Page 1

76η

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

76 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ


Διατηρώντας ένα σύγχρονο προφίλ και μένοντας σταθερά προσανατολισμένη στο μέλλον, η Δ.Ε.Θ. διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, που τη μετατρέπουν στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης. Παράλληλα ενισχύει τις εμπορικές συναλλαγές, την εξωστρέφεια την επιχειρηματικότητα και κατ’ επέκταση συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

10-18|9|2011


Σε διεξόδους ανάπτυξης και καινοτομίας, αλλά και σε νέες ιδέες, επικεντρώνει η 76η ΔΕΘ. Η φετινή διοργάνωση θα προβάλλει τις δυνατότητες και τις προκλήσεις, που γεννά η κρίση στην ελληνική οικονομία, η οποία αποτελεί σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα. Έτσι η 76η ΔΕΘ θα παρουσιάσει μέσα από συγκεκριμένες και μετρήσιμες δραστηριότητες, τις ευκαιρίες για ανάπτυξη με ένα περιεχόμενο χειροπιαστό και με δράσεις, που απευθύνονται, τόσο στους εμπορικούς, όσο και στους απλούς επισκέπτες.


Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά θέματα του επισκέπτη και επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχεδιασμό της 76ης ΔΕΘ όπως και η μοτοσικλέτα με το τροχόσπιτο – αυτοκινούμενο.


«Car & Gas»

Ειδικό αφιέρωμα για την Υγραεριοκίνηση με συμμετοχή εταιρειών εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων υγραερίου


Νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αξεσουάρ, ανταλλακτικά και τροχόσπιτα


Σαλόνι Μεταχειρισμένων Οχημάτων


Όλες οι νέες τάσεις, οι τεχνοτροπίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες κατασκευές.

• • • •

Κουφώματα & Δομικά υλικά Τεχνολογία & εξοπλισμούς Οικολογική Δόμηση Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων ΧΟΡΗΓΟΣ


Αφιέρωμα στην Ενέργεια, την εξοικονόμησή της, τα συστήματα και τις εναλλακτικές μορφές της, για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

• • • •

Εναλλακτικές & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, PELLET, Ξύλο, Φυσικό Αέριο, Ηλιακή Ενέργεια – Φωτοβολταϊκά - Γεωθερμία Θέρμανση – Ψύξη ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ

Έπιπλα, προτάσεις διακόσμησης και έξυπνες λύσεις για το σπίτι και το γραφείο. Για χώρους με άνεση, λειτουργικότητα και ιδιαίτερη “προσωπικότητα”


Το αφιέρωμα που συγκεντρώνει όλες τις οργανωμένες συμμετοχές από το εξωτερικό και συμβάλλει στις διεθνείς συνεργασίες. Ιταλία, Γαλλία, Ινδία, Βραζιλία, Τουρκία, Αίγυπτος, Ουγγαρία είναι μερικές από τις χώρες που συμμετέχουν με επίσημες κρατικές συμμετοχές.


Τιμώμενη Χώρα – ΣΕΡΒΙΑ «Η Σερβία στην Θεσσαλονίκη το 2011 – Πάντοτε μαζί» Η ομόθρησκη πατρίδα του μεγάλου εφευρέτη Νίκολα Τέσλα, των εκατοντάδων μοναστηριών, του Εμίρ Κουστουρίτσα και του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, του νομπελίστα συγγραφέα Ίβο Άντριτς. Μια αναδυόμενη οικονομικά χώρα, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα αμέσως προσεχή χρόνια.


Τιμώμενη Χώρα – ΣΕΡΒΙΑ «Η Σερβία στην Θεσσαλονίκη το 2011 – Πάντοτε μαζί»

Δυνατότητες συνεργασίας με την Σερβική βιομηχανία τροφίμων, τη βιομηχανία μετάλλου και ηλεκτρολογίας, καθώς και τη Σερβική βιομηχανία ξύλου. Θα γίνει και παρουσίαση επενδυτικών και επιχειρηματικών προοπτικών από μεμονωμένους εκθέτες.


Τιμώμενη Χώρα – ΣΕΡΒΙΑ «Η Σερβία στην Θεσσαλονίκη το 2011 – Πάντοτε μαζί»

Ανακαλύψτε τους παγκοσμίως περίφημους Σερβικούς χορούς, και τις διεθνούς φήμης ορχήστρες πνευστών, σύγχρονα και παραδοσιακά Σερβικά κουαρτέτα


Αφιέρωμα στις Περιφέρειες, τα Επιμελητήρια, τους Τοπικούς Φορείς

• Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Καινοτομία και άλλα πολλά στοιχεία που δημιουργούν την «Ταυτότητα» κάθε περιοχής. • Πολιτισμός – Λαϊκές Γιορτές – Παράδοση • Τουρισμός (Υπαίθρου – Θαλάσσιος & Χειμερινός)


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ σε συνεργασία με ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ σε συνεργασία με ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ σε συνεργασία με ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


Το αφιέρωμα απευθύνεται σε ευρεσιτέχνες ή δημιουργούς ρομποτικών κατασκευών από όλη την Ελλάδα και θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του Ο.Β.Ι. Παράλληλα, σε ειδική ενότητα, θα διοργανωθεί η «Καινοτομία και Εφαρμοσμένη έρευνα» η οποία αφορά στις επιχειρήσεις και επιστημονικά ιδρύματα τα οποία διαθέτουν καινοτόμα προϊόντα.


Η ζωή στις πόλεις και η απομάκρυνση του σύγχρονου Έλληνα από την ύπαιθρο έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια γνώσεων και παραστάσεων γύρω από τον κύκλο της αγροτικής παραγωγής και της μετεξέλιξης της φυτικής και ζωικής παραγωγής σε μία σειρά τροφίμων η άλλων (μη βρώσιμων) προϊόντων.


Θα οργανωθεί αγροτική φάρμα , όσο πιο παραστατικά γίνεται, στην οποία θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σ’ αυτήν και έχουν σχέση με την παραγωγή ζωοκομικών και φυτικών προϊόντων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να γνωρίσουν, πέρα από την φυσική παρουσία των ζώων και φυτών, τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, καθώς και να συμμετέχουν σε κάποιες δραστηριότητες.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Συμμετοχές Υπουργείων, ΔΕΚΟ κλπ. Με διαδραστικό χαρακτήρα, «ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών» και στόχο την ανάδειξη του έργου που διευκολύνει την καθημερινότητα του πολίτη.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


16-18/09/2011 Διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το κορυφαίο κλαδικό περιοδικό FRANCHISE DEAL.

Συναντήσεις με εκπροσώπους γνωστών αλυσίδων franchise από διάφορους κλάδους, καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκπροσώπους φορέων, αλλά και ειδικών συμβούλων επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της ενημέρωσης των εν δυνάμει επιχειρηματιών για τα προγράμματα που υπάρχουν και αφορούν τις νέες επιχειρήσεις, για χρηματοδοτικές λύσεις υφιστάμενων επιχειρήσεων, αλλά και η λύση που προσφέρει το franchise στις μέρες μας.


“1η Έκθεση Χειροποίητου Καλλιτεχνικού Κοσμήματος Luxury Handmade Jewellery Exhibition

Διοργανώνεται από τον Όμιλο SEV Development και τις Σύγχρονες Εικαστικές Συναντήσεις Bazaarts Fine Art Exhibitions στα πλαίσια της 76ης ΔΕΘ 10 – 18.9.2011


HELEXPO – 76η Δ.Ε.Θ. – ΔΙΕΘΝΕΣ ΕKΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Σας περιμένουμε από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου στην

Γενική είσοδος 4€

76th THESSALONIKI INTERNATIONAL FAIR  
76th THESSALONIKI INTERNATIONAL FAIR  

Σε διεξόδους ανάπτυξης και καινοτομίας, αλλά και σε νέες ιδέες, επικεντρώνει η 76η ΔΕΘ. Η φετινή διοργάνωση θα προβάλλει τις δυνατότητες και...

Advertisement