Page 1

Bekijk dit huis inclusief alle verbouwingsopties in deze brochure.

Vlijmen, Curielaan 57

info@huisvisie.nl | www.huisvisie.nl


Vlijmen,

HuisVisie

pteis

royaal hoekhuis met vijf kamers en ruime tuin op het zonnige zuiden!

2

Dit huis naar eigen wens samenstellen met de verbouwingsopties van HuisVisie. Maak van dit huis uw droomhuis! Het huis is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Vijfhoeven, waar veel gezinnen met kinderen wonen. De privÊ achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. Op loopafstand bevinden zich basisschool De Vijfhoeven en het centrum van Vlijmen met goede winkelvoorzieningen. Veel sportfaciliteiten, een overdekt zwembad, een zorgcentrum en een bibliotheek zijn in de directe nabijheid van het huis te vinden. ’s-Hertogenbosch bevindt bevindt zich op minder dan 10 autominuten.


HuisVisie

optie 1

3

Ge誰nteresseerd in meer opties voor deze woning?

Gebruik de online huisconfigurator en krijg direct inzicht in de verbouwingskosten.

INFO@HUISVISIE.NL

TEl 06 574 076 50 huisvisie.nl


HuisVisie

pteis 4


Wonen zoals u wenst! Stel zelf uw droomhuis samen. HuisVisie biedt u specifiek voor dit huis unieke verbouwingsopties, namelijk een uitbreiding van de woonkamer aan achterzijde, een alternatieve inrichting van de zolder en nieuwe kozijnen met dubbele beglazing op de 1ste verdieping.

1980

350m3

140m2

162m2

5

2

1

1

500m

400m

800m

950m

3 km

HuisVisie

optie 1

5


Optie 1: Uitbreiding woonkamer aan achterzijde

HuisVisie

pteis

Bestaande situatie

6

begane grond

begane grond 397m3

158m2


Waarom HuisVisie de ideale partner is bij de aankoop van uw droomhuis: • Uw droomhuis direct zelf samenstellen dankzij verbouwingsopties. • Dankzij slimme verbouwingsopties en scherpe bouwkosten meer mogelijk met uw budget. • HuisVisie ontzorgt in het proces van ontwerpen, verkopen, verbouwen, opleveren en nazorg. • HuisVisie levert snel en op tijd de verbouwing op. • Afbouwgarantie. • Meefinancieren van de gekozen verbouwingsoptie(s) bij HuisVisie wél mogelijk. • Profiteer van 6%-BTW tarief bij verbouwing. • Géén verborgen kosten. Volledige transparantie.

HuisVisie

Bestaande situatie

7

Optie 1: Uitbreiding woonkamer aan achterzijde Optie 2, zie volgende pagina: Alternatieve indeling zolder Optie 3: Nieuwe kozijnen met dubbele beglazing op de 1ste verdieping 1ste verdieping

Een technische omschrijving van de verbouwingsopties is verkrijgbaar bij HuisVisie.

Kijk ook op: www.huisvisie.nl


Optie 2: Alternatieve inrichting zolder

HuisVisie

pteis

Bestaande situatie

8

zolder

zolder


Locatie n

laa Curie

HuisVisie

57

9


asis

HuisVisie

Bestaande situatie

10


11

HuisVisie


asis

HuisVisie

Bestaande situatie

12


13

HuisVisie


asis

HuisVisie

Bestaande situatie

14


15

HuisVisie


16

HuisVisie


Bouwjaar

Garage/berging

Energielabel A++

Woonoppervlak in m2

Carport

Energielabel A+

Perceeloppervlakte in m2

Openbaar vervoer

Energielabel A

Inhoud in m3

School

Energielabel B

Slaap-/ woonkamers

Recreatie

Energielabel C

Toilet

Winkelcentrum

Energielabel D

Douche

Openhaard

Energielabel E

Badkamer

Ziekenhuis / Zorgcentrum

Energielabel F

HuisVisie

Verklaring pictogrammen

17


“Redenen om uw huis bij HuisVisie te verkopen of kopen” Bekijk de verschillende mogelijkheden van úw huis.

HuisVisie

De verkoop van uw huis begint bij HuisVisie • Hogere verkoopopbrengst van uw huis • Snellere verkoop van uw huis • Géén verkoopcourtage. • Uw huis verkopen volgens nieuwbouw-methode. • Waarde-creatie dankzij verbouwingsopties. • Professionele verkooppresentatie. • Nadruk op maatwerk en ontzorgen. Bij HuisVisie hebben we een frisse kijk

18

verkoopprijs en een snellere verkoop

op wonen. We streven naar een hogere van uw huis door de mogelijkheden van uw huis centraal te stellen. Dankzij verschillende virtuele verbouwingsopties geven we uw huis een unieke waarde en belichten we de potentie ervan. U hebt namelijk meer in huis dan u denkt! Als koper bepaalt u bij ons zelf welke

De aankoop van uw droomhuis begint bij HuisVisie • Uw droomhuis direct zelf samenstellen dankzij verbouwingsopties. • Dankzij slimme verbouwingsopties en scherpe bouwkosten meer mogelijk met uw budget. • Meefinancieren van de gekozen verbouwingsoptie(s) bij HuisVisie wél mogelijk. • Profiteer van 6%-BTW tarief bij verbouwing. Maatwerk voor verkoper én koper • Géén verborgen kosten. • Volledige transparantie. • Aantrekkelijke, inzichtelijke verkooppresentatie. • HuisVisie ontzorgt in het proces van ontwerpen, verkopen, verbouwen, opleveren en nazorg.

verbouwingsopties u kiest en bent u direct op de hoogte van de kosten. Het draait daarbij allemaal om overzicht, transparantie en ontzorgen. HuisVisie

GÉÉNURTAGE PCO ERKOO

verkoopt niet voor niets beter.

V


“Het HuisVisie 7-stappenplan” 1. Opdracht

2. Onderzoek

3. Ontwerp

4. Verkoop

U geeft HuisVisie als verkoper de opdracht om uw huis te verkopen. U hebt de volledige controle en kunt kiezen uit de verschillende verkoopopties waarmee u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt kunt zetten.

Voordat uw huis te koop wordt aangeboden bereiden we ons gedegen voor en doen we uitgebreid onderzoek. Een taxateur van HuisVisie taxeert uw huis en adviseert u over de verkoopprijs. Een fotograaf maakt foto’s en de architect van HuisVisie verzamelt informatie over uw huis.

Onze architect creëert tenminste drie verschillende verbouwingsontwerpen, op maat gesneden voor uw huis. Deze concepten maken de potentie van uw huis inzichtelijk en worden vertaald naar aantrekkelijke visualisaties.

Uw huis wordt compleet met verbouwingsopties en bijbehorende prijzen te koop aangeboden op de website van HuisVisie. Potentiële kopers kunnen gebruik maken van onze huisconfigurator waarmee ze zelf hun droomhuis kunnen samenstellen.

5. Verbouwing

6. Oplevering

7. Nazorg

U heeft als koper een huis met de gewenste verbouwingsoptie(s) gekocht. Direct na de sleuteloverdracht start HuisVisie met de verbouwing, uitgevoerd door een gekwalificeerde, lokale aannemer.

De verbouwing is gereed en het huis wordt aan u opgeleverd. Indien gewenst kunt u een professional van HuisVisie inschakelen om te laten beoordelen of het huis volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.

Wanneer de koop en verkoop van een huis zijn voltooid, is er aandacht voor nazorg en evaluatie. Een klanttevredenheidsonderzoek en een evaluatie behoren tot de laatste fase van ons stappenplan.

HuisVisie

Het verkopen en kopen van een huis opnieuw uitgevonden

19


Postbus 141 5250 AC Vlijmen 06 574 076 50 T info@huisvisie.nl E www.huisvisie.nl I

Vlijmen, Curielaan 57  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you