Page 1

Applicatie Packaging Helion IT is marktleider op het gebied van applicatie packaging, applicatie virtualisatie en software distributie. Wij verzorgen applicatie packaging voor gemeenten, universiteiten, ziekenhuizen en zorginstellingen, bouwbedrijven, vliegmaatschappijen, maritieme en havenbedrijven, waterschappen en multinationals. De producten die wij hiervoor gebruiken zijn Microsoft App-V, VMware ThinApp, Citrix XenApp en AdminStudio. PackageFlow is de door Helion IT zelf ontwikkelde onafhankelijke workflowportal die wij standaard gebruiken tijdens onze applicatie packaging en applicatie virtualisatie projecten. Ook na de projectfase kan PackageFlow worden ingezet als procesondersteuning voor package werkzaamheden. PackageFlow ondersteunt alle applicatie packaging en applicatie virtualisatie producten.

Packaging detachering Helion IT hanteert een hybride dienstverlening. Dat wil zeggen dat onze intake, package en software distributie engineers zowel remote als op klantlocatie activiteiten uit kunnen voeren. Wilt u binnen uw bestaande team opschalen wat betreft de resources of ter ondersteuning van een lopend project aanvullende capaciteit inschakelen? De detacheringsafdeling van Helion IT biedt u snel hoog opgeleide, gecertificeerde engineers die voor kort en langlopende trajecten ingehuurd kunnen worden. Onze package engineers zijn bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van applicatie virtualisatie. Naast capaciteitsondersteuning kunnen zij u dus ook voorzien van adequaat advies. Package engineers van Helion IT worden afwisselend ingezet op projecten en inhuuropdrachten. Op deze manier creĂŤren wij allround medewerkers die in bestaande en projectomgevingen het klantbelang voorop stellen.

Helionit  

Helion IT is dé specialist op het gebied van applicatie packaging, applicatie virtualisatie en werkplek migraties. Onze betrokkenheid, exper...