Page 1

Nauticat 36 Arbetslista. Först städa båten ordentligt. Det läcker vid dörren på babord sidan. Jag slutade just på området att byta däck som jag trodde var bra. Svårt att veta varifrån det kommer. En skruv under dörren kanske. Jag har inte hittat felet.Det är mjuk där då ska däcket bytas mellan dörren ock pop-däck. Ska också kolla på trapporna som skulle vara bättre, det finns en färdig lösning att köpa. Pop-däck är plastad med skulle installera en bänk för 2 personer och sedan limma resten av ”easy teak” som finns på däcket. Montera ankar spel framme med stora el kabel på 16mm2 som finns. Montera ankar spel back med mindre el kabel. Distans är 3 mäter max och dra mindre kraft. Måla alla plywood som ska under dynor. Montera den kraftig ankarhållare som vicka på peke for kätting. Jag har 40 meter 8 mm kätting men ska köpas och bytas kätting hjul på ankarspel fram, hjulet et på en 10mm, eller ta en 10 mm kätting beroende navigation program. För atlanten en 10 mm är ett måst. Montera ratten back, och motor styrning. Alla delar finns. Montera tillbaka på akterspel en dävert på jollen.

Montera 2 liten bad plattform en på varje sidan 2/3 del av höjden. Montera bad stege mellan de 2 bad plattform. Detta för att ha lätt att hoppa i jollen, och för att lämna jollen mot badstege under kraftig vind.

Montera den nya och stark storskotskena kr). Montera original mantågstöttor med mantåg som finns i teak.

(3750


Byta olja på motor och bakväxel. Byta packning på Bogpropeller axel och byta olja. I akter kabin ska montera 2 teak eller annat panel för att maskera montaget av de nya öppningsbara porthole (portlight?). (1400 x4 kr)

Måla plasten som ska montera backåt de 4 portlight om vi vill. Trä kan vara bättre. Lima fast en plast som imitera trä under de nya lyckorna mellan tak och plast för att vara snyggare. Isolera taket med frigolit och skruva under på en 2-3 mm plywood eller annat som råspond (lättare, snuggare. Finns kanske el att dra före detta för att få lys i natten i ”cockpit” för att läsa och annat. Jag har börjat men en support för en lätt mast för att rigga i ketch, Winch kan bytas men fungerande. Modern winch med automatik mattning av skott är lättare att använda om du vill kappsegla. Montera nya Arken förstag 10 mm med rullfock. Montera solpanel för att kolla den till batteri laddare. Installation finns redan monterad. Byta batterier. Montera ett extra hjul på 12 volt generator. Montera en extra generator 24 volt. Eller konvertera allt i 24 volt. Generator är en special ”Heavy” generator som kostar 10 000 kr som monteras på professionell båtar. Jag har köpt en omvändare den är en militär fabrikation som ha ett litten batteri i reserv. Nya grön, röd och back lampor finns att montera. En top lampa när du segla i natten för att spara energi ska monteras. Vind hastighet mätare och vinkel ska monteras. VHT antenn ska monteras El i cockpit ska fixas i ordning. Har köpt nya relä, general brytare (det finns ett redan) och annat som batteri mättare med led etc… Jag har köpt gummi i special form för att täta dörrarna, det dra ner vi segla.De gummi ska kommer en i den andra när dörren är stäng. Jag har köpt el värme som placeras under glas i cockpit för att ta bort dimma, har segla i tee short med + 1 grader ute och det finns inga problem med värme på, men ibland på sommaren när det finns flera personer som sover i båten då det kan vara kondens på glaset tidig på morgonen. (kl:5.00). Livflottan ska inspektera via en professionell, support med snabb öppning finns. Den kan monteras på sidan back, då, det är bara att dra på ett snöre och flottan gå till havet. Finns plats framme men


det är fel att montera det här. Vid olycka det är säkrare att inte passera masten. Men som gammal skipper på La Poste i frankrike och har seglat genom atlanten och en del kappsegling som exempel Fastnet, Cowes week i england Gotland rund ect.. Jag har aldrig kommit i en situation var jag var tvinga att hoppa i flottan. Men det är bra att ha.

?????? Jag inte vet mer just nu.

Vad det finns? Olika tampar:


Alla dynor:

Ny koppling till TOA:


Genomföring för tamp:

Batteri mätare:


Lateral låsning för storskot:

Fäste för extra mast antenn:


Ankarspel fram:


Gas läckage detektor:

Livflotte med automatik utlĂśsning:


Dörr stopp det gör att vi kan segla dörren öppen:

Delar fär de 4 portlight back:


Winch handtag + diverse:

Olika nya kontakter:


Bad stege:

Motor stryrning delar för popdäck. + el värme för fram ruttor.


Sol panel 150 watt som monteras pรฅ ruffen:

Anod fรถr propeller axel:


Vetus ventilation kåpa för akter kabin om vi vill ha. Portlight är öppingsbara:

Extra Styrsystem för autopilot att koppla nära ratten på pop-däck:


Ny sรถt vattenpump med filter och tryck ventil fรถr kranarna:

Gammal solenoid som jag har bytt fรถr att stoppa motorn: Funkar som reserv.


Diesel kontamination rengöring att montera före pumpen:

Ankar: det finns flera nya ankar för båten, och en i rostfri men det är inte bäst kanske på back sida. Jag har köpt min favorit och sover gott med den .Delta är 16 kg om jag komma ihåg.


Lanternor 12 volts lampor grรถn, rรถd, vit och en kombi 180 grader fรถr masten.

Olika kontakter, Anod att montera pรฅ motorn genom skrovet.


Kabel för att koppla ankarspel.

Ankarspel fram 24 volt med 10mm kätting rulle den har en sida för kätting en sida för stropp. Det för att dra sig mot en kaj eller om det är mer djup än 15 mäter och det blåser mycket behöver du kanske 60 till 70 mäter för att klara 20 meter djup och vind. 3 gånger vatten nivå, det gå fort till 40 meter djup i mediteraneen. Kättning 40 meter


Metal fläta som Åskleäddare:

Stol fäste:


TV antenn:

Ny Roder vinkel indikator komplett system:


: 240 volt koppling till bĂĽten:

Komplett bĂĽt larm:


Fäste för dävert:

DOKumentation:


GPS fรถr livflottan.

Dรถrr delar:


Delar till 24 volt generator:


Generator 24 volt:


Rรถr fรถr stola i cockpit och spridare:

Ny Storskott talja.:


Ventilation koppa som jag känt att montera för motorrummet ventilation.

Fotpump för sjövatten:


Vantskruv och delar fĂśr de 3 vindrutekorkarna:

Extra muttar fĂśr bĂĽt vagn:


Vind och hastighet mätare :


Militär omvändare fär 24 och 12 volt:

Store gasol spis som ska installeras.


Mer tampar:

Olika gummi lister för att täta dörrarna, den vita är att montera i savrta gummilist som finns och kan montera på båt sidan.


Storskottskena:

Nรถdrorkult:


Livboj:

Honda gummi jolle med bänk och pump:


Mer tampar:

Nya TEAK bitar + lattor + Harken profil.


Harken delar:


Alla lockor:

Ankarspel back Det är ett nytt lätt ankarspel för sjouégård. En komplett sats.


2 nya bad platform:

En gammal 3 hk 2 tack motor Märk: Force. Men motorn ramlade omkull i garaget och bensinreserv ska bytas. Skruven på locket är sonder, kan kanske repareras. Diesel värmare finns installera i båten, 20 grader eller mer utan problem vid noll grader. Jag har bytt axel lager för propeller. Nytt. Easy teak i kartong finns.

Test  
Test  
Advertisement