Page 23

UITGELICHT BEURS

Eigen app voor installateurs van ComforTrend

Je bedrijf promoten via een app duurzaamheid en aan de andere zijde informatie in de huisstijl van de regionale installateur. Leerkes: “Ook de Energieracegame is gekoppeld aan ComforTrend-app. Het is een speelse manier om de consument bewuster te maken van energiebesparing en duurzaamheid. Maar natuurlijk beogen we daarmee ook dat hij daarvoor bij één van onze installateurs aanklopt.”

JE BEDRIJF PROMOTEN MET EEN GEPERSONALISEERDE APP, WAAROP ONDER ANDERE JE EIGEN BEDRIJFSFILM STAAT? HET KAN SINDS KORT BIJ COMFORTREND. HET SAMENWERKINGSVERBAND SLAAT MET DEZE TOOL EEN MODERNE, DIGITALE WEG IN. NAAST DE APP INTRODUCEERT COMFORTREND DE ENERGIERACE-GAME, EEN INTERACTIEF BORDSPEL DAT DE CONSUMENT OP EEN SPEELSE MANIER INFORMEERT OVER ENERGIEBESPARING.

LEDENTAL STIJGT

Directeur Norbert Leerkes van ComforTrend

omforTrend staat al jaren voor het volledig ontzorgen van installateurs. Promotie, reclame, inkoop – ComforTrend regelt het. En daarbij is het samenwerkingsverband altijd op zoek naar vernieuwing, om de aangesloten leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze maand introduceert ComforTrend een geheel nieuwe tool: de gepersonaliseerde bedrijfsapp. De app –die voor elke installateur op maat wordt ontworpen– bevat een eigen bedrijfsfilm én informatieen servicevideo’s waarmee klanten zelf kleine storingen kunnen verhelpen. Alle 45 bij ComforTrend aangesloten installateurs krijgen hun eigen app.

ONDERSCHEIDEN

“Met deze app gaan onze leden zich beslist onderscheiden van de concurrentie”, aldus Norbert Leerkes, directeur bij ComforTrend. “Hij is helemaal van deze tijd en een fantastische manier om je bedrijf te promoten.” De app is eenvoudig in te zetten. Als een installateur bij een klant iets over zijn bedrijf wil vertellen, hoeft hij alleen maar de bedrijfsfilm te tonen op zijn smartphone of tablet. Die vertelt in kort bestek het hele verhaal. Productfolders zijn volgens Norbert Leerkes niet meer nodig. “De klant kan ook zelf gebruik maken van de app. Deze bevat filmpjes en informatie over allerlei productgroepen, dus als een klant op zoek is naar een specifiek product, is die

informatie snel beschikbaar. Verder helpt de app de klant op weg bij het vullen van een ketel of bij een storing. Als je met een tablet of smartphone een storingssymbool op de servicekaart scant, toont de app automatisch een filmpje met instructies waarmee je de storing kunt verhelpen.”

De eigentijdse manier waarop ComforTrend de marketing en communicatie voor de leden verzorgt, wordt ook gezien in de markt. Leerkes: “Ons ledental stijgt nog steeds. Wij maken graag kennis met bedrijven die willen groeien en die mee willen profiteren van alle nieuwe ontwikkelingen.”

ENERGIERACE-GAME

Het is duidelijk dat de nieuwe app installateurs een middel in handen geeft waarmee ze zich op een moderne manier kunnen profileren in de markt. In dat kader lanceert ComforTrend tevens de Energierace-game, die deze maand bij 500.000 Nederlandse huishoudens op de deurmat valt. Deze dubbelgevouwen A3 biedt aan de ene zijde een bordspel over energiebesparing en

De app van Bijlstra Installaties H E N K & F R E D oktober 2016

23

Oktober 2016  
Oktober 2016  
Advertisement