Page 1

N

Y

H

E

D

S

B

R

E

V

Helms TMT Centret Østjylland har samlet aktiviteterne i Århus.

VI HAR SAMLET

KRÆFTERNE To gode afdelinger er flyttet sammen Mere fleksibilitet

Prøv de nye modeller

Så er vores Hadsten afdeling flyttet til Århus, og alle medarbejdere er flyttet med. På den måde samler vi vore aktiviteter i vores nuværende domicil på Sintrupvej 9 i Århus Vest, som nu står færdig efter en gennemgående modernisering. Afdelingen er placeret lige i midten af vores østjyske område for Valtra. Da vi også i det sidste år selv har overtaget alt service i Horsens området efter Trolleskov maskincenter, ser vi det som en naturlig udvikling at samle vore aktiviteter lige midt i området.

Vi glæder os til at kunne tilbyde vore kunder mange spændende nyheder, hvor vi allerede i efteråret vil invitere til at prøve de nye modeller fra Valtra i marken, hvor vi nu kan levere traktorer op til 370 hk. Vi forventer stadig vi kan være blandt de største Valtra forretninger i Danmark i fremtiden, men vores vision er ikke nødvendigvis at være størst, men at være den bedste samarbejdspartner i området.

Opretholder serviceniveauet i en svær tid Vi vil fortsat opretholde vores serviceniveau ved at vore servicevogne vil køre ud fra Herning, Silkeborg, Randers og Århus. Faktisk forøger vi medarbejderstaben med en ekstra montør, hvor Søren Rudfeld der kommer fra et job hos Svenningsen Maskinforretning, er begyndt i vores Århusafdeling. Han er udlært hos Midtjysk Traktorlager i Linå, hvor han kørte som Valtra montør i Østjyllands-området. Vi glæder os hver dag over vores nye kunder i området og deres tilbagemeldinger om vores samarbejde. Når vi ser på vort salg igennem det sidste år, kan vi se, at vi får bedre og bedre fat i området syd for Århus, hvor vi før havde en overvægt mod nord, da vi startede i Hadsten. Dette område er stadig et vigtigt område med en meget stor markedsandel, som vi fortsat vil have stor fokus på.

Ved at have samlet de to værksteder, er vi blevet mere effektive og fleksible. Der vil nu også være adgang til alle specialværktøjer og maskiner. Vi er klar til at supportere alt fra hydraulik til aircondition. Vores interne logistik mellem afdelingerne, når det gælder maskiner og reservedele, vil også blive endnu bedre. Desuden er vores erfaring, at større kunder sætter pris på en god service direkte på hjemadressen. Vi vil have fuldt opbyggede servicevogne, der kan lave selv meget komplicerede reparationer hos vores kunder. Vi har derudover et nyt værksted og vaskefaciliteter, hvor vi kan tage større reparationer ind, samt gode faciliteter til møder og kurser, som der efterhånden bliver mere brug for i takt med at traktorerne bliver mere og mere avancerede.

Vores nye Århus-team er fra venstre: Niels Petersen, Bo Christensen, Søren Otkjær, Søren Rudfeld, Allan Helms og Ole Eberhard

Spændende nye produkter Blandt vore mange importprodukter, har vi også mange spændende nyheder. Schäffer har næsten et helt nyt program her i 2009 ligesom vores sidste nye import produkt Arctic Cat ATV fra USA har været årets positive overraskelse, her slår vi markedet på alle punkter. For at nævne nogle enkelte så kan vi levere diesel ATV, vi har verdens største Thunder Cat på 950 ccm. og vi kan levere vores 400 model på vejen med bil nummerplader for 65.500,-

Se mere på nettet: www.helmstmt.com Afdelinger: Herning - Tavlundvej 4-6 Lind DK-7400 Herning Tlf. 99 282930

Århus - Sintrupvej 5 og 9 DK-8220 Brabrand Tlf. 86 109 108

1


N

Y

H

E

D

S

B

R

E

V

TAG MED PÅ VERDENS STØRSTE

LANDBRUGSMESSE

Der vil blive serveret morgenbrød og kaffe i bussen. Ved grænsen bliver der en lille pause, hvor der kan provianteres og ellers vil der også være et stop undervejs, hvor der spises en sandwich til frokost. Vi ankommer til messen i Hanover omkring kl. 13.00. Kl. 18.00 sætter vi os i bussen og kører mod Landhotel Helms i Bergen. Her serveres der en 4-retters menu (og der er inkluderet 2 øl eller en 1/2 flaske vin i prisen). Den 13. november er der morgenmad på hotellet og kl. 8.00 er der afgang til messen. Kl. 15.00 er der afgang fra messen og vi er hjemme inden midnat. Med over 1.850 udstillere fra 40 lande ser den kommende, tyske landbrugsmesse, Agri Technica, ud til at nå samme størrelse som rekordåret 2007. 300 nye udstillere vil være at finde på Agri Technica, der finder sted i dagene 10. til 14. november i Hanover. Højt fagligt niveau Agri Technica 2009 vil vise jord og vand særlig opmærksomhed med temaet "Soil and Water". Fødevareproduktionen er stærkt afhængig af et effektivt og bæredygtigt landbrug, og Agri technica vil vise nyskabelser indenfor jordbearbejdning og løsninger på kunstvanding.

Medarbejdere med Udvalgte medarbejdere er med på busturen. De vil stå for rundvisninger på Deutz, Valtra og Schäffer standene og vil i øvrigt til enhver tid stå til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål. Busrejse, inklusiv overnatning i dobbeltværelse på hotel, morgenmad, frokost og aftensmad samt todags-billet, koster kr. 1595,00.Ønsker du at bo i enkeltværelse, kan det ske for en merpris på kr. 250,00.-

Vi vil gerne invitere dig med til et af verdens førende messer for landbrugsmaskiner: Turen begynder den 12. november 2009, kl. 6.00 hvor vi mødes her hos Helms TMT centret A/S Tavlundvej 4-6 Lind, 7400 Herning. Her sætter vi os i en 4-stjernet bus med god benplads og vi stopper desuden i Horsens kl. 7.15 hos ved motorvejsafkørsel Syd.

Sidst e ti 30. s l me ldi n g epte m er Bi l l “ Førs ette r sæl be r. ge t ti l m øl le” s efte r pri n c ipp et

Afdelinger: Herning - Tavlundvej 4-6 Lind DK-7400 Herning Tlf. 99 282930

Århus - Sintrupvej 5 og 9 DK-8220 Brabrand Tlf. 86 109 108

2


N

Y

H

E

D

S

B

R

E

V

A-serie

S-serie

Er en ekstrem handy letvægtstraktor med den ydeevne, du har brug for. Den er udstyret med den slidstærke SisuDiesel, som udmærker sig med at opfylde Tier 3 standarden. Traktorerne i A-serien er førende, som frontlæssertraktor i denne klasse.

Er Valtra’s helt nye kraftkarl i klassen over 250 hk. Den er udstyret med Sisu Diesel’s nyeste teknologi, som lever fuldstændig op til Tier 3B standarderne. Her er tale om den mest miljøvenlige traktor motor, som tilbydes markedet lige nu. S-seriens design er ny og unik – med så mange fordele, at den bare må opleves – og den henvender sig til den landmand eller entreprenør, som bare har brug for en kraftkarl, der bare kører og kører imens man kun kan nyde den forkælelse, som Valtra her tilbyder sin bruger.

N-serie

Robust, kompakt traktor med kort næse og lille venderadius plus perfekt vægtfordeling 40%/60%, gør denne traktor ideel til frontlæsser arbejde. Traktoren kan leveres med turbinekobling og i samspil med det elektroniske vendegear, bliver retningsskifte en leg. Denne serie leveres i tre modelvarianter – Classic, HiTech og Advance – og da Valtra bygger din næste traktor efter dit behov, så er her mange muligheder for at finde lige den N-serie, som passer til dig.

T-serie Er designet til at imødekomme behovene hos nutidens professionelle landmand og entreprenører. Her tænkes på traditionel kraft og slidstyrke. T-serie byder på en række valgmuligheder vedrørende hydrauliksystemer inden for de tre model varianter Classic, HiTech og Advance – og på transmissionssiden tilbydes Powershift, Versu og Direct. T-serie er en stærk spilleri sin klasse takket været sin store udstyrstilpasning fra det store a la carte program, som Valtra tilbyder sine kunder.

Fi n a nsi Va lt r e r di n ny e a fo r ku n

3,9 % Afdelinger: Herning - Tavlundvej 4-6 Lind DK-7400 Herning Tlf. 99 282930

Århus - Sintrupvej 5 og 9 DK-8220 Brabrand Tlf. 86 109 108

3


T

I

L

M

E

L

D

I

N

G

Hermed tilmelder jeg mig AGRI TECHNICA-rejsen den 12.-13. november 2009. Jeg deltager med __________ person(er). Efternavn:______________________________ Fornavn:______________________________ Gade: _______________________________________________________________________ Postnummer, by: ______________________________________________________________ Jeg vil gerne fremover modtage nyhedsmail.

Telefon: ______________________________________________________________________ E-Mail: ______________________________________________________________________

Dato, underskrift: _____________________________________________________________ Tilmelding mailes til: mail@helmstmt.com eller fax den til tlf. 99282938 senest 30 september S

I

K

K

E

R

H

E

D

S

E

F

T

E

R

S

Y

N

Bestil sikkerhedseftersyn og få en flaske rødvin Når du bestiller dit næste helårlige sikkerheds-eftersyn hos Helms TMT Centret A/S har du muligheden for at modtage en flaske rødvin pr. eftersyn. Eftersyn omfatter en gennemgang af maskinens sikkerhed. Der udarbejdes rapport for eftersynet og maskinen får et sikkerhedsmærkat. Maskinen er først godkendt, når evt. fejl og mangler er udbedret. Dette sker til normal sats. Dette tilbud er gældende frem til 28.02.10

Op til 3,5 tons:

Over 3,5 tons:

Knæk og skridstyret minilæsser Minigraver

Frontlæssertraktorer        Teleskoplæssere (uden kurv) Rendegraver Hegns- og rabat-klippere

1 1.295,00 for det første sikkerhedseftersyn 2 2.395,00 for to sikkerhedseftersyn 3 3.395,00 for tre sikkerhedseftersyn

1 1.495,00 for det første sikkerhedseftersyn 2 2.790,00 for to sikkerhedseftersyn 3 3.990,00 for tre sikkerhedseftersyn

Bestil det sammen med det almindelige eftersyn og udnyt at vi allerede er der. Priserne er excl. moms og kørsel.

Afdelinger: Herning - Tavlundvej 4-6 Lind DK-7400 Herning Tlf. 99 282930

Århus - Sintrupvej 5 og 9 DK-8220 Brabrand Tlf. 86 109 108

4

Nyhedsbrev september 09  

Nyhedsbrev for Helms TMT Centret A/S

Nyhedsbrev september 09  

Nyhedsbrev for Helms TMT Centret A/S

Advertisement