Extra Editie 100% Terbroek najaar 2021

Page 1

100 Terbroek EXTRA EDITIE - JAARGANG 25

GRATIS UITGAVE VAN STICHTING TERBROEK

FESTIVITEITEN NAJAAR 2021

Kindermiddag in de Belleman Intocht Sinterklaas - Nieuwe Jeugdactiviteit Lampionnenoptocht - Seniorendag Terbroekse Kerst Spelavond en Nieuwjaarsfeest


In september is de 1,5 meter maatregel helemaal losgelaten. En dat is goed nieuws! Nu kunnen we weer activiteiten organiseren voor u als dorpsbewoner met als doel de saamhorigheid te bevorderen in onze mooie dorpen. Het volleybaltoernooi was een geslaagde aftrap na de coronaperiode. En wat was het gezellig! In deze nieuwsbrief informeren wij u wat we dit jaar nog allemaal te bieden hebben. Woensdag 20 oktober

Kindermiddag kinderen groep 1-8 In de herfstvakantie organiseren we een gezellige middag voor alle kinderen van Terbroek in de Belleman. Jullie zijn welkom om 13.15 uur met een lege maag. Om 16.00 uur kun je weer opgehaald worden. Het beloofd een swingende, sportieve, vrolijke, kleurrijke en creatieve middag te worden. Kom je ook? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar info@terbroek.nl met je naam en je leeftijd.

V rijdag 22 oktober

Jeugdactiviteit 12-17 jaar Dit jaar organiseren we geen huttenbouwfeest. We gaan dit feest vervangen door een jeugdkamp, dat in 2022 zal plaatsvinden. Echter, ook in de herfstvakantie gaan we iets leuks doen! Op vrijdagavond 22 oktober gaan we met alle jeugd van 12-17 jaar gezellig bowlen. We beginnen om 17.30 uur in de Belleman, waar we een patatje eten en daarna gaan we bowlen. We verwachten rond 22.00 uur weer terug te zijn. Kom je ook? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar info@terbroek.nl met je naam en je leeftijd.

Z aterdag 3 0 oktober

Terbroekse Oktober Feestavond 18+ Op zaterdagavond 30 oktober wordt de Terbroekse feestavond georganiseerd in de Belleman voor iedereen vanaf 18 jaar. Dit jaar dompelen we ons weer helemaal onder in de Oktoberfestsfeer, met alles erop en eraan. Vanaf 18.00 uur gaat de zaal open en kunnen er weer schnitzels gegeten worden! Kaarten zijn te koop via www.terbroek.nl.

Z aterdag 6 november

Lampionnenoptocht Zoals elk jaar houden we weer een lampionnenoptocht door de dorpen, dit jaar vindt deze plaats in Zwartebroek. We vertrekken vanaf dorpshuis de Belleman om 18.30 uur. Alle kinderen uit Terbroek zijn welkom!

Jubileumverloting

U kunt ook nog dit jaar uw donatie omzetten in een lot. Na uw donatie ontvangt u een lotnummer dat kans geeft op een hoofdprijs van a 1000,-! Via de website kunt u uw donatie doen, maar u kunt ook één of meerdere loten kopen voor a 20,per stuk. Uw unieke lotnummer wordt per e-mail toegestuurd. Bewaar dit lot goed, want op het Oud en Nieuw feest gaan we de winnaar bekend maken.

De trekking is tijdens de vuurwerk show, waarbij we de winnende cijfers de lucht in zullen schieten.

U mag te allen tijde uw donatie ook overmaken op ons bankrekeningnum mer NL31RABO0366356275.


n

r

Woensdag 1 7 november

Z aterdag 13 november

Intocht Sinterklaas Op zaterdag 13 november om 14:00 uur komt de Sint aan in Terschuur met zijn pakjesboot, waarna we het Sinterklaasfeest in de Belleman vieren. Alle kinderen uit Terbroek zijn welkom.

Seniorendag Voor de 2e keer op rij hebben we geen seniorendag kunnen organiseren. Om dit jaar toch iets speciaals voor onze senioren te doen, is iedereen van 60 jaar en ouder welkom op woensdag 17 november om 14.30 uur in de Belleman. We ontvangen iedereen met koffie en wat lekkers en na een leuke activiteit serveren we een stamppotbuffet. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@terbroek.nl.

Donderdag 23 december

Terbroekse Kerst Spelavond In 2019 organiseerden we deze spelavond in de Belleman voor het eerst en dat werd meteen een groot succes. Ook dit jaar maken we er weer een leuke avond van. Wederom kunt u als groep een tafel reserveren voor 10 personen. Er zijn 20 tafels beschikbaar! Een tafel kost a 450,-. Maar dan krijg je wel wat: volop entertainment, mooie prijzen, een overheerlijk 3-gangen menu en natuurlijk een gezellige avond! Koop de tafels nu alvast via www.terbroek.nl/kerst.

Nieuwjaarsfeest met jubileumverloting Vorig jaar was het voor het eerst stil met oud en nieuw en het was nog wel ons jubileumjaar. Dit jaar gaan we weer als vanouds knallen met oud en nieuw. De 26e editie van dit nieuwjaarsfeest zal worden gevierd op dezelfde locatie in Zwartebroek, met dit keer de grote jubileumverloting! Direct na de vuurwerkshow worden er vijf pijlen met cijfers afgeschoten en die laten in de lucht het winnende lot zien. En deze winnaar gaat naar huis met a 1000,-! Veel mensen hebben inmiddels een speciaal jubileumlot gekocht, maar ze zijn nog volop te bestellen via onze website.

Bent u lid van de Rabobank? Dan mag u stemmen op verenigingen uit Terbroek, er doen veel verenigingen uit onze dorpen mee. U mag vijf keer stemmen en elke stem telt mee en zorgt voor een mooie bijdrage van de Rabobank aan onze verenigingen. Stem en steun zo Terbroek!

Extra activiteiten 2022 The Euros 12 maart 2022 In 2022 hopen we onze reguliere agenda weer helemaal te kunnen draaien. Wel hebben we twee extra activiteiten gepland. De feestavond met The Euros staat nu gepland op zaterdag 12 maart 2022 in de Belleman. Jeugdkamp 12-15 augustus 2022 In het een na laatste weekend van de zomervakantie, van vrijdag 12 tot maandag 15 augustus, organiseren we een Terbroeks kamp voor alle jongeren van 12 t/m 17 jaar. Dit kamp wordt georganiseerd in plaats van het reguliere Huttenbouwfeest. We hopen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt speciaal voor onze jongeren.


Zin in een feestje? Vier uw verjaardag of feestje in de Skihut of De Deel. Op de Deel max. 80 personen

De Skihut max. 40 personen

Dorpshuis-Zalencentrum ‘De Belleman’

Telefoon 0342-462077

Eendrachtstraat 97

Mobiel 06-38912050

3785 KT Zwartebroek

E-mail info@debelleman.nl

www.debelleman.nl