Page 1

Huizen vanHendriks

Jordanus Hoornstraat 7 , 3812 SH Amersfoort

Instapklaar! Uitbouw woonkamer

Moderne inrichting

Grote tuin Toplocatie bij stad&station

H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 89 m²

Perceeloppervlakte

162 m²

Inhoud

350 m³

Bouwjaar Tuin

1953 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wij vinden dit het pareltje van Amersfoort. Heeft een ruime woonkamer en een heerlijk rustige ruime tuin. Het huis staat aan een rustige eenrichtingsweg (alleen bestemmingsverkeer) dat dorps oogt en voelt. Precies tussen het station Amersfoort Centraal en het Eemplein. - Het Eemplein heeft een ruim aanbod, zoals grote supermarkten (AH, Dirk & Aldi) Mediamarkt, Pathé bioscoop verschillende winkels en restaurants. Een paar minuutjes verder lopen en je staat midden in de bruisende oude binnenstad. - Het station is maar 5 minuten lopen. Dus je staat in 20 minuten op Utrecht Centraal en Amsterdam Zuid is in 40 minuten bereikt.

bereikbaarheid per OV, het winkelaanbod in de nabije omgeving en de heerlijke tuin met veel privacy. En de hangmat, die precies tussen de bomen past. Heerlijk om na het werk lekker in te ontspannen. Oja, én de regendouche: die is héérlijk!

Mogelijkheden: Met het laten plaatsen van een vaste trap naar zolder en een nokverhoging verander de bergvliering in een goede derde woonlaag, waar gemakkelijk een slaapkamer past. Wat gaan we missen aan het huis en de locatie: de

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Veel daglicht

zet je meubels maar neer openslaande deuren Zodra je de woning instapt ervaar je de nette afwerking van dit huis. Hier hoef je niet meer te klussen, met een eigen kleur op de wanden kun je al snel je meubels neerzetten. De woonkamer is uitgebouwd en voorzien van een fijne lichtkoepel, hierdoor is het een lichte kamer gebleven. Door de uitbouw is er meer woonruimte ontstaan en kon ook de keuken worden vergroot. De fraaie vloer loopt naadloos vanuit de hal door naar de keuken, hetgeen het geheel een mooie basis geeft. Via de openslaande deuren van de kamer stap je direct de tuin in.


huizen van hendriks

Moderne open keuken

kookliefhebbers opgelet veel bergruitme Heerlijk als een keuken zo strak en compleet is. In deze open keuken vind je alle apparatuur netjes ingebouwd en met een 5 pits gasstel kun je de lekkerste gerechten klaarmaken. De keuken is voorzien van veel kasten, maar kom je toch nog kasten te kort dan biedt de trapkast nog veel extra ruimte. Deze kast is vanuit de keuken te bereiken middels een handige schuifdeur. Aan de bar bij de keuken schuift iedereen gezellig aan om een handje mee te helpen, of om een gezellig praatje te maken tijdens het koken. En wil je een extra koelkast? In de bijkeuken is nog ruimte om extra apparatuur te plaatsen. Ook is hier de aansluiting voor het witgoed, een extra gootsteen en de deur naar de tuin.


huizen van hendriks

fijne slaapkamers grote zolderruimte Met drie slaapkamers en een fijne badkamer op de eerste verdieping is het huis bijna compleet. De slaapkamers zijn allemaal netjes afgewerkt met laminaat en strakke wanden. Hier zet je al snel jouw bedden, kasten en bureau neer. Bepaal zelf de indeling. De badkamer is compleet en modern afgewerkt. Stap onder de douche en spoel de slaap uit je ogen. Hier is verder nog een wastafelmeubel en een tweede toilet. Via de vlizotrap op de overloop kom je op de grote bergzolder. Door een vaste trap te plaatsen en een dakkapel kun je van deze zolder een volwaardige vierde kamer maken. Er zijn huizen in de straat waar dat al is gedaan.

uitgerust ontwaken


huizen van hendriks

Dat is genie ten

heerlijke zonnige tuin zet je luie stoel maar neer Heerlijk om na een lange dag nog even te genieten in je eigen tuin. Dat hoeft niet perse vol in de zon te zijn, juist de schaduw kan dan ook erg aangenaam zijn. En op je vrije dag is dit de plek om je eerste kop koffie te drinken en een beetje te rommelen in de tuin. Deze diepe tuin ligt op het noordoosten, maar pakt echt wel genoeg zonnen uren mee. Hier vind je een combinatie van gras, tegels en groene beplanting. De bomen achterin zorgen voor de nodige privacy. In de tuin is een schuur voor je fietsen, tuingereedschap en je kussens. Via het achterpad van de buren heeft de tuin een achterom.


Jordanus Hoornstraat 7 3812 SH Amersfoort

Bega ne grond me t uitb ouw


Jordanus Hoornstraat 7 3812 SH Amersfoort

Eer ste verdieping


Jordanus Hoornstraat 7 3812 SH Amersfoort

Tweede verdieping


Amersfoort Het Soesterkwartier is een van de oudere wijken van Amersfoort en toont een grote diversiteit, wat het een leuke, levendige wijk maakt.

noorden kadastrale kaart

De wijk is lang en breed van opzet, vanaf de binnenstad en het stationsgebied tot aan de sportclubs, bossen en recreatiegebieden aan de westzijde van de wijk. De woningbouw dateert van begin 1900 tot en met de kleine inbreidingsplannen van na 2000. De Rivierenbuurt kenmerkt zich met name door de jaren dertig woningen en deze sub-wijk ligt tegen de Dollardstraat aan met prachtige groengordel. De Soesterweg en de Bomen- en Bloemenbuurt laten meer arbeiderswoningen zien en meer (voormalig) huurwoningen. Tegen de binnenstad aan treffen we voornamelijk de arbeiderswoningen uit begin 1900 (t.b.v. het spoorwegpersoneel uit die tijd). Elk type woning en locatie heeft zijn eigen sfeer en kenmerken, dat maakt het divers en bijzonder en zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is in deze centraal gelegen wijk. Het Soesterkwartier biedt in alle opzichten grote voordelen. Het is er betaalbaar wonen op een van de meest logistiek gunstige plekken van Amersfoort. Men woont letterlijk om de hoek van de historische binnenstad, het nieuwe Eemplein met bioscoop en diverse winkelketens. Ook zit men op loop- en fietsafstand van het centraal station. Het Soesterkwartier is een mooie optie voor een ieder die centraal, groen en sfeervol wil wonen!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Jordanus Hoornstraat 7, Amersfoort  
Jordanus Hoornstraat 7, Amersfoort