Page 2

Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

eindwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 97 m²

Perceeloppervlakte

180 m²

Inhoud

510 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1926 achtertuin geen garage c.v.-ketel, open haard

Isolatie Energielabel

grotendeels dubbelglas F

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wat vertel je over het huis waar je geboren bent en waar je een fijne jeugd hebt gehad? Vertel je dan over het samen eten in de eetkeuken, het spelletjes doen aan de grote tafel in de woonkamer of juist over de grote plaats achter het huis? De plaats waar je hebt leren rolschaatsen, hinkelen en waar je touwtje hebt gesprongen en waar zelfs je eigen kinderen hebben leren skeeleren.

Of vertel je hoe snel je op de fiets op school of in de stad was? Het is te veel om in een paar zinnen samen te vatten, maar het huis staat voor mij voor veilig, solide en betrouwbaar. Je gunt een jong gezin, in deze verjongende wijk, een net zo fijne tijd in de Berkdijk. Het is tijd dat er weer kindervoetjes rennen, koffie gezet wordt en er nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 - 549 91 90

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Berkdijksestraat 93, Tilburg  

Berkdijksestraat 93, Tilburg