Page 1

Mรถtesteknik fรถr fรถretag


KONFAC ÄR TILLBAKA! Efter att varumärket Konfac varit ”inlåst” i tio år har rättigheten köpts av bröderna Magnus och Stefan Rådberg. Varumärket låstes in vid samgåendet och bildandet av Koneokedjan 2002. Att vi valt att väcka liv i varumärket beror på dess värdegrund och det entreprenörskap som det präglats av. Vi är stolta över att få förvalta och fortsätta utveckla varumärket, som alla konfacare gjorde så fantastiskt bra under 30 års tid. En konfacare är lösningsorienterad, levererar rätt utrustning på utsatt tid, till överenskommet pris. Och finns alltid där för kunden, även efter köpet. Många utlovar samma sak men konfacaren lever upp till det!

Lokal bearbetning och webshop Under det nygamla varumärket säljer vi teknik och inredning för mötesplatser. Det gäller allt från interaktiva tavlor och videokonferenser till en traditionell tavla, duk och projektor. Företaget startade redan 1973 vilket borgar för hög erfarenhet och stor kunskap. Vi fokuserar på konferens- och presentationsteknik via lokal bearbetning men också via vår nya webbshop www.konfac.se. Inredning till mötesplatser säljer vi genom systerföretaget Edsbyn Inredningar, då dessa produkter ofta integreras idag. Vi har egna utställningar i Borås och Varberg samt showrooms i Göteborg och Stockholm via partner.

www.konfac.se

Cirkeln är sluten Konfac i Borås startade den 15 augusti 1973 och blev snabbt en stor aktör för utrustning till kontor på den lokala marknaden. Gemensamma inköp genom samarbete bidrog till framgången varför man 1978 bildade Konfac-kedjan. Historien bakom Konfac tar sin början redan under våren 1973. Dåtidens gigant inom tillverkning och försäljning av kontorsutrustning hette FACIT. Facit var vid den här tiden omsprungna av japansk teknik och det sjöd av missnöje i leden. Distriktscheferna ville överta sina respektive kontor men fick inte. Tre chefer, bl a i Borås, valde då att skriva avtal med en annan stor tillverkare. Och man gick direkt från det konferensbordet ut till en telefonkiosk där alla tre trängde ihop sig, ringde Facit och sa upp sig samtidigt, vilket sedan resulterade i massavhopp runtom i landet. En av de tre männen var Magnus och Stefans far, Rolf Rådberg. Och nu sluts cirkeln - Konfac är tillbaka!

shop.edsbyninredningar.se

Läs mer på www.konfac.se


DISPLAY & PROJEKTORER

Ett heltäckande sortiment för bildvisning! Ta del av vårt breda sortiment med det senaste bland displayer och projektorer, med allt från enklare bärbara modeller till avancerade proffsmodeller. Vi hjälper dig att finna den produkt, som bäst motsvarar ditt behov - dessutom med en kompetent support- och serviceorganisation, som ger extra trygghet åt din investering.

Projektorer för alla behov

Professionella displayer

Att visa bilder och film är väldigt användbart vid presentationer, för att på ett så enkelt och bra sätt som möjligt nå ut med ditt budskap. Din säljpresentation får mer uppmärksamhet, ditt föredrag blir mer levande och utbildningen blir mer pedagogisk. Bärbar, takmonterad, väggmonterad spegelprojektor, XGA, widescreen, Full-HD, interaktiv? – Vi har det ni söker. Flera olika modeller från världens ledande tillverkare borgar för att vi kan ta fram exakt rätt projektor för ert behov.

Platta skärmar är förstahandsvalet vid digitala informationsbärare. Anpassade för konferensrummet, reklam och information och med en exceptionell driftsäkerhet. De kan enkelt kompletteras med olika tillbehör som instickskort, högtalare, intern PC och touchpaneler. Vissa modeller kan monteras både vertikalt och horisontalt och vissa är utrustade med tv-mottagare. Konfac har ett brett sortiment med displayer av LED, LCD eller plasmatyp, i alla tänkbara storlekar.

På vår hemsida www.konfac.se finner du mer information om våra displayer och projektorer.


VIDEOKONFERENS

Ett klimatsmart och tidseffektivt sätt att mötas! Ett startpaket för distansmöten utgör ett fantastiskt verktyg, som både ökar produktiviteten och drastiskt minskar avstånden mellan alla medarbetare - utan att för den skull belasta miljön! Merparten av de möten som tidigare krävde logistiska förberedelser och fysiska resor, kan nu genomföras när som helst via videokonferens - spontant, snabbt och enkelt! Besparingar i tid och utgifter kopplade till resor, medför att du snabbt räknar hem investeringskostnaden, medan du gör miljön en tjänst. Med dagens märkesoberoende HD-standard och användarvänliga teknik, finns det inte längre några anledningar för att inte överväga att investera i utrustning för videokonferens.

AVer HVC-serien

VC-brygga för Skype™

Ett perfekt startpaket för seriös videokonferens i det mindre eller medelstora företaget. Bildupplösning i HD 720p, ljudkvalitét i toppklass samt funktioner för tvåvägs ”people & content” som låter dig dela dokument samtidigt som du har ögonkontakt med den andra deltagaren. Integrerad brygga för uppkoppling mot tre andra platser, inspelningsfunktion via inbyggd USB-port, möjlighet till anslutning av mötesdeltagare via Skype. Ett färdigt paket för enkel anslutning till Er befintliga bildkälla.

Anslut AVer VC-bridge till ditt AVer HVC-system och få access till att koppla in Skype användare. Helt unikt – ger en fantastisk flexibilitet. Mötesdeltagaren i konferensrummet kan ansluta Skype-användare i bilen, båten eller från hemmet. Branschens första ”interface” som gör det möjligt för en Skype-användare att deltaga i ett H.323 flerpartsmöte. Skype-användaren kan sända och ta emot video och audio samt dela dokument. Ingen ytterligare licens behövs. Passar alla AVer system. Ett utmärkt komplement för befintliga endpoints.

På vår hemsida www.konfac.se finner du mer information om videokonferens och tillbehör.


DIGITAL SIGNAGE

Det enkla sättet att hålla många informerade! Digital Signage är en fras som myntades för att beskriva användningen av en bildskärm som drivs av en Media Player för att presentera information, underhållning eller reklam (kollektivt media) till en publik som är i stånd att se en sådan display - normalt för en relativt kort tid. Digital skyltning i butik, köpcentrum, restaurang, fastighet, skola och utbildning, hälso- och sjukvård eller varför inte internt, i exempelvis lunchrummet. Här kan mervärden och insikt genereras, omsättning ökas, guidning och trygghet skapas. Med våra lösningar kan effektiva och synliga budskap skapas snabbt och enkelt. Oavsett om det är det enkla lokala behovet eller den omfattande rikstäckande lösningen.

Starpaket: Digital Signage

Lösningar för videoväggar

Nu kan vi erbjuda en rad färdiga startpaket som passar perfekt för att snabbt komma igång med Digital Signage i exempelvis receptions- eller skolmiljö. Ett kostnadseffektivt sätt att hålla många människor informerade, där administrationen inte är svårare än traditionell ordbehandling. Enkelt att montera och driftsätta, där vi även kan hjälpa till med att utveckla ett mer behovsanpassat innehåll. Välkommen att kontakta oss för en demonstration!

En digital videovägg av LCD eller LED skärmar för butiken, köpcenter, varuhus eller kontoret. Nyckelfärdiga koncept som levereras komplett med Datapath X4, väggfäste, ramverk och all övrig kringutrustning. Skärmens upplösning är Full-HD och anpassat för visning av både film och bild. Kompetenta paket för att tydliggöra sina budskap, med en imponerande flexibilitet som inbjuder till kreativa skärmplaceringar.

På vår hemsida www.konfac.se finner du mer information om Digital Signage och videoväggar.


INTERAKTIVA PRODUKTER

Teknik som tillåter dig att fokusera mer på pedagogik! Företag eller skola? Klassrum eller konferensrum? Oavsett vart du än skall hålla din presentation, har Konfac ett brett utbud av interaktiv teknik, som förenklar arbetsinsatsen och skapar närhet till åhörarna! En interaktiv skrivtavla eller en interaktiv projektor är det perfekta verktyget för att skapa en dynamisk och intressant studiemiljö eller föreläsning, där dina anteckningar nu kan samsas med filmklipp, bilder mm. Förutom interaktiva skrivtavlor och projektorer tillhandahåller vi även dokumentkameror, votering- och mentometerutrustning samt skrivplattor.

Hitachi Starboard™

Hitachi Short-Throw

Den nya generationens interaktiva skrivtavla med lågreflekterande yta som gör den lämplig för skolmiljö. Upp till tre samtidiga användare, där dessa kan göra var sin uppgift bredvid varandra. Skriv direkt med fingrarna, pekpinnen eller en elektronisk penna som finns som tillbehör. Tavlans smidiga Multi Touch funktion gör det möjligt att zooma in och ut med händerna och den inspirerande programvaran är helt fri att använda och uppgradera när du vill, utan krångliga licensavtal eller liknande. Tavlan levereras med hela 5 års produktgaranti, för ett problemfritt ägande!

Interaktiv projektor med samma uppskattade programvara som återfinns till Hitachis interaktiva tavlor och som gör det möjligt att hålla interaktiva presentationer på en helt vanlig whiteboard eller valfri vägg! Levereras med fäste för väggmontering (presentatören slipper bli bländad) men även lämplig för vertikal montering för bordsprojicering. 3LCD – En avancerad, innovativ teknik som använder sig av tre chips som resulterar i en levande, verklighetstrogen och jämn bildkvalitet som tillfredställer de mest krävande publiker.

På vår hemsida www.konfac.se finner du mer information om interaktiva produkter.


TILLBEHÖR & TJÄNSTER

Filmdukar i alla storlekar

Ljudupplevelser

Är du i behov av en enkel filmduk som går att flytta mellan olika rum eller en stor duk för filmvisning? Oavsett så har vi ett komplett sortiment av högkvalitativa filmdukar i alla olika format och storlekar – manuella eller elektriska, bärbara samt ramspända dukar. På www.konfac.se finner du mer information om våra olika modeller.

Vi har ett brett sortiment av produkter för ljudsystem – allt från enkla aktiva högtalare till större installationer i pub- och restaurangmiljö. Förstärkare, mixers, högtalare för vägg eller inbyggnad, mikrofoner etc. Självklart hjälper vi er med att presentera rätt produkter för ert behov och som möter era krav och önskemål.

Styrsystem

Inredning & kabelhantering

Trådlöst eller trådbundet? Pekskärm på bordet, knappar på väggen eller styrning via smartphone eller surfplatta? Valet är ditt. Med ett smart styrsystem skapar du bra förutsättningar för ett enklare och mer flexibelt handhavande – både för dig själv och övriga användare.

Bordsbrunnar och uttag för snygga och prydliga lösningar. Praktiska skåp och hyllor för apparaterna. Blädderblock i konferensrummet. Glasskrivtavlor och projicerbara skrivtavlor. Produkter för signalhantering, bildswitchar, splitters och bildförstärkare. Prata med oss – Vi har allt du behöver för en lyckad installation.

Installation och montering Våra erfarna tekniker hjälper dig med att montera och installera din nya utrustning. Vi säkerställer att du uppnår full funktionalitet i din investering, genom en professionell installation med full koll på alla avgörande detaljer. Vi har även ett nära samarbete med utvalda underleverantörer/montörer runt om i landet för att kunna erbjuda professionell installation, nästan oavsett er geografiska placering.

På vår hemsida www.konfac.se finner du mer information om vårt produkt- och tjänsteutbud.


V책r marknad - hela Sverige!

Konfac Bor책s

Konfac Varberg

Mariedalsgatan 13, 503 38 Bor책s Tfn. 033-44 70 50 E-post: info@konfac.se

H채rdgatan 23, 432 32 Varberg Tfn. 0340-137 51 E-post: info@konfac.se

www.konfac.se

Broschyr_2012  

http://www.edsbyninredningar.se/katalog/konfac/Broschyr_2012.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you