Page 1

P R F L O O T O I Henriette Hansen // Kreativ ildsjĂŚl 2018


14

it takes courage to grow up and become who you really are.

�


06 INDHOLD

16

04

Profil // Who am I?

06

Tvillum // Messestand design

14

Nilens Jord // Inventar design

16

Bon´A Parte // Guideline

24

Soulland // Concept store

28

Lone Lings // Kontor indretning

� 28


PROFIL WHO AM I ? Jeg er en kreativ og idérig kvinde som søger spændende, nye udfordringer hos en virksomhed, hvor jeg kan få lov til at udfolde min kreativitet og være med til at gøre en forskel. Det er vigtigt for mig som designer at kunne inspirere andre. Jeg kan varetage en bred palette af kreative opgaver inde for retail design, grafisk design, og 3D tegning som kan hjælpe jeres virksomhed med at få øget opmærksomhed. Men især også skabe værdifulde relationer til målgrupper såvel som vigtige samarbejdspartnere. Jeg er den kreative blæksprutte som kan løse mange forskellige problemstillinger, og skabe den røde tråd igennem et projekt.

Hansen e t t e i r n e H ner g i s e D r å 28 keb org b opæl Sil

04

I min fritid er jeg er kreativ til fingerspidserne og har derfor altid gang i et kreative projekt, og en af mine store interesser er at male malerier, som tit er en blanding af watercolor, og grafiske mønstre. ?I er velkommen til at tag et kig på min instagram profil for at se nogle af mine malerier, tegninger og collager artbyhenrietteh.


yh

tb #ar

eh

ett i r n e

05


TVILLUM MESSESTA

ND DESIGN

Denne opgave er en case som jeg fik stillede af Tvilum, i forbindelse med en jobsamtale hos dem. Opgaven lyd på at design en messestand på Køln messen. Messestanden er 7 x 4 m - 28 m2. Der skulle være fokus på et af Tvilum´s møblecolletioner som hedder COLLECT og er et reolsystem. Dette er mit bud på en mindre messestand for Tvillum.

06

T

V


L I U V L M

07


STYL/ ING 2.

1.

08

M 4.

6.

O


1. Stilleben/ vaser 2. Ferm Living plant stand sort 3. Black glass LED Pendant light 4. Gulv laminat eg hvidoliert 5. Stol og bord fra Tvilum 6. Opstillinger med plakater/fotografer 7. Planter 8. Bøger til reolerne/ikke for mange farver

8.

O 3.

7.

5.

D

09


VISUAL/ ISERING

10

V

I


S

A U

L

11


PLAN/ OVERSIGT

Kontor med skrivebord FUNCTION PLUS fra tvilum.

Opdelingsvæg er med til at skabe mere rum på de få kvadratmeter.

Den røde prik/tæppe er et infomationspunkt, foran den står der et tv, som kan oplyse kunden om produkterne.

Lyst egtræs gulv.

12


VĂŚg med serien af COLLECT produkter som er kommet i fokus ved at brug farve-opdeling.

Der skal brugs høvlede plankertil konstruktion af standen de, skal vÌre i lyst materiale.

Spisbord/tĂŚppet er med til at skabe en opdeling i rummet og skabe en hjemlig stemning.

Den sorte mat metal konstruktion, skaber en rammen til messestanden og produkterne.

13


NILSENS JORD INVENTAR DES Igennem et praktik samarbjede med Modus har jeg været med til at tegn Nilsens Jord´s nye inventar op i SketchUp pro 3D og lavet Renderinger til præsentationsmateriale. Her ser I det færdig udvikling af kosmetik møbel, hvor opgaven var at fremme Nilens Jords brand DNA i deres nye inventar møbel. Det var et spænde projekt at få lov til at være en del af.

N 14

I

IGN

L

S


E D R O J S N NILE LJER

N

DETA

N

FÆRDIG INVENTAR DESIG

S CLOSE-UP

15


BON´A PARTE GUIDELINE Dette er en fiktiv eksempel på en kort guideline til ”Notice By Bon ´A Parte” shop in shop, som skal være en vejledning til ansatte, som vil komme til at arbejde med shoppen. Vi ønsker, at denne guiedline skal give jer/dig et overblik over, hvad vi forventer i forhold til shop in shoppens stand. I guiedelinen vil der være oversigter til at vise, hvordan vi ønsker vores produker bliver præsenteret i shoppen.

Logo Logo i mat sort metal bogstaver.

Tøj udstilling Hænget op efter 3,5,8 opsætning.

Opdeling Tøjet i rummende skal altid hænge på tøjbøjler. Og opdels i farveskala.

IPad/Reklame Ipad til at infomere kunden, og oplyses kunden om produkter.

16

Salgskiltede Står frit på bordt til kunne infomere kunden om tilbud eller andre nyheder.

Udstilling Udstillingsområde til accessories.


NOTICE BY BON `A PARTE

SALGSBORD FRA SIDEN Salgsbord Højt salgsbord til at ligge basic tøj som t-shirt.

Udstilling Mulighed for at style og mix tøjet. Salgsbordet Tøj på salgsbordet skal være lagt pænt sammen. Og der må ikke ligge for mange stykker tøj oven på hinanden.

17


A B C

PLACE/ RINGER A, B & C A placeringerne har vi der, hvor kunden først møder produktet. Det er ved de tre tøj ophængninger, tøjet på salgsbordet og bøjlestangen. B placeringerne har vi det næste sted, hvor kunden vil kigge efter varer, som er den nederste reol til busker og toppe. C placeringerne har vi der, hvor kunden til sidst retter sin opmærksomhed. Det er den bagerste væg som har fleste produkter. Den bagerste vare er vigtig, fordi det skal være en vare, som lokker kunden til at bevæge sig ned til c placeringen.

18


A B C

19


PLACE/ RINGER 3, 5 & 8 8

For at fange kundens opmærksomhed bruger vi opstillingen 3,5,8 som gør det lettere for kunden at “læse” produkterne, da det indholder nogle af punkterne fra det gyldne snit. Den vare, der hænger i midten, skal hænge øverst. Den til venstre hænger næstlængst nede, og den til højre hænger nederst.

20

5

3


BELYSNING OMRÅDER Spotlys på de fire rum, for at lyse bagvæggen op.

Spotlys på logo.

Tom Dixon lamper der skaber et varmet lys.

Spotlyses områder på salgsbordt

21


H

CHECK/ LISTE SHOP CHECK Inventar

22

C

LISTE Skiltning

- Intakt & rent - Logo skiltet er synligt og rent - Marmorplade pudset - Fyldt korrekt op med varer - Check om alle bøjlerne er pæne

- Skilte up to date - Synlig prisskiltning - Check alle Information touchpads virker

Merchandising

Indgangsområder

- Farvekoordineret oplæg - Ro & overblik i oplægget - Opstillinger ser pæne ud - Varer placeres flot

- Der er indbydende - Rent - Åbent

Belysning

Gangbaner

- Check alt lys virker - Check det står korrekt - Bestil nye pærer hjem, hvis der mangler

- Gulvet er rent - Ingen varer i gangbanerne

E


E

C 23


SOULLAND KONC EPT DES

S

Dette er en fiktiv opgave på design en koncept butik for et brandt. Jeg valget at design en koncept butik til Soulland. Hvem er Soulland? Soulland blev grundlagt i 2002 og er ejet af designer Silas Adler og CEO Jacob Kampp Berliner. Deres designprincipper og æstetik, har deres oprindelse i skandinavisk håndværk, kombineret med innovative detaljer og twists. Soulland er især blevet kendt på deres Adler Fedora Cap, som er designet med inspiration fra den traditionelle baseball cap. Soullands vison er at skubbe herretøj fremad i nye og spændene retninger.

Soulland´s nye butikskoncept:

Idéen til dette koncept er at skabe en anderledes shopping oplevelse, end den Soulland har idag. Det skal være muligt for kunden at få flere sanse-oplevelser på et sted. Soulland´s music & shopning café er et sted, hvor der tilbydes spændene events, gode muligheder for at shoppe, de nye styles fra Soulland,samt det at kunne nyde en kop kaffe eller øl i caféen. Det er stedet hvor man mødes med venner og hænger ud, som også er med til at sørge en større kundestøm til butikken, samt muligheden for at lokke nye potentielle kunder til, som ellers først og fremmest ville komme pga. spændene musik events.

O

Soulland er et trend baseret brand, med en ung målgruppe som nyder livet i det urbane miljø, hvor de har adgang til spændene oplevelser og events - med blandt andet musik oplevelser, som også er en del af den ”feel” som indgår i Soullands spændene univers.

24

U

IGN

Soulland´s music & shopping café er det nye trendige sted at besøge med ens venner. Hovedgreb - Urbant event sted, som giver en unik sanse oplevelse til den trendy søgende forburger.

L


L

A

N D 25


VISUAL/ ISERING KONC EPT BUTIK

26


Butiksfacade Cafe omr책de Salgsomr책de/Produkt omr책de Event omr책de

27


LONE LINGS KONTOR INDR

ETNING

Indretnings opgave for Lone Lings af hendes nye kontor lokaler i Risskov. Hun ønskede en let og enkel indretning til hendes kontor miljø, hvor man kan leje et kontor som selvstædig.

28


1

/ / M U R R KONTO

2

/ / M U R R KONTO

29


TAK...

FORDI DU TOG DIG TID

Portfolio by HenrietteH  
Portfolio by HenrietteH  
Advertisement