Page 1

Huizen vanHendriks

Trouwlaan 289 , 5021 WK Tilburg

Ideaal voor de starter! Instapklaar, jas ophangen & wonen Fraai uitzicht

Balkon op zonnig westen Nabij het bruisende stadshart! H55 H55


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie Energielabel

galerijflat 2 38 m² 125 m³ 1960 geen tuin geen garage blokverwarming volledig geïsoleerd E

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Instapklaar 2-kamer appartement op de 3e verdieping. Het appartement is gunstig gelegen. Dichtbij het centrum en bij de rondweg. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft een prettig uitzicht.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

Z itje op de galerij

welkom bij dit appartement lift aanwezig Dit complex is voorzien van een lift en een trappenhuis. Op de begane grond is de centrale entree met de bellen en brievenbussen. Vanuit hier heb je ook toegang tot de eigen berging. De galerij dient ook als je eigen balkon. Er zijn muurtjes tussen de diverse voordeuren geplaatst waardoor je toch privĂŠ zit.


huizen van hendriks

Ne tjes me t la minaat

gezellige woonkamer eten, lezen, ontspannen De woonkamer is een prima ruimte om lekker op de bank te ploffen na een dag werken of studeren. Het grote raam zorgt voor het nodige daglicht en ventilatie. Er ligt een laminaatvloer en de wanden zijn netjes afgewerkt. Hier kun je zonder al te veel werk je eigen meubels neerzetten. Een bank en een aparte eettafel kun je zeker kwijt.


huizen van hendriks

compacte praktische keuken koken en wassen De keuken is praktisch ingedeeld en hier heb je alles bij de hand. Er zijn kastjes voor je servies en voorraad, er is een geiser voor het warme water, er is een afwasmachine aansluiting en ook de wasmachine en de droger kun je prima kwijt in de keuken. De deur zet je lekker open om de boel door te luchten.

alles bij de ha nd


huizen van hendriks

Rustig slapen

welterusten fijne slaapkamer De slaapkamer is een fijne lichte ruimte aan de rustige kant van het appartement. Hier kun je fijne het raam open zetten als je gaat slapen en de frisse lucht binnen laten stromen. Je kunt een groot bed en een kast prima kwijt hier. Ook is er een vaste kast.


huizen van hendriks

nette badkamer met douche alles bij elkaar De badkamer is prima, volledig betegeld en alles bij de hand. Er is een douche, een wastafel en het toilet. Niet meer aan doen!

Fraai ge tegeld


huizen van hendriks

Groenstrook voo r de deur

rustige fietsstraat lage maandlasten Trouwlaan of ook wel bekend als Uitvindersbuurt ligt in Oud-Zuid, aan de zuidkant van de Tilburgse binnenstad. De wijk is gelegen tussen de straten: Korvelseweg, Oerleseweg, Voltstraat en Bisschop Zwijsenstraat. Deze multiculturele wijk bestaat uit de Uitvinders- en de Zeeheldenbuurt. Beide zijn gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw. U vindt er veel koop- en huurwoningen en een paar appartementencomplexen, ook geschikt voor senioren. In het verleden zijn veel woningen in de wijk gesloopt. In de Trouwlaan/Uitvindersbuurt staan een school, wijkcentrum en wijkparkje. De ijsbaan, het zwembad, Willem II en de Korvelseweg met veel winkels zijn vlakbij.


Trouwlaan 289 5021 WK Tilburg


Tilburg Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Per 1 januari 2012 had de gemeente 188.550 inwoners. noorden kadastrale kaart

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58. Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap. Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC Midden-Brabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Ook het aanbod van middelbaar onderwijs en basisscholen is omvangrijk. Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl k.vanderpluijm@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Besterdring 223 5014 HK Tilburg T 013 549 91 90 Hendriks013, tilburg@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Tilburg, Trouwlaan 289  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you