Helsingin Helene – uusi koti Kuninkaantammesta

Page 1

Helsingin Helene Taidemaalarinkatu 4 Kuninkaantammi, Helsinki

Sanalla sanoen koti.

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki


Helsingin Helene

Helsingin Helene Helsingin Helene valmistuu Kuninkaantammen uudelle asuinalueelle Pohjois-Helsinkiin. Viihtyisä 60 asunnon asumisoikeuskohde sijaitsee Kuninkaantammen keskustassa osoitteessa Taidemaalarinkatu 4. NURMIJÄRVI

Kuninkaantammeen rakennetaan ekologisesti kestävää kaupunkiympäristöä. Asuintalojen rakentamisessa noudatetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita. Helsingin Helenessä hyödynnetään lisäksi uusiutuvaa energiaa; rakennuksen katolle asennettavat aurinkopaneelit kattavat noin 40 % kiinteistön sähkönkulutuksesta.

MÅRTENSBY

Helsingin Helenen rakennuttaa Yrjö ja Hanna -säätiö ja omistaa Yrjö ja Hanna -konserniin kuuluva TUUSULAUusimaa Oy. Kohteen rakentaa RakenKERAVA Asoasunnot KERVO nusliike Reponen Oy ja pääsuunnittelijana toimii ARK-house arkkitehdit Oy. SAVIO

RIIPILÄ

VALLINOJA

LEPPÄKORPI

VIERUMÄKI SEUTULA

LAKISTO

METSOLA

JOKIVARSI

KORSO LUHTAANMÄKI

NIKINMÄKI

MIKKOLA

Helsingin Helenen arvioitu valmistumisaika on 31.12.2017. MATARI

LAPINKYLÄ

ASOLA

REKOLA

ILOLA

KEIMOLA

PÄIVÄKUMPU

KOIVUKYLÄ HAVUKOSKI

KUNINKAANMÄKI

Helsinki-Vantaan lentoasema Kehärata

VANTAA ESPOO

Kehä III SOTUNKI

TIKKURILA

MARTINLAAKSO

TAMMISTO

äylä KESKUSPUISTO

MYYRMÄKI

ÖSTERSUN

HAAGA

LÄNSISALMI

L

MAUNULA

Turu ntie

r l ed

en

Kehä I

I

OULUNKYLÄ PITÄJÄNMÄKI

ylä

ylä vä en d ah

Ö s te

KANNELMÄKI

onvä

LÄNSIMÄKI

PAKILA

ä Keh

Po r v o

ä

MALMINKARTANO

tie in hd KONALA

OJANKO

MALMI

PALOHEINÄ

Vi

LINTUVAARA

HAKUNILA SUURMETSÄ

KUNINKAANTAMMI HAKUNINMAA

HONKASUO UUSMÄKI

PUISTOLA

Tuu su

anv KAIVOKSELA

ITÄ-HAKKILA

PAKKALA YLÄSTÖ

lanväylä

Ke hä

III

KARTANONKOSKI

inn eenl

PETIKKO

Häm

VANTAANKOSKI

I tä

yl

VIIKKI

KAUNIAINEN GRANKULLA

VUOSAARI

LEPPÄVAARA

Turunv äylä

HELSINKI

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki

PASILA

Kehä I

Julkaisija Yrjö ja Hanna -säätiö sr.

ä II Keh

A

Suunnittelu ja ulkoasu Henri Häkkinen | www.henrihakkinen.com Vä s

ter

l

eden

TAPIOLA

Itäväy l ä

Sisältösuunnittelu ja tekstit Marja-Liisa Torniainen | Pisteen paikka Oy

KORKEASAARI

Keskusta Kuvat äylä änsiv ARK-house Larkkitehdit Oy, Nina Kaverinen, Helsingin kaupungin aineistopankki LÄNSISATAMA

EIRA

Painopaikka Printon Painos 500 VILLINKI

KAIVOPUISTO

VENLAHTI So

uk

KAITAA

a

nv

ESPOONLAHTI

2

äy

SOUKKA

SI SI

KIILA

VESTRA

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

SUOMENLINNA

SANTAHAMINA


Helsingin Helene

Uusi koti, uusi tarina

Koti Helsingin Helenessä on löytö jokaiselle viihtyisää ja valoisaa kaupunkikotia etsivälle! Hämeenlinnanväylän tuntumassa sijaitseva Kuninkaantammi henkii täyteläisiä värejä ja pienen viihtyisän kaupungin urbaania charmia. Kuninkaantammen ydinkeskustaa ympäröivät kaupunkimaiset pientaloalueet. Luontoon on kaikkialta lyhyt matka, ja vehreää maisemaa täydentävät viihtyisät puistot. Hyvät liikenneyhteydet kruunaavat kokonaisuuden.

Kuninkaantammessa kuiskivat lukuisat kiehtovat tarinat. Ruotsin kuningas ja suomalaiset taidemaalarit seikkailevat katujen, kujien, puistojen ja talojen nimissä. Taide ulottuu hurmaavasti myös Helsingin Helenen porrashuoneisiin. Haluatko mukaan tarinaan?

Uutta Helsinkiä! Tutustu Kuninkaantammeen: www.uuttahelsinkia.fi/kuninkaantammi-honkasuo

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

3


Kuninkaantammi

Häivähdys  Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki

Kuninkaantammen keskustan kaarevat kadut ja murretut sävyt vievät ajatukset Italian lämpöön. Värit keskustan aukion katujen ja kujien varsille on poimittu taiteilijoille tutusta värimaailmasta. Kun lähdet kotoasi Sienankujalle ja suuntaat kulkusi vaikkapa Karmiinikujan tai Okrakujan kautta Sinooperikujalle ja Oranssikujalle, kylvet lämpimässä värimaailmassa. Viileämpiä ja raikkaita sävyjä sinivihreästä turkoosiin ja puhtaaseen siniseen löytyy Turkoosikujalta ja Ultramariinikujalta. Kaupunkirakenne on tiivis, ja rakennukset ovat eteläeurooppalaisten pikkukaupunkien tapaan kiinni kaduissa. Yllätyksellinen kaupunkimaisema ja vaihtelevat näkymät ihastuttavat Kuninkaantammen kulkijaa.

Kuninkaantammessa luonto on lähellä! Luonto on läsnä sekä taiten suunnitelluissa puistoissa että luonnontilaisilla alueilla. Kuninkaantammessa ja sen läheisyydessä on runsaasti metsää. Virkistys- ja viheralueet muodostavat elvyttävän keitaan: idässä ja kaakossa Keskuspuisto kutsuu liikkujaa, luoteessa ja pohjoisessa virtaa Vantaanjoki. Malminkartanonhuippu houkuttelee ihailemaan avaraa näkymää yli pääkaupunkiseudun. Vanha vedenpuhdistuslaitoksen vesiallas kunnostetaan aikanaan Palettilammeksi. Lammesta tulee uimakelpoinen ja sen rannalle rakennetaan uimaranta.

Pyöräretki Haltialaan, hiihtolenkki Paloheinään. Pääset Keskuspuiston ulkoilureiteille lähes ulko-oveltasi! 4

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Kuninkaantammi

Italiaa

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

5


Kuninkaantammi

Kun kuningas tammen istutti Kuninkaantammi on saanut nimensä liki kolmesataa vuotta vanhasta tammesta, jonka Ruotsi-Suomen kuningas Kustaa III istutti vieraillessaan Suomessa 1700-luvulla. Rauhoitettu tammi seisoo alueen pohjoisosassa jykevänä, monia historian käänteitä todistaneena.

Helene Schjerfbeck, Fanny Churberg, Venny Soldan... Alueen nimistön kautta taide ja taiteen historia ovat ihastuttavasti läsnä. Polut, puistot ja viheralueet on nimetty kunnioittamaan naistaiteilijoidemme työtä. Helsingin Helenen tontti rajoittuu pohjoisessa kuvataiteilija Fanny Churbergin mukaan nimettyyn laajaan kallioiseen puistoon. Churberg on hänkin suomalaisten kuvataiteilijoiden nimekkäintä kaartia.

Helsingin Helenen nimi on saanut innoituksensa suomalaisesta Helene Schjerfbeckistä, joka on yksi Pohjoismaiden arvostetuimpia kuvataiteilijoita.

ARK-house arkkitehdit Oy

6

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Kuninkaantammi

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

7


Kuninkaantammi

Kuninkaantammen henki innostaa arkkitehtiä Pentti Kareoja Arkkitehti SAFA, professori ARK-house arkkitehdit Oy Kuva: ARK-house arkkitehdit Oy

Arkkitehti Pentti Kareoja on vaikuttunut Kuninkaantammen historiasta ja yhtymäkohdista taiteeseen, jotka näkyvät asemankaavan hengessä aina nimistöä myöten. ”Kuninkaantammi on todella inspiroiva alue! Kokonaisuudesta rakentuu poikkeuksellisen vivahteikas ja mielenkiintoinen.” Elämyksellisyys, pienipiirteisyys ja humaani mittakaava sekä värit luovat houkuttelevan pohjan rakennusten piirtäjälle.

Viipyile viihtyisillä kujilla ja pihoilla ”Keskustassa maisemat paljastuvat vähän kerrallaan, koska kadut ovat kaarevia ja rakennukset on sijoiteltu oivaltavasti. Maanläheiset värit ovat keskeisessä roolissa, ne pienentävät mittakaavaa ja jäsentävät näkymiä.” Yllätyksellisyys ja vaihtelevat näkymät jatkuvat Helsingin Helenen pihoilla: yhteinen piha-alue on viihtyisä olohuone, jota rytmittävät pienet katokset, istutukset ja pihamuurit. Lapsia ilahduttavat leikkivälineet.

8

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

Tiesitkö, että siena tarkoittaa oranssinruskeaa väriä, jota on alun perin valmistettu Italian Toscanan alueen savesta? Nimi juontuu Sienan kaupungista. Sienaa, punaista, oranssia Helsingin Helenessä on kaksi erillistä taloa, joista isommassa toistuu Taidemaalarinkadun kaareva muoto. Talojen julkisivuja värittävät täyteläinen siena ja muut punaisen ja oranssin sävyt. ”Kattoihin on haettu uusi tulkinta perinteisestä harjakatosta. Tummanharmaat, pituussuuntaan taitteiset katot muodostavat näyttävän kruunun värikkäille rakennuksille.” Rakennuksen identiteetti jatkuu porrashuoneessa. Taide tuo oman ulottuvuutensa sisäänkäynteihin ja porrashuoneisiin.


Toimiva ja kaunis koti

Helsingin Helene – sinun kotisi? Helsingin Helenen valoisat ja viihtyisät tilat istuvat erilaisiin elämäntilanteisiin. Toimiva kokonaisuus muuntuu tarpeisiisi vuosikymmenten matkalla. Olemme suosineet järkevää tilankäyttöä ja fiksuja huonejakoja. Asuntojen pohjaratkaisuissa on järkeä: tilat ovat tehokkaassa käytössä. Jämäkät asunnot odottavat perheitä ja yksin asuvia!

Vaikuta sisustukseen Helsingin Helene tarjoaa koteja moneen lähtöön. Asuntoja on 60, joista suurin osa on kaksioita ja kolmioita. Mukana on myös alkoveilla varustettuja yksiöitä ja muutamia kolmen makuuhuoneen koteja. Valitse kaakelit, tehosteseinät, lattian sävyt ja kaapistojen ovet itse, niin viihdyt varmasti! Sisustusratkaisuihin voit vaikuttaa, kun varaat asunnon ajoissa.

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

9


Viihtyisiä kaupunkikoteja

Helsingin Helene sijaitsee Kuninkaantammen keskustassa kaartuvan Taidemaalarinkadun ja Sienankujan varrella. Pohjoisessa yhtiön tonttia kehystää Fanny Churbergin kallio. Maanpäällisiä kerroksia on neljä, ja kellarikerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiskäytössä olevat pesula, kuivaushuone, asuntokohtaiset varastot sekä ulkoiluvälineiden säilyttämiseen tarkoitetut tilat. Saunaosasto ja kerhotila ovat ensimmäisessä kerroksessa. Autopaikat löytyvät katutason alapuolelta; pääset hissillä suoraan talon alla sijaitsevaan autohalliin!

Info Huoneistot Taidemaalarinkatu 4 A Huoneiston tyyppi 1 h + kt + alkovi 2 h + kt 2 h + kt 3 h + kt 3 h + kt 4 h + kt

Koko (m2) kpl 37,5 3 39 4 51,5 4 64,5 4 65 3 85,5 4

Taidemaalarinkatu 4 B ja C Huoneiston tyyppi 1 h + kt + alkovi 2 h + kt 2 h + kt 2 h + kt 2 h + kt 3 h + kt 3 h + kt

10

Koko (m2) kpl 35 6 35 8 42,5 2 43,5 6 48,5 6 62 2 76,5 8

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

Viihtyisiä


Viihtyisiä kaupunkikoteja

kaupunkikoteja

Uusi koti uudella alueella! Helsingin Helenessä yhdistyvät viihtyisä keskusta-asuminen ja luonnon läheisyys.

Helsingin Helene Keskusta

Kuninkaantammenkallio

Lammenranta

Keskuspuisto

Kuvat: Helsingin kaupungin aineistopankki

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

11


Rakennustapaselostus

Kunnanosa: Kuninkaantammi Kortteli/tontti: 33-395-04 Osoite: Taidemaalarinkatu 4, 00430 Helsinki .....................................................................................................................................................................................................................................................

Yleistä yhtiöstä Yhtiö on betonirakenteinen energiatehokas kerrostalo. Tarkempi rakenteiden kuvaus on tehty tyyppikohtaisesti tässä rakennustapaselostuksessa. Yhtiöillä on vuokratontti, jonka rakennusoikeus on 3.800 kem2. Yhtiö muodostuu kahdesta kerrostalosta, jossa on yhteensä 60 asuntoa. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintilaitokseen, joka on yhteiskäytössä viereisen tontin 3 kanssa. Irtaimistovarastot ja taloyhtiön yhteistilat sijaitsevat kellarikerroksissa. Yhteiskäyttöön tarkoitetut saunaosastot ja harrastetila on sijoitettu ensimmäiseen maanpäälliseen kerrokseen. ......................................................................................................................................................................................................................................................

Rakenteet Perustukset Rakennukset perustetaan rakennepiirustusten mukaisesti maanvaraisesti. Alapohja Alapohja on maanvastainen paikalla valettu betonilaatta. Välipohjat Välipohjat ovat pääosin ontelolaatastoja. Porrashuoneissa on massiivibetonilaatat. Yläpohja Yläpohja on ontelolaataston päältä puurakenteinen. Lämmöneristeenä on mineraalivilla. Pysäköintilaitoksen kansi toteutetaan jälkijännitettynä paikalla valettuna betonikantena. Katto Vesikatto on pääosin harjakatto. Vesikatteena käytetään bitumikatetta. Ulkoseinät Ulkoseinät ovat sisäkuorielementtejä ja parvekkeiden kohdalla sw-elementtejä, julkisivut ovat pääosin ohutrappauksella verhoiltuja. A-talon Taidemaalarinkatua vasten oleva julkisivu on paikalla muurattu ja rapattu. Huoneistojen väliset seinät Huoneistojen väliset seinät ovat betonielementtejä. Kevyet väliseinät Asuinhuoneiden kevyet väliseinät ovat kipsilevypintaisia rankaseiniä. Pesuhuoneiden seinät tehdään kivirakenteisina. Parveke Parvekkeiden kantavat rakenteet ja tasot ovat betonirakenteisia. Parvekekaiteet ovat metallirunkoisia pinnakaiteita tai betonielementtejä, jotka pinnoitetaan julkisivun puolelta. Portaat ja porrashuoneet Porrassyöksyt ovat luonnonkivipintaisia elementtiportaita. Alimman kerroksen porrashuoneiden lattiassa on laattapäällyste ja muissa kerroksissa dB-matto. Porrashuoneissa on automaattiovilla varustetut asuintalohissit.

12

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Rakennustapaselostus

Asuntojen pintarakenteet Lattiapinnat Laminaatti KL32: olohuone, makuuhuoneet, keittiö, eteinen ja vaatehuone. Keraaminen laatta: pesuhuone. Laminaattia ei asenneta kiinteiden kalusteiden alle. Seinäpinnat Maalaus: olohuone, makuuhuoneet, keittiö, eteinen ja vaatehuone. Laatoitus: pesuhuone. Keittiön työ- ja pesupöytien taustat laatoitetaan kaapistojen välissä. Pinnoitteita ei asenneta kiinteiden kalusteiden taakse. Kattopinnat Ruiskutasoitus: olohuone, eteinen ja makuuhuoneet. Tasoite + maalaus: vaatehuoneet. Panelointi: pesuhuone sekä erillinen WC. Piirustuksissa merkittyihin kohtiin tehdään kipsilevyrakenteiset alakatot ja koteloinnit, jotka tasoitetaan ja maalataan. .....................................................................................................................................................................................................................................................

Ovet Huoneiston kerrostaso-ovi on viilupintainen, puurakenteinen palo-ovi. Väliovi on tehdasmaalattu huullettu laakaovi. Asuinhuoneistojen väliovet ovat huullettuja tehdasmaalattuja laakaovia tai liukuovia. Oven karmit ja karmilistat ovat puuta. Parvekeovi on yksilehtinen ulosaukeava lasiaukkoinen puuovi. Oven ulkopuoliset osat ovat alumiiniverhottuja. .....................................................................................................................................................................................................................................................

Ikkunat Asuntojen ikkunat ovat nelinkertaisia sisään aukeavia puualumiini-ikkunoita (MSE). Ikkunoiden sisäpuolet ovat valkoisiksi peittomaalattuja, ja karmi on verhottu ulkopuolelta alumiinilla. .....................................................................................................................................................................................................................................................

Varusteet ja laitteet Kalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Huonekomerot ovat tehdasvalmisteisia melamiinipintaisia kiintokalusteita melamiinipintaisin ovin. Eteisessä on avonaulakko. Asuinhuoneet varustetaan verhokiskolla.

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

13


Rakennustapaselostus

Keittiö Keittiökalusteiden ovet ovat tehtaan vakiomalliston MDF-ovia. Laminaattipintaiseen työtasoon on upotettu 1½-altainen pesupöytä, joka on ruostumatonta terästä. Osassa asuntoja on yksialtaiset pesupöydät. Liesi on keraaminen lattialiesi. Asunnoissa on jää-pakastinkaappi, sekä tilavaraus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Pesuhuone Pesuhuoneessa on pesualtaan alla allaskaappi ja sen yläpuolella peilikaappi. Pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja varaus pesutornille. Vaatehuone Vaatehuoneessa on hyllyt ja vaatetanko. .....................................................................................................................................................................................................................................................

Yhteistilat Väestönsuoja, talovarasto, ulkoiluvälinevarastot, pesula, kuivaushuone sekä yhtiön tekniset tilat sijaitsevat rakennusten kellarikerroksissa. Osa ulkoiluvälinevarastoista sijaitsee kylmässä ulkorakennuksessa. Jätteiden keräystä varten yhtiöllä on jätehuone kylmässä ulkorakennuksessa. ..................................................................................................................................................................................................................................................... Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 44

Yhtiön piha-alueet

Piha-alue toteutetaan erillisen pihasuunnitelman mukaisesti.

Merkkien selitykset Merkkien selitykset Merkkien selitykset

pohjakuvien merkkien selitykset

MHMakuuhuone Makuuhuone Makuuhuone MHMH

JK/PK JK/PKJK/PK

OHOlohuone Olohuone Olohuone OHOH Kei KT KTKT KeiKei Eteinen Eteinen ET ETET Eteinen

Jääkaappipakas Jääkaappipakas Jääkaappipakas

Suihkuseinä Suihkuseinä Suihkuseinä

Liesi Liesi Liesi

La LaLa a a a

Tila mikroaaltouunille mikroaaltouunille TilaTila mikroaaltouunille

Suihku Suihku Suihku

Tila TilaTila as asas

Wc-istuin Wc-istuin Wc-istuin

(MIKRO) (MIKRO) (MIKRO)

APK APK APK

e l eel l

KHKylpyhuone Kylpyhuone Kylpyhuone KHKH

Kei KeiKei

Tila tukikahvalle tukikahvalle TilaTila tukikahvalle

VHVaatehuone Vaatehuone Vaatehuone VHVH

Tankokaappi Tankokaappi Tankokaappi

Allaskaapit Allaskaapit Allaskaapit

alkAlkovi Alkovi Alkovi alkalk

Hyllykaappi Hyllykaappi Hyllykaappi

Tila pyykinpesukoneelle pyykinpesukoneelle TilaTila pyykinpesukoneelle kuivausrummulle jajakuivausrummulle ja kuivausrummulle

(PPK/KR) (PPK/KR) (PPK/KR)

tekn Asuntokohtainen tekn Asuntokohtainen tekn Asuntokohtainen tekninen tekninen tekninen

SK SKSK

Siivouskaappi Siivouskaappi Siivouskaappi

PY PYPY

Pyykkikaappi Pyykkikaappi Pyykkikaappi Vaatehuoneen seinähylly Vaatehuoneen seinähylly Vaatehuoneen seinähylly Vaatehuoneen tanko Vaatehuoneen tanko Vaatehuoneen tanko

14

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


kerrokset

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

15


SÄHKÖ

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 kerrokset

LÄMMÖNJAKO

A kellari

A kellari

Autohalli

VAR VAR

Autohalli

SIIV

P

VAR

1:200

C B

i hall auto

10m VAR

A LIIKUNTAA-PORRAS VÄLINEVAR VAR

HISSI

SIIV

PPK

PPK

KUIVAUS

PESULA KR

HISSI

LIIKUNTAA-PORRAS VÄLINEVAR VAR

SK

WC PPK

KT

PPK

KUIVAUS VAR

PESULA KR

SÄHKÖ WC

SK

HARRASTETILA 47,5m2

KT

LÄMMÖNJAKO VAR SÄHKÖ

HARRASTETILA 47,5m2

LÄMMÖNJAKO

B P 1:200

10m

C B 16P Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki GSPublisherEngine 766.0.0.100

i hall auto


PARVEKE

A4 2h+kt 39,0m2

JK/PK

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 kerrokset

MH2

MH1

OH

A1. kerros

A 1. kerros

VARATIE

Autohalli

VAR VAR SIIV PARVEKE

P

MH3

MH2

C B

MH1

1:200

10m HISSI

OH

LIIKUNTA-A A-PORRAS VÄLINEVAR VAR

KH

A1 4h+kt 85,5m2

(PPK/KR)

PY SK JK/PK JK/PK ET

PPK

KT

APK

PPK

KUIVAUS

PESULA

tekn

(MIKRO)

TERASSI PARVEKE

LIIKUNTAVÄLINEVAR

HISSI

A2 2h+kt 51,5m2

OH

A-PORRAS

SK tekn

PUKUH

(MIKRO)

APK KT

(PPK/KR)

WC

SAUNAOSASTO

SK

MH1

KR

ET

KT

JK/PK KH WC

VAR

PESUH

LÖYLYH

ET

PY SK APK

(MIKRO)

PY

SÄHKÖ

tekn

MH1

HARRASTETILA 47,5m2

tekn

SK

KT

JK/PK JK/PK

LÄMMÖNJAKO KH

PY

(PPK/KR)

ET

SK (PPK/KR)

KT

(MIKRO)

APK KH

RRA YLÄ STET OSA ILA

OH

tekn

HA

A3 3h+kt 64,5m2

PARVEKE

A4 2h+kt 39,0m2

JK/PK

MH2

MH1

OH

VARATIE

Pesula, harrastetila ja saunaosasto ovat asukkaiden yhteisiä. P 1:200

10m

C B P

GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

17


(MIKRO)

A8 2h+kt 39,0m2

JK/PK

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 kerrokset

KT

APK

PARVEKE

MH2

MH1

OH

JK/PK JK/PK

PARVEKE

MH2

A 2. kerros

A 2. kerros

VARATIE

Autohalli

VAR VAR SIIV PARVEKE

P

MH3

MH2

C B

MH1

1:200

10m HISSI

OH

LIIKUNTAA VAR A-PORRAS VÄLINEVAR

KH

A5 4h+kt 85,5m2

(PPK/KR)

PY SK JK/PK JK/PK ET

PPK

PPK

KT

APK

KUIVAUS

PESULA

tekn

(MIKRO)

PARVEKE PARVEKE

HISSI

A6 2h+kt 51,5m2

OH

A-PORRAS

SK SK PY

tekn (PPK/KR)

KH

WC

JK/PK

JK/PK KH

A10 1h+kt+alk VAR 37,5m2

ET

OH

alk

PY SK APK

(MIKRO)

PY

HARRASTETILA 47,5m2

tekn

SÄHKÖ

SK

SK

tekn

MH1

KT

APK KT

(MIKRO)

(PPK/KR)

(MIKRO)

APK KT

MH1

KR

ET

PY

tekn

KT

JK/PK MH1

ET

JK/PK

LÄMMÖNJAKO KH

OH

tekn

(PPK/KR)

KH

A9 3h+kt 65,0m2

PY

(PPK/KR)

ET

SK (PPK/KR)

KT

APK

PARVEKE

A8 2h+kt 39,0m2

JK/PK

MH2

MH1

OH

OH

(MIKRO)

APK KH

(MIKRO)

A7 3h+kt 64,5m2

KT

JK/PK JK/PK

PARVEKE

MH2

VARATIE

B P 1:200

10m

C B 18P Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki GSPublisherEngine 766.0.0.100


KRO)

KT

APK

PARVEKE

A14 2h+kt 39,0m2

JK/PK

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 kerrokset

KT

(MIKRO)

KH

MH2

MH1

OH

JK/PK JK/PK

PARVEKE

A 3. kerros

MH2

A 3. kerros

VARATIE

Autohalli

VAR VAR SIIV PARVEKE

C B

P MH3

MH2

MH1

1:200

10m LIIKUNTA-A A-PORRAS VÄLINEVAR VAR

HISSI

OH

KH

A11 4h+kt 85,5m2

(PPK/KR)

PY SK JK/PK JK/PK ET

PPK

0.100

PPK

KT

APK

KUIVAUS

PESULA

tekn

(MIKRO)

PARVEKE PARVEKE

HISSI

A12 2h+kt 51,5m2

OH

A-PORRAS

SK SK PY

tekn (PPK/KR)

KH

WC

JK/PK

JK/PK KH

A16 1h+kt+alk VAR 37,5m2

ET

OH

alk

PY SK APK

(MIKRO)

PY

HARRASTETILA 47,5m2

tekn

SÄHKÖ

SK

SK

tekn

MH1

KT

APK KT

(MIKRO)

(PPK/KR)

(MIKRO)

APK KT

MH1

KR

ET

PY

tekn

KT

JK/PK MH1

ET

JK/PK

LÄMMÖNJAKO KH

OH

tekn

KH ET

SK (PPK/KR)

KT

APK

PARVEKE

A14 2h+kt 39,0m2

JK/PK

MH1

OH

OH

(MIKRO)

APK KH

MH2

A15 3h+kt 65,0m2

PY

(PPK/KR)

(MIKRO)

A13 3h+kt 64,5m2

(PPK/KR)

KT

JK/PK JK/PK

PARVEKE

MH2

VARATIE

P 1:200

10m

C B P

GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

19


(MIKRO)

A20 2h+kt 39,0m2

JK/PK

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 kerrokset

KT

APK

PARVEKE

MH2

MH1

OH

JK/PK JK/PK

PARVEKE

MH2

A 4. kerros

A 4. kerros

VARATIE

Autohalli

VAR VAR SIIV PARVEKE

P

MH3

MH2

C B

MH1

1:200

10m HISSI

OH

LIIKUNTAA VAR A-PORRAS VÄLINEVAR

KH

A17 4h+kt 85,5m2

(PPK/KR)

PY SK JK/PK JK/PK ET

PPK

PPK

KT

APK

KUIVAUS

PESULA

tekn

(MIKRO)

PARVEKE PARVEKE

HISSI

A18 2h+kt 51,5m2

OH

A-PORRAS

SK SK PY

tekn (PPK/KR)

KH

WC

JK/PK

JK/PK KH

A22 1h+kt+alk VAR 37,5m2

ET

OH

alk

PY SK APK

(MIKRO)

PY

HARRASTETILA 47,5m2

tekn

SÄHKÖ

SK

SK

tekn

MH1

KT

APK KT

(MIKRO)

(PPK/KR)

(MIKRO)

APK KT

MH1

KR

ET

PY

tekn

KT

JK/PK MH1

ET

JK/PK

LÄMMÖNJAKO KH

OH

tekn

(PPK/KR)

KH (PPK/KR)

ET

SK (PPK/KR)

KT

APK

PARVEKE

A20 2h+kt 39,0m2

JK/PK

MH1

OH

OH

(MIKRO)

APK KH

MH2

A21 3h+kt 65,0m2

PY

(MIKRO)

A19 3h+kt 64,5m2

KT

JK/PK JK/PK

PARVEKE

MH2

VARATIE

B P 1:200

10m

C B 20P Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki GSPublisherEngine 766.0.0.100


kerrokset

Lue lisää ja varaa uusi koti: www.yrjojahanna.fi/asokodit

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

21


kerrokset

B ja C kellari C42

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

HISSI

UOJA/IRT VAR

IVL-1

C47 C46 C43

IVL-1

C57 C58 C59

B40

SIIV

C44

B41

A4 A11

A7

A9

C-PORRAS KUIVAUS

IRTAIMISTOVARASTO

STO

A18

A6 A17 A8 A19

B34

B35

A B25 B24

A10

B-PORRAS

A3 B29

B26

B37

B39

C57 C58 C59 C51 C52 C53 C54 C56

B31

B28

IRT VAR B27

B23

C60

SÄHKÖ

A12 A2

B38

VÄESTÖNSUOJA/IRT VAR

B36

A21

5

A20

A22 B30 B32 B33

HISSI

C49 C48 C47 C46 C43

A1

ULKOILUVÄLINEVARASTO

A14

Autohalli

SÄHKÖ

A16 A13

A15

Autohalli

Oma varasto tuo lisää säilytystilaa.

P 1:200

22

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

10m


kerrokset

C42

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

36

HISSI

B40

B41

C44

31

C-PORRAS IRTAIMISTOVARASTO

0

A18

Autohalli A20

A17 A19

A22 B30 B32 B33

B34

B29

B38

B35

B36

A21 B25 B24

B28

B23

B27

B26

B37

B39

B31

C60

Autohalli

C B

alli h o t au

10m

A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

23


kerrokset

B ja C 1. kerros C42

C47 C46 C43

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

HISSI

UOJA/IRT VAR

JK/PK

C44

B41

B23 2h+kt 2 JK/PK 5,0m A22 B30 IRTAIMISTOVARAS3 TO (MIKRO)

B40

KT

KH

MH1

(PPK/KR)

OH

A18 A20

A19

PY

B32 B33

B29

B35

B36

B26

B37

B38

B39

B31

MH2

KH

KT

tekn

B27

JK/PK

KT

ET

SK PY

SK

B26 3h+kt 76,5m2

PY

(PPK/KR)

tekn

B28 tekn

MH1

B34

ET

KH

B23

(PPK/KR)

B-PORRAS ET

LIIKUNTAVÄLINEVAR

(PPK/KR)

MH1

SK

SK B25

B24

HISSI

tekn

A21

A17

C-PORRAS

PY

ET

STO

KH MH2

C60 JK/PK JK/PK

OH

KT

(MIKRO)

MH1

LIIKUNTAVÄLINEVAR

Autohalli OH

B25 3h+kt 62,0m2

APK

(MIKRO)

APK B24 2h+kt 2 42,5m

OH

TERASSI TERASSI

TERASSI

P 1:200

24

APK

VH

APK

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

10m

(MIKRO)

JK/PK

C57 C58 C59


(MIKRO)

kerrokset

PK/KR)

KH

APK KT

JK/PK

C42 2h+kt 35,0m2

MH1 OH

ET

ekn

SK

ET

VH

MH2

tekn

(MIKRO)

SK PY

KH

KT

KH

(PPK/KR)

MH1

(PPK/KR)

(PPK/KR)

HISSI

JK/PK

KH

tekn (MIKRO)

tekn

MH1

C43 2h+kt 42,5m2

C45 3h+kt 76,5m2

KT

JK/PK

ET

PY

ET

tekn

ET MH2

JK/PK JK/PK TERASSI

KT

OH

KH

(PPK/KR)

JK/PK

KT (MIKRO)

MH1

LIIKUNTAVÄLINEVAR

C44 3h+kt 62,0m2

tekn

LIIKUNTAVÄLINEVAR

KH

APK

OH

SK PY

SK

OH

OH

MH1

SK

C-PORRAS

PY SK (PPK/KR)

C42 2h+kt 35,0m2

ET

KT

APK

APK

PY

(MIKRO)

NTAVÄLINEVAR

LIIKUNTAVÄLINEVAR

(MIKRO)

JK/PK JK/PK

APK

APK

C43 2h+kt 42,5m2

MH1

OH

TERASSI

TERASSI TERASSI

C B 10m

A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

25


kerrokset

B ja C 2. kerros C42

C47 C46 C43

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

HISSI

UOJA/IRT VAR

JK/PK

C44

B41

B27 2h+kt 2 35,0m

MH1

OH IRTAIMISTOVARAS TO

(MIKRO)

B40

KT

KH

JK/PK

(PPK/KR)

A18

A22 B30 B32 B33

A20

A19

PY

B29

B26

B37

B28

B35

B36

B38

B39

tekn

tekn

JK/PK

SK

ET ET

KH

VH

APK C6

0 JK/PK JK/PK

SK

JK/PK

(MIKRO)

OH

KT

MH1

Autohalli OH PARVEKE

B30 2h+kt 48,5m2

PARVEKE

alk OH PARVEKE

P 1:200

26

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

10m

APK

(MIKRO)

B29 1h+kt+2alk 35,0m

APK B28 2h+kt 2 43,5m

PY

B31 3h+kt 76,5m2

PY

tekn

KT KH

SK (PPK/KR)

(MIKRO)

B27(PPK/KR)

ET

B31

PY

KT MH1

B34

ET

KH

B23

MH2

KH

KT

B-PORRAS tekn

(PPK/KR)

(PPK/KR)

SK

SK B25

B24

MH1

HISSI

tekn

A21

A17

C-PORRAS

PY

ET

STO

APK

VH

APK

PARVEKE

(MIKRO)

JK/PK

C57 C58 C59


(MIKRO)

kerrokset

PK/KR)

KH

APK KT

JK/PK

C46 2h+kt 35,0m2

MH1

ET

ekn

SK

(MIKRO)

ET

VH

PY SK

tekn

MH2

tekn

KH

KT

KH

(PPK/KR)

MH1

(PPK/KR)

(PPK/KR)

HISSI

JK/PK

KH

lk

tekn (MIKRO)

alk

JK/PK

ET

SK PY

PY

ET

tekn

OH PARVEKE

ET

ET KH

VH

JK/PK JK/PK

APK

KT

SK JK/PK

(MIKRO)

KT

APK

PARVEKE

C49 2h+kt 48,5m2

MH1

SK

C-PORRAS

PY SK (PPK/KR)

C46 2h+kt 35,0m2

ET tekn

MH1

C47 2h+kt 43,5m2

C50 3h+kt 76,5m2

KT

PY

KT

APK

KH

APK

MH1

PY SK

C48 1h+kt+alk 35,0m2

tekn

KH

(PPK/KR)

JK/PK

KH

KT

OH

OH PARVEKE

tekn

(MIKRO)

T

SK PY

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK JK/PK

APK

APK

C47 2h+kt 43,5m2

MH1

PARVEKE

alk OH PARVEKE

C B 10m

A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

27


kerrokset

B ja C 3. kerros C42

C47 C46 C43

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

HISSI

UOJA/IRT VAR

JK/PK

C44

B41

B32 2h+kt 2 JK/PK 5,0m A22 B30 IRTAIMISTOVARAS3 TO (MIKRO)

B40

KT

KH

MH1

(PPK/KR)

OH

PY

B32 B33 ET

STO

A18 A20

A19

PY

B29 ET

B26

B28

B37

SK

B38

B39

tekn

tekn

ET KH

VH

APK 0 C6 JK/PK JK/PK

SK

JK/PK KT

MH1

Autohalli OH PARVEKE

B35 2h+kt 48,5m2

PARVEKE

alk OH PARVEKE

P

28

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

10m

APK

(MIKRO)

OH

1:200

B36 3h+kt 76,5m2

PY

(PPK/KR)

(MIKRO)

(MIKRO)

APK B33 kt + 2h 2 43,5m

SK PY

ET

B34 1h+kt+2alk 35,0m

KH

ET

B31

KT

B27 (PPK/KR)

JK/PK

KT MH1

MH2

KH

KT

B36

PY tekn

KH

B23

B35

(PPK/KR)

B-PORRAS tekn

(PPK/KR)

B34

MH1

HISSI

SK

SK B25

B24

C-PORRAS

tekn

A21

A17

APK

VH

APK

PARVEKE

(MIKRO)

JK/PK

C57 C58 C59


(MIKRO)

kerrokset

PK/KR)

KH

APK KT

JK/PK

C51 2h+kt 35,0m2

MH1

ET

ekn

SK

ET

(MIKRO)

SK PY

VH

PY SK

tekn

MH2

tekn

KH

KT

KH(PPK/KR)

MH1

(PPK/KR)

(PPK/KR)

HISSI

KT

JK/PK

JK/PK

KH

PY

lk

tekn (MIKRO)

APK

C55 3h+kt 76,5m2

tekn

MH1

C52 2h+kt 43,5m2

ET

SK PY

PY

ET

tekn

OH PARVEKE

ET

ET KH

VH

JK/PK JK/PK

APK

KT

SK JK/PK

(MIKRO)

KT

APK

PARVEKE

C54 2h+kt 48,5m2

MH1

SK

C-PORRAS

PY SK (PPK/KR)

C51 2h+kt 35,0m2

ET

KT

alk

KH

APK

MH1

PY SK

C53 1h+kt+alk 35,0m2

tekn

KH

(PPK/KR)

JK/PK

KH

KT

OH

OH PARVEKE

tekn

(MIKRO)

T

APK

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK JK/PK

APK

C52 2h+kt 43,5m2

MH1

PARVEKE

alk OH PARVEKE

C B 10m

A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

29


kerrokset

B ja C 4. kerros C42

C47 C46 C43

C45

C50

C55

SIIV

KUIVAUS

HISSI

UOJA/IRT VAR

JK/PK

C44

B41 MH1

OH

B37 2h+kt 2 35,0m

IRTAIMISTOVARASTO

(MIKRO)

B40

KT

KH

JK/PK

(PPK/KR)

A18

A22 B30 B32 B33

PY

A20

A19

B29

B26

B37

B28

B35

B36

B38

B39

tekn

tekn

JK/PK

SK

ET ET

KH

VH

APK C6

0 JK/PK JK/PK

SK

JK/PK

(MIKRO)

OH

KT

MH1

Autohalli OH PARVEKE

B40 2h+kt 48,5m2

PARVEKE

alk OH PARVEKE

P 1:200

30

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

10m

APK

(MIKRO)

B39 1h+kt+2alk 35,0m

APK B38 2h+kt 2 43,5m

PY

B41 3h+kt 76,5m2

PY

tekn

KT KH

SK (PPK/KR)

(MIKRO)

B27(PPK/KR)

ET

B31

PY

KT MH1

B34

ET

KH

B23

MH2

KH

KT

B-PORRAS tekn

(PPK/KR)

(PPK/KR)

SK

SK B25

B24

MH1

HISSI

tekn

A21

A17

C-PORRAS

PY

ET

STO

APK

VH

APK

PARVEKE

(MIKRO)

JK/PK

C57 C58 C59


(MIKRO)

kerrokset

PK/KR)

KH

APK KT

JK/PK

C56 2h+kt 35,0m2

MH1

ET

ekn

SK

tekn

VH

MH2

tekn

(MIKRO)

ET

PY SK

KH

(PPK/KR)

KH

KT

MH1

(PPK/KR)

(PPK/KR)

HISSI

JK/PK

KH

lk

tekn (MIKRO)

alk

JK/PK

ET

SK PY

PY

ET

tekn OH PARVEKE

ET

ET KH

VH

JK/PK JK/PK

APK

KT

SK JK/PK

(MIKRO)

KT

APK

PARVEKE

C59 2h+kt 48,5m2

MH1

SK

C-PORRAS

PY SK (PPK/KR)

C56 2h+kt 35,0m2

ET tekn

MH1

C57 2h+kt 43,5m2

C60 3h+kt 76,5m2

KT

PY

KT

APK

KH

APK

MH1

PY SK

C58 1h+kt+alk 35,0m2

tekn

KH

(PPK/KR)

JK/PK

KH

KT

OH

OH PARVEKE

tekn

(MIKRO)

T

SK PY

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK JK/PK

APK

APK

C57 2h+kt 43,5m2

MH1

PARVEKE

alk OH PARVEKE

C B 10m

A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

31


Autohalli Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Autohalli

IVL-1 IVL-1

C IVL-1 IVL-1

B

C

C C AP09

AP10

AP11

AP12

AP13

AP14

AP15

B

AP16

AP17

02 AP19 APAP3 5

AP18 AP01

AP03 AP36

AP04

AP05

AP06

AP07

AP37

AP08

AP38

AP09

AP39

AP10

AP40

SAVUVERHO

AP24

AP23 AP27

AP28

AP29

AP30

AP32

AP31

AP33

AP34

MP 01

AP20

AP54 AP55 AP22 AP21

A

AP56

AP57

AP25

AP58

AP26

AP59

AP41

AP28

AP27

AP60

AP11

AP12

AP13

AP16

AP15

AP14

AP17

AP18

AP19

SAVUVERHO

AP08

kerrokset

AP42

AP29

AP61

AP43

AP30

AP62

AP44

AP45

AP46

AP31

MP AP 63 02

AP64

AP47 AP32AP48AP33 AP34 MP AP49 01 AP50

AP65

AP66

MP 03

AP67

AP68

AP51

AP 6

A

JÄTEHUONE JÄTEHUONE

AJO AUTOHALLIIN

AJO AUTOHALLIIN

B Helsingin Helenen autopai aut

P

Helsingin Helenen autopaikat

1:300

15m

A GSPublisherEngine 766.0.0.100

32

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


kerrokset

IVL-1 IVL-1

IVL-1 IVL-1

AP35

AP36

AP38

AP54

58

AP37

AP39

AP55

AP56

AP59

AP38

AP40

AP57

AP60

AP41

AP42

AP43

AP58

AP61

AP39

AP44

AP59

AP62

AP40

AP41

AP45

AP46

AP43

AP47

AP44

AP48

AP45

AP49

AP46

AP50

AP47

AP48

AP49

AP61

AP64

AP65

AP62

AP66

MP AP 63 02

MP 03

AP67

AP64

AP68

AP50

AP51 AP52

AP51 AP52

AP60

MP AP 63 02

AP42

AP65

AP69

AP66

AP70

MP 03

AP53

AP53

AP67

AP68

AP69

AP70

AP71

AP71

C C B

P

ikat

1:300 1:300

i hall auto

B

i hall auto

15m 15m

A A

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

33


Huoneistot

Kun varaat asunnon ajoissa, voit vaikuttaa sisustusratkaisuihin!

34

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Huoneistot

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

35


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

C58 4. kerros Huoneistot

1H 1H + KT + alk 35,0 m² m² + KT + alk 35,0

35 m

2

Asunto C48C48 2. kerros Asunto 2. kerros Asunto C53 3. kerros Asunto C53 3. kerros Asunto C58C58 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto C48 Asunto C53 Asunto C58

2. kerros 3. kerros 4. kerros

1h + KT + alk

APK

KT

KT APK

(MIKRO)

APK

(MIKRO)

(MIKRO)

PY ET ET ET SK

PY PY tekn SK SK KH

KT

tekn tekn (PPK/KR) (PPK/KR)

KH

(PPK/KR)

KH

JK/PK JK/PK

JK/PK

OH

OH

OH PARVEKE PARVEKE

alk

alk

alk

PARVEKE

Sisäänvedetyt parvekkeet tuovat mukavaa sisätilan tuntua. C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

Engine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

36

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu Taidenmaalarinkatu4 4| |00430 00430Helsinki Helsinki

C


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

1H 1H + KT + alk 35,0 m² m² + KT + alk 35,0

35 m

2

Asunto B29 B29 2. kerros Asunto 2. kerros Asunto B34 3. kerros Asunto B34 3. kerros Asunto B39 B39 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto B29 Asunto B34 Asunto B39

2. kerros 3. kerros 4. kerros

1h + KT + alk

PY

tekn

SK PY

tekn (PPK/KR)

PY

tekn SK

ET

SK ET

ET

KT

KT APK

APK

APK

(MIKRO)

KT

KH

(MIKRO)

KH KH

(MIKRO)

(PPK/KR) (PPK/KR)

JK/PK JK/PK

JK/PK OH

OH

OH alk

alk

PARVEKE PARVEKE

alk

PARVEKE

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

37

B


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

1H1H + KT + alk m² m² + KT + alk37,5 37,5

37,5 m

2

Asunto A10A10 2. kerros Asunto 2. kerros Asunto A16 3. kerros Asunto A16 3. kerros Asunto A22A22 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto A10 Asunto A16 Asunto A22

2. kerros 3. kerros 4. kerros

1h + KT + alk

PARVEKE

ET PARVEKE PARVEKE

ET

(PPK/KR)

ET

SK PY

tekn

tekn tekn

SK PY SK PY

JK/PK

KH JK/PK JK/PK

(PPK/KR)

KH

APK KT

APK KT APK KT (MIKRO)

(MIKRO)

KH (MIKRO)

(PPK/KR)

OH

OH OH

alk

alk

alk

C B P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

A

A

C

B

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

38

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

1:100

5m

A


Huoneistot

uu Aa de mi ss ais a el ko l di a ss a

?

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

39


Huoneistot

40

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Huoneistot

U uu us si i ko ta t ri i, na .

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

41


Helene, Taidemaalarinkatu 4 B32 3.Helsingin kerros B37 Huoneistot 4. kerros 2H2H + KT m² m² + KT35,0 35,0

35 m

2

Asunto B23B23 1. kerros Asunto 1. kerros Asunto B27 2. kerros Asunto B27 2. kerros Asunto B32B32 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto B37B37 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto B23 Asunto B27 Asunto B32 Asunto B37

1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

APK

APK

KH

JK/PKKT JK/PK

OH

(MIKRO)

OH

KT

(MIKRO)

MH1

KT

(MIKRO)

APK

MH1 MH1

(PPK/KR)

KH

PY

JK/PK ET

OH SK

SK

ET tekn

(PPK/KR)

PY KH

(PPK/KR)

tekn

PY

ET SK

tekn

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

42

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

C


Helene, Taidemaalarinkatu 4 nto C51 3.Helsingin kerros nto C56 4. kerros Huoneistot 2H2H + KT m² m² + KT35,0 35,0

35 m

2

Asunto C42C42 1. kerros Asunto 1. kerros Asunto C46 2. kerros Asunto C46 2. kerros Asunto C51C51 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto C56C56 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto C42 Asunto C46 Asunto C51 Asunto C56

1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

(MIKRO)

APK

APK

(PPK/KR)

(PPK/KR)

PY

PY KH

KH (PPK/KR)

PY

ET tekn tekn

KH

(MIKRO)

(MIKRO)

2h + KT

APK KT KT

MH1 MH1

KT

JK/PK JK/PK

MH1 OH

OH

JK/PK ET

SK

OH SK

ET SK

tekn

ET

ET

ET

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

43


A4

1.Helsingin kerrosHelene, Taidemaalarinkatu 4 Huoneistot

2H + KT 39,0 m² 2HA4 + KT1. kerros 39,0 m² Asunto

39 m Asunto A4

2

Asunto A4

1. kerros

1. kerros

2h + KT

KH

tekn PY

KH

tekn

ET

SK

PY

KH (PPK/KR)

tekn

ET

SK

PY

(PPK/KR)

ET APK

SK

KT

(MIKRO)

KH

KT

(MIKRO)

APK

KH (PPK/KR)

JK/PK JK/PK

OH

APK

KH MH1

KT

OH

(MIKRO)

MH1

JK/PK VARATIE

MH1

OH

VARATIE

VARATIE

C B

C B

P P

1:100 1:100

rEngine 766.0.0.100

44

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

GSPublisherEngine 766.0.0.100

5m

A 5m

A


nto A8 2.Helsingin kerros Helene, Taidemaalarinkatu 4 nto A14 Huoneistot 3. kerros 2H + KT 39,0 m² nto A20 4. kerros 2HA8 + KT2. kerros 39,0 m² Asunto

39 m

2

Asunto A8 Asunto A14 Asunto A20

Asunto A14 3. kerros Asunto A8 2. kerros Asunto A20 4. kerros Asunto A14 3. kerros Asunto A20 4. kerros

2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

KH

tekn KH

tekn

PY

KH

ET

SK

PY

tekn

ET

(PPK/KR)

SK

PY

(PPK/KR)

ETAPK KT

APK

KH (PPK/KR)

KT

(MIKRO)

SK

(MIKRO)

KH

JK/PK

APK

KH MH1

KT

OH

(MIKRO)

JK/PK OH

MH1

JK/PK

MH1

OH

VARATIE VARATIE

VARATIE

C B

C B

P P

1:100 1:100

5m

A 5m

A

GSPublisherEngine 766.0.0.100

GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

45


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

2H + KT 42,5 m² 2HAsunto +2H KT 42,5 m²m² + KT 42,5 B24 1. kerros

42,5 m

2

AsuntoAsunto B24 B24 1. kerros 1. kerros

Asunto B24

1. kerros

2h + KT PY

(PPK/KR)

SK PY

SK ET

PY

SK ET

KH (PPK/KR)

(PPK/KR)

KH

KH

MH1

JK/PK

tekn

ET

tekn

JK/PK

tekn

KT (MIKRO)

JK/PKKT APK

MH1

MH1

KT

(MIKRO)

APK

OH

(MIKRO)

APK

OH

TERASSI

OH TERASSI

TERASSI

Oma terassi kylpee valossa! C B

C B

P P

1:100 1:100

5m

A 5m

A

C B

rEngine 766.0.0.100

46

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

GSPublisherEngine 766.0.0.100


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

2H + KT 42,5 m² 2H + KT 2H42,5 + KT1.m² 42,5 m² Asunto C43 kerros

42,5 m

2

Asunto C43Asunto 1. kerros C43 1. kerros

Asunto C43

1. kerros

2h + KT SK

PY SK

PY

ET

SK

PY ET

tekn

KH

teknETJK/PK JK/PK

tekn

KH

(PPK/KR)

MH1

KT

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK

APK

(PPK/KR)

MH1

KT

APK

MH1

KT (MIKRO)

(PPK/KR)

KH

APK OH OH

TERASSI

OH

TERASSI

TERASSI

C B

C B

P P

1:100 1:100

5m

A 5m

A

C GSPublisherEngine 766.0.0.100

GSPublisherEngine 766.0.0.100

B Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

47


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 2H + KT 43,5 m²

AsuntoHuoneistot B28 2. kerros 2H 2H + KT 43,5 m² m² 43,5 Asunto B33 +3.KT kerros B28 2. kerros Asunto 2. kerros AsuntoAsunto B38 4.B28 kerros

43,5 m

2

Asunto B33B33 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto B38 4. kerros Asunto B38 4. kerros

Asunto B28 Asunto B33 Asunto B38

2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

PY

SKPY

PY (PPK/KR)

(PPK/KR) KH

SK

SK

ET

ET

KH

tekn

ET

tekn

JK/PK JK/PK (PPK/KR)

KH

tekn MH1 MH1

KT

KT

JK/PK APK

(MIKRO)

MH1

(MIKRO)

APK

KT

PARVEKE PARVEKE

OH

(MIKRO)

APK OH

PARVEKE

OH

Näetkö itsesi nauttimassa auringosta? C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

48

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

C B


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 H + KT 43,5 m²

sunto C47Huoneistot 2. kerros 2H 2H + KT m² m² + KT43,5 43,5 sunto C52 3. kerros C47C47 2. kerros Asunto 2. kerros sunto C57Asunto 4. kerros

43,5 m

2

Asunto C52C52 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto C57 4. kerros Asunto C57 4. kerros

Asunto C47 Asunto C52 Asunto C57

2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

SK

PYSK

PY

ETSK ETPY

tekn

(PPK/KR)

KH

tekn

KH

(PPK/KR)

ET JK/PK JK/PK (PPK/KR)

KH

tekn KT

MH1 MH1

KT

APK

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK APK

(MIKRO)

KT

MH1

APK OH

PARVEKE PARVEKE

OH

PARVEKE

OH

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

B

49

C


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

H + KT 48,5 m²

Huoneistot unto B30 2H2H +2. KT m² m² +kerros KT48,5 48,5 unto B35 3. kerros Asunto B30B30 2. kerros Asunto 2. kerros unto B40 4. kerros Asunto B35 3. kerros Asunto B35 3. kerros

48,5 m

2

Asunto B40B40 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto B30 Asunto B35 Asunto B40

2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

PY

(PPK/KR)

PY

tekn tekn ET VH

(PPK/KR)

ET KH

VH

PY

KH (PPK/KR)

tekn SK

JK/PK JK/PK

ET SK

KH

VH

KT

KT

SK OH PARVEKE PARVEKE

OH

APK

(MIKRO)

APK

JK/PK

(MIKRO)

MH1 MH1

KT

MH1

(MIKRO)

APK

OH PARVEKE

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

50

C

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

B


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

2H + KT 48,5 m² Huoneistot

2H 2H + 2. KT m² m² Asunto C49 +kerros KT48,5 48,5 Asunto C54 3. kerros Asunto C49 2. kerros Asunto C49 2. kerros Asunto C59 4. kerros Asunto C54 3. kerros Asunto C54 3. kerros

48,5 m

2

Asunto C59C59 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto C49 Asunto C54 Asunto C59

2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

ET

ET

(PPK/KR) (PPK/KR) PY

ET

PY

tekn ET

KH (PPK/KR)

ET

VH

KH

tekn

VH

PY

tekn

JK/PK JK/PK

SK

SK

ET

VH

KH APK

(MIKRO)

(MIKRO)

KT

MH1 MH1

KT

APK

JK/PK

SK OH

OH

PARVEKE PARVEKE

(MIKRO)

KT

MH1

APK

OH

PARVEKE

C B

P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

51

C


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Asunto A18

4. kerros

Huoneistot

2H2H + KT m² m² + KT51,5 51,5

51,5 m Asunto A2 A21. kerros Asunto 1. kerros Asunto A6 2. kerros Asunto A6 2. kerros Asunto A12A12 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto A18A18 4. kerros Asunto 4. kerros

2

Asunto A2 Asunto A6 Asunto A12 Asunto A18

1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h + KT

PARVEKE

OH PARVEKE PARVEKE

OH

OH

(PPK/KR)

MH1

(PPK/KR) (PPK/KR)

MH1 MH1

KH

KT

APK

(MIKRO)

KT

KT

(MIKRO)

APK

(MIKRO)

APK

JK/PK

KH

JK/PK JK/PK

KH

ET

ET

PY

SKPY

ET

tekn SK

PY

tekn

SK

tekn

C B P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

C B

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

P

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

52

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki 1:100

5m

A


Huoneistot

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

53


Huoneistot

54

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Huoneistot

Va ko ra ti a uu si h e si ti !

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

55


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

3H + KT 62,0 m² 3HAsunto + 3H KTB25 62,0 m² m² + KT 62,0 1. kerros

62 m

2

Asunto B25

AsuntoAsunto B25 B25 1. kerros 1. kerros

1. kerros

3h + KT PY

SK

tekn

(PPK/KR)

ET

SK

tekn

SK

MH2

ET

tekn

PY KH

PY

(PPK/KR)

(PPK/KR)

KH JK/PK JK/PK

ET

MH2

KH

MH2

JK/PK JK/PK KT MH1

KTAPK

APK

(MIKRO)

APK

(MIKRO)

KT

(MIKRO)

JK/PK JK/PK MH1

MH1 OH OH

OH TERASSI TERASSI

TERASSI

Onni on oma terassi.

C

3h + KT

B

C B

P

P

1:100 1:100

rEngine 766.0.0.100

5m

A 5m

B

C A

P

56

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki 1:100

GSPublisherEngine 766.0.0.100

5m

A


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

3H + KT 62,0 m² 3H +3H KT 62,0 m² m² + KT 62,0 Asunto C44 1. kerros

62 m

2

Asunto C44

Asunto C44 C44 1. kerros Asunto 1. kerros

1. kerros

3h + KT ET ET

ET (PPK/KR)

PY

SK

tekn (PPK/KR)

KH (PPK/KR)

PY

SK

ET

PY

SK

KH

MH2 MH2

ET

JK/PK JK/PK

tekn

tekn

ET

KH

MH2

JK/PK JK/PK

(MIKRO)

MH1

JK/PK JK/PK KT (MIKRO)

(MIKRO)

KT APK

MH1

APK

KT

MH1 OH

APK

OH

OH TERASSI TERASSI

TERASSI

C B

C B

P P

1:100 1:100

GSPublisherEngine 766.0.0.100

5m

A 5m

B

C A

P

GSPublisherEngine 766.0.0.100

1:100

5m

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

57

A


Helsingin64,5 Helene, Taidemaalarinkatu 4 3H + KT m²

Asunto A3 1. kerros Huoneistot 3H + KT m² m² 3H + KT 64,5 Asunto A7 2. 64,5 kerros Asunto A13 kerros Asunto A3 3. kerros Asunto A31. 1. kerros Asunto A7 2. kerros Asunto A19 4. kerros Asunto A7 2. kerros

64,5 m

2

Asunto A13A13 3. kerros Asunto 3. kerros Asunto A19A19 4. kerros Asunto 4. kerros

Asunto A3 Asunto A7 Asunto A13 Asunto A19

1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

3h + KT APK

MH1 MH1

MH1

KT JK/PK JK/PK

APK APK

(MIKRO) PY (MIKRO)

SK

PY PY (MIKRO)

SK

SK tekn

tekn

tekn

KT

KT

JK/PK JK/PK JK/PK

JK/PK

KH

KH

KH OH

(PPK/KR) (PPK/KR)

OH

(PPK/KR)

OH

KH

KH

KH MH2 MH2

MH1 MH1

OH

OH

PARVEKE PARVEKE

MH2

MH1

OH

PARVEKE

C B P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

C

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

B

rEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

P58

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

3H + KTHuoneistot 65,0 m² 3H + KT 65,0 m²

3H + KT 65,0 m²

65 m

2

Asunto A9Asunto 2. A9 kerros Asunto A92. kerros 2. kerros Asunto A15 3. kerros Asunto A15 3. kerros Asunto A15 3. kerros Asunto 4. kerros Asunto A21 4. A21 kerros Asunto A21 4. kerros

Asunto A9 Asunto A15 Asunto A21

2. kerros 3. kerros 4. kerros

3h + KT SK

tekn

SK

tekn

ET

(PPK/KR)

PYSK

PY

tekn

PY MH1 MH1

ET

(PPK/KR)

MH1

ET KH

KH

OH

OH

(PPK/KR)

KH

APK

(MIKRO)

(MIKRO)

OH

KT

APK

KT

(MIKRO)

JK/PK JK/PK JK/PK JK/PK

APK

KT

MH2 MH2

JK/PK JK/PK PARVEKE PARVEKE

MH2

PARVEKE

C B P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

C

GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

B

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

59


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

76,5 m 3H + KT 76,0 m² Asunto B26

/PK

1. kerros

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4 APK

KT

Asunto B26

1. kerros

(MIKRO)

/PK

2

3H + KT 76,0 m²

3h + KT Asunto B26

1. kerros JK/PK APK

MH1

KH

(PPK/KR)

(MIKRO)

JK/PK

VH MH2 KT

JK/PK

tekn

APK

OH

ET

MH1

(PPK/KR)

KH

(MIKRO)

JK/PK

VH MH2 SK

PY

KT

tekn ET KH ET SK

OH

PY

KT MH1

ET KH

OH

OH KT

MH1

TERASSI

OH

C B

TERASSI

A C B

P 1:100

5m

C B 60

P Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

GSPublisherEngine 766.0.0.100

A


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

3H + KT 76,0 m²

76,5 m

2

Asunto B31 2. kerros 3. kerros 3HAsunto + KTB3676,0 m² Asunto B41 4. kerros Asunto B31 2. kerros Asunto B36 3. kerros Asunto B41 4. kerros

JK/PK

Asunto B31 Asunto B36 Asunto B41

2. kerros 3. kerros 4. kerros

APK

(MIKRO)

3h + KT

JK/PK

KT

JK/PK APK

JK/PK

MH1

KH

(PPK/KR)

MH2

KT

tekn MH1

KH

(PPK/KR)

APK

(MIKRO)

JK/PK

VH

(MIKRO)

JK/PK

VH

MH2 KT

tekn

ET SK

PY

ET ET

SK

PY

KH

VH

ET

PARVEKE

KH

VH

KT MH1

KT MH1

OH PARVEKE

OH PARVEKE

C B

A C B C

P

B 1:100

5m

A

P Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. 1:100 5m

A

GSPublisherEngine 766.0.0.100

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

61


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot

3H + KT 76,0 m² 3HC45 + KT1. kerros 76,0 m² Asunto

76,5 m Asunto C45 1. kerros

Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

2

Asunto C45

1. kerros

3H + KT 76,0 m²

3h + KT

JK/PK JK/PK

APK

VH (MIKRO)

(MIKRO)

Asunto C45 1. kerrosJK/PK

JK/PK

APK

MH2 KT

KH MH2

KH

VH

MH1

(PPK/KR)

MH1

(PPK/KR)

KT

tekn

JK/PK (MIKRO)

tekn JK/PK

APK

ET

PY MH2

VH

SK

ET

KH PY

KT

MH1

(PPK/KR)

SK ET

tekn

KH ET

KH OH

ET OH

PY

SK

KT

MH1 KT

MH1 ET

KH OH OH

OH

KT

MH1

TERASSI TERASSI

OH

TERASSI

C B

C B

P P

1:100 1:100

5m

A 5m

C B

rEngine 766.0.0.100

62

P Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

GSPublisherEngine 766.0.0.100

1:100

5m

A


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

Huoneistot Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

3H 3H + KT m² m² + KT76,0 76,0

76,5 m Asunto C50C50 2. kerros Asunto 2. kerros Asunto C55 3. kerros 3. kerros 3HAsunto + KTC5576,0 m² Asunto C60C60 4. kerros Asunto 4. kerros Asunto C50 2. kerros Asunto C55 3. kerros Asunto C60 4. kerros

2

Asunto C50 Asunto C55 Asunto C60

2. kerros 3. kerros 4. kerros

3h + KT APK

JK/PK JK/PK

(MIKRO)

(MIKRO)

JK/PK JK/PK APK

VH

VH

(MIKRO)

JK/PK APK

KT

JK/PK KT

MH2 MH2

KH

(PPK/KR) KH

(PPK/KR)

MH1 MH1 VH

MH2

KH

tekn MH1

(PPK/KR)

tekn

KT ET

PY

SKPY

tekn

ET

SK ET

PY

ET

SK

KH

KH

ET

VH

VH

ET

VH

KH KT

KT

MH1 MH1

KT

Kodin ikkunat avautuvat molempiin suuntiin läpi talon. MH1

OH

PARVEKE PARVEKE

OH

OH

PARVEKE

C B

P

C

B C

P

B 1:1001:100

5m 5m

A

A

P Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. 1:100 5m

A

GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

63


Huoneistot

64

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Huoneistot

ar Tun je ne n ja mm ko e di t.

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

65


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

4HHuoneistot + +KT 4H KT 85,5 85,5m² m²

85,5 m

Asunto A1A1 1.1.kerros 4H + KT 85,5 Asunto kerros Asunto A1

2

1. kerros

Asunto A1

1. kerros

4h + KT

PARVEKE

PARVEKE PARVEKE MH3

MH2

MH3 MH3

MH1

MH2 MH2

MH1 MH1

KH

PY

(PPK/KR)

SK JK/PK JK/PK PY SK

OH

PY

OH KT

OH

KH (PPK/KR)

ET

(PPK/KR)

JK/PK JK/PK

SK

KH

ET

JK/PK JK/PK

ET KT APK

tekn

(MIKRO)

KT

APK

tekn

(MIKRO)

APK

tekn

(MIKRO)

C B

C B

P P

1:100 1:100

C

5m

B A 5m

A

P 1:100

rEngine 766.0.0.100

66

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki

GSPublisherEngine 766.0.0.100

5m

A


Helsingin Helene, Taidemaalarinkatu 4

4HHuoneistot +4H 85,585,5 m² 4H +KT KT m² m² + KT85,5

85,5 m

Asunto A5A5 A5 2.2.kerros Asunto kerros Asunto 2. kerros Asunto A11 3. kerros Asunto A11 3. kerros Asunto A11 3. kerros Asunto A17 4.4.kerros Asunto A17A17 kerros Asunto 4. kerros

2

Asunto A5 Asunto A11 Asunto A17

2. kerros 3. kerros 4. kerros

4h + KT

PARVEKE PARVEKE

PARVEKE MH3 MH3

MH2 MH2

MH3

MH1 MH1

MH2

MH1

KH

PY

OH

SKPY SK JK/PK JK/PK JK/PK JK/PK

OH

PY KT

OH

(PPK/KR) (PPK/KR)

KH

ET

ET (PPK/KR)

SK KT JK/PK JK/PK APK

KT

KH

APK

(MIKRO) (MIKRO)

APK

ET tekn

tekn

tekn

(MIKRO)

C B P

C

B

P 1:1001:100

5m 5m

C B A

A

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia. Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

P GSPublisherEngine 766.0.0.100 GSPublisherEngine 766.0.0.100

1:100

5m

A Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

Ikkunoiden koossa ja sijainnissa on asuntokohtaisia poikkeamia.

67


Yrjö ja Hanna

Yrjö ja Hanna ASO-Kodit – viihtyisää asumista Kuva: Nina Kaverinen

“Kodit ovat meille sydämenasioita.” Anni lausvaara Yrjö ja Hanna -säätiön toiminnanjohtaja Yrjö & Hanna Oy:n toimitusjohtaja

68

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


Yrjö ja Hanna

Yrjö ja Hanna Koteja jo 20 vuotta

Yrjö ja Hanna -säätiö ja Helsingin Helene

Laadukkaista, turvallisista ja viihtyisistä kodeista pääsee nauttimaan nyt jokainen, kun rakennutamme asumisoikeusasuntoja eri puolille pääkaupunkiseutua.

Suomalainen Yrjö ja Hanna -säätiö rakennuttaa ja ylläpitää kiinteistöjä. Säätiö rakennuttaa Helsingin Helenen Asoasunnot Uusimaa Oy:lle, joka kuuluu Yrjö ja Hanna -konserniin.

Suomalaiset tuntevat meidät vastuullisena toimijana: olemme turvanneet ikäihmisten ja muiden hoivaa arjessaan tarvitsevien hyvinvointia ja laadukasta elämää jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Juuremme ovat osa meitä: tunnemme vastuumme rakennuttajana.

Olemme ylpeitä Yrjö ja Hanna ASO-Kodit -tunnuksen alla rakennetuista kodeista. Tervetuloa kotiin!

Info yrjö ja hanna -konserni Yrjö ja Hanna -konserniin kuuluvat Yrjö ja Hanna -säätiö sr:n lisäksi Yrjö & Hanna Oy, Asoasunnot Uusimaa Oy sekä säätiön omistamat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Yhteiskunnallisen yrityksen periaattein toimiva Yrjö & Hanna Oy vastaa hoivapalveluista rakennuttamissamme hoivakodeissa.

Lähes kolmesataa vuotta vanha Kuninkaantammi seisoo nimeään kantavassa puistossa Kuninkaantammen pohjoisosassa.

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

69


TERVETULOA YRJÖ JA HANNA ASO-KOTIIN

Miksi asumisoikeusasunto? Yrjö ja Hanna ASO-Kodeissa yhdistyvät vuokra-asumisen ja omistusasumisen parhaat puolet. Asumisoikeusasunto sopii sinulle, mikäli arvostat huoletonta, taloudellisesti riskitöntä ja turvallista asumista.

Talon omistaja ei voi irtisanoa asumisoikeussopimusta, joten kotisi on vuokra-asuntoa pysyvämpi ratkaisu. Kun asukkaana huolehdit vastikkeista ja noudatat talon tapoja, voit asua asumisoikeusasunnossa niin pitkään kuin haluat! Jos haluat joskus luopua kodistasi, sinun ei tarvitse huolehtia asunnon myynnistä. Asuntoon sijoittamasi asumisoikeusmaksun saat rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna takaisin.

Tiesitkö, että voit saada Kelalta asumistukea asumisoikeusasuntoon? Voit myös vähentää asumisoikeusmaksua varten otetun velan korot verotuksessasi.

Löydät kaiken tarvitsemasi: www.yrjojahanna.fi/asokodit

70

Helsingin Helene | Taidemaalarinkatu 4 | 00430 Helsinki


TERVETULOA YRJÖ JA HANNA ASO-KOTIIN

1. 15 %

Info Kun haet asuntoa Helsingin Helenestä 1. Hae asumisoikeuden järjestysnumero Helsinkiin.

..............................................................................................................

2. Täytä sähköinen asuntohakemuksemme osoitteessa: www.yrjojahanna.fi/asokodit

..............................................................................................................

3. Kun järjestysnumerosi ja toivomasi kohde kohtaavat, otamme sinuun yhteyttä. Jos hyväksyt tarjouksen ja sinulla on pienin järjestysnumero, varaamme asunnon sinulle. ..............................................................................................................

4. Toimitamme sinulle varauskirjeen ja pyydämme sinua täyttämään lopullista asukashyväksyntää varten tarvittavat selvitykset. Kun saat myönteisen päätöksen, allekirjoitamme sopimuksen.

5. Maksat asumisoikeusmaksuna 15 % asunnon alkuperäisestä hankintahinnasta. Lisäksi maksat kahden kuukauden käyttövastikkeen suuruisen vakuuden.

..............................................................................................................

6. Saat avaimet ja muutat uuteen kotiisi! Asumisoikeusasunnosta maksat kuukausittain käyttövastiketta. Käyttökorvauksia maksat mm. vedestä ja autopaikasta. ..............................................................................................................

7. Asumisoikeusasunnoissa viihdytään usein pitkään. Jos kuitenkin haluat luopua asunnostasi, sinulle palautetaan sekä asumisoikeusmaksu rakennusindeksillä tarkistettuna että vakuusmaksu.

Helsingin Helene – Sanalla sanoen koti.

71


09/2016

Lisätietoa sivuiltamme: www.yrjojahanna.fi/asokodit

Tiedustelut ja myynti: Asoasunnot Uusimaa Oy | 040 905 1039 tai 020 742 9888 | asoasunnot@yrjojahanna.fi www.yrjojahanna.fi/asokodit