Page 1

Tillid er nøglen til et godt salg...

HENSRIK - www.hensrik.dk / 1


2 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...


Meget mere end mursten Hvad er dit hjem værd? Det er det helt store spørgsmål, når du står over for at skulle sælge din bolig. Men ét er prisen, noget andet er den værdi, dit hjem har for dig – den kan være svær at gøre op i kroner og øre. En bolig er meget mere end mursten og planker: Stemninger, stil, minder og følelser helt ud i alle hjørner og ned under gulvbrædderne. Det kan være svært at give slip, selv om du egentlig gerne vil videre. Hos HENSRIK er vi bevidste om, at det er dit hjem, du lægger i hænderne på os - måske endda dit halve liv, rammen om runde fødselsdage, grillaftener og øjeblikke, du aldrig glemmer. Derfor gør vi os umage. For os handler det gode salg om tillid – gensidig tillid – hele vejen igennem. Vi kender markedet og kan rådgive dig om salget, men det er kun dig, der ved, hvornår det føles helt rigtigt. Vi håber, vi med denne brochure bringer dig nærmere en afklaring – og et godt boligsalg.

Til syvende og sidst handler boligsalg om tillid. Tillid til os. Tillid til at vi kender markedet, og til det vi siger, og det vi gør. Vi tager os tid til at tale med kunderne og møde dem der, hvor de er. Vi sælger ejendomme, ja – men for os er kernen, at vi opfylder og realiserer boligdrømme. Brian Hensrik, stifter af HENSRIK

HENSRIK - www.hensrik.dk / 3


Grundighed, faglighed og tillid ... … er nøgleordene hos os. På få år er vi blevet Roskildes mest sælgende ejendomsmæglerforretning, og vi er overbeviste om, at vores team og måden, vi gør tingene på, er hemmeligheden bag succesen. Det er Brian Hensrik, der har lagt navn til firmaet, som han startede ene mand tilbage i 2009. I dag er vi tre indehavere og et samlet hold på i alt 10 personer. Du kan møde os alle sammen på kontoret i Roskilde, altså bortset fra hver tirsdag formiddag, hvor hele teamet i samlet flok er ude at se de nye boliger, der bliver sat til salg hos os. Det betyder, at hver eneste medarbejder i butikken med egne øjne har set og kan tale med om alle boliger. Som uafhængig ejendomsmæglerforretning er vi ikke en del af nogen kæde og er ikke bundet til eller afhængige af bestemte samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kun samarbejder med dem, som DU ønsker skal være en del af din bolighandel.

Hos os får du: • GRATIS og uforpligtende vurdering af din bolig. • Professionel og personlig rådgivning – før, under og efter salg. • Samme ejendomsmægler gennem hele sagsforløbet. • Ærlighed: Vi lytter, men siger også vores ærlige mening. • Et realistisk billede af boligmarkedet og din boligs værdi. • Individuelt aftalt annoncering, som passer til dit boligsalg. • Erfarne og dedikerede ejendomsmæglere. • Indgående kendskab til lokalområdet og et stort netværk. • Sikkerhed for kvalitet. Vi er medlem af Dansk Ejendoms mæglerforening og følger både deres skrevne og uskrevne regler.

4 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...


HENSRIK - www.hensrik.dk / 5


Købmand med benzin i blodet God service – også om søndagen. Det er den købmandsånd, Elliot er vokset op med, og som tydeligt mærkes i hans engagement. Uddannelsen har han fået som trainee hos HENSRIK, men forretningssansen har han med hjemme fra familien, der i over 50 år har drevet bilforretning i Roskilde. For Elliot ligger tilfredsstillelsen i at sætte en handel sammen, så både sælger og køber er tilfredse.

Sans for (søde) sager Med en baggrund som advokatsekretær har hun arbejdet som sagskoordinator hos flere ejendomsmæglere. Derfor har hun om nogen tjek på sagsgange og detaljer ved køb og salg. For hende er det bedste ved jobbet kundekontakten og kollegaerne. Hun elsker at bage kager og har kreeret flere ”værker” til kollegaerne. KATRINE HART HANSEN, SAGSKOORDINATOR

ELLIOT WINTHER, SALG OG VURDERING

6 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...

Holdsspilleren Martin havde arbejdet 13 år som ejendomsmægler i København, inden han kom til HENSRIK. Han er bl.a. kendt for sin store faglige viden, et godt humør og et konkurrencegen, som han tidligere har dyrket på det danske landshold i amerikansk football. For ham er det bedste ved jobbet: ”At få lov til at hjælpe en masse mennesker – og så den anerkendelse, man får fra kunderne, når opgaven er løst”.

HENSRIKblod i årene

Drømmesælgeren

Agnethe har været med siden starten, og har med egne ord ”HENSRIK-blod i årene”. ”Alle kunder skal føle sig som noget særligt”, lyder et af hendes mottoer, og den ånd giver hun som ansvarlig for HENSRIKS sagsbehandlerteam videre til de andre på holdet. Hun har tidligere arbejdet som ejendomsmægler og kender derfor alle aspekter i en bolighandel.

Efter mere end 14 år i branchen har Anders stor erfaring med salg og vurdering af ejendomme i alle prisklasser. Anders sætter en ære i at være en del af den største økonomiske beslutning i folks liv. ”Det er ikke cornflakes, jeg sælger – det er drømme og folks hjem”, som han siger.

MARTIN VESTER BRÆNDSTRUP, EJENDOMSMÆGLER

AGNETHE FUNCH ØSTERGAARD, EJENDOMSMÆGLER OG ADMINISTRATIV LEDER

ANDERS KASTRUP, EJENDOMSMÆGLER


Service på Michelinniveau Karina har styr på alle de dokumenter, der hører til en ejendomshandel. Som kunde vil du opleve service fra Karina i Michelinklassen. Hun har tidligere arbejdet som tjener på restaurant Kong Hans Kælder, og det høje serviceniveau tog hun med sig, da hun skiftede til ejendomsmæglerbranchen. Hun får tingene til at lykkes og glædes ved at servicere kunderne. KARINA MØLGAARD JØRGENSEN, SAGSKOORDINATOR

Fra første sal til toppen Brian startede ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK i 2009 på første sal hjemme i privaten, men røg hurtigt helt til tops blandt de lokale ejendomsmæglere. I dag beskæftiger han sig primært med strategi, projektsalg og ejendomsudvikling, men har stadig en finger med i, hvad der foregår på kontoret. BRIAN HENSRIK, INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER OG VALUAR

Mulighedernes mand

Fighter i forreste række

Første fremvisning på cykel

Thomas har en fortid i finanssektoren og blev uddannet ejendomsmægler i 1997. Med mange år som rådgiver for såvel private som virksomheder i Roskilde har han et kæmpe netværk. Han ser altid muligheder, arbejder hårdt for at realisere dem og står på mål for det, han siger. Drivkraften? At gøre folk glade.

Når man kan lide forandring, fart over feltet og kundekontakt, kan man ikke sidde meget bedre end Christine. Hun sidder lige dér, hvor kunderne træder ind i butikken. Helt fra barnsben har hun interesseret sig for huse, så ejendomsmæglervejen lå lige for. Som fighter bliver hun ved til hun når sit mål, og det gælder også fitnesstræningen.

Projektsalg, finansiering og investeringspotentiale i større ejendomme hører til Rasmus’ specialer. Som 3. generation i ejendomsmæglerfirmaet Sommerhus-Lassen er han født ind i branchen og har vist boliger frem, fra han var 14 år (og ankom på cykel). Siden har han videreuddannet sig i finansiering og ledelse på CBS. Rasmus er ejendomsmægler fra inderst til yderst!

THOMAS NIELSEN, INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER OG DAGLIG LEDER

CHRISTINE SØRENSEN, TRAINEE OG SAGSKOORDINATOR

RASMUS SVENDSEN, INDEHAVER OG EJENDOMSMÆGLER

HENSRIK - www.hensrik.dk / 7


Tal giver tillid Tale er godt, men nogle gange skal der facts og tal på bordet. I hvert fald når det handler om boligmarkedet og boligsalg. Tal giver tillid.

1.269 så mange hjem (inklusive grunde) er der det seneste år solgt i Roskilde kommune.

Hver 7. af disse handler er lykkedes med vores hjælp. Det er der ikke andre ejendomsmæglere i området, der kan matche. Billedet er det samme for alle typer boliger: Villaer, rækkehuse og lejligheder – vi sælger flest boliger. Vores erfaring og ekspertise kommer dig til gode, hvis du beslutter dig for, at vi skal sælge dit hjem. Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde en ny ejer til din bolig - og evt. også et nyt hjem til dig.

Solgte boliger i Roskilde Kommune

TOP

5

0

50

1

HENSRIK

100

150

+ 12 PROJEKTSALG

2

ANDEN MÆGLER

3

ANDEN MÆGLER

+ 1 PROJEKTSALG

4

ANDEN MÆGLER

+ 55 PROJEKTSALG

5

ANDEN MÆGLER

+ 24 PROJEKTSALG

Kilde: boligsiden.dk - den 14/12 2017. Butiksoversigt for ejendomsmæglere med boliger til salg i Roskilde Kommune. Alle boligtyper solgt i Roskilde Kommune de seneste 12 måneder.

8 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...

200


TIPS OG TRICKS - NÅR DU SKAL HAVE ”GÆSTER” Tænk på fremvisninger og ”åbent hus” som at skulle have gæster – men uden at skulle lave mad og være den perfekte vært. Til gengæld skal dit hjem gerne være så indbydende, at de besøgende får lyst til at slå sig ned og blive hængende. Jo bedre din bolig tager sig ud, des større er chancen for, at den bliver solgt på optimale vilkår. Her får du nogle af vores bedste tips, baseret på de reaktioner, vi typisk møder på fremvisninger.

HUSKELISTE

• • • • • • • • •

Gør rent og luft godt ud. Entréen er første indtryk, så lug ud på knagerne og i skodyngerne. Træk gardiner og persienner fra. Tænd lys, masser af lys – og skift udbrændte el-pærer. Rene håndklæder på badeværelset, evt. nye velduftende sæber. Slå toiletbrættet ned og træk badeforhænget til side. Ryd op: Væk med gamle karklude og opvaskemiddel. Red sengene og få orden på sengebord og kommode. Trim have, indkørsel og carport: Slå græsset og fjern cykler, trailer, biler og haveredskaber, der ligger og flyder.

SKAB GOD STEMNING

• • • • •

Friske afskårne blomster virker altid. Døde planter ude og inde er no-go: Fyld op i krukkerne på terrassen. Puder, lammeskind osv. skaber hygge. Luft og gulvplads er godt og får rum til at virke større. Stil et par skåle frem med nødder og slik til gæsterne.

MEN…

…det må gerne ligne et hjem – ikke et boligmagasin.

Bør jeg male? Snak med din ejendomsmægler, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du f.eks. bør male eller på anden måde opdatere din bolig, inden du sætter den til salg.

HENSRIK - www.hensrik.dk / 9


Vi har købere i kikkerten Hvorfor er vi de bedste til at sælge din bolig? Blandt andet fordi vi som den mest sælgende ejendomsmægler i Roskilde-området oplever det største kundeflow. Og fordi ejendomsmægleren med mest kundekontakt statistisk har størst chance for at sælge din bolig. Sat på formel ser det sådan ud:

Antal fremvisninger x årligt boligsalg = kundeflow HENSRIK’s succes-nøgle 8 x 255 = 2.040 Forklaring: I gennemsnit fremvises en ejendom 8 gange i forbindelse med et salg. Vi har de seneste 12 måneder solgt 255 boliger. (status den 14/12 2017). Dvs. at vores gennemsnitlige kundeberøringsflade rækker ud til mere end 2.000 kunder i markedet. Konklusion: Af alle ejendomsmæglere i kommunen er vi dem, der har den største kontaktflade. Vi har konstant fingeren på pulsen, fordi vi løbende taler med mange potentielle købere. Hvad betyder det så for dig? At du med os får den ejendomsmægler, som ultimativt er i kontakt med allerflest aktive købere i markedet. Det betyder også, at vi måske allerede har en køber på hånden til din bolig – inden du overhovedet har sat den til salg. Vi gør os umage for at nå frem til den rigtige pris og med at finde den rigtige køber til din bolig, så du kan gøre en god handel.

10 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...


HENSRIK - www.hensrik.dk / 11


Salget trin for trin Hvordan foregår det rent praktisk? Hvad kræver et salg af dig? Hvad står ejendomsmægleren for? Hvis du aldrig har solgt en bolig før, har du sikkert masser af spørgsmål. Her får du svar på det meste. Første kontakt... Du ringer eller kommer forbi os, fordi du gerne vil have en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig og vide lidt om markedet lige nu. Første besøg... Vi besøger dig og får boligens historie. Se modsatte side om, hvordan du forbereder dig til besøget. Andet besøg... Vi mødes igen, denne gang typisk i vores butik, og du får en vurdering af din boligs værdi og mulige optimering, dvs. måske forslag til forbedringer. Strategi... Hvad gør vi nu? Sammen gennemgår vi mulighederne og aftaler en strategi for netop din bolig. Aftalen... Vil du sælge med det samme, sætte i stand først eller…? Alt efter hvad du ønsker, laver vi en aftale om det videre forløb. Fokus på købere... Vi gennemgår køberkartotek og opsøger mulige interesserede. TIL SALG... Så kom skiltet op. Din bolig præsenteres i annoncer i henhold til vores aftale. Vente vente, hvad nu?... Vi holder dig løbende orienteret om bevægelser i markedet, og du får tilbagemeldinger på alle fremvisninger. Åbent hus... Nej, du skal ikke ud af dit hus hver eneste søndag. Vi holder åbent hus efter aftale med dig. Vi holder dig orienteret om de besøgende, deres situation og den feedback, vi får. Der er en køber… Vi orienterer dig om køberens interesse og aftaler med dig, hvad der nu skal ske, så du altid er med i processen og har føling med situationen. Efter salget... Vi følger processen til dørs, afleverer nøglerne til den nye ejer og gennemgår refusionsopgørelse.

12 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...


Sådan forbereder du dig

• Husk alt det, man ikke kan se: den lune krog på terrassen, din yndlingsplet i stuen, stemningen i gården osv. • Lav lister med alle plusserne: De søde naboer, vejfesten osv. • Spørg dig selv, hvad det er sværest at forlade: Det er et godt salgsargument.

Vores rolle

• Vi er der før, under og efter salget. • Personligt individuelt salg, ingen koncepter, pakkeløsning osv. • Vi sælger ikke boliger, men opfylder boligdrømme.

HENSRIK - www.hensrik.dk / 13


VORES BEDSTE RÅD

• Vælg en ejendomsmægler, du har tillid til. • Spørg omkring dig – andres anbefalinger er et godt pejlemærke.

Det siger vores kunder...

Vi solgte ” på under to måneder

Salget af vores hus gik helt efter bogen. Alt forløb fuldstændig, som ejendomsmægleren havde beskrevet det, og vi solgte på under to måneder. Fantastisk! Det er helt klart HENSRIKS fortjeneste, og det takker vi dem for. Tak for råd og vejledning undervejs i hele processen. Vores ejendomsmægler var yderst professionel og enormt dygtig. Han har også hjulpet os med at finde et nyt hus – det helt rigtige til den rigtige pris. Men det er en anden historie… Ivo Petersen og Pia Andersen, Svogerslev

14 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...


”ogProfessionelt trygt Vi er meget taknemmelige - både for salget af vores bolig, men også for hele salgsprocessen. Vi har oplevet hele forløbet som meget professionelt, hvilket har gjort os trygge. Den venlighed og respekt, vi har mødt, er vi meget taknemmelige for. Inden vi valgte HENSRIK som ejendomsmægler, havde vi været ude at se på boliger med flere forskellige ejendomsmæglere, og i den forbindelse fik vi et rigtig godt indtryk af flere af ejendomsmæglerne fra HENSRIK. Derfor valgte vi HENSRIK, da vi skulle sælge, og vores forventninger er blevet indfriet… Margit og Finn Schwaner, Roskilde

levede ” HENSRIK op til tilliden Et hurtigt uforpligtende kig endte for os med både køb og salg. For os var det essentielt, at vi havde tillid til, at teamet hos HENSRIK kunne løfte opgaven. Og det kunne de: Opgaven blev løst 100 %! Det var en god proces, hvor vi fik masser af feedback – både dag og aften, da tingene spidsede til. Og inden for bare få uger fik vi både lukket aftalen om det nye hus og solgt vores gamle. Det var en svær beslutning at give slip på vores tidligere hjem gennem mange år. Men ejendomsmægleren var fantastisk til at finde løsninger og formidle dem til os. Stor respekt for hans arbejdsindsats, der førte til, at vi i dag sidder i vores drømmehus. De varmeste anbefalinger herfra. Andreas Qvade, Roskilde

HENSRIK - www.hensrik.dk / 15


Grønager - www.ggp.dk

Jernbanegade 12 A, 4000 Roskilde 70 208 218 - www.hensrik.dk 16 / TILLID ER NØGLEN TIL ET GODT SALG...

Profile for Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik

Hensrik profilbrochure  

Her kan du læse om hvem Hensrik er som ejendomsmægler. Vi sælger alle salgs boliger i Roskilde og omegn.

Hensrik profilbrochure  

Her kan du læse om hvem Hensrik er som ejendomsmægler. Vi sælger alle salgs boliger i Roskilde og omegn.

Profile for hensrik
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded