Page 1

Huizen vanHendriks

Van Kinschotplein 1 , 5014 MR Tilburg

Instap klaar, zo erin & wonen!

Royale slaapkamers, vaste trap zolder Royale woonkamer met vloerverwarming

Speelplein aan voorzijde Met garage! H55 H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 94 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Inhoud

335 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1926 achtertuin vrijstaand steen c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Ik heb de woning in november 2014 gekocht, en heb de woning toen compleet gerenoveerd aan de binnenkant, ik heb de oude keuken weg gehaald en heb een stuk aangebouwd en een nieuwe keuken geplaatst. De woning is ook voorzien van een complete nieuwe groepenkast, en alle wanden van de begane grond en trap opgang zijn allemaal door een stukadoorsbedrijf opnieuw gezet zodat alles weer glad en strak is. Ik heb de woning volledig voorzien van nieuw dubbel glas zodat de woning beter geïsoleerd is. De woning heeft ook in de badkamer een aparte douche cabine en een massage bad, de wasmachine aansluiting zit ook in de badkamer. De garage die bij de woning zit moet nog wel gerenoveerd worden, deze is wel voorzien van stroom maar dat is op moment nog afgekoppeld omdat ik hier nog niet aan toe ben gekomen.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

O nderhoudsv riendelijke tuin

gelegen in rustige woonwijk nabij bruisende stadshart De buurt Groeseind/Hoefstraat ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van ca. 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen ĂĄchter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen ĂŠn dichtbij alle dagelijkse voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad. Ook in de tuin kun je vertoeven. De tuin is volledig onderhoudsvrij en je kunt gemakkelijk een tuinset kwijt. Achter in de tuin is de vrijstaande garage gelegen. Een ideale plek voor het stallen van fietsen/auto of het bergen van spullen.


huizen van hendriks

Lichte en ruime woonka mer

natuurlijke lichtinval zowel wonen als eten De deur staat open, kom verder. Wat een ruimte en dat al direct bij binnenkomst. Prettig, zo een gevoel van thuis komen. Bij binnenkomst in de woonkamer valt je vast direct op hoeveel lichtinval deze kamer heeft, dit komt door de grote ramen aan de voorzijde van de woning en de lichtkoepel midden in de woning. Er ligt een fraaie tegelvloer met vloerverwarming. En dan gezellig dineren met de familie, het kan. In de woonkamer heb je namelijk gemakkelijk plaats voor een grote eettafel. Na een heerlijke maaltijd, plof je met het gezin op de bank. Wat een fijn gevoel moet dit je geven.


huizen van hendriks

eet lekker buiten 2 slaapkamers en bergzolder De woonkamer is riant uitgebouwd aan de achterzijde waardoor er een grote keuken is geplaatst. De recent geplaatste keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgevoerd in hout tinten. Vanuit de keuken loop je via de openslaande deuren zo de achtertuin in. Met mooi weer, eet je lekker buiten. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. Beide kamers zijn keurig en hebben goede afmetingen. Via een vaste trap loop je naar de zolderverdieping. Deze kan prima dienen als bergzolder maar een extra slaapkamer is uiteraard ook fijn.

Lekker kokkerellen


huizen van hendriks

Ideaal voo r gezinnen

genieten in een whirlpool een echte familie badkamer De prettige familiebadkamer is netjes afgewerkt. De ruimte is volledig betegeld en voorzien van een douche, whirlpool, een wastafelmeubel met voldoende bergruimte en een toilet. Neem even de tijd om heerlijk te genieten van de ruime douche of van een rustgevend bad. Een moment voor jezelf, in alle hectiek van je gezin, het kan en dan wel hier!


Van Kinschotplein 1 5014 MR Tilburg


Van Kinschotplein 1 5014 MR Tilburg


Van Kinschotplein 1 5014 MR Tilburg


Tilburg Groeseind/Hoefstraat De buurt Groeseind/Hoefstraat ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat.

noorden kadastrale kaart

Er staan huurwoningen en vooroorlogse koopwoningen. De afgelopen jaren heeft Groeseind een inhaalslag gemaakt ten opzichte van de andere Tilburgse woonwijken. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van ca. 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen ĂĄchter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen ĂŠn dichtbij alle dagelijkse voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl k.vanderpluijm@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Besterdring 223 5014 HK Tilburg T 013 549 91 90 Hendriks013, tilburg@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Tilburg, Van Kinschotplein 1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you