Page 1

hemshaven bureau voor strategie | concept | design


hemshaven≈


hemshaven | bureau voor strategie | concept | design≈

Hemshaven helpt organisaties bij het tot stand brengen en onderhouden van relaties. Relaties met hun klanten, met hun potentiële klanten, maar ook hun onderlinge relaties. Dat doen we door ze bij te staan bij het formuleren van de juiste communicatiestrategie, daar onderscheidende concepten voor te bedenken en die te voorzien van een heldere, duidelijke en ‘eigen’ vormgeving. Resultaat: goed op elkaar afgestemde communicatieuitingen die raken, bewegen, informeren, enthousiasmeren en een verbetering en/of bevestiging zijn van het imago.


hemshaven bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt≈

CommunicatiestrategiĂŤn, communicatieconcepten, beeldmerken, huisstijlen, campagnes, direct-mail acties, brochures, jaarverslagen, flyers, corporate magazines, websites, online publicaties, routeen bewegwijzeringsystemen, verpakkingen, boeken en elk ander denkbaar communicatiemiddel.


hemshaven | werkwijze≈

Als ontwerp- en communicatiebureau is ons belangrijkste doel het verzorgen van een breed spectrum aan communicatiemiddelen. Maar we gaan nog wat verder. Als we bij het ontwikkelen en produceren daarvan de kans krijgen, maken we gebruik van duurzame en verantwoorde oplossingen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor duurzame productiemiddelen en materialen. Maar ook door het ontwikkelen van duurzame marketing-ideeĂŤn zoals GreenGraffiti.


hemshaven en duurzaamheid≈

Economische duurzaamheid > Een bedrijf moet leven en overleven. Wij ook. Werken met realistische budgetten en die respecteren is dus van groot belang. Sociale duurzaamheid > We ontvangen van de gemeenschap, maar we geven ook terug. In de vorm van gratis werk voor charitatieve projecten en organisaties. Duurzaamheid van het milieu > Kiezen voor duurzame middelen en materialen die van goede kwaliteit ĂŠn meer verantwoord zijn. Met als resultaat > Een verbetering en versterking van ons imago. Het werkt voor ons, dat kan ook voor u.


hemshaven en klanten≈

We hebben graag klanten. We hebben graag véél klanten. Maar we hebben nog veel liever veel klanten waar we niet zozeer vóór werken, maar méé werken. We betrekken u graag bij het ontwerpproces, schromen niet om vragen te stellen, maar ook niet om ze te beantwoorden. Met wederzijds respect en een open vizier, want samen komen we verder.


hemshaven werkt o.a. voor≈

Daisy, Fou de Foot, I-Tel, Strong Language, KPN, Ifonti, Qoin, ‘t Idee, KSM, Oksana, Projectadministratie.nl, Jonie, Post en Eger, DSKwadraat, StoneLab , Goedemans & Van Oostenbrugge, Telfort, TenCate, Strong Language, GreenFac, Van Venrooij Training & Advies, Meet & Match, HB Assistance, Trouw, ButterFly Works, Chris+Chris, Fou de Foot, Amnesty International, XtremeMac, … en ook graag voor u.


hemshaven waardes≈

Transparant > Voor elk project maken we vooraf afspraken over de omvang ervan, de planning en de kosten. Dat schept duidelijkheid en dat werkt wel zo prettig. Toegewijd > Ontwerpen en vormgeven is niet ons vak, het is onze passie. Dat helpt u en ons om dat extra stapje naar nog beter werk te zetten. Doelgericht > Communicatiemiddelen maken die werken. To-the-point en met een kloppend hart en verhaal. En korte lijnen, direct contact met de mensen die voor u werken. Met snellere resultaten als gevolg.


hemshaven product > greengraffiti≈

Het nieuwste marketingproduct van Hemshaven is GreenGraffiti, een 100% klimaatneutraal reclamemedium. Door puur water onder hoge druk op een sjabloon te spuiten blijft een tekst of een logo achter op het trottoir of wegdek. Schoon, helder en aandachttrekkend. Betaalbaar en effectief. GreenGraffiti is het bewijs dat duurzaam communiceren kan. Meer weten? Kijk voor meer informatie en voorbeelden op greengraffiti.nl


hemshaven portfolio≈

hemshaven.com > werk > huisstijlen > grafisch > interactief


hemshaven | bureau voor strategie | concept | design≈ adres van diemenstraat 328 1013 cr amsterdam t +31 [0]20 428 6721 e info@hemshaven.com w www.hemshaven.com

contactpersoon michiel heesbeen m +31 [0]6 145500 90 e michiel@hemshaven.com

Hemshaven  
Hemshaven  

hemshaven bureau voor strategie | concept | design

Advertisement