Page 1

Huizen vanHendriks

Middelharnisstraat 2 , 5045 JP Tilburg

Royale uitgebouwde woning Vrij uitzicht Vier slaapkamers

Private achtertuin Eigen oprit en garage H55 H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

301 m²

Inhoud

605 m³

Bouwjaar Tuin

1994 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

aangebouwd steen stadsverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

dubbel glas, volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt In 1994 zin wij als beginner gestart in deze mooie tweekapper. Wij wonen in een mooie en rustige omgeving.

Na een aantal jaren kregen wij 2 kinderen die van jongs af aan altijd naar buiten konden. Het is een mooie rustige straat met een groot grasveld voor de deur en er komt alleen bestemmingsverkeer. In 2006 hebben wij een tuinkamer met bijkeuken aangebouwd, zo kregen we een aparte ruimte waar de kinderen konden verblijven, tv kijken en dergelijke. Wij hebben een hele fijne tijd in onze woning gekend en zijn nu toe aan de volgende stap in ons leven. Wij zijn er van overtuigd dat de kopers van dit huis een uitstekende keuze maken en wensen hun veel woonplezier.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

Veel privac y!

veel privacy verzorgd Tuindorp de Kievit is een jonge wijk in ‘De Reeshof’. De wijk is gelegen tussen de straten: Langendijk, Burgemeester Letschertweg, Dongensekanaaldijk, Moerse Dreef en Nispenstraat. Tuindorp de Kievit is een kindvriendelijke wijk met enkele basisscholen en speelgelegenheden. In deze achtertuin geniet je volop van je privacy! In het midden van de tuin fraaie dierbestrating en daaromheen grind. Het is hier erg gezellig door de borders aan de zijde met leuke bloemen en plantjen. Er is plaats voor meerdere zitjes, kortom, je kunt hier op en top genieten! De tuin is te bereiken via de tuinkamer, bijkeuken en heeft een achterom.


huizen van hendriks

Gro te ra men

uitgebouwd sfeervol De leefruimte in de woonkamer laat zich vullen met natuurlijk licht door de ramen aan de voor- en achterzijde. Doordat de woonkamer is uitgebouwd heb je extra ruimte en vinden je meubels snel een plekje. Aan de voorzijde geniet je van een prachtig vrij uitzicht! Op warme zomerdagen kun je de tuindeuren openslaan van de tuinkamer. De tuinkamer is lekker licht dankzij de lichtstraat en de brede glazen pui en biedt uitzicht op de achtertuin. De tuinkamer is voorzien van een houten vloer en schuurwerk plafond.


huizen van hendriks

open keuken ruime bijkeuken Het diner kun je bereiden in alle gezelligheid omdat het een open keuken is. Er is diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap en inbouwspots. Naast de keuken is een uitgelezen plek voor de eettafel. Dat maakt het gelijk een centraal en gezellig punt in huis. Grenzend aan de tuinkamer is de bijkeuken gelegen. Hier bevind zich de wasmachineaansluiting en een deur geeft toegang tot de tuin.

Div erse inb ouwapparatuur


huizen van hendriks

Slapen en baden

vier slaapkamers ligbad Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer en spachtelputz wanden. Aan de achterzijde is de badkamer gelegen. Het geheel is netjes betegeld in een neutrale kleur en alles wat je wenst is hier aanwezig zoals een douche, een wastafel, een designradiator en een heerlijk ligbad om in te ontspannen na een lange dag.... De overloop op de tweede verdieping biedt toegang tot twee ruime opbergkasten aan weerszijden. De vierde slaapkamer is heerlijk ruim, erg licht door de twee dakramen en ook hier ligt een nette laminaatvloer.


Middelharnisstraat 2 5045 JP Tilburg


Middelharnisstraat 2 5045 JP Tilburg


Middelharnisstraat 2 5045 JP Tilburg


Tilburg Tuindorp de Kievit Tuindorp de Kievit is een jonge wijk in ‘De Reeshof’. De wijk is gelegen tussen de straten: Langendijk, Burgemeester Letschertweg, Dongensekanaaldijk, Moerse Dreef en Nispenstraat. noorden kadastrale kaart

Tuindorp de Kievit is een kindvriendelijke wijk met enkele basisscholen en speelgelegenheden. De wijk beschikt over alle facetten woningen waardoor de wijk zeer levendig is en waardoor men ook kan groeien in de wijk. Scholen zijn allemaal zeer dichtbij te vinden zoals ‘De Meander’, ‘De Boemerang’ en ‘Bibit’. Naast de scholen zijn er veel sportfaciliteiten in de wijk te vinden; voetbal, tennis, zwembad en fitness. Voor ieder wat wils! Op korte afstand gelegen vindt u het Reeshofpark, Station Reeshof en het winkelcentrum Heyhoef.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl m.vanveldhoven@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Besterdring 223 5014 HK Tilburg T 013 549 91 90 Hendriks013, tilburg@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Tilburg, Middelharnisstraat 2  
Tilburg, Middelharnisstraat 2