Page 1

! W U E I N erland

d e in N

Speciale Editie

OUTDOOR FITNESS


DE NIEUWE

Out&Fit

Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken De belangrijkste voordelen van Out&Fit: •

FITNESS COLLECTIE •

Out&Fit is de nieuwe collectie outdoor fitness toestellen ontwikkeld door Husson Met de Out&Fit apparaten creërt u een sportlocatie in de buitenruimte voor alle weersomstandigheden en voor iedereen vrij om te gebruiken.

Alle voordelen van sport en wellness in de buitenlucht, en niet de nadelen, dankzij de schaduwrijke overkappingen die de gebruiker beschermen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Haal diep adem in de frisse lucht en geniet van de natuur met Out&Fit De Out&Fit collectie is voornamelijk bedoeld voor de openbare ruimte (parken, sportverenigingen, scholen, zwembaden etc. etc. maar ook binnen de bedrijfsomgeving zoals vakantieparken, hotels, campings, bejaardenhuis, etc. Een nieuw en exclusief ontwerp bestaande uit 3 series (gym, strekken en training), 2 versies (met en zonder dak, en 3 kleuren thema's (Park, Sport & Urban)

Een zeer compleet programma, uitgekiend ontwerp, met 50 verschillende onderdelen, waarop meer dan 100 verschillende oefeningen voor spier, strek, evenwicht en uithoudingsvermogen mogelijk zijn.


Bouw spieren op:

Out&Fit Fitness Word Flexibel :

Out&Fit Stretching

Creëer balans en uithoudingsvermogen:

Out&Fit Training

• •

Een bijzonder goed doordacht systeem, ontwikkeld in samenwerking met een team van sport- en gezondheids specialisten. De zekerheid van een vooraanstaande fabrikant gespecialiseerd in de ontwikkeling en (eigen) productie van speel- en sporttoestellen voor de openbare ruimte. Husson kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Eenvoudig en economische onderhoud. Het gebruik van staal, RVS en uitzonderlijke kwaliteit oppervlakte bescherming beperkt het onderhoud tot een minimum. Ook het gebruik van het exclusieve Husson montage systeem* , een minimum aan bevestigingen biedt de zekerheid die u zich wenst.

*geregistreerd en gepatenteerd systeem

ONTWORPEN VOOR IEDEREEN

Out&Fit toestellen zijn ontworpen om veilig door een brede groep gebruikt te kunnen worden. • Tieners en volwassenen van elke leeftijdsgroep • Mogelijkheden voor beginners, gevorderde of op- en- top sportmensen. • Diverse rolstoel toegankelijke Oefeningen en onderdelen.

Out&Fit, ontworpen voor iedereen, veel onderdelen van de toestellen zijn rolstoel toegankelijk.

Verbazingwekkende Senioren

Zo werkt het!

De Out&Fit toestellen en oefeningen zijn intuïtief en behoeven geen speciale kennis Op een algemeen informatie paneel staan de belangrijkste gebruikers tips en ieder toestel heeft een eigen specifieke handleiding (mogelijkheden en moeilijkheidsgraad van het toestel) Voorzien van een QR code kunnen de oefeningen, programma’s en tips van de trainer ook online worden bekeken.

*

Beginner

** ***

Gevorderd

Expert


Out&Fit

Fitness

Out&Fit Fitness

Kracht en spiervorming voor iedereen Een meer gespierd en getraind lichaam is een sterker, resistenter, uitgebalanceerder lichaam. Maar je kan je lijf niet verbeteren zonder …. inspanning!!

Een verbazingwekkend getal (1) maar 80% van alle rugpijn wordt veroorzaakt door slappe spieren. Daarom is het belangrijk om belangrijke spieren te verstevigen zoals je buik, lumbaal, en rugspieren, die je ruggengraat als een korset ondersteunen Nu, met de Out&Fit Gym plekken is het mogelijk om je fysiek en je gezondheid te trainen zonder kosten, buiten en in alle weersomstandigheden. Ontworpen in samenwerking met sport en gezondheid specialisten, Out&Fit Gym is efficiënt, gemakkelijk en leuk om te doen, toegankelijk voor iedereen: mannen en vrouwen, tieners, volwassenen, senioren, beginnelingen, gevorderde en op-entop sportmensen. Iedereen kan er van genieten.

Het Out&Fit Gym programma is compleet en uitdagend. De oefeningen zijn intuïtief en aantrekkelijk. Dankzij een dozijn verschillende toestellen is het mogelijk om een goede work-out te doen onder uitstekende condities met meer dan 30 basis activiteiten om je belangrijkste spiergroepen te trainen

Olivier, sportleraar en fysiotherapeut 27 jaar “Ik train regelmatig in de aal als sportschool maar dit is ide iaal je buiten wilt trainen, spec t omdat het zo’n complee programma is.”

Nieuwe oefeningen en programma’s door onze coaches zullen regelmatig zijn te downloaden (1) Bron: Didier Reiss en Dr. Pascal Prévost, “de wetenschappelijke en praktische gids voor alles”

Timothée, turner en breakdancer, 21 jaar veel basis Met deze ringen kan je zoals Fly, oefeningen buiten doen, en Squat. Chest Press, Biceps Curl leuk! Ik Bovendien is het gewoon ingen heb ook nog andere oefen rdjes staan ontdekt die niet op de bo


Out&Fit

JFI-0101

JFI-0102

Hand spier Buikspieren push-up Box jump Ringen Step

Hand spier Power tower Lendenen Ringen 2x Step

JFI-0104 Hand spier Buikspieren Lendenen Ringen Step

JFI-0201 Hand spier Power tower Lendenen Buikspieren Pull-ups push-up Box jump Ringen Step

JFI-0103 Hand spier Power tower Lendenen Buikspieren Pull-ups push-up Box jump Ringen 2x Step

JFI-0303 Hand spier Power tower Buikspieren Pull-ups push-up Box jump Ringen Step

JFI-0103 Hand spier push-up Power tower Box jump Ringen 2x Step

Fitness


Out&Fit

Out&Fit Stretching

Stretching

ONTSPAN

Het menselijk lichaam moet stretchen. We doen het in de ochtend als we opstaan en zouden het willen doen na opstaan uit een stoel na een lange vergadering! Stretching is bedoeld voor sportvrouwen en mannen van alle niveaus! Warming-up is een mildere versie waarbij je zo ver mogelijk gaat zonder te forceren of pijn te veroorzaken. Stretching heeft veel voordelen: • • • • • • •

Het verbetert de flexibiliteit en elasticiteit van je spieren en pezen Het bestrijdt de effecten van veroudering; een stretchprogramma helpt je om de flexibiliteit te herstellen en verbetert het beweging bereik van je aanhechtingen Bereidt je lichaam voor op sportieve inspanning! Verminderd het risico op blessures tijdens de training. Een flexibele spier heeft meer veerkracht dan een stijve spier. Helpt je flexibiliteit sneller te herstellen na een training. Verlaagt je stresslevel. Stretching ontspant verstijfde spieren, meestal geassocieerd met stress. Helpt je te ontspannen om je welbevinden en ontspanning te verbeteren.

Met Out&Fit Stretching eilanden zijn de voordelen van buiten streching nu binnen handbereik, vrij toegankelijk voor iedereen. Mannen, vrouwen, volwassenen, senioren, mensen met een beperking etc. etc. Out&Fit Streching is een heel compleet programma met duidelijk aangegeven oefeningen die gemotiveerd de 15 meest belangrijke “warming-up” oefeningen biedt die je gezondheid kan verbeteren en trainen. Stretching oefeningen worden gecombineerd op het one innovative* Out&Fit Stretching Station en een exclusief ontworpen Streching Bank* Ze zijn gemakkelijk, educatief en leuk! Out&Fit Streching is uniek* het helpt je te ontspannen en nodigt je uit om goed voor jezelf te zorgen en je beter te voelen, zowel fysiek als geestelijk.

Out&Fit

Training

Out&Fit Training UITHOUDINGSVERMOGEN EN EVENWICHT Met Husson Out&Fit Training kun je je lichamelijke conditie en evenwicht verbeteren terwijl je plezier hebt. Deze productlijn, ook wel Cardio training genoemd combineert spier- en cardiofitness waardoor het hele lichaam een work-out krijgt. Dit programma is zo breed opgezet dat eigenlijk iedereen er mee aan de slag kan. Een scala van oefeningen op 7 verschillende apparaten. Ski-training, fietsen, hand fietsen, schaats training, draaiende schijf, twister en een hindernis parcours.

*geregistreerde en gepatenteerde ontwerpen.


JFI-0202 Hand spier Lendenen push-up Box jump Ringen 2x Step stretch eiland

JFI-0202 Rek en strek Bank

Ski-Training (JFI-0901)

Het Out&Fit Ski-Training toestel is een uitgekiend sporttoestel waarop zo veel mogelijk mensen hun fysieke conditie kunnen verbeteren op een leuke en motiverende wijze. Het is multifunctioneel, met 3 verschillende oefeningen om de belangrijkste spiergroepen van je benen en bovenlichaam mee te trainen. SkiTraining geeft je de mogelijkheid je uithoudingsvermogen en capaciteit te trainen, calorieĂŤn te verbranden, je evenwicht en coĂśrdinatie te ontwikkelen.


Out&Fit On

Van A tot Z

D esign, kleuren en afwerking Een nieuw en exclusief ontwerp bestaande uit 3 series (Gym, Stretching en Training) en, om perfect in iedere omgeving te passen, 2 versies (met en zonder dak) en verkrijgbaar in 3 kleuren schema’s (Park, Sport of Urban)

Park

Sport

eer!

eel m v g o n k tde

Urban

G ebruiksgemak en afmetingen Onze apparaten en toestellen zijn gebouwd met een gebruiksvriendelijke uitstraling waarmee iedereen ontspannen en met comfort kan oefenen.

G aranties 10 jaar op de mechanische delen van de basis structuur (staanders, koppelstukken, schroefmateriaal etc.) 5 jaar op de mechanische delen van de sport onderdelen

eweging Kom in b ess in de met fitn imte! buitenru

M aterialen 1 Basisframe – structuur: Gegalvaniseerd, thermo gepoedercoate palen met een diameter van 89mm, dikte 3mm. 2 sportieve onderdelen : *gepassiveerd Roest Vrij Staal 3 Andere onderdelen Thermisch verzinkt, gegalvaniseerd staal, met een thermo poedercoating laag aangebracht om een extra goede grip te hebben welke tevens zeer krasvast is. 4 Daken geproduceerd van dik spuitgiet HDPE, door en door gekleurd, versterkt met een staalbuisframe. Transparante middendeel uit slagvast Polycarbonaat 5 Metalen plaatwerk: Laser gesneden stalen platen, gegalvaniseerd en thermo gepoedercoat V EILIGHEID Out&Fit toestellen is ontworpen naar de strengste richtlijnen waarbij de toekomstige Europese standaard PR EN 16630, waarna het is getest en goedgekeurd door een onafhankelijke laboratorium De toestellen zijn ontworpen voor volwassenen en tieners vanaf 14 jaar.

*Passiveren is een bewerkingstechniek, waarbij het oppervlak voorzien wordt van een passieve deklaag.

HUSSON in Nederland: Hercules speeltoestellen De Buurt 58 1606 AH Venhuizen

4 1 5 2 3

M ontagesysteem Middels Multi-D+ montagekoppelingen gemaakt van gegoten aluminium en speciaal rvs anti-vandalisme schroeven (uitsluitend los te maken met speciaal Husson gereedschap)

Tel. 0228 543423 info@herculesspeeltoestellen.nl www.herculesspeeltoestellen.nl

Out&fit  

Out&Fit is Outdoor is Fitness voor de buitenruimte Nederland komt weer meer en meer in beweging! Ook de buitenruimte wordt hiervoor volop b...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you