Page 1

>>TRIAS NO VA FIRMAR EL PACTE PER L’OCUPACIÓ A BARCELONA TRIAS va afirmar: “la meva obsessió és lluitar contra l’atur amb formació, la creació d’empreses i els emprenedors” (Debat de candidats organitzat per 20 Minutos el passat diumenge dia 17 d’abril)

LA VERITAT és que TRIAS no ha fet res pels aturats quan ha tingut l’oportunitat de fer-ho. Així, el grup municipal de CiU que Trias presideix es va negar a signar el PACTE PER L’OCUPACIÓ que sí varen signar el 22 de maig del 2008 l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb les patronals PIMEC i Foment del Treball i els sindicats Comissions Obreres i UGT. Quan el pacte finalitzi els resultats hauran estat: -

61.000 persones aturades hauran rebut formació i/o orientació per trobar feina. 63.000 joves hauran rebut orientació laboral o participat en programes professionalitzadors. 6.800 empreses hauran rebut suport per la seva creació amb 8.600 llocs de treball creats. 5.000 persones han estat contractades per adquirir experiència professionalitzadora mitjançant plans d’ocupació, escoles-taller i cases d’oficis. 110.000 persones han millorat les seves competències professionals i s’han format en noves tecnologies.

En resum, Trias diu una cosa i fa un altra. El Pacte per l’Ocupació ha suposat una inversió de 67 milions d’euros. Vol Trias retallar els recursos per formar aturats, millorar les competències professionals dels barcelonins i estimular la creació d’empreses?


>> TRIAS FA CATASTROFISME AMB L’EDUCACIÓ I NO DIU LA VERITAT Trias ha afirmat al seu Twitter:

@xaviertrias Xavier Trias Barcelona té un fracàs escolar del 35%, mentre la mitjana de Catalunya (que ja és molt alta) és del 30%. Aquest és el nostre repte en educació 17 Apr vía HootSuite La veritat és que segons les dades oficials de l’Institut Municipal d’Educació el número de graduats en ESO a la ciutat de Barcelona està 5 punts per sobre de la mitjana de Catalunya i ha millorat en 3 punts en els darrers 3 cursos.

Aquestes són les dades: % graduats curs escolar 2006-2007: 79,9 % % graduats curs escolar 2009-2010: 83,2 %

Equip de la veritat: Crisis, pacte ocupació i educació  
Equip de la veritat: Crisis, pacte ocupació i educació  

Xavier Trias genera alarmisme sobre l'educació a BCN dient que tenim més fracàs escolar que a Catalunya (això no és veritat) i no va signar...