Page 1

Huizen vanHendriks

Margarethadreef 35 , 5046 GZ Tilburg

Instap klaar! Luxe badkamer & moderne keuken Jas ophangen en wonen!

Royale zolder Extreem licht en fraai uitzicht

H55 H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Inhoud

365 m³

Bouwjaar Tuin

1993 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

geen garage stadsverwarming volledig geïsoleerd A

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wij wonen nu bijna 12 jaar in deze woning, en wat ons bij de eerste kennismaking meteen opviel was de ruimte en het vele licht. En dan ook nog een vrij uitzicht aan de voorzijde. Dit draagt voor ons erg bij aan een optimaal woongenot.

De woning is ruim opgezet, met 3 grote kamers op de 1ste verdieping. Ook de zolder is een volwaardige kamer met veel licht door de dakkapel en het veluxraam. Voor ons is het een riante slaapkamer, maar hij is ook prima te gebruiken als studeer- werkplek. Tevens hebben we daar veel opbergruimte.

De locatie is prima; 10 minuten fietsen van het centrum; museum De Pont en Textielmuseum om de hoek. Ook het Wilhelminapark is op loopafstand. Het is centraal wonen binnen de ringbanen.. Ook voor gezinnen met kinderen is het ideaal, aangezien de basisschool om de hoek ligt en er voor het huis een grasveld met speeltuintje is. Wij zijn echter op het punt gekomen dat we zoveel ruimte niet meer nodig hebben en toe zijn aan een kleiner huis.

De badkamer is in 2014 helemaal vernieuwd en daar kun je heerlijk ontspannen in bad of onder de regendouche. De voortuin is onlangs onderhoudsvriendelijk gemaakt, daar kun je in het voor- en najaar heerlijk in het zonnetje zitten. Aan de achterzijde is een diepe tuin op het noordwesten, waar je de hele dag op verschillende plekken zon hebt.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

Lichte muren en vloer

fijne lichte woonkamer waar zet jij de bank? Zodra je deze woning binnenkomt, weet je het al. Hier wil je je eigen meubels neerzetten. Hier ben je geen tijd kwijt met klussen, want alles is fris en netjes afgewerkt. De fijne lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde is prima in te delen. In de achterkamer kun je een grote eettafel plaatsen. Zie je het al voor je, na tafelen met je gezin of vrienden? Je kijkt gezellig op de tuin.


huizen van hendriks

O pen keuken

open keuken met apparatuur in bad of onder de douche De keuken is open en in een hoekopstelling geplaatst. Hier kun je goed uit de voeten en de inbouwapparatuur is er om het je makkelijker te maken. Mocht je kastruimte te kort komen, dan kun je in de bijkeuken nog extra apparatuur en voorraad neerzetten. De badkamer is in 2014 helemaal vernieuwd en is heerlijk ruim, je loopt elkaar hier niet voor de voeten. Hier kun je je heerlijk terug trekken en uitgebreid in bad. Niemand mag je nu even storen. Heb je minder tijd dan spring je onder de inloopdouche. In de badkamer is verder nog een toilet en uiteraard een wastafel met meubel, waar je al je toiletspullen in kunt opbergen.


huizen van hendriks

wie kiest de zolderkamer? maar liefst 4 slaapkamers De slaapkamers zijn alle 4 netjes afgewerkt en hier kan iedereen kiezen welke kamer hij/zij wil. De kamers zijn allemaal prima van afmeting dus er is voor elk wat wils. De kamer op zolder is heel fijn. Een grote open ruimte, de balken nog in het zicht. Door het lichte laminaat en de gladde afwerking komt de kamer ruim en fris over, het grote dakraam zorgt ervoor dat er mooi daglicht binnenkomt en je ook heerlijk het raam open kunt zetten. Onder de schuine wand is achter de knieschotten ruimte om je seizoensspullen op te bergen.

Je eigen wer kplek aa n huis


huizen van hendriks

Heb jij groene vingers?

genieten in de tuin speelplek voor de deur De voortuin van dit huis is onlangs helemaal aangepakt en onderhoudsvriendelijk gemaakt. Hier kun je kun je heerlijk in het zonnetje zitten en de kinderen in de gaten houden als ze buiten spelen. De achtertuin ligt op het noordwesten, door de diepte van de tuin heb je hier toch lekker de zon in staan en wordt het te warm dan vind je een plekje in de schaduw. Aan de woning is de berging gebouwd, hierin kun je de fietsen plaatsen en je gereedschap. De tuin heeft een eigen achterom.


Margarethadreef 35 5046 GZ Tilburg


Margarethadreef 35 5046 GZ Tilburg


Margarethadreef 35 5046 GZ Tilburg


Tilburg Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Per 1 januari 2012 had de gemeente 188.550 inwoners. noorden kadastrale kaart

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58. Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap. Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC Midden-Brabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Ook het aanbod van middelbaar onderwijs en basisscholen is omvangrijk. Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl k.vanderpluijm@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Besterdring 223 5014 HK Tilburg T 013 549 91 90 Hendriks013, tilburg@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Tilburg, Margarethadreef 35  
Tilburg, Margarethadreef 35