Page 1


Σελ.

4

IFA 2017

Βρεθήκαµε στο Βερολίνο και είδαµε έξυπνες συσκευές και τεχνητή νοηµοσύνη που δείχνουν το µέλλον

Σελ.

18

Apple

Η νέα γενιά iPhone µας αφήνει µε το στόµα ανοιχτό

Σελ.

30

Sony

Όταν το smartphone σου µετατρέπεται σε επαγγελµατική φωτογραφική µηχανή

Σελ.

38

Turbo-X

Απόλαυσε Turbo επιδόσεις σε προσιτή τιµή

Σελ.

8

Samsung

Ετοιµάσου για σπουδαία πράγµατα. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τα όρια

Σελ.

24

Huawei

Γιορτάζει το festival τιµών και παρουσιάζει τα νέα Honor

Σελ.

34

Xiaomi

Αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού

Σελ.

42

Nokia

Βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και κλέβει την παράσταση


03

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σελ.

44 LG

Με οθόνες που δεν θα θες να πάρεις τα µάτια σου από πάνω τους

Σελ.

Ποτέ πριν η καθηµερινότητα δεν ήταν τόσο εύκολη

Wiko

Σελ.

Σε βοηθάµε να επιλέξεις το κατάλληλο για τις ανάγκες σου

56 Σελ.

Ανακάλυψε πολύτιµα αξεσουάρ για να προστατεύσεις το πολύτιµό σου

72

Sportwatches, Smartbands & Smartwatches. Ό,τι χρειαστείς για να παραµείνεις fit

58

Accessories

Σπίτι είναι εκεί που έχεις σταθερό τηλέφωνο

Wearables

50

Οδηγός αγοράς smartphone

Σταθερή τηλεφωνία

Σελ.

46

Smartphones που ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου

48

Easyphones

Σελ.

Σελ.

Σελ.

78

Πόσο smartphone lover είσαι; Κάνε το quiz, τέσταρε τις γνώσεις σου και ανακάλυψε πόσα ξέρεις γύρω από τα smartphones

Απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδηµοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Το «Πλαίσιο» δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιµές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Το «Πλαίσιο» διατηρεί το δικαίωµα αλλαγής τιµών του παρόντος τιµοκαταλόγου χωρίς καµία προειδοποίηση. Ο παρών κατάλογος διανέµεται δωρεάν και ακυρώνει κάθε προηγούµενο. Οι προσφορές και τα δώρα ισχύουν για περιορισµένο αριθµό τεµαχίων και µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι φωτογραφίες των προϊόντων έχουν διαφοροποιηθεί για τις ανάγκες του καταλόγου. Οι τιµές του παρόντος εντύπου ισχύουν από 16/10/2017 έως και 22/10/2017 ή µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι δόσεις είναι άτοκες & η εξόφλησή τους γίνεται µέσω πιστωτικής κάρτας. Οι τιµές περιλαµβάνουν ΦΠΑ 24%.

∆ιαβάστε αναλυτικά τους όρους της ενέργειας Επιστροφή στο www.epistrofi-eurobank.gr


IFA 2017

Έξυπνες συσκευές και τεχνητή νοηµοσύνη δείχνουν το µέλλον Η IFA Berlin (International Radio Exhibition Berlin), η µεγαλύτερη και πιο διάσηµη εµπορική έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, άνοιξε και φέτος τις πύλες της από 1 έως 6 Σεπτεµβρίου, στο 159.000 τετρ. µέτρων Messe ExpoCenter του Βερολίνου. To Plaisio Blog ήταν φυσικά εκεί, παρακολουθώντας από κοντά τις παρουσιάσεις και τις ανακοινώσεις µικρών και µεγάλων κατασκευαστών, µεταφέροντάς σας λίγη από την µαγεία της έκθεσης και τα ασφυκτικά γεµάτα περίπτερα της, στα οποία φέτος φιλοξενήθηκαν 1.805 εκθέτες και 253.000+ επισκέπτες, σηµειώνοντας περισσότερα από 4.7 δισ. ευρώ σε παραγγελίες.

Back to the Future! Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο κεντρικός άξονας της έκθεσης κινείται γύρω από µία συγκεκριµένη τεχνολογική τάση, η οποία καθορίζεται από τις παρουσιάσεις, τα keynotes και τα προϊόντα που λανσάρονται - χαράζοντας κυριολεκτικά την πορεία του Digital Home Living. Φέτος, η αίσθηση που υπήρχε στους διαδρόµους και τα περίπτερα των εκθετών ήταν πως το Internet of Things (IoT), δηλαδή το οικοσύστηµα των διασυνδεδεµένων συσκευών (Smart Hubs, Smart TVs, «έξυπνες» οικιακές συσκευές κλπ.) αλλά και οι υλοποιήσεις τεχνητής νοηµοσύνης/ροµποτικής έχουν πλέον ωριµάσει αρκετά και είναι έτοιµες να γίνουν κοµµάτι της καθηµερινότητας µας.

Wearables, wearables παντού! Τα wearables, ήτοι ψηφιακές συσκευές που «φοριούνται», δεν αποτελούν κάτι νέο και τα περίπτερα της IFA 2017 ήταν γεµάτα από συσκευές γνωστών και µη κατασκευαστών, τα οποία λίγο-πολύ ακολουθούν συγκεκριµένες σχεδιαστικές γραµµές, ωστόσο, κάθε χρονιά εµφανίζονται µε πλουσιότερα χαρακτηριστικά για την παρακολούθηση των βιοµετρικών χαρακτηριστικών του χρήστη, καθώς και µε βελτιωµένη αυτονοµία.

WEARABLES


IFA 2017

IFA

ROBOT

05


IFA 2017

LAPTOP

Κείµενο: Β. Ορφανίδης, Φωτό: ∆. Κολιός

Φορητά συστήµατα... 8ης γενιάς! Στους φορητούς υπολογιστές, οι σχεδιαστικές γραµµές παραµένουν ίδιες, µε τη διαφορά ότι τα 2-σε-1 συστήµατα έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται. Μικρότερες οθόνες υψηλής και υπερυψηλής ευκρίνειας, ελαφριά και ανθεκτικά σώµατα, γραφίδες (όσον αφορά τα συστήµατα µε οθόνες αφής) αλλά και 8ης γενιάς Intel επεξεργαστές, οι οποίοι απογειώνουν τις επιδόσεις αλλά και την αυτονοµία.

Smartphones που ξεχώρισαν! Samsung, Sony και LG «κονταροχτυπήθηκαν» στην IFA 2017, µε τις δύο τελευταίες να διοργανώνουν και ξεχωριστά Launch Events για τις νέες ναυαρχίδες τους, οι οποίες ξεχώρισαν για τους δικούς τους λόγους. Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες αυτές συσκευές θα βρείτε στις επόµενες σελίδες του καταλόγου µας.

SMARTPHONES

Drone-volution! Αν και η IFA 2017 ήταν γεµάτη από drones, το περίπτερο της DJI τράβηξε όλα τα βλέµµατα για δύο σηµαντικούς λόγους, τα DJI Spark και DJI Mavic Pro Platinum, δύο προτάσεις οι οποίες µπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόµα και των πιο απαιτητικών χρήστες, µε ξεχωριστά αλλά εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

DRONE


IFA 2017

07

OP Memoirs of Light: Φωτογραφικές µηχανές και όχι µόνο... Η D850 της Nikon ήταν αναµφισβήτητα νικητής των εντυπώσεων! Στο περίπτερο της εταιρείας είχαµε την ευκαιρία να την δούµε από κοντά, να τραβήξουµε φωτογραφίες και να δοκιµάσουµε τους full-frame φακούς της ιαπωνικής εταιρείας. ∆εν έλειψαν όµως και οι εκπλήξεις από γνωστές εταιρείες του χώρου, όπως το λανσάρισµα της Sony RX0 και η ανακοίνωση της αναβαθµισµένης 360° Android-based κάµερα της Ricoh, Theta V, την οποία και σας παρουσιάσαµε κατ’ αποκλειστικότητα, µε τη βοήθεια του Thijs Ekelschot (Head of Marketing, Ricoh Imaging EU).

DRONE

PLAISIO

Ich bin ein Berliner! Τέλος, οφείλουµε να σας ευχαριστήσουµε για τα θετικά σχόλια, την εµπιστοσύνη και την άµεση ανταπόκριση, συντροφεύοντάς µας σε µία ακόµα αποστολή δηµοσιογραφικού χαρακτήρα. Πολλά νέα προϊόντα, πολλές ανακοινώσεις... µία µεγάλη έκθεση θα είναι πάντα «µία µεγάλη έκθεση» και δεν χωράει καµία αµφιβολία! Το µόνο που µπορούµε να σας υποσχεθούµε είναι ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ και το Plaisio Blog θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην «πρώτη γραµµή» των τεχνολογικών εξελίξεων, µε δηµοσιεύσεις, παρουσιάσεις (unboxing και hands-on), οδηγούς, tech-tips κα. Stay tuned!


Κάνε σπουδαία πράγµατα ∆ες τη µεγαλύτερη εικόνα και επικοινώνησε µε έναν εντελώς νέο τρόπο. Το νέο Galaxy Note 8, χάρη στην Infinity οθόνη χωρίς όρια µε επιφάνεια που φτάνει από άκρη σε άκρη, απολαµβάνεις περισσότερο χώρο, ενώ οι συµµετρικές καµπύλες του επιτρέπουν να κάθονται καλύτερα στο χέρι σου.

Τέλεια συµµετρία Κατασκευασµένο από γυαλί GORILLA GLASS 5 & αλουµίνιο 7000 (χρησιµοποιείται συχνά από την αυτοκινητοβιοµηχανία και την αεροπορία, στην ορειβασία και στα mountain bikes), το Galaxy Note8 διαθέτει πιο τετραγωνισµένες άκρες από το S8/S8+ για να δίνει την καλύτερη αίσθηση σηµείωσης, σαν να χρησιµοποιείς χαρτί και µολύβι.

Κινηµατογραφική εµπειρία To Note8 προσφέρει 14% ευρύτερη επιφάνεια προβολής, για µια πλουσιότερη, πιο συναρπαστική εµπειρία. Η παγκόσµια εταιρεία DisplayMates απέδωσε το βραβείο αριστείας καλύτερης οθόνης (Α+).


SMARTPHONES

Infinity display που προσφέρει κινηµατογραφική εµπειρία θέασης

09

Οθόνη Χωρίς Όρια Η Οθόνη Χωρίς Όρια είναι πλέον trademark για τη Samsung. Με 6.3" είναι η µεγαλύτερη που τοποθετήθηκε ποτέ σε Galaxy Note και καταλαµβάνει όλο το εµπρόσθιο µέρος της οθόνης, προσφέροντας περισσότερη επιφάνεια για µεγαλύτερη προβολή και περισσότερο χώρο για χρήση της γραφίδας S Pen.

Επιδόσεις Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται ο Εxynos 8895, πλαισιωµένος από 6GB µνήµης DDR4x RAM και 64GB επεκτ. αποθηκευτικού χώρου. Η µπαταρία του στα 3300mAh, ασύρµατης και ενσύρµατης φόρτισης, έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά, ενώ αντέχει βύθιση σε 1,5m (γλυκό νερό) για 30’. Στο πίσω µέρος βρίσκουµε τον αισθητήρα καρδιακών παλµών, ενώ στο µπροστινό µέρος υπάρχει η ταχύτατη αναγνώριση ίριδας.

Gigabit LTE + Gigabit Wi-Fi Τώρα οι αναζητήσεις στο ∆ιαδίκτυο γίνονται µε Gigabit LTE + Gigabit Wi-Fi ταχύτητες, φτάνοντας σε ταχύτητες δικτύου τόσο υψηλές όσο 1 gigabit το δευτερόλεπτο, για να κατεβάζεις αρχεία και βλέπεις βίντεο µε ταχύτητα και ευκολία.


Πιο έξυπνο µε… Bixby To Bixby είναι ο αποκλειστικά δικός σου εικονικός βοηθός, ένας πιο έξυπνος τρόπος να χρησιµοποιείς το τηλέφωνό σου! Ανοίξε την κάµερα και χρησιµοποίησε το Bixby για να λάβεις πληροφορίες για αξιοθέατα, εστιατόρια και µεταφράσεις στο µενού ή ζήτησέ του να προσαρµόσει µια φωτογραφία που µόλις έβγαλες και να τη µοιραστεί µε τον φίλους σου ή να την ποστάρει στα social media.

Infinity Display 6.3”, η µεγαλύτερη οθόνη που εφαρµόστηκε ποτέ σε συσκευή Note

Κάµερα ∆ιπλού Φακού Για πρώτη φορά, η Samsung ενσωµατώνει σε smartphone τη λειτουργία τηλεφακού στον ένα φακό, µε χαµηλό F2.4 στον τηλεφακό για φωτεινές φωτογραφίες µε zoom σε εσωτερικούς χώρους. Ο ευρυγώνιος F1.7 φακός είναι τεχνολογίας Dual Pixel και προσφέρει γρήγορη εστίαση σε µόλις 0,15 δευτερόλεπτα, αγγίζοντας τους χρόνους των DSLR µηχανών.

Εστίαση σε πραγµατικό χρόνο Με τη λειτουργία ζωντανής εστίασης συγχρονίζονται και οι δυο φακοί και σου δίνεται η δυνατότητα ρύθµισης της έντασης της θόλωσης. Με τη λειτουργία διπλής λήψης, ενώ εσύ βγάζεις πορτρέτα, ο ευρυγώνιος φακός του Note8 σου δείχνει τι συµβαίνει και στο υπόλοιπο τοπίο.

205,80€

1.029€

28,58€

σε 36 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

11

Ταχύτατο Exynos 8895 SoC και 6GB µνήµης RAM

S Pen Το επανασχεδιασµένο S Pen ζυγίζει µόλις 3g, η διάµετρος της µύτης έχει µειωθεί σχεδόν στο µισό (0,7Φ) και η ευαισθησία πίεσης έχει φτάσει τα 4096, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη µε IP68. Με το S Pen µπορείς να γράφεις µε το δικό σου χαρακτήρα και να το µετατρέπει σε κείµενο (σε µηνύµατα, internet, whatsapp, viber κ.λπ.), µπορείς να ανοίξεις µε µια επιλογή 2 εφαρµογές ταυτόχρονα µέσω της edge οθόνης ή να χρησιµοποιήσεις ανά ζεύγη τα αγαπηµένα σου apps. ‘Oταν η συσκευή βρίσκεται σε αναµονή, µπορείς να αφαιρέσεις το S Pen και να µετατρέψεις την οθόνη σε µαύρο χαρτί για σηµειώσεις on-the-go.

Σύστηµα Dual Camera µε Dual Pixel Sensors, 2 οπτικούς σταθ. εικόνας και 2x οπτικό zoom

Ζωντανά Μηνύµατα και OCR

Νέα γραφίδα S Pen για να εκφράζεις τον εαυτό σου µε τρόπους που κάνουν τη διαφορά

Μια καινούρια προσθήκη στο S Pen είναι η λειτουργία Ζωντανό Μήνυµα, η οποία σε αφήνει να φτιάχνεις δικά σου animated GIFs πάνω σε φωτογραφίες της Συλλογής σου ή σε απλό φόντο και να τα µοιραστείς στα social media! Παράλληλα, ακόµα και αν δεν ξέρεις µια ξένη γλώσσα, το S Pen µέσω της Μετάφρασης, θα σου τη µεταφράσει. Το S Pen διαθέτει κι άλλες λειτουργίες, όπως Έξυπνη Επιλογή, Μεγέθυνση, Γρήγορη Προεπισκόπηση και Χρωµατισµός.


Ξεπέρασε τα όρια Σπάσε τα δεσµά µε τα Galaxy S8 και S8+ και τη νέα Infinity οθόνη χωρίς bezels. Αυτό που βλέπεις είναι µια οµαλή, ανεµπόδιστη επιφάνεια η οποία φτάνει από άκρη σε άκρη στη συσκευή. Παρακολούθησε ταινίες, παίξε games ή απλά κάνε browse στο internet σε µια καθηλωτική οθόνη µε αναλογία πλευρών 18,5:9, µε όλες τις σηµαντικές συντοµεύσεις να είναι ένα «σύρσιµο» µακριά χάρη στην Edge οθόνη. Απόλυτη ασφάλεια Σύµφωνα µε έρευνα το 70% των χρηστών κινητών τηλεφώνων φοβούνται για τα προσωπικά τους δεδοµένα. Τα νέα Galaxy S8 και S8+ ενσωµατώνουν αναγνώστη ίριδας, αλλά και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωµάτων. Τα δεδοµένα σου ανοίγουν µόνο για εσένα.

Πανίσχυρο

Καθηλωτική οθόνη Infinity Display µε ανάλυση Quad HD+

Τα Galaxy S8 και S8+ είναι τα πρώτα smartphones µε επεξεργαστή Exynos, ο οποίος έχει κατασκευαστεί µε τη µέθοδο FinFET 10nm. Χάρη σε αυτή, προσφέρει χαµηλότερες θερµοκρασίες λειτουργίας και κατανάλωση ενέργειας, συγκριτικά µε τους επεξεργαστές προηγούµενης γενιάς. ∆ιαθέτει οκτώ πυρήνες, συνοδεύεται από 4GB µνήµης RAM και δεν κολλάει πουθενά.

Selfies που ξεχωρίζουν Η µπροστινή κάµερα µε αισθητήρα 8MP και το έξυπνο Auto Focus φέρνει το θέµα της φωτογραφίας σου στο επίκεντρο και σου προσφέρει λήψεις µε υψηλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώµατα.

165,80€

829€

23,03€

σε 36 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

13

Προστασία Corning Gorilla Glass 5

Αιχµαλώτισε τη στιγµή ηµέρα & νύχτα Η κύρια (οπίσθια) κάµερα έρχεται µε αισθητήρα Dual Pixel 12MP που εστιάζει τόσο γρήγορα όσο τα µάτια σου, και έναν ιδιαίτερα φωτεινό φακό F1.7 για κρυστάλλινες φωτογραφίες ηµέρα και νύχτα.

Ψηφιακός βοηθός Bixby για έξυπνη διαχείριση και ταχύτατες αναζητήσεις στο ∆ιαδίκτυο

Μεγάλη ασφαλής µπαταρία Τα Galaxy S8 και S8+ ενσωµατώνουν µεγάλης χωρητικότητας µπαταρίες οι οποίες έχουν περάσει τον έλεγχο 8 σηµείων της Samsung και είναι περισσότερο ασφαλείς και πιο αξιόπιστες από ποτέ για να απολαµβάνεις πολλές ώρες gaming, video ή απλά browse στο internet ενώ υποστηρίζουν ταχεία και ασύρµατη φόρτιση.

Πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη

Ποιοτικός ήχος AKG

185,80€

929€

29,80€

σε 36 άτοκες δόσεις

Ένα κορυφαίας απόδοσης smartphone πρέπει να συνοδεύεται και από τα ανάλογα ακουστικά. Στη συσκευασία των Galaxy S8 και S8+ θα βρεις τα ακουστικά Pure Sound της AKG για να απολαµβάνεις ποιοτικό, κρυστάλλινο ήχο, ικανό να απογειώσει την εµπειρία σου.


Μπες σε ένα γαλαξία premium επικοινωνίας Design που σαγηνεύει και απόδοση που συναρπάζει

Οι 8 πυρήνες του θα σου δώσουν το απαραίτητο boost σε ό,τι κι αν κάνεις

Samsung Galaxy S7 Οθόνη: 5.1”, 2560 x 1440 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.3 GHz & 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G+

119,80€

599€ Κώδ.: 2442159/ 2442183 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Καµπύλες που οµορφαίνουν την κάθε µέρα και κάµερα που την αποτυπώνει µε εκπληκτική λεπτοµέρεια

Samsung Galaxy S7 Edge Οθόνη: 5.5”, 2560 x 1440 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.3 GHz & 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G+

139,80€

699€ Κώδ.: 2442191/ 2442930 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

19,42€

σε 36 άτοκες δόσεις

Αισθητήρας Dual Pixel Sensor ποιότητας DSLR

24,96€

σε 24 άτοκες δόσεις


!

15

Ένας επεξεργαστής µε πολλούς πυρήνες και υψηλή συχνότητα λειτουργίας σου δίνει τη δυνατότητα να τρέχεις πολλές εφαρµογές µαζί χωρίς να «κολλάει» πουθενά.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Βρέξει-χιονίσει το αδιάβροχο Galaxy A3 δεν θα σε αφήσει

Samsung Galaxy A3 2017 Οθόνη: 4.7”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G

59,80€

299€

16,61€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2629402/ 2629518/ 2629526 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Αξεπέραστο στυλ και ισχυρός 8πύρηνος επεξεργαστής

Με 16MP εµπρόσθια κάµερα, ετοιµάσου για τις πιο wow selfie που έχεις βγάλει ποτέ

Samsung Galaxy A5 2017 Οθόνη: 5.2”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.9 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 16 MP/ 16 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G

79,80€

399€

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Κύρια κάµερα µε αισθητήρα 16.0 MP και F1.9

16,63€

σε 24 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2629534/ 2629542/ 2629712 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


Φωτεινές λήψεις µε κάµερες 13MP f/1.7 & 13MP f/1.9

Η sAMOLED 5.5’’ οθόνη του θα σου χαρίσει ανεπανάληπτη εµπειρία θέασης

Samsung Galaxy J7 (2017) Οθόνη: 5.5”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 13 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

69,80€

349€

19,39€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2701758/ 2701766/ 2701782 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Το στιλ σου θα κάνει upgrade κάθε φορά που θα το βγάζεις από την τσάντα

Samsung Galaxy J3 (2017) Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

από

41,80€

229€

209€

17,41€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2725460/ 2725479/ 2725487 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Οµοιόµορφο µεταλλικό φινίρισµα και κρύσταλλο 2.5D


17 Dual SIM για άνετη επικοινωνία µε όλους

Αφεντικό, οικογένεια και φίλους τους έχεις όλους σε µία συσκευή

Samsung Galaxy J3 DS (2017) Oθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

από

239€

219€

43,80€ 18,25€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2725509/ 2725614 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Εµπρόσθια φωτεινή κάµερα 13MP µε LED Flash

Απελευθέρωσε τη δύναµη των 8 πυρήνων µε το δακτυλικό σου αποτύπωµα

Samsung Galaxy J5 (2017) Οθόνη: 5.2”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

57,80€

289€

16,06€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2701596/ 2701723/ 2701731 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


Μια νέα γενιά iPhone Το iPhone 8 έρχεται µε έναν ολόφρεσκο γυάλινο σχεδιασµό. ∆ιαθέτει τον ισχυρότερο επεξεργαστή που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone, ενώ η πιο διάσηµη κάµερα του κόσµου έγινε ακόµα καλύτερη. Η νέα γενιά iPhone έρχεται µε δυνατότητα ασύρµατης φόρτισης για να σου λύσει τα χέρια αλλά και για πρώτη φορά προσφέρει την εµπειρία της εικονικής πραγµατικότητας Σχεδιασµός από γυαλί και αλουµίνιο Στο νέο iPhone 8 το γυαλί κυριαρχεί και στις δύο πλευρές του. Είναι κατασκευασµένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιµοποιήθηκε ποτέ σε smartphone. Περιµετρικά είναι κατασκευασµένο από περίβληµα αλουµινίου σειράς 7000 το οποίο χρησιµοποιείται σε αεροδιαστηµικές κατασκευές το οποίο έρχεται στο χρώµα της συσκευής, space gray, silver ή gold. Έτσι αναδεικνύεται το design της συσκευής και οι εντυπωσιακές γυάλινες επιφάνειες.

Η πιο φωτεινή οθόνη iPhone που έχεις δει ποτέ Σχεδόν όλη η εµπειρία που έχεις µε ένα iPhone «έρχεται στη ζωή» µέσα από την οθόνη του. Εκεί βλέπεις τις φωτογραφίες, τα video, τα µηνύµατα, τις ειδήσεις, παίζεις games και κάνεις αµέτρητα άλλα πράγµατα που κάνουν την ηµέρα σου ενδιαφέρουσα. Η νέα οθόνη Retina HD στο iPhone 8 έρχεται µε True Tone, διαθέτει ευρεία γκάµα χρωµάτων και ενσωµατώνει το 3D Touch σε όλες τις λειτουργίες του iOS.

64GB

859€

Επεξεργαστής A11 Bionic µε Neural Engine για εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και εντυπωσιακά γραφικά

256GB

23,86€

σε 36 άτοκες δόσεις

1049€

21,85€

σε 48 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

19

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωµάτων ενσωµατωµένος στο κουµπί της Αρχικής Οθόνης

Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη Με πιστοποίηση IP67 (IEC Standard 60529) και επανασχεδιασµένο περίβληµα, το iPhone 8 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Οι δηµοφιλέστερες κάµερες στον κόσµο… ακόµα καλύτερες Οι κάµερες στο νέο iPhone 8 επανασχεδιάστηκαν και πλέον έρχονται µε αναβαθµισµένους, µεγαλύτερους και ταχύτερους αισθητήρες στα 12 MPixels και ευρυγώνιους φακούς µε F1.8, ενώ το iPhone 8 Plus ενσωµατώνει και ένα δεύτερο τηλεφακό µε F2.8. Πλέον έχεις δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 4K στα 60fps και σε ανάλυση 1080p στα 240fps βγάζοντας καλύτερες φωτογραφίες από ποτέ!


Plus Ο πιο ισχυρός επεξεργαστής σε smartphone Στην καρδιά του iPhone 8 βρίσκεται ο πιο ισχυρός επεξεργαστής που έχει µπει ποτέ σε smartphone. ∆εν είναι µόνο πιο γρήγορο από οποιοδήποτε προηγούµενο iPhone, είναι επίσης πιο αποτελεσµατικό. Αυτό συµβαίνει γιατί ο A11 Bionic χρησιµοποιεί µία νέα αρχιτεκτονική που επιτρέπει ταχύτερη επεξεργασία όταν το χρειάζεσαι, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιµοποιείς ακόµα λιγότερη ενέργεια, όταν δεν το χρειάζεσαι. Υψηλότερη απόδοση του επεξεργαστή έως και 25% από την προηγούµενη γενιά και έως 30% για τα γραφικά του, απογειώνουν την απόδοση του.

Ήχος που ενθουσιάζει Τα στερεοφωνικά ηχεία του iPhone 8 προσφέρουν καθαρό ήχο, περισσότερη ένταση και διαθέτουν βελτιστοποιηµένη δυναµική εµβέλεια. Έτσι, είτε ακούς µουσική, είτε παρακολουθείς βίντεο, είτε πραγµατοποιείς κλήσεις ανοιχτής συνοµιλίας, το iPhone 8 θα σε εντυπωσιάσει µε την ένταση και τη διαύγεια του ήχου.

Σχεδιασµένο για εφαρµογές επαυξηµένης πραγµατικότητας

Υποστήριξη ασύρµατης φόρτισης για να απελευθερωθείς από τα καλώδια

Το νέο iPhone 8 έρχεται µε τον επεξεργαστή A11 Bionic, τον ισχυρότερο επεξεργαστή που έχει τοποθετηθεί σε smartphone µέχρι σήµερα. Με την περίσσια δύναµη του τόσο τα παιχνίδια επαυξηµένης πραγµατικότητας, όσοι και οι αντίστοιχες εφαρµογές θα αλλάξουνε ριζικά τον τρόπο µε τον οποίο βλέπεις τον κόσµο.

64GB

979€

256GB

27,19€

σε 36 άτοκες δόσεις

1159€

24,14€

σε 48 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

21

Οθόνη True Tone µε ευρεία χρωµατική γκάµα και υποστήριξη 3D Touch

Φόρτιση χωρίς καλώδια Τώρα µπορείς να φορτίζεις το iPhone 8 κόβοντας τα «δεσµά» ακόµα και χωρίς καλώδιο. Χρησιµοποίησε ειδικούς ασύρµατους σταθµούς φόρτισης και συµβατά “charging mats” σε ξενοδοχεία, καφετέριες και αεροδρόµια σε όλο τον κόσµο και απελευθερώσου από τα καλώδια. Επίσης, µε το νέο σταθµό φόρτισης AirPower θα µπορείς να φορτίζεις το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods ασύρµατα, οπουδήποτε και να βρίσκεσαι!

iOS 11: Θέτει νέα πρότυπα Το iOS 11 θέτει νέα πρότυπα και ανοίγει νέους ορίζοντες για λειτουργίες επαυξηµένης πραγµατικότητας σε παιχνίδια και apps. Με άλλα λόγια, το iOS 11 κάνει το iPhone µία από τις πιο ισχυρές και έξυπνες φορητές συσκευές που κατασκευάστηκαν ποτέ. Έχεις πρόσβαση στις εφαρµογές σου µε λιγότερα βήµατα, ενώ το κέντρο ελέγχου µπορείς να το κάνεις περισσότερο προσωπικό από ποτέ.


Ζήσε την απόλυτη εµπειρία Apple

Kάµερa 12MP

Νέα συστήµατα κάµερας, στερεοφωνικά ηχεία, πιο φωτεινή οθόνη. Το iPhone στα καλύτερά του

Apple iPhone 7

679€

18,86€

σε 36 άτοκες δόσεις

32GB

Κώδ.: 2569558/2569566/2569574/2575558 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

799€

22,19€

σε 36 άτοκες δόσεις

128GB

Κώδ.: 2569582/2569590/2569604/2569612/2575566/2662205 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

899€

24,97€

σε 36 άτοκες δόσεις

256GB

Κώδ.: 2569620/2569639/2569647/2569655/2575574 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

Kάµερa 12+12MP

Ένα από τα 7 θαύµατα του κόσµου στα χέρια σου

Apple iPhone 7 Plus

829€

23,03€

σε 36 άτοκες δόσεις

32GB

Κώδ.: 2569779/2569787/2569795/2575582 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

949€

26,36€

σε 36 άτοκες δόσεις

128GB

Κώδ.: 2569809/2569914/2569922/2569930/2575590/266216 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

1.049€

29,14€

σε 36 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2569949/2569957/2575604/2662183/2662310 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας

256GB


23

Μπορεί να µοιάζει µικρό, αλλά είναι το ισχυρότερο τηλέφωνο 4" που κατασκευάστηκε ποτέ

Kάµερa 13MP

Apple iPhone SE 32GB Οθόνη: 4", 1136 x 640 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 2πύρηνος 1.84 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 1.2 MP Λειτουργικό Σύστηµα: iOS 9.3

349€

19,39€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2673533/2673541/2673568/2673576/2697467 Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας


Συνδύασε αποδόσεις και στιλ σε προνοµιακή τιµή

Με φακό Leica, κάθε «κλικ» σου θα µοιάζει επαγγελµατικό

HUAWEI P10 Plus Οθόνη: 5.5”, 2560 x 1440 pixels Μνήµη RAM/ROM: 6 GB/ 128 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.4 GHz & 1.8 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 20 + 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G++

από

139,80€

799€

699€

19,42€

σε 36 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2654806 / 2654814 / 2654776 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


!

Οι φακοί της κάµερας παίζουν σηµαντικό ρόλο στη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, καθώς όσο µικρότερη είναι η τιµή του διαφράγµατός (F) τους, τόσο περισσότερο φως περνάει στον αισθητήρα.

25

Ασύλληπτες ταχύτητες, ασύλληπτες φωτογραφίες, ασύλληπτη εµπειρία

HUAWEI P10 Οθόνη: 5.1”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 64 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.4 GHz & 1.8 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 20 + 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G++

από 649€

499€ Κώδ.: 2653982/ 2653990 / 2654008 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

99,80€ 20,79€

σε 24 άτοκες δόσεις


Σε 32GB αποθηκευτικού χώρου, µπορείς να «σώσεις»… οτιδήποτε αν σώζεται

HUAWEI P10 Lite Οθόνη: 5.2”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.1 GHz & 1.7 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

από

299€

269€

53,80€ 14,94€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2654725/ 2654733/ 2654741/ 2654768 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Premium σχεδιασµός µε γυαλί που «κόβει» την ανάσα

HUAWEI P9 lite 2017 Οθόνη: 5.2”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.1 GHz & 1.7 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

από

39,80€

249€

199€

16,58€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2658216/ 2658224/ 2658232 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


27

Σε 5.5’’ θα απολαµβάνεις το αγαπηµένο σου βίντεο ξανά και ξανά

HUAWEI Y7 Toronto - L21 Οθόνη: 5.5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.4 GHz & 1.1 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

39,80€

199€

16,58€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2727935/ 2727994/ 2728001 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με τέτοια κάµερα και τέτοια τιµή θα νοµίζεις ότι σου έχουν κάνει… µάγια

HUAWEI Y6 2017 Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

129€

10,75€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2728354/ 2738627/ 2738635 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


Για τους πραγµατικά γενναίους

∆ηµιούργησε αξέχαστες αναµνήσεις µε τη νέα τολµηρή ναυαρχίδα

Kάµερa 20+12 MP

honor 9 Οθόνη: 5.15", 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 64 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.4 GHz & 1.8 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 20 + 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat

79,80€

399€ Κώδ.: 2751364, 2751372, 2751380 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

16,62€

σε 24 άτοκες δόσεις


29

Κάνε τα πάντα σε προσιτή τιµή... λόγω τιµής

Kάµερa 13MP

honor 6A Οθόνη: 5", 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.2 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.1 Nougat

149€ Κώδ.: 2751445, 2751461, 2751488 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

12,42€

σε 12 άτοκες δόσεις


XZ1 Ξέφυγε από τα συνηθισµένα Με µεταλλικό σώµα, κυρτές επιφάνειες και ενιαίο σκελετό το Xperia XZ1 είναι εδώ για να απογειώσει την ψυχαγωγία σου. Η οθόνη TRILUMINOS και η υποστήριξη της τεχνολογίας HDR θα σου χαρίσει µοναδική ευκρίνεια και ρεαλισµό. Παράλληλα, ενσωµατώνει κάµερα Motion Eye κορυφαίας απόδοσης, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα λήψεων έως 960 καρέ το δευτερόλεπτο και δηµιουργίας 3D µοντέλων.

∆ιαχρονικά κορυφαία σχεδίαση Το Xperia XZ1 έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει σε ένα πλαίσιο διαχρονικής σχεδίασης, το οποίο χαρακτηρίζεται από την τεχνική αρτιότητα της Sony. ∆ιαθέτει κυρτή επιφάνεια και λείο µεταλλικό σώµα για κορυφαία αίσθηση στο χέρι, µε ενιαίο σκελετό που αντέχει στις κάµψεις και στις πιέσεις. Με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώµατος, αντοχή στο νερό και τη σκόνη (IP65/68) και ενίσχυση µε Corning Gorilla Glass 5, είναι έτοιµο να αντιµετωπίσει τα πάντα!

Κάµερα 23 ΜΡ F2.0 µε αισθητήρα Exmor RS

Ολοκληρωµένη πρόταση, δυναµικές επιδόσεις Το Xperia XZ1 τροφοδοτείται από τον κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή, ο οποίος έχει κατασκευαστεί ώστε να υποστηρίζει εξαιρετικά γραφικά, οµαλή απόδοση, και βελτιωµένη απόδοση µπαταρίας. Με 4GB RAM, 64GB επεκτ. αποθηκευτικού χώρου και ενσωµατωµένο X16 LTE µόντεµ, για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες λήψεις δεδοµένων µέχρι και 1Gbps (Gigabit LTE), απογειώνει την εµπειρία χρήσης ενώ εργάζεσαι ή διασκεδάζεις.

139,80€

699€

29,12€

σε 24 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

31

TRILUMINOS Display µε τεχνολογία HDR Η Full HD 5.2” TRILUMINOS οθόνη του Xperia XZ1 χαρίζει περισσότερο χρώµα και αντίθεση ώστε να απολαµβάνεις περιεχόµενο µε απίστευτο ρεαλισµό, χάρη στην τεχνολογία HDR. Σε συνδυασµό µε την τεχνολογία X-Reality, αλλά και την Dynamic Contrast Enhancer, η νέα ναυαρχίδα της Sony προβάλλει λεπτοµερείς και φωτεινές εικόνες, καθώς και αυθεντικό Hi-Res ήχο µέσω του DSEE HX/Clear Audio+ και των S-Force Front Surround στερεοφωνικών ηχείων του.

Full HD οθόνη 6.0” και υψηλής απόδοσης κάµερες 23MP/16MP

Μοναδικός αισθητήρας MotionEye Η καταγραφή κινούµενων αλλά και στατικών εικόνων περνάει στο επόµενο επίπεδο, µε τον 19ΜΡ memorystacked MotionEye Exmor RS αισθητήρα της Sony, ο οποίος, σε συνδυασµό µε τον 25mm G Lens F2.0 φακό της κάµερας, µπορεί να συλλάβει βιντεο 4Κ ανάλυσης αλλά και Super Slow Motion στα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

3D Creator: Καινοτοµία στη δηµιουργικότητα Με την εφαρµογή 3D Creator αποθηκεύεις, προβάλλεις και επεξεργάζεσαι αντικείµενα σε 3D, µεταµορφώνοντας το Xperia XZ1 σε ένα εργαλείο δηµιουργικότητας, χωρίς σαρωτή ή σύνδεση Wi-Fi: απλά σαρώνεις το αντικείµενο σε 15-60 δευτερόλεπτα µε το κινητό σου και η εφαρµογή σε καθοδηγει καθ’ όλη τη διαδικασία.

Κάµερα µε… διαίσθηση Μην χάσεις ούτε µία αυθόρµητη στιγµή µε τις λειτουργίες Predictive Capture και Autofocus Burst. Η πρώτη συµπεριφέρεται «διαισθητικά» και αποθηκεύει ένα καρέ πριν ακόµα πραγµατοποίησεις τη λήψη και τη δεύτερη να ακολουθεί έξυπνα το θέµα σου, ρυθµίζοντας την εστίαση και φροντίζοντας ώστε οι φωτογραφίες να είναι πάντα καθαρές.


Μετάτρεψε κάθε στιγµή σε πραγµατικό αριστούργηµα

23MP οπίσθιας κάµερας που θα σου χαρίσουν φωτογραφικά έργα τέχνης Full HD οθόνη 6.0” και υψηλής απόδοσης κάµερες 23MP/16MP

Sony Xperia XA1 Ultra DS Οθόνη: 6”, 1080 x 1920 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.3 GHz & 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 23 MP/ 16 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat

69,80€

349€

19,39€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2671832/ 2671840/ 2694069/ 2737906 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


!

Μια κάµερα µε αισθητήρα που διαθέτει περισσότερα MPixels σου προσφέρει φωτεινότερες λήψεις µε πολλές λεπτοµέρειες είτε τραβάς τοπία είτε selfies.

Ο 8πύρηνος επεξεργαστής και η 23MP κάµερα το έχουν φέρει στην κορυφή των προτιµήσεων και όχι άδικα

Sony Xperia XA1 DS

Κάµερα 23 ΜΡ F2.0 µε αισθητήρα Exmor RS

ΤΟP SELLER

Οθόνη: 5”, 720 x 1280 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.3 GHz & 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 23 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

από

45,80€

299€

229€

12,72€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2671794/ 2671808/ 2671816 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging για ταχεία φόρτιση

5.5’’ HD οθόνης µετατρέπουν την επικοινωνία σου σε οπτική απόλαυση

Sony Xperia L1 Οθόνη: 5.5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.45 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

από

199€

179€ Κώδ.: 2698617/ 2698625 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

14,92€

σε 12 άτοκες δόσεις

33


XIAOMI Αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού

Μi 6

Σταθερή στη φιλοσοφία της, µε συνεχή βελτίωση της σχεδίασης και την επέκταση των ορίων της τεχνολογίας των υλικών, ταχύτατους Qualcomm Snapdragon επεξεργαστές, εξελιγµένα συστήµατα διπλής κάµερας και τη δύναµη του Android, η Xiaomi θέτει νέα στάνταρ. 7 χρόνια καινοτοµίας Το Mi 6 αποτελεί µία ακόµα έµπρακτη απόδειξη ότι η Xiaomi παραµένει σταθερή στη φιλοσοφία της, µε συνεχή βελτίωση της σχεδίασης και την επέκταση των ορίων της τεχνολογίας των υλικών. Το σώµα της συσκευής ενσωµατώνει άψογα τετράπλευρο καµπυλωτό γυαλί, σε συνδυασµό µε ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, δηµιουργώντας µια εκπληκτική αίσθηση στο κράτηµα.

Dual Camera µε ευρυγώνιο F1.8 φακό και ένα F2.6 τηλεφακό, οπτικό zoom 2x και ψηφιακό zoom 10x

Ισορροπία επιδόσεων και αισθητικής Εξοπλισµένο µε τον 64-bit Snapdragon 835 των 10nm FinFET, 6GB LPDDR4x µνήµης RAM και Adreno 540 GPU, το Mi6 προσφέρει multitasking µε χαρακτηριστική ευκολία,, βελτιώνοντας την απόδοση γραφικών κατά 25% και υποστηρίζοντας το τελευταίας τεχνολογίας γραφικών Vulkan API. Οι απαιτητικά 3D τίτλοι αγγίζουν ακόµα και τα 60fps, προσφέροντας extreme gaming εµπειρίες όλη την µέρα, χάρη στην ενσωµατωµένη µπαταρία των 3350 mAh.

Χαµηλής φωτεινότητα, εξαιρετική πιστότητα Η Full HD οθόνη του Mi6 δεν κουράζει τα µάτια, ακόµα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς προσφέρει άνετη ανάγνωση κειµένου και παρακολούθηση βίντεο, προσαρµόζοντας τη φωτεινότητα βάσει του φωτισµού του χώρου, κατεβαίνοντας σε εξαιρετικά χαµηλά επίπεδα (4096 επίπεδα φωτισµού) µε διαβαθµίσεις που αγγίζουν τα 0.15nit – ξεκινώντας από το 1nit!

99,80€

499€

20,79€

σε 24 άτοκες δόσεις


SMARTPHONES

35

Μi A1 Προβολές σε Full HD Σχεδιασµένο µε κοµψές γραµµές, κατασκευασµένο από αλουµίνιο και µε ενσωµατωµένο 2.5D curved γυαλί, αποδεικνύει πως η τελειότητα είναι στις λεπτοµέρειες. Με ευκρινή και φωτεινή Full HD οθόνη 5.5” και ανάλυση στα 1920 x 1080 pixels, οι λεπτοµέρειες αυτές αναβαθµίζονται ακόµα περισσότερο, προσφέροντας σου την ιδανική εµπερία θέασης, µε οµοιόµορφο χρώµα.

Eµπειρία Android One To πρόγραµµα Android One εγγυάται ότι θα έχεις την καλύτερη “out-of-the-box” έκδοση του Android, έτσι ώστε να παίρνεις από το smartphone σου αυτό που πραγµατικά θέλεις και τίποτα περισσότερο! Επίσης, οι Android One συσκευές είναι από τις ασφαλέστερες, δεδοµένου ότι λαµβάνουν τακτικές ενηµερώσεις λογισµικού ασφαλείας και έρχονται µε ενσωµατωµένο το λογισµικό Play Protect της Google.

Stock Android Nougat 7.1.2 για µοναδική εµπειρία χρήσης

59,80€

299€

12,45€

σε 24 άτοκες δόσεις

Επιδόσεις… x8 Οι 8 επεξεργαστικοί πυρήνες του Qualcomm Snapdragon 625, χρονισµένοι στα 2.0GHz, σε συνδυασµό µε 4GB µνήµης RAM που διαθέτει το Mi A1 αρκούν για να φέρεις εις πέρας το καθηµερινό multi-tasking από το κινητό σου και να παίξεις τα καλύτερα mobile games παιχνίδια, να τσεκάρεις τι παίζει στο Twitter, να ακούσεις τα αγαπηµένα σου MP3s ή να δεις το νέο επεισόδιο της αγαπηµένης σου σειράς on-the-go - χωρίς να ανησυχείς µην ανεβάσει θερµοκρασία το κινητό σου.


Αναβάθµισε κάθε πτυχή της επικοινωνίας σου Moναδική αλλά και ευχάριστη εµπειρία Android One

Ένα “τέρας” επιδόσεων µε state-of-the-art dual κάµερα

Xiaomi Mi 6 64G Οθόνη: 5.15”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 6 GB/ 64 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.45 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 12 + 12 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.1 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

99,80€

499€

20,79€

σε 24 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2748851 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με 8πύρηνο Snapdragon 625 και µπαταρία 4100 mAh

Με 4100mAh µπαταρία στη διάθεσή σου, θα µιλάς και θα σερφάρεις µε τις ώωωωρες

Xiaomi Redmi Note 4X ΤΟP SELLER

Οθόνη: 5.5”, 1080 x 1920 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 2.0 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

aπό 249,90€

229€

45,80€ 12,72€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2670097/ 2670100 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

32 GB

51,80€

259€

14,39€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2683237/ 2683288 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

64 GB


!

Τα smartphones µε µεγάλη µνήµη RAM και αποθηκευτικό χώρο, σου δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι περισσότερα δεδοµένα, µε µεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης.

Ο 8πύρηνος Snapdragon θα πετάει «φωτιές» κάθε φορά που θα το ανοίγεις

Xiaomi Redmi 4X 32GB Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0.1 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

από 199,90€

179€ Κώδ.: 2670062/ 2670089 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

14,92€

σε 12 άτοκες δόσεις

Μπαταρία 4100 mAh και Dual SIM για άνετη επικοινωνία

Βγάλε φωτογραφίες, κατέβασε apps, σε 32GB όλα χωράνε

Xiaomi Redmi 4A 32GB Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0.1 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

139€ Κώδ.: 2670054/ 2683415 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

11,58€

σε 12 άτοκες δόσεις

37


Χάρισε turbo επιδόσεις στην καθηµερινότητά σου

Κάνε όσα φανταζόσουν σε τιµή που δεν πιστεύεις Με 8πύρηνο επεξεργαστή και 3GB RAM για ισχυρό multi-tasking

Turbo-X Ο Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android v5.1 Lollipop ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

149€ Κώδ.: 2424193 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

12,41€

σε 12 άτοκες δόσεις


!

39

∆ώσε αξία στα χρήµατα σου επιλέγοντας ένα value for money smartphone µε top χαρακτηριστικά, για να µην κολλάει πουθενά, σε χαµηλότερη τιµή.

Το ςmartphone που τα κάνει όλα και συµφέρει

Design υψηλής αισθητικής και ταχύτητες 4G

Turbo-X ς2 Οθόνη: 5”, 720 x 1280 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

από 149,90€

129€ Κώδ.: 2561506/ 2561514 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

10,75€

σε 12 άτοκες δόσεις


Ποιότητα και τιµή που θα σε κανουν να... παραµιλάς

Βάλε χρώµα, άλλαξε διάθεση και γίνε ο super cool της παρέας Dual SIM, 4πύρηνος επεξεργαστής και Android 6.0 Marshmallow

Turbo-X ε3 Color edition Οθόνη: 4”, 480 x 800 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1 GB/ 8 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 2 MP/ 0.3 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 3G Dual Sim

59,90€ Κώδ.: 2650118 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

9,98€

σε 6 άτοκες δόσεις


41 IPS οθόνη, 4πύρηνος επεξεργαστής, 2 κάµερες και δυνατότητα Dual SIM

Αν θες πεντακάθαρη προβολή όσο περιµένεις το λεωφορείο, µε IPS οθόνη την έχεις

Turbo-X ζ Οθόνη: 4.5”, 540 x 960 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1 GB/ 8 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 5 MP/ 2 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 3G Dual Sim

69,90€

11,65€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2553694 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Με 4πύρηνο επεξεργαστή, µεγάλη οθόνη HD 5” IPS και camera 8MP

Κάµερα2 + Sim2 = A2 Η λύση της επικοινωνίας

Turbo-X A2 Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1 GB/ 8 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 8 MP/ 2 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 3G Dual Sim

από 89,90€ ΤΟP SELLER

79,90€ Κώδ.: 2581744/ 2581752 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

13,32€

σε 6 άτοκες δόσεις


Το µεγάλο comeback

Ζήσε την απόλυτη Pure Android εµπειρία µε αυτόµατες ενηµερώσεις και απόλυτη ασφάλεια

ΤΟP SELLER

Nokia 6 DS Οθόνη: 5.5”, 1920 x 1080 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 16 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.1 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim: ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

51,80€

259€ Κώδ.: 2700921/ 2725452 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

14,39€

σε 18 άτοκες δόσεις


!

Pure Android ή iOS; Επίλεξε το λειτουργικό σύστηµα που σου ταιριάζει και πάρε πρώτος όλες τις αναβαθµίσεις και ενηµερώσεις ασφαλείας, για µία µοναδική εµπειρία χρήσης.

Ο Snapdragon 8 πυρήνων θα τρέχει και δεν θα… τον φτάνεις

Nokia 5 DS Οθόνη: 5.2”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.1 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

39,80€

199€

16,58€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2734680/ 2734699/ 2734702/ 2735334 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Η άριστη σχέση τιµής - απόδοσης, το καθιστά... άριστο

Nokia 3 DS Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 8 MP/ 8 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

159€

13,25€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2695618/ 2695626/ 2728389 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

43


Οθόνες για… φίληµα FullVision 18:9 QHD οθόνη

Με αντοχή σε σκόνη και νερό για να σε ακολουθούν οι επιδόσεις παντού

LG G6 Οθόνη: 5.7”, 2880 x 1440 pixels Μνήµη RAM/ROM: 4 GB/ 32 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 2.3 GHz & 1.6 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G+

149,80€

749€

20,83€

σε 36 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2670240/ 2670259 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με οθόνη HD IPS 5.3”, η επικοινωνία σου παίρνει Κ10 µε τόνο

LG K10 2017 Οθόνη: 5.3”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 2 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 8πύρηνος 1.5 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

από

199€

179€ Κώδ.: 2640430/ 2640503 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

14,92€

σε 12 άτοκες δόσεις

5MP selfies ευρείας γωνίας 120°


!

Επίλεξε µεγάλες οθόνες µε τεχνολογία HDR και υψηλές αναλύσεις για κινηµατογραφικές εµπειρίες θέασης, ρεαλιστικά χρώµατα και εικόνες µε πλούσιες λεπτοµέρειες που καθηλώνουν!

Με HD οθόνη θα απολαµβάνεις το βίντεο από το χθεσινό πάρτι στην εντέλεια

LG K8 2017 Οθόνη: 5”, 720 x 1280 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1.5 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.4 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

Οθόνη 5” HD µε ανθεκτικό 2.5D Arc Glass

149€

12,42€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2640619/ 2640627 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Μπαταρία 2.500 mAh, έως και 100 ώρες αναµονής

Ετοιµάσου για µία IPS…υλή εµπειρία θέασης

LG K4 2017 Οθόνη: 5”, 480 x 854 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1 GB/ 8 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.1 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 5 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G

από 119,90€

99€

16,50€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2640651/ 2640678 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

45


Βάλε χρώµα στην καθηµερινότητά σου

Με 3GB RAM και 4 πυρήνες το µόνο κόλληµα που θα «φας» είναι το δικό σου… µαζί του Με Dual SIM και υποστήριξη δικτύου 4G

Wiko Harry Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 3 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 13 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 7.0 Nougat ∆ίκτυο: 4G Dual Sim

aπό

149€

129€

10,75€

σε 12 άτοκες δόσεις Κώδ.: 2725754/ 2725762 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


47 Με 5” HD IPS οθόνη για ζωηρά χρώµατα

Αξεπέραστο µεταλλικό design που παίρνει... µετάλλιο

Wiko Lenny 3 Bleen Οθόνη: 5”, 1280 x 720 pixels Μνήµη RAM/ROM: 1 GB/ 16 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 8 MP/ 5 MP Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 3G

99€

16,50€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2665166/ 2665174/ 2665182 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με χρόνο αναµονής έως 210 ώρες

Ο οικονοµικός σύµµαχος της τσέπης σου που χωράει στο τσεπάκι

Wiko Sunny Bleen Οθόνη: 4”, 800 x 480 pixels Μνήµη RAM/ROM: 512 MB/ 8 GB Επεξεργαστής: 4πύρηνος 1.3 GHz Κάµερα Πίσω/Μπροστά: 5 MP/ VGA Λειτουργικό Σύστηµα: Android 6.0 Marshmallow ∆ίκτυο: 3G Dual Sim

59€

9,83€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2663651/ 2663678/ 2663686 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


EASYPHONES

Για επικοινωνία του χεριού σου

Ξυπνάει αναµνήσεις µε retro αισθητική και το διαχρονικό παιχνίδι «φιδάκι»

Nokia 3310 DS Οθόνη: 2.4”, 320 x 240 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32GB Κάµερα: 2 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v3.0 Dual Sim: Ναι

59€ Κώδ.: 2693151, 2693178, 2728370 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


49

Panasonic EZ240 + Κάρτα µνήµης Οθόνη: 2.4”, 240 x 320 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 16 GB Κάµερα: 1.3 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v2.1 Dual Sim: Ναι

39,90€ Κώδ.: 2731126 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Panasonic GD18 Οθόνη: 1.77”, 128 x 160 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32 GB Κάµερα: 0.3 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v3.0 Dual Sim: Ναι

29,90€ Κώδ.: 2421097 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Nokia

Turbo-X

130 DS

Flip II

Οθόνη: 1.8”, 120 x 160 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32 GB Κάµερα: VGA Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v3.0 Dual Sim: Ναι

26,90€

Κώδ.: 2728435, 2728451, 2728478 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Οθόνη: 2.4”, 320 x 240 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32 GB Κάµερα: 0.3 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v1.2 Dual Sim: Όχι

49,90€ Κώδ.: 2410834 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Turbo-X

Turbo-X

G28 Dual Sim

Mini Flip

Οθόνη: 2.8”, 240 x 320 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32 GB Κάµερα: 0.3 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v1.2 Dual Sim: Ναι

34,90€ Κώδ.: 2190559 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Οθόνη: 1.8”, 160 x 128 pixels Μνήµη RAM/Επέκταση: Μέχρι 32 GB Κάµερα: 0.3 MP Ραδιόφωνο: Ναι Bluetooth: v1.2 Dual Sim: Ναι

29,90€ Κώδ.: 2358603, 2371375 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ


4 καπάκια Χρώµατα

CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr Wiko Sunny Bleen

Turbo-X ε3 Color edition

Turbo-X ζ

Turbo-X Α2

LG K4 2017

Οθόνη

4", 800 x 480 pixels

4", 480 x 800 pixels

4.5", 540 x 960 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 480 x 854 pixels

Επεξεργαστής

1.3 GHz, 4πύρηνος

1 GHz, 4πύρηνος

1.3 GHz, 4πύρηνος

1.3 GHz, 4πύρηνος

1.1 GHz, 4πύρηνος

512 MB/ 8 GB

1 GB/ 8 GB

1 GB/ 8 GB

1 GB/ 8 GB

1 GB/ 8 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

5 MP/ VGA

2 MP/ 0.3 MP

5 MP/ 2 MP

8 MP/ 2 MP

5 MP/ 5 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

1200 mAh

1200 mAh

2000 mAh

2000 mAh

2500 mAh

3G

3G

3G

3G

Μνήµη (RAM/ROM)

Συνδεσιµότητα Λειτουργικό Σύστηµα

Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow

Βάρος

123 gr

Χρώµατα

105 gr

133 gr

140 gr

138 gr

••

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

Όχι

Εγγύηση

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Αντιπροσωπείας

Κωδικός

2663651/ 2663678/ 2663686

2650118

2553694

2581744/ 2581752

2640651/ 2640678

Τιµή

59€

59,90€

69,90€

Dual Sim

••

4G Android 7.0 Nougat

από 89,90€

79,90€

Οθόνη

Μνήµη (RAM/ROM)

99€

8πύρηνο 3GB RAM

CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr

Επεξεργαστής

από 119,90€

LG K8 2017

HUAWEI P8 Lite

honor 6A

Nokia 3

Turbo-X Ο

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

1.4 GHz, 4πύρηνος

1.2 GHz, 8πύρηνος

1.2 GHz, 8πύρηνος

1.3 GHz, 4πύρηνος

1.3 GHz, 8πύρηνος

1.5 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 32 GB

2 GB/ 16 GB

3 GB/ 16 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

8 MP/ 8 MP

13 MP/ 5 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

2500 mAh

2200 mAh

3340 mAh

2620 mAh

2600 mAh

4G

4G

4G

4G

4G

Android 7.0 Nougat

Android v5.0 Lollipop

Android 7.1 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android v5.1 Lollipop

144 gr

130 gr

143 gr

140 gr

150 gr

Συνδεσιµότητα Λειτουργικό Σύστηµα Βάρος

Χρώµατα

••

Dual Sim

Όχι

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Εγγύηση

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

•••

••

Ναι

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Πλαίσιο

2695618/ 2695626/ 2728389

2424193

159€

149€

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Κωδικός

2640619/ 2640627

2468077/ 2468271

2751445/2751461/ 2751488

Τιµή

149€

149€

149€


51 32GB ROM

Turbo-X Ι

HUAWEI Y6 2017

Wiko Harry

Turbo-X ς2

Xiaomi Redmi 4A 32GB

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 720 x 1280 pixels

5", 1280 x 720 pixels

1 GHz, 4πύρηνος

1.4 GHz, 4πύρηνος

1.3 GHz, 4πύρηνος

1.3 GHz, 4πύρηνος

1.4 GHz, 4πύρηνος

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

3 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 32 GB

8 MP/ 2 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

2000 mAh

3000 mAh

3000 mAh

2000 mAh

3120 mAh

4G

4G

4G

4G

4G

Android v5.1 Lollipop

Android 6.0 Marshmallow

Android 7.0 Nougat

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0.1 Marshmallow

132 gr

150 gr

160 gr

119 gr

131,5 gr

•• Ναι

••

•••

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Ναι

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2417529 / 2417537

2728354/ 2738627/ 2738635

2725754 / 2725762

2561506/ 2561514

2670054/ 2683415

119€

129€

Sony Xperia L1

Xiaomi Redmi 4X 32GB

LG K10 2017

5.5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

1.45 GHz, 4πύρηνος

1.4 GHz, 8πύρηνος

από 149€

129€

από 149,90€

129€

139€

HUAWEI Nova Smart

Nokia 5 / 5 SS

5.3", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5.2", 1280 x 720 pixels

1.5 GHz, 8πύρηνος

1.4 GHz & 1.1 GHz, 8πύρηνος

1.4 GHz, 8πύρηνος

2 GB/ 16 GB

3 GB/ 32 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 8 MP

2620 mAh

4100 mAh

2800 mAh

3020 mAh

3000 mAh

4G

4G

4G

4G

4G

Android 7.0 Nougat

Android 6.0.1 Marshmallow

Android 7.0 Nougat

Android 6.0 Marshmallow

Android 7.1 Nougat

180 gr

150 gr

144 gr

138 gr

160 gr

••

••

••

••

-

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Όχι

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Ναι/ Όχι

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2704889/ 2704897

2734680/ 2734699/ 2734702/ 2735334

199€

199€

2698617/ 2698625 από 199€

179€

2670089/ 2670062 από 199€

179€

2640503/ 2640430 από 199€

179€


5.5” οθόνη

CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr

Οθόνη

23ΜΡ κάµερα

HUAWEI P9 lite 2017

HUAWEI Y7

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3

Sony Xperia XA1

5.2", 1920 x 1080 pixels

5.5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 1280 x 720 pixels

5", 720 x 1280 pixels

1.4 GHz, 4πύρηνος

1.4 GHz, 4πύρηνος

2.3 GHz & 1.6 GHz, 8πύρηνος

Μνήµη (RAM/ROM)

3 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

3 GB/ 32 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

12 MP/ 8 MP

12 MP/ 8 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

23 MP/ 8 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

3000 mAh

4000 mAh

2400 mAh

2400 mAh

2300 mAh

Επεξεργαστής

Συνδεσιµότητα

2.1 GHz & 1.7 GHz, 8πύρηνος 1.4 GHz & 1.1 GHz, 8πύρηνος

4G

4G

4G

4G

4G

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

147 gr

165 gr •••

••

••

•••

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Όχι

Ναι

Ναι

Εγγύηση

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

Κωδικός

2658216/ 2658224/ 2658232/ 2658240

2727935

2725460/ 2725479/ 2725487

2725509/ 2725614

2671794/ 2671808/ 2671816/ 2671824

Τιµή

199€

199€

Λειτουργικό Σύστηµα Βάρος Χρώµατα Dual Sim

•••

Xiaomi Xiaomi Redmi Note 4X 32G Redmi Note 4X 64G Οθόνη

από 229€

209€

από 239€

219€

από 299€

229€

5,5” FHD οθόνη

CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr

Επεξεργαστής

143 gr

Xiaomi Mi A1 64GB

5.5", 1080 x 1920 pixels

5.5", 1080 x 1920 pixels

5.5", 1920 x 1080 pixels

2.0 GHZ, 8πύρηνος

2.0 GHZ, 8πύρηνος

2.0 GHZ, 8πύρηνος

Sony Xperia XA1 Ultra

honor 9

6", 1080 x 1920 pixels

5.15", 1920 x 1080 pixels

2.3 GHz & 1.6 GHz, 8πύρηνος 2.4 GHz & 1.8 GHz, 8πύρηνος

Μνήµη (RAM/ROM)

3 GB/ 32 GB

4 GB/ 64 GB

4 GB/ 64 GB

4 GB/ 32 GB

4 GB/ 64 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 5 MP

12 + 12 MP/ 5 MP

23 MP/ 16 MP

20 + 12 MP/ 8 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

4000 mAh

4000 mAh

3080 mAh

2700 mAh

3200 mAh

4G

4G

4G

4G

4G

Συνδεσιµότητα Λειτουργικό Σύστηµα Βάρος

Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow 165 gr

Android 7.1 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

165 gr

165 gr

188 gr

155 gr

Χρώµατα

••

••

•••

Dual Sim

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Ναι

Ναι

Εγγύηση

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2683288/ 2683237

2748827/ 2748835/ 2748843

2671832/ 2671840

2751372/2751364/ 2751380

259€

299€

349€

399€

Κωδικός

2670097/ 2670100

Τιµή

από 249€

229€

••• ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD


53 pure android

Nokia 6

Samsung X Cover 4

HUAWEI P10 Lite

Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy A3 2017

5.5", 1920 x 1080 pixels

5", 720 x 1280 pixels

5.2", 1920 x 1080 pixels

5.2", 1280 x 720 pixels

4.7", 1280 x 720 pixels

1.4 GHz, 8πύρηνος

1.4 GHz, 4πύρηνος

2.1 GHz & 1.7 GHz, 8πύρηνος

1.6 GHz, 8πύρηνος

1.6 GHz, 8πύρηνος

3 GB/ 32 GB

2 GB/ 16 GB

3 GB/ 32 GB

2 GB/ 16 GB

2 GB/ 16 GB

16 MP/ 8 MP

13 MP/ 5 MP

12 MP/ 8 MP

13 MP/ 5 MP

13 MP/ 8 MP

3000 mAh

2800 mAh

3000 mAh

3000 mAh

2350 mAh

4G

4G+

4G

4G

4G

Android 7.1 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Android 6.0 Marshmallow

168 gr

172 g

146 gr

160 gr

138 gr

•••

•••

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Όχι

Όχι

Όχι

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2700921/ 2725452

2677199

2654725/ 2654733/ 2654741/ 2654768

2701596/ 2701723/ 2701731

2629526/ 2629518/ 2629402

259€

259€

289€

299€

Samsung Galaxy S7

••• ∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

από 299€

269€

κάµερα Leica

Apple iPhone 6 32GB

HUAWEI P10

Xiaomi Mi 6 64G

Apple iPhone 6s 32GB

4.7", 1334 x 750 pixels

5.1", 1920 x 1080 pixels

5.15", 1920 x 1080 pixels

4.7", 1334 x 750 pixels

5.1", 2560 x 1440 pixels

1.4 GHz, 2πύρηνος

2.4 GHz & 1.8 GHz, 8πύρηνος

2.45 GHz, 8πύρηνος

1.84 GHz, 2πύρηνος

2.3 GHz & 1.6 GHz, 8πύρηνος

1 GB/ 32 GB

4 GB/ 64 GB

6 GB/ 64 GB

2 GB/ 32 GB

4 GB/ 32 GB

8 MP/ 1.2 MP

20 + 12 MP/ 8 MP

12 + 12 MP/ 8 MP

12 MP/ 5 MP

12 MP/ 5 MP

Li-Pol

3200 mAh

3350 mAh

1715 mAh

3000 mAh

4G

4G++

4G

4G+

4G+

iOS 10

Android 7.0 Nougat

Android 7.1 Nougat

iOS 9

Android 6.0 Marshmallow

129 gr

145 gr

168 gr

143 gr

152 gr

••••

••••

• ••

-

Όχι

Ναι

Όχι

Όχι

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2697467

2653982/ 2653990/ 2654008/ 2654717

2748851

2577720/ 2577739/ 2577747/ 2577755

2442159/ 2442183

499€

549€

599€

από 469€

399€

από 649€

499€


CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr Apple Apple iPhone 6s 128Gb iPhone 6s Plus 32GB Οθόνη Επεξεργαστής Μνήµη (RAM/ROM)

6GB/ 128GB

8πύρηνος

4.7", 1334 x 750 pixels 1.84 GHz, 2πύρηνος

5.5", 1920 x 1080 pixels 1.84 GHz, 2πύρηνος

Apple iPhone 7 32GB

Samsung Galaxy S7 Edge

Xiaomi Mi Note 2 128GB

4.7", 1334 x 750 pixels

5.5", 2560 x 1440 pixels

5.7", 1920 x 1080 pixels

2.34 GHz, 4πύρηνος

2.3 GHz & 1.6 GHz, 8πύρηνος

2.3 GHz & 1.6 GHz, 4πύρηνος

2 GB/ 128 GB

2 GB/ 32 GB

2 GB/ 32 GB

4 GB/ 32 GB

6 GB/ 128 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

12 MP/ 5 MP

12 MP/ 5 MP

12 MP/ 7 MP

12 MP/ 5 MP

22.5 MP/ 8 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

1715 mAh

2750 mAh

1960 mAh

3600 mAh

4070 mAh

4G+

4G+

4G+

4G+

4G+

Συνδεσιµότητα Λειτουργικό Σύστηµα

iOS 9

IOS 9.1

iOS 10

Βάρος

143 gr

192 gr

138 gr

Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow 157 gr

Χρώµατα

••••

••••

••••

• ••

Dual Sim

Όχι

Όχι

Όχι

Όχι

Ναι

166 gr

Εγγύηση

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

Κωδικός

2373629/ 2373637/ 2373645/ 2373653

2577763/ 2577771/ 2577798/ 2577801

2569558/ 2569566/ 2569574/ 2575558

2442191/ 2442930

2670119

Τιµή

679€

679€

679€

699€

699€

Apple iPhone 7 Plus 32GB

Apple iPhone 8 64GB

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Apple iPhone 8 plus 64GB

5.5", 1920 x 1080 pixels

4.7", 1334 x 750 pixels

5.8", 2960 x 1440 pixels

6.2", 2960 x 1440 pixels

5.5", 1920 x 1080 pixels

2.34 GHz, 4πύρηνος

6πύρηνος

2.3 GHz & 1.7 GHz, 8πύρηνος

2.3 GHz & 1.7 GHz, 8πύρηνος

6πύρηνος

3 GB/ 32 GB

2 GB/ 64 GB

4 GB/ 64 GB

4 GB/ 64 GB

3 GB/ 64 GB

Camera Πίσω/Μπροστά

12 + 12 MP/ 7 MP

12 MP/ 7 MP

12 MP/ 8 MP

12 MP/ 8 MP

12 + 12 MP/ 7 MP

Χωρητικότητα Μπαταρίας

2900 mAh

Li-Ion

3000 mAh

3500 mAh

Li-Ion

CHECK ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ plaisio.gr

Οθόνη Επεξεργαστής Μνήµη (RAM/ROM)

4G+

4G+

4G+

4G+

4G+

Λειτουργικό Σύστηµα

Συνδεσιµότητα

iOS 10

iOS 11

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

iOS 11

Βάρος

188 gr

148 gr

155 gr

173 gr

202 gr

Χρώµατα

••••

•••

•••

•••

•••

Dual Sim

Όχι

Όχι

Όχι

Όχι

Όχι

Εγγύηση

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

Κωδικός

2575582/ 2569795/ 2569787/ 2569779

2741970/ 2741962/ 2741946

2650975/ 2650932/ 2650207

2651289/ 2651297/ 2651300

2742004/ 2741997/ 2741989

Τιµή

829€

859€

829€

929€

979€


55 κάµερα Leica

HUAWEI P10 Plus

Sony Xperia XZ1

LG G6

Apple iPhone 6s Plus 128Gb

Apple iPhone 7 128GB

5.5", 2560 x 1440 pixels

5.2", 1920 x 1080 pixels

5.7", 2880 x 1440 pixels

5.5", 1920 x 1080 pixels

4.7", 1334 x 750 pixels

2.4 GHz & 1.8 GHz, 8πύρηνος

2.35 GHz & 1.9 GHz, 8πύρηνος

2.3 GHz & 1.6 GHz, 4πύρηνος

2πύρηνος

2.34 GHz, 4πύρηνος

6 GB/ 128 GB

4 GB/ 64 GB

4 GB/ 32 GB

2 GB/ 128 GB

2 GB/ 128 GB

20 + 12 MP/ 8 MP

19 MP/ 13 MP

13 MP/ 5 MP

12 MP/ 5 MP

12 MP/ 7 MP

3750 mAh

2700 mAh

3300 mAh

2750 mAh

1960 mAh

4G++

4G

4G+

4G+

4G+

Android 7.0 Nougat

Android 8.0

Android 7.0 Nougat

iOS 9

iOS 10

165 gr

155 gr

163 gr

192 gr

138 gr

••••

••

••••

•••••

Όχι

Όχι

Όχι

Όχι

Όχι

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

2 Έτη Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2737884

2670240/ 2670259

2374455/ 2374447/ 2374439/ 2374420

2575566/ 2569612/ 2569604/ 2569590/ 2569582

699€

749,90€

799€

799€

2654776/ 2654792/ 2654806/ 2654814 από 799€

699€

οθόνη 6,3”

bionic A11

Google Pixel 32GB XL

Samsung Galaxy Note 8

Apple iPhone 8 256GB

Apple iPhone 7 Plus 256GB

Apple iPhone 8 plus 256GB

5.5", 2560 x 1440 pixels

6.3", 2960 x 1440 pixels

4.7", 1334 x 750 pixels

5.5", 1920 x 1080 pixels

5.5", 1920 x 1080 pixels

2.15 GHz & 1.6 GHz, 4πύρηνος

2.3 GHz & 1.7 GHz, 8πύρηνος

6πύρηνος

2.34 GHz, 4πύρηνος

6πύρηνος

4 GB/ 32 GB

6 GB/ 64 GB

2 GB/ 256 GB

3 GB/ 256 GB

3 GB/ 256 GB

12.3 MP/ 8 MP

12 + 12 MP/ 8 MP

12 MP/ 7 MP

12 + 12 MP/ 7 MP

12 + 12 MP/ 7 MP

3450 mAh

3300 mAh

Li-Ion

2900 mAh

Li-Ion

4G

4G+

4G+

4G+

4G+

Android 7.1 Nougat

Android 7.1 Nougat

iOS 11

iOS 10

iOS 11

168 gr

195 gr

148 gr

188 gr

202 gr

••

••

•••

•••••

•••

Όχι

∆εύτερη SIM ή Κάρτα MicroSD

Όχι

Όχι

Όχι

2 Έτη Πλαίσιο

2 Έτη Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

1 Έτος Αντιπροσωπείας

2611287/ 2641410

2731037/ 2741091

2742047/ 2742020/ 2742012

2569949/ 2569957/ 2575604/ 2662183

2742098/ 2742071/ 2742055

999€

1.029€

1.049€

1.049€

1.159€


ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Επικοινωνία από... σπίτι

Panasonic KX-TGΚ310GRΒ - Ασύρµατο

79,90€

49,90€ Κώδ.: 2370212 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Gigaset

Turbo-X

Turbo-X

A415 - Ασύρµατο

PL 320 - Ασύρµατο

PL 310 - Ασύρµατο

34,90€

24,90€

17,90€

Κώδ.: 2162326 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Κώδ.: 2290251, 2290278, 2290286 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Κώδ.: 2037599, 2037602, 2037912 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


57

Gigaset DA610 - Ενσύρµατο

34,90€ Κώδ.: 1783955, 1783963 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Panasonic

Turbo-X

Turbo-X

PL 1002 - Ενσύρµατο

PL1013 - Ενσύρµατο

KX-TS560EX2 Ενσύρµατο

22,90€

32,90€

12,90€ Κώδ.: 966886, 2204916 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Κώδ.: 1999133 Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

Κώδ.: 1308734 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


ACCESSORIES

Για µία ολοκληρωµένη εµπειρία smartphone

Θήκες

Handsfre e

Kαλ ώ

διο


59 Φο ρτι στ ής

h toot e u l B

Φορητό ηχείο

ank Powerb


ACCESSORIES

Η προστασία που αξίζει το smartphone σου!

Ανακάλυψε πάνω από 1000 θήκες για κάθε τσέπη και για κάθε γούστο. Βρες αυτή που σου ταιριάζει, «φόρεσέ» την στο smartphone σου και ξέγνοιασε.

Θήκες iPhone Πάνω από 380 θήκες

από

0,99€

Θήκες για Samsung Πάνω από 340 θήκες

από

1,90€


61

Θήκες Huawei, Xiaomi, Turbo-X Πάνω από 150 θήκες

από 4,90€

Θήκες για Sony, LG, NOKIA, Microsoft κ.ά. Πάνω από 50 θήκες

από 4,90€


ACCESSORIES

Θήκες για όλα τα µοντέλα Πάνω από 50 θήκες

από 4,90€

Θήκες γιa... Handsfree Πάνω από 10 θήκες

από

Θήκες γιa Extreme Προστασία Πάνω από 50 θήκες

από

5,90€

5,90€


63

Θήκες για το νέο Samsung Galaxy Note8

από

7,90€

Θήκες για το Redmi Note 4X, HUAWEI Y7, Νοkia 6 κ.ά.

από

5,90€

Σετ Note 8 Ασύρµατος Φορτιστής +Θήκη & Γυαλί Κώδ.: 2745348, Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ

από

62,70€

49,90€

Σετ iPhone 7/8 Powerbank 6000mAh, Kαλώδιο MFI+Θήκη & Γυαλί Κώδ.: 2747685, Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ

από

50,60€

39,90€


ACCESSORIES

Προστασία που σου βάζει τα... γυαλιά

Βρες πάνω από 200 µεµβράνες και γυαλιά προστασίας που θα κρατήσουν την οθόνη του smartphone σου «ζωντανή», και smart gadgets που θα κάνουν την «έξυπνη» συσκευή σου ακόµα εξυπνότερη.

Τempered Glass

από

1,99€

Tempered Glass ή TPU µεµβράνη για κυρτές οθόνες

από

Ζελατίνη Προστασίας

από

3,90€

1,90€


65

Sentio Key Finder 1+1 ∆ΩΡΟ

6,90€

+

Selfie Sticks Ενσύρµατα ή ασύρµατα

από

5,90€


ACCESSORIES ∆εν είναι κρίµα να ψάχνεις το µαγαζί που έχει βγει όλη η παρέα και να σε… αδειάζει το smartphone; Ανακάλυψε φορτιστές, powerbanks και καλώδια και βρες το δικό σου από µηχανής θεό.

Για full ενέργεια κάθε στιγµή

Powerbank Πάνω από 70 Powerbanks

από

4,90€


67

Καλώδιο φόρτισης Πάνω από 70 καλώδια φόρτισης

από

2,99€

Φορτιστής Πάνω από 80 Φορτιστές

από 4,90€


ACCESSORIES

Για σένα που η µουσική κυλάει στο αίµα σου

∆ιάλεξε handsfree & Bluetooth ακουστικά για ψυχαγωγία & επικοινωνία µε ελευθερία κινήσεων, και νιώσε τα vibes να σε διαπερνούν µε φορητά ηχεία που τα «σπάνε».

Handsfree Πάνω από 130 handsfree

από

4,90€


69

Βluetooth Ακουστικά Πάνω από 20 ακουστικά

από

9,90€

Φορητά Ηχεία Πάνω από 90 Φορητά Ηχεία

από

7,90€


ACCESSORIES

Πολύτιµα αξεσουάρ για το… πολύτιµό σου

Προστάτευσε το αγαπηµένο σου iPhone µε ανθεκτικές και στιλάτες θήκες και ανακάλυψε gadget για να ζήσεις την Apple εµπειρία στο έπακρο.

Apple lovers Πάνω από 380 θήκες

από

0,99€


71


WEARABLES

!

Sportwatches Σου αρέσει το περπάτηµα, το κολύµπι, το τρέξιµο; Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε δραστηριότητα σου, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να µετράς τους καρδιακούς σου παλµούς, τα βήµατα, ακόµα και τις θερµίδες που καταναλώνεις, ενώ παράλληλα να µην χάνεις ούτε µία ειδοποίηση; Υπάρχει τρόπος για να κάνεις όλα τα παραπάνω και ακόµα περισσότερα. Καλωσόρισες στον κόσµο των Sportwatches!

Κορυφαίο αθλητικό ρολόι µε GPS, µέτρηση καρδιακών παλµών προηγµένες λειτουργίες και µοναδικό σχεδιασµό

Garmin

Fenis 5 | 5s

Τύπος: Sportwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android / Windows / iOS

599€

24,96€

σε 24 άτοκες δόσεις

Κωδ.: 2680041/ 2680084/ 2680086/ 2680106/ 2680092/ 2680068 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με αυτονοµία µπαταρίας έως και 5 εβδοµάδες, το Garmin Forerunner 235 θα γίνει ο προσωπικός σου γυµναστής

Garmin

Forerunner 235

Τύπος: Sportwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android / Windows / iOS

299€

16,61€

σε 18 άτοκες δόσεις

Κωδ.: 2554062/ 2554046/ 2554054 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


73

ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ SPORTWACH

περιλαµβάνει ζώνη καρδιακών παλµών και έξτρα λουράκι

Με ενσωµατωµένο GPS καταγράφει απόσταση, ρυθµό, καρδιακή συχνότητα και όλα τα ατοµικά σου ρεκόρ

Garmin

Forerunner 25

Τύπος: Sportwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android / iOS Αποστολή µηνυµάτων SMS/MMS: Όχι

aπό

99€

125€ 16,50€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κωδ.: 2673088/ 2673126 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Μέτρηση καρδιακών παλµών µε ζώνη για µεγαλύτερη ακρίβεια, αδιάβροχο και µεγάλη αυτονοµία µπαταρίας

Turbo-X

Tempus Sport

Τύπος: Sportwatch Αποστολή µηνυµάτων SMS/MMS: Όχι

39,90€ Κωδ.: 2714787 Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ


WEARABLES

Το Garmin Forerunner 35 αλλάζει τον To αδιάβροχο sportwatch που θα σε τρόπο που γυµνάζεσαι µε αναγνώριση των κάνει και πάλι… fit! Με µπαταρία µεγάλης ασκήσεων που κάνεις, ενσωµατωµένο GPS διαρκείας, εξελιγµένες λειτουργίες και που καταγράφει τις διαδροµές σου, αλλά µοντέρνα σχεδίαση και αυτονοµία µπαταρίας έως 9 µέρες

Garmin

Forerunner 35

HUAWEI

Fit

Τύπος: Sportwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android Windows iOS

Τύπος: Sportwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android Windows iOS

199€

149€

16,58€

σε 12 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2636476 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

21,83€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2693259/ 2693267 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


75

Σε παρακινεί να κινηθείς κάθε φορά που… τεµπελιάζεις

Garmin

Xiaomi

Vivofit 3

Τύπος: Smartband Συµβατότητα λογισµικού: Android Windows iOS

3 X-Large

Τα βήµατα και οι αθλητικές σου δραστηριότητες συγκεντρωµένες στον… καρπό σου

Mi Band 2

Τύπος: Smartband Συµβατότητα λογισµικού: Android iOS

Regular

89€ 99€

39,90€

Κώδ.: 2553880/ 2553899/ 2553902 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Κώδ.: 2670607 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


WEARABLES

!

Smartwatches Tα smartwatches προσφέρουν πληθώρα λειτουργιών, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του smartphone σου, ενώ παράλληλα ταιριάζουν απόλυτα µε τον τύπο, την προσωπικότητα και το στιλ σου. Είναι µαζί σου όταν εργάζεσαι, όταν περπατάς, όταν αθλείσαι. Φροντίζουν να λαµβάνεις κλήσεις και ειδοποίησεις, σου υπενθυµίζουν τα ραντεβού σου, σε κατευθύνουν. Είναι µαζί σου γιατί η επικοινωνία είναι µία ουσιασιαστική ανάγκη!

Ταχύτερο, αδιάβροχο, εξυπνότερο, το Apple Watch Series 3 είναι το απόλυτο smartwatch

Apple

series 3

Τύπος: Smartwatch Συµβατότητα λογισµικού: iOS Αποστολή µηνυµάτων SMS/MMS

429€

17,88€

σε 24 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2744864/ 2744872 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

Με έξυπνες λειτουργίες, αδιάβροχή κατασκευή και µεγάλη διάρκεια µπαταρίας, είναι smart και στο δείχνει

Samsung

Gear S3 Classic

Τύπος: Smartwatch Συµβατότητα λογισµικού: Tizen OS 2.3.1

399€

16,63€

σε 24 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2612526/ 2612534 Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας


77

∆ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM

∆ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM

Με µοντέρνο design, δυνατότητα κλήσεων και προβολή ειδοποιήσεων, η επικοινωνία γίνεται… του χεριού σου

Turbo-X

Tempus HR

Τύπος: Smartwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android iOS Αποστολή µηνυµάτων SMS/MMS

aπό

79€

99€ 13,17€

σε 6 άτοκες δόσεις

Κώδ.: 2465159/ 2626837 Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ

Το Smartwatch που σε ακολουθεί “έξυπνα” παντού, µε µπαταρία που διαρκεί έως και 3 µέρες

Turbo-X

Tempus

Τύπος: Smartwatch Συµβατότητα λογισµικού: Android iOS Αποστολή µηνυµάτων SMS/MMS

49,90€ Κώδ.: 2627787/ 2627795 Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ


ΠΟΣΟ SMARTPHONE LOVER ΕΙΣΑΙ; Είσαι από εκείνους που γνωρίζουν κάθε νέο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά; Γνωρίζεις όλα τα νέα χαρακτηριστικά τους; Φίλοι και γνωστοί έρχονται σε σένα για συµβουλές; Ή µήπως έχεις το smartphone για να κάνεις καµιά κλήση και να στέλνεις που και που κανένα SMS;

Απάντησε στις ερωτήσεις του κουίζ και µάθε!

1. Ποιο είναι το κωδικό όνοµα της τελευταίας έκδοσης του Android; α) KitKat

β) Marshmallow

γ) Oreo

δ) Froyo

2. Ποια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone; α) 2005

β) 2007

γ) 2009

δ) 2010


SMARTPHONE LOVER 3. Πώς ονοµάζεται η κυρτή οθόνη των Samsung Galaxy S8/S8+ & Note8;

4. Τι µου προσφέρει το HDR σε µια οθόνη smartphone;

α) Edge to edge display

b) Curved Super AMOLED

α) Μεγαλύτερη γκάµα χρωµάτων

b) Υψηλότερη φωτεινότητα

c) Rounded corner display

d) Dual edge Super AMOLED

c) Μεγαλύτερη αντίθεση

d) Όλα τα παραπάνω

5. Ποιος φακός πραγµατοποιεί φωτεινότερες λήψεις;

6. Πως ονοµάζεται ο επεξεργαστής των νέων iPhone 8/8 Plus και iPhone X;

α) F/1.7

β) F/1.8

α) Α10 Cyclon

β) A10 Biotech

γ) F/2.0

δ) F/2.4

γ) Α11 Bionic

A12 Digimaster

7. Με ποια εταιρεία έχει συνεργαστεί η Huawei για τις διπλές κάµερες των P9 & P10;

8. Πότε κυκλοφόρησε το πρώτο smartphone της Xiaomi;

α) Νikon

β) Leica

α) 2008

β) 2010

γ) Canon

δ) Carl Zeiss

γ) 2011

δ) 2015

9. Ποια εταιρεία χρησιµοποιεί Pure Android στα smartphone της;

79

10. Τι χρειάζεται ένα smartphone για να παίζει VR games;

α) LG

β) Sony

α) Επιταχυνσιόµετρο

β) Γυροσκόπιο

γ) Nokia

δ) Samsung

γ) Βαρόµετρο

δ) Μαγνητόµετρο

Πόσο smartphone lover είσαι; 1-3 σωστές απαντήσεις: ∆εν µπορεί! Κάτι δεν πήγε καλά. Είσαι βέβαιος ότι έχεις smartphone; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο blog µας για ενηµέρωση (blog.plaisio.gr). 4-7 σωστές απαντήσεις: Είσαι στο σωστό δρόµο. Καλά τα πήγες αν και γίνεται και καλύτερα. Βάλε στο εβδοµαδιαίο πρόγραµµα σου την ενηµέρωση για τα smartphone και η κορυφή είναι κοντά. 8-10 σωστές απαντήσεις: Είσαι αδιαµφισβήτητα smartphone lover. ∆εν σε φωνάζουν τυχαία οι φίλοι «smartphonepedia». Αν έχουµε καµιά απορία θα επικοινωνήσουµε µαζί σου! Μείνε standby! 1. Γ, 2. Β, 3. ∆, 4. ∆, 5. Α, 6. Γ, 7. Β, 8. Γ, 9. Γ, 10. Β


στα Smartphones* από 199€ και άνω έως 22/10

*Τα brands που συµµετέχουν είναι:

Mάθετε περισσότερα στο www.epistrofi-eurobank.gr

Πλαίσιο. Κατάλογος προσφορών  

H μεγαλύτερη (200+) online συλλογή με κατάλογους - φυλλάδια προσφορών στο Helppost.gr. Εγκυρη αυθημερόν ενημέρωση - ανανέωση. More: http://w...