Page 1

Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk dat ik kan geven is de ander te zien, te horen, te begrijpen, aan te raken wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd. Virginia Satir


Een plek waar je je eigen plek terugvindt


jouw verhaal

Deze plek heet Phoenix

Geboren uit het verlangen om het leven ten volle te ervaren en te beleven met je hele wezen, voorbij regels, afspraken en concepten. In contact met jezelf en de mensen om je heen. Zo ontstond deze plek, waar de verhalen die we leven uitgewisseld worden, ingebed raken, tot rust komen en hun bestemming vinden. Deze plek heet Phoenix Opleidingen. De Phoenix herrijst iedere keer uit zijn as, sterker en heler dan daarvoor. Phoenix is een vrijplaats; een plek voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, echt contact wil maken en de eigen potentie voluit wil leren leven. Een plek voor wie vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen, maar ook voor wie verlangt naar duurzame groei en zich persoonlijk of professioneel verder wil ontwikkelen.


Phoenix is geworteld in tradities. Wij mensen zijn slechts momenten in de eeuwigheid. Het leven heeft zijn oude wetten, zoals de seizoenen hun onontkoombare loop hebben, er eb en vloed is en dag en nacht. We leren je over deze wetten en laten ze je ervaren. Want in de ervaring zit het weten. We maken de levenskennis van eeuwen voor je toegankelijk op een manier die bij vandaag past. Daarbij is de ontmoeting onze werkruimte. Want als er echt contact is, kun je ervaren wat je hoofd nog niet altijd begrijpt. De trainers die bij ons werken verstaan het ambacht met hart en ziel. Ze zijn je metgezel, ze nemen je mee, laten je ervaren en leveren je praktisch, concreet, dagelijks toepasbaar gereedschap dat je verder helpt.

In de ervaring zit het weten


Kennis van eeuwen

De weg die je bewandelt is niet altijd vlak. Je moet weet hebben van de bochten en kuilen op je pad en deze echt doorleven. Want in wat je eigenlijk liever niet wilt nemen, schuilt de heelheid. Als de schaatser die lichter glijdt wanneer hij zijn volle gewicht neemt.


Je eigen instrument

We leren je om je eigen wonden, barsten en butsen te gebruiken als bron. Want in jouw verwonding zit je goudstof. We laten je ervaren hoe je dit kunt gebruiken als instrument. Het leven kent diepgang en lichtheid, beide vind je bij ons terug.


Vrijplaats

We bieden je een plek waar je je eigen plek terugvindt. Een plek waar je welkom bent, met alles wat je bij je draagt. Waar je in de ontmoeting jouw vakmanschap kunt verrijken. Een vrijplaats. We kijken naar jou uit!


Waarom hebben alle dingen een naam? vroeg het meisje aan de meester. Het was even stil – en hij antwoordde: Wat een mooie vraag! Je naam heb je van je ouders gekregen. Omdat je een naam hebt, kan ik je roepen. En als ik je roep, kun je bij mij komen. En als je komt, kan ik je vasthouden. En als ik je vastpak, kan ik je loslaten. WIBE VEENBAAS


Phoenix Opleidingen

Raiffeisenlaan 26 A

Tel 030 - 271 13 83

Nieuwegracht 16

Tel 030 - 238 05 47

info@phoenixopleidingen.nl

3571 TE Utrecht

Fax 030 - 272 25 47

3512 LR Utrecht

Fax 030 - 238 07 07

www.phoenixopleidingen.nl

Phoenix Opleidingen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you