Page 1

Huizen vanHendriks

Verwerstraat 92 , 5612 EE Eindhoven

Authentieke elementen

Moderne keuken & badkamer

Centrale ligging

Vooroorlogse woning Open haard H51 H51


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Inhoud

435 m³

Bouwjaar Tuin Garage Isolatie

1934 achtertuin geen garage dakisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Wij hebben 10 jaar mogen genieten van dit huis en de stadse omgeving. Het huis is gebouwd in 1934 en is zeer degelijk gebouwd. In de loop der jaren hebben we met veel liefde de woning gemoderniseerd en de jaren 30 elementen behouden. Het is nu een fijne ruime stadswoning. Op loopafstand van de binnenstad en het treinstation. je bent werkelijk centraal. Om de hoek is een grote diversiteit aan restaurants en winkels. De komende jaren wordt er geïnvesteerd in het verbeteren van de wijk er is al een groot gedeelte van oud Woensel verbeterd zoals woningen vervangen door nieuwbouw. Kortom het huis ligt ideaal en nabij veel voorzieningen. In de tuin is in de zomermaanden vanaf 12 uur tot 19 uur zon.

Te koop bij

Eindhoven: Aalsterweg 5, T 040 293 05 00


huizen van hendriks

Sfeervolle de tails

prachtige details in de hal heerlijk buiten zitten Als je deze woning binnenstapt dan voel je meteen de sfeer van het huis. Het huis is uit 1934 en compleet gemoderniseerd met respect voor de originele details. Deze komen vooral in de entree en de hal nog goed naar voren. Het trappenhuis, de glas-in-lood ramen in de hal, de prachtige vloer. Alles straalt de luxe van die tijd uit. De tuin achter het huis is besloten en hier heb je veel privacy. Hier kun je optimaal genieten van zon en schaduw.


huizen van hendriks

Prachtige afwer king

openslaande deuren lichte kamer met ruimte De woonkamer is zeer prettig om in te delen, de lange muren die strak zijn afgewerkt, zorgen ervoor dat je de bank, de kast en de eettafel allemaal een fijne plek kunt geven. Een lichte kamer met openslaande deuren naar de tuin, een prachtige open haard en een schitterende mozaiek parketvloer. Alles klopt in de woning en hierdoor hoef je alleen nog maar je verhuisdozen uit te pakken. Dan is het meteen jouw nieuwe thuis.


huizen van hendriks

moderne keuken en badkamer kast onder de trap De keuken en de badkamer zijn modern afgewerkt. In de keuken tref je diverse apparatuur aan en hier heb je door het fijne raam goed daglicht in de keuken. Op de vloer liggen mooie grijze tegels. Via de hal achter de keuken kom je bij het toilet en de deur naar de tuin. Op de eerste verdieping is de badkamer, deze is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en het tweede toilet. Alles is keurig afgewerkt.

Complee t en modern


huizen van hendriks

Keurige slaapka mers

drie hele fijne slaapkamers vaste kasten Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, beide netjes afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wandafwerking. Hier is in de achterkamer een grote vaste kast. Op de overloop is de deur naar het “dakterras� op de uitbouw. Op de zolder is op de overloop een berging met de wasmachine aansluiting en de cv ketel. Hier kun je nog een hoop spullen opbergen. De slaapkamer op de zolder is mooi afgewerkt, de balken zijn in het zicht gebleven en geven de kamer daardoor een bijzondere sfeer. Vanuit deze kamer is met een vlizotrap de vliering te bereiken.


Verwerstraat 92 5612 EE Eindhoven


Verwerstraat 92 5612 EE Eindhoven


Verwerstraat 92 5612 EE Eindhoven


Eindhoven

noorden kadastrale kaart

Een jonge, dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm, Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. In amper een eeuw tijd groeide dat kleine boerenstadje in de Kempen met amper 5000 inwoners uit tot een volwaardige stad met 200.000 inwoners. In omvang de vijfde stad van Nederland en het centrum van een gebied met ruim 700.000 inwoners. Die recente geschiedenis weerspiegelt zich in het uiterlijk van Eindhoven. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig worden afgewisseld door eigentijdse kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening. Winkels in alle soorten en maten, talloze cafĂŠs, terrasjes en restaurants met keukens uit alle windstreken geven het centrum de gezellige en levendige aanblik die hoort bij een grootstedelijke ambiance. De goede sociale en culturele voorzieningen, de ruime opzet, het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving maken Eindhoven tot een stad waar het plezierig wonen, werken en leven is. Het woonklimaat in Eindhoven is zĂŠĂŠr aantrekkelijk.

heerlijk wonen in Eindho v en


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 040 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl g.huijbregts@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Aalsterweg 5 5615 CA Eindhoven T 040 293 05 00 Hendriks040, eindhoven@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Eindhoven, Verwerstraat 92  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you