Page 44

44 # HELGELAND

Stine Janne Lillevik i kafeen Fresh er fornøyd med menyen og kafetilbudet

Vipps, så hjelper en app deg med frokost og lunsj Kafeen Fresh i Byporten kjøpesenter har tatt i bruk en app for å gi kundene bedre service.

22

Café Byporten i Mo i Rana utvidet i juli 2018 tilbudet med kafeen Fresh i 1. etasje i Byporten kjøpesenter. Daglig leder Stine Janne Lillevik sier kafeen tilbyr noe helt spesielt. - Du kan bestille mat og drikke via en app og betale via vipps eller bankkort. Vi gir kundene halv pris på første bestilling og du får poeng for hver gang du bestiller, forteller Lillevik. Fresh åpner klokken 06.45 hver morgen. Et godt tips er derfor å bestille frokost – eller lunsj, via appen og stikke innom for å hente maten på tur til jobb eller skole.

- Sunnere alternativ Lillevik har en meny hun er stolt av. - Vi har sunnere alternativ. Vi bruker ikke raffinert sukker, men daddel- og vaniljesøtning. Vi lager granola, dressinger og knekkebrød selv. Vi har hjemmebakt foccacia som er grovere og sunnere, forteller Lillevik. Fra vår betjente salatbar kan du fritt velge hva du ønsker i salaten, så mikser vi den for deg. Ladestasjoner er spredt rundt om i kafeen, barista, ferskpresset juice og smoothies er også på plass.

Profile for Helg.no

#Helgeland  

#Helgeland skal gi deg de gode historiene om havfolk, fjellfolk og alle midt i mellom. Vi håper de gode historiene skal gi deg inspirasjon t...

#Helgeland  

#Helgeland skal gi deg de gode historiene om havfolk, fjellfolk og alle midt i mellom. Vi håper de gode historiene skal gi deg inspirasjon t...

Profile for helg.no
Advertisement