Produktkatalog L2 2022

Page 1

ns

Sommere

Nyheter

Prod uktkatal og 2022


Sven Hennig-Olsen

Otto H ig-Olsen enn

Iskrem som det gode salgskortet Da Sven Hennig-Olsen vendte hjem fra Chicago for å gifte seg med sin forlovede Ebba, hadde han med seg det som skulle vise seg å bli hans beste salgskort: Kunsten å lage naturlig fløteis – i uante smakskombinasjoner. Sven startet opp som kjøpmann i en liten kiosk i hjertet av Kristiansand. Det varte ikke lenge før iskremproduksjonen og nordmenns smakspreferanser opptok mesteparten av hans fokus. Bedriften vokste, og da sønnen Otto overtok roret på 1960-tallet, var iskremproduksjonen blitt så stor at han startet opp en hel fabrikk utenfor byen. Otto videreførte kunnskapen og innsikten han hadde lært av sin far: Kjenn dine kunder og forbrukere, og vær lidenskapelig opptatt av kvalitet, innovasjon og iskremfaget. Det nærmer seg snart hundre år siden Sven solgte sin første iskrem, og nå er det hans sønnesønn Paal som drifter det som er blitt til Norges største iskremprodusent. Bedriften består i dag av mer enn 250 ansatte med flere enn 25 nasjonaliteter, og det gjøres store investeringer i moderne drift for å tilrettelegge for kommende kunde- og forbrukerbehov. Men arvesølvet endres ikke: kvaliteten og smaken uttrykt gjennom Kremen av iskrem.

Paal Hennig-Olsen Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 2


En tradisjonsrik klassiker Sist sommer tok vi turen til Setesdal for å lage Krone-is på gammeldags vis. Her kan du se filmen:

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 3


Foto: Pierre Fromentin /Leger Uten Grenser

Hittil har Hennig-Olsen Is fullfinansiert tilsvarende 2 komplette feltsykehus, og det gode samarbeidet fortsetter.

Ekstra fokus på 5 av FN sine bærekraftsmål

Gutten på bildet får hjelp av Leger Uten Grensers fysioterapeut etter jordskjelvet som traff Les Cayes på Haiti i 2021

306 800

1 008 500

2 690 600 Tall fra 2020

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 4


Sammen for en god fremtid Våren 2021 gjennomførte Hennig-Olsen Is en omfattende analyse av bedriftens klimaavtrykk fra produksjon av råvarene til forbruker har produktet i hånda. Funnene har bidratt til en fornyet bærekraftstrategi og hovedfokus på 3 innsatsområder: Miljø og Klima o Redusere sløsing o Mer klimavennlige produkter o Mer bærekraftige emballasjeløsninger Helse o Tilby sunnere produkter o Samarbeid med Leger Uten Grenser Menneske o Ansvarlig arbeidsgiver Innsatsområdene skal levere resultater opp mot flere av bærekraftsmålene definert av FN.

Rainforest Alliance sertifisert kakao. Les mer på ra.org.

Norske råvarer og ansvarlig handel Nordmenn er opptatt av god kvalitet, og norske meieriprodukter er i en særklasse. Vi bruker frisk og fyldig fløte fra norske kuer, og kun egg fra frittgående, norske høner. Jordbærsyltetøyet vi bruker er hjemmelaget, og krokanen lager vi også selv. Vi knuser den fortsatt for hånd. Som Norges fjerde største sjokoladefabrikk er vi vårt ansvar bevisst også innen kakaoforbruk. Vi jobber aktivt med å sertifisere våre egne sjokolader for Rain Forest Alliancemerking på all relevant emballasje. Endringen vil du se på pakninger gjennom hele 2022. På den måten kan din kunde ta bevisste valg og bidra til økt fokus på ansvarlig handel.

Mer bærekraftig emballasje Hennig-Olsen Is har tatt Plastløftet, og vi har gjennomført mange viktige tiltak som har redusert bruken av unødvendig plast i vår emballasje. I 2022 kommer turen til Soft Shake: o o o o

Plastskje byttes ut med treskje Plastlokk byttes ut med papplokk Nå kan 100% av emballasjen kildesorteres som papp Reduserer plastbruken med 12 tonn årlig

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 5


2022 Retailkampanje Årets retailkampanje skal trigge til prøving av nye smaker og styrke salget av Eventyrlig topping og Norges største dessertisserie - Sørlandsis. I kampanjen viser vi hvor enkelt det er å toppe enhver anledning om du bare har Sørlandsis og Eventyrlig topping på lur. Vi har også laget en konkurranse som blir synlig på Sørlandsis-lokket for å skape ytterligere trafikk til din isdisk. Kampanjen skal både inspirere og engasjere og blir svært synlig gjennom året.

Den beste smaken Vi er glade og ydmyke over at nordmenn mener at Hennig-Olsen Is har den beste smaken innen iskrem*! Selskapet oppnådde også 4.plass på YouGov undersøkelse i 2021 for de beste leverandørene innen dagligvarer. Selskapets omdømme er blant de beste i Norge. Men slikt skjer ikke av seg selv. Bak ligger det et fokus på kontinuerlig forbedring i alle ledd, og god dialog med kunder og forbrukere i et samfunn i stadig endring. Sammen skaper vi en levende og ansvarlig merkevare, og et sortiment i takt med behovene og utviklingene i markedet. * Perceptor 2021, årlig tracker. (1052 respondenter)

1. 2. 3. 4. 5.

Tine Freia Gilde Hennig-Olsen Is Q-Meieriene ...

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 6

2021


Logo-løft i 2022 Det nye profiluttrykket bygger på en gammel Hennig-Olsen logo fra 70-tallet, men med mykere former og mer premium egenskaper. Vårt merkeløfte Kremen av iskrem er fremhevet på alle flater, og blir en naturlig del av den visuelle kommunikasjonen. Implementering av profilen på andre flater enn pakning vil skje gradvis, og med naturlig overgang. Slik sikter vi inn på at mange av Norges flater skal være pyntet med ny profil når vi skal feire 100 år i 2024. Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 7


Nå med r enda me smak!

Nyt 2.0 – forbedret produkt & nytt design Med velkjente smaker og hele 40% færre kalorier ble lav-kalori serien Nyt raskt populær da den kom på markedet i 2019. Endelig en iskrem man kan nyte med litt bedre samvittighet! Nyt har solgt bra over flere år, men nå forbedrer vi serien ytterligere: Mer smak og forbedret fløyelsmyk konsistens, og tydeligere og mer moderne design på pakningene. Frisk og fristende! o Nytt, fristende og tydelig design o Mer smak og bedre konsistens

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 8


Nye Multipack til iskremelskere Vi mener at ingen late dager i solskinn, hjemme eller på hytta, er komplette uten en iskrem i hånden. I mai lanserer vi derfor tre spennende nyheter i multipack. Blant nyhetene er det smaker for de fleste: o Sandwich Salt Karamell 6 stk: En ny, digg vri på den kjente klassikeren! Med browniekjeks og vår egen salt karamellsaus - en ordentlig smaksbombe. o SjokoKirsj 6 stk: Nostalgisk smaksvariant med fyldig kirsebærsaus gjennom iskremen. Nå er klassikeren endelig tilgjengelig som pinneis. o Krone-is Krokan 6 stk: Norsk kremmerhusfavoritt i ny klassisk smak, med rause mengder av vår hjemmelagde krokan både som topping og jevnt fordelt gjennom iskremen.

Årets Nyheter

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 9


Årets småisnyheter Denne våren kan kundene dine glede seg over en rekke spennende nyheter. Vårt mål er å lansere produkter som har «noe for enhver smak» og som treffer på aktuelle trender. Samtidig skal vi utfordre oss selv med nye spennende smaker og formater. 2022 er intet unntak og vi lanserer hele fire nyheter som garantert vil trigge til prøving hos dine kunder! o o o o

Noe for enhver smak Meget god brutto Kompletterer småissortimentet Nyheter trigger interesse

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 10

sert a P l a n te b


Melkefri

Årets Nyheter Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 11


Topping til enhver anledning Noe av det beste som finnes er iskrem! Er det mulig å toppe det? Ja – det mener vi! Med saus og strøssel er det enkelt å toppe enhver dessert og anledning. Eventyrlig Topping har et stort utvalg av kjente og spennende varianter. Passer perfekt til iskrem, kaker og andre desserter. Nå kommer vi med tre nyheter; Mini Marshmallow strøssel, Salt Karamellsaus og den litt mer gøyale varianten - Bubblegumsaus. Nå kommer vi med tre smakfulle og gøyale nyheter: o Mini Marshmallow strøssel o Salt karamellsaus o Bubblegumsaus

N N ets Prøv år ini r! M nyhete w, Salt allo m h s r a M s og u a s l l e Karam msaus! gu Bubble

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 12


Ny!

Ny!

Ny!

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 13


Stramt og innbydende designuttrykk Det er ikke bare pakningsdesign og dagligvare som gradvis skal få ny profil, også isbar-universet skal stå for tur, litt etter litt. Her har vi skapt et stramt og inviterende designuttrykk som både skal være lett gjenkjennelig, men samtidig også delikat og fristende. Formspråket er inspirert av logoens kurver og det rutete kjeksmønsteret som vi kjenner igjen fra tradisjonelle kremmerhus. Kombinasjonen av en dyp rødfarge og lette, rene farger gjør at helheten fremstår innbydende. Har du anledning til å bruke noe treverk i lokalet ditt også, kan vi anbefale lyst treverk som vil komplettere profilen på en fin måte.

il pt p o

5

e de ulik

sign, assortert u tva lg.

Iskrembe

gre ne

vil få

NB. Gradvis overgang til ny profil over flere år, gjennom naturlig utskiftning.

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 14


Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 15


Ny!

SLURP Tropisk En frisk og god nyhet laget med en symfoni av populære og etterspurte smaker fra varmere strøk. SLURP Tropisk gir et godt tilskudd til SLURP porteføljen både i farge, smak og friskhet. Har tropisk smak av pasjonsfrukt, ananas og fersken!

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 16


Sjokokirsj i beger var i starten på 2000 tallet en elsket iskrem i mange norske hjem. Nå kommer favoritten til kuleisdisken, men med enda mer kirsebær og enda mer sjoko. En utsøkt kirsebæris med kirsebærsaus og mørke, forførende sjokobiter.

Ny!

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 17


Hennig-Olsen Sandwich er en av bestselgerne i småisverdenen og en klassiker vi alle kjenner. Nå lanseres den endelig som kuleis! Den delikate toffee-iskremen, med myke knuste kjeksbiter marmorert inn med toffee-saus, gir et smaksinntrykk som de fleste liker.

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 18

Ny!


Rom Rosin Og sist men ikke minst: Etter en overveldende mengde henvendelser fra våre kunder vender Rom Rosin nå tilbake i all sin prakt! Eksklusiv iskrem med vaniljesmak, blandet med rom-marinerte rosiner. En luksuriøs smaksopplevelse for de voksne.

Ny!

Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 19


Crème Ekte Pistasj

IDYLL Salt Karamell småis

Crème Ekte Pistasj er en fløteis med pistasj med vår egen pistasjsaus og salt pistasjnøttkrokan. Fløteis

Plantebasert is med salt karamell, med vår egen karamellsaus, sjokoladeovertrekk og crispkuler. Plantebasert is

HOI art nr: 1228 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5863121

HOI art. nr: 1270 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 25 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5870282

Crème Lakris

Krone-is Magisk

Vaniljeis, med vanilje fra Tahiti, lakrissaus og lakrisfugdebiter, dyppet i lakrisovertrekk. Fløteis

Blå fløteis og rosa fløteis med tyggissmak, vaffelkjeks, lilla saus med tyggissmak, sjokoladeovertrekk og sukkerkuler. Fløteis

HOI art nr: 1227 Innhold: 93 ml FPK i DPK: 30 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680756

HOI art nr: 1275 Innhold: 125 ml FPK i DPK: 28 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680772

Crème Hvit Sjokolade

Krone-is Jordbær

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, med sjokoladesaus, dyppet i hvit sjokolade med cookie-biter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og jordbærsyltetøy. Fløteis

HOI art nr: 1226 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5452909

HOI art. nr: 119 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 114

Bestilling DPK

2971976

Crème Mandel

Krone-is Sjokolade

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, dyppet i belgisk melkesjokolade og mandler fra California. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og hasselnøtter. Fløteis

HOI art. nr: 183 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706214

HOI art. nr: 120 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 114

Bestilling DPK

2971984

Crème Pasjonsfrukt & Sitron

Krone-is NonStop

Vaniljeis, med vanilje fra Tahiti, dyppet i fruktis av pasjonsfrukt fra Ecuador og sitron. Fløteis og fruktis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og Freia NonStop. Fløteis

HOI art. nr: 182 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706206

HOI art. nr: 1277 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 28 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5928338

Crème Melkesjokolade

Daim Balltop

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, dyppet i Hennig-Olsen melkesjokolade. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og kuler av Daim dyppet i Freia Melkesjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 179 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706180

HOI art. nr: 109 Innhold: 180 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 70

Bestilling DPK

4975041

Crème Premium Karamell

Big Deal

Premium karamellis med karamellsaus og biter av myk karamell, dyppet i Hennig-Olsen melkesjokolade. Fløteis

Karamellis med karamellsaus dyppet i melkesjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 171 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

20

Bestilling DPK

4975074

HOI art. nr: 107 Innhold: 200 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 70

Bestilling DPK

4975199

Melkefri


SvalBar Peanøttis med karamellsaus og salte peanøtter dyppet i ekte sjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 1351 Innhold: 67 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 192

Friskis Fersken Friskis Fersken er en fruktis med 18% frukt og ferskensmak med friskt og syrlig fruktisovertrekk. Fruktis

Bestilling DPK

5926282

HOI art. nr: 1301 Innhold: 69 ml FPK i DPK: 25 DPK pr. pall: 108

Freia Firkløver

Sommeris

Melkesjokolade- og hasselnøttis med sjokoladesaus dyppet i Freia melkesjokolade med røstede hasselnøtter. Fløteis

Appelsinsorbet med sjokoladeovertrekk. Sorbet

HOI art nr: 1011 Innhold: 93 ml FPK i DPK: 30 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680848

HOI art. nr: 1980 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5864046

Bestilling DPK

5500954

Freia Melkesjokolade

Nude Strawberry

Melkesjokoladeis med sjokoladesaus, dyppet i Freia Melkesjokolade. Fløteis

80% frukt på pinne. Fruktis med jordbær. Fruktis

HOI art nr: 1010 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5452578

HOI art nr: 1110 Innhold: 80 ml FPK i DPK: 36 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5453022

Sandwich

Friskis Melon

Fløteis med toffeesmak og kjeks. Fløteis

Vannmelon- og pærefruktis med sjokodråper på toppen. Fruktis

HOI art. nr: 136 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4705604

HOI art nr: 162 Innhold: 77 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

5213103

Friskis Jordbær & Appelsin

Fløteis med vaniljesmak, sjokospinn og sjokoladeovertrekk med crisp. Fløteis

Fruktis av appelsin og jordbær med sjokoladeovertrekk. Fruktis

Bestilling DPK

4705596

HOI art. nr: 105 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4704508

Soft Shake Jordbær

Solo

Jordbæris med jordbærsyltetøy. Fløteis

Fruktis av appelsin. Solo-resept. Fruktis

HOI art. nr: 1320 Innhold: 210 ml FPK i DPK: 11 DPK pr. pall: 140

Bestilling DPK

5928395

HOI art. nr: 1335 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 140

Melkefri

Bestilling DPK

Snackis

HOI art. nr: 135 Innhold: 150 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 108

Melkefri

Bestilling DPK

5881677

Soft Shake Sjokoladesmak Fløteis med sjokoladesmak. Fløteis

HOI art. nr: 1321 Innhold: 210 ml FPK i DPK: 11 DPK pr. pall: 140

Bestilling DPK

5928817

21


Krone-is Krokan 6 stk

Sandwich Salt Karamell 6 stk

SjokoKirsj 6 stk

ZERoh! 10 stk

Fløteis med vaniljesmak og krokan, toppet med sjokoladeovertrekk og krokan. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, salt karamellsaus og browniekjeks. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og kirsebærsaus, dyppet i sjokoladeovertrekk. Fløteis

Assortert vannis med smak av Strawberry Passionfruit & Peach Pineapple. Vannis

Ny!

HOI art. nr: 3405 Innhold: 6 x 125 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5963509

Ny!

HOI art.nr.: 3162 Innhold: 6 x 115 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 66

Bestilling DPK

5959598

Freia Firkløver 6 stk

Freia Melkesjokolade 6 stk

Melkesjokolade- og hasselnøttis med sjokoladesaus dyppet i Freia melkesjokolade med røstede hasselnøtter. Fløteis

Melkesjokoladeis med sjokoladesaus, dyppet i Freia Melkesjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 3201 Innhold: 6 x 93 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5740006

HOI art nr: 3200 Innhold: 6 x 90 ml FPK i DPK: 8 DPK pr.pall: 66

Bestilling DPK

5453808

Ny!

HOI art nr: 3146 Innhold: 6 x 90 ml FPK i DPK: 8 DPK pr.pall: 66

Bestilling DPK

5959283

Crème Mini Salt Karamell uten tilsatt sukker 6 stk

HOI art.nr.: 3122 Innhold: 10 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5679428

Crème Mini Mandel 6 stk

Fløteis med vaniljesmak, salt karamellsaus og sjokolade. Med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoff. Fløteis

HOI art.nr.: 3133 Innhold: 6 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 66

Melkefri

Bestilling DPK

5680665

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, dyppet i belgisk melkesjokolade og mandler. Fløteis

HOI art.nr.: 3132 Innhold: 6 x 70 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5454061

Krone-is Jordbær 6 stk

Krone-is Sjokolade 6 stk

Krone-is Non Stop 6 stk

Krone-is V Jordbær 4 stk

Fløteis med vaniljesmak og jordbærsyltetøy. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og hasselnøtter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og Freia Non Stop. Fløteis

Vegansk is med vaniljesmak i glutenfri kjeks med jordbærsyltetøy og vegansk sjokolade. Vegansk is

HOI art. nr: 288 Innhold: 6 x 125 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

2971513

HOI art. nr: 289 Innhold: 6 x 125 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

2971521

HOI art. nr: 257 Innhold: 6 x 125 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5216221

Melkefri Vegansk Glutenfri HOI art nr: 255 Innhold: 4 x 125 ml FPK i DPK: 9 DPK pr. pall: 64

Bestilling DPK

5216213

Krone-is Mini Snack 12 stk

Nude Mango 6 stk

Mochi 6 stk

Sandwich 6 stk

4 x Mini jordbær, 4 x Mini sjokolade, 4 x Mini vaniljesmak. Fløteis

Fruktis med 80% frukt og mango. Fruktis

Iskrem i mochi-deig. Fløteis og sorbet

Fløteis med toffeesmak og kjeks. Fløteis

Melkefri

HOI art. nr: 3147 Innhold: 12 x 28 ml FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

5739537

HOI art nr: 3150 Innhold: 6 x 80 ml FPK i DPK: 8 DPK pr.pall: 66

Bestilling DPK

5453709

HOI art nr: 827 Innhold: 6 x 33 ml FPK i DPK: 12 DPK pr.pall: 56

Bestilling DPK

5364047

HOI art.nr.: 3161 Innhold: 6 x 110 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 66

Bestilling DPK

5452966

Isabella 10 stk

Båtis 5 stk

Dyreparken 10 stk

Friskis Appelsin og Jordbær 10 stk

Fløteis med vaniljesmak og sjokoladeovertrekk. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, jordbærsyltetøy og sjokoladeovertrekk. Fløteis

Assortert utvalg av fløteis med vaniljesmak, og fruktis av pære, bringebær og appelsin med sjokoladeovetrekk. Fløteis og fruktis

Fruktis av appelsin og jordbær med sjokoladeovertrekk. Fruktis

HOI art. nr: 304 Innhold: 10 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

22

Bestilling DPK

836759

HOI art. nr: 275 Innhold: 5 x 140 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 66

Bestilling DPK

2014942

HOI art. nr: 317 Innhold: 10 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

2255677

HOI art. nr: 303 Innhold: 10 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

1616226


Friskis Fruktblanding 10 stk

Herlighet! Peanøtter Iskake

Daim Iskake

Anita Hestesko Iskake

Fruktis eple/pære (51 %), mango/ banan (25 %) og bringebær/jordbær/ banan (24 %). Fruktis

Fløteis med ekte vanilje, salte peanøtter og sjokolade- og karamellsaus. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og sjokoladeis med kuler av Daim. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak med sjokoladeovertrekk og marsipanrose. Fløteis

Melkefri

HOI art. nr: 308 Innhold: 10 x 60 ml FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

4518759

HOI art. nr: 482 Innhold: 1,2 l FPK i DPK: 2 DPK pr. pall: 135

Bestilling DPK

4097960

Bestilling DPK

HOI art. nr: 488 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

1940972

HOI art. nr: 493 Innhold: 1,2 l FPK i DPK: 2 DPK pr. pall: 105

Sørlandsis Vaniljesmak

Sørlandsis Pistasjsmak

Sørlandsis Krokan

Fløteis med vaniljesmak. Fløteis

Fløteis med pistasjsmak og sjokobiter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og krokan. Fløteis

Bestilling DPK

HOI art nr: 760 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5125075

HOI art nr: 763 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5128640

HOI art nr: 761 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Sørlandsis Tricolor

Sørlandsis Vanilje Jubileum

Sørlandsis Sjokobiter

Fløteis med vaniljesmak, fløteis med sjokoladesmak og fløteis med jordbær. Fløteis

Fløteis med ekte vanilje. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og sjokobiter. Fløteis

Bestilling DPK

HOI art nr: 762 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5127790

HOI art nr: 764 Innhold: 1,25 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

Bestilling DPK

5125224

HOI art nr: 765 Innhold: 1,4 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

Bestilling DPK

2176279

Bestilling DPK

5124664

Bestilling DPK

5125406

Sørlandsis Sjokoladesmak

Sørlandsis Bjørnebær og Eggelikør

Sørlandsis Duo Vanilje- og Sjokoladesmak

Fløteis med sjokoladesmak og sjokobiter. Fløteis

Fløteis med vanilje blandet med bjørnebærsaus og eggelikør. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og fløteis med sjokoladesmak. Uten tilsatt sukker. Inneholder søtstoff. Fløteis

Uten tilsatt sukker Bestilling DPK

HOI art nr: 766 Innhold: 1,4 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

5127832

HOI art nr: 769 Innhold: 1,25 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

Bestilling DPK

5151519

HOI art. nr: 771 Innhold: 1,4 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

Bestilling DPK

5364070

Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak Laktosefri fløteis med vaniljesmak og 30 % mindre sukker. Fløteis

Laktosefri 30 % redusert sukker HOI art nr: 767 Innhold: 1,25 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 80

Bestilling DPK

5125513

23


Idyll Jordbæris

Idyll Sjokoladeis

Idyll Salt Karamellis

Plantebasert jordbæris med fyldig jordbærsaus. Plantebasert is

Plantebasert sjokoladeis med karamellsaus og brownie-biter. Plantebasert is

Plantebasert salt karamellis med salt karamellsaus og sjokoladedragerte peanøtter. Plantebasert is

Melkefri

HOI art nr: 5220 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5738570

HOI art nr: 5221 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Nude Mango 80 % frukt

Nude Strawberry 80 % frukt

Mangosorbet.

Jordbærsorbet.

Melkefri

Melkefri

HOI art nr: 5201 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5739305

HOI art nr: 5202 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5738992

HOI art nr: 5222 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5738919

Bestilling DPK

5739321

Freia Melkesjokolade

Japp

Daim

Melkesjokoladeis med melkesjokoladesaus og melkesjokoladelinser. Toppet med et lokk av Freia Melkesjokolade. Fløteis

Sjokoladeis med fløtekaramellsaus og myke Jappbiter. Toppet med et lokk av Freia Melkesjokolade. Fløteis

Fløteis med vanilje- og sjokoladesmak og daimkuler. Toppet med et lokk av Freia Melkesjokolade. Fløteis

HOI art nr: 5103 Innhold: 450 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5453998

HOI art nr: 5102 Innhold: 450 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5453774

Oreo

NonStop

Fløteis med vaniljesmak og Oreo-biter. Toppet med Oreo-biter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og hakkede Freia NonStop. Toppet med hele Freia NonStop. Fløteis

HOI art nr: 5105 Innhold: 450 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

24

Bestilling DPK

5454020

HOI art nr: 5104 Innhold: 450 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5454012

HOI art nr: 5101 Innhold: 450 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 144

Bestilling DPK

5453683


Inspira Frappé Karamell

Inspira Lemon Pie

Inspira Peanøttis

Fløteis med kaffe, kaffekaramellsaus og myke sjokobiter. Fløteis

Fløteis med kakesmak med sitronsaus og kjeksbiter. Fløteis

Peanøttis med karamellsaus, Virginia-peanøtter og melkesjokolade. Fløteis

HOI art nr: 5152 Innhold: 900 ml FPAK i DPK: 6 DPK pr.pall: 90

Bestilling DPK

5816715

HOI art nr: 5151 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr.pall: 90

Bestilling DPK

5589619

HOI art. nr: 323 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 90

Bestilling DPK

4097945

Inspira Melkesjokoladeis

Inspira Vaniljeis

Inspira Kirsebæris

Melkesjokoladeis med Cookie Dough biter og mørk sjokoladesaus. Fløteis

Fløteis med naturlig vanilje fra Madagaskar og Tahiti. Fløteis

Kirsebæris med kirsebærsaus og myke sjokobiter. Fløteis

HOI art. nr: 329 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 90

Bestilling DPK

4097952

HOI art. nr: 320 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 90

Bestilling DPK

4097911

HOI art. nr: 370 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 90

Bestilling DPK

4595526

Inspira Lakris Vaniljeis med lakrissaus og biter av myk lakrisfudge. Fløteis

HOI art.nr: 377 Innhold: 900 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. Pall: 90

Bestilling DPK

4860680

Nyt SaltKARAMELL

Nyt DobbelSJOKO

Nyt CookieDOUGH

Is med salt karamellsmak og salt karamellsaus. Melkeis

Is med sjokoladesmak og sjokoladesaus. Melkeis

Is med vaniljesmak, sjokoladesaus og Cookie Dough biter. Melkeis

HOI art nr: 5181 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 144

Bestilling DPK

5500988

HOI art nr: 602 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 144

Bestilling DPK

5217237

HOI art nr: 603 Innhold: 500 ml FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 144

Bestilling DPK

5216171

25


Salt Karamellsaus

Bubblegumsaus

Sjokoladesaus

Salt Karamellsaus.

Bubblegumsaus.

Sjokoladesaus.

Ny!

HOI art. nr: 10912 Innhold: 310 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 140

Ny!

HOI art. nr: 10904 Innhold: 300 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 140

HOI art. nr: 10856 Innhold: 310 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 140

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5980297

5982640

5747282

Jordbærsaus

Mini Marshmallows strøssel

Tutti Frutti strøssel

Jordbærsaus.

Mini Marshmallows.

Farget strøssel med mild vaniljesmak.

Ny!

HOI art. nr: 10857 Innhold: 310 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 140 Bestilling DPK

5747340

HOI art. nr: 10889 Innhold: 30 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

HOI art. nr: 10858 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5977814

5759402

Jordbær strøssel

Karamellfudge strøssel

Lakris strøssel

Strøssel med jordbærsmak.

Karamellfudgebiter.

Lakrisstrøssel.

HOI art. nr: 10873 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

HOI art. nr: 10874 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5759253

5759279

Ekte Krokan strøssel

Sjokoladelinser strøssel

Hakket krokan.

Sjokoladelinser.

HOI art. nr: 10880 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

HOI art. nr: 10883 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5759378

5759444

26

HOI art. nr: 10877 Innhold: 100 g FPK i DPK: 8 DPK pr. pall: 222 Bestilling DPK

5759295


SLURP Tropisk

SLURP Iste Fersken

SLURP Vannmelon

Slush med smak av tropiske frukter. Slush-konsentrat.

Slush med smak av fersken-iste. Slush-konsentrat

Slush med smak av vannmelon. Inneholder søtning fra frukten og fra søtningsmiddel. Slush-konsentrat

Ny!

U TE N TI LS A SU K K T T ER *

HOI art. nr: 10888 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10855 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10854 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5972005

5740717

5546338

SLURP Blåbær

SLURP Bringebær

SLURP Pære

Slush med smak av blåbær. Slush-konsentrat

Slush med smak av bringebær. Slush-konsentrat

Slush med smak av pære. Slush-konsentrat

HOI art. nr: 10892 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10893 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5025028

5024898

HOI art. nr: 10851 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48 Bestilling DPK

5284419

SLURP Mango

SLURP Cola

SLURP Jordbær

Slush med smak av mango. Slush-konsentrat

Slush med smak av Cola. Slush-konsentrat

Slush med smak av jordbær. Slush-konsentrat

HOI art. nr: 10895 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10896 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10897 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5025093

5025119

5025143

SLURP Sitron-Lime

SLURP Grønt Eple

Slush med smak av sitron-lime. Slush-konsentrat

Slush med smak av grønt eple. Slush-konsentrat

HOI art. nr: 10898 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48 Bestilling DPK

5025168

HOI art. nr: 10899 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48 Bestilling DPK

5025184

27


Softis Mix Frossen

Softis Mix Fersk

Milkshake Mix

Premium Økologisk Softis

Softisblanding til produksjon av vaniljesoftis, med naturlig farge og aroma.

Softisblanding til produksjon av vaniljesoftis, med naturlig farge og aroma.

Milkshake-blanding med vaniljesmak

Softisblanding med ekte vanilje. Miksen er å anbefale KUN kjørt i maskiner utplassert av Hennig-Olsen. Denne softismiksen er laget med ekte eggeplommer og kan derfor ikke brukes i selvpasteuriserende maskiner.

HOI art. nr: 418 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

Bestilling DPK

2494466

Bestilling DPK

HOI art. nr: 411 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

2494383

HOI art. nr: 412 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

Bestilling DPK

2494409

HOI art. nr: 405 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

Mousse Sjokoladesmak

Mousse Karamellsmak

Mousse Sitronsmak

Mousse Jordbærsmak

Mousse-brød

Mousse-brød

Mousse-brød

Mousse-brød

HOI art. nr: 723 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

Bestilling DPK

4007894

Bestilling DPK

HOI art. nr: 722 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

4007886

Isrull Vanilje

Isrull Mango

Vaniljeis med eggeplomme. Fløteis

Mangosorbet med Alphonso mango. Sorbet

HOI art. nr: 721 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

Bestilling DPK

4007878

Vaniljedessert med jordbærsaus Porsjonsbeger med is med vaniljesmak og jordbærsyltetøy. Spesialtilpasset servering på institusjon eller kantine. Fløteis

Melkefri

HOI art. nr: 743 Innhold: 4 x 772 ml FPK i DPK: 4 DPK pr. pall: 180

Bestilling DPK

4763074

Bestilling DPK

HOI art. nr: 744 Innhold: 4 x 772 ml FPK i DPK: 4 DPK pr. pall: 180

4763108

HOI art. nr: 1990 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk singelpakket

Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk singelpakket

Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk singelpakket

Mochi Kokos – Kirsebærblomst. Fløteis

Mochi Sjokolade – Mango. Fløteis og sorbet

Mochi Karamell – Jordbær. Fløteis

HOI art nr: 8103 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264

HOI art nr: 8102 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264

28

Bestilling DPK

5458492

Bestilling DPK

5458500

HOI art nr: 8101 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264

Bestilling DPK

5880406

Bestilling DPK

5458351

HOI art. nr: 720 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

Bestilling DPK

4556312

Bestilling DPK

4007860


Hennig-Olsen Tutti Frutti

Hennig-Olsen Jordbærcrunch

Hennig-Olsen Karamellfudge

Farget strøssel med mild vaniljesmak.

Strøssel med jordbærsmak.

Karamellfudge-biter.

Bestilling DPK

HOI art. nr: 10859 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5683412

Bestilling DPK

HOI art. nr: 10865 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5683438

HOI art. nr: 10866 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Hennig-Olsen Lakriscrunch

Hennig-Olsen Hakkede Hasselnøtter

Hennig-Olsen Sjokoladepulver

Lakrisstrøssel.

Røstede og hakkede hasselnøtter.

Sjokoladepulver.

Bestilling DPK

HOI art. nr: 10867 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5683719

HOI art. nr: 10868 Innhold: 700 g FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5683388

HOI art. nr: 10869 Innhold: 700 g FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Hennig-Olsen Ekte Krokan

NonStop Hakket

Hennig-Olsen Jordbærsyltetøy

Hakket krokan.

Hakkede NonStop til bruk på softis eller kuleis.

Rørt jordbærsyltetøy. Selges frossent.

Bestilling DPK

HOI art. nr: 10871 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

5683891

HOI art. nr: 978 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

2319564

Bestilling DPK

5683446

Bestilling DPK

5684048

Bestilling DPK

HOI art. nr: 974 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

896993

Hennig-Olsen Karamellsaus

Hennig-Olsen Sjokoladesaus

Hennig-Olsen Jordbærsaus

Strøsseldispenser

Karamellsaus.

Sjokoladesaus.

Jordbærsaus.

Dispenseren kan kjøpes med eller uten strøsselboller, og med eller uten hylle til sausflasker. Kontakt din iskremkonsulent.

HOI art. nr: 10826 Innhold: 675 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5683263

HOI art. nr: 10832 Innhold: 635 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5683230

HOI art. nr: 10837 Innhold: 635 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5682513

29


Sandwich

Sjokokirsj

Rom Rosin

Mandel Sjokolade

Fløteis med toffeesmak med myke knuste kjeks biter og toffee saus. Fløteis

Kirsebæris med kirsbærsaus og myke sjokobiter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak blandet med rommarinerte rosiner. Fløteis

Mandel-sjokoladeis med melkesjokoladesaus og karamelliserte, salte mandler. Fløteis

Ny! Inneholder

Ny!

Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

nøtter

Ny! Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Egg Nøtter Egg Egg Nøtter Peanøtter Soya Peanøtter Svoveldioksyd Soya Nøtter GlutenMelk Sesame HOI Sesame Peanøtter Soya nr: Melk Svoveldioksyd Svoveldioksyd Soya Melk HOINøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten EggSesameSvoveldioksyd EggSesame HOI artMelk nr: 7109 art 7110 art 7108 HOI art nr: 7106 Peanøtter Soya nr:Gluten Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd SoyaSesame Melk Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Egg EggMelk Peanøtter Egg Soya Svoveldioksyd Peanøtter Soya Peanøtter Nøtter Melk Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Egg Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Peanøtter Soya Melk Soya Nøtter Melk Svoveldioksyd Nøtter Gluten GlutenSoya Sesame Sesame Peanøtter Soya Melk Sesame Nøtter GlutenMelk Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Soya Melk Nøtter Svoveldiok Gluten EggPeanøtter Egg Sesame Egg Soya PeanøtterSoya Nøtter Svoveldioksyd Egg Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Gluten Egg Peanøtter Melk NøtterSesame Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame ellerMelk sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter ellersulfitter sulfittereller sulfitter eller sulfi eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 5679212 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 5950290 5950324 5950266

Egg Peanøtter Gluten Egg GlutenSoya Gluten Egg

Salt Karamell

Oreo

Cookie Dough

Sjokolade Brownie

Salt karamellis med fyldig, salt karamellsaus og knasende crispkuler med salt karamellsmak. Fløteis

Vaniljeis og biter av kakaokjeks med vaniljekremfyll. Fløteis

Vaniljeis med kakedeigbiter og sjokoladesaus. Fløteis

Melkesjokoladeis med browniesbiter. Fløteis

Inneholder

HOI art. 534 Soya nr: Melk Gluten Gluten Melk Peanøtter Nøtter Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Peanøtter Egg Gluten Soya

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

HOI art. nr: 537 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

HOI art. nr: 544 Innhold: eller 4,6sulfitter l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 506 Innhold: eller 4,6sulfitter l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Egg Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd SoyaSesame EggMelk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Gluten Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Soya Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame EggSvoveldioksyd Egg Peanøtter Melk Nøtter Gluten Sesame Peanøtter Soya Egg Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya MelkNøtter Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame EggSesame Egg Peanøtter Soya Svoveldioksyd Gluten Egg PeanøtterMelkSesame Soya Mel Gluten Peanøtter SoyaSvoveldioksyd Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Nøtter Sv Gluten Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Egg Egg Peanøtter Soya Sesame Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd GlutenEgg Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya Melk Gluten Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame PeanøtterMelk Soya Nøtter Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten eller sulfitter eller sulfitterGluten eller sulfitter eller sulfitter Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd eller sulfitter Gluten Sesame eller sulfitter Egg sulfitter eller sulfitter eller Egg eller sulfitter eller Peanøtter Melk Gluten Peanøttereller sulfitter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter e eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitterSoya

4707402

4762811

4763033

NonStop

Daim Is

Pistasj

Mandelkrokan

Vaniljeis med dragerte linser av mørk sjokolade. Fløteis

Vaniljeis med mandelkrokan trukket med melkesjokolade. Fløteis

Pistasjis med ekte pistasj. Fløteis

Vaniljeis med Hennig-Olsens egen mandelkrokan. Fløteis

Inneholder

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

2493005

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Egg Nøtter Sesame Egg Peanøtter Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Nøtter PeanøtterHOI SoyaSvoveldioksyd Melk Svoveldioksyd Soya Gluten Sesame Soya538 Melk Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame art.Nøtter nr: 542 HOI art.Gluten nr: art. nr: 539 HOI art.Peanøtter nr: 508 Melk Peanøtter Soya Melk Nøtter Sesame Sesame Egg Egg Nøtter Egg Egg Egg Egg Peanøtter Soya Nøtter Egg Melk Soya Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Nøtter Melk Soya Nøtter Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten GlutenSoya Sesame Sesame Peanøtter Soya Peanøtter Melk Soya Svoveldioksyd Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Peanøtter Melk Nøtter Soya Egg Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame Gluten Sesame Sesame Egg Egg Gluten Egg Peanøtter Melk Gluten Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Soya Melk NøtterGluten Soya MelkSesame Nøtter MelkSvoveldiok Gluten Egg Egg Peanøtter Soya MelkSvoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Sesame Soya Gluten Sesame Svoveldioksyd Peanøtter SoyaPeanøtter Melk Svoveldioksyd GlutenNøtter Egg eller Egg eller sulfitter sulfitter Peanøtter Soya Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya MelkSesame Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter ellersulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfi eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: eller 4,6sulfitter l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 4763009 2493021 4763058 4763066 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48

Egg Peanøtter Egg Egg GlutenSoyaPeanøtter Melk

g

Sitron

Vanilje

Jordbær

Sjokolade

En godt balansert sitronis. Fløteis

Vaniljeis med eggeplomme og ekte vanilje fra Madagaskar. Fløteis

Jordbæris laget med vårt gode jordbærsyltetøy. Fløteis

Klassisk sjokoladeis med god fylde og herlig sjokoladesmak. Fløteis

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Egg Nøtter Peanøtter Egg Sesame Peanøtter Soya nr:Gluten Melk Svoveldioksyd Soya Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd SesamePeanøtter Sesame Gluten HOIMelk art. 541 art.Peanøtter nr: 540 HOI art. nr: 502 HOIEggart. nr:Peanøtter 503 Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Nøtter Peanøtter Gluten Egg Egg Egg Peanøtter Gluten Soya Melk Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Sesame Nøtter Gluten Svoveldioksyd Sesame Egg Melk Egg Melk Soya Melk Soya Soya NøtterMelk GlutenMelk Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Sesame Egg Nøtter Egg Egg Nøtter Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame Egg Nøtter Gluten Svoveldioksyd Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Sesame Egg Sesame Peanøtter Soya Svoveldioksyd Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 4762993 4762985 2492668 2492676

Peanøtter Egg Gluten Soya

Allergener 30

Det er til enhver tid deklarasjonen på produktemballasjen som er gjeldende. Allergenlisten gjelder for produkt i uåpnet emballasje. På hennig-olsen.no kan du bruke filter-menyen for mer informasjon om hvilken type allergener hvert enkelt produkt inneholder.

Melk Svove eller


Japp

Bubblegum

Sjokoladeis med fløtekaramellsaus og myke Jappbiter. Fløteis

Blå og rosa fløteis med lilla saus. Alt med spennende smak av «bubblegum». Fløteis

Cappuccino

Sorbet Vannmelon Pære

Cappuccinois laget med kaffe og de beste sjokobitene. Fløteis

Sorbet med vannmelonog pæresmak. Sorbet

Melkefri Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art nr: 7105 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr.pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art nr: 7101 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr.pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

EggSesame Peanøtter EggSesame Soya nr: Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Gluten Gluten Sesame HOI Nøtter art 7107 art. 543 Svoveldioksyd Egg Sesame Soya nr:Gluten Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Soya Svoveldioksyd Gluten Soya Egg eller sulfitter Peanøtter Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Melk Gluten Sesame eller sulfitter Nøtter eller sulfitter eller eller sulfitter Innhold: 4,6l Innhold: 4,6 l sulfitter eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 5679238 DPK pr.pall: 48 DPK pr. pall: 48 4763025

Egg Nøtter Peanøtter EggSesame Peanøtter EggSesame Peanøtter Soya Svoveldioksyd Soya Melk Nøtter Soya Svoveldioksyd Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk GlutenMelk Gluten GlutenMelk Egg Sesame Peanøtter Gluten Egg Egg Gluten Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Egg Soya Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Nøtter Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Melkeller Sesame Peanøtter Soya Melk Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame SoyaPeanøtter Melk Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller eller sulfitter

5453741

5453378

Banan Sjokolade

Peanøtt Karamell

Laktosefri vaniljeis

Standard Vanilje

Bananis med apefjessjokobiter og sjokoladesaus. Fløteis

Karamellis med karamellsaus og kakaodragerte peanøtter. Fløteis

En fyldig laktosefri iskrem med samme, gode kvalitet som våre andre fløteisvarianter i kuleis. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak. Fløteis

Laktosefri Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 520 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall:48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 507 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 566 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. 586 Soya nr: Svoveldioksyd Soya Sesame Egg NøtterSesame Peanøtter Gluten Melk Nøtter Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 2493229

Egg Nøtter Peanøtter Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Soya Sesame Egg Peanøtter Gluten Egg Egg Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Soya Peanøtter MelkSvoveldioksyd Soya Nøtter Svoveldioksyd Nøtter enSoyaPeanøtter Sesame Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Egg Egg Melk Egg Nøtter Peanøtter Soya eller Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten SesameSvoveldioksyd Egg Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd GlutenSvoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya Melk Gluten Peanøtter Soya Melk Gluten Peanøtter Melk Nøtter Gluten Sesame Egg Melk EggSvoveldioksyd Melk Nøtter Gluten Sesame EggSoya Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Sesame Soya Melk Gluten sulfitter Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter

Peanøtter

Peanøtter

2493096

2493013

4763041

Standard Sjokolade

Standard Jordbær

Standard Pistasj

Sorbet Sitron

Fløteis med sjokoladesmak. Fløteis

Jordbæris. Fløteis

Fløteis med pistasjsmak. Fløteis

Frisk og syrlig sorbet med 15 % sitronjuice. Sorbet

Melk

Melkefri

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI Soya art. nr: 587 art. 588 HOI art. nr: 589 HOI art. nr: 556 Egg Egg Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter HOI Soya nr: Melk Nøtter Gluten Svoveldioksyd Peanøtter Soya Svoveldioksyd Gluten Sesame Sesame Sesame EggSoya Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Soya Gluten Sesame Egg Egg Egg Egg Sesame Egg NøtterSesame Peanøtter Peanøtter Soya Soya Svoveldioksyd Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Melk NøtterGluten Svoveldioksyd GlutenNøtter GlutenGluten Gluten Gluten Melk Egg NøtterSesame Egg Sesame Peanøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Melk Melk Nøtter Nøtter Nøtter Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller lsulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 Innhold: 4,6 l eller Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 2493237 2493245 4707618 4896635 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48

Melk

Sorbet Jordbær

Sorbet Bringebær

Sorbet Friskis

Sorbet Mango

Jordbærsorbet med en nydelig jordbærsmak. Sorbet

Bringebærsorbet med en nydelig bringebærsmak. Sorbet

Appelsin- og jordbærsorbet. Sorbet

Mangosorbet med Alphonso mango. Sorbet

Melkefri

Melkefri

Melkefri

Melkefri

Inneholder

Kan inneholde spor av

HOI Soya art. nr: 550 Gluten Melk Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Gluten

Gluten

Egg

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

551 HOI art. nr: 552 HOI art. nr: 554 Egg Egg Peanøtter HOI art. Soya nr: Svoveldioksyd Peanøtter Soya Svoveldioksyd Soya Gluten Gluten Sesame Sesame Soya Svoveldioksyd Sesame Egg NøtterSesame Egg NøtterSesame Egg NøtterSesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Gluten Melk Gluten Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Melk eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 2493203 2493161 2493187

Egg Svoveldioksyd Peanøtter Sesame Egg Nøtter Gluten Peanøtter Soya Melk eller sulfitter

2493120

Egg

Egg Melk Peanøtter Egg Gluten GlutenSoya Peanøtter

Peanøtter

Soya

Melk

Egg Sesame Peanøtter Soya Nøtter Egg Melk Soya Svoveldioksyd Peanøtter Nøtter Melk Svoveldioksyd Soya Peanøtter Nøtter Egg Svoveldioksyd Melk Soya Peanøtter Nøtter Melk Soya Svoveldioksyd Nøtter Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Gluten Gluten Gluten Sesame Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter

I en isbar kan produktet bli smittet i isdisken f.eks. ved bruk av samme isskje i ulike produkter.

Nøtter

Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter

Sesame

Melk

31

Melk


Isvaffel Stor m/stryll

Isvaffel Liten m/stryll

Isvaffel Tivoli

Eksklusiv kjeks til bruk når man skal servere mer enn en kule eller en stor softis. 250 stk.

Eksklusiv kjeks til bruk når man skal servere en iskremkule eller en liten softis. 468 stk.

Eksklusiv kjeks til bruk når man serverer kombinasjon av softis og kuleis, eller bare store mengder av en av delene. 272 stk.

HOI art. nr: 10951 Innhold: 250 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

4708970

HOI art. nr: 10952 Innhold: 468 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

4708962

HOI art. nr: 10949 Innhold: 272 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

Isvaffel Softis m/stryll

Softiskjeks

Iskjeks, 10 stk

Tilpasset til servering av softis, lang og smal diameter i toppen 252 stk.

Enkel kjeks stekt i form laget for servering av softis 400 stk.

Krumkake

HOI art. nr: 10985 Innhold: 252 stk. FPK i DPK: FPK=DPK DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

5025267

HOI art. nr: 10957 Innhold: 400 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 42

Bestilling DPK

809806

HOI art. nr: 10986 Innhold: 10 stk. kjeks FPK i DPK:12 DPK pr. pall: 63

Papirstryller til iskjeks

Tre padleåreskje

Servietter

3000 stk.

6500 stk.

To-lags. 4000 stk.

HOI art. nr: 10968 Innhold pr. kasse: 3000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 50

32

Bestilling DPK

4708020

HOI art. nr: 10981 Innhold: 6500 stk FPK i DPK: 1 DPK pr.pall: 40

Bestilling DPK

5463005

HOI art. nr: 10965 Innhold: 4000 stk. FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 20

Bestilling DPK

4393500

Bestilling DPK

2728483

Bestilling DPK

5286042


Pappbeger

Pappbeger (stort)

Milkshakebeger

150 ml.

350 ml.

500 ml.

HOI art. nr: 10953 Antall pr. kasse: 1200 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 6

Bestilling DPK

902551

HOI art. nr: 10954 Antall pr. kasse: 1200 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 4

Bestilling DPK

4707998

HOI art. nr: 10935 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 6

Papplokk Milkshakebeger

Transparent drikkebeger 3,5 dl

Domelokk til drikkebeger

500 stk.

1000 stk.

1000 stk.

HOI art. nr: 10963 Antall pr. FPK: 500 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 12

Bestilling DPK

5940556

HOI-nr: 10937 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 8

Bestilling DPK

4707956

HOI-nr: 10938 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 12

Pappsugerør

SLURP blandekanne

SLURP 0,5 l Yard Beger

3000 stk.

6 liter.

120 stk.

HOI art. nr: 10929 Lengde 20 cm Enheter pr. FPK: 250 FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 12

Bestilling DPK

5939103

HOI art. nr: 10905 Innhold: 6 liter FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5127824

HOI art. nr: 10907 Innhold: 0,5 liter Antall pr. kasse: 120 stk FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 4

Smørefett til softismaskin

Desinfiserende middel

Softismaskinvask

36 stk.

Desinfiserende middel til milkshake-, softis- og SLURPmaskiner.

Rengjøringsmiddel til milkshake-, softis- og SLURPmaskiner.

HOI art. nr: 10998 Innhold: 113 gr FPK i DPK: 36 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

4108833

HOI art. nr: 10979 Innhold: 1 l FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

5285721

HOI art. nr: 10978 Innhold: 1 l FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

476804

Bestilling DPK

4707964

Bestilling DPK

5026364

Bestilling DPK

5285713

33


Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 34


Produktkatalog 2022 Hennig-Olsen Is 35


Med forbehold om trykkfeil og endringer. 3D-illustrasjoner vil avvike fra det faktiske produkt. Oppdatert januar 2022

Hovedkontor Hennig-Olsen Is as

Telefon 38 00 11 00

Besøksadresse Hannevika Vesterveien 51 4613 Kristiansand

Nettadresse hennig-olsen.no • facebook.com/hennigolsen

Postadresse Postboks 432 4664 Kristiansand

e-post firmapost@hennig-olsen.no Service fryseutstyr 38 00 14 00

Finn din salgskonsulent her:

Produsert på papir sertifisert iht.: