Page 1

Vuosi 2012 täynnä tapahtumia, leirejä ja kisoja!

Tästä kohti elämäsi löytöretkeä! >>


Talvileiri TAKATALVI 5.–9.4.

Kevätkisa HÄTÄ 2012 5.–6.5.

Talvileiri VINKULI 21.–25.2.

Talvikisa UMPI-HANKI 11.–12.2.

Ohjelmapäivä KOHTAAMINEN 28.4.

Taitopäivä TARP-SPORT 18.3.

Miksei siisteintä partiota voitaisi tehdä keskellä Helsinkiä? Miksei voitaisi näyttää kaikille, mistä partiossa on oikeastaan kyse? Tai ei pelkästään näyttää, vaan ottaa jokainen halukas mukaan? Niin, Kohtaaminen on vuoden suurin partiopäivä

Haasta itsesi ja tee se keskellä Stadia

Kevätkisa TÖRMÄ 2012 28.4.

Kevätkisa SUSEN LOIKKA 14.4. (Kannus)

>> Valitse ikäkautesi ja löydä juuri sinulle tehdyt tapahtumat, leirit ja kisat. Tsemppiä reissuun!


Viikonlopputapahtuma Leffamaratoni 14.–16.12.

Syyskisa PUNKKU 15.–16.9.

Piirin kesäleiri SARASTE 30.7.–7.8.

Syyskisa LATEN LAUKKA 20.10. (Kannus)

>> Myös ei vielä partiolaisille!

Helsingin SUDARIKISAT 10.11.

Sarasteen ennakkotehtävät eli Saraste-kätköt odottavat (pian) etsijöitään. Virittäydy Saraste-tunnelmaan ja etsi Saraste-purkkeja yksin tai yhdessä. Tsekkaa tarkemmat ohjeet osoitteesta www.saraste2012.fi. Saraste-kätköt vievät kohti unohtumatonta Sarastetta, jossa kaikki ikäkaudet pääsevät löytöretkelle itseen. Luvassa on koko setti toiminnallisia laaksoja, mm.kehoon ja MIELEEN TUTUSTUTTAVA Kroppalaakso, ilmaisuun keskittyvä Staralaakso, toimintaan ja rajoja kokeilemaan haastava Kreisilaakso, rentoutumiseen kutsuva Chillilaakso, tai ulos leirialueelta kuljettava Skutsi-laakso. SOPIVASTI MÄRKÄÄ TARJOAA WODA-LAAKSO. SAMOAJILLE, VAELTAJILLE JA AIKUISILLE ON MYÖS TARJOLLA HUIKEA LEIRIKOKEMUS, SIITÄ PITÄVÄT HUOLEN MM. K-15-OHJELMAN TUKIKOHTA MESTA JA LIIKKUVA JOHTAJAOHJELMA MÄYRÄ.

Löydä KÄTKÖT ja suuntaa Sarasteelle

>> Myös ei vielä partiolaisille!

>> Tsekkaa tarkemmat tiedot osoitteesta www.papa.partio.fi/ohjelma

Mini VAELTAJAVISIO 28.–30.9.

Meripartiolaisten SYYSREGATTA 19.8.

Kansainvälinen kesäleiri ROVERWAY 20.–28.7.

Meripartiolaisten KEVÄTREGATTA 26.–27.5.

Kevätkisa VIHREE 12.5.

pääkaupunkiseudulla ja se on avoin kaikille, mutta vain pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien tarvitsee ilmoittautua tapahtumaan. Tsekkaa ohjeet osoitteesta www.papa.partio.fi/kohtaaminen2012 . Pian kohdataan!


ISKE TÄMÄ LIITE KOLON SEINÄLLE JA PÄÄTÄ, MIHIN LÖYTÖRETKESI JOHTAA TÄNÄ VUONNA. Vain osallistumalla tapaat kavereita ja kuittaat itsellesi parhaat muistot! Lue lisää www.papa.partio.net/ohjelma

Toteuta esikoulun seikkailupäivä alueellasi. Järjestä tunnin edestä valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ja hanki uusia jäseniä syksyksi! Piiri työstää valmiin materiaalin, jonka lippukuntasi toteuttaa. Ilmoittaudu nyt jo mukaan toimistolle ohjelma@partio.fi tai seuraa ilmoittelua www.papa.partio.fi/eskari.

Tervetuloa Sarasteelle!

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri Hämeenlinnan Evolla 30.7.-7.8.2012

Sarasteelle voi osallistua kuka tahansa, sillä leirikokemusta tai partion jäsenyyttä ei tarvita. Ota siis mukaasi kaveri joka ei vielä ole partiossa! Ilmoittaudu leirille NYT lippukunnan Sarasteyhteyshenkilön kautta!

KOHTAAMINEN 28.4.2012 Kohtaaminen on kevään suurin partiopäivä pääkaupunkiseudulla. Silloin kuka tahansa pääsee näkemään, kokemaan ja kokeilemaan partiota keskellä kaupunkia. Kohtaaminen on tarkoitettu sekä partiolaisille että ei-vielä-partiolaisille. Voit osallistua Kohtaamiseen lippukuntasi tai oman ryhmäsi kanssa, mutta myös ihan itseksesi. Kohtaaminen koostuu kahdesta osasta: iltapäivän toimintapisteistä ja iltanuotiosta. Kohtaamisen kanssa samana päivänä järjestetään myös piirin päiväsarjojen partiotaitokilpailut, joiden kanssa tehdään yhteistyötä esimerkiksi yhteisen rastin tai iltaohjelman muodossa. Kohtaamiseen ilmoittaudutaan lippukunnittain tai yksittäiseksi tekijäksi jollekin osaalueelle. Ilmoittautuminen alkaa 9.1.2012 ja päättyy 31.3.2012.

Lisätietoja www.saraste2012.fi

www.papa.partio.fi/kohtaaminen2012

Heppu Ohjelmaliite 2012  
Heppu Ohjelmaliite 2012  

Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry:n Ohjelmaliite.

Advertisement