, fotkrem, ansiktskrem, body lotion, shower gel og mye mer i vår nettbutikk.

Se utvalg og priser på www.hermon.no

249,– 199,–

TERMODRIKKEFLASKER Dette er helt geniale termodrikkeflasker som fungerer som en termos. Holder drikken kald i opptil 24 timer og holder drikken varm i opptil 12 timer! Volum: 500 ml. Flere forskjellige design og farger.

Kr 199,– Se hele utvalget på www.hermon.no 30

Du finner hele vårt utvalg på www.hermon.no (Fri frakt fra kr 350,–*) TLF 63 80 30 99 – ordre@hermon.no


Notatbøker med ulike bibelvers. Vi har et stort utvalg av notatbøker i ulike farger og design.

Fra kr 79,– Se utvalg og priser på www.hermon.no

129,–

149,–

179,–

Klag 3,22–23

grace

99,–

KOPPER OG KRUS

99,–

Du finner et stort utvalg kopper og krus med forskjellig design og bibelvers på våre nettsider.

Fra kr 99,–

blessED kopp salme 23,5

99,–

99,–

believe

99,–

SK JÆREBRETT 100 % naturlig bambus

39 CM x 30 cm 24 CM x 18 cm

149,–

Du finner et stort utvalg av våre produkter hos din kristne forhandler

199,– 31


Avsender: Hermon Forlag AS Trondheimsveien 50 D 2007 Kjeller

Tron-Eilert Holst-Pedersen

LIVETS DYPE MENING Livets dype mening! Et veldig tema! Mennesker har til alle tider og i alle kulturer forsøkt å finne svar på spørsmålet om livets dype mening. Hvem er vi? Hvorfor lever vi? Hvor kommer vi fra? Og hvor går vi?» En dramatisk hendelse, beskrevet i forordet av boken, sendte forfatteren, 12 år gammel ut på en søken etter meningen med livet. Hva han har funnet i sin søken, formidler han i LIVETS DYPE MENING. Den henvender seg til alle mennesker og gir både utfordrende, inspirerende og trøsterike svar på mange av livets virkelig store spørsmål. Tron-Eilert Holst-Pedersen, som selv har tilbrakt 20 år av sitt liv i kloster, skriver med basis i egen og andres erfaring og tenkning, og i Bibelens flere tusen år gamle tekster. Dette er en bok som kan bidra til å gi en ny retning og mening i livet. Den vil skape en dyp undring, glede og takknemlighet for livets store og forunderlige gave! Boken er rikt illustrert med forfatterens egen billedkunst. En gavebok for livet! «Å være et menneske er uendelig stort – vårt liv er dyrebart, vår sjel umistelig!»

Kr 499,– Innbundet praktbok i stort format

ALLE VÅRE 600 PRODUKTER FINNER DU PÅ VÅRE NETTSIDER WWW.HERMON.NO *FRAKTFRI LEVERING VED BESTILLING AV BØKER OG BIBLER OVER KR 350,– DU KAN OGSÅ RINGE VÅRT ORDREKONTOR (09–16, MAN–FRE) TLF: 63 80 30 99

HERMON

FORLAG

Hermon Forlag AS • Trondheimsveien 50 D, 2007 Kjeller • Tlf. 63 80 30 99 • ordre@hermon.no

DU FINNER ET STORT UTVALG AV VÅRE PRODUKTER HOS DIN KRISTNE FORHANDLER For øvrig gjelder oppgitte priser og tilbud til 31.12.2018 dersom ikke annet er oppgitt. (Med forbehold om trykkfeil og uforutsette prisendringer)

Høstkatalogen 2018 Hermon Forlag  

Høstens nyheter til oppbyggelse og inspirasjon. Hverdagsbibelen, romaner, barnebøker, andaktsbøker, biografier og mye mer!

Høstkatalogen 2018 Hermon Forlag  

Høstens nyheter til oppbyggelse og inspirasjon. Hverdagsbibelen, romaner, barnebøker, andaktsbøker, biografier og mye mer!