Page 1

Huizen vanHendriks

Beeklaan 72 , 5032 AG Tilburg

Instap klaar, jas ophangen & wonen!

Royale onderhoudsvrije achtertuin Multifunctioneel bijgebouw

Unieke sfeer & uitzicht Twee erkers ĂŠn twee dakkapellen H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Inhoud

455 m³

Bouwjaar Tuin

1983 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Toen wij zelf op zoek waren naar een woning en deze woning zelf gingen bezichtigen, werden wij direct ingepakt en waren wij er meteen van overtuigd dat wij dit huis wilde hebben.

Er zijn meerdere elementen die ons ontzettend aanspraken aan dit huis. Één van deze punten was onder andere de ligging. Wij wilde heel graag een huis kopen in De Blaak. De Blaak kenmerkt zich als een prettige, beschermde, rustige, centrale en kindvriendelijke wijk in Tilburg. De basisschool, speelparkjes en het winkelcentrum liggen allemaal op loopafstand van de woning.

Daarnaast is de woning zeer luxe en mooi afgewerkt en uitgebouwd, dit was voor ons een absolute must! Toen ons oog op de gashaard viel, zagen wij ons hier al heerlijk met een wijntje zitten. Toen ons oog op het prachtige tuinhuis viel, zagen wij onszelf hier al lekker in de zonnige tuin zomers bbq’en. De woning biedt zoveel verschillende mogelijkheden voor iedereen.

Tevens ligt deze woning op een heel fijn punt waarbij je een vrije uitkijk hebt over de Berkelvijver daarnaast heb je door de fijne ligging van de woning ook uitzicht op het straatbeeld waardoor je ver weg kan kijken op de Beeklaan. Één van de andere punten waar wij op gevallen zijn is de sfeer in de woning die zeer aangenaam, rustig en prettig is. Iedereen die op bezoek komt ervaart ook deze prettige en goede sfeer van de woning.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

fraaie vloer

tot in de puntjes afgewerkt gezellig bij de haard Bij binnenkomst valt meteen het afwerkingsniveau van deze woning op. De sfeer wordt hier gemaakt door de gezellige houten vloer, de gashaard, de strakke muren en de erkers. In de uitbouw met lichtkoepels is een ronde “serre� geplaatst waardoor er heel veel daglicht in de kamer valt. In de kamer is de vaste trap naar de slaapkamers.


huizen van hendriks

O pen keuken

de open keuken in uitbouw complete badkamer De open keuken is voorzien van diverse apparatuur. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden voor je gezin of gasten. In de uitbouw met serre sta je zeker in het voorjaar en zomer heerlijk te koken bij daglicht. Er zijn grote lichtkoepels in het plafond gemaakt waar ook nog extra licht door naar binnen komt. Via de keuken kun je in de tuin komen.


huizen van hendriks

drie hele fijne slaapkamers dakterras op zolder Op de eerste verdieping zijn 2 fijne slaapkamers, hier is alles klaar om je eigen bed neer te zetten, misschien een likje verf, maar verder is alles tot in de puntjes afgewerkt. In de grootste kamer is een vaste kastenwand. Op zolder is er een open kamer met toegang tot het dakterras, het is een fijne lichte kamer die als masterbedroom prima is, maar ook al werkkamer heel fijn is in te richten. Op deze kamer is ook de cv ketel.

Keurige slaapka mers


huizen van hendriks

Ex tra ruimte in tuinhuis

onderhoudsvriendelijke tuin gezellige voortuin In de tuin is een tuinhuis geplaatst. Deze is voorzien van water, elektra en verwarming. Hierdoor kun je zelf bepalen waar je hem voor gaat gebruiken. Wil je een thuiswerkplek, of speelkamer voor de kinderen? Of een praktijkruimte? Hier is ook de wasmachine geplaatst nu. En er is een zolderverdieping om al je spullen op te ruimen. Aan het tuinhuis is een overkapping, zodat je al snel buiten kunt zitten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Zo kun je waar jij maar wilt je tafel en lounge set neerzetten.


Beeklaan 72 5032 AG Tilburg


Beeklaan 72 5032 AG Tilburg


Beeklaan 72 5032 AG Tilburg


Tilburg Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Per 1 januari 2012 had de gemeente 188.550 inwoners. noorden kadastrale kaart

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58. Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap. Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC Midden-Brabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Ook het aanbod van middelbaar onderwijs en basisscholen is omvangrijk. Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl k.vanderpluijm@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Besterdring 223 5014 HK Tilburg T 013 549 91 90 Hendriks013, tilburg@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Tilburg, Beeklaan 72