100% Terbroek Extra Editie 2015

Page 1

100 Terbroek EXTRA EDITIE - JAARGANG 19

GRATIS UITGAVE VAN STICHTING TERBROEK

FESTIVITEITEN NAJAAR 2015

21 - 22 - 23 DECEMBER en verder... Oktoberfeest • Kindermiddag • Jeugdfeest • Lampionnenoptocht • intocht van Sinterklaas • de winterfair • 20 jaar Oud en Nieuw feesten


Kindermiddag Wederom organiseren we in de herfstvakantie een gezellige middag voor alle kinderen in Terbroek. Iedereen vanaf groep 1 tot en met groep 7 is van harte welkom vanaf 14.00 uur in de Belleman.

Oktoberfeest Terbroek Met medewerking van Kees van Hondt Op zaterdagavond 31 oktober (de laatste zaterdag van de maand oktober) wordt het Terbroekse Oktoberfeest georganiseerd in Dorpshuis de Belleman voor iedereen die 16 jaar en ouder is. Met alle ingrediënten voor een echt Oktoberfeest: bierbankjes, bierpullen, duitse schlagermuziek en nog veel meer... Speciaal op deze avond is een optreden van Kees van Hondt (bekend van o.a. Lowlands en 3e Keesdag) en met zijn slogan “Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul” zal het een bijzonder optreden worden. Mis het niet, de Bellemanzaal is open vanaf 21.00 uur. Tussen 21.00 en 22.00 uur Terbroeks Happy Hour, wat betekent 2 drankjes halen is 1 betalen! Dus kom op tijd!

Zaterdag 7 november

Lampionnenoptocht Zoals elk jaar houden we weer een lampionnenoptocht door de dorpen, dit jaar in Terschuur. We vertrekken vanaf de Korrel om 18.30 uur op Industrieterrein de Tolboom.

Winterwandeling Terbroek Dit jaar vertrekt de winterwandeling van Terbroek vanuit Pannenkoeken Boerderij De Tolboom in Terschuur op zaterdag 21 november om 18.00 uur. Boerderij de Tolboom organiseert die dag een Winterfair vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur, iedereen is welkom.

100% Terbroek Extra Editie

Intocht Sinterklaas in Terbroek

Jeugdfeest & survivalnacht Vorig jaar was het een groot feest en ook dit jaar gaan we een leuke avond en nacht beleven. Speciaal voor alle jongeren vanaf groep 8 tot 16 jaar. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur bij Familie Berkhof aan de Bellemanweg.

Het was vorig jaar weer een spektakel en de Sint vond het zo geweldig dat hij weer met zijn Stoomboot naar Terbroek komt! Op zaterdag 14 november komt de Sint aan in Terschuur om 14.00 uur en vieren we het Sinterklaasfeest aansluitend in de Belleman.

DE VOLGENDE EDITIE VAN 100% TERBROEK VALT BEGIN DECEMBER OP UW MAT!


20 jaar Oud en Nieuw feesten Dit jaar vieren we ons 20-jarig jubileum van het oud en nieuw feest. Wie kan zich die tijd 20 jaar terug nog herinneren? De tijd dat het centrum van Zwartebroek letterlijk in brand stond met honderden autobanden en diverse autowrakken. Elk jaar weer werd het in de loop van de nacht een kat en muis spel tussen de hermandad en de (beschonken) jongeren. Spectaculaire vuurwerkshow van Caffero Fireworks Sinds vele jaren staat het nieuw-

culaire vuurwerkshow vast kunnen leggen. Een nieuwe leverancier Caferro Fireworks gaat een bijzondere vuurwerkshow op muziek vertonen. Dat mag je niet je niet missen!

jaarsfeest als een huis, samen met een vaste groep vrijwilligers organiseren we nu al weer jaren dit feest zonder enige problemen. Omdat we dit jubileum vieren en omdat we het jubileumjaar van Terbroek knallend willen eindigen hebben we een bijzonder specta-

Dinnershow Terbroek december 2015 Het einde van het jaar komt voorzichtig al in het zicht en we pakken weer flink uit met dit jaar de Dinnershow Terbroek. Geniet van een heerlijk drie gangen menu en tussendoor wordt u vermaakt met oude klassiekers als het Toneelstuk, de documentaire en de Musical. Het wordt een fantastische avond, een echt bijzonder avondje uit in uw eigen dorp. Programma 21, 22 en 23 december 18.00 uur Ontvangst en welkom 18.30 uur Opening 18.40 uur Het voorgerecht 19.15 uur Compilatie van het toneelstuk “Als je achterom kiekt ist maar effe” 20.15 uur Hoofdgerecht 21.20 uur Compilatie van de documentaire “Van Turf naar Tol” 21.45 uur Nagerecht 22.20 uur Compilatie van de musical “Terbroek Bruist” 22.50 uur Slot 23.00 uur Naborrelen

De kaarten zijn vanaf 14 november te koop via de Spar en Pomp Sjors! De Belleman is opgedeeld in allemaal tafels voor 10 personen, u kunt een kaartje per persoon kopen of u kunt ook een tafel reserveren voor 10 personen. Spaaractie Spar van Veluwe en Pomp Sjors We hebben samen met Spar van Veluw en Pomp Sjors een unieke spaaractie opgezet. Vanaf 3 oktober tot en met 14 november kunt u via hen a 5,- per kaartje sparen.

Dus als u meedoet kunt u na 14 november een kaartje kopen voor slechts a 20,- per persoon. De eerste drie avonden dat we deze show opvoeren, zijn 21, 22 en 23 december. Indien de belangstelling erg groot is, kunnen de avonden 28, 29 en 30 december worden toegevoegd.

Laagdrempelig Zoals u gewend bent, betaalt u voor onze activiteiten geen of een minimale entree. U zult begrijpen dat wij voor deze avond, die inclusief eten en drinken zal zijn, een minimale prijs moeten vragen. Maar zoals gewend uiteraard zeer laagdrempelig, daarom kost een kaartje slechts a 25,- per persoon.

Festiviteiten Najaar 2015


SPAAR MEE VOOR DE

Spaar vanaf 1 oktober t/m 14 november voor a 5,- korting per toegangskaart bij Spar van Veluw en Pomp Sjors! KAARTEN ZIJN VANAF 14 NOVEMBER VERKRIJGBAAR BIJ SPAR VAN VELUW EN POMP SJORS